Találatok a következő kifejezésre: Érdekel a hol van (42 db)

De mi a könyv, vagy film címe?
A kérdező hozzászólása: szent johana gimi
SzJG 7. részében! Október 25-én :) Lécci nyomj zöl kezet! :)


Érdekel a kriminálpszichológia, hol van lehetőség ennek tanulására?

Ha csak a rend?rtisztin lehet akkor hogy lehet oda bejutni, mi kell hozzá? Már van egy diplomám, de szeretném ezt tanulni.

Legjobb válasz: Szerintem pszichológia szakokon lehet tanulni.

Szerintem pszichológia szakokon lehet tanulni.
Én jogra járok, és a tanárunk - aki a kriminálpszichológia szemináriumot tartja - azt mondta, hogy "szimpla" jogi egyetemmel is elmehet az ember kriminálpszichológusnak.De azért jobb, ha van mellé pszichológia diploma is.
Egy Csonakban evezunk. En Pszichologia szakot vegeztem, de a kriminalpszichologia csak egy fel eves kurzus volt..amugy " mellekesen". A Renortisztin atfogoan tanitjak, de ha jol tudom, oda nem tul konnyu bejutni, a honlapukon azt irja, minden jelentkezo meg kell feleljen a fizikai es psziches kovetelmenyeknek...

Css, html tag-ek hol vannak kigyűjtve? (a szabványosítottak érdekelnek- ha ugyan van szabvány)

Legjobb válasz: húú, kösz szépen. nincs is olyan sok, mint amire gondoltam

A kérdező hozzászólása: húú, kösz szépen. nincs is olyan sok, mint amire gondoltam
Gyõrben:)
Hello! Ha kimondottan vasúttal akarsz foglalkozni, akkor csak Gyõr! SZE-MTK Közlekedésmérnöki képzés, azon belül is a Kötöttpályás szakirány. Csak és kizárólag töményen a vasútról szól, és ha érdekel a téma, akkor megtalálod a számításodat. Én is vasút szakos vagyok Gyõrben, tudok mesélni ha gondolod.
Elnézést az offért, de engem is nagyon érdekel a vasút, és jó találni olyat, aki szintén érdeklõdik eziránt.
Én is offolok. Többen vannak, mint gondolnátok :) Én Gyõrben végeztem a Széchenyi Egyetem közlekedésmérnöki karán (igaz nem a kötött pályás szakirányon) és rengeteg vasútrajongó szaktársam volt anno :)

Szerintetek egy csajon hol néz ki jól tetkó? Van már egy a bokámon! Egy hullócsillag! Érdekelnek a vélemények. 18/L

Legjobb válasz: szerintem a szép pofádon... eltakarná legalább nem igaz szerintem 1 elég néhány év mulva bánni fogod nekem az még bejön ha van 1 2 kis tetkó de amikor már ki van teljesen tetolváva gondolom magamba te f.sz h nézel ki

szerintem a szép pofádon... eltakarná legalább nem igaz szerintem 1 elég néhány év mulva bánni fogod nekem az még bejön ha van 1 2 kis tetkó de amikor már ki van teljesen tetolváva gondolom magamba te f.sz h nézel ki
A kérdező hozzászólása: 1 a bokámon ha akarom nem látják.. 2 nem is egy hátas tetkóra gondoltam szimplán véleményeket kértem 3 eléggé aranyos a modorod 4 nem hiszem hogy bánni fogom mer nem olyan helyen van és diszkrét tetoválás.. egészen gyerekkorom óta imádom a csillagokat több mint 10 éve szóval megbánni biztos nem fogom !
derék, váll, lábszár. nekem ezek tetszenek :)
Ha a derekadon van az ugye azért van ott, hogy amíg a férfi hátulról csinál, addig ne unatkozzon, ergo sz*r vagy az ágyban... Ja csak mondom.
A kérdező hozzászólása: lol vagy
Derékon az a ri.bancrendszám xD
A kérdező hozzászólása: 4bõl egy 1 értelmes komment gratulálok ... :D

Érdekel a (zenei) kliprendezés, hol van erre specializálódó iskola/oktatás? 19 éves vagyok

Bocsi,lehet rossza kategóriába raktam a kérdést:S és el?re is köszönöm a válaszokat:)

Legjobb válasz: köszönöm:) megnézem õket:)

A kérdező hozzászólása: köszönöm:) megnézem õket:)
Talán a MOME Média design szak a legmegfelelõbb, igaz, oda valószínûleg elég nehéz bejutni.
szerintem nézz utána a werk akadémiának, hátha.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!
A kérdező hozzászólása: És még annyit, hogy hol van a Berzsenyi utca?
Tapolcán több is van, én sokat jártam a Berzsenyi Dániel utcában. Ez egy olyan bolt, ahol van új és használt kismamaruha , babaruha, minden babakellék. Itt vettem nadrágot magamnak, a picinek sokmindent, ruhát, kádat, plédet.... Aztán ajánlom melegen a Humad bababoltot Zalahalápon. (megtalálod iwiw-en is, neten is: http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=humad&oldal=7w9rWq37h) ott is van új is, használt is, és bármit meghoznak, amit kérsz egyeztetés alapján, nagyon kedvesek és segítõkészek. Veszprémben nem vagyok ismerõs, de akkor már Keszthely közelebb van, és ott sok bababolt van (bár én nem mentem át..)
Ami a Berzsenyiben van Tapolcán az nagyon jó!!!!!! Eddig bármit akartam és nem árulták pár napon belül beszerezték! Nagyon kedves a tulaj. Ott szokott lenni a boltban. Zsebibaba azt hiszem az üzlet neve. Az Y hazak fele kell menni bár attól függ honnan mész. De itt egy link a térképrõl. http://maps.google.co.uk/maps?f=q&source=s_q&hl=hu&geocode=&..
A kérdező hozzászólása: Hello Köszi mindenkinek, voltam ott szombaton, de sajnos még az s-es nadrág is bõ volt rám, mármint combban, úgyhogy ráérek még a kismamanadrággal, veszek egy rendes farmert.De tényleg tök jó hely, köszi mégegyszer mindenkinek! Hello


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!