Találatok a következő kifejezésre: Én vagyok vagy (21240 db)

Az én apukám lisztérzékeny és én is rosszul vagyok a liszttől, de nem tudom biztosra. Most lisztérzékeny vagyok vagyok vagy mi? Lehet ezt örökölni?

Legjobb válasz: Lehet örökölni a hajlamot. Nagyon egyszerûen kideríthetõ, a házi orvostól kérj beutalót a gasztroenterológiára. Ott fognak adni beutalót vérvizsgálatra a laborba.

Lehet örökölni a hajlamot. Nagyon egyszerûen kideríthetõ, a házi orvostól kérj beutalót a gasztroenterológiára. Ott fognak adni beutalót vérvizsgálatra a laborba.
Ha használ a diéta, akkor biztos az vagy.
Én az vagyok ... Sopronból XD
"Én az vagyok" by Kecskemét. :D
attól függ, hogy mit értesz normális alatt?? -csak a külsõt, hogy bejöjjön neked? -vagy a belsõ a fontosabb, még úgy is, hogy esetleg nem egy modell a srác??
Úgy viszonylag normális vagyok, a közelben lakom és napi szinten járok Kecskeméten. Csak annyi a baj, hogy 22 éves vagyok.
Én is az vagyok. Kecskemét szélén :D 20/F :D
Én az vagyok: Borsodból :D 15/F
Én nem vagyok az. 29 F

Van barátnőm, de titokban van egy férfi partnerem is. A férfi azt mondta hogy elhagy hogyha nem szakítok a nővel. Azt hiszi meleg vagyok és divatbol vagyok a nővel, de közben én biszex vagyok. Vagy rosszul tudom?

Legjobb válasz: Én is biszex vagyok, de egyszerre kettõvel nem menne. Hisz ez olyan mint heteronál a két csaj. Ez megcsalás és tiszteletlenség mindkét partnereddel szembe.

Én is biszex vagyok, de egyszerre kettõvel nem menne. Hisz ez olyan mint heteronál a két csaj. Ez megcsalás és tiszteletlenség mindkét partnereddel szembe.
Biszexuálisnak hívják azt, akit a nõk és a férfiak is felizgatntak. Sajno sokszor rosszabb helyzetbe kerülnek, mint a homoszexuálisok, mert a melegek nem értik, miért nem tudják elhatározni magukat, a heterók pedig azt, miért vannak buzikkal is. Sajnos azt kell mondanom, hogy a jelenlegi helyzetben mindenképpen döntened kell, ugyanis tartós kapcsolatban senki sem szereti, ha megcsalják, akár nõvel, akár férfivel. Ha bármelyik kapcsolatodat hosszú távon folytatni akarod, mindenképpen monogámiára kell törekedned, így valahogy döntened kell. Ne izgulj, ez a heterók és a homokosok esetében is így van, egy normális kapcsolatba csak két ember fér bele.
Már ne haragudj, de tök undorító, h a palid seggébe vagy, aztán hazamész és megdugod a barátnõdet. Az ilyenektõl a hányinger kerülget! És közlöm, hogy nem a melegek és a bisexek ellen van kifogásom, hanem hogy ezt így csinálod!
Most miért vagytok vele ilyenek? ... Én is biszex vagyok, és én is szoktam úgy, hogy egyszerre van pasim és csajom is. Vagy tudnak egymásról, vagy nem. ;) Azt pedig csak te tudod, hogy meleg vagy vagy biszex. Mindkettõt kívánod? mindkettõt szereted, vagy szeretted?
Biszex vagy (bár ezt neked kellene tudnod nem nekünk) és egy hülye seggfej is vagy ha a titokban pasit tartasz, a barátnõd meg mit sem sejt. Én is bi vagyok, de nem kavarnék kettõvel egyszerre, ez undorító, az ilyeneket mint te baltával ölném sorra...
Csatlakozok az elõttem hozzászólóhoz.Nekem sincs semmi bajom de amikor két pasi egymás seggében mászkál utána megy a csajhoz komolyan udorító és nem higénikus.A barátnõd igy könnyen elkaphat mindenféle fertõzést meg te is.
Jesszus, ez rosszabb mintha azonos nemûvel csalnád, hisz így még nem is lehet versengeni, azonkívül tényleg rohadt undorító, hogy egyszerre dugod a barátod és a barátnõd, szállj már magadba ember! Nem kapsz hányingert amikor tükörbe nézel? Döncsd el a pasival, vagy a csajjal maradsz? Ne csalj egyszerre kettõt!
Igen, rosszul. Ez aberáció.
Pff magyarázzátok má el hogy 1 férfi hogy izgulhat fel 1 férfire??? EZ UNDORÍTÓ!!! szánalmasak vagytok ti homik és bi...ek SZÁNALOM!!! ó hogy fulladnátok meg mindanyian
A kérdező hozzászólása: Hát hogy meleg vagyok e vagy biszex

Ha két ember szereti egymást, akkor a haverok, barátok miért hergelik fel az ember párját, mondván hogy "papucs"? Akkor mivel én is sokat megteszek érte, én szandál vagyok, vagy mi?

Ennyire fájdalmas ha a másik boldog, vagy csak nem tudják elképzelni hogy létezik szerelem?

Legjobb válasz: Te szandálzokni vagy, az durvább. :)

Te szandálzokni vagy, az durvább. :)
Irigyek és féltékenyek. Mert nekik nincs senkijük. Vagy ha van, azzal sem boldogok.
Nem, nem szandál. Papucs, ahogy te is írtad. Hát nem figyelsz? :(
Hány éves vagy, bogárkám? A férfiak viccbõl szokták ezzel húzni egymást.
hívd át õket magadhoz, aztán had lássák, hogy a csajod milyen finom vacsorát süt-fõz neked. rögtön átértékelik a nézõpontjuk.
A kérdező hozzászólása: Négyeske! Nincsen kitinpáncélom. XD A korom titok. A kérdést azért tettem fel, mert mindig ha elmegy sörözni az ember, teletömik a fejét baromságokkal, és úgy is viselkedik az emberrel. Én meg nézek, mint Mari a bolhapiacon.

Én alkoholista vagyok? Vagy ha az nem, akkor mi a neve, és mennyire negatív?

32/F vagyok. Az utóbbi 10-12 évben fogyasztok rendszeresebben alkoholt. Ha van valami buli hétvégenként, akkor nálam alap, hogy fogyasszak, anélkül el sem tudom képzelni. És ami a lényeg: gyakran megesik, hogy egyedül is iszom, csak úgy símán, vagy pedig buli után hazaérve folytatom. Leginkább sört vagy bort, elõbbibõl átlagban 7-8 üveggel, utóbbiból eggyel, mikor melyiket választom. És ez csak annak az átlaga, amikor egymagamban iszom, ha van elõzmény haverokkal közösen, akkor még több is lecsúszhat.

Legjobb válasz: Még nem hinném, hogy alkoholista vagy, de veszélyeztetett mindenképpen. Vagyis még néhány így eltöltött év, és 100%, hogy az leszel. Fogd vissza magad, buli után ha hazamész, már ne igyál, és 1x-2x szórakozz alkohol nélkül is. A feszkó levezetését meg oldd meg másképpen, pl. menj el futni, sportolni, vagy férjem pl. ilyenkor játszik vmi lövöldözõs játékkal. Ha most nem szabályozod ezt le jelentõsen, akkor késõbb már képtelen leszel rá és a fizikai függõség is ki fog alakulni.

Még nem hinném, hogy alkoholista vagy, de veszélyeztetett mindenképpen. Vagyis még néhány így eltöltött év, és 100%, hogy az leszel. Fogd vissza magad, buli után ha hazamész, már ne igyál, és 1x-2x szórakozz alkohol nélkül is. A feszkó levezetését meg oldd meg másképpen, pl. menj el futni, sportolni, vagy férjem pl. ilyenkor játszik vmi lövöldözõs játékkal. Ha most nem szabályozod ezt le jelentõsen, akkor késõbb már képtelen leszel rá és a fizikai függõség is ki fog alakulni.
Igen, Te alkoholista vagy. (Én is.)
A kérdező hozzászólása: 1: Járok edzõterembe, átlagban hetente kétszer. A piával való feszültségoldás inkább hétvégén jellemzõ. És sohasem iszom olyankor, amikor tudom, hogy másnap dolgozom.
A kérdező hozzászólása: 2: Esetleg írnál-e magadról bõvebben pár dolgot?
Abból ítélve amit leírtál hát IGEN! Töröld ki az életedbõl az alkoholt, ne igyál még egy sört sem. Az alkohol méreg ami lassan de biztosan rombol.
van egy önkitöltõs teszt: [link] nézd meg. lehet, még nem vagy az, de hajlamos vagy rá. Másik: érzékenyebbnek érzed magad, az igazságérzeted erõs, nem tudsz konfrontálódni, nemet mondani? ez is benne van ebben a kórképben.

Minden nap futok kb.2 km-t és nem eszek édességet csak nagyon néha.170 cm vagyok és 60 kiló. Szerintetek én dagi vagyok? Vagy mennyi idő alatt tudok fogyni így?

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy dagi,de ettõl még lehetsz zsíros.Kép nélkül nehéz lenne megállapítani.

Szerintem nem vagy dagi, de ettõl még lehetsz zsíros.Kép nélkül nehéz lenne megállapítani.
MEnnyit szeretnél fogyni? Én 168 vagyok és 58 kiló, mostmár nagyon nehezen megy le az utolsó pár kiló, és mostanában azt csinálom, hogy az eddiginél kevesebbet eszem és sokkkkkkal többet tornázom, így azért lassan, de elindult lefelé a mérleg :)
A kérdező hozzászólása: 10 kilót minimum le akarok fogyni

14 éves "meleg" fiú vagyok, van egy srác aki nagyon tetszik nekem, szép barna szemei vannak, most én meleg vagyok vagy ez csak a kamaszkor miatt van? El fog múlni ez az érzés? Illetve e miatt másnak érzem magam mért lehet ez?

Legjobb válasz: Szép barna szeme bárkinek lehet. Ha egy kicsit elfelejted, hogy õ az, akkor hogy érzed, férfi vagy nõ néz rád azokkal a szemekkel?

Szép barna szeme bárkinek lehet. Ha egy kicsit elfelejted, hogy õ az, akkor hogy érzed, férfi vagy nõ néz rád azokkal a szemekkel?
aranyos:-)
A homoszexualitás nem betegség. A gyûlölettõl fröcsögõ homofóbia, amit itt demonstrálsz, kedves niko932, viszont nagyon is beteges, és csakis ez "bassza el" mások életét.
Ha valami szánalomra méltó, akkor az a beszûkült világképed. Igen, van ilyen, nem, nem dõl össze ettõl a világ. A szexuális irányultságon nem lehet ízlés szerint változtatni, ha megpróbálja elfojtani az illetõ, annak késõbb issza meg a levét. A tiédhez hasonló társadalmi hozzáállás rengeteg ember életét tette tönkre, csak azért, hogy valami ezeréves dogmát fenntarthassanak. Szerencsére változik a világ, egyre elfogadóbbak az emberek a homoszexualitással szemben, ezért nem szabad senkit arra biztatni, hogy "vegyen erõt magán", küzdjön a saját természete ellen. A szerelem a legjobb érzés a világon, iszonyatosan üres lehet annak az élete, aki ezt elfojtja.
Hát.. szexuálisan kit kívánsz? Nõt vagy férfit? Amíg nem próbáltad ki nem lehetsz benne biztos.. De nekem nem volt ilyen érzésem.
Ezt úgy tudhatod meg, hogy belegondolsz, hogy más srácok is tetszenek-e, tudnál-e egy fiút szeretni, szeretkezni vele, illetve az is kérdés, hogy a lányokhoz vonzódsz-e. Az, hogy ilyen miatt másnak érzed magad, teljesen természetes.
Ennyi erõvel a pedofilia is tök természetes....
ott a pont! :) vagy a nekrofília, kecske szex, meg a tõbbi baromság, betegség...
Ez természetes, ahogyan a másság is az. Amúgy pláne kamaszkorban bármilyen nemû, korú, stb. másik emberbe beleszerethetünk. A szerelem nemcsak hogy vak, de kor, nem és egyéb függõ. Sok boldogságot Nektek, ha összejöttök:)
hát ez szomorú. nem is csoda hogy egyre több a ratyi, még bíztatják a normálisakat is...
Még fiatal vagy, lehet változik ez.. fiúknál mondjuk nem hiszem. De állítólag nõknél kinövik az ilyet. Olvastam olyan hetero srácról is aki szintén "kinõtte" ezt. A lányokkal hogy állsz? Ki vált belõled bármit is egy meztelen nõi test látványa? :D 14/l
A kérdező hozzászólása: 14/l igen kivált, niko ez a komment most sértõ akart lenni? :D Egyébként köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Hopp, ez lemaradt :D :: Köszi Peti de nem hiszem h lesz belõle akármi is. :(
Szia! Jó hogy írtál, én jómagam nagyon korbejartam a témát. Egyet tudok tanácsolni olvasd el Buda Béla:zexualitas címû könyvét, igaz hogy .1970 ben íródott ez csak annyit jelent h a meleg propaganda meg nem nyert ekkora teret.
én pedig ajánlom figyelmetekbe Empedoklésztõl a Természetrõl mûvét, ami leírja, hogy minden elem tûzbõl, vízbõl, földbõl és levegõbõl keletkezett. alaposan körbejártam a témát, igaz, hogy idõszámításunk elõtt 400 körül keletkezett, de ez csak azt jelenti, hogy a felvilágosult tudományos propaganda még nem ért el mindenhova..
Lehet, hogy csak tetszik a szeme. :) De kiderítheted úgy is, hogy csókolózol egy fiúval, és aztán érvelni tudsz, hogy jó volt-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Nem csak a szemei tetszenek, igazából ezt csak úgy leírtam :DD
én is 14 vok, és már volt 69 sráccal, de maradok a biszexuáliskonál, hisz kel majd vmikor gyerek.
A kérdező hozzászólása: Köszönömszépen a válaszokat! :) KAPCSOLAT CÉLJÁBÓL MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY NE ÍRJON, MERT NEM VÁLASZOLOK! MÁR KAPTAM 2-3 ILYEN JELLEGÛ LEVELET. SAJNÁLOM DE NEKEM CSAK Õ TETSZIK! ;)
De aranyos :D esetleg felvethetnél valami témát hogy bejön-e valaki neki meg ilyen jellegû kérdéseket de kerüld azt hogy hozzá teszed a lány szót meg hogy hogy viszonyúl a melegekhez aztán figyeld a reakcióját :)
A kérdező hozzászólása: Õ is 14, és egy suliba járunk és nagyon jó haverok vagyunk, suliban is ha az egyikünknek 6 másikunknak 8 óraja van megvárjuk egymást és együtt megyünk haza. (szinte a szomszédom)
csávó hány éves lehet? egy suliba jártok?
lehet hogy bisex vagy ha csajok is tetszenek am ha meleg is vagy akk sincs semmi csak el kell fogadnod hogy neked a fiúk jönnek be ennyi az egész :)
Okés, én szóltam :)
A kérdező hozzászólása: Van egy jó pár csaj aki tetszik, és csak errõl az egy fiúról gondlom h szép.
A kérdező hozzászólása: másról nem igazán gondolom ugyan ezt de a csajok am jobban tetszenek
niko932 Küzdhet akármeddig, akkor is meleg marad.é Vagy meleg, vagy nem. Ezen nincs mit küzdeni. Max elnyomhatja, de annak nem lesz jó vége. Azt akarod, hogy öngyilkos legyen?
23:25 A pedofília bûncselekmény. A melegek nem bántanak senkit. Te bántod õket.
"nem egy olyan esetrol tudok amikor valaki lekuzdotte es ma mar boldog csaladapa." Családapa lehet, de boldog biztos nem. Az álarcát mindenesetre felvette, amúgy esténként megtalálod a Nyugati pu. WC-jében.
13:58 Fogalmad sincs hány házasember szenved, mert belekényszerítették (vagy belekényszerítette saját magát), hogy heteroként éljen és hazudjon egész életében. Tele van velük az internet. A meleg társkeresõkön tucatszámra vannak. Gyors szexet keresnek, semmi mást, mert hazugságban élnek.
Pár kommenttel lentebb nagyon értelmes volt a másik 14 éves srác, aki p.nákról beszélt. Persze az itt felsorakozó homofób bagázsnak ez már tetszik. Ilyen idõsen még nem p.ináról kellene beszélnie. De, ha a kérdezõ 14 évesen az érzéseirõl beszél, amiben semmi szexuális dolog nincs, az már rögtön aberráció. Kedves kérdezõ! Nem tudnám megmondani, hogy mi fog elmúlni és mi nem. Tényleg attól függ a dolog, hogy másfajta érzéseid vannak-e, amik a fiúra irányulnak. Igazából lehet, hogy csak szimplán vagány és tetszik a stílusa. A férfiak is szokták nézni egymást, felmérik a másikat, persze nincs mögötte semmi olyan érzés, de azért szemügyre veszik egymást. Én is néha megnézek csajokat és mégis meleg vagyok. Attól még tarthatok szépnek egy nõt. Nincs ebben semmi. Ha meg netán többet érzel akkor se feltétlen vagy meleg. Bár én nem tudom, hogy milyen az amikor az emberben kavarognak az érzések, mert én mindig a fiúkat szerettem. Egy percre se mozgattak meg a lányok. És nem akkor leszel bátor, ha elnyomod, hanem akkor ha igenis elfogadod. A mai világban igenis szükség van bátorságra, hogy melegként élj. Bár nem annyira nehéz, mint régen. Én is kitudtam alakítani a normális életemet. Diplomám van, a családom és a barátaim szeretnek, és együtt élek a párommal, akivel lassan 3 éve ismerjük egymást. Az, hogy nem egy nõben találom meg a boldogságot, hát így alakult. Nem lettem kevesebb, mint mások, de mondjuk több se. Szóval sok sikert. Minden rendezõdni fog! :) 23 meleg F.
Én sose ítéltem el a melegeket sõõt van pár meleg aki nagyon normális meg szerintem cukik is *-* ne aggódj még fiatal vagy 14 éves vagy lehet hogy csak egy pillanatnyi fellángolás de lehet hogy 10 év múlva meg már lesz egy pasid is kitudja? szerintem ha csak a külseje tetszik hamar elmúlik de nem tudom , ne érezd magad másnak rengeteg meleg van Magyarországon , és? ugyanolyan emberek mint mások , légy önmagad és ne tagadd le amilyen vagy . ha még van kérdésed írhatsz privátba
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK A KEDVES, MEGÉRTÕ VÁLASZOKAT :)
"de maradok a biszexuáliskonál, hisz kel majd vmikor gyerek." tehát te csak a gyerek miatt akarsz majd együtt lenni egy csajjal? õt magát nem is tudod szeretni? gratulálok.

Most én szerelmes vagyok, vagy mi a bajom? (bővebben lent)

Az van, h van egy lány barátom, akibe még én sem tudom h beleszerettem e vagy nem, mert egyik pillanatban megveszek nélküle, a másikban meg le van ..... Na de azt hiszem itt jön a lényeg. Nagyon sokszor álmodok vele, meg gondolok rá, meg azon töprengek, hogy mi lenne ha...... és van egy barátja, és engem ez zavar, azt hiszem, hogy féltékeny vagyok, de nem vagyok tisztában teljesen az érzéseimmel, mert még nem voltam úgy igazán szerelmes. Kb szerintem ennyi.

Legjobb válasz: szerelems vagy és még nagyon fiatal ehhez az érzéshez. Termsézetes, hogy féltékeny vagy, mivel azt a lányt csokolják akit szivesen csokolnál te is... Szerintem picit komolyodj meg, és utána probálkozz barátnöt szerezni. :)

szerelems vagy és még nagyon fiatal ehhez az érzéshez. Termsézetes, hogy féltékeny vagy, mivel azt a lányt csokolják akit szivesen csokolnál te is... Szerintem picit komolyodj meg, és utána probálkozz barátnöt szerezni. :)
szerintem meg mondd ezt el neki, és lehet, hogy akkor a te fejed is kitisztul :) lehet, hogy õ is rád vár :D
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 21:26- Itt a bibi... Elmondtam, de ezt õt nem érdekli. Azt mondta h lehet h elõbb v utóbb lesz belõle valami, de miattam nem dobja a pasiját, meg õ azt mondja h én csak bemesélem magamnak, mert nekem csak az a bajom, hogy nekem még egy b.nõm sem volt (nem tartom gáznak ezért magam), és neki meg volt több barátja.
A kérdező hozzászólása: spártaitacskó- 15
Nem paraszt egy cseppet a hölgyemény?
Várd meg amig szakítanak aztán, te irj rá vagy hívd fel!;) Majd elsirja neked minden bánatát te meg jajj de sajnálom hogy tehette ezt stb. :DDD

Tételezzük fel, hogy 3 cigány megtámad engem este, én egyedül vagyok, vagy max a barátnőmmel, ki akarnak rabolni, de én mondjuk leszúrom mindhármat, kihívom a rendőrséget, akkor nekem ebből lehetne valami bajom jogi úton?

Mert ugyhallottam, hogy ha csapatban támadnak rám, akkor megölhetem a támadókat, hogy ezt bevezették, erősítsétek meg, hogy tényleg ígyvan-e.

Legjobb válasz: A cigány nem egy faj (rassz), így a kérdés nem rasszista. Legyünk tisztában a kifejezésekkel mielõtt dobálózunk velük.

A cigány nem egy faj (rassz), így a kérdés nem rasszista. Legyünk tisztában a kifejezésekkel mielõtt dobálózunk velük.
Ha megölöd õket, az már nem jogos. Ugyanis addig terjedhet az önvédelem, ameddig arányos! Azaz, ha mondjuk elvernek, akkor te is csak verhetsz, de nem pl. nem szúrhatsz. Mellesleg a kérdésed enyhén rasszista, mert nem csak a cigányok támadhatnak meg, hanem a magyarok is. Engem például eddigi életem során 3-szor vertek meg utcán, a támadók egyszer sem cigányok voltak, hanem magyarok. Szóval ennyit a cigányok megvernek kezdetû szövegrõl.
A kérdező hozzászólása: itt ahol én élek, itt belém 5 ször kötöttek eddig, mindegyik cigány volt, és most a minap 3 cigány tetû megvert és kirabolt egy párt a közelünkben egy tó partján egy sétányon, a nõt elvitte a mentõ, és a kórházban belehalt a sérüléseibe, és amúgy szerintem nem jól mondod, mert mint említettem, nemrég bevezettek azthiszem egy olyat, hogy csapatos támadás esetén 1 ember ellen, az az egy ember megölheti a támadóit, keresek is linket.
A kérdező hozzászólása: de ti nem hallottatok ezekrõl az új bevezetett önvédelmi dolgokról ? például most már az is ugyvan, hogyha valaki bemegy a házadba engedély nélkül, és te nemtudod kiaz, nem tudod mit akar, megölheted. olyan mint amerikában.
Tedd fel a kérdést a politika rovatba, ott jobban értenek hozzá.
A kérdező hozzászólása: 18:06-os, de ez 2. havi, azóta már ezer dolog leforgott..én ezt április végén olvastam, amit leírtam
Biztosan van benne valami , de nekem a fiamékat a múlthéten a cigányok betalálták fiamék megvédték magukat konkrétan mindkettõt leütötték, és ellenük is elindult garázdaság miatt az eljárás.De ha nem ütik le õket akkor õk lehet, hogy megszúrkálják éppen .Az -az igazság, hogy nincs igazság !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!