Találatok a következő kifejezésre: Ér az keresőoptimalizálás (1 db)

Ér az valamit keresőoptimalizálás szempontjából, ha a linkeknél használom a Title tulajdonságot és abba kulcsszavakat írok?

Legjobb válasz: Igen, bár oda inkább egy rövid leírást írj! (Vakoknak azt olvassa fel a program, és ha ott tartod a linken az egeret, akkor is megjelenik)

Igen, bár oda inkább egy rövid leírást írj! (Vakoknak azt olvassa fel a program, és ha ott tartod a linken az egeret, akkor is megjelenik)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy kell blogot csinálni?

1

Index. Php-ba mindent?

Sziasztok!

Láttam pár oldalon ezt a megoldást csak nem tudom alkalmazni.

Annyi a lényeg hogy a weboldalon nem úgy vannak a dolgok hogy külön index.php , vendegkonyv.php , tagok.php [ez csak példa volt] , hanem úgy hogy az index.php -ba belevannak írva. Nem tudom a pontos címét de valahogy így: index.php?=vendegkonyv , index.php?=tagok, index.php?=fooldal

Nem tudom lehet-e érteni hogy mit akarok kérdezni ezzel kapcsolatban de szerintem érthető.

A kérdésem hogy ez hogy lehetséges? Van egy ilyen webmotor hogy kilessem hogy hogy működik? Vagy valaki leírná részletesen hogy hogy van ez?

Előre is köszönöm!

3

Hogy tegyek oda balra egy menüt? (ucoz)

Így:

2

Hogy tudnám népszerűbbé tenni a blogomat?

Nem szeretnék milliós meg több tízezres látogatottságot, csak egy kicsit többet. Kicsit több mint egy hónapja megy a blog, és eddig kb. 190 megtekintés van, ebből 70 én vagyok, mert nézegettem a sablonokat, meg ilyenek.

2

Régen megvolt a klánháború szerverfájlja és volt egy patkánynevelde nevezetű oldal motor is, de nekem már nincsenek meg és googleban jelenleg nem találom őket. Valakinek van ötlete hol találhatom meg őket? Esetleg nincs meg valakinek?

Vagy esetleg valakinek van kész nevelde motorja, amit csak fel kell telepíteni és nyílt forráskódú?

0

MongoDB séma építés?

MongoDB-ben ugye nincsen join. Éppen emiatt teszemazt ha van egy webshopom, benne vannak termékek amik kommentelhetőek megtehetem, hogy nem másik "táblában" tárolom a kommenteket, hanem a termék "alatt". Ebben az esetben viszon bukni fogom azt, hogy az adminban kilistázhassam az összes komment listáját, esetleg rendezzem hiszen ehhez be kellene járni minden terméket... Vagy miként működik ez?

(A termék-komment mondjuk rossz példa volt, de tekintsünk el tőle, hogy abban amúgy sem kellene join... :))

1

Notepad++-ban megírt weboldalhoz CMS?

Notepad++-ban írom a weblapjaimat, html, css, javascript és szeretnék hozzá tartalomkezelő rendszert, hogy aki nem ért hozzá az is tudja szerkeszteni?
Mi lenne a megoldás? Lehetséges olyan hogy sablont nem telepítek csak admin felületet?

9

Weboldal menüpont alatti dokumentumok csak a regisztrált felhasználóknak legyenek elérhetőek. Hogyan?

Hello.

Van egy kézzel írt weboldal, nincs semmilyen CMS telepítve és szeretnék egy menüpontot, ahonnan bizonyos felhasználók (kb 10db, nem lenne regisztráció, a felhasználói adatokat előre megírnám) pdf dokumentumokat tölthetnek le. Mi erre a legegyszerűbb megoldás? Webadmint nem szeretnék erre írni... PHP kell hozzá és még?

1

Hol találom ezt a sort?

<h1><?php single_cat_title(); ?></h1> - van egy blogom, de nem tudom, hogyan lehet az ehhez hasonló sorokhoz hozzáférni.

7

Van olyan ingyene php és mysql-al bíró tárhely, amely elviseli és nem törli az e107 rendszert? Régen a 000webhosttal próbálkoztam de állandóan törölte a weblapjaim. Van valakinek jó ötlete?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!