Találatok a következő kifejezésre: Én vagyok vagy ő nem (623 db)

Mivan?
A kérdező hozzászólása: 3-as. Miért nem lehetne hosszú kapcsolat? :D Elõttem már volt egy másfél éves kapcsolata.. Mondjuk nem mondom, hogy ez garancia.
De az még, hogy azt mondja szeret, nem jelent semmit. Hazudni bárki tud. Azt érezni kell, nem hallani. Ha most nem érzed, akkor se fogod, ha mondja. Ha igen, akkor könnyen megvezethetõ, buta lány vagy.
várni kell a házasságig
De ha érzed rajta, hogy szeret, akkor mi értelme van ilyen kitételeket szabni? Ti nõk komolyan annyi mindent túlkombináltok... amikor nincs is semmi baj, de társadalmi elvárás, megszokás, rituálé miatt problémázni kezdtek.
A kérdező hozzászólása: Hát a teteibõl kiindulva gondolom szeret (mondjuk lehet annyira jó színész, hgy így elõadja magát:D)...csak azért még is ez egy megerõsítés lenne számomra.
A kérdező hozzászólása: *tt
mondjuk én a legelsõ bnõmnek (mind2en 18ak és szûzek) 2, 5 hónap után mondtam, 3. hónapban feküdtünk le...
A kérdező hozzászólása: Hát mi 1, 5 hónapja vagyunk együtt. Gondolom nem csak arra megy h lefektesssen mert már kétszer együtt aludtunk és nem próbálkozott be vele. Mondjuk nem baj, h még nem mondta csak kíváncsi voltam a véleményekre, meg h ezt a fiúk kb mennyi idõ után szokták mondani.
változó. egyik haverom a bnõjének fél év után se mondta, amin a lány már kiakadt. mondjuk megértem. 1, 5 hónap szerintem még semmi. sõt. viszont az is érthetõ, hogy te meg kezdesz kiváncsi lenni, hogy mikor mondja már. de talán ez a "szeretlek" kimondás és a szex azért nem kéz a kézben jár... vagy nem azt kellene vizslatni, mikor mondja. ha érzed rajta, róla... az ugyan olyan fontos.
A kérdező hozzászólása: És szerintetek mennyi esély van rá, hogy õ csak arra megy?
Ezt csak te tudhatod. A nézésébõl, a viselkedésébõl, a tetteibõl...:) Van olyan pasi, aki már egy pár randi után hangoztatja, hogy szeret és nem is gondolja komolyan. A szavak nem érnek semmit ilyen szinten, a tettek bizonyítanak. Ha biztosra akarsz menni, szerintem még várj egy kicsit. Ha eddig tartogattad magad, akkor még egy kis idõ már nem számít.
Szerintem ahhoz hogy ki tudd mondani egy barátodnak vagy barátnõdnek õszintén hogy szeretlek rengeteg idõ kell. Szerintem ez nem olyan dolog ami az elsõ hét alatt összejön.
Csakis akkor, ha írásba adja... Mégis, mi a búbánatnak van veled másfél hónapja, ha nem szeret? Van, aki nehezen mondja ki, mert cikinek érzi, vagy nem tudja, hogy hozza elõ ennyi idõ után. Nem csak szóból ért az ember. Ha érzed, hogy szeret, vedd úgy, hogy mondta.
Ne! De még az után se egy darabig! Eszed legyen ;-) Két hónapot minimum várj!
attól hogy mondja se kell rögtön lefeküdnöd vele várj míg készen nem állsz rá
hahaa 18 létedre egy 17essel jársz? :D hosszú kapcsolat lessz :D
Ez ugye nem komoly
fogadjunk nemrég megnézted az Amerikai pite elsõ részét. :D
A kérdező hozzászólása: 1, 5 hónapja vagyunk együtt. Én már készem állnék h lefeküdjünk csak õ az elsõ barátom és nem tudom, hogy a fiúk ezt mikor szokták mondani vagy azt várják, hogy elöszõr a lány mondja?
Miért, ha szeret, akkor mi a garancia arra, hogy neked jó lesz, vagy kész vagy rá? És miért ne szexelhetnél azelõtt, hogy tudnád, hogy szeret, vagy azelõtt, hogy te szeretnéd. A szex meg a szerelem nem függ össze. Ha le akarsz vele feküdni, csináld, körülményektõl függetlenül, ha nem akarsz még , akkor ne. Ilyen egyszerû.
1.5 hónapig nem mondta, akkor csak meg akar fektetni :D
A kérdező hozzászólása: Hát ha ennyire nem függne össze a szerelem meg a szex már rég lefeküdhettem volna valakivel...Elég sok egyéjszakás kalandom lehetett volna már..ne véletlenül vártam eddig.
A kérdező hozzászólása: 9-es. Ha csak megakar fektetni akkor miért nem próbálkozott még be, ha kétszer is együtt aludtunk?
Ha csak meg akarna fektetni akkor nem várna másfél hónapot...
A kérdező hozzászólása: És szerinted ha 1, 5 hónapja vagyunk együtt még mennyit várjak vele? Vagy nézzem meg õ mikor próbálkozik be vele egyáltalán?

Egy hónapja járok a pasimmal én visszafogottabb vagyok mint ő és néha zavaró hogy én kevesebbet beszélek lehet hogy ő nem élvezi a társaságomat?

Legjobb válasz: Velem ugyanez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy mi már 8 hónapja vagyunk együtt. Nyilván nem véletlenül választott téged a barátod, ha nem élvezné a társaságod, nem lenne veled, ha csak nem kényszerítik, de azt nem hiszem :) Ne görcsölj ezen, sok fiú a csendesebb lányokat szereti. Én is csendes vagyok, és a vicces, nagydumás pasikat szeretem. Ha én is az lennék, állandóan egymás szavába vágnánk. Egyébként meg egy hónap még nem olyan hosszú idõ, bár nem tudom, mióta ismeritek egymást. Lehet, hogy idõvel jobban megnyílsz majd, és beszédesebb leszel.

Velem ugyanez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy mi már 8 hónapja vagyunk együtt. Nyilván nem véletlenül választott téged a barátod, ha nem élvezné a társaságod, nem lenne veled, ha csak nem kényszerítik, de azt nem hiszem :) Ne görcsölj ezen, sok fiú a csendesebb lányokat szereti. Én is csendes vagyok, és a vicces, nagydumás pasikat szeretem. Ha én is az lennék, állandóan egymás szavába vágnánk. Egyébként meg egy hónap még nem olyan hosszú idõ, bár nem tudom, mióta ismeritek egymást. Lehet, hogy idõvel jobban megnyílsz majd, és beszédesebb leszel.


Van egy nagyon jó barátom Dani. És én szűz vagyok, de ő már nem. Felajánlotta h ha akarom lefekszik velem, mert ő már gondolt rá h én milyen lehetek az ágyban. Sztetek feküdjek le vel?

Csak az a baj h én nagyon szerelmes vok belé, de ? persze ezt nem tudja, mert ? ezt a szexet tényleg csak "baráti szex"-nek fogná fel. :S

Legjobb válasz: hát ha õ tényleg annak tekinti akkor ne tedd meg mert még jobban ragaszkodni fogsz hozzá még jobban belezuhansz és hanem vallod be a srácnak mit érzel iránta azzal csak magadat fogod gyötörni mert amíg nem kérdezel rá h õ mit érez addig nem is fogod tudni h most akkor játszik veled vagy õ is érez vmit 18/f

hát ha õ tényleg annak tekinti akkor ne tedd meg mert még jobban ragaszkodni fogsz hozzá még jobban belezuhansz és hanem vallod be a srácnak mit érzel iránta azzal csak magadat fogod gyötörni mert amíg nem kérdezel rá h õ mit érez addig nem is fogod tudni h most akkor játszik veled vagy õ is érez vmit 18/f
Baráti szexszel ne veszd el! Ez a mondás. Jobb inkább kihagyni, találsz még olyat, aki majd szeretni is fog, és nem fogsz pofára esni, ha emiatt nagyon kötõdsz majd hozzá. Mert emiatt jobban fogsz hozzá kötõdni. De nem barátként. Szóval inkább hagyd.
Nehogy megtedd! Vagy neked ennyit ér a szerelem? Szívességet tesz neked azzal, h elveszi a szüzességed? Felajánlotta? Nagymenõ isten, aki már lefektetett x csajt, és te is egy leszel a sok közül, aki csak azért megtenné, mert a rózsaszín köd elvette az eszét? Már ne is haragudj, de sztem ilyenkor nem szívességrõl kellene beszélni, hanem õszinte viszonzott szerelemrõl. A szexnek elvileg ez a lényege! Bár mindenki úgy csinál, ahogy akar, ez igaz. De hidd el, h nagyon megfogod bánni, ha megteszed. A fiúnak meg eggyel több trófeája lesz! Szánalom, h ilyet fel mer ajánlani! Mi õ, Máltai Szeretszolgálat?? 21/l
Ne.
Szabó Dani?
A Danik mind jók az ágyban:DDDDDD
milyen dánielnek hívják?
Csak azért érdemes, mert a Danik mind jók az ágyban, így nem fogod megbánni.
tedd meg. talán ha eleg szexi leszel neki, akkor beled szeret:D en megtennem, megha tudom, h csak baratkent szeret akkor is. de soha nemondd meg neki, h többet erzel iranta. ha õ lep, akkor esetleg. de egyenlõre teis baratkent viselkedj vele.:) csinaljatok szilveszterkor:D;)
Passz. Nem tudom mit tegyél, fogalmam sincs, hogy én mit tennék a te helyedben. De még mindig könnyebb azt bánni amit megtettél, mint azt, amit nem...... Ez fontos: Hány éves vagy? 14/L
Mi a teljes neve ?
Ez kurvä jó.. "Felajánlotta h ha akarom lefekszik velem" :D Hát ez a Dani rendkívül önzetlen lehet XD Istenem, hogy én miért nem találkozom ilyen lányokkal össze !!!:D
A kérdező hozzászólása: 15 vok és köszi mindenkinek a véleményét, naon jófejek vagytok :P
Szerintem te is tetszel neki és csak a sex-en keresztül akar jobban meg ismerni. De ha te is nagyon akarod akkor mondmeg neki hogy tetszik neked! N.J Ricsi
Ne tedd meg. Késõbb meg fogod bánni, mert egy igaz barát nem kérhet ilyet! Csak olyannal feküdj le akibe tényleg szerelmes vagy, egy életre meghatározza az ember életében az ELSÕ ALKALOM és a NAGY Õ, akibe tényleg szerelmes vagy, mindig vissza fogsz emlékezni rá.Valahol mindig példa marad!!!
végeredmény?:D
A kérdező hozzászólása: végülis jött egy nagynak hitt szerelem és õ vette el a szüzességem :) ) egy évre rá lefeküdtem vele, de sokkal jobb a lelkiismeretemnek, h nem vele veszítettem el :D
Nem szabad odaadnod magad az elsõ ajánlásra, hülyeség. Ha komolyabb kapcsolatot szeretnél vele, akkor hagyd próbálkozni, és csak akkor feküdj le vele, ha már látod, hogy komolyan gondolja, és nem csak a , , kaland" érdekli. Így , , barátilag" tényleg hülyeség a szex.
A kérdező hozzászólása: most én nem arra voltam kíváncsi h a danik jók az ágyban :P csak egyszerûen nem tudom eldönteni h tudom-e kezelni a helyzetet vagy nem, mert eddig iszonyatosan jóban voltunk és úgy indult az egész h csak hülyéskedtünk ezzel, h milyen lenne h ha lefeküdnénk egymással, és utánna megkérdezte h nincs-e kedvem vele szexelni :$ én meg úgy megörültem, és azt mondtam h még meggondolom, mert nem akarom h a barátságunk elvesszen
A kérdező hozzászólása: csak én meg annyira szeretem, kb 3éve teljesen beleszerettem tudom h hülyeség lenne, csak olyan jó érzés arra gondolni h csókolózunk és utánna pedig...
Szerencsés Dánielnek hívják :D
Hát én nem a "Dani" vagyok, de mibõl gondolod hogy te nem jössz be neki, van aki azt mondja igazi férfi-nõ barátság nem létezik, van aki szerint pedig igen, ha nem akarna többet mint a barátság biztos nem ajánlotta volna fel neked, legalábbis magamból kiindulva én nem tenném.
Elõször mond meg neki hogy neked teccik..és utána ha neki is tetszel.. mertha nem akkor nem lessz veled óvaosmeg ilyenek.Rem tudja hogy te még szû vagy mert jólenne..Am meg igen a a Danik télleg jók az ágyban.!!:D
Szerintem ezt csak te tudod, hogy neked ez belefér vagy nem. Amúgy a Danik tényleg jók az ágyban:D
Miért volt lényeges bejelenteni, hogy Dani?:D
Én is Dani vagyok, de sajnos nem ajánlottam fel mostanában ilyet. :D
és tényleg, a danik jók az ágyban. TEDD MEG!:)
baráti szex?! az se rossz barátságbol sebbe ba..lak aztán le nyalhatod... szép kis barátság!!:D

Távkapcsolatban vagyunk, én szeretnék összeköltözni, ö nem. Meddig várjak?

Lassan 3 éve vagyunk távkapcsban, 150km a távolság, szinte minden hétvégén tudunk találkozni. De én szeretnék összeköltözni majd vele, és gyerköcöt is. Ö is velem, elméletben. De ha szó kerül rá, arról beszél,hogy ö nem tudja feladni az ottani életét. (Merthogy neki jobban lenne lehetösége hozzám jönni, mint forditva.) Nem tudom megéri e várni, teljesen elbizonytalanodtam. Valaki volt már hasonló dilemmában?

Legjobb válasz: Hát ha nem is pont ilyenben de hasonlóban már voltam az én párom 200km-ere lakott tõlem bár nem minden hétvégén találkoztunk de ha lementem hozzá akkor pár hétig mindig nála voltam és mi is össze akartunk költözni nekem bégül is mindegy lett volna,hogy hozzá vagy hozzám.. végül is le is "költözött" de csak kér hónapig volt itt és ugyan azzal a szöveggel ment el hogy õ nem tudja feladni az ottani életét. rá pár hónapra szakítottunk is mert össze jött egy másik pasival... én személy szerint nem várnák rá felesleges.. ha szeretne téged és veled szeretne lenni akkor lemenne persze ez csak az én egyéni véleményem de próbáld ki mond neki, hogy akkor le költözöl te hozzá hogy erre mi lesz neki a válasza...

Hát ha nem is pont ilyenben de hasonlóban már voltam az én párom 200km-ere lakott tõlem bár nem minden hétvégén találkoztunk de ha lementem hozzá akkor pár hétig mindig nála voltam és mi is össze akartunk költözni nekem bégül is mindegy lett volna, hogy hozzá vagy hozzám.. végül is le is "költözött" de csak kér hónapig volt itt és ugyan azzal a szöveggel ment el hogy õ nem tudja feladni az ottani életét. rá pár hónapra szakítottunk is mert össze jött egy másik pasival... én személy szerint nem várnák rá felesleges.. ha szeretne téged és veled szeretne lenni akkor lemenne persze ez csak az én egyéni véleményem de próbáld ki mond neki, hogy akkor le költözöl te hozzá hogy erre mi lesz neki a válasza...
Add nekem, én macska bolond vagyok! :)
Én 2 macskát tartottam eddig életemben, kijárósakat és cáfolok mindent. Kutyám is van!
A kérdező hozzászólása: Lesz ami lesz.Vagy megszeretem vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Csak nem értem, hogy apukám miért hoz ide macskát ha tudja hogy nem szeretem.Okés õ szereti ezt megértem, de ha idehozza akkor ne várja el hogy szeressem meg még gondoskodjak is róla!Õ felelõssége ha már idehozta
Meg lehet õket szeretni. :) Én kutyás-cicás vagyok. Hûségesek azok, nem is tudod, mennyire meg tudnak lepni néha! Menj oda hozzá, simogasd meg, játsz vele, nevezd el! Hallgasd ahogyan dorombol. :)
Hát igen, érdekes apud. :D Azért gondolod a macskákat olyannak amiket leírtál róla, mert eddig nem ismerted meg közelebbrõl õket, nem kötõdtél igazán még egyhez sem. Szerintem adhatnál neki is és magadnak is idõt arra, hogy megismerd. Mindenképp másképp viselkedik, mint egy kutya, bár van pár macsek, aki mintha lélekben eltévedt volna és akár kutyának is mondható. Nagyon sokat idomulnak õk is, ha érzik, hogy szeretik és gondozzák õket, igaz nagyon önfejûek is tudnak lenni, mondjuk én ezt is szeretem bennük. Ha ilyen marad a hozzáállásod, akkor sajna nem biztos, hogy megérzed a macska "tartás" elõnyeit. Tökre megértem, hogy valamiért nem jön be a cica, hogy apud is felelõtlenül "rád sózta", hogy szeresd és gondozd, ez még plusz "teher" neked, de próbáld meg másképp felfogni. Szerintem mindenképp megéri foglalkozni velük, mert hihetetlen sokat tudnak õk is adni. Meglehet tanítani, hogy hallgasson a nevére, ha hívod odamegy, ha eldobsz egy játékegeret visszahozza, ha valamit nem szabad és erélyesen rászólsz az is cuki, ahogy azért is próbálkozik, de egy idõ után feladja (vagyis elõtted akkor nem ugrik oda, ahova nem szabad), nekem ezek tapasztalatok. Adj neki esélyt, hogy megszerethesd, hidd el megéri. Nekem is volt ilyen negatív hozzáállásom, mikor a hátam közepére nem kívántam egy beteg (pisis), idõsebb cicát, de aztán valahogy mégis elfogadtam és megláttam benne is a cuki dolgokat.
Mit nem adtam volna azért, hogy gyerekkoromban az én apukám adjon nekem egy cicát :) De tiltva volt az állat.. Teljesen rossz téveszméid vannak a cicákról.Hagyj idõt és ismerd meg, nem fog egyik napról a másikra kötõdni, se szeretni, ahhoz idõ kell és tettek.Ez rád is vonatkozik :)
Te egy idióta vagy kérdezõ.
Drágáim a lényeg felett mindenki elsiklott??? A kérdés"szövegben" ott van a "Nagyon nem szeretem õket, ahogy õt sem." Tehát a kérdezõ még nagyon gyerek (már bocsi) és "dafke" nemfogja "szeretni", hisz olyan embertõl van akit szintén nem szeret, és innentõl mindent belelát, "az õ felelõssége", "gondozza õ" (aztán lehet hogy a háttérben csak arról van szó hogy apuka a panel 10.-re nem akar neki dándogot venni, viszont szeretné ha felelõsségteljes/gondoskodó felnõtt lenne, esetleg megváltozna a véleménye a macskákról, netán még meg is barátkozna velük). Ezen tények/dolgok hiányában, további jó találgatást!!! Jah és kedves kérdezõ, ne haragudj hogy ezeket írtam, nem bántani akartalak, de nekem ez jött le azokból amiket írtál. Remélem egyszer túl látsz macska tekintetében apukádon és egyszer jóban lesztek (apukával, macskával).
A kérdező hozzászólása: Itt fekszik az ölembe!Dorombol.Bár nem vagyok oda érte még, talán majd megszeretem.Remélem.:) )
Õ már szeret téged, csak viszonoznod kell :) )
Így pár nap elteltével milyen a kapcsolatod vele?
A kérdező hozzászólása: Most is itt fekszik.Pntosabban alszik.Õ az egyetlen macska akit eddigi életemben kevelek is valamennyire.Állandóan jön utánam.Ha megyek fürödni, nyávog hogy õ is be akar jönni:DDLAssan megsezretm de nem a fajt hanem õt.:) )
Elég is, ha õt szereted. :) Lehet ez egy tanulságos eset is, hogy ne tiltakozz rögtön minden ellen, mert lehet jó dolgok alakulnak ki belõle. Remélem egyre jobban megszeretitek egymást! Jó cicázást!
A kérdező hozzászólása: De apum még el is várja hogy gondoskodjak róla.Gondoskodjon õ róla.Õ hozta ide, akkor meg ne rám sózza.
És még vmi. Ha abban egyeznétek meg, hogy nem neked kell a macskával foglalkozni? Maximum eljátszogatsz vele. De az apukád etetné meg takarítana utána. Nem is kell vele aludnod. A macska megérzi, ha valaki nem szereti, õ sem fog szeretni egy idõ után. De meg kell, hogy cáfoljalak abban, hogy a macska a helyhez kötõdik. Kérdezz meg olyan embereket, akik kutyásak és macskásak is egyszerre(úristen, de utálom ezeket a szavakat), és akiknek a kapcsolata az állattal nem abban merül ki, hogy elérak egy tál ételt meg néha megsimogatja. A macska egyszerûen más. Nem arra van kitalálva, mint a kutya, de nagyon jól tudnak alkalmazkodni a családhoz is. Ebben az esetben örökké kiscicák lesznek lélekben, lesz a családban egy kedvencük, õ lesz a pótmama nekik. Láttam én már macskát vezényszavakra hallgatni és apportírozni.
" Az meg hogy nem emberhez hanem helyhez kötõdik igaz." Ez igen így van.Eddig 2 macskám volt.Nos én házban tartottam õket, de megfogattam hogy soha többé nam tartok macskát.Mikor otthon voltam alomra járták.Ha nem ö[email protected] mindent.Leszaggatták a függönyt.stb.Egy kuta tényleg sokkal jobb.Most az van, és smemi probála vele.Imádom
úgyis megfogod szeretni :)
A kérdező hozzászólása: nemtudom, de én valahogy utálom õket.nem szeretnék itt senkit megbántani, félreértés ne essék csak nem szeretem õket.utolsónak:Hát remélem..
Mi az oka hogy nem szereted õket? Meg tudnád fogalmazni?
Én is kutyás vagyok, egy cicát sem szeretek, vagyis igen, a sajátomat :) Te is meg fogod szeretni.
nem szereti és kész, én is utálom a macskákat, kiskorom óta rám kényszeríti õket a család, de vagy elajándékozom õket, vagy más gondoskodik róluk. nem kértem, nem vállaltam egyiket sem, ahogy a kérdezõ sem, szerintem nem kell megindokolnia miért. kérdezõ, ajándékozd el, apád meg fogja érteni, arra kényszeríteni hogy gondoskodj egy állatról amit nem kértél és nem is szeretsz, iszonyat fa.szság.
A kérdező hozzászólása: Aszociális gyümölcs:Nem is tudom, valahogy nem.Soha nem szerettem õket.:(Mindig is a kutyákhoz kötõdtem.
Én igazából antiszociális vagyok. Szerintem, akkor még magad sem tudod miért, csak mivel nem kötõdsz hozzájuk ezért megmagyarázod azzal, hogy "utálod õket".
"szerintem nem kell megindokolnia miért. " Nem kell megindokolnia, csak egy kérdés volt a kérdezõ részérõl. Tényleg miért nem? Csak nem szereted õket vagy pl. utálod mint sokan (én is) a pókokat?
A kérdező hozzászólása: Pontosan, mint pl:Aki a pókokat vagy, bogarakat stb. Meg egy macska nem is olyan hûséges.Sok macskánk vol.Mind elment vagy 1 falat kajátol odaszokik a szomszédhoz.
Kérdezõ, most lettél számomra vicc kateg.
A kérdező hozzászólása: Olyan nagy bûn hogy nem szeretem õket, már megbocsáss?! Az meg hogy nem emberhez hanem helyhez kötõdik igaz.
-_- Ahh... nem bûn az, ha nem szereted õket, de ha nem érted miért mondtam, hagyjuk. Majd felnõsz.
Nem tudom, hogy lehet különbséget tenni így az állatkák között. Ez számomra olyan, hogy hú, nekem a szõke pasik jönnek be, erre meg bejön egy fekete hajú az életembe és megkéri x év múlva a kezemet. Adni kell egy esélyt. Engem max. az zavarna abban, ha a párom beállítana egy skorpóval, kaméleonnal, siklóval, papagájjal, keszeggel, deguval, egérrel, csincsillával, mókussal, pitbullal, macskával, tacskóval, pinttyel, nyuszival, párduccal, pókkal stb. hogy hú, most akkor hirtelen kell neki venni ketrecet, kalitkát, terráriumot, fekvõhelyet, pórázt, tápot, játékot. Csótányt és molylepkét nem akarok tartani.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Van 1 srác 22 éves tavaly januárba ismertük meg egymást. Én 15 vagyok és ő azt mondja hogy fiatal vagyok hozzá . Pedig mikor kettesben vagyunk nem ezt lehet levenni a viselkedéséből. Aranyos és kedves velem. Mivel tudnám megszerezni? Mit kéne tennem?

Például múltkor azt mondta hogy üljek az ölébe. Elkezdett ölelgetni és vetk?ztetni. Persze nem hagytam neki mivel azt mondta hogy fiatalnak tart.

Legjobb válasz: Hát ennyi. Csak arra kellesz neki, ez abból is látszik hogy rögtön elkezd vetkõztetni. Nem kellene foglalkoznod vele, mert a végén hagyod magad, jó esetben gumi nélkül megcsinál aztán soha többé nem áll szóba veled. 22 L

Hát ennyi. Csak arra kellesz neki, ez abból is látszik hogy rögtön elkezd vetkõztetni. Nem kellene foglalkoznod vele, mert a végén hagyod magad, jó esetben gumi nélkül megcsinál aztán soha többé nem áll szóba veled. 22 L
ez azt jelenti (ne haragudj ha fájni fog..) hogy mint társ nem kellenél, mert fiatalnak tart magához, de amugy simán felpróbálna egyszer.. aztán pápá.. sajnálom.
20/F
Hát még ha úgy fájna ha közben csinálná veled, és közli is hogy csak erre kellenél neki! K.O.
Igaza van az elöttem író hölgynek. Kislányként tekint rád. Amúgy én se hagynám h vetkõztessen. 22/F
A kérdező hozzászólása: Csak lefeküdni nem akarok vele . az biztos hogy nem hagynám neki még úgy sem hogy nagyon bele szerettem . mikor utoljára beszéltem vele azt kérdezte hogy nem e tartom õt idõsnek hozzám . és hogy 1-2 év múlva járna velem meg hogy ki tudja mit hoz még a jövõ . Meg múltkor találkozni akart velem de ez nem jött össze és én döntöttem így . mert zavart hogy nem tudok kiigazodni rajta . és még jobban fájni fog ha látom és azt hogy milyen kedves és aranyos velem . köszi a válaszokat . és remélem írtok még.

A baránöm má nm süz, vszont én az vagyok. És ö már töbször is ccsinálta különbözö pózban. Félek hogy csalodni fog bennem, DE tudom hogy nem mert meg beszéltük. De mégis... Hogyan eelégithetném ki a legjoobban?

Legjobb válasz: Úgy, hogy nem aggodalmaskodsz. Ha tud róla, hogy szûz vagy, akkor õ úgy fog viselkedni, hogy az mindkettõtöknek jó legyen. Nem tudsz megtanulni az elsõ alkalommal mindent, de a barátnõd majd segít. Hagyd, hogy õ vezessen és akkor nem lesz baj.

Úgy, hogy nem aggodalmaskodsz. Ha tud róla, hogy szûz vagy, akkor õ úgy fog viselkedni, hogy az mindkettõtöknek jó legyen. Nem tudsz megtanulni az elsõ alkalommal mindent, de a barátnõd majd segít. Hagyd, hogy õ vezessen és akkor nem lesz baj.
CSatlakozom az elõttem szólóhoz: ne pánikolj, lazulj el. Én is ebbe a helyzetbe vok, csak én csaj vok:) Nah sok sikert nektek:)
Mákos tészta!
A kérdező hozzászólása: Mákos guba!
igy van!
attól hogy mindenki aztmondja hogy nem hétköznapiak, ponthogy azzá válnak, és te leszel különleges
A kérdező hozzászólása: 13:36 Igen ez a kérdésben is benne van gondoltam nem kell így kifejteni. :D:D Csak tök jól hangzik ahogy kigondoltam ezért muszáj volt beírnom.

MSN-en hogy lehet megcsinálni, azt ha valakit felvettem MSN-re, hogy mikor én fent vagyok, akkor ő mégis úgy lássa mintha nem lennék elérhető?

De csak egy személy lássa úgy, a többiek meg láthassák. Vagy éppen fordítva mindenki úgy lássa, mintha nem lennék elérhet?, 1 akivel beszélgetni szeretnék pedig úgy lássa, hogy elérhet? vagyok.

Legjobb válasz: Le kell tiltani ideiglenesen,ezt õ nem látja.

Le kell tiltani ideiglenesen, ezt õ nem látja.
1 személy: letiltod mindenki más: rejtve kapcsolódsz fel, és ráírsz az illetõre, aki ugyan látni fogja, hogy rejtve vagy fent (ha buta szõke akkor esetleg megkérdezi hogy írsz offline), de azt is, hogy ott vagy
A kérdező hozzászólása: Vágom már! Nekem ez a 2. megoldás jön be. Zavaró lehet egyszerre sokakkal beszélni.
Én úgy csinálom hogy mindenki le van tiltva nálam! :D És ha valakivel szeretnék beszélni akkor arról leveszem a tiltást és kész! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!