Találatok a következő kifejezésre: Én unom hogy (55 db)

Csak én unom, hogy itt folyamatosan rinyálnak a magas és vékony fiúk?

A tököm tele van már azzal, hogy naponta van 3-4 ilyen kérdés és a nyomorukat a testalkatukra fogják, holott lenne esélyük változtatni ezen, sporttal és rendes kajálással. Szerintem azzal van gond, hogy nyafognak, mint a kislányok, ezért nem kellenek senkinek. Komolyan, az alacsony és kövér fiúk nem rinyálnak ennyit, pedig szerintem õk nehezebben tudnának jó külsõt kölcsönözni maguknak.

Legjobb válasz: én nekem is VÉKONY már a tûrõképességem, és MAGASan tele a tököm ezekkel a nyomikkal.

én nekem is VÉKONY már a tûrõképességem, és MAGASan tele a tököm ezekkel a nyomikkal.
De most komolyan, öt évvel ezelõtt voltam tizenhárom, de akkor még elvétve Barbieztam. Ennyit változott volna a világ?
Csak én unom hogy mindenütt anyagias, felszínes és empátiára képtelen lányokba botlok? Errõl pedig ennyit, ide egy pontot kérek.
Én is magas vagyok és vékony és nem sírok! Sõt nekem gerincferdülésem is van a 2 térdem és 2 sarkam össze van csavarozva és még sem sírok :D
Igen, anyagias, és empátiára képtelen vagyok, mert nem bírom a picsogást... Igazad is van. Magas és vékony párom van ( 192 cm - 70 kg ), minden porcikáját imádom, ahogyan van. Soha egyszer nem hallottam volna a szájából, hogy jajj, de rossz neki, mert magas és vékony. Érdekes...
10:19, akkor minek válaszolsz ezekre a kérdésekre? Me' hogy segíteni érdekesmód egyikõtök se szokott, csak trollkodtok egy jót, természetesen szigorúan az egészségetek megóvása érdekében. Tán ha actually javasolnátok valamit nekik ami mûködik is, nem tennék fel ötvenmilliárdszor ugyanazt a kérdést.
Én minden egyes alkalommal leírom, hogy magas és vékony párom van, szeretem, elfogadom, és hogy valószínûleg Õ is meg fogja találni az igazit, ha nem sírdogál otthon egész nap. Ez nem elég? Nem alpári bunkó módon írom le, hanem tényleg segítõkészen, de egy idõ után már irritáló, hogy ugyanúgy felteszik, amikor ott a keresõ funkció is. Ezek olyanok, mint a "Terhes vagyok?" kérdések.
Kib.szcsiznám már az ablakon :)
Igen, a magas és vékony fiúk csak ne panaszkodjanak, mert nekik minden esélyük megvan a boldog párkapcsolatra. Aki abszolút esélytelen a párkapcsolatra, azok az ocsmány, dagadt, alacsony fiúk, mint én...
Ezek a mai fiatalok.. Ugye, 11-es? :D
Ó igen, az ismerkedõs kérdések is az idegeimre mennek. Amikor megkérdezem egy 13 éves lánytól, hogy hova akar õ még ismerkedni, akkor engem csesz le, hogy mi szólok bele, csak barátkozni akar... Az eszem megáll. :D
Én is rohadtul unom, de szerintem zsírt leadni könnyebb mint izmot felszedni. Legalábbis nekem eddig csak leadni sikerült... :(
Ugye milyen rohadtul idegesítõek? Sok rinyagép.
Már nekem is pedig nem vagyok itt sokat... Ahelyett hogy itt sopánkodnak, tegyenek ellene valamit.
És az átlag magas mackós srácokról még nem is beszéltünk :((
Nekem mindig nevetnem kell ha meglátok egy ilyen kérdést :D Nem unom.
Illetve itt rinyálnak azok is, akik nem éppen helyesek, hogy a nõknek csak a gazdag, jóképû férfiak kellenek. Csak õk azt nem veszik észre, hogy toplistás lányok után csorgatják a nyálukat, miközben egy átlagos, de számukra talán tökéletes lányt le sem szarnak.
Tudod, én mit unok? ...Az ismerkedõs kérdéseket...
Hol voltatok tegnap amikor engem lebasztak hogy mit hurrogom le a sok sopankodó, önmagát sajnáló "magas, vékony fiùt"? Kellett volna a támogatás :)
Pedig ugyanaz a hülye írja ki kb az összes olyan kérdést... szóval csak egyedül van.
Én is magas és vékony vagyok, de mivel nemvagyok pénzes, se jóképû, így csajom sincs. Ha meg unod az ilyen kérdéseket, mondok neked egy jót: ne olvasd el õket. Problem solved.

Én unom egyedül, hogy a vízcsapból is a melegfelvonulás folyik? A melegek minek kérkednek magukkal? A szexualitás nem intim magánügy véletlenül?

Ha nem vonulgatnának, akkor több tojás végezné rántottaként a tányérben, mint a köcsögök fején. Nem vagyok széls?séges és engemet nem érdekel, hogy vannak buzik, de fenntartom ahhoz a szabadsághoz való jogomat, hogy ne kötelezzen senki arra, hogy részei legyenek az életemnek!!!

Legjobb válasz: Unod-unod, erre kiírsz egy kérdést, hogy itt is ez folyjon. Én is unom.

Unod-unod, erre kiírsz egy kérdést, hogy itt is ez folyjon. Én is unom.
Demokrácia? Ez? Õszintén remélem, hogy ezt viccnek szántad. Tudod a demokráciában egyenjogúság van. Kérlek szépen, ez hol egyenjogúság? Ahol a buziknak, meg a kissebbségnek több joguk van, mint nekünk, az demokrácia? Vagy ahol a jóérzésû magyarokat lefasisztázzák? Az demokrácia? Pedig õk aztán, tényleg csak a hazájukat akarják megvédeni. De ehhez úgy látszik nincs joguk. Talán, mert ez nem demokrácia.
azért szerintem a melegek meg a romák nem éppen egy téma. A melegek nem akartak mást, mint egy szép nyári nap megmutatni magukat Budapest utcáin. Miért másabb az õ felvonulásuk, mint a Budapest parádé? Azért mert ott csupasz csöcsû csajok táncoltak a kamionon nem pucér seggû fiúk? Ha ez nektek nem tetszik, aznap nem kell arra járni. Õk nem csinálnak ész nélkül gyerekeket a putriba, nem lopnak nem állnak sorba a segélyért... szóval ha nem tetszenek nem kell rájuk nézni és kész...
ha nem lett volna ellentüntetés, nem kattogott volna ezen a média napokig nézd meg más országokban hogy van: felvonulnak, elvonulnak, este a híradó megemlíti 1 percben hogy ilyen is volt, és vége köszönd a tomcat-féle tojásdobálóknak hogy ezt kell nézned napokig!
Szerintem nekünk heteroszexuálisoknak is el kéne kezdenünk felvonulni.
Hát vonuljon bárki, aki úgy érzi. Tényleg nem értem, hogy egyesek azon pattognak, hogy "bezzeg ha én fel akarnék vonulni, mint hetero..." hát akkor mi lenne? Semmi a világon. Bárki megteheti, csak éppen össze kéne trombitálni az embereket és aki szervezi, annak a felelõssége, hogy ne csináljatok rendbontást. Ha ezt tudod garantálni, akkor máris lehet vonulni. Biztosíthatlak, a melegek nem fognak odamenni dobálni. De asszem ezt már más is írta. Csak le lett pontozva, mert biztos nem tudjátok elképzelni, hogy nem mindenkit sért, ha valaki nem olyan, mint õ.
Kedves elõzõ válaszoló, minket (de lehet, hogy csak engem) nem az sért, hogy valaki más, hanem az, hogy ezt ilyen módon mutatják meg nekünk! Tangába vonulnak a fõvárosban, rózsaszínre festik a Bibliát... Furcsa, ha ettöl az ember undorodnak? Szerintem nem. Arról nem is beszélve, hogy ezzel szégyent hoznak Magyarországra, meg persze arra a kevéske normális melegre... De, ha szerinted ez tök normális, az a te bajod. Mert persze "Jézusnak is két apja volt" Szerintem ez már több ment aberráltság.
Miért hoznak ezzel Magyarországra szégyent? Más országokban is van ilyen, ott az emberek nem is problémáznak ezen, így máshol nem is ez a téma hónapokon át. Akinek meg nem tetszik, az ne nézze. Engem sem érdekel, hát nem nézem. De tényleg, ha ilyen idegesek lesztek tõle, akkor miért figyelitek árgus szemekkel? Engem az is zavart, amikor a Bush Pesten járt, mert le kellett szállnom miatta a villamosról, mert le volt zárva az út. Hát kb. fél órát hõbörögtem miatta, hogy gyalogolnom kellett 100 métert, aztán napirendre tértem felette. Végülis nem nekem kellett jópofizni a Bush-sal. Akkor meg?
Szerintem minden egyéb beállítottságú egyén felvonulhatna egyszer egy évben. Miért kell ezt nagy dobra verni? Egyébként meg a lakása falai közt azt csinál mindenki amit csak akar, de nem szükséges az intim részleteket(akár szexuális hovatartozást) úton útfélen megmutatni, mert senki sem kíváncsi rá, inkább az egész parádé gusztustalanná, elviselhetetlenné sõt provokatívvá válik. És kérdezem miért, mert ez egy non sense. Ez egy abnormális dolog. Nem dicsekedni kellene vele, hanem takargatni.
Az én idegeimet is cseszi.
A "köcsögök" génhibás emberek.
Ha nem vagy szélsõséges, miért használod rögtön indításként a köcsög szót? Nem a felvonulással van a baj, hanem azzal, ahogy felvonulnak. Melegként mondom, hogy az amit az utóbbi idõben mûvelnek, gusztustalan és visszataszító, nem mintha a Sziget fesztiválok jobbak lennének. Az egész dolog átesett a ló tulsó oldalára, többet árt mint használ a melegeknek. Régen még a jogokért léptek fel, de szerintem ez már átment polgárpukkasztásba is a sok "magamutogató vásári majom" miatt. Mindezek mellett elgondolkodtató, hogy csak az utóbbi idõben durvultak el a felvonulók elleni fellépések itt Magyarországon, és azon is el lehet gondolkozni, hogy pl. más országokban a több 100 000 felvonuló meleget miért nem dobálják meg semmivel? Ennyire felemészti a gyûlölet a magyar társadalmat? Pro és kontra. B
Az elõttem lévõ ( "B" ) fantasztikusan fogalmazta meg mindazt, amit én is szerettem volna elmondani. Én is meleg vagyok (és nem b*zi...), viszont nincs az a pénz, hogy betegyem a lábam egy ilyen felvonulásra! Sajnos valóban a hogyannal van baj! Dublinban részt vettem egy Pride-on, és ott nem voltak ennyire gusztustalanul kiöltözve, nem dobáltak, nem kiabáltak! Az a baj, hogy a Magyar Társadalom, mint olyan nagyon kirekeszti a homoszexuálisokat, és a jelentõssebb részük -tévesen- úgy szeretne visszavágni, hogy minden lehetséges módon szemet szúrjon. Talán a legegyszerübben a romákhoz tudnám hasonlítani olyan értelemben, hogy õket is elitélik, minden romát kikiáltanak tolvajnak, holott tudjuk, hogy ez nem így van! Akiket sokáig bántanak, és köpködnek, az egy idõ után felveszi a kesztût. Bár õszintén szólva, és melegként elitélem ezt a fajta harcot! Személy szerint azzal igyekszem az igazamat bizonygatni, hogy megmutatom mindenkinek, aki kiváncsi rá, h melegként is lehet feddhetetlen életet élni! Monogám vagyok, soha nem egy éjszakázom, és nem mondaná meg rólam senki, h a saját nememhez vonzódom! Dolgozok, 3 nyelven beszélek, és emellett önkéntes vagyok! Nem tartom magam jó embernek, de azt kikérem magamnak, hogy bárki is a nemi identitásom alapján ítéljen meg! Aki mégis ezt teszi, az magát jellemzi...
Ide is leírom: Mennyire zavarják a bu**k a hetero csávókat egy megmutatkozással...Bezzeg a ku**k vagy pornós ku**k ellen senki nem tüntet, pedig belõlük több van (minden nap látni õket) és családokat szakítanak szét (vagy éppen a kislányokat erre okítják) és betegségeket hordoznak, (tudom, hogy a b**k is) de az senkit nem zavar, szégyen...Az emberek így is elzüllenek, ha van vonulgatás ha nincs, úgyhogy nem értem mire jó az ellentüntetés. Minden szarba bele tudnak törõdni, ebbe meg nem. Idegesítõ...Inkább azzal törõdnének, hogy hogyan segíthetnék a felmelegedés mérséklését, mert hiába pofáznak, hogy ez nem tetszik meg az, ha a Föld romokban fog heverni.
a heteroknak nem tiltotta meg senki, hogy felvonuljanak. tessék, ha te meg akarod mutatni magad, mert hetero vagy, vonulj fel. Biztosan nem fognak dobálni a melegek... Európában mindenhol vannak ilyen felvonulások, kultúráltan le tudják bonyolítani. Mi még nagyon messze vagyunk ettõl. A demokráciának pont az a lényege, hogy ha õk vonulni akarnak senki ne akadályozhassa meg õket, mert nekik ez a fontos. Ha te a levelibéka-rajongók baráti társaságával szeretnél felvonulni, hát te is nyugodtan megteheted. Ez a demokrácia és akik dobának egy ilyen eseményen, azok a demokrácia ellenségei.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, és egy ideje én is sokat gondolkodom azon, hogy a világ másik részén próbálkozzam. Node: Nem felháborító, hogy ahhoz, hogy az ember az emberi méltóságában ne legyen megalázva, el kell mennie onnan, ahol született, ahol él? Nem vagyok idealista, meg akkora lokálpatrióta, hogy a Szózatból idézzek, de leéltem 36 évet így vagy úgy, itt élek, itt élnek a rokonaim, barátaim, itt ismernek, itt van házam, kocsim, kisállataim, a feleségemet is ide kötik a kötelékek, a munkája, a rokonai stb stb. Életemben nem tüntettem és nem is fogok, de nonszensz, hogy az embernek egyetlen módja a konszolidált élethez az, hogy külföldön új életet kezd...
Gyurcsany megmondta... " ...ha nem tetszik ellehet menni..." NA igen.... erre mit mond az okos magyar ... "Tuntessunk".. Ahelyett h inkabb elmenne kulfoldre es megkeresne fizetesenek 3szorosat... Tapasztalatbol beszelek...
Mindenki unja, de ez van. Most ez a téma magy mindenhol. Sajna, mert lehetne más dolgokon is gondolkodni mint ilyen kérdésekre válaszolgatni. Amugy én is ugy tudtam hogy a szexualitás magánügy, csak épp a melegeknek ugynézki nem az, mert igyekeznek elfogadtatni az emberiséggel hogy ilyen is van.
pont azon korlátolt emberek miatt van ez a hírverés, akik egy napi nem bírják ki, hogy ezek az emberek együtt bulizzanak, megmutassák magukat.én se tartom természetesnek ezt az egészet, de érdekes én el tudtam kerülni akkor azt a helyet, volt jobb dolgom is mint gyûlölködve tojást dobálni és szitkozódni.(((meg vegyi fegyvert készíteni))ezek a beteg barmok/bocs a kifejezésért/ minden alkalmat kihasználnak csak h.botrányt csinálhassanak.én biztos nem menteném fel õket..
érdekes, más országokban képesek normálisan viselkedni egy ilyen esemény alkalmával...
igen talán nemkéne a ferdehajlamúaknak pucéran végigvonulni a belvároson ahol gyermekek vannak
Én is. A poén az, hogy eddig tök hidegen hagytak, de most, hogy mindenhonnan õk folynak, kezdem megutálni õket, nagyon...
azért vki elmondhatná, miért pontozák le a válaszaimat, azért mert én voltam az egyetlen, aki a melegfelvonulás mellett szólt.gondolom meg se nagyon értik az én álláspontomat..de tényleg kiváncsi vagyok mi a probléma ezzel a véleménnyel?
#pontozták
Ezt a témát szerintem mindenki unja már, csak az a baj, hogy ebben az országban az emberek nem tudnak kulturáltan véleményt nyilvánítani. Tévedés ne essék, a felvonulók között se mindenki kultúrált, nade az már elég gáz, hogy olyan ember, aki szerint a melegek rossz példát mutatnak a gyerekeknek, az kimegy "ellentüntetni" gyerekkel a nyakában és ott ordítozik, meg mutogatja a "nemzetközi jelzéseket" a felvonulóknak. Ez lenne a jó példa???
Nem ez sem jó példa sõt, de lassan már szégyellnem kell magam, mert hetero vagyok és nem meleg?
A kérdező hozzászólása: Én nem azért írtam ki a kérdést, hogy erõsítsem azt a "feelinget", ami ellen kikeltem. Nagyon "panem et circenses" hangulata van annak, hogy nálunk minden ilyen mértékben túldimenzionálnak. Valahány aberrált felfonulást rendez, gondolom fel sem merül bennük az, hogy a jóérzésû embereket ez irritálja, és csodálkoznak, hogy az emberek "lereagálják". A tojásdobálással és a közönséges hangvétellel magam sem értek egyet, de ha már demokrácia van és szólásszabadság, no meg emberi jogok, akkor ezek a dolgok a heteróknak is rendelkezésükre kellene állniuk. VAGY EZ IS OLYAN, MINT A GÁRDA EGYENRUHÁJA IRITÁLTA A CIGÁNYOKAT GALGAGYÖRKÖN, A KIVONT KASZÁK, MEG A ROMAGYÛRÛ A MAGYAROKAT NEM. Ugye?
Miért mit vártál? Amíg lesznek emberek akik minden nap felteszik a kérdést és beszélnek, vitatkoznak errõl addig persze hogy ez lesz a téma.
Szerintem is undorító, h. folyamatosan csak a buzikról volt szó, pedig aznap volt fontosabb esemény is a Hõsök terén és azt meg sem említették a híradóban.Országosan 690 tûzoltót avattak aznap a téren, olyan embereket akik ha kell az életüket áldozzák másokért, de errõl egy szót se mondtak... Én meg a sok buzi miatt késtem le a tisztavatást, pedig még elindultam elõbb is...Szóval köszönöm a melegeknek... És mindazoknak akik többre tartják a buzikat, mint azokat akik segítség nyújtás közben még meg is halnának vadidegenekért....
nagyon szemellenzõsek vagytok.nemcsak (nem elsõsorban a melegeket kéne piszkálni)hanem azokat elítélni akik kukákat borogattak, tojást dobáltak, vegyi fegyvert csináltak házilag, (napokkal elõtte)csuklyában botrányt csináltak-miattuk 100x többet szóltak errõl az eseményrõl a tv.adások, mintnormál esetben.egyébként az elõttem szóló véleményével egyetértek, tényleg szomorú h.ez nagyobb hír volt.de attól a vandálok mégiscsak megérdemelnék a büntetést... én voltam akinek az elõzõ 2 válaszát is leminõsítették, ezt is szabad, csak gondoltam ezt még hozzáfûzöm, aki akarja megérti, mirõl beszélek.
Ha egy meztelen nõi tömeg vonulna az utcán, az senkit nem zavarna, sõt, menne a fényképezés, hogy legyen otthon mire.....
Én a kérdésedet unom.
Unalmasak az emberek.
alakítsunk unatkozzunk együtt klubbot. lehetsz az alapító és az elnök is egyben....
Ezen én is szoktam gondolkodni. Szerintem az emberek unalmasak. Mivel én is ember vagyok, így egy idõ után unalmas is, és kölcsönösen megunjuk egymást az emberekkel.
Te unod már nagyon-nagyon az egyforma, szürke hétköznapokat, máshová vágysz, de jelenleg nem tudod megvalósítani ezt az álmodat pénzhiány miatt. Ez az egyetlen, ami életben tart, ami reményt ad, hogy folytasd..
Az összes együtt.
Ne untass...
értelem az befigyel
1. válaszoló A számból vetted ki a szót!:D
Túl sok a kérdés, magyarázat nuku. Fejtsd ki mire gondolsz pontosan.
Nem minden ember unalmas, de a legtöbb igencsak azzá tud válni. Egyébként ezzel nem vagy egyedül. Én is unalmasnak sõt feleslegesnek is tartom az emberi faj nagy részét.

Csak én unom már azokat a kérdéseket, ahol mindenki azt hiszi, hogy 2 nappal az aktus után már biztosan terhes csak mert több a folyása és mert kicsit felpuffadt a hasa?

Számomra már annyira unalmas, hogy naponta 10-15 olyan jelleg? kérdés érkezik ami arról szól, hogy szurkál a kérdez?nek a hasa meg kicsit fel van puffadva meg folyása van, akkor ? biztosan terhes. Manapság a n?k 70%-a hihetetlenül nehezen esik teherbe, ráadásul ezek a tünetek ezer más dolognak is betudhatóak. Például annak is, hogy az ember bemagyarázza magának...Na de amikor azt olvasom, hogy együttlét után 3-4 nappal már terhesen érzik magukat, szerintem az már kicsit túlzás. Én nem akarok bántani senkit, csak nyilván itt nem orvosok ülnek, mindenki azt várja, hogy majd az itt ülök belelátnak a testébe, hogy milyen folyamatok indulnak el, ráadásul olyan tünetekkel ami úgymond természetes. Ilyen a hüvelyi folyás is ... Semmire nem lehet következtetni bel?le.

Legjobb válasz: De én is unom, el sem olvasom. Kiborít: 2 napja voltunk együtt, holnap kellene megjönnie, csináltam tesztet, de teszt szerint nem vagyok terhes, aztán csináltam még huszonegy tesztet, de egyik szerint sem vagyok terhs, de görcsöl a hasam, és érzékenyek a melleim is. Szerintetek terhes vagyok????

De én is unom, el sem olvasom. Kiborít: 2 napja voltunk együtt, holnap kellene megjönnie, csináltam tesztet, de teszt szerint nem vagyok terhes, aztán csináltam még huszonegy tesztet, de egyik szerint sem vagyok terhs, de görcsöl a hasam, és érzékenyek a melleim is. Szerintetek terhes vagyok????
Nem csak te unod:) ))
Egyetértek..És még annyi hogy én ha akarok valamit kérdezni elõtte megnézem nem e tett fel valaki hasonló kérdést, és ha találok, elolvasom a válaszokat is, ha nem egyértelmü, vagy merül fel még kérdés ott kérdezek..Mért kell kiirni minden alaklommal ujj kérdést, mikor kismillió egy ugyanojan van már....áá engem ez õrit meg..Mindenki azthiszi az ö esete más???vagy nem értem..
OMG! Komolyan, erõsebb csík és ikerterhesség. Van ám tudományos alapja biztos. Én ilyet még nem olvastam. Szerencsére.
Én azt is borzasztóan unom, hogy mindenki azt hiszi, akinek kicsit erõsebb a csík a tesztjén, hogy ikreket vár. Meg a sógornõjének az unokatestvérének a nagymamájának ikrei voltak, akkor neki is lehetnek e...
Én is nagyon unom, de valahol sajnálom az olyanokat akik így ennyire "erõlködve" akarnak babát, biztosan régóta próbálkoznak. 34hkm
Egyet értek!
Ennél mar csak a láthatóan negatív tesztrol készült kép feltöltése a rosszabb "ugye ti is látjátok a két csíkot" kommenttel, a nem vak hozzászólókat lepontozva
A kérdező hozzászólása: Nem, félreértés ne essék nem azokról beszélek akik már 6 éve próbálkoznak és nagyon akarják a babát. Õket én is nagyon sajnálom, bár attól nem lesz jobb ha olyat látnak magukon ami valójában nincs!(de még késõbb lehet)
Szintén nem értem az ilyen jellegû kérdéseket én sem. Illetve értem, de szerintem csak maguknak ártanak vele a kérdezõk. Attól, hogy a GYIK törzsközönsége megszavazza és gratulál, sajnos még korántsem biztos, hogy ott van egy életképes embrió. Nem véletlen nem írnak visszajelzést az ilyen kérdéseknél a kérdezõk X hét elteltével.... Õszintén sajnálom õket, akár azért, mert régóta próbálkoznak, akár azért, mert szimplán ilyen kérdésfeltevésre van szükségük. Meg is fogadtam, elkerülöm az általad említett kérdéseket....
"szerintetek is baba?" vagy "mi lehet velem?? lehet baba??? Na, ezek és a társai kérdések a bugyutaság csúcsa!! Nagyon igazad van kérdezõ, és nemcsak neked unalmas! Akárhogy is van, ki KELL VÁRNI azt a 12-14 napot megcsinálni egy tesztet, amin ott lesz a válasz egyértelmûen! és fölösleges a 888. hasonlóan gyogyó kérdést feltenni...
Nem is azzal van még a gond, hogy mindent tünetnek vesz valaki, hanem hogy leírod, hogy kevés az esély, ha 3 teszt negatív, meg vérzése is volt, de õ erõsködik, hogy már pedig lehet, hogy terhes!
Igen!És bocsi.... Csak voltam párszor én is csalódott! Mondjuk akkor lehet a válaszolókba is sok a meggondolatlan... De nekem meg az a véleményem, ha valaki (amit te is írtál) együttlét után 2nappal érzi annak azért se jön, mert nincs itt az ideje...Mert az tény hogy fura hogy gyereket szeretne de azt nem tudja hogy még lehet nem is találkoztak a kikatonák a petesejttel...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ha elolvastad volna az elõzõ válaszaimat, akkor láthattad volna, hogy a kérdésem nem ezekre a hölgyekre vonatkozik! Akik azért mennek bele apró részletekbe mert évek óta sikertelenül próbálkoznak, én is nagyon sajnálom, de tény, hogy semmi értelme minden apró tünettel rögtön ide szaladni, mert ha meg itt 10 emberbõl 10 azt írja, hogy igen, ha fáj a cicid és folyásod van biztosan terhes vagy!!! és utána mégsem, akkor meg a kérdezõ hölgy hatalmasat csalódik és ez hónapról hónapra csak rosszabb lesz!
Sziasztok!Nem értelek titeket... Lelehet pontozni... De titeket mért zavar ennyire? Lehet ezek a nõk/lányok egy kis lelki támogatást szeretnének. Nem tudjátok mióta próbálkoznak reményekenül és ti vagy mi akiknek már ott van ez nem ennyire fàjó pont...Ha nem tetszik nem olvasom el.Max nem kapnak rá választ!Majd észreveszik hogy talán ez már sok. Ti sosem éreztétek emiatt rosszúl magatokat? Az elsõ terhessègemnél még a közelébe se voltam ennek az oldalnak...úgyhogy nem azért irom, mert közéjük tartozok.Mielött sokan erre tippelnétek. Ès aki felteszi a képet nem az a hibás, hanem az a sok vak ember aki látja a másik csíkot mikor az ott sincs....
Húú még jó hogy ez az erõsebb csíkos dolog egy baromság, akkor nekem már hatos ikreim lennének, mivel több mint egy héttel a nemvárt után teszteltem, és nagyon erõs csík lett! :D
8-as vagyok, jót nevettem a belinkelten:-D Köszi...:-))

Hol etetitek a teknőst? Mert én már unom hogy mindig tisztítom a vízét.

Esetleg egy kis tálba lehet?És ha lehet mennyi ideig hagyjam ?t enni?

Legjobb válasz: Jaaajjj második nem mondod,hogy ezzel jár??? Nekem is van 2 teknõsöm, és én is untam már nagyon, hogy a tiszta vizet másodpercek alatt összekoszolják. Én külön egy mély lavórban etetem õket, igaz elsõnek nem akartak enni,mert szokatlan volt a hely, de utána elfogadták benne is a kaját. Így nem kell naponta, két naponta takarítani. Így sokáig tiszta marad az akvárium, fõleg úgy hogy már nagy teknõsökrõl van szó, nem kis akváriummal.

Jaaajjj második nem mondod, hogy ezzel jár??? Nekem is van 2 teknõsöm, és én is untam már nagyon, hogy a tiszta vizet másodpercek alatt összekoszolják. Én külön egy mély lavórban etetem õket, igaz elsõnek nem akartak enni, mert szokatlan volt a hely, de utána elfogadták benne is a kaját. Így nem kell naponta, két naponta takarítani. Így sokáig tiszta marad az akvárium, fõleg úgy hogy már nagy teknõsökrõl van szó, nem kis akváriummal.
helló. az én teknõceimet egy kis tálban etetem. De vigyázz nehogy kimásszanak!! én úgy 10-15 percig tartom benne
Akkor minek kellett teknõs ha unod a takarítását?-__- A teki tartás ezzel jár...-.-
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Értem, köszönöm a válaszod! Második:Természetesen tisztítom, csak nem olyan jó, hogy kaját kap és tiszta zavaros lesz a víz tõle.
Van egy piros lavórjuk, már 10 éve abból esznek. Megismerik messzirõl és "szaladnak" oda, ha lerakom a földre akkor meg körbejárják. Elõtte egy fehér kistálból ettek, de kinõtték XD. (A két nagy 13, a kicsi 5 éves). 21/N
Én a teknõseimet a vízben etetem, de csak akkor, ha a menü hal, rák, giliszta, vagy csonti. Ez ellenben, ha növényi eredetû, többnyire egy kisebb darabban teszem a vízbe. Marhaszívet, és ami foszlik-oszlik, külön tálban kapják. Mivel a teknõsök táplálkozás után ürítenek, fél óráig maradnak a tálkában, addig az akváriumban megy a szûrõ. A szûrõt maximum 24 órás eltéréssel rutin szerûen naponta pár órát járatom, hetente tisztítom, így a vizük mindig szép. Bár 3 hetente illik vizet cserélni, akváriumot mosni. Nekem ez a módszer bevált. Néha csak úgy külön elmosom a köveket, a mûnövényeket, így kellemesebb a teknõcöknek.
Én a kicsit egy külön tálkában etettem!!!!!!

Mit tegyek? Kicsit már unom, hogy állandóan rágalmaz, és hogy szerinte én piszkálódok állandóan!

Barátn?mmel 6 hónapja vagyunk együtt, mostanság igen s?r?n veszekszünk. Nekem elegem van abból, hogy állandóan lenyelem majdnem minden hibáját, csak azokat teszem szóvá, amik nagyon zavarnak. Szerinte azok a problémák, amik engem zavarnak nem olyan lényegesek, mint mondjuk az, hogy én beletúrtam az utcán a hajába és ezzel "megszégyanítettem"... Amikor szóváteszem, hogy valami zavar, egyb?l jön azzal, hogy én parancsolgatok, és hogy állandóan csak mondom, és mondom(elismerem, ha nagyon nem tetszik valami, akkor kézzel lábbal küzdök, hogy változtasson, de mondom, ilyen ritkán van), meg hogy én [email protected] a véleményét. Õ persze ugye minden hibámat lenyeli! De hogy változtassak rajta, ha egyszer el se mondja? Remek példa a fent említett hajbatúrós eset, aztis 1 óra vita után nyögte ki... Honnan tudjam, h mi baja még? Na meg a másik... Egyik dolog, ami miatt 2 évig szerelmes voltam belé, hogy nem olyan mint a többi lány(megvan a véleményem az ilyen répanacis lányoról/fiúkról, félreértés ne essék, vannak ilyen barátaim, de barátn?nek nem ilyet akarok) Aztán most Õ is elkezdte ezt, és ugye whááá milyen világméret? kataszrófa, szóvátettem, hogy nem tetszik, ahogy kinéz, mert olyan mint egy ribanc! Erre elkezdi, hogy milyen dolog ez, meg hogy Õ nem az. De ha egyszer nem az, akkor miért kell úgy kinéznie? Ezzel viszont engem szégyenít meg a barátaim el?tt, mert ?k se csípik az ilyet! De valahogy én úgyérzem, hogy jóval többet nyeltem mint Õ. Énis "megaláztam" tegnap el?tt, de én err?l nemtudtam, hogy ez számára megalázó(isten ments, hogy máskoris megtegyem). Õ, egészen addig, amíg el nem mondtam, hogy számomra megalázó lenne, ha úgy mutatkozna velem, lazán felvette volna. És még Õ meri nekem mondani, hogy [email protected] a véleményét? Én állandóan megkérdezem, hogy mit szól ehez-ahoz, Õ ilyenekbe nagyritkán avat be... Várom a tanácsokat! 16/f

Legjobb válasz: Egy lány általában azért öltözik feltûnõen h másnak tetszelegjen.. hiába mondják h nekünk akarnak tetszeni, belülrõl várják háha egy jobb pasi rájuk hajt!

Egy lány általában azért öltözik feltûnõen h másnak tetszelegjen.. hiába mondják h nekünk akarnak tetszeni, belülrõl várják háha egy jobb pasi rájuk hajt!
A kérdező hozzászólása: Oké, hát de most én mit tegyek? Nem olyan könnyû ezt elfogadni...
HP szindróma :D sürgõsen ülj le vele kibeszélni ezeket a dolgokat, ki mit vár a kapcsolattól stb. Ki kellene ismerni egymást. Ha pedig úgy érzed ismered, akkor ne változtass hanem olyat keress aki megfelel az igényeidnek.
miért vagytok együtt? ha ennyire nem mûködik akkor szakítsatok és lépjetek tovább... ennyi
A kérdező hozzászólása: Mert szeretem, csak vannak ilyen hullámok.
A kérdező hozzászólása: Csak az éremnek ugye 2 oldala van... Egyik részrõl fõnyeremény, de hát mindennek vannak hátrányai :/
melyik részõl fõnyeremény? tudnál így boldog lenni, el tudod képzelni, hogy ez megy valahova? ha nem, akkor meg ne éreznéd jobban magad mással? nem buzdítani akarlak, hogy szakíts, csak gondold át.

Anyámmal folyamatosan vitatkozunk és én már unom! Hogy szüntessem meg?

Legjobb válasz: nah igen ezt én is kérdezhetném nagyon unnomm már jah és ha már itt vagyok hogy lehet kérdést feltenni bocs még uj vgayok

nah igen ezt én is kérdezhetném nagyon unnomm már jah és ha már itt vagyok hogy lehet kérdést feltenni bocs még uj vgayok
Költözz el
ne beszélj vele. nem nyitod ki a szádat, nincs min vitázni.
egyáltalán min vitatkoztok? arra kéne megoldást találni ami a viták miatt van
Mondd meg neki, hogy neked felnõtt szüleid vannak, vitatkozzon inkább az anyjával!
könnyebb lenne hogyha tudnánk min vitatkoztok mindig... amugy meg probálj kicsit türelmesebb lenni, megértõbb... h ha látod hogy nincs igaza anyádnak de õ azt állitja ne probáld mindenképp meggyözni az igazadról mert nem mindig lehet meggyözni a másik felet az igazadról... és forditott esetben amikor tudod h neked nincs igazad és csak büszkeségböl véded amit védesz akkor ismerd be h neki van igaza...de ez csak egy átlalánositás.. h ha tudnám min vitatkoztok mindig könnyebb lenne tanácsot adni..
Mit szeretnél megszüntetni?

Nem akar velem szexelni a Kedvesem. Mit tegyek? Már unom hogy mindig én kezdeményezek de 10bõl 9 alkalommal visszautasít.

Huszonévesek vagyunk és szerintem elég gáz hogy sokszor egy hétig nincs semmi, de nemegyszer volt már hogy 2 hétig se. állandóan az a válasz hogy fáradt.Mit csináljak? Ja és én vagyok a lány.

Legjobb válasz: Ennek a kapcsolatnak szerintem vége, a szexhiány igen csak megtudja mérgezni a dolgokat.

Ennek a kapcsolatnak szerintem vége, a szexhiány igen csak megtudja mérgezni a dolgokat.
Én egy kicsit mélyrehatóbban kérdezgetném ezzel kapcsolatban
Én se látok ebben nagy jövõt, fõleg azért, mert nem hajlandó (képes) komolyan venni a TE problémádat. Gondolom, nem így kezdõdött, azt kellene megbeszélnetek, hogy mióta, és miért alakult ez így?
Korotok?
Az ember, egész életében arra törekszik, hogy alapvetõ vágyai beteljesüljenek. Hosszú távon mindenki sikeres lesz!
en mindenkepp beszelnek vele errol a dologrol, hisz lehet, h ez csak egy nehez idoszak neki valamiert:) kerdezz ra!
Nálunk is ez volt. 16 voltam, mikor összejöttünk, õ 22. Az elsõ évben napi rendszerességgel volt szex, a legelején akár napi 3 alkalommal is. Késõbb lett heti néhány alkalom, aztán heti egy, aztán 2 heti egy. Mikor a 3. évfordulónk volt, már 3 hónapja nem szexeltünk, úgy, hogy elõtte voltunk egy hétig nyaralni, és ott se. Nekem lett volna rá igényem, neki nem volt. 3 hónappal késõbb szakítottam. Azóta sincs senkim és nem is akarok, mert jól esik most egyedül lenni így több, mint 3 év után, a szex se hiányzik egyáltalán, de ha hiányozna is én azt mondom, inkább így hiányozzon, mint úgy, hogy ott fekszik mellettem a párom akivel egy ujjal sem érünk egymáshoz. Az rosszabb sokkal.
Dolgozz kemenyebben, indits sajat vallalkozast, legy a magad fonoke.
Elõször is gondold végig, hogy jogosan teszi-e, gyakorolj egy kis önkritikát. Másodszor is barátkozz meg a gondolattal, hogy esetleg a közeljövõben õ lesz a fõnököd, ugyanakkor életkorához méltóan kezeljétek, ha csak egy tizenéves kislurkó, akkor nyugodtan hívjátok "úrfinak", hogy õ is érezze, még nincs a ranglétra megfelelõ fokán.
Ezt be kell osztanod õ a , , fõnököd" ha tetszik ha nem, legyél vele normális mert övék a cég, ez van. Viselkedj vele normálisan, és tedd amit mond, mert õ a fõnököd fia vagyis õ is adhat neked munkát.

Hogyan lehet megszuntetni a hi5-t? Szeretnem megszuntetni a hi5-om, mert nem szeretem az oldalt . De nemcsak en szeretnem megszuntetni, hanemem a barataim is, mert mar nagyon unjuk, hogy folyton jonnek az e-mailok.

Legjobb válasz: belepsz, felhasznaloi fiok- felhasznaloi fiok torlese gomb;) Sok sikert hozza! Amugy a beallitasoknal lehet segiteni azon hogy ne kapj mindenre e-mailt ertesiteskent:)

belepsz, felhasznaloi fiok- felhasznaloi fiok torlese gomb;) Sok sikert hozza! Amugy a beallitasoknal lehet segiteni azon hogy ne kapj mindenre e-mailt ertesiteskent:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!