Találatok a következő kifejezésre: Én szeretm de nemtudom ő mit (5 db)

Én szeretm őt, de nemtudom ő mit akar?

Mindennél jobban szeretem, eddíg senkit nem szerettem ennyire, de Õ (a lány, én fiú vagyok) igazából nem tudja, hogy mit akar, ma randizunk (séta stb...), már régebb óta ismrjük egymást, de nemtudom, hogyan indítsam el a "lavinát"??

Legjobb válasz: Menjetek el egy szép romantikus helyre. Beszélgessetek. Ismerd meg jobban. Kérdezd meg tõle miket szeret és, ha sikerül még 1 randit összehozni akkor akár vihetsz neki egyet abból amit szeret (bonbon, virág stb...) De nem kell semmit sem elsietni. Légy vele kedves, megértõ és õszinte. Ne légy nyomulós és hogyha vmit nem akar akkor ne erõltesd. Így elöbb utóbb kölcsönös lesz az érzelem :) Sok sikert

Menjetek el egy szép romantikus helyre. Beszélgessetek. Ismerd meg jobban. Kérdezd meg tõle miket szeret és, ha sikerül még 1 randit összehozni akkor akár vihetsz neki egyet abból amit szeret (bonbon, virág stb...) De nem kell semmit sem elsietni. Légy vele kedves, megértõ és õszinte. Ne légy nyomulós és hogyha vmit nem akar akkor ne erõltesd. Így elöbb utóbb kölcsönös lesz az érzelem :) Sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, együtt voltunk már, koncerten meg ilyen helyeken, meg MSN-en is sokat dumálunk. Attól félek hogy enrontom a falatnyi esélyemet is. Mert õ tudja hogy én mit érzek. De Õ nemtudja hog mit érez irántam, csak barát, vagy több, hogyan ébresszem rá hogy "én vagyok az aki kell neki"?? Köszi
A nõk néha nagyon kiismerhetetlenek. Van olyan fajta aki, ha látja, hogy odavagy érte, akkor már nem kellesz neki. Ebben az esetben ne dédelgess álmot, lépj tovább és keress másik lányt. Biztosan találsz olyat, aki beleremeg amikor meglát. :) csak lazán, könnyedén. Míg nem komoly a kapcsolat, vedd lazára a csajozást. Több próbálkozás, több esély.
A kérdező hozzászólása: Hát olyan lányt biztos nem, ugyanis nem vagyok valami sexszimbólum. Alacsony és dagi vagyok. (178cm mellé 100kg). Nemtudom mitévõ legyek, próbáljam meg rávezetni a szerelem rögös útjára, vagy hagyjam a fenébe. De nembírok betelni vele, és nemtudom hogy mire számítsak, õ vetett fel a sétát, én mozira gondoltam(aztán rájöttem h nem a legjobb), aztán számcsere megvolt, leht ott csesztem el, hogy írtam neki párszor hogy szeretem?? Légyszi help!

Sürgős! Szakított velem a fiúm, de nemrég bocsánatot kért h nem hitt nekem. Én meg megkérdeztem h most akkor mi van? Erre ő azt mondta h nemtudja és én se tom. De én szeretem, annyit tudok. Okok lenn. Mit tegyek?

Nemrég az exemnél voltam őt utálom de a tesójával nagyon jóba vok.Nah és ellopta a telóm,megnézte az üzeneteim és meglátta h (név)szeretlek.Kikereste a nevét a facebook ismerőseim közül és olyanokat írt h pfch...meg h másik fiút szeretek meg minden hülyeséget.Megkérdezte a barátnőm és ő azt mondta h csak régebben voltam szerelmes belé ami igaz.Utánna bocsánatot kért én meg megkérdeztem h akkor most mi van? erre ő nemtudom és én is azt írtam h én se.De én szeretem őt.Utánna ki írt egy ilyen like és válaszolok és volt egy olyan h járnál velem és arra az volt a válasza h igen de nem most :d Mit tegyek? Már v 2. napja álmodok vele (sírós smiley jel)

Legjobb válasz: Hát...ha szereted akk ne járkálj az exedhez, a tesójval máshol is tudtok találkozni. Ha ezt így elmondtad neki ,h mi volt és el is hitte akkor adj neki idõt szerintem vissza fog jönni!

Hát...ha szereted akk ne járkálj az exedhez, a tesójval máshol is tudtok találkozni. Ha ezt így elmondtad neki , h mi volt és el is hitte akkor adj neki idõt szerintem vissza fog jönni!

Az a helyzet hogy van egy 18 éves fiú aki tetszik, szeretem őt ő is engem, de én csak 14 vagyok. Ha járnék vele biztos többet akarna. Nemtudom mit csináljak ha meg nem feküdnék le vele lehet megunna és elhagyna. Help me! Mit tegyek?

Én meg hanyagolnám a szexet 1-2 évig.

Legjobb válasz: 18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)

18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)
Mi a k*rva f*szomért akar minden 14 éves kisp*csa 18 évesekkel járni?
Mert a 14 éves *hadneírjamleminekneveztedõket* érettebbek a koruknál.
teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval;) semmit se csinálj kényszerbõl:)
19:19-es: ha komolyan írtad azt, akkor te egy nagyon buta ember vagy hogy elhiszed hogy érettebbek a koruknál, ami azt jelenti, hogy összejönnek egy 4-5 évvel idõsebbel akinek csak arra kellenek hogy megdugják aztán még terhes is lesz és elcseszi az életét. Sokra vitte az érettségével. Ha ironikusan írtad akkor a fentieket ne vedd figyelembe, akkor egyetértek veled!
Akkor keress olyat, aki korban hozzád való!
Én ugyan ebben a helyzetbe vagyok:) mi már 2 hónapja eggyütt vagyunk, de mi persze szexuális értelemben is.:)
Netörõdj azokkal akik a kor-kérdést vitatják. Pár év és tökéletesek lesztek egymásnak :) addig csak ki bírjátok ha tényleg szeretitek egymást.
Eszem megáll hogy nekem nincs barátnõm, az ilyen barmoknak meg van.
Szakíts vele . Kitudja még hány lánynak írja ezt és csinálják neki!
Egy kotsog a srac , dobdna [email protected] , ezek utan szereted skkor meg erdemled! Te otthon meg ra gondolsz es sirsz es a Legjobb baratnoid meg ott cumizzak!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat ;(
szakíts vele! Hiába szereted, amiket eddig leírtál, abból kb annyi jön, le hogy egy érzéketlen kõbunkó.
Hány éves a pasid, 14-nál nem több ugye? Mondd meg neki, hogy van egy nagy benga búza n*gger haverod, õ szívesen leszopja és a popsiját is megfarkalja kõkeményen.
Szakíts vele. Ne a pasidnak hívd, mert soha nem lesz komoly a dolog, ha így hívod a barátodat.Ez olyan kis butácska kifejezés. Ha szereted is szakíts vele, mert õ nem szeret, így csak hülyét csinálsz magadból, miközben õ kihasznál, és késõbb csak jobban fog fájni.
Sz*pd le te, és ha jobban sz*psz akkor talán elmegy a kedve az ilyen vágyaitól.
Ha a hozzad egyik legkozelebbi lannyal ezt csinalja akkor mit csinalhat a tobbivel? Azt pedig ne gondold, hogy nem tudja, hogy tudod, a csajok elmondjak az ilyeneket egymasnak, es ezt a pasid is tudja. Gondolom rohog rajtad, hogy meg igy is vele maradsz. Lehet az kellene, hogy a szemed elott dugjon meg valakit.
Sztem a kérdés kamu. Nem hiszem el, hogy léteznek ilyen ostoba és magukat semmibe vevõ lányok.
Vedd már elõ az eszedet, ha nem vele mással megteszi. Komolyan mit vársz késõbb ettõl az egésztõl? Igaz se a körülményt nem tudom, azt se hány évesek vagytok, azt viszont igen ha csak szexre kellesz, akkor ez van. Ha többet akarsz akkor keressél mást. N
második: ja bazz, és még szereti is, és tudod mit??? nem fogja kidobni!!!
Amugy meg te nem szereted a sracot , csak nem akarsz egyedul maradni!!

S. O. S Ti mit tennétek? Nemtudom mit tegyek:S Megvan a tökéletes pasi elvene meg minden. De én még bulizni szeretnék. Nem lekötni magam:S bővebben lent.

Van egy fiu 3 hoanpr ajárunk de már ismerem 5 éve....régen nagyn tetszett(gyerekori szerelem) ...most vele járok,jol néz ki,rendes,kedves,érzékeny,szeretne maaaajd házasodni,gyerekeket,megmasziroz...kaját csinál nekem...de egy baj van:S Nem enged egyedól discoba....nem tudok melette ugy szorakozni oda menni ahov akarok:S De ugy h ? nem jön:S mert ugy nemérzem magam felszabadultnak:S ....Én nem vagyok bele szerelmes...? halálosan..ájulásig...még gyürüt is vett nekem...(foglalo) Én is család centrkikus vagyok.....szeretnék majd férjet meg gyerekeket....és ? is (rák vagy meg ? is ha valaki hisz a horoszkópba minden tökre ránk vall)....nemtudom mit tegyek mind2 20 évesek vagyunk.nyáron végzünk (21) évesen...Pest álmaimvárosa...oda mennék lakni....vele....ott meg aztán lehet élni meg ujj dolgokat kiprobálni de vele hogy, olan korlátozottbak érzem magam....ki kell magam élnem még ugy érzem: (életembe 5 sször voltma disocba:S)...hülyeségeket csinálni stb...de....ha elhagyom akkor...elhagyom a biztos jövömet is....mit tegyek?

Legjobb válasz: el kell döntened bulizni akarsz vagy járni valakivel

el kell döntened bulizni akarsz vagy járni valakivel
több sebbõl vérzik a dolog... a legnagyobb problémát abban látom, hogy "én nem vagyok bele szerelmes"... a másik pedig: 3 hónapja vagytok együtt... ebbõl a kettõ infóból arra a "megnyugtató" következtetésre jutottam, hogy nem fogjátok együtt elérni az 1 évet se:S de nézd a jó oldalát, nem fog elvenni:D
Engedd el, Õ is hadd találja meg a tökéletest maga mellé, megérdemli....
Ilyen helyesírással én sem lekötném magam... hanem fel.
szegény pasi
a nõknek nem kellenek a rendes hapsik. íme a tipikus példa
A helyedben én nem disco-ba járnék hanem könyvtárba. 20 évesen ez több, mint gáz
Ácsi. Én ott akadtam el, hogy "Nem enged egyedül discoba". Ilyen normális kapcsolatban nincs! Biztos jövõ sincs. Szerintem azt amit leírtál így ahogy van szöröstül bõröstül beszéld meg vele. Õszintén, hogy mennyire szereted, te mit vársz az élettõl, õ mit szeretne, mik a céljaitok, különben szenvedtek mindketten sokáig, mire rájöttök, hogy nem ezt az életet akartátok... Komolyan, ilyen nehéz az életed párjával õszintén megbeszélni, hogy akkor most mi van? És az ég szerelmére, tanulj meg helyesen írni, ez alig volt érthetõ. "hoanpr"??? :S
én 19 vagyok de már nem érzem hogy ki kéne élnem magam :) meg ez olyan mintha muszájból csinálnád... gáz... nem KELL kiélned magad, ha ez nem természetesen jön... csak azért ne menj el bulizni mert 20 éves vagy és késõbb nem lehet... szerintem teledumálták a fejed.
najó, nem szeretek ezzel kötözködni, de a "lessz" az egy sz:D tényleg nem taknyozásból mondom, csak már második oldal óta olvasom... szóval lesz!:P
ha ki akarod élni magad, akkor ne legyen barátod! ne szivass másokat a saját kívánságaid miatt!
A kérdező hozzászólása: de 20 évesek vagyuuunk:S Miért ne szorakozzunk? Ha házas lessz az ember...meg gyereke utána ugy se mehet...:S
tökre sajnálom a pasidat hogy úgy jársz vele hogy nem vagy szerelmes! remélem olyan pasid lesz mint amilyen te vagy, és el fog járni nélküled bulizni és kiéli magát :D
A kérdező hozzászólása: neem cska fiuval tudom elképzelni...de telik az diõ:S milesssz ha nem lessz normális pali akihez majd férjhez megyek...utolso....Menjek el bulizni?? Én mennék de õ nem szereti ha megyek :S azt ondta h neki komol lány kell nem aki bulizni akar...:S de hát 20 évesek vagyunk nem 40
magoldás: csajos buli a diszkóban barátnõiddel pasijaik nélkül
Csak fiúval tudod elképzelni az életed minden percét?
Csefy igazad van! Szomorú tény, de igaz! Én is ahány kaját már ágyba vittem, egy 100 emeletes száloda jól lakna teltházkor! Eredmény: 35 évesen, egyedül fekszem az ágyba és irkálok ide!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normálisválaszokat...akkkor fejezzem be vele? vagy várjak még hátha szerelmes leszek?..már szeretem ...de nincs az ami az elsõ pasimnál volt az a nagy szerelem.Pedig a mostani 100x jobb...és ha nem lessz még 1 ilyen rendes normális fiu akkor mi lessz? ettõl tartok:S
"ha elhagyom akkor...elhagyom a biztos jövömet is" Semmi sem biztos, kicsim! Csak az, hogy ez nem szerelem. Menj, élj, szórakozz. Majd jön utánad õ, vagy más, az igazi.
"de hát 20 évesek vagyunk nem 40" Hát errõl beszélek. Menj, és szórakozz. Ha nem érzed, ne akard lekötni magad. Majd meglesz a normális pasi, ha eljön az ideje. (én 40:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!