Találatok a következő kifejezésre: Érdekel a hol van lehetőség ennek tanulására (1 db)

Érdekel a kriminálpszichológia, hol van lehetőség ennek tanulására?

Ha csak a rend?rtisztin lehet akkor hogy lehet oda bejutni, mi kell hozzá? Már van egy diplomám, de szeretném ezt tanulni.

Legjobb válasz: Szerintem pszichológia szakokon lehet tanulni.

Szerintem pszichológia szakokon lehet tanulni.
Én jogra járok, és a tanárunk - aki a kriminálpszichológia szemináriumot tartja - azt mondta, hogy "szimpla" jogi egyetemmel is elmehet az ember kriminálpszichológusnak.De azért jobb, ha van mellé pszichológia diploma is.
Egy Csonakban evezunk. En Pszichologia szakot vegeztem, de a kriminalpszichologia csak egy fel eves kurzus volt..amugy " mellekesen". A Renortisztin atfogoan tanitjak, de ha jol tudom, oda nem tul konnyu bejutni, a honlapukon azt irja, minden jelentkezo meg kell feleljen a fizikai es psziches kovetelmenyeknek...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bőrtárgykészítő/bőrdíszműves szakmát vagy gyakorlatot hol lehet szerezni?

Nagyon szeretném ezt a szakmát, mert egyedül csak a kézügyességem van, leérettségizni esélyem sincs sajna, de szerintem kis bőrdíszmű mütyüröket el lehetne adni, takarítói kereset mellé ismerősöknek eladni vagy csak a neten, mint használt vagy akármi. Dolgoztam már bőrrel és alig mutatta meg a tanár és eladható állapotúra meg tudtam csinálni, még kezet is fogott gratulált, hogy fél év alatt egyik tanítványa se tudta megcsinálni ilyenre. Nekem ELSÕRE sikerült! (Tényleg nem kamuzok) Ezért érdekel ennyire.
Veszprém megyében lakom, fizetnék is érte, ha valaki megtanítana. Sulit kerestem, de estin nem foglalkoznak evvel. :S:(

0

Mi a kulombség a dekoratőr és a lakberendezo kozott? Mennyire lehet ezekkel a szakokkal elhelyezkedni, melyik a legkeresettebb? Melyiket érdemes kitanulni a ketto kozott? Koszonom.

0

Hogyan tudom visszaszerezni a tanfolyam árát ha átvertek?

A Gourmet és Borakadémia egyik képzésén vettem részt. A három napos kurzusból az utolsó napon a tanár meg se jelent, 28 bor helyett 18-at kóstoltattak illetve 2 témakör teljesen kimaradt. Telefont nem veszik fel, emailre nem válaszolnak. Kihez tudok fordulni?

2

Kinek mi a véleménye a Minerva-szki iskoláról?

Irodai asszisztens vagy pedig Ügyviteli titkárnak szeretnék be iratkozni a napokba (Horánszky u. 20)

21

Nemetorszagban vegeztem, 7 honapos tanfolyamot (BETREUNGSAASISTENT) Mentalhigienes gondozo, allitolag Magyarorszagon ez nem eleg! Mi kell meg hozza?

Milyen vegzettseg szügseges egyaltalan hogy Mentalhigienis gondozo lehessek?ßß

4

Mennyibe kerül a TÖRTÉNELEM ELÕKÉSZÍTÕ a Pázmányon vagy ELTE-n?

Vett részt rajta valaki? Ha igen, akkor sokat segített?

2

Hogyan kell kiszámolni a Diszkriminnánst?

-xnégyzet + 4x - 5 < 0
ennek hogy számoljuk ki a diszkriminánsát részletesen ?

2

Van véleménye valakinek a székesfehérvári Okto-Plusz iskoláról?

Szeptembertől indul ott egy mérlegképes könyvelő képzés, és szeretném tudni, hogy milyen az oktatás minősége, valamint a külvilág milyen véleménnyel van róla. Tudom, hogy a könyvelőnél, inkább a gyakorlat számít, de azt nézik manapság, hogy hol szerezte meg a papírt.
Köszönöm előre a válaszokat.

0

A Gyógyszertári asszisztens képzéssel is felvesznek gyógyszertárba, vagy ehhez szükséges még a gyógyszertári szakasszisztens is?

1

Melyiket nehéz gépkezelői kategória a leghasznosabb, legkeresettebb? lent

Targoncavezető OKJ tanfolyam
Emelőgépkezelő OKJ tanfolyam
Emelőgépkezelő jogosítvány (kivéve targonca)
Földmunkagép, rakodógép és szállítógép kezelő
Útépítőgép és karbantartógép kezelő jogosítvány

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!