Találatok a következő kifejezésre: Érdemes csak inni az (5 db)

Érdemes "csak úgy" inni az ionizált (lúgos) vizet?

A Nagymamámnak segített a gyomorsav problémáján.

Legjobb válasz: Érdemes. Szinte nincs is olyan ember aki ne volna elsavasodva. Betegségek pedig csak a savas környezetben alakultak ki. www.lugositas.lap.hu Amúgy nekem is a gyomorproblémáimon segített, mert a gyógyszerekkel semmire nem mentem. Nekem van vízaktivátorom, azzal gyártom a lúgos vizet.

Érdemes. Szinte nincs is olyan ember aki ne volna elsavasodva. Betegségek pedig csak a savas környezetben alakultak ki. http://www.lugositas.lap.hu Amúgy nekem is a gyomorproblémáimon segített, mert a gyógyszerekkel semmire nem mentem. Nekem van vízaktivátorom, azzal gyártom a lúgos vizet.
Szerintem meg a víz ivásához a gyomrod nem fog savat termelni, mivel a vizet nem kell megemészteni... Egyszerûen továbbengedi a vékonybélbe, és ott szívódik fel. Inni kell, és ha segít, akkor bárki bármit mondhat...
hát azért érdemes vigyázni vele, mert vannak olyan részei a testünknek amik savas kémhatásúak, pl a hüvely, a hüvelyflórának pedig kifejezetten árt a lúgosítás
A kérdező hozzászólása: Ez a víz nem az a hagyományos "ioncserélt", desztillált víz, amire te gondolsz! Ez nem veszélyes, sõt, kifejezetten ajánlják!
ioncserélt víz nagy mennyiségben életveszélyes! csak mondom. középsuliban biológia, fizika órán érdemes odafigyelni!
Köszi a segítséget:)
A kérdező hozzászólása: Ez a víz a szervezetben lejátszódó savas folyamatokat kissé megfékezi, pl. gyomorsav-túltengés, köszvény, stb. A víz kémiai szerkezetét megváltoztatják. Ennek a víznek nagyon "sima" íze van. Állítólag babatervezésnél is érdemes elõtte inni, lúgosítja a szervezetet, ami kedvez a baba-projektnek.
Nem nem, ez nem a szökõkutas, meg vasalóvíz. Az a deszt. víz amire gondolsz... lúgosvíz az más...
Arról a vízrõl beszéltek amit pl a szobaszökõkútba kell tenni, mert ettõl nem lesz vízköves..ez az a víz amit a benzinkútnál lehet kapni? (ioncserélt lágyvíz/desztiláltvíz)?? Csak azért kérdezem, mert én ezt a vizet megszeretném kóstolni, csak azt mondták , h. mérgezõ..bár a macskám egyszer itta a szökõkútból és semmi baja se lett..
Az ilyen vizek sem érnek semmit mert a szervezet bizonyos részeinek szügsége van a savakra, ezeket is lugositja az ionizált viz ezért többet árt mint használ!

K1ezek és azon gondolkoztam, hogy a sport italok növelik a teljesítményem, vagy csak az elvesztett ásványi anyagokat pótoljak? érdemes lenne innom? Kemények az edzések.

Legjobb válasz: Röviden növelik, bõvebben: Teljesítményfokozó sporttáplálkozás 6. Ergogén táplálkozás 6.3.24 Sportitalok Sportitalok – fehérjével jobb? Szénhidrát-fehérje italok fejezet

Röviden növelik, bõvebben: Teljesítményfokozó sporttáplálkozás 6. Ergogén táplálkozás 6.3.24 Sportitalok Sportitalok – fehérjével jobb? Szénhidrát-fehérje italok fejezet

Este vagy reggel, étkezés előtt vagy után érdemes-e az almaecetes vizet meginni, ha nem fogyás céljából, csak egészségmegőrzés, emésztéskönnyítés miatt innám?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Egy a baj az almaecet se nem õríz meg egészséget se nem könnyít emésztést, de nagy õrültség savas vízet inni pont lefekvés elött.Az almaecetben az ecet kivételével nem lehet más mint az almában.Azt tudod é hogy az emberek 40 %-ának az alma székrekedést okoz?, pedig csodaszernek mondják azt is!Az emésztést a pepszin végzi sósavas pH-n és nem ecetsavval!

Egy a baj az almaecet se nem õríz meg egészséget se nem könnyít emésztést, de nagy õrültség savas vízet inni pont lefekvés elött.Az almaecetben az ecet kivételével nem lehet más mint az almában.Azt tudod é hogy az emberek 40 %-ának az alma székrekedést okoz?, pedig csodaszernek mondják azt is!Az emésztést a pepszin végzi sósavas pH-n és nem ecetsavval!


Hány éves koráig ivott cumisüvegből a Ti gyermeketek? Az enyém most múlt 2, de a reggeli és esti tejecskét csak cumisüvegből hajlandó inni. Meddig fog tartani? Érdemes "lenevelni" vhogyan vagy csak majd jön magától?

Napközben pohárból iszik.

Legjobb válasz: pontosan ahogy az elozzo ita ez egy ceremonia!Az èn kislànyom3 ès fèl èves.Màsfèl èves kora otta mindent pohàrbol iszik egydul!Deeeeee..a tejet nem!Reggel ès etse ez egy szertartàs!Azt csak a cumisuvegbol!Probàltam leszoktatni kitalàlni màst de nem....na mire iskolàba megy csak lefog szokni rolla!a fogai nem hiszam hogy emiatt napi kèt cuisuvegezèstol elromlanànak

pontosan ahogy az elozzo ita ez egy ceremonia!Az èn kislànyom3 ès fèl èves.Màsfèl èves kora otta mindent pohàrbol iszik egydul!Deeeeee..a tejet nem!Reggel ès etse ez egy szertartàs!Azt csak a cumisuvegbol!Probàltam leszoktatni kitalàlni màst de nem....na mire iskolàba megy csak lefog szokni rolla!a fogai nem hiszam hogy emiatt napi kèt cuisuvegezèstol elromlanànak
Szia! Nálunk is hasonló a helyzet. Elmúlt 2, 5 éves a kisfiú, de reggel és este cumiból issza a tejecskét. Ez neki egy szertartás. Amúgy mindent pohárból iszik.
Neki valószínüleg az ébredési és elalvási "ceremóniához" hozzátartozik, hogy félálomban cumisüvegezik. Én nem a cumizás miatt önmagában, hanem a fogai miatt gondolkoznék el a dolgon. Ha úgy döntessz, hogy le szeretnéd szoktatni, akkor a "ceremóniát" kéne megváltoztatnod - tehát nem csak simán elvenni tõle - bevonni egy új elemet (éneklés, maszírozás) ami addíg tart míg ebbõl a félálom állapotból reggel kijön, este pedig elalszik. Aztán ezt egyre rövidíteni. Megpróbálhatod.
4 éves lányom még egész nap cumisüveget kér. ersze iszik pohárból is, fe ezt viheti magával, leteszi, majd késõbb újra iszik. Õ teázik. A fiam, 2.5 õ kakaózik, napi 3-4-szer is, cumisüvegbõl.
Az enyém 11 hónapos korában eldobta az üveget, és hiába próbáltuk adni neki, ordított és tiltakozott. Akkor váltottunk csõrös pohárra, de abból is csak 2 hónapig ivott, aztán követelte a a poharat. :) (Mondjuk a vizet, gyümölcslevet 7 hós kora óta abból itta, csak az anyatejet ill. tápszert kapta cumisüvegbõl.)
Az én kislányom 13 hónapos, de nem is ismeri a cumisüveget. Én még szoptatok és mikor 6 hónapos lett és már adtam neki más folyadékot, azt már pohárból kínáltam. Próbáld ki elõször a szívószálat, az én kislányom nagyon élvezi, hogy abból is ihat.
Sziasztok! Nálunk ugyanez volt a hejzet. Már elmúlt 4 éves mire leszokott az üvegrõl, akkor is úgy, hogy elõre megbeszéltük, hogy a Mikulás amikor hoz ajándékot, akkor elviszi az Õ cumisüvegét az ajándékért cserébe, és odaadja más babának, akinek még nincs cumisüvege. Azóta itthon nem hajlandó kakaót, vagy tejet inni pohárból, az oviban viszont gond nélkül megissza. Ez nekik olyan lehet mint a felnõtteknek a körömrágás, (gondolom) azért lehet olyan nehezen leszoktatni róla. Erõltetni nem szabad!!
Azért nulláztatok le, mert nem adtam cumisüveget??:) ))
Nem, azért mert OFF, a kérdés szempontjából teljesen felesleges amit írtál. Olvasd el a kérdést , szerinted a tiéd válasz rá? Nem . Ezért. De ezen nem kell megsértõdni.....
Nekünk a reggeli kakaó ilyen, még ki se nyitja a szemét de már kéri. Kizárólag cumisüvegbõl hajlandó meginni. 2, 5 éves. Hiába adom pohárba nem issza meg rosszabb esetben kiönti a szõnyegre , ágyba, hogy neki ez nem jó. Azzal vígasztalom magam hogy olyan felnõttet még nem láttam aki cumisüveggel a szájában masírozna az utcán. Szerintem elõbb-utóbb úgyis cikinek fogják érezni ha bekerülnek olyan közösségbe ahol nem divat, vagy lesz egy olyan kisbarátjuk. A fogak meg nem romlanak el ha mindig mossuk.
Miért off, a szívószálas ajánlat?
Sziasztok! A saját példám, hogy 7 éves koromban vették el a cumisüvegemet, mielõtt iskolába mentem. Nem volt egyszerû dolga szegény anyámnak, végül úgy sikerült neki, hogy egyszerûen átvert. Azt mondta, ha nem adom oda akkor a szomszéd kiskutyák éhenhalnak, mert az anyukájuk nem szopiztatja õket, és kell nekik a cumusüvegem:) ) Ettõl nem adtam el a házat az üvöltésemmel.

Ovu teszt? Hogy is van ez? Most akkor mikor érdemes az ovu teszttel tesztelni? Délelõtt, délután, este? Azt tudom, hogy elõtte két óráig nem szabad inni. Csak van amelyiken azt írják, hogy reggeli vizeletbõl, mások azt mondják estibõl.

Hogy is van ez? Most akkor mikor érdemes az ovu teszttel tesztelni? Délelõtt, délután, este? Azt tudom, hogy elõtte két óráig nem szabad inni. Csak van amelyiken azt írják, hogy reggeli vizeletbõl, mások azt mondják estibõl.

Legjobb válasz: Ovutesztre aztán soha nem írják, hogy reggelibõl! Kevered a terhességi teszttel! Délután és egy teszt nem teszt, több napon keresztül kell tesztelni.

Ovutesztre aztán soha nem írják, hogy reggelibõl! Kevered a terhességi teszttel! Délután és egy teszt nem teszt, több napon keresztül kell tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen azt tudom, hogy több napon keresztül kell csinálni és mikor ugyanolyan erõs, vagy erõsebb a csík akkor lesz peteérés. Bár most olyan clearblue digitális ovu tesztet vettem, ott majd egy mosolygós fejecske jelzi a napot. Akkor belövöm a délutáni tesztelés idõpontját!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!