Találatok a következő kifejezésre: Én veszem komolyan a (20 db)

Õ gyerek még vagy én veszem komolyan a dolgot?

16 éves vagyok és 4 hónapja járok együtt a barátommal...

Legjobb válasz: Háth a fiúk alapból késöbb komolyodnak mint a lányok azok ha szerelmesek egybõl azt szeretnék ,hogy éjjel nappal vele legyen a párjuk a pasiknak még ilyenkor bõven a bulik haverok stb..de sztem ez sok..ülj le vele mond meg neki ,hogy neked ez így nemjó... és ha megy bulizni vigyen magával téged..ha tényleg szeret akkor elvisz magával vagy nem megy csak ritkábban és akkor a haverokkal...

Háth a fiúk alapból késöbb komolyodnak mint a lányok azok ha szerelmesek egybõl azt szeretnék , hogy éjjel nappal vele legyen a párjuk a pasiknak még ilyenkor bõven a bulik haverok stb..de sztem ez sok..ülj le vele mond meg neki , hogy neked ez így nemjó... és ha megy bulizni vigyen magával téged..ha tényleg szeret akkor elvisz magával vagy nem megy csak ritkábban és akkor a haverokkal...
Itt nem a gyerekességrõl van szó. Te pontosan jól fogod fel, nem vagy hülye. Õ az aki nem szeret téged. Ha szeretne tudna veled úgy bánni h érezd id h törõdik veled. Egyszerûen lehet h õ még nem akar komoly kapcsolatot. Õ úgy fogja fel így a leírtak alapján h vagy neki és kész. Semmi több. Szerintem mondd meg neki ha nem változik és nem fog veled többet foglalkozni akkor elhagyod. Vagy "megkomolyodik" vagy nem! Adj neki 1 hetet gondolkozni. Ha akkor sem változott hagyd ott! Ez lesz nektek a legjobb. Te keresel egy "komolyabb" megértõbb, törõdõbb pasit õ meg jár éjjel-nappal bulizni meg haverokkal csavarogni. Tudom h nehéz, de szerintem ez a legjobb megoldás :( cukorfalat
Én fiú létemre osztom az elöttem szóló véleményét. Én is mikor barátnõm lett megtaláltam az egyensúlyt a barátok és a párom között. Õt is egy ideig rövid pórázon tartották, ezért kevesebb buliba mentem, és õt látogattam meg inkább.
Szerintem teljesen normális vagy és a sráccal van gond. Mondd a szemébe hogy neked ez így nagyon nem jó, és nem az van, hogy nem szereted, de szerinted nem elég az az idõ, amennyit veled van. Nem azt mondod neki, hogy ne bulizzon, csak hogy picit többet legyen veled. Ha nem érti meg, akkor csak egy megoldás van: Keress magadnak egy megértõbb fiút! Több helyen látom ugyanezt: A fiú eljár bulizgatni, haverokkal van és ívesen letojja a barátnõjét. Van, és kész. Majd elmegy hozzá, ha akar valamit. Ez nem megy így, emberek...
A kérdező hozzászólása: már rengetegszer mondtam neki és beszéltünk is errõl h én ezt érzem...de annyi volt a válasza mindíg h ez nem így van én vagyok neki a legfontosabb...a bulizásról meg annyit h engem itthon elég rövid pórázon tartanak..szal nem igen mehetek :S...ígyhát azt se tudom h ott mi van..én tõle azt hallom vissza h folyton azt mondogatta h kár h nem vagyok ott...nah de honnan tudjam h igaz-e...(jójó tudom bízni kell benne, és bízom is...csakhát az ígéreteit sem tartja be elég sûrûn:S szal nem tudom)

Miért nem vesznek komolyan a pasik? Mindegyik csak le akar feküdni velem. Pedig én komoly kapcsolatra vágyom.

Legjobb válasz: Itt vagyok! :D Én is csak én az ellenkezõ nemet keresem 19/F

Itt vagyok! :D Én is csak én az ellenkezõ nemet keresem 19/F
kedves kérdezõ, üdv a klubban...ha rendes vagy, az a baj, ha ribanc vagy, akkor meg az a baj....
"If there is a user ID attached to a user, a discussion tends to become a criticizing game." Komolyan mondom órák óta nem láttam erre ilyen jó példát.
Tökmindegy, ha nincs user ID akkor %-ok alapján szitkozzák egymást itt az emberek, vagy idéznek a másiktól :D
Keresztbe nemigen lehet idézgetni a kérdések között. A százalékok nem azonosítanak megbízhatóan (bár ha rajtam múlna azok sem lennének) Amúgy meg senki nem mondta hogy az anonim felhasználók nem anyázzák egymást, csak annak hamarabb vége. (a harmadik választól kezdve nem lehet tudni ki kinek az anyját szídja) Ez a f­asz meg ha ennyire a bögyében vagy, rád fog szállni a következõ kérdésnél is, meg az utána következõnél, stb. Te lehet hogy lesz­arod, de egy teljes oldalt szétoffoltunk emiatt. Szóval szerintem fontold meg. Aztán a végén persze úgyis azt csinálsz amit akarsz.
Itt vagyoooookkkkkk :)
Hány éves vagy? Csak kíváncsi lennék hány évesen vágysz komoly kapcsolatra. :)
Szerintem "Sátánfattya" elég értelmes ember, és amit írt a lánynak választ, abba is van valami igazság! Szóval nem értem, mért kell be szólogatni a másiknak, ha egy normális kommentet írt??? Fogadd el, nem Õ a gyerekes, neked van gyerekes felfogásod... És a névrõl meg annyit hogy szerintem nincs semmi baj evvel a Sátános névvel. Ez csak a felh. neve -.-" Ebbõl nem fogod megismerni, kiismerni, milyen ember is Õ valójában.. De ahogy a válaszait olvasgattam, elég értelmes személyiséget látok benne
Ahhoz képest jót vitatkozol Mr. Hónaljkutyesz!
xD Nálad röhejesebb emberrel sem nagyon találkozni itt.....Menj fel légyszíves pl az index fórumára, nézd meg a fórum etikett részt, és hihetetlen módon, ott is meg fogsz ismerkedni a "nicknév" és a "flamelés" jelentésével. Pedig annak sok köze nincs a WoWhoz.... Részemrõl ennyi, kreténekkel nem fogok vitatkozni
Ne pózolj alsónemûben myvipen, ne használj olyan szavakat mint: "cukcsy, szercsy, puszcsy, lávcsy" stb., ne viselkedj úgy mint egy ribanc, és ne a diszkóban töltsed a fél életedet. Egy kis alapmûveltség sem árt. Ja és az sem kifejezetten vall komoly személyiségre ha minden hétvégén hányásig iszod magad. Ha ezek nem jellemzõek rád, akkor egyszerûen csak rossz helyen keresel
írj privit ha gondolod:D
Az elõzõ válaszára ne adj mert ez sátánista és gáááz
mind dugni akar:/ ez másnál is igy van
A sátánizmussal semmi baj. Nevet használni egy anonim oldalon, na az viszont bu­zis. Mondjuk a válasz jó volt, nincs is nagyon mit hozzátenni.
biztos úgy nézel ki meg olyanokkal barátkozol :D :$ :> ^.^ (@) 16/F
Ne legyél már ennyire mûvelt te sátánfattyú! Játszod itt a strébert meg a WOW-ból vett kifejezéseiddel feszítesz mint pocok az üres góréban és ráadásul még hatméteres hónaljkutyád van ami kb olyan hogy amikor biciklizel véresre csapdossa a hátadat!
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok... és nem viselkedem ugy mint a ribancok... nem is öltözök úgy... Nem iszom midnen hétvégén le magam... Sõt mindenki szépnek tart... Egyszerûen csak nem értem mi a probléma... Lehet hogy tényleg rossz helyen keresgélek... :/

Lányok! Szerintetek mennyi esélyem van vagy mennyire vesz komolyan a csaj? Pár napja megismerkedtem neten egy lánnyal.30 éves van egy gyereke és egyedülálló. én 26 éves vagyok nincs gyerekem és egyedülálló vagyok. A

amikor megismerkedtünk els? beszélgetésnél már megadta a számát és én is az enyémet.igaz neten keveset beszélgettünk,mert nem sok ideje volt.de amikor fent volt neten és én nem akkor mindig írt,hogy jövök e beszélgetni?.amikor felléptem

Legjobb válasz: Játsza az agyát, mert élvezi, hogy bejön Neked.

Játsza az agyát, mert élvezi, hogy bejön Neked.
Azért ebbõl még ne vonj le messzemenõ következtetéseket és ne keseredj így el :) !Nem tudjuk miért viselkedik így!Találkozz vele! Elsõvoltam. 26/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.odafigyelek akkor.már bizony isten félek csajozni mert az van bennem, hogy minden nõ le akar húzni anyagilag.nincs egy normális nõ vagy én még nem találkoztam olyannal aki nem a pénzre menne.szimpatikus a csaj és abba voltam, hogy van egy gyereke és talán õ már nem olyan, hogy kalandokat keres.de ezek szerint tévedtem.
Találkozz vele, aztán meglátod. Lehet, csak dugni akar. Mindenesetre lehetõleg ne szeress belé.
A kérdező hozzászólása: még annyi, hogy ha van itt debreceni akkor privibe letudom írni, hogy kirõl is lenne szó pontosabban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.nekem is volt egy ilyen gondolatom, hogy szórakozik.ezek után biztos nem fogok vele annyira foglalkozni.köszönöm a válaszokat.sokat segítettetek.
Elsõ vagyok : én nem mondom, h ezentúl ne foglalkozz vele, mert ki tudja mit miért csinál ( lehet, h Õ maga sem), de mindenesetre kezeld fenntartásokkal ezt a nõt..
Lehet azért nem ismerkedik már a városban, mert fölösleges lenne úgy is mindenki ismeri, hiszen már a fél város keresztül , ment rajta!De gondolkodj már egy kicsit szerinted ez normális, mert szerintem nem az!!! (19l)
A kérdező hozzászólása: akkor nem érdemes vele foglalkozni komolyan?!szinte éreztem, hogy csak szórakozik.de azt nem értem, hogy akkor miért irogat sms-t.mindig õ kezd el írogatni.
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszönöm.aranyos vagy :)

Mennyire veszitek komolyan a hétvégi időjárás előrejelzést? Én valahogy úgy érzem ez egy baromi nagy pánikkeltés. Régen is volt hó (nem csak 30 cm), régen is volt -20 . akkor ez most mi, és miért riogatják a lakosságot?

Legjobb válasz: Természetesen régen is volt hó és hideg. Csak általában nem elõzte meg a tavaszi idõjárás. Ezért kell felhívni az embereket erre. Nem árt a közlekedésben is vigyázni,vagy a fûtésre figyelni.

Természetesen régen is volt hó és hideg. Csak általában nem elõzte meg a tavaszi idõjárás. Ezért kell felhívni az embereket erre. Nem árt a közlekedésben is vigyázni, vagy a fûtésre figyelni.

Nem vesznek komolyan a munkahelyemen, pedig egyáltalán nem viselkedem gyerekesen hiába dolgozom keményen semmi eredmény. A körülöttem lévők 40-50-es korosztály én pedig 23 vagyok, mit csináljak hogy "ember számba" vegyenek?

Legjobb válasz: Legyel szorgalmas, dolgozz jol, es ejtsel rajuk jo magasrol!:)) Tudod ok azt gondoljak, hogy mivel mar regebb ota ott dolgoznak mint te, tobb joguk van. De nagyot tevednek. Ne csinalj semmit, ne foglalkozz veluk, csak a munkadat csinald mindig nagyon jol, azzal tunjel ki a fonoknek!!! Nem a korulotted levok szamitanak!

Legyel szorgalmas, dolgozz jol, es ejtsel rajuk jo magasrol!:) ) Tudod ok azt gondoljak, hogy mivel mar regebb ota ott dolgoznak mint te, tobb joguk van. De nagyot tevednek. Ne csinalj semmit, ne foglalkozz veluk, csak a munkadat csinald mindig nagyon jol, azzal tunjel ki a fonoknek!!! Nem a korulotted levok szamitanak!
mondd meg a magadét diszkréten persze, nehogy már kihajtsd magadból a szusszt a ezek miatt!
Szerintem nyiss feléjük kedvesen, de ha nem úgy reagálnak, ahogy azt megérdemelnéd, akkor frappánsan, de nem bunkón megkérdezhetnéd, hogy amikor õk voltak 20-on évesek, akkor nekik is ilyen visszautasító idõsebb kollégáik voltak? Meg azt is mondd meg, hogy te rendesen végzed a munkád, és nekik is megadtad a kellõ tiszteletet, nem ezt érdemled, nem vagy azért hibás, mert te most vagy fiatal, nem 40 éve. Mert szerintem ez a bibi a szemükben.
Én úgy tudom, hogy szigorkodnak, és már külföldieknek sem adnak, csak holland állampolgároknak.
Alkohol esetében is már komolyan veszik, a lányom 20 éves, de sokkal fiatalabbnal látszik, megrég nem adtak neki a boltban BORT, mert nem volt nála igazolvány, nem tudta igazolni, hogy elmúlt 18.
Már tényleg kötelezõ felmutatni igazolványt , és még a coffeeshopokban tartható fû mennyiségét is durván korlátozták
Hollandiában, holland személyi igazolvánnyal lehet kábítószert vásárolni.
Az új szabály szerint csak regisztrált holland állampolgárnak adhatnak megszabott mennyiséget . Így hallottam...

Konduktor szeretnék lenni, de a matek nem az erősségem. A konduktoroknak sok matek van? Az ének alkalmassági vizsgát mennyire veszik komolyan?

Legjobb válasz: én elsõs konduktor vagyok nekünk semennyi matek nincs:D de ha suli szakirányra mész ott lesz. ( alsós matek módszertan) az ének alkalmasságitól ne félj, kevés embert szórtak ki amiatt. a lényeg hogy hamisan ne énekelj. ha nincs túl jó hangod az nembaj.

én elsõs konduktor vagyok nekünk semennyi matek nincs:D de ha suli szakirányra mész ott lesz. ( alsós matek módszertan) az ének alkalmasságitól ne félj, kevés embert szórtak ki amiatt. a lényeg hogy hamisan ne énekelj. ha nincs túl jó hangod az nembaj.

Mennyire veszitek komolyan iwiw-en a Csajok és pasik alkalmazást?

Azért kérdezem, mert nemrég felvettem, s kaptam egy randiajánlatot egy ismer?st?l, akivel nagyon ritkán találkozom és van köztünk kb 250 km. De amikor találkozunk akkor tényleg nyomul a pasi... Szóval szerintetek mennyire vehetem ezt komolyan?

Legjobb válasz: Ha már találkoztatok akkor úgyis minden élõben megy, semmi köze az alkalmazáshoz. Egyébként akiket én találtam rajta, köztük helybéliek is, hiába van odaírva hogy ilyen meg olyan fiú érdekli, nem keresnek ezek senkit, csak a szájuk nagy. De ezek személyes tapasztalatok.

Ott szedtem össze csajom poénból! :D Azóta együtt vagyunk :D
Ha már találkoztatok akkor úgyis minden élõben megy, semmi köze az alkalmazáshoz. Egyébként akiket én találtam rajta, köztük helybéliek is, hiába van odaírva hogy ilyen meg olyan fiú érdekli, nem keresnek ezek senkit, csak a szájuk nagy. De ezek személyes tapasztalatok.
hogy küldene csekket az iwiw?:DDD
Én inkább csak a saját hiúságom miatt vagyok rajta. Számomra komolytalak, leg-leg-legtávolabb pont is max xxx lehet.
még hogy fizetõs...mekkora baromság ez...
érdekes nekem eddig semmit nem küldtek.....
nem fizetõs, .... én is fent vok hiuság miatt
Amikor a múlt hónapban kiküldtek egy csekket 1500 Forintról, meglepõdtem, de már én sem használom, úgy, ahogy egy elõttem szóló sem...
"Netes kapcsolatok mind BLÖFF!!!" Ez is úgy hülyeség ahogy van...van olyan ismerõsöm, aki neten találta meg a párját, és több mint 5 éve együtt vannak...
Netes kapcsolatok mind BLÖFF!!!
Randiztam én is onnan, aminek csak az én hülyeségem miatt lett vége. (Msn-en még mindig vagyunk) Letöröltem magam a minap, mert már nem keresgélek, de a levelek még mindig jöttek :) , ezért. Sztem jó dolog, nem kifejezetten társkeresõ, de mégis :DDDDDD
én is randiztam már pár emberrel onnan:)
Én szoktam böngészni, meg beszélgetni is ott tagokkal.Én komolyan veszem, amikor olyan egyénre akadok, aki a képei és levelei alapján arra érdemes.
En nagyon sokat randiztam onnan es nem bantam meg! Azota midnegyikkel joban vagyok!(nem volt szex egyikkel sem vizsont nagyon jo tarsagok) Van aki komolyan gondolja van aki nem ezt csak te deritheted ki!
Amióta fizetõs az az alkalmazás, én már nem használom. Nem éri meg.
Fizetõs? Ezt meg honnan vetted?
Én is pont most találtam ezzel az alkalmazással két írtó helyes pait és mind a kettõ kellõen nyomul...de nagyon cuki. Szerintem az egyikbõl lesz valami...most pénteken:D

Ma találkoztam (nem először) egy lánnyal, akit szeretek. Õ is engem, de nem igazán annyira, mint én. Illetve kevésbé veszi komolyan. Most szakított a barátjával. Többi lent. (? )

Szóval, találkoztunk, beszélgettünk kicsit, de elég sokat voltunk 'csak úgy' (csendben sétáltunk, stb.), de visszagondolva tulajdonképp nem volt olyan rossz. viszont most valamiért lelkiismeret furdalásom van rohadtul, meg bels? feszültséget érzekO_o nem vágom miért, talán mert érdekesebb dolgot is csinálhattunk volna, vagy nem beszélgettünk túl sokat, vagy nem tudom. amikor MSNen, meg telefonon beszélünk, akkor sokkal többet és nyitottabban. De most kb egy antiszoc f_sznak érzem magam, és el tudnék süllyedni. viszont én se értem pontosan miért. valami pszicho-zseni diagnosztizálna?:D

Legjobb válasz: majd idõvel kialakul és ugyan úgy fogtok beszélgetni mint MSNen :)

majd idõvel kialakul és ugyan úgy fogtok beszélgetni mint MSNen :)
Princess: szerintem nagyon görcsösen fogod fel ezt a témát...mmm lehetnél egy kicsit nyitottam és ne parázz attól, hogy "ez biztos nem fog neki tetszeni" és hasonlók! Add önmagad és ne idegeskedj, mert egy lány nem attól ájul el, ha a pasi nagyokat mond....hanem ha pl. vicces és figyel rá. Ne erõltesd a beszélgetést, csak lazán. ;)
A kérdező hozzászólása: Valójában nem, mert õ méginkább ilyen alapból.:D

A véleményeteket szeretném. A barátom 3-as szexet akar, 2 ffi+1 nõ. Én úgy érzem, mintha már nem szeretne, hogy úgymond bead a közösbe. Szerintetek ez lehet a jele annak, hogy már nem szeret, nem vesz komolyan, vagy pedig ez normális?

A barátom felhozta, hogy legyen 3-as szex, úgy, hogy 2ffi+én. Ez ugyan szerintem is izgató, de én azt hittem, hogy jobban szeret annál, mintsem, hogy beadjon a közösbe. Szerintetek ez összefüggésben van azzal, hogy esetleg már nem szeret? Vagy ez teljesen normális dolog?! ( õ úgy gondolja h csók, hasonlók nem szex, csak a konkrét "dugás" a másik fiúval )

Legjobb válasz: Én ilyet sose csinálnék azzal akit szeretek, de ti tudjátok.

Én ilyet sose csinálnék azzal akit szeretek, de ti tudjátok.
Szerintem nincs vele baj. Ha tisztázzátok elõre a "szabályokat", akkor rendben van. Szabály alatt azt értem, amit írtál: nincsenek érzelmek, nincs csók, csak szex. Fel lehet vele dobni a dolgokat, és ha mindketten szeretnétek, miért ne?! Jobb így, mint pár év múlva egymás háta mögött kiélni az ilyen vágyakat. :) Nekünk is van tapasztalatunk hasonlóban, és nem bántuk meg.
11-es én a legkevésbé se vagyok kíváncsi a 3-as együttlétre. Nem hazudok, nem ámítok, senkit nálam a szex 2 emberre tartozik nem többre. Konkrétan kivágnám a pasit ha ilyemit javasolna.
Szerintem nem igaz az, hogy akkor már nem szeret. Mi is vettünk részt hármasban, pedig nagyon szerelmesek vagyunk. Izgató volt, féltékeny és nagyon jó -- mindenkinek. Ha a barátod be akar dobni a közösbe, az vagy azt jelenti (ha amúgy szeret), hogy neked akar jót; vagy azt, hogy õt izgatja az, hogy a szerelmét megdugja egy másik pasi. Attól még szeret téged (sõt..). (Persze ha nem szeret, az más kérdés, de ezt ebbõl nem lehet eldönteni.)
Ha úgy érzed, hogy már nem szeret és nem akarod ezt csinálni, akkor ne csináld csak azért, hogy neki megfelelj.
Ha mar hazasok lennetek es a kapcsolat felfrissitese lenne a cel akkor konnyebb azt valaszolni hogy nem problema, sokan elnek swinger eletet. Aki tagadja a kivancsisagat az hazudik, legyen az no vagy ferfi. Nehany ilyen egyuttletek spontan alakulnak ki, de tervezni is lehet elore. Mindig jobb megoldasnak tartom mint akar a feleseg vagy akar a ferj felre-kefel stb. mert az megcsalasnak minosul. Egy ilyen mindenki egyetertesevel es oromere valo szexeles sokkal becsuletesebb es egeszsegesebb. Akinek serti az ego-jat az ne csinalja, kulonosen a ferfiak ha ugy gondoljak hogy a holgyuket csak ok dughatjak meg hatekonyan, es a feleseg nem lesz kivancsi valtozatossagra - nagyot csalodhatnak.
mivel számomra elképzelhetetlen gondolat, hogy a nõmet más is megdugja rajtam kívül, ezért ez lehetetlen. ha csak ilyen házi rabszolgám volna, akkor viszont lehet elszórakoztatna ilyesmi. bár sok mindent kipróbáltam már, egyszer volt hasonló kezdeményezem is, de amikor a haverom levetkõzött és megláttam meztelenül kizavartam a fenébe, mert undorított és egyedül dugtam meg a nõt, pedig a haverom szerezte a ribizlit.
A kérdező hozzászólása: Nem ezt mondtam, meg nem is akartam erre célozni!
"tehát hogy a másik fiúval nem történhetnének olyan dolgok, amikhez talán érzelmek kellenek, vagy intimebbek, személyesebbek ( mint a csók )" Jaaa, hát ez így már mindjárt más... szóval csak a péniszét verheti beléd, de csók az nem lesz, hát akkor ez nyilván annak a jele, hogy a fiúd tisztel és szeret, és a közeljövõben feleségül akar kérni.
A kérdező hozzászólása: bocsánat, rosszul írtam :D tehát hogy a másik fiúval nem történhetnének olyan dolgok, amikhez talán érzelmek kellenek, vagy intimebbek, személyesebbek ( mint a csók )
szerintem ez nem normális dolog egy kapcsolatban mert hogy még egy buliban esetleg elmegy valami csajjal de kapcsolatban kizárt nézni ahogy más dugja azt akit szeretek á
én is kipróbálnám ha a párom benne lenne..pedig nagyon szeretem õt..de izgatna a dolog, meg szerintem õt is, csak fél
Piszkosul megalázónak találnám, hogy szépen fogalmazzak. Ha megteszed még csak rosszabbakat fog kitalálni.
De ha 3-asba vagytok akkor nem történik konkrét dugás? o.O Amúgy én se csinálnék ilyet azzal, akit szeretek...
Nem igazán normális az ilyesmi.
Lehet en vagyok a maradi, de a szex az két emberes dolog. En ilyenert tuti kivagnam a csavot..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!