Találatok a következő kifejezésre: Én unom hogy a (35 db)

Mi a kérdés?
Keress valamit, amiben te jó vagy, és idõd jelentõs részét arra fordítsd, hogy mégjobb legyél abban, amiben amúgy is jó vagy. Ha ilyen nincs, akkor járj utána, mihez lenne kedved, és feküdj rá arra a dologra. Csak néhány tippet írok. Kezdj el néptáncolni, dzsúdózni, sakkozni, íjjászkodni, lovagolni. Tanulj meg jól csocsózni, billiárdozni, vagy tanulj meg valamilyen nyelvet. Lényeg, hogy legyen a kezedben egy adu, hogy te abban jó vagy. Akkor nehezebb lesz téged támadni, és könnyebben fogsz védekezni.
A magasságoddal szekál?:D Mond neki hogy téged legalább nemtévesztenek össze egy yetivel:D figyelj.. ha hugodnak nagy a lába akkor azzal szekáld.. ha fõz valamit akkor azzal szekáld.. vágj vissza. ha nemtudtok meglenni együtt akkor éreztesd vele hogy milyen amit veled mûvel.. A bosszú tán nem old meg semmit de tapasztalataim szerint nagyon jo feszültség levezetés. ha fõz valamit akkor mond neki ezt: "jaj megin mivel fog mérhezni" meg egyébb.. avagy inkább öldeld át.. ha kérdezi mit csinálsz akkor mond neki hogy jo egy yetit ölelgetni.. vagy valami xD nekem nem volt hugom.. de általánosba még nagyon sok lánnyal összetûzésbe kerültem.. sokat görénykedtem velük de megérte:DD de ha [email protected] mond neki: valami nem tetszik hústorony? sok sikert:D*_-
Próbálj meg felnõtt módjára túllépni a gyerekes civódásokon, és akkor majd megunja õ is.
Állítsd le.
Ja, az én húgom is ilyen. Én dagadt vagyok, csúnya az arcom stb. Nem tudom miért szekál ezzel... de ha visszavágok, hogy neki meg nincs melle, akkor bõg, és megy anyuhoz. Néha nagyon felpofoznám. De szeretem, mert a tesóm, és jobb napjain nagyon jól el tudunk lenni.
Ha a magasságoddal szekál mondd, hogy te legalább nem vagy magasabb az összes fiúnál.
A kérdező hozzászólása: Hát mit csináljak, nagyon rosszulesik ez a fajta lenézés, így is utálom a külsõm.

Én unom egyedül, hogy a vízcsapból is a melegfelvonulás folyik? A melegek minek kérkednek magukkal? A szexualitás nem intim magánügy véletlenül?

Ha nem vonulgatnának, akkor több tojás végezné rántottaként a tányérben, mint a köcsögök fején. Nem vagyok széls?séges és engemet nem érdekel, hogy vannak buzik, de fenntartom ahhoz a szabadsághoz való jogomat, hogy ne kötelezzen senki arra, hogy részei legyenek az életemnek!!!

Legjobb válasz: Unod-unod, erre kiírsz egy kérdést, hogy itt is ez folyjon. Én is unom.

Unod-unod, erre kiírsz egy kérdést, hogy itt is ez folyjon. Én is unom.
Demokrácia? Ez? Õszintén remélem, hogy ezt viccnek szántad. Tudod a demokráciában egyenjogúság van. Kérlek szépen, ez hol egyenjogúság? Ahol a buziknak, meg a kissebbségnek több joguk van, mint nekünk, az demokrácia? Vagy ahol a jóérzésû magyarokat lefasisztázzák? Az demokrácia? Pedig õk aztán, tényleg csak a hazájukat akarják megvédeni. De ehhez úgy látszik nincs joguk. Talán, mert ez nem demokrácia.
azért szerintem a melegek meg a romák nem éppen egy téma. A melegek nem akartak mást, mint egy szép nyári nap megmutatni magukat Budapest utcáin. Miért másabb az õ felvonulásuk, mint a Budapest parádé? Azért mert ott csupasz csöcsû csajok táncoltak a kamionon nem pucér seggû fiúk? Ha ez nektek nem tetszik, aznap nem kell arra járni. Õk nem csinálnak ész nélkül gyerekeket a putriba, nem lopnak nem állnak sorba a segélyért... szóval ha nem tetszenek nem kell rájuk nézni és kész...
ha nem lett volna ellentüntetés, nem kattogott volna ezen a média napokig nézd meg más országokban hogy van: felvonulnak, elvonulnak, este a híradó megemlíti 1 percben hogy ilyen is volt, és vége köszönd a tomcat-féle tojásdobálóknak hogy ezt kell nézned napokig!
Szerintem nekünk heteroszexuálisoknak is el kéne kezdenünk felvonulni.
Hát vonuljon bárki, aki úgy érzi. Tényleg nem értem, hogy egyesek azon pattognak, hogy "bezzeg ha én fel akarnék vonulni, mint hetero..." hát akkor mi lenne? Semmi a világon. Bárki megteheti, csak éppen össze kéne trombitálni az embereket és aki szervezi, annak a felelõssége, hogy ne csináljatok rendbontást. Ha ezt tudod garantálni, akkor máris lehet vonulni. Biztosíthatlak, a melegek nem fognak odamenni dobálni. De asszem ezt már más is írta. Csak le lett pontozva, mert biztos nem tudjátok elképzelni, hogy nem mindenkit sért, ha valaki nem olyan, mint õ.
Kedves elõzõ válaszoló, minket (de lehet, hogy csak engem) nem az sért, hogy valaki más, hanem az, hogy ezt ilyen módon mutatják meg nekünk! Tangába vonulnak a fõvárosban, rózsaszínre festik a Bibliát... Furcsa, ha ettöl az ember undorodnak? Szerintem nem. Arról nem is beszélve, hogy ezzel szégyent hoznak Magyarországra, meg persze arra a kevéske normális melegre... De, ha szerinted ez tök normális, az a te bajod. Mert persze "Jézusnak is két apja volt" Szerintem ez már több ment aberráltság.
Miért hoznak ezzel Magyarországra szégyent? Más országokban is van ilyen, ott az emberek nem is problémáznak ezen, így máshol nem is ez a téma hónapokon át. Akinek meg nem tetszik, az ne nézze. Engem sem érdekel, hát nem nézem. De tényleg, ha ilyen idegesek lesztek tõle, akkor miért figyelitek árgus szemekkel? Engem az is zavart, amikor a Bush Pesten járt, mert le kellett szállnom miatta a villamosról, mert le volt zárva az út. Hát kb. fél órát hõbörögtem miatta, hogy gyalogolnom kellett 100 métert, aztán napirendre tértem felette. Végülis nem nekem kellett jópofizni a Bush-sal. Akkor meg?
Szerintem minden egyéb beállítottságú egyén felvonulhatna egyszer egy évben. Miért kell ezt nagy dobra verni? Egyébként meg a lakása falai közt azt csinál mindenki amit csak akar, de nem szükséges az intim részleteket(akár szexuális hovatartozást) úton útfélen megmutatni, mert senki sem kíváncsi rá, inkább az egész parádé gusztustalanná, elviselhetetlenné sõt provokatívvá válik. És kérdezem miért, mert ez egy non sense. Ez egy abnormális dolog. Nem dicsekedni kellene vele, hanem takargatni.
Az én idegeimet is cseszi.
A "köcsögök" génhibás emberek.
Ha nem vagy szélsõséges, miért használod rögtön indításként a köcsög szót? Nem a felvonulással van a baj, hanem azzal, ahogy felvonulnak. Melegként mondom, hogy az amit az utóbbi idõben mûvelnek, gusztustalan és visszataszító, nem mintha a Sziget fesztiválok jobbak lennének. Az egész dolog átesett a ló tulsó oldalára, többet árt mint használ a melegeknek. Régen még a jogokért léptek fel, de szerintem ez már átment polgárpukkasztásba is a sok "magamutogató vásári majom" miatt. Mindezek mellett elgondolkodtató, hogy csak az utóbbi idõben durvultak el a felvonulók elleni fellépések itt Magyarországon, és azon is el lehet gondolkozni, hogy pl. más országokban a több 100 000 felvonuló meleget miért nem dobálják meg semmivel? Ennyire felemészti a gyûlölet a magyar társadalmat? Pro és kontra. B
Az elõttem lévõ ( "B" ) fantasztikusan fogalmazta meg mindazt, amit én is szerettem volna elmondani. Én is meleg vagyok (és nem b*zi...), viszont nincs az a pénz, hogy betegyem a lábam egy ilyen felvonulásra! Sajnos valóban a hogyannal van baj! Dublinban részt vettem egy Pride-on, és ott nem voltak ennyire gusztustalanul kiöltözve, nem dobáltak, nem kiabáltak! Az a baj, hogy a Magyar Társadalom, mint olyan nagyon kirekeszti a homoszexuálisokat, és a jelentõssebb részük -tévesen- úgy szeretne visszavágni, hogy minden lehetséges módon szemet szúrjon. Talán a legegyszerübben a romákhoz tudnám hasonlítani olyan értelemben, hogy õket is elitélik, minden romát kikiáltanak tolvajnak, holott tudjuk, hogy ez nem így van! Akiket sokáig bántanak, és köpködnek, az egy idõ után felveszi a kesztût. Bár õszintén szólva, és melegként elitélem ezt a fajta harcot! Személy szerint azzal igyekszem az igazamat bizonygatni, hogy megmutatom mindenkinek, aki kiváncsi rá, h melegként is lehet feddhetetlen életet élni! Monogám vagyok, soha nem egy éjszakázom, és nem mondaná meg rólam senki, h a saját nememhez vonzódom! Dolgozok, 3 nyelven beszélek, és emellett önkéntes vagyok! Nem tartom magam jó embernek, de azt kikérem magamnak, hogy bárki is a nemi identitásom alapján ítéljen meg! Aki mégis ezt teszi, az magát jellemzi...
Ide is leírom: Mennyire zavarják a bu**k a hetero csávókat egy megmutatkozással...Bezzeg a ku**k vagy pornós ku**k ellen senki nem tüntet, pedig belõlük több van (minden nap látni õket) és családokat szakítanak szét (vagy éppen a kislányokat erre okítják) és betegségeket hordoznak, (tudom, hogy a b**k is) de az senkit nem zavar, szégyen...Az emberek így is elzüllenek, ha van vonulgatás ha nincs, úgyhogy nem értem mire jó az ellentüntetés. Minden szarba bele tudnak törõdni, ebbe meg nem. Idegesítõ...Inkább azzal törõdnének, hogy hogyan segíthetnék a felmelegedés mérséklését, mert hiába pofáznak, hogy ez nem tetszik meg az, ha a Föld romokban fog heverni.
a heteroknak nem tiltotta meg senki, hogy felvonuljanak. tessék, ha te meg akarod mutatni magad, mert hetero vagy, vonulj fel. Biztosan nem fognak dobálni a melegek... Európában mindenhol vannak ilyen felvonulások, kultúráltan le tudják bonyolítani. Mi még nagyon messze vagyunk ettõl. A demokráciának pont az a lényege, hogy ha õk vonulni akarnak senki ne akadályozhassa meg õket, mert nekik ez a fontos. Ha te a levelibéka-rajongók baráti társaságával szeretnél felvonulni, hát te is nyugodtan megteheted. Ez a demokrácia és akik dobának egy ilyen eseményen, azok a demokrácia ellenségei.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, és egy ideje én is sokat gondolkodom azon, hogy a világ másik részén próbálkozzam. Node: Nem felháborító, hogy ahhoz, hogy az ember az emberi méltóságában ne legyen megalázva, el kell mennie onnan, ahol született, ahol él? Nem vagyok idealista, meg akkora lokálpatrióta, hogy a Szózatból idézzek, de leéltem 36 évet így vagy úgy, itt élek, itt élnek a rokonaim, barátaim, itt ismernek, itt van házam, kocsim, kisállataim, a feleségemet is ide kötik a kötelékek, a munkája, a rokonai stb stb. Életemben nem tüntettem és nem is fogok, de nonszensz, hogy az embernek egyetlen módja a konszolidált élethez az, hogy külföldön új életet kezd...
Gyurcsany megmondta... " ...ha nem tetszik ellehet menni..." NA igen.... erre mit mond az okos magyar ... "Tuntessunk".. Ahelyett h inkabb elmenne kulfoldre es megkeresne fizetesenek 3szorosat... Tapasztalatbol beszelek...
Mindenki unja, de ez van. Most ez a téma magy mindenhol. Sajna, mert lehetne más dolgokon is gondolkodni mint ilyen kérdésekre válaszolgatni. Amugy én is ugy tudtam hogy a szexualitás magánügy, csak épp a melegeknek ugynézki nem az, mert igyekeznek elfogadtatni az emberiséggel hogy ilyen is van.
pont azon korlátolt emberek miatt van ez a hírverés, akik egy napi nem bírják ki, hogy ezek az emberek együtt bulizzanak, megmutassák magukat.én se tartom természetesnek ezt az egészet, de érdekes én el tudtam kerülni akkor azt a helyet, volt jobb dolgom is mint gyûlölködve tojást dobálni és szitkozódni.(((meg vegyi fegyvert készíteni))ezek a beteg barmok/bocs a kifejezésért/ minden alkalmat kihasználnak csak h.botrányt csinálhassanak.én biztos nem menteném fel õket..
érdekes, más országokban képesek normálisan viselkedni egy ilyen esemény alkalmával...
igen talán nemkéne a ferdehajlamúaknak pucéran végigvonulni a belvároson ahol gyermekek vannak
Én is. A poén az, hogy eddig tök hidegen hagytak, de most, hogy mindenhonnan õk folynak, kezdem megutálni õket, nagyon...
azért vki elmondhatná, miért pontozák le a válaszaimat, azért mert én voltam az egyetlen, aki a melegfelvonulás mellett szólt.gondolom meg se nagyon értik az én álláspontomat..de tényleg kiváncsi vagyok mi a probléma ezzel a véleménnyel?
#pontozták
Ezt a témát szerintem mindenki unja már, csak az a baj, hogy ebben az országban az emberek nem tudnak kulturáltan véleményt nyilvánítani. Tévedés ne essék, a felvonulók között se mindenki kultúrált, nade az már elég gáz, hogy olyan ember, aki szerint a melegek rossz példát mutatnak a gyerekeknek, az kimegy "ellentüntetni" gyerekkel a nyakában és ott ordítozik, meg mutogatja a "nemzetközi jelzéseket" a felvonulóknak. Ez lenne a jó példa???
Nem ez sem jó példa sõt, de lassan már szégyellnem kell magam, mert hetero vagyok és nem meleg?
A kérdező hozzászólása: Én nem azért írtam ki a kérdést, hogy erõsítsem azt a "feelinget", ami ellen kikeltem. Nagyon "panem et circenses" hangulata van annak, hogy nálunk minden ilyen mértékben túldimenzionálnak. Valahány aberrált felfonulást rendez, gondolom fel sem merül bennük az, hogy a jóérzésû embereket ez irritálja, és csodálkoznak, hogy az emberek "lereagálják". A tojásdobálással és a közönséges hangvétellel magam sem értek egyet, de ha már demokrácia van és szólásszabadság, no meg emberi jogok, akkor ezek a dolgok a heteróknak is rendelkezésükre kellene állniuk. VAGY EZ IS OLYAN, MINT A GÁRDA EGYENRUHÁJA IRITÁLTA A CIGÁNYOKAT GALGAGYÖRKÖN, A KIVONT KASZÁK, MEG A ROMAGYÛRÛ A MAGYAROKAT NEM. Ugye?
Miért mit vártál? Amíg lesznek emberek akik minden nap felteszik a kérdést és beszélnek, vitatkoznak errõl addig persze hogy ez lesz a téma.
Szerintem is undorító, h. folyamatosan csak a buzikról volt szó, pedig aznap volt fontosabb esemény is a Hõsök terén és azt meg sem említették a híradóban.Országosan 690 tûzoltót avattak aznap a téren, olyan embereket akik ha kell az életüket áldozzák másokért, de errõl egy szót se mondtak... Én meg a sok buzi miatt késtem le a tisztavatást, pedig még elindultam elõbb is...Szóval köszönöm a melegeknek... És mindazoknak akik többre tartják a buzikat, mint azokat akik segítség nyújtás közben még meg is halnának vadidegenekért....
nagyon szemellenzõsek vagytok.nemcsak (nem elsõsorban a melegeket kéne piszkálni)hanem azokat elítélni akik kukákat borogattak, tojást dobáltak, vegyi fegyvert csináltak házilag, (napokkal elõtte)csuklyában botrányt csináltak-miattuk 100x többet szóltak errõl az eseményrõl a tv.adások, mintnormál esetben.egyébként az elõttem szóló véleményével egyetértek, tényleg szomorú h.ez nagyobb hír volt.de attól a vandálok mégiscsak megérdemelnék a büntetést... én voltam akinek az elõzõ 2 válaszát is leminõsítették, ezt is szabad, csak gondoltam ezt még hozzáfûzöm, aki akarja megérti, mirõl beszélek.
Ha egy meztelen nõi tömeg vonulna az utcán, az senkit nem zavarna, sõt, menne a fényképezés, hogy legyen otthon mire.....

Csak én unom már azokat a kérdéseket, ahol mindenki azt hiszi, hogy 2 nappal az aktus után már biztosan terhes csak mert több a folyása és mert kicsit felpuffadt a hasa?

Számomra már annyira unalmas, hogy naponta 10-15 olyan jelleg? kérdés érkezik ami arról szól, hogy szurkál a kérdez?nek a hasa meg kicsit fel van puffadva meg folyása van, akkor ? biztosan terhes. Manapság a n?k 70%-a hihetetlenül nehezen esik teherbe, ráadásul ezek a tünetek ezer más dolognak is betudhatóak. Például annak is, hogy az ember bemagyarázza magának...Na de amikor azt olvasom, hogy együttlét után 3-4 nappal már terhesen érzik magukat, szerintem az már kicsit túlzás. Én nem akarok bántani senkit, csak nyilván itt nem orvosok ülnek, mindenki azt várja, hogy majd az itt ülök belelátnak a testébe, hogy milyen folyamatok indulnak el, ráadásul olyan tünetekkel ami úgymond természetes. Ilyen a hüvelyi folyás is ... Semmire nem lehet következtetni bel?le.

Legjobb válasz: De én is unom, el sem olvasom. Kiborít: 2 napja voltunk együtt, holnap kellene megjönnie, csináltam tesztet, de teszt szerint nem vagyok terhes, aztán csináltam még huszonegy tesztet, de egyik szerint sem vagyok terhs, de görcsöl a hasam, és érzékenyek a melleim is. Szerintetek terhes vagyok????

De én is unom, el sem olvasom. Kiborít: 2 napja voltunk együtt, holnap kellene megjönnie, csináltam tesztet, de teszt szerint nem vagyok terhes, aztán csináltam még huszonegy tesztet, de egyik szerint sem vagyok terhs, de görcsöl a hasam, és érzékenyek a melleim is. Szerintetek terhes vagyok????
Nem csak te unod:) ))
Egyetértek..És még annyi hogy én ha akarok valamit kérdezni elõtte megnézem nem e tett fel valaki hasonló kérdést, és ha találok, elolvasom a válaszokat is, ha nem egyértelmü, vagy merül fel még kérdés ott kérdezek..Mért kell kiirni minden alaklommal ujj kérdést, mikor kismillió egy ugyanojan van már....áá engem ez õrit meg..Mindenki azthiszi az ö esete más???vagy nem értem..
OMG! Komolyan, erõsebb csík és ikerterhesség. Van ám tudományos alapja biztos. Én ilyet még nem olvastam. Szerencsére.
Én azt is borzasztóan unom, hogy mindenki azt hiszi, akinek kicsit erõsebb a csík a tesztjén, hogy ikreket vár. Meg a sógornõjének az unokatestvérének a nagymamájának ikrei voltak, akkor neki is lehetnek e...
Én is nagyon unom, de valahol sajnálom az olyanokat akik így ennyire "erõlködve" akarnak babát, biztosan régóta próbálkoznak. 34hkm
Egyet értek!
Ennél mar csak a láthatóan negatív tesztrol készült kép feltöltése a rosszabb "ugye ti is látjátok a két csíkot" kommenttel, a nem vak hozzászólókat lepontozva
A kérdező hozzászólása: Nem, félreértés ne essék nem azokról beszélek akik már 6 éve próbálkoznak és nagyon akarják a babát. Õket én is nagyon sajnálom, bár attól nem lesz jobb ha olyat látnak magukon ami valójában nincs!(de még késõbb lehet)
Szintén nem értem az ilyen jellegû kérdéseket én sem. Illetve értem, de szerintem csak maguknak ártanak vele a kérdezõk. Attól, hogy a GYIK törzsközönsége megszavazza és gratulál, sajnos még korántsem biztos, hogy ott van egy életképes embrió. Nem véletlen nem írnak visszajelzést az ilyen kérdéseknél a kérdezõk X hét elteltével.... Õszintén sajnálom õket, akár azért, mert régóta próbálkoznak, akár azért, mert szimplán ilyen kérdésfeltevésre van szükségük. Meg is fogadtam, elkerülöm az általad említett kérdéseket....
"szerintetek is baba?" vagy "mi lehet velem?? lehet baba??? Na, ezek és a társai kérdések a bugyutaság csúcsa!! Nagyon igazad van kérdezõ, és nemcsak neked unalmas! Akárhogy is van, ki KELL VÁRNI azt a 12-14 napot megcsinálni egy tesztet, amin ott lesz a válasz egyértelmûen! és fölösleges a 888. hasonlóan gyogyó kérdést feltenni...
Nem is azzal van még a gond, hogy mindent tünetnek vesz valaki, hanem hogy leírod, hogy kevés az esély, ha 3 teszt negatív, meg vérzése is volt, de õ erõsködik, hogy már pedig lehet, hogy terhes!
Igen!És bocsi.... Csak voltam párszor én is csalódott! Mondjuk akkor lehet a válaszolókba is sok a meggondolatlan... De nekem meg az a véleményem, ha valaki (amit te is írtál) együttlét után 2nappal érzi annak azért se jön, mert nincs itt az ideje...Mert az tény hogy fura hogy gyereket szeretne de azt nem tudja hogy még lehet nem is találkoztak a kikatonák a petesejttel...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ha elolvastad volna az elõzõ válaszaimat, akkor láthattad volna, hogy a kérdésem nem ezekre a hölgyekre vonatkozik! Akik azért mennek bele apró részletekbe mert évek óta sikertelenül próbálkoznak, én is nagyon sajnálom, de tény, hogy semmi értelme minden apró tünettel rögtön ide szaladni, mert ha meg itt 10 emberbõl 10 azt írja, hogy igen, ha fáj a cicid és folyásod van biztosan terhes vagy!!! és utána mégsem, akkor meg a kérdezõ hölgy hatalmasat csalódik és ez hónapról hónapra csak rosszabb lesz!
Sziasztok!Nem értelek titeket... Lelehet pontozni... De titeket mért zavar ennyire? Lehet ezek a nõk/lányok egy kis lelki támogatást szeretnének. Nem tudjátok mióta próbálkoznak reményekenül és ti vagy mi akiknek már ott van ez nem ennyire fàjó pont...Ha nem tetszik nem olvasom el.Max nem kapnak rá választ!Majd észreveszik hogy talán ez már sok. Ti sosem éreztétek emiatt rosszúl magatokat? Az elsõ terhessègemnél még a közelébe se voltam ennek az oldalnak...úgyhogy nem azért irom, mert közéjük tartozok.Mielött sokan erre tippelnétek. Ès aki felteszi a képet nem az a hibás, hanem az a sok vak ember aki látja a másik csíkot mikor az ott sincs....
Húú még jó hogy ez az erõsebb csíkos dolog egy baromság, akkor nekem már hatos ikreim lennének, mivel több mint egy héttel a nemvárt után teszteltem, és nagyon erõs csík lett! :D
8-as vagyok, jót nevettem a belinkelten:-D Köszi...:-))

Csak én unom és tartom hülyeségnek azt a tanácsot, hogy menjél szórakozóhelyre ismerkedni?

Én pont, hogy ott tudok a legkevésbé a lányokkal ismerkedni. Nem lehet normálisan beszélgetni, és egy szórakozóhelyen alapból bizalmatlanabbak. Ennek ellenére itt ha valaki megkérdezi, hol és hogyan ismerkedjen, az mondják neki menjen szórakozóhelyekre.

Legjobb válasz: Mert az ittenieknek is kb annyi tapasztalata van ismerkedésben mint neked. Vak vezet világtalant...

Mert az ittenieknek is kb annyi tapasztalata van ismerkedésben mint neked. Vak vezet világtalant...
A szórakozóhely nem feltétlenül diszkó. Van olyan is, ahol sok fiatal összegyûlik úgy, hogy még beszélgetni is lehet és hallják is egymás hangját. Persze lehet ismerkedni szektagyûléseken vagy temetéseken is, de valahogy az számomra nem túl vonzó. :D A szórakozóhely alatt értsd ezt: olyan hely, ahol fiatalok hétvégén összegyûlnek szórakozni, beszélgetni, neadjisten kicsit iszogatni. Gátlásoktól oldott, pozitív hangulatú körülmények, megkönnyítik az ismerkedést. Az ismerkedés (nem leánykérés!) elutasításának két oka szokott lenni, az ismerkedési kísérlet rossz módja, vagy a mérhetetlenül bunkó lány, akivel kár is szóba állni.
^ vagy csak nagyon rossz kedve van es/vagy nagyon szegyenlos

Hol etetitek a teknőst? Mert én már unom hogy mindig tisztítom a vízét.

Esetleg egy kis tálba lehet?És ha lehet mennyi ideig hagyjam ?t enni?

Legjobb válasz: Jaaajjj második nem mondod,hogy ezzel jár??? Nekem is van 2 teknõsöm, és én is untam már nagyon, hogy a tiszta vizet másodpercek alatt összekoszolják. Én külön egy mély lavórban etetem õket, igaz elsõnek nem akartak enni,mert szokatlan volt a hely, de utána elfogadták benne is a kaját. Így nem kell naponta, két naponta takarítani. Így sokáig tiszta marad az akvárium, fõleg úgy hogy már nagy teknõsökrõl van szó, nem kis akváriummal.

Jaaajjj második nem mondod, hogy ezzel jár??? Nekem is van 2 teknõsöm, és én is untam már nagyon, hogy a tiszta vizet másodpercek alatt összekoszolják. Én külön egy mély lavórban etetem õket, igaz elsõnek nem akartak enni, mert szokatlan volt a hely, de utána elfogadták benne is a kaját. Így nem kell naponta, két naponta takarítani. Így sokáig tiszta marad az akvárium, fõleg úgy hogy már nagy teknõsökrõl van szó, nem kis akváriummal.
helló. az én teknõceimet egy kis tálban etetem. De vigyázz nehogy kimásszanak!! én úgy 10-15 percig tartom benne
Akkor minek kellett teknõs ha unod a takarítását?-__- A teki tartás ezzel jár...-.-
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Értem, köszönöm a válaszod! Második:Természetesen tisztítom, csak nem olyan jó, hogy kaját kap és tiszta zavaros lesz a víz tõle.
Van egy piros lavórjuk, már 10 éve abból esznek. Megismerik messzirõl és "szaladnak" oda, ha lerakom a földre akkor meg körbejárják. Elõtte egy fehér kistálból ettek, de kinõtték XD. (A két nagy 13, a kicsi 5 éves). 21/N
Én a teknõseimet a vízben etetem, de csak akkor, ha a menü hal, rák, giliszta, vagy csonti. Ez ellenben, ha növényi eredetû, többnyire egy kisebb darabban teszem a vízbe. Marhaszívet, és ami foszlik-oszlik, külön tálban kapják. Mivel a teknõsök táplálkozás után ürítenek, fél óráig maradnak a tálkában, addig az akváriumban megy a szûrõ. A szûrõt maximum 24 órás eltéréssel rutin szerûen naponta pár órát járatom, hetente tisztítom, így a vizük mindig szép. Bár 3 hetente illik vizet cserélni, akváriumot mosni. Nekem ez a módszer bevált. Néha csak úgy külön elmosom a köveket, a mûnövényeket, így kellemesebb a teknõcöknek.
Én a kicsit egy külön tálkában etettem!!!!!!
Dolgozz kemenyebben, indits sajat vallalkozast, legy a magad fonoke.
Elõször is gondold végig, hogy jogosan teszi-e, gyakorolj egy kis önkritikát. Másodszor is barátkozz meg a gondolattal, hogy esetleg a közeljövõben õ lesz a fõnököd, ugyanakkor életkorához méltóan kezeljétek, ha csak egy tizenéves kislurkó, akkor nyugodtan hívjátok "úrfinak", hogy õ is érezze, még nincs a ranglétra megfelelõ fokán.
Ezt be kell osztanod õ a , , fõnököd" ha tetszik ha nem, legyél vele normális mert övék a cég, ez van. Viselkedj vele normálisan, és tedd amit mond, mert õ a fõnököd fia vagyis õ is adhat neked munkát.

A legjobb barátnőm most rám szólt, hogy én mindig csak a pasikról tudok beszélni és ő ezt már unja! Ez most egy 21 éves lánynál ekkora probléma?

Egyid?sek vagyunk, f?iskolán csoporttársam és elég sokat beszélünk, minden nap. Tény és való, hogy bármir?l is kezdek el beszélni, a végén valahogy mindig valamelyik pasinál kötök ki. Dehát most vagyok fiatal, most kell élnem, most kell keresnem a nagy Õt, most érzem azt, hogy szerelembe tudnék esni! Szerintem ez az én koromban természetes. Persze megértem ?t is és megpróbáltam visszafogni magam, de akkor döbbentem rá, hogy milyen nehéz...hiszen annyi mindent tudnék mondani! :)

Legjobb válasz: ekkora. igaza van a barátnõdnek. dögunalmas lehetsz, ha semmi másról nem tudsz beszélni, csak errõl. mondom úgy, h én is lány

ekkora. igaza van a barátnõdnek. dögunalmas lehetsz, ha semmi másról nem tudsz beszélni, csak errõl. mondom úgy, h én is lány
Én is unnám, ha csak arról lehetne veled beszélni vagy mindig az lenne a téma vége...
- Neked mi a véleményed a Globális Felmelegedésrõl? - Az még hagyján, de hogy a Tom Cruisenak mekkora dákója van!
az még ok, , de - olyan szomorú vagyok, meghalt a nagymám -ah, szegénykém, én akkor voltam nagyon szarul, amikor Gábor összejött velem, rá két napra meg mással csókolózott, de már nem érddekel, hallod, ennek a Balázsnak milyen szép szemei vannak, teljesen elveszek bennük -hö?
Szegény barátnõd!
:D
A kérdező hozzászólása: Jajjj de jókat nevettem, köszi!!! :D Amúgy nem az van, hogy csak a pasikról tudok beszélni...most például nem jut más eszembe, de nem csak róluk tudok! :D Poén! xD Öhmmm... jó, oké, felfogtam, visszafogom magam!
Hátha tényleg nincs más témád, és te erre még büszke is vagy... háááááát... nem, ez nem természetes a te korodban-én is 21 vagyok, és én is szoktam pasikról beszélni, de nehogy már az legyen a normális, hogy vki csak és kizárólag róluk tud beszélni. Sztem nemcsak õt, az emberek nagy részét untatnád...
Hát van nem egy nõ aki nem bírja tulságosan a férfiakat bizony. Én fiú vagyok és nagykanállal eszem a csajokat, nincs olyan férfi aki egy kicsit is elgondolkodtatna, sõt én még azt se tudnám elképzelni hogy bírkózó legyek kitörne a frász hogy egy izzadt férfit gyömöszöljek.
Szia! Mi is nagyon sokat szoktunk pasikról beszélgetni DE ezen kívül van még rengeteg más témánk is. Otthoni dolgok, suli, mindennapok stb.. Én sem csípem azokat a "barátnõimet" akik naphosszat beszélnek életük szerelmérõl.. L/18

Csak én unom már annyira, hogy facebook-on viccből házasnak, eljegyzettnek, özvegynek jelenítik meg a családi állapotukat az emberek, amikor semmi ilyesmiről nincs szó?

Legutóbb gratuláltam egy ismer?sömnek, mert azt láttam kiírva, hogy eljegyezték ... Nem csak én voltam így ezzel, sok más barátja, barátn?je is elárasztotta jókívánságokkal mire a végén kiderült, hogy továbbra is "csak" párkapcsolatban van ... De nem csak Õ volt az egyetlen ilyen , nagyon sok ismer?sömmel jártam már így és kezd idegesíteni, hogy ma egyre nagyobb divat ez, az özvegyet meg pláne ízléstelennek tartom!

Legjobb válasz: a legundoritóbb az h lány-lánnyal van kapcsolatban 14 évesen de cska barátságból mi értelme van??,:O

a legundoritóbb az h lány-lánnyal van kapcsolatban 14 évesen de cska barátságból mi értelme van??, :O
Posztold ki, ne pedig csak az állapotodat váltsd át! Akkor majd látják. A többit meg szard le. Óvodások mind, csak a látszat az, hogy 20-on éves érett felnõttek...
jaja, kur.vára unalmas, és gáz is. na meg hogy minden héten mással vannak kapcsolatban. meg bejelölnek minden jöttmentet lány meg fiútestvérnek, meg apának meg tudomisén minek.... pff.
ez nagyon gáz meg ahoz minden szart lájkolnak... meg a v helyett w-re vagyok nagyon alergiás
Ez annyira gáz amúgy..:D Meg amikor 2 legjobb barátnõ/barát párkapcsolatba van. Ez k*rvára NEM menõ.. de legalább van bélyegzõ az idiótákra.
Unalmas, szürke, buta, kicsinyes, önbizalomhiányos emberek pótcselekvése, semmi több...
meg párnaponta cserélgetik a profilképet.. én havonta-2 havonta cserélem ki
A kérdező hozzászólása: Sejtettem, hogy lesz olyan aki rögtön beleköt, ez sem zavar. Megemlítettem, hogy számomra idegesítõ, ettõl függetlenül még nem kell, hogy mindenkinek az legyen. Nem vettem soha komolyan, csak egy idõ után már szúrta a szememet és nem is ülök egész nap elõtte, van ezer más dolgom, de nyilván ha számítógép elé kerülök, átszoktam pörgetni az üzenõfalra kiírt dolgokat mint sokan mások. Kíváncsiságból tettem fel a kérdést. :-)
én még azt utálom nagyon, h ezer embert bejelölnek a képen... de még ha éppen nem is látszik a fejük, aláírják, h köszi szépvagy szeretlek.. szánalmas...
Én csak mosolygok ezen.Számomra inkább az a szomorú, hogy sokan a facebookon élik a mindennapjukat."most megyek nyaralni, de holnap hívlak"..vagy "vettem egy cipõt" vagy holnap mozi" stb..Miért nem lehet egyszerûen csak az illetõnek aki érdekelt benne megírni?? Azt, hogy valaki mást ír magáról mint ami.és legyen az a párkapcsolat, vagy hogy tud vagy 5 nyelven, sõt sokan nem a valós címüket írják le, nos ez csak egy unalmas szórakozás..De sajnos ez nem csak 12 évesek poénkodása.Az unokahúgom 21 éves, okos, szép nõ..Mégis Ausztráliát írta ki lakhelynek(pedig vidéken él) és õ is nõvel van párkapcsolatban, pedig csak a barátnõje az illetõ, és van férfi partnere..Viszont 21 évesen õ is a facebookon éli az életét..Ez a szomorú---
A kérdező hozzászólása: A csinkó elméletileg azt jelenti, hogy csinos ... :-)
Szerintem meg az a szánalmas szar dolog, hogy ennyire komolyan veszitek ezt a facebookot...
de a facebook tök jó közösségi oldal de ezek a ribik tönkreteszik felnyomják az idegrencerem am méghacsak ribik lennének egycsomo fiu is ezt csinálja na az még csak undoritó pfuj
Engem egyáltalán nem zavar, ki mit ír ki magáról, vagy milyen képet rak fel, de ez egy kicsit tényleg ciki pont azért, mert aztán a csomó ismerõs meg megy gratulálni. :D Az özvegy meg tényleg durva. Ha nekem valamelyik volt pasim ilyet rakott volna ki szakítás után, biztos pofán verem.
Ez már elég szánalmas, pont úgy, mint az egész facebook szarság.
én 14/L-ként nem jártam senkivel azok meg simán hetente mással járnak...
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem nincsenek ilyen ismerõseim már, korábban volt egy csaj aki fiatalabb nálam egy pár évvel, csak az édesanyjával nagyon jó viszonyban voltam mindig (anyukám révén) így ismertem meg Õt. Na és Õ használt ilyeneket, hogy cijja, meg wagyok stb. és kiakasztott vele, de mivel van köztünk legalább 4 év, ezért nem bántottam. :-) A többit facebook-on szoktam látni. Viccbõl én is szoktam ilyeneket mondani, de azon érezhetõ, hogy vicc meg néha a Páromnak szoktam mondani, hogy szerike vagy ilyesmi, de mi ezt még az aranyos kategóriába soroljuk be. :-)
A kérdező hozzászólása: Na ez meg a másik ... Nekem van egy ismerõsöm, még kislány, pontosan nem tudom hány éves, olyan 12-13 éves és "viccbõl" a saját uncsijával van kapcsolatban aki szintén egy kislány ... :-) Érdekes dolgok ezek!
A kérdező hozzászólása: Nekem a jövõ héten lesz az esküvõm, de szerintem lesz olyan aki nem fog komolyan venni ... :-) :D
A kérdező hozzászólása: Én egyszer csináltam ilyet egyébként ilyen lánytestvéres izé-mizét mert 1x még bele is fér, de egyébként erre a "divatírásra" én is borzasztóan allergiás vagyok. "Cijja" "Wagyok" "Nadzson" "CSINKÓ" (ezt utálom a legjobban :D) és társai ... Ez még poén szintjén 1-2x elsüthetõ, meg vannak aranyos kifejezések is, de amikor valaki folyton így beszél mert szerinte ez a menõ, hát ki tud akasztani rendesen. Lehet aranyosan is "kényeskedni" nem kell ehhez ilyen szavakat használni ... :-)
Egyszerû: ha valamelyik ismerõsöd így beszél, akkor: A, Megmondod neki, hogy szerinted gáz és zavar, és hogy ne beszéljen így B, Törlöd a faxba, megszakítasz vele minden kapcsolatot és kész Csak az ne legyen, hogy neki báj-vigyorogsz, aztán a háta mögött meg elhordod minden szarnak, mert akkor te sem vagy jobb!
A kérdező hozzászólása: Egyébként az esküvõmmel kapcsolatban annyira nem érdekel, hogy facebook-on ki vesz komolyan, ezt csak megemlítettem, hiszen nem ez a fontos meg aki közvetlen közeli ismerõsöm az úgyis tudni fogja, meg már tudja is, hogy megházasodunk, csak azt mondom, hogy sok esetben nehézkes eldönteni, hogy szabad -e gratulálni vagy sem ... :-)
Számít valamit az, hogy mi van a facebookon? Szerinte az undorító, ha valaki komolyan veszi.
Nem kell a faszbúkon ülni egész nap, és nincs probléma.
bocs, de miaz a csinkó? : D na meg a nyomoronc 11-12 évesek is olyan szavakat használnak, h nemis írom már le. meg mindenkit "oltogatnak"
Nem, engem is nagyon idegesít de a most állítólag ez a divat..szerintem undorító tud lenni...14L

Hogyan tudta Bolo Yeung a filmekben ún. mozgatni a melleit, olyan hihetetlen módon? Akinek van melle (mármint kigyúrt) akkor az is meg tudja csinálni? Én is? 3 éve edzek.

Legjobb válasz: Bolo mellizmai kivételesen nagynak számítanak, de bárki tudja mozgatni ha elég izmos. Szerintem Bolo nem 3 év alatt növesztett akkora izomzatot.

Bolo mellizmai kivételesen nagynak számítanak, de bárki tudja mozgatni ha elég izmos. Szerintem Bolo nem 3 év alatt növesztett akkora izomzatot.
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem. Mondjuk most már én is tudom mozgatni, de nem olyan látványosan. Na majd pár év múlva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!