Találatok a következő kifejezésre: Én vagyok vagy ő nem tudott (2 db)

Én vagyok buta, vagy ő nem tudott jól választani?

Majdnem összejöttünk, de mégis a másik lányt választotta...Pedig amikor kavart velem fel se t?nt, hogy esetleg más is képbe van..:S Huga szerint nagyon nem tudta, hogy döntsön. Most is ad "jeleket" ahhoz képest, hogy a barátn?jével jó ideje együtt van.Tanácstalan vagyok...:S Segítsetek!

Legjobb válasz: Írod,hogy nagyon nem tudta,hogy hogy döntsön.De végül döntött.Mással van már jó ideje.Szerintem ne foglalkozzál vele.

Írod, hogy nagyon nem tudta, hogy hogy döntsön.De végül döntött.Mással van már jó ideje.Szerintem ne foglalkozzál vele.
Szerintem csak játszik, cukkol vagy akárhogy fogalmazhatunk. Tetszett neki, hogy két lány is rá hajt és ezt akarja folytatni, ezért ad még jelenet. De te ne foglalkozz vele, keress egy pasit (akit eddig ég nem látott veled), aztán mutatkozz elõtte vele, hátha akkor abbahagyja.
Szia! A kiszemelted egy modortalan faszkalap. Elnézést, hogy ilyet kell írnom, de így van. Mit várnál egy ilyen embertõl, aki nem tiszteli a barátnõjét, és más után fut? Veled is megteheti. Nem érdemel meg téged az ilyen.
Hát szerintem hagyd a francba egy ezt a srácot, túl hülye hozzád! Felejtsd el, keress egy olyat, aki jobban megérdemel!
Ha vele van együtt, hagyd békén. Ha jeleket ad neked, akkor figyelmeztesd a barátnõjét. Egyszerû ez...
Szeretsz második lenni? Pff gázos vagy, nála már csak maximum második lehetsz nem érted? Idõvel valószínû még második sem, gondolkozz már...
Ez pontosan így van ahogy az elõttem szóló írja, csak azt nem értem h egyes picsák miért nem tudják kiverni az ilyen balfaszokat a fejükbõl, meg miért nem tudják egyik napról a másikra kitenni õket a picsába, mikor ezresével szaladgálnak a rendes szingli pasik, az önérzetének meg asszem jót tenne ha megmondanád neki hogy: egy görény undorító alak kis pöccsel, jó lenne ha inkább magára engedné a gázt a közjó érdekében! Majd ebbõl veszi a lapot!
A kérdező hozzászólása: Rem az egyes picsák alatt nem rám gondoltál, mert nem vagyok az... Köszönöm a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: De akkor miért foglalkozik velem?"Cukkol" stb...:S:'(
A kérdező hozzászólása: Simán elmondod, hogy mit gondolsz abból is felfogom a dolgokat... nem kell lehordani hozzá. Nagyjából látszik, hogy milyen emberek vannak...
Lehet.
sajnálom, de talált egy közelebbi lányt, eddig jó voltál és ha még sokáig nem talált volna mást akkor lehet h találkoztatok is volna. lehet h fájdalmas ez neked, de tegyél le róla!
Ugyanez a szitu, csak itt én vagyok a te helyedben... 28 F
Nekem is volt ilyen egyszer, és az a véleményem hogyha 1 egész év alatt nemtudott létrejönni a találkozás, az már rég nem jó, mert akkor valamelyik fél nem akarja igazán, vagy egyik sem, és az sem véletlen hogy lett barátnõje. Bár nem tudom hogy milyen sûrûn beszéltetek, de nem szabad ezeket a netes "kapcsolatokat" túl komolyan venni, amíg nincs személyes találkozás, viszont másrészrõl pont azért mert még sosem találkoztatok, még bármi lehet belõle, csak nem most, majd ha egyszer mégis összehozzátok azt a találkozást.
A kérdező hozzászólása: az is számít valamit, ha a srác 4 és fél évvel idõsebb??
utolsó vagyok, szerintem nem számít, meglehet kérdezni hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 14-18
uhh...háát ebben az esetben nagyon is számít! így csak megerõsíteni tudom magam h a srácnak csak unalom ellen voltál...tudom rosszul esik de ez van.
Szia! Több oka is van: 1. Nagyon fiatal vagy hozzá. Õ már felnõtt, te még gyerek, nem feküdhet le veled. 2. Távkapcsolatnak esélye nincs. 23/N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!