Találatok a következő kifejezésre: Érdemes csak inni (13 db)

Érdemes "csak úgy" inni az ionizált (lúgos) vizet?

A Nagymamámnak segített a gyomorsav problémáján.

Legjobb válasz: Érdemes. Szinte nincs is olyan ember aki ne volna elsavasodva. Betegségek pedig csak a savas környezetben alakultak ki. www.lugositas.lap.hu Amúgy nekem is a gyomorproblémáimon segített, mert a gyógyszerekkel semmire nem mentem. Nekem van vízaktivátorom, azzal gyártom a lúgos vizet.

Érdemes. Szinte nincs is olyan ember aki ne volna elsavasodva. Betegségek pedig csak a savas környezetben alakultak ki. http://www.lugositas.lap.hu Amúgy nekem is a gyomorproblémáimon segített, mert a gyógyszerekkel semmire nem mentem. Nekem van vízaktivátorom, azzal gyártom a lúgos vizet.
Szerintem meg a víz ivásához a gyomrod nem fog savat termelni, mivel a vizet nem kell megemészteni... Egyszerûen továbbengedi a vékonybélbe, és ott szívódik fel. Inni kell, és ha segít, akkor bárki bármit mondhat...
hát azért érdemes vigyázni vele, mert vannak olyan részei a testünknek amik savas kémhatásúak, pl a hüvely, a hüvelyflórának pedig kifejezetten árt a lúgosítás
A kérdező hozzászólása: Ez a víz nem az a hagyományos "ioncserélt", desztillált víz, amire te gondolsz! Ez nem veszélyes, sõt, kifejezetten ajánlják!
ioncserélt víz nagy mennyiségben életveszélyes! csak mondom. középsuliban biológia, fizika órán érdemes odafigyelni!
Köszi a segítséget:)
A kérdező hozzászólása: Ez a víz a szervezetben lejátszódó savas folyamatokat kissé megfékezi, pl. gyomorsav-túltengés, köszvény, stb. A víz kémiai szerkezetét megváltoztatják. Ennek a víznek nagyon "sima" íze van. Állítólag babatervezésnél is érdemes elõtte inni, lúgosítja a szervezetet, ami kedvez a baba-projektnek.
Nem nem, ez nem a szökõkutas, meg vasalóvíz. Az a deszt. víz amire gondolsz... lúgosvíz az más...
Arról a vízrõl beszéltek amit pl a szobaszökõkútba kell tenni, mert ettõl nem lesz vízköves..ez az a víz amit a benzinkútnál lehet kapni? (ioncserélt lágyvíz/desztiláltvíz)?? Csak azért kérdezem, mert én ezt a vizet megszeretném kóstolni, csak azt mondták , h. mérgezõ..bár a macskám egyszer itta a szökõkútból és semmi baja se lett..
Az ilyen vizek sem érnek semmit mert a szervezet bizonyos részeinek szügsége van a savakra, ezeket is lugositja az ionizált viz ezért többet árt mint használ!

K1ezek és azon gondolkoztam, hogy a sport italok növelik a teljesítményem, vagy csak az elvesztett ásványi anyagokat pótoljak? érdemes lenne innom? Kemények az edzések.

Legjobb válasz: Röviden növelik, bõvebben: Teljesítményfokozó sporttáplálkozás 6. Ergogén táplálkozás 6.3.24 Sportitalok Sportitalok – fehérjével jobb? Szénhidrát-fehérje italok fejezet

Röviden növelik, bõvebben: Teljesítményfokozó sporttáplálkozás 6. Ergogén táplálkozás 6.3.24 Sportitalok Sportitalok – fehérjével jobb? Szénhidrát-fehérje italok fejezet

Sokszor csak este tudok edzeni (calisthenic+súlyzós edzés). Épp ezért mit érdemes enni, inni lefekvés előtt ami nem hizlal?

Csak és kizárólag fehérjedús étel ital,szénhidrátot nélkülözve?Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Estére a túró szokott a legideálisabb étel lenni, mert hosszan elnyújtva lát el a fehérjéjével. Lehetõleg magában (szénhidrát nélkül), hogy elkerüld a zsírosodást.

Estére a túró szokott a legideálisabb étel lenni, mert hosszan elnyújtva lát el a fehérjéjével. Lehetõleg magában (szénhidrát nélkül), hogy elkerüld a zsírosodást.
Ha edzés után megy és nem vagy hízékony akkor egy kis szénhidrát nem árt szerintem. De a fehérje legyen a mérvadó.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok nagyon hízékony szerencsére csak a hasamon lévõ zsírt szeretném kicsit eltüntetni, köszi a válaszokat!


A gyógyteát csak kúraszerűen érdemes inni?

Most iszom a cickafarkat, a májvéd?t, a csalánt, de mikor melyikhez van kedvem. Nem kellene így kevernem ?ket? Ha egyfajtát innék, hatásosabb lenne? Így is használnak?

Legjobb válasz: Igen, a gyógyteákat csak kúraszerûen javallott inni, ez attól is függ mekkora mennyiségben és töménységben iszod.

Igen, a gyógyteákat csak kúraszerûen javallott inni, ez attól is függ mekkora mennyiségben és töménységben iszod.

Este vagy reggel, étkezés előtt vagy után érdemes-e az almaecetes vizet meginni, ha nem fogyás céljából, csak egészségmegőrzés, emésztéskönnyítés miatt innám?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Egy a baj az almaecet se nem õríz meg egészséget se nem könnyít emésztést, de nagy õrültség savas vízet inni pont lefekvés elött.Az almaecetben az ecet kivételével nem lehet más mint az almában.Azt tudod é hogy az emberek 40 %-ának az alma székrekedést okoz?, pedig csodaszernek mondják azt is!Az emésztést a pepszin végzi sósavas pH-n és nem ecetsavval!

Egy a baj az almaecet se nem õríz meg egészséget se nem könnyít emésztést, de nagy õrültség savas vízet inni pont lefekvés elött.Az almaecetben az ecet kivételével nem lehet más mint az almában.Azt tudod é hogy az emberek 40 %-ának az alma székrekedést okoz?, pedig csodaszernek mondják azt is!Az emésztést a pepszin végzi sósavas pH-n és nem ecetsavval!

Ha csak hobbyból edzek érdemes edzés után fehérjét innom? Heti 2 max 3 edzés. és a szõlõ cukor? Edzés után nem hizlal?

Legjobb válasz: Akkor is érdemes pótolni a tápanyagokat. A napi kalóriabevitel számít, a kalória plusz hízlal, nem egy tápkieg.

Akkor is érdemes pótolni a tápanyagokat. A napi kalóriabevitel számít, a kalória plusz hízlal, nem egy tápkieg.
Nem hizlal edzés után, fõleg nem ésszerû mennyiségben. Érdemesnek érdemes, hozzátesz ez is valamennyit a jobb fejlõdéshez.
Étrend legyen, az a legfontosabb! Ha az van, nem árt a fehérjepor sem!
Azt nem kérdezed meg, hogy "ha hobbiból edzek egyek húst? nem hizlal?" A fehérje is csak élelmiszer, nem kox!
A kérdező hozzászólása: nem a van a hangsúly hanem a túlzott Ch (szõlõcukor ) bevitelen
Érthetõ, de ne legyen túlzott, ilyen egyszerû. 30-50 g, ennél nem kell több. Ha könnyen zsírosodsz, csökkented.
Elõsször is tisztázzuk, hogy 80% a Testépítésnek a táplálkozás a szõllõcukor nem 1 jó szénhidrát pótló fehérje mellé Glutamin+ vagy Vitargo..De legjobb a komplett tömegnövelõ.Fehérjével önmagában nem sokat érsz kb 1 óráig van nyitva az anabolikus kapud edzés után addig szénhidrátot kell visszatöltened.. akkor szívódik föl sokkal több.Tehát gyorsfelszívódású fehérje és szénhidrát kell Tejsavó Protein pl..A telitett zsírsavak hizlalnak kerüld a disznóhúst meg vegyél 1 mérleget+ olvasd el a sárgakapszulát elõtte és jólessz!:D 2g fehérje 5g szénhidrát kilónként..Akkor hízol ha több szénhidrátot viszel be mint amennyi szükséges..DR.kond IZOM

Hány éves koráig ivott cumisüvegből a Ti gyermeketek? Az enyém most múlt 2, de a reggeli és esti tejecskét csak cumisüvegből hajlandó inni. Meddig fog tartani? Érdemes "lenevelni" vhogyan vagy csak majd jön magától?

Napközben pohárból iszik.

Legjobb válasz: pontosan ahogy az elozzo ita ez egy ceremonia!Az èn kislànyom3 ès fèl èves.Màsfèl èves kora otta mindent pohàrbol iszik egydul!Deeeeee..a tejet nem!Reggel ès etse ez egy szertartàs!Azt csak a cumisuvegbol!Probàltam leszoktatni kitalàlni màst de nem....na mire iskolàba megy csak lefog szokni rolla!a fogai nem hiszam hogy emiatt napi kèt cuisuvegezèstol elromlanànak

pontosan ahogy az elozzo ita ez egy ceremonia!Az èn kislànyom3 ès fèl èves.Màsfèl èves kora otta mindent pohàrbol iszik egydul!Deeeeee..a tejet nem!Reggel ès etse ez egy szertartàs!Azt csak a cumisuvegbol!Probàltam leszoktatni kitalàlni màst de nem....na mire iskolàba megy csak lefog szokni rolla!a fogai nem hiszam hogy emiatt napi kèt cuisuvegezèstol elromlanànak
Szia! Nálunk is hasonló a helyzet. Elmúlt 2, 5 éves a kisfiú, de reggel és este cumiból issza a tejecskét. Ez neki egy szertartás. Amúgy mindent pohárból iszik.
Neki valószínüleg az ébredési és elalvási "ceremóniához" hozzátartozik, hogy félálomban cumisüvegezik. Én nem a cumizás miatt önmagában, hanem a fogai miatt gondolkoznék el a dolgon. Ha úgy döntessz, hogy le szeretnéd szoktatni, akkor a "ceremóniát" kéne megváltoztatnod - tehát nem csak simán elvenni tõle - bevonni egy új elemet (éneklés, maszírozás) ami addíg tart míg ebbõl a félálom állapotból reggel kijön, este pedig elalszik. Aztán ezt egyre rövidíteni. Megpróbálhatod.
4 éves lányom még egész nap cumisüveget kér. ersze iszik pohárból is, fe ezt viheti magával, leteszi, majd késõbb újra iszik. Õ teázik. A fiam, 2.5 õ kakaózik, napi 3-4-szer is, cumisüvegbõl.
Az enyém 11 hónapos korában eldobta az üveget, és hiába próbáltuk adni neki, ordított és tiltakozott. Akkor váltottunk csõrös pohárra, de abból is csak 2 hónapig ivott, aztán követelte a a poharat. :) (Mondjuk a vizet, gyümölcslevet 7 hós kora óta abból itta, csak az anyatejet ill. tápszert kapta cumisüvegbõl.)
Az én kislányom 13 hónapos, de nem is ismeri a cumisüveget. Én még szoptatok és mikor 6 hónapos lett és már adtam neki más folyadékot, azt már pohárból kínáltam. Próbáld ki elõször a szívószálat, az én kislányom nagyon élvezi, hogy abból is ihat.
Sziasztok! Nálunk ugyanez volt a hejzet. Már elmúlt 4 éves mire leszokott az üvegrõl, akkor is úgy, hogy elõre megbeszéltük, hogy a Mikulás amikor hoz ajándékot, akkor elviszi az Õ cumisüvegét az ajándékért cserébe, és odaadja más babának, akinek még nincs cumisüvege. Azóta itthon nem hajlandó kakaót, vagy tejet inni pohárból, az oviban viszont gond nélkül megissza. Ez nekik olyan lehet mint a felnõtteknek a körömrágás, (gondolom) azért lehet olyan nehezen leszoktatni róla. Erõltetni nem szabad!!
Azért nulláztatok le, mert nem adtam cumisüveget??:) ))
Nem, azért mert OFF, a kérdés szempontjából teljesen felesleges amit írtál. Olvasd el a kérdést , szerinted a tiéd válasz rá? Nem . Ezért. De ezen nem kell megsértõdni.....
Nekünk a reggeli kakaó ilyen, még ki se nyitja a szemét de már kéri. Kizárólag cumisüvegbõl hajlandó meginni. 2, 5 éves. Hiába adom pohárba nem issza meg rosszabb esetben kiönti a szõnyegre , ágyba, hogy neki ez nem jó. Azzal vígasztalom magam hogy olyan felnõttet még nem láttam aki cumisüveggel a szájában masírozna az utcán. Szerintem elõbb-utóbb úgyis cikinek fogják érezni ha bekerülnek olyan közösségbe ahol nem divat, vagy lesz egy olyan kisbarátjuk. A fogak meg nem romlanak el ha mindig mossuk.
Miért off, a szívószálas ajánlat?
Sziasztok! A saját példám, hogy 7 éves koromban vették el a cumisüvegemet, mielõtt iskolába mentem. Nem volt egyszerû dolga szegény anyámnak, végül úgy sikerült neki, hogy egyszerûen átvert. Azt mondta, ha nem adom oda akkor a szomszéd kiskutyák éhenhalnak, mert az anyukájuk nem szopiztatja õket, és kell nekik a cumusüvegem:) ) Ettõl nem adtam el a házat az üvöltésemmel.

Mennyit érdemes inni a málnalevél teából, és meddig? Teherbeesés érdekében szeretném. én ma kezdtem, igaz, a ciklus 7. napján vagyok, de csak ma sikerült beszerezni. Utána a 14. naptól a palástfűre váltsak? Tapasztalat vkinek?

Legjobb válasz: Utolsónak gratulálok! Reménykedem ebben én is, mert szerintem már csak ezt az egyet nem próbáltam mint praktikát. Ittam egy ideig a cicka-palástfû kombinációt, az nem jött be. Majd megírom pár hét múlva ha lesz eredmény. Kedves elsõ válaszoló, igyad szorgalmasan, és beszámolót kérek majd.

A kérdező hozzászólása: Utolsónak gratulálok! Reménykedem ebben én is, mert szerintem már csak ezt az egyet nem próbáltam mint praktikát. Ittam egy ideig a cicka-palástfû kombinációt, az nem jött be. Majd megírom pár hét múlva ha lesz eredmény. Kedves elsõ válaszoló, igyad szorgalmasan, és beszámolót kérek majd.
Szia! Igen, mikor megjön a nemvárt, akkor kell elkezdeni a málnalevelet, majd pé napjától a palástfüvet. Én reggelente leforráztam egy evõkanál (nem púpos) teát egy fél liter vízzel, azt osztottam be egész napra. 3 hónapig ittam, nekem nem hozott eredményt. Most 1 hónapot kihagytam, de megpróbálom megint, hátha... Nem mondom, hogy nagyon finom, de iható. A barátnõmnek bevált. Reméljük, Neked is! Sok sikert! Azért ha összejött a baba, megírhatod!!
Szia! Én ebben a ciklusban ittam, szintén a 7. naptól. Reggel és este egy-egy bögrével, ízesítés nélkül. Használtam ovulációs tesztet és mértem a hõmet, így pontosan tudtam mikor ovuláltam és mikor kezdjem el inni a palástfû teát. A peteérés nem mindig a 14. napon van, így nem feltétlen akkor kell elkezdeni inni a másikat. Nekem pl. a 16. napon volt. Sok sikert!
Jaj azt kihagytam, hogy a nemvárt napján halvány pozitív lett a tesztem!

Ha a kislányomat 1 éves koráig szoptatom "csak", utána mit érdemes adni neki "enni"-inni, folyadékot?

9 hónapos, 3 * szoptatok. Kb. 1 éves korában szeretném elhagyni a szopit. Utána mit adtok a gyermekeiteknek reggel és este? Délben is szoptatok, de az amolyan grátisz, akkor nem éhes.

Legjobb válasz: Az én kislányom 14 hónapos,ugyan még szopizik,de a napokban elkezdte ritkítani saját magától.1 éves kora óta kap junior tejitalt,de nem minden reggel-este,mert van,hogy megcsinálom és nem is kéri.1 éves kora utána sokan rendes tejet adnak,ez teljesen egyéni dolog,szóval adhatsz neki tejitalt vagy tejet,esetleg tápszert.Kérhetsz a védõnõtõl,gyerekorvostól is tanácsot,õk mit javasolnak.

Az én kislányom 14 hónapos, ugyan még szopizik, de a napokban elkezdte ritkítani saját magától.1 éves kora óta kap junior tejitalt, de nem minden reggel-este, mert van, hogy megcsinálom és nem is kéri.1 éves kora utána sokan rendes tejet adnak, ez teljesen egyéni dolog, szóval adhatsz neki tejitalt vagy tejet, esetleg tápszert.Kérhetsz a védõnõtõl, gyerekorvostól is tanácsot, õk mit javasolnak.
A kérdező hozzászólása: Igazán azt nem tudom hogy tejet érdemes-e adni, annyi mindent lehet errõl hallani. Ha tápszer a másik választás akkor inkább szoptatok tovább, mert alternatívát keresek, a tápszer nekem inkább az gondolatban, hogy ha nincs teje az embernek, azt adja. Szóval ha felkel a lányom reggel, tejet, teát, pépet... mert én szendvicset eszek, de õ ugye azt még nem fog. Nem emlékszem hogy a mi idõnkben mi volt, mi mit kaptunk.
Az én fiam is junior tejitalt kap. Tejbõl maximum biot (semmi szüksége a hormonokra, gyógyszerekre, stb.), vagy növényit (zabtej, rizstej, kókusz).
1 éves gyerek miért ne ehetne szendvicset? Darabokra vágva kis katonákat? Azért ennyi idõs korára már a legtöbb ételt elméletben ennie kellene.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Rosszul fogalmazhattam, úgy értem hogy ilyen kis gyerekeknek még legalább 3 dl tejtermékre van szükségük naponta, pl. anyatej, joghurt, túró, tápszer, junior tejital stb..., és mondjuk mellé szendvics. A lányom amúgy már mindent eszik, néhány kivétellel, magok, tojásfehérje, méz, gomba és tej feldolgozatlanul pl. . Még epret is adok neki, csak meghámozom, mert a mag allergizál. Szóval a tejalapú ital a kérdésem. Azt hiszem hajlok a junior ital felé, esetleg tehéntej picit higítva..,
A kérdező hozzászólása: Mondjuk felvágottat sem adok neki...

Csak evés elõtt fél órával érdemes inni?

Egy teaboltban vettem Elhízás elleni gyógynövényes teát. Az van ráírva, hogy evés elõtt fél órával kell fogyasztani. Viszont nekem ez nem mindig tud összejönni. Akkor is hat ha esetleg étkezés után iszom?

Legjobb válasz: Nincsenek fogyasztószerek, hát, ezúttal úgy jártál hogy átvertek.

Nincsenek fogyasztószerek, hát, ezúttal úgy jártál hogy átvertek.
De vannak, én szûz teától 10 nap alatt 8kg ot fogytam, illetve a kapszula változatosát szedtem napi 3x étkezés elõtt 30 perel, Igaz a lakást nem tudod elhagyni, mert napi kb:6-7-szer jársz a wc-re.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!