Találatok a következő kifejezésre: Én veszem komolyan (23 db)

Õ gyerek még vagy én veszem komolyan a dolgot?

16 éves vagyok és 4 hónapja járok együtt a barátommal...

Legjobb válasz: Háth a fiúk alapból késöbb komolyodnak mint a lányok azok ha szerelmesek egybõl azt szeretnék ,hogy éjjel nappal vele legyen a párjuk a pasiknak még ilyenkor bõven a bulik haverok stb..de sztem ez sok..ülj le vele mond meg neki ,hogy neked ez így nemjó... és ha megy bulizni vigyen magával téged..ha tényleg szeret akkor elvisz magával vagy nem megy csak ritkábban és akkor a haverokkal...

Háth a fiúk alapból késöbb komolyodnak mint a lányok azok ha szerelmesek egybõl azt szeretnék , hogy éjjel nappal vele legyen a párjuk a pasiknak még ilyenkor bõven a bulik haverok stb..de sztem ez sok..ülj le vele mond meg neki , hogy neked ez így nemjó... és ha megy bulizni vigyen magával téged..ha tényleg szeret akkor elvisz magával vagy nem megy csak ritkábban és akkor a haverokkal...
Itt nem a gyerekességrõl van szó. Te pontosan jól fogod fel, nem vagy hülye. Õ az aki nem szeret téged. Ha szeretne tudna veled úgy bánni h érezd id h törõdik veled. Egyszerûen lehet h õ még nem akar komoly kapcsolatot. Õ úgy fogja fel így a leírtak alapján h vagy neki és kész. Semmi több. Szerintem mondd meg neki ha nem változik és nem fog veled többet foglalkozni akkor elhagyod. Vagy "megkomolyodik" vagy nem! Adj neki 1 hetet gondolkozni. Ha akkor sem változott hagyd ott! Ez lesz nektek a legjobb. Te keresel egy "komolyabb" megértõbb, törõdõbb pasit õ meg jár éjjel-nappal bulizni meg haverokkal csavarogni. Tudom h nehéz, de szerintem ez a legjobb megoldás :( cukorfalat
Én fiú létemre osztom az elöttem szóló véleményét. Én is mikor barátnõm lett megtaláltam az egyensúlyt a barátok és a párom között. Õt is egy ideig rövid pórázon tartották, ezért kevesebb buliba mentem, és õt látogattam meg inkább.
Szerintem teljesen normális vagy és a sráccal van gond. Mondd a szemébe hogy neked ez így nagyon nem jó, és nem az van, hogy nem szereted, de szerinted nem elég az az idõ, amennyit veled van. Nem azt mondod neki, hogy ne bulizzon, csak hogy picit többet legyen veled. Ha nem érti meg, akkor csak egy megoldás van: Keress magadnak egy megértõbb fiút! Több helyen látom ugyanezt: A fiú eljár bulizgatni, haverokkal van és ívesen letojja a barátnõjét. Van, és kész. Majd elmegy hozzá, ha akar valamit. Ez nem megy így, emberek...
A kérdező hozzászólása: már rengetegszer mondtam neki és beszéltünk is errõl h én ezt érzem...de annyi volt a válasza mindíg h ez nem így van én vagyok neki a legfontosabb...a bulizásról meg annyit h engem itthon elég rövid pórázon tartanak..szal nem igen mehetek :S...ígyhát azt se tudom h ott mi van..én tõle azt hallom vissza h folyton azt mondogatta h kár h nem vagyok ott...nah de honnan tudjam h igaz-e...(jójó tudom bízni kell benne, és bízom is...csakhát az ígéreteit sem tartja be elég sûrûn:S szal nem tudom)

Miért nem vesznek komolyan a pasik? Mindegyik csak le akar feküdni velem. Pedig én komoly kapcsolatra vágyom.

Legjobb válasz: Itt vagyok! :D Én is csak én az ellenkezõ nemet keresem 19/F

Itt vagyok! :D Én is csak én az ellenkezõ nemet keresem 19/F
kedves kérdezõ, üdv a klubban...ha rendes vagy, az a baj, ha ribanc vagy, akkor meg az a baj....
"If there is a user ID attached to a user, a discussion tends to become a criticizing game." Komolyan mondom órák óta nem láttam erre ilyen jó példát.
Tökmindegy, ha nincs user ID akkor %-ok alapján szitkozzák egymást itt az emberek, vagy idéznek a másiktól :D
Keresztbe nemigen lehet idézgetni a kérdések között. A százalékok nem azonosítanak megbízhatóan (bár ha rajtam múlna azok sem lennének) Amúgy meg senki nem mondta hogy az anonim felhasználók nem anyázzák egymást, csak annak hamarabb vége. (a harmadik választól kezdve nem lehet tudni ki kinek az anyját szídja) Ez a f­asz meg ha ennyire a bögyében vagy, rád fog szállni a következõ kérdésnél is, meg az utána következõnél, stb. Te lehet hogy lesz­arod, de egy teljes oldalt szétoffoltunk emiatt. Szóval szerintem fontold meg. Aztán a végén persze úgyis azt csinálsz amit akarsz.
Itt vagyoooookkkkkk :)
Hány éves vagy? Csak kíváncsi lennék hány évesen vágysz komoly kapcsolatra. :)
Szerintem "Sátánfattya" elég értelmes ember, és amit írt a lánynak választ, abba is van valami igazság! Szóval nem értem, mért kell be szólogatni a másiknak, ha egy normális kommentet írt??? Fogadd el, nem Õ a gyerekes, neked van gyerekes felfogásod... És a névrõl meg annyit hogy szerintem nincs semmi baj evvel a Sátános névvel. Ez csak a felh. neve -.-" Ebbõl nem fogod megismerni, kiismerni, milyen ember is Õ valójában.. De ahogy a válaszait olvasgattam, elég értelmes személyiséget látok benne
Ahhoz képest jót vitatkozol Mr. Hónaljkutyesz!
xD Nálad röhejesebb emberrel sem nagyon találkozni itt.....Menj fel légyszíves pl az index fórumára, nézd meg a fórum etikett részt, és hihetetlen módon, ott is meg fogsz ismerkedni a "nicknév" és a "flamelés" jelentésével. Pedig annak sok köze nincs a WoWhoz.... Részemrõl ennyi, kreténekkel nem fogok vitatkozni
Ne pózolj alsónemûben myvipen, ne használj olyan szavakat mint: "cukcsy, szercsy, puszcsy, lávcsy" stb., ne viselkedj úgy mint egy ribanc, és ne a diszkóban töltsed a fél életedet. Egy kis alapmûveltség sem árt. Ja és az sem kifejezetten vall komoly személyiségre ha minden hétvégén hányásig iszod magad. Ha ezek nem jellemzõek rád, akkor egyszerûen csak rossz helyen keresel
írj privit ha gondolod:D
Az elõzõ válaszára ne adj mert ez sátánista és gáááz
mind dugni akar:/ ez másnál is igy van
A sátánizmussal semmi baj. Nevet használni egy anonim oldalon, na az viszont bu­zis. Mondjuk a válasz jó volt, nincs is nagyon mit hozzátenni.
biztos úgy nézel ki meg olyanokkal barátkozol :D :$ :> ^.^ (@) 16/F
Ne legyél már ennyire mûvelt te sátánfattyú! Játszod itt a strébert meg a WOW-ból vett kifejezéseiddel feszítesz mint pocok az üres góréban és ráadásul még hatméteres hónaljkutyád van ami kb olyan hogy amikor biciklizel véresre csapdossa a hátadat!
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok... és nem viselkedem ugy mint a ribancok... nem is öltözök úgy... Nem iszom midnen hétvégén le magam... Sõt mindenki szépnek tart... Egyszerûen csak nem értem mi a probléma... Lehet hogy tényleg rossz helyen keresgélek... :/

Konduktor szeretnék lenni, de a matek nem az erősségem. A konduktoroknak sok matek van? Az ének alkalmassági vizsgát mennyire veszik komolyan?

Legjobb válasz: én elsõs konduktor vagyok nekünk semennyi matek nincs:D de ha suli szakirányra mész ott lesz. ( alsós matek módszertan) az ének alkalmasságitól ne félj, kevés embert szórtak ki amiatt. a lényeg hogy hamisan ne énekelj. ha nincs túl jó hangod az nembaj.

én elsõs konduktor vagyok nekünk semennyi matek nincs:D de ha suli szakirányra mész ott lesz. ( alsós matek módszertan) az ének alkalmasságitól ne félj, kevés embert szórtak ki amiatt. a lényeg hogy hamisan ne énekelj. ha nincs túl jó hangod az nembaj.

A véleményeteket szeretném. A barátom 3-as szexet akar, 2 ffi+1 nõ. Én úgy érzem, mintha már nem szeretne, hogy úgymond bead a közösbe. Szerintetek ez lehet a jele annak, hogy már nem szeret, nem vesz komolyan, vagy pedig ez normális?

A barátom felhozta, hogy legyen 3-as szex, úgy, hogy 2ffi+én. Ez ugyan szerintem is izgató, de én azt hittem, hogy jobban szeret annál, mintsem, hogy beadjon a közösbe. Szerintetek ez összefüggésben van azzal, hogy esetleg már nem szeret? Vagy ez teljesen normális dolog?! ( õ úgy gondolja h csók, hasonlók nem szex, csak a konkrét "dugás" a másik fiúval )

Legjobb válasz: Én ilyet sose csinálnék azzal akit szeretek, de ti tudjátok.

Én ilyet sose csinálnék azzal akit szeretek, de ti tudjátok.
Szerintem nincs vele baj. Ha tisztázzátok elõre a "szabályokat", akkor rendben van. Szabály alatt azt értem, amit írtál: nincsenek érzelmek, nincs csók, csak szex. Fel lehet vele dobni a dolgokat, és ha mindketten szeretnétek, miért ne?! Jobb így, mint pár év múlva egymás háta mögött kiélni az ilyen vágyakat. :) Nekünk is van tapasztalatunk hasonlóban, és nem bántuk meg.
11-es én a legkevésbé se vagyok kíváncsi a 3-as együttlétre. Nem hazudok, nem ámítok, senkit nálam a szex 2 emberre tartozik nem többre. Konkrétan kivágnám a pasit ha ilyemit javasolna.
Szerintem nem igaz az, hogy akkor már nem szeret. Mi is vettünk részt hármasban, pedig nagyon szerelmesek vagyunk. Izgató volt, féltékeny és nagyon jó -- mindenkinek. Ha a barátod be akar dobni a közösbe, az vagy azt jelenti (ha amúgy szeret), hogy neked akar jót; vagy azt, hogy õt izgatja az, hogy a szerelmét megdugja egy másik pasi. Attól még szeret téged (sõt..). (Persze ha nem szeret, az más kérdés, de ezt ebbõl nem lehet eldönteni.)
Ha úgy érzed, hogy már nem szeret és nem akarod ezt csinálni, akkor ne csináld csak azért, hogy neki megfelelj.
Ha mar hazasok lennetek es a kapcsolat felfrissitese lenne a cel akkor konnyebb azt valaszolni hogy nem problema, sokan elnek swinger eletet. Aki tagadja a kivancsisagat az hazudik, legyen az no vagy ferfi. Nehany ilyen egyuttletek spontan alakulnak ki, de tervezni is lehet elore. Mindig jobb megoldasnak tartom mint akar a feleseg vagy akar a ferj felre-kefel stb. mert az megcsalasnak minosul. Egy ilyen mindenki egyetertesevel es oromere valo szexeles sokkal becsuletesebb es egeszsegesebb. Akinek serti az ego-jat az ne csinalja, kulonosen a ferfiak ha ugy gondoljak hogy a holgyuket csak ok dughatjak meg hatekonyan, es a feleseg nem lesz kivancsi valtozatossagra - nagyot csalodhatnak.
mivel számomra elképzelhetetlen gondolat, hogy a nõmet más is megdugja rajtam kívül, ezért ez lehetetlen. ha csak ilyen házi rabszolgám volna, akkor viszont lehet elszórakoztatna ilyesmi. bár sok mindent kipróbáltam már, egyszer volt hasonló kezdeményezem is, de amikor a haverom levetkõzött és megláttam meztelenül kizavartam a fenébe, mert undorított és egyedül dugtam meg a nõt, pedig a haverom szerezte a ribizlit.
A kérdező hozzászólása: Nem ezt mondtam, meg nem is akartam erre célozni!
"tehát hogy a másik fiúval nem történhetnének olyan dolgok, amikhez talán érzelmek kellenek, vagy intimebbek, személyesebbek ( mint a csók )" Jaaa, hát ez így már mindjárt más... szóval csak a péniszét verheti beléd, de csók az nem lesz, hát akkor ez nyilván annak a jele, hogy a fiúd tisztel és szeret, és a közeljövõben feleségül akar kérni.
A kérdező hozzászólása: bocsánat, rosszul írtam :D tehát hogy a másik fiúval nem történhetnének olyan dolgok, amikhez talán érzelmek kellenek, vagy intimebbek, személyesebbek ( mint a csók )
szerintem ez nem normális dolog egy kapcsolatban mert hogy még egy buliban esetleg elmegy valami csajjal de kapcsolatban kizárt nézni ahogy más dugja azt akit szeretek á
én is kipróbálnám ha a párom benne lenne..pedig nagyon szeretem õt..de izgatna a dolog, meg szerintem õt is, csak fél
Piszkosul megalázónak találnám, hogy szépen fogalmazzak. Ha megteszed még csak rosszabbakat fog kitalálni.
De ha 3-asba vagytok akkor nem történik konkrét dugás? o.O Amúgy én se csinálnék ilyet azzal, akit szeretek...
Nem igazán normális az ilyesmi.
Lehet en vagyok a maradi, de a szex az két emberes dolog. En ilyenert tuti kivagnam a csavot..
Én úgy tudom, hogy szigorkodnak, és már külföldieknek sem adnak, csak holland állampolgároknak.
Alkohol esetében is már komolyan veszik, a lányom 20 éves, de sokkal fiatalabbnal látszik, megrég nem adtak neki a boltban BORT, mert nem volt nála igazolvány, nem tudta igazolni, hogy elmúlt 18.
Már tényleg kötelezõ felmutatni igazolványt , és még a coffeeshopokban tartható fû mennyiségét is durván korlátozták
Hollandiában, holland személyi igazolvánnyal lehet kábítószert vásárolni.
Az új szabály szerint csak regisztrált holland állampolgárnak adhatnak megszabott mennyiséget . Így hallottam...

Mennyire veszitek komolyan iwiw-en a Csajok és pasik alkalmazást?

Azért kérdezem, mert nemrég felvettem, s kaptam egy randiajánlatot egy ismer?st?l, akivel nagyon ritkán találkozom és van köztünk kb 250 km. De amikor találkozunk akkor tényleg nyomul a pasi... Szóval szerintetek mennyire vehetem ezt komolyan?

Legjobb válasz: Ha már találkoztatok akkor úgyis minden élõben megy, semmi köze az alkalmazáshoz. Egyébként akiket én találtam rajta, köztük helybéliek is, hiába van odaírva hogy ilyen meg olyan fiú érdekli, nem keresnek ezek senkit, csak a szájuk nagy. De ezek személyes tapasztalatok.

Ott szedtem össze csajom poénból! :D Azóta együtt vagyunk :D
Ha már találkoztatok akkor úgyis minden élõben megy, semmi köze az alkalmazáshoz. Egyébként akiket én találtam rajta, köztük helybéliek is, hiába van odaírva hogy ilyen meg olyan fiú érdekli, nem keresnek ezek senkit, csak a szájuk nagy. De ezek személyes tapasztalatok.
hogy küldene csekket az iwiw?:DDD
Én inkább csak a saját hiúságom miatt vagyok rajta. Számomra komolytalak, leg-leg-legtávolabb pont is max xxx lehet.
még hogy fizetõs...mekkora baromság ez...
érdekes nekem eddig semmit nem küldtek.....
nem fizetõs, .... én is fent vok hiuság miatt
Amikor a múlt hónapban kiküldtek egy csekket 1500 Forintról, meglepõdtem, de már én sem használom, úgy, ahogy egy elõttem szóló sem...
"Netes kapcsolatok mind BLÖFF!!!" Ez is úgy hülyeség ahogy van...van olyan ismerõsöm, aki neten találta meg a párját, és több mint 5 éve együtt vannak...
Netes kapcsolatok mind BLÖFF!!!
Randiztam én is onnan, aminek csak az én hülyeségem miatt lett vége. (Msn-en még mindig vagyunk) Letöröltem magam a minap, mert már nem keresgélek, de a levelek még mindig jöttek :) , ezért. Sztem jó dolog, nem kifejezetten társkeresõ, de mégis :DDDDDD
én is randiztam már pár emberrel onnan:)
Én szoktam böngészni, meg beszélgetni is ott tagokkal.Én komolyan veszem, amikor olyan egyénre akadok, aki a képei és levelei alapján arra érdemes.
En nagyon sokat randiztam onnan es nem bantam meg! Azota midnegyikkel joban vagyok!(nem volt szex egyikkel sem vizsont nagyon jo tarsagok) Van aki komolyan gondolja van aki nem ezt csak te deritheted ki!
Amióta fizetõs az az alkalmazás, én már nem használom. Nem éri meg.
Fizetõs? Ezt meg honnan vetted?
Én is pont most találtam ezzel az alkalmazással két írtó helyes pait és mind a kettõ kellõen nyomul...de nagyon cuki. Szerintem az egyikbõl lesz valami...most pénteken:D

Lehetséges, hogy azért nem vesznek már úgy a lányok, mint pár éve, mert sokat csalódtam és én már komolyan minden lánnyal bizalmatlan vagyok és csak a rosszat látom bennük meg az ártó szándékot?

Ez sajnos így alakult, sok lány csúfolt például még középsuliban. Ennek ellenére néha volt olyan, hogy tök szép lány hátrafordult az utcán és rám mosolygott, de ekkor valahogy nem a csúfolódást láttam a mosolyában fura mód, meg amikor folyosón is utánam fordult egyszer még, vagy a barátnõje folyton jelzett neki, ha meglátott. Aztán olyan is volt, hogy buszoztam és nagyon durván bámult egy formás szöszi tini csaj. Úgy, mint aki vetkõztet a szemeivel és épp valami szexuális kalandot képzel el velem. Tudom furán hangzik, de valahogy ennél sem éreztem, hogy azért csinálta volna, mert rondának tartana, pedig magam is rondának látom magam már jó ideje, fõleg mióta középsulitól kezdve csúfolni kezdtek valamiért. De aztán mikor már mertem végre kezdeményezni valahogy csak a rosszat tapasztaltam, igaz azoknál a lányoknál, akik adtak jelet sosem mertem még kezdeményezni vagy épp nem is tudtam, mert siettem épp valahová vagy szinte követnem kellett volna õket én meg nem merek ilyet csinálni, még azt hiszik valami szatír vagyok. De mára már úgy látom, hogy a lányok gonoszak, felszínesek és félek tõlük, mert nem hiányzik, hogy porig alázzon egy lány, mert megszólítom vagy ránézek. Igyekszem észre se venni õket, nehogy még amiatt szóljanak meg, hogy mit bámulom õket én a ronda srác. Valamiért akárhány lányt szólítottam le egyiknek sem voltam az esete. Már kezdem elhinni, hogy tényleg felesleges is kezdeményezni, úgyse kellek senkinek sem. Bár lehet, ha azoknál a lányoknál is hiába próbálkoztam volna, akik legalább adtak valami jelet, lehet csak félreértettem és valójában õk is rondának láttak. De akkor kérdem én mi értelme van kezdeményezni, ha minden lány csúnyán bánna velem, ha leszólítanám, ha egy lánynak sem vagyok az esete?

Legjobb válasz: Muszáj magadra erõltetned egy kis önbizalmat és határozottságot, különben nem is érdemes csajozni. A nõk megérzik ha valami miatt be vagy tojva és ezért fognak téged sarokba szorítani.

Muszáj magadra erõltetned egy kis önbizalmat és határozottságot, különben nem is érdemes csajozni. A nõk megérzik ha valami miatt be vagy tojva és ezért fognak téged sarokba szorítani.
A korod nem derül ki... A leírtak alapján megértem a félelmedet, de ha "bezárkózol" akkor sosem lesz senkid.. Nem minden lány egyforma.. :) Az önbizalom tényleg nem ártana neked, nem kell elcsüggedni, nem lehet mindenki macsó, meg helyes...Szerintem fogadd el magad úgy ahogy vagy, és ne legyél ennyire negatív, meglátod máshogy állnak majd hozzád a csajok is.. :) Sok sikert!

Ha lány létemre mindig én keresem és nem akar bejelelölni facen csak emailezünk akkor lehetséges hogy nem is vesz komolyan?

Mindig én írok rá egy pasira ,akit kedvelek de még nem találkoztunk,még csak ismerkedünk ,mert messze lakik, de megoldható lenne hogy találkozzunk ,említi is mindig ,hogy én menjek le hozzá, de nem érzem úgy ,hogy eléggé ismerem ahhoz ,hogy elmenjek.. Meg hát 19 évvel idõsebb nálam , én 18 vagyok õ 37 , meg egyszer megemlítette ,hogy éretlenül viselkedem biztos a korom miatt ez nagyon rosszul esett.. Elõször õ keresett de csak egyszer azóta csak én és nem akar bejelölni facebookon ... Szerintetek várjam meg míg õ ír? Azért beszélgetek vele mert az idõsebbek szerintem sokkal normálisak mint a mai fiatalok többsége sajnos…:/ Komolyan vehet egyáltalán?

Legjobb válasz: igen mert ha nem jelöl be facebookon, akkor nem is kedvelhet???

igen mert ha nem jelöl be facebookon, akkor nem is kedvelhet???
A kérdező hozzászólása: Nem az a fõproblémám, hanem hogy sose keres , de elvárja , hogy találkozzunk min hamarabb , meg olyanokat ír , hogy õ nem levelezõbarátot keres...:/
De, komolyan vesz, már ha a szexet annak tekinted. Elég nagy közöttetek a korkülönbség, szoval komoly szerelem ebbõl aligha alakulhat ki, foleg, hogy szinte te futsz utána. Mégis mit vársz ettõl a kapcsolattól?

Miért akar velem mindenki csak szexelni? Senki sem vesz komolyan, pedig én kapcsolatot szeretnék.

Annyira elegem van már belõle.. Nem viselkedek [email protected], nem is öltözködök úgy. Sõt szép se vagyok, inkább olyan jelentéktelen szürke kisegér. Mégis mindenki elsõ ránézésre úgy dönt hogy csak egy éjszaka aztán semmi több. Velem van a baj, vagy már egy férfi sem híve a romantikus ismerkedésnek? Vagy tényleg úgy vagytok vele hogy elsõ a szex, és ha az jó, akkor adtok talán esélyt a csajnak további komolyabb ismerkedésre? Mert nekem ez a módszer nagyon nem tetszik, nem is megyek bele ilyenbe soha.

Legjobb válasz: Minden pasi bunkó, minden nõ kur­va. Sajnálom.

Minden pasi bunkó, minden nõ kur­va. Sajnálom.
S annak mi értelme hogy pl 4 hónap "rózsakert" hangulat után kiderül hogy nem passzoltok az ágyban? Ha elhiszed egy harmincon felüli ffi-nak hogy a jó szex nélkül nem hosszú életû egy kapcsolat sem...
Imádnivaló, hogy ilyenkor mindig jön 1-2 nyomi, aki rögtön tudja, hogy a kérdezõ milyen srácokat keres.
Feltételezem neked is csak a kihaénnem bunkók kellenek, a visszafogottabb, tényleg romantikus srácokat pedig észre sem veszed.
Van aki komoly kapcsolatot szeretne toled csak azt nem veszed komolyan. Probalkozz a "sajat sulycsoportodban" keresgelni, ne a legmenobb diszpintyekre menj es akkor mar lesznek rendes fiuk is. 22/F
Már elnézést! Miért nem kovácsolsz elõnyt belõlle? Nem lehetsz valani rafinált! Biztos vagyok benne, hogy van akit az érzéseid is érdekelnek, csak rossz helyen keresed... Harminc év múlva meg ezt a kérdést teszed fel:"Miért nem akar senki szexelni velem?"
Én is ilyen vagyok szeretek szexuálisan hamar beindulni, aztán van, aki benne van, van aki csk azt látja, hogy én csak megakarom õt dugni. Pedig én is normális kapcsolatra vágyom, de nem tudom elfolytani a szexuális vágyaimat és nem is akarom, ha egyszer kívánok valakit az elsõ randin, miért lenne bûn megcsókolni, megdugni?
A kérdező hozzászólása: Hát konkrétan utalnak rá, vagy egyesek õszintén ki is mondják, hogy õk most nem akarnak kapcsolatot, csak kötetlen dolgokat.
Honnan tudod, hogy úgy döntenek, hogy egy éjszaka aztán semmi több, ha még egyszer sem próbáltad ki?:O Volt egyáltalán kapcsolatod?
A kérdező hozzászólása: 22. Nem voltak egyéjszakás kalandjaim soha.
Gáz a személyiséged, azért.
Majd itt kapsz ajánlatokat komoly kapcsolatra. :D
Korod? Hány ilyen egy éjszakás kalandod volt?
Arra nem gondoltál, hogy esetleg pont azért nem akar senki Tõled többet, mert szürke egérke vagy?:) Ilyen szempontból meg bármi jó a tûzoltásra... Keresgélj más helyen, adj lehetõséget normálisabb srácoknak is! Ebbõl amit leírtál úgy tûnik, hogy javarészt szórakozóhelyen próbálkozol, az meg nem éppen a hosszútávú kapcsolatokat keresõ egyének gyûjtõhelye. 26F

Kodependenciában szenvedek, rettentő szerelmes vagyok, a párom nárcisztikus, de olyan mértékkel, hogy biztosan nem tudnám vele megértetni, az én betegségemet sem veszi komolyan természetesen. Tehetek valamit a kapcsolatunkért?

Tudom, hogy el kellene hagynom, de még nem olyan vészes a helyzet, a kapcsolatunk elején vagyunk (fél év) de érzem h halad lefelé. Valahogy szinten lehet tartani? Az érzelmi intelligenciám fejlett, de nem tudom, van-e rá esély hogy ezt a kettős-és együtt rendkívül destruktív- problémát egyedül megoldjam. Van aki szerint ez valamilyen módon megoldható? Szakember tud erre valami tanácsot?

Legjobb válasz: Egy kapcsolatot nem egyedül kell fenntartani és megtartani, hanem mindkét félnek kell azon naponta dolgoznia, hogy az megmaradjon. Mit akarsz egy nárcisztikustól? Csakis önmagával törõdik! Hogyan lehetnél te kodependens, ha te akarsz megmenteni egy kapcsolatot egyedül? Szerintem fejezd be a szakkönyvek bújását, dobd ki a pasit azonnal, keress egy szakembert, aki téged helyrehoz, és máris meglátod: legközelebb nomrális pasit találsz, nem egy önnön magába szerelmes szerencsétlenséget.

Egy kapcsolatot nem egyedül kell fenntartani és megtartani, hanem mindkét félnek kell azon naponta dolgoznia, hogy az megmaradjon. Mit akarsz egy nárcisztikustól? Csakis önmagával törõdik! Hogyan lehetnél te kodependens, ha te akarsz megmenteni egy kapcsolatot egyedül? Szerintem fejezd be a szakkönyvek bújását, dobd ki a pasit azonnal, keress egy szakembert, aki téged helyrehoz, és máris meglátod: legközelebb nomrális pasit találsz, nem egy önnön magába szerelmes szerencsétlenséget.
A kérdező hozzászólása: Valamit nem értek, valószínûleg a tájékozatlanságom miatt: Az, hogy kodependens vagyok miért zárja ki azt, hogy egyedül akarom megmenteni a kapcsolatunkat?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!