Találatok a következő kifejezésre: Én szeretm de nemtudom (30 db)

Én annyit szeretnék kérdezni hogy nem-e tudtok nekem segíteni mert 15éves lány vagyok és miskolcon szeretnék nyári munkát de nemtudom hogy hol keressek:S valakinek valami ötlet vagy segítség? A válaszokat köszönöm:d L

Legjobb válasz: Azt hallottam, hogy csak 16 éves kortól lehet. Egyébként szokott lenni vadasparkokban munka, vagy esetleg busztakarítás. Viszont van egy ismerõsöm, õ a barátaival 13-14 évesen ment vidékre gyümölcsöt szedni nem kis pénzért. Én is szeretnék nyári munkát, de még nem vagyok 16 éves. :S

Azt hallottam, hogy csak 16 éves kortól lehet. Egyébként szokott lenni vadasparkokban munka, vagy esetleg busztakarítás. Viszont van egy ismerõsöm, õ a barátaival 13-14 évesen ment vidékre gyümölcsöt szedni nem kis pénzért. Én is szeretnék nyári munkát, de még nem vagyok 16 éves. :S
A kérdező hozzászólása: ohh értem:) és köszi a választ!:) az para lenne h ha csak 16 éves kórtól lehetne:/ megint várjak még egy évet hurrá..

Sürgős! Szakított velem a fiúm, de nemrég bocsánatot kért h nem hitt nekem. Én meg megkérdeztem h most akkor mi van? Erre ő azt mondta h nemtudja és én se tom. De én szeretem, annyit tudok. Okok lenn. Mit tegyek?

Nemrég az exemnél voltam őt utálom de a tesójával nagyon jóba vok.Nah és ellopta a telóm,megnézte az üzeneteim és meglátta h (név)szeretlek.Kikereste a nevét a facebook ismerőseim közül és olyanokat írt h pfch...meg h másik fiút szeretek meg minden hülyeséget.Megkérdezte a barátnőm és ő azt mondta h csak régebben voltam szerelmes belé ami igaz.Utánna bocsánatot kért én meg megkérdeztem h akkor most mi van? erre ő nemtudom és én is azt írtam h én se.De én szeretem őt.Utánna ki írt egy ilyen like és válaszolok és volt egy olyan h járnál velem és arra az volt a válasza h igen de nem most :d Mit tegyek? Már v 2. napja álmodok vele (sírós smiley jel)

Legjobb válasz: Hát...ha szereted akk ne járkálj az exedhez, a tesójval máshol is tudtok találkozni. Ha ezt így elmondtad neki ,h mi volt és el is hitte akkor adj neki idõt szerintem vissza fog jönni!

Hát...ha szereted akk ne járkálj az exedhez, a tesójval máshol is tudtok találkozni. Ha ezt így elmondtad neki , h mi volt és el is hitte akkor adj neki idõt szerintem vissza fog jönni!
"Szeretlek!" Ennyi!!44!!44!!44!!
Ha engem kérdezel próbálkozz egy olyan közlési formával amit mindketten tudtok dekódolni. Mondjuk a magyar nyelvet feltehetõleg õ is ismeri, ezért esetleg magyarul mondd el neki.
Szerintem szünetben hívd fér re és mondd meg neki hogy tetszik neked és járni szeretnél vele. Vagy pedig órán írd le egy papira hogy nagyon tetszel járnál velem ...stb és míg nem figyel oda a tanár dobd oda neki a cetlit . Sok sikert. :)

A barátom mondhatni rendszeresen találkozik a volt barátnőjével. Én már nem bírom, most is vele én meg itt bőgök, de nemtudom elhagyni tulságosan szeretem. Mit tehetnék?

5 hónapja vagyunk együtt, a volt barátn?jével 4 évig voltak együtt, 2éve szakítottak. Elhiszem, hogy megszokták egymást de azért az ilyen 2 hetente lév? találkozások szerintem tul sokak. A csaj mindig ócsárol engem, lehord a feket földig, hogy milyen hülye vagyok.Azt mondja a barátom, hogy nagyon szeret engem , ezen kív?l minden rendben van, de ezt már nem bírom tovább, és elhagyni sem tudom. Bocsánat ha helytelen?l és hibásan fogalmaztam, de sírok és nagyon ki vagyok borulva.

Legjobb válasz: Én is jóban vagyok az ex-barátommal, de soha nem ócsároltam az "utánam következõket". Sõt inkább mostanság inkább elkerülöm a kontaktust vele, mert a barátnõjének nem esik jól. De a srác mondja ezeket vissza? Vagy honnan tudod?

Szedd össze magad és szólj neki ez neked nem jó és ha nem változtat a dolgokon elhagyod. Ne légy már nyámnyila csaj. Legyél határozott.
Én is jóban vagyok az ex-barátommal, de soha nem ócsároltam az "utánam következõket". Sõt inkább mostanság inkább elkerülöm a kontaktust vele, mert a barátnõjének nem esik jól. De a srác mondja ezeket vissza? Vagy honnan tudod?
Ne sírj! :'( Teljesen jogosan vagy kiborulva! Muszáj szakítanod a sráccal! Nem hiszem el, hogy nincs köztük semmi!!! Mondd a pasidnak az ex nõje vagy te!?? Akkor kiderül ki neki a fontosabb! Azért találkozgatnak még mindig, mert nincsenek túl egymáson!!! Felejtsd el õt!!!
Hát pedig elkénye hagynod. Egy ideig rossz lesz, de utána már azt fogod gondolni h jobb is lett így... :S Nem érdemel meg. Ha a barátom találkozna a volt barátnõjével én úgy kiakadnék..
Szeret? Tuti, hogy nem! Ha szeretne akkor most se a volt pi..ájával lenne, hanem azzal akit szeret!!! Ne legyél már ilyen kis naiv!!!
Na látod! Ez az! És attól, hogy võlegénye van? Az semmit nem jelent! De egyébként ilyenkor hol vannak? Szobán? Mondjuk azt mond neked a pasid amit akar, és a fene tudja mit, hol csinálnak! Egyébként te miért nem mehetsz akkor vele??? Na neeem! Én nem tûrném egy percig sem ezt!!! 22/L
He? Najó, hagyd ott a fenébe:S Így csak elhúzódik és rosszabb lesz. Az idegeid meg kikészülnek.
talan egy keves ido utan megint osszejonnek es akkor neked megjobban fog fajni mintha most elhagynad, te csak "potlek" vagy a fiu szamara, sajnalom, tudom nem ezt szeretned hallani de en igy latom a helyzetet. clyde
A kérdező hozzászólása: Erre is gondoltam , de ha olyant monda rola az én legjobb barátnom akit 20 éve ismerek, mint a csaj rolam , én akkor is inkább õt választanám , nem a barátnõm, akit imádok, mert õ a párom és szerelmes vagyok belé. és nem mennek hallgatni azt ahogyan szidja és szánalmasan beszél a szerelmemrõl.
Egyáltalán nem helyes az exel rendszeres kapcsolatot fentartani, pláne men 2 éve, hacsak nincs közös gyerek. azt mondtad hangos helyen vannak és marad még, vagyis jól érzi magát nélküled. sminkelj, húúúúzd a gatyád és híd fel, hogy végeztél a tanulással zsong a fejed és vágynál valami lazításra a holnapi nap elõt, hidd el te is megnyugszol ha kimozdúlsz most otthonról, kellemes az idõ és legalább lecsekkolod õket is. Na spuriû!
Megcsalástól függetlenül sem hallgatja meg egy szerelmes fiú azt, aki a barátnõjét hülyézi.
Tegyük fel, hogy nem csal meg. Tegyük fel, hogy tényleg csak barátok. Nem tudhatod, nem voltál/vagy ott. Ha szereted és õ is szeret akkor miért nem bizol meg benne? Eddig csak annyit tudunk, hogy elmegy havonta kétszer valami zajos helyre a volt csajával. Tény, hogy ez kicsit gyakori, de nincs benne semmi rossz. Ha tényleg csak ezt csinálják. És a válaszolók nagy része már azt tanácsolja, hogy költözz el... pedig lehethogy semmi alapja nincs a féltékenykedésednek. Megcsal? Szeret? Ezekra a kérdésekre neked kell tudnod a választ. Ha szeretitek egymást akkor nincs mitõl félned.
Szerintem ne mondj olyat neki, hogy vagy Te vagy Õ. Nem jó senkit ilyen választás elé állítani, ezt én s zsarolásnak érezném. De egyszerûen mond meg, hogy Neked ez nem oké. Ha akar találkozni vele, akkor menjetek négyesbe. Azért az, hogy ketten ennyiszer eljárnak megértem, hogy megvisel Téged.
A kérdező hozzászólása: pont ez hiányzott a holnapi vizsgám elött, biztosan 5-ös lesz....
Szerintem a barátod megcsal. Én a helyedbe szakítanék vele, mert késõbb még jobban fog fájni, ha esetleg kiderül valami. Sajnállak. mert aranyos csajnak tûnsz, de a barátod nem érdemel meg. 19/l Ja és te 100x jobbat érdemelsz nála.
Ha már mész, ne hívd, legyen meglepetés:>
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudom hogy hol vannak. de ebben az állapotban amig kisminkelem magam , hogy normáisan nézzek ki addigra hazajön.
Ha eredményes akarsz lenni nagyon gyorsan szedd össze magad! Képes vagy rá! Nõbõl vagy te is, és egy Nõ mindere képes! Gyerünk!
Basszus, nagyon sajnállak téged, ezt a helyzetet most teljesen átéreztem, és kb. nekem is görcsbe rándult a gyomrom. Csodálom, hogy bírod ezt a helyetet már 5 hónapja, én már tuti idegroncs lennék. Egyébként hazament már? Vagy léptél valamit?
nagyon remélem, hogy össze szedte magát és utánuk ment!
Azért majd írd meg hogy mi lett a napod vége, hogy élted túl? Végül utánuk mentél? Csak pár szóban. Köszi
Szegénykém, úgy sajnállak téged!:S De komolyan... Ismerem ezt a helyzetet, tudom mit állhatsz ki. Nem is azzal van itt a probléma, hogy jóban vannak és találkozgatnak, mert az még oké lenne...DE miaz, hogy eltûri a csajtól, hogy téged ócsároljon? Ha szeret téged, meg kéne védenie, vagy minimum a csaj elküldeni a búsba, hogy tudja kit szidjon. Ez számomra egyszerûen felháborító. Ha én valakit szeretek és azt a valakit az exem, vagy bárki más szidja, hát az a minimum, hogy kiállok a párom mellett, illetve elküldöm a fenébe a kedves exet. Ez egyértelmûen fúrás és a párod részérõl meg parasztság, hogy nem lép semmit ezellen. Így látatlanban azt tanácsolni, hogy hagyd ott, marhakönnyû, megtenni már nehezebb, mégis, úgy jársz a legjobban, ha lelépsz. Jól teszed, hogy nem mutatod magad gyengének, annak semmi értelme, csak még szánalmasabb leszel az ex szemében, mert hogy a párod elmondaná neki, az tuti. Gerinctelenség. Mindkettõjüktõl.
Szia! Tegnap este óta nyomon követem a hozzászólásokat, légyszi írj, hogy mi lett az este vége! :'( Esküszöm nekem is görcsben volt és van a gyomrom! azért felhívott, hogy marad még? Ennyire jól érzi magát nélküled? Ez egy ro.adék! Kérlek írj!!! 22/L
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm, hogy tartottátok bennem a lelket tegnap este, akkor hazaért és én szépen nyugodtan elmondtam neki, hogy mi zavar engem. Nem ordibaltam neki, mindtha beszélgettünk volna. Megkértem, hogy vállaszon, mert én ezt tovább nem tûröm és engem vállasztott. Õ is tudja nagyon jól, hogy ez az utolsó esélye, mert nálam nincs olyan, hogy kétszer. Szerencsére olyan ember aki nem tud hazudni, és ha mégegyszer elmegy vele találkozni, azt ugyis megtudom , mert nagyon sok a közös ismerõsünk és akkor vége. Mert nem fogom tûrni senkinek, hogy így bánjon velem. Ma már sokkal normálisabban tudok gondolkodni mint tegnap. Mégegyszer köszönom Nektek! puszi
Így kell ezt csinálni! :) És gratula a vizsgádhoz is!
A kérdező hozzászólása: megmondom neki hogy vagy õ vagy én, én ezt nem bírom tovább, mikor minden kezdett a helyére állni ez történik, miért midnig velem? nem vagyok csunya, pszichológiát tanulok most , ezelött elvégeztem a közgazdaság szakot, elég fejlett agyi szinten állok és mégis mindig ez történik velem, most már nem bírom , hogy ne adjam , fel de nem tudo mi a megoldás rá. velem van a hiba tényleg mostmér úgy érzem , de nem is lehetett igaz ez az 5 hónap . De Õ is egy nagyon inteligens okos ember, miért csinálja ezt velem?
Szerintem rögtön pakolj össze és írj egy levelet búcsúzóul.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt õ monda meg nekem, hogy a csaj miket szokott mondadni, nem bírom elhagyni, eszméletlenûl szeretem. Õ is szeret és valamiért mgé hiszek is neki.
A kérdező hozzászólása: Most hármasban mentek ki a csak, a võlegénye és a barátom. Én nem mehettem, mert most, tanulok, vagyis tanultam. Egyszer sem veszekedtem vele , mindig megprobaltam a legjobb lenni, megfelelni neki, tetszeni neki, ezt érdemlem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, erõt veszek magamon , és ha én kellek neki velem lesz, ha a másik akkor meg vele!
22 vagyok es mar 8 honapja szakitottunk a baratnommel, de baratok maradtunk, mindig beszelgetunk, ha talalkozunk egyutt megyunk setalni vagy valahova ki a zoldbe, es meg mindig van kozottunk szeretkezes, de csak annyi, nekem van mas baratnom es neki mas baratja, nem tudom mire jo ez, de meg kedvelyuk egymast ezt en is es o is tudja. clyde
Az a tuti, ha választásra kényszeríted!!! Õ vagy te???
A kérdező hozzászólása: Ó ne, remélem nem csalt meg, fõleg azzal a hárpiával ne, azt tényleg enm bírnám ki
Akkor szerinted miért találkozgatnak nélküled??? Én is el foglak most keseríteni! Az összes volt pasimmal, ha szakítottunk utána még folytatódott a szex kapcsolat egy darabig!!! 25/L
Ja és még annyit, biztos vagy te benne, hogy ott a pasija is a nõnek??? Ellenõrizted már???
A kérdező hozzászólása: mennyei a szex köztünk , ilyen még senkivel sem volt, de mostmár kezdek beletörõdni, hogy õ is cak kihasznált.
A kérdező hozzászólása: nem, õ monda hogy megy, hittem neki eddig.
Azért várd meg még kit választ! Téged vagy õt! Hisz elméletileg TÉGED szeret, azt a csajt pedig már dobta! Egyértelmû lesz a válasz, ha valóban fontos vagy neki!
Pasiban soha ne bízz, fõleg ha nõ ügyrõl van szó! Na akkor pattanj fel, és most ellenõrizd!!! 25/L
egy fiu mindenre kepes, meg arra is amire nem is gondolod, es neha nagyon hulyek szoknak lenni 22/F hidd el tudom mit mondok, foleg ha nokrol van szo clyde
A kérdező hozzászólása: kb 5 perce hivott telefonon, gondolom azért mert végzett, de nem vettem fel, nem akartam, hogy így hallja a hangom, gyengének lásson. Ha nem lennék szerelmes, nem lennék elszállva eddig rég kidobtam volna, nem tudom miért kell most velem ez történjen , köszönom nagyon szépen mindenkinek a segítséget.
A saját anyja ellen is meg kellene védenie, ha szeret.
A kérdező hozzászólása: Hát ez érdekes a csaj pasija nincs ott, most beszéltem vele, csak azért hivott, hogy akar szolni, hogy még marad . Ezt sose gondoltam volna, egy zajos helyen voltak .
A kérdező hozzászólása: a lánynak van võlegénye. Én már nem tudom, mit gondoljak , teljesen ki vagyok bukva, habar köszönöm a választ. És azt nem értem, hogz miért megy vele találoni mikor midnig arra lyukabnak ki hogy én milyen hülye vagyok, miért hallgassa ezt hogyha szeret?

Mit tegyek ha van egy pasi akivel jártam, de nemrég szakított velem és én még mindig őt szeretem és nemtudom elfelejteni?

..

Legjobb válasz: tereld el a figyelmedet,adj esélyt másoknak én féli évig próbáltam elfelejteni,borzalmas volt,végül nagy levegõt vettem,elkezdtem más pasikkal is beszélgetni,nem zárkóztam el az ismerkedés elõl,még mindig megvannak az emlékek de már nem fáj hogy nincs velem

tereld el a figyelmedet, adj esélyt másoknak én féli évig próbáltam elfelejteni, borzalmas volt, végül nagy levegõt vettem, elkezdtem más pasikkal is beszélgetni, nem zárkóztam el az ismerkedés elõl, még mindig megvannak az emlékek de már nem fáj hogy nincs velem
A kérdező hozzászólása: De gond csak az hogy egy suliba járunk, és ha meglátom eszembe jut minden, azaz az elmúlt 6-7 hónap :((
Légy nyitott más kapcsolatra. Én is így jártam, és most újra szerelmes lettem. Ha meg meglátod õt a suliban, jusson eszedbe, mennyit sírtál (gondolom) mikor elhagyott! Drukkolok Neked!

OTP Bank karrier oldalán szeretnék pályázni egy állásra. Betelefonáltam és mondták h pályázat gomb után tovább gombra. De nemtudom én vagyok e a hülye, de olyan lehetőséget én nem látok. Ha van akkor ho találhatom meg? Aki tud segiteni megköszönném!

Legjobb válasz: https://karrierportal.otpbank.hu/sap/bc/webdynpro/sap/hrrcf_.. Rámész ide, elszûkíted a keresési feltételeket. Kidobja a találatokat (már ha van) és ott lesz egy lehetõség felül, hogy pályázat! Arra rányomsz! :)

https://karrierportal.otpbank.hu/sap/bc/webdynpro/sap/hrrcf_.. Rámész ide, elszûkíted a keresési feltételeket. Kidobja a találatokat (már ha van) és ott lesz egy lehetõség felül, hogy pályázat! Arra rányomsz! :)
A kérdező hozzászólása: rákattintottam. de semmi változás.. elvileg vmi tovább gomb jelenik meg, de nekem semmi.
Nincsenek letiltva a felugró ablakok?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat megvan a gond régi explowerrel indult csak el a pályázás. :D
12 éves vagy???? mirõl beszélsz meg ne próbálj ilyeneket.
a az én Larám is ilyen idõs, ne tedd ezt kislány vagy még Egy aggódó anya
Ne tedd ezt! egyáltalán tudod mit jelent a szex? Nem hiszem
6.-osan? Nem csak felelõtlen, de jogosan fognak az isi r'bijének hinni, ne tedd ezt!
Dobd ki az ilyent, csak kihasznal. Ha megmondod ki az es a kozelben van akkor fejbe is rugom a gyereket
valami zsámó a csávó???
NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NENI NEIN NEIN NEIN
Szakíts vele!
Komolyan itt tartunk? Köszönjük XXI. század! Íme a gyermekeid egyike. Kicsilány, én a helyedbe közölnék a sráccal egy szép nagy "Nem!" -et, bármennyire is "szereted" (amirõl ennyi idõsen még szerintem fogalmad sincs), és szépen elgondolkoznék azon, hogy mit is vállanék be vele... Hidd el, ha belegondolsz, még te magad is rájössz, hogy ez nagyon nagy butaság lenne :) Szerintem becsülendõ az, ha egy lány minél tovább megtartja a szüzességét, és nem dobja azt oda az elsõ embernek akirõl azt hiszi, hogy õ életenagy párja, mert ennyi idõsen még errõl fogalmad sem lehet. Hova fejlõdik ez a világ?? Ha így haladunk az egy dolog ami miatt nem kell majd aggódnunk az a kihalás...
Te jó ég O.o Én ennyi idõs koromban még azon paráztam, hogy engedjem-e, hogy a fiú, aki tetszik megfogja a kezem...
Egy életre szóló lelki traumát kockáztatsz. Ha felnõtt akarsz lenni, akkor felelõssen gondolkozol, és az ilyen hülyéket kidobod. De mivel kislány vagy, ezért mi mondhatunk bármit.
Egy értelmes lány nem veszíti el a szûziességét 12 évesen...És egy értelmes srác nem próbál dugni 14 évesen...Bazzeg...Én 14 éves koromba még nagyba számítógépes játékokkal játszottam meg fociztam...Jó mondjuk hazudnék ha azt mondanám nem vertem ki ennyi idõsen párszor egy héten...De akkor is 16 voltam amikor eldobtam és qvára megbántam...Ne légy ostoba...egy lány annál többet ér a társadalom szemében ha minél tovább megtartja az ártatlanságát...Gondolj bele...Ha ez nem jön össze akkor az "igazinak" azt fogod mondani hogy 12 évesen veszítetted el?...Hát én a srác helyébe tuti qvának nézlek...A srác meg ha szeret akkor vár még 2-3 évet...:P
Szólj a bátyádnak, anyádnak, apádnak! Õk majd rendezik a kérdést!
Vegyél fel tûsarkút, és rugdosd meg vele!Amúgy próbáltad már neki mondani, hogy lehet, hogy nem szeretnéd?
Ez most komoly? Hagyd már ott a fenébe, az ilyen csak dugni akar.
volt már valami, megujjazott vagy valami ilyen, vagy csak egybõl beakarja dugni a dákót?
Semmi baj nyugodj meg, volt már elõtte valami? Nyúlt már oda? Ne tedd még fiatal vagy! De nyugodtan írd le az érzéseidet, de ne tedd!
Ne tedd meg, hagyd ott a fenébe, szólj Apudnak, Anyudnak, Bátyádnak, az ilyen csak kufircolni akar, eszedbe ne jusson lefeküdni vele, utána nagyon bánnád!!
Ja és nem árt tudnod, hogy a csókolózástól is teherbe lehet esni >:D
Kislány figyelj egyáltalán menstruálsz? Amugy meg nehogy már 12 évesen szakítsák át a szûzhártyádat, nem vagy még rá érett. Szólj faternak majd elintézi ezt a kölköt!
Szerintem hagyd ott dobd ki, ne legyél butus, ne add oda magad!
A többiek már leírták. Esetleg akkor, ha a középiskolából ballag, bár te még akkor is fiatal lennél, de az már egy elfogadott kor szexalításra, de most? Ez felháborító, még gyerek vagy. Még 2-3 évig nem is kellene a szexre gondolnod.

Angolul szeretnék beszélgetni emberekkel és az icq oldalt ajánloták de nemtudok beszélni rám írnak én válaszolok aztán ennyi nem jön több válasz? Valaki aki ebben jártas segítsen nagyon megköszönném!

Legjobb válasz: Ehhez nem értek, de a twitter is alkalmas erre. Ha már a bemutatkozásnál angolul írkálsz, rengeteg külföldi ismerõsöd lehet onnan.

Ehhez nem értek, de a twitter is alkalmas erre. Ha már a bemutatkozásnál angolul írkálsz, rengeteg külföldi ismerõsöd lehet onnan.

Én szeretm őt, de nemtudom ő mit akar?

Mindennél jobban szeretem, eddíg senkit nem szerettem ennyire, de Õ (a lány, én fiú vagyok) igazából nem tudja, hogy mit akar, ma randizunk (séta stb...), már régebb óta ismrjük egymást, de nemtudom, hogyan indítsam el a "lavinát"??

Legjobb válasz: Menjetek el egy szép romantikus helyre. Beszélgessetek. Ismerd meg jobban. Kérdezd meg tõle miket szeret és, ha sikerül még 1 randit összehozni akkor akár vihetsz neki egyet abból amit szeret (bonbon, virág stb...) De nem kell semmit sem elsietni. Légy vele kedves, megértõ és õszinte. Ne légy nyomulós és hogyha vmit nem akar akkor ne erõltesd. Így elöbb utóbb kölcsönös lesz az érzelem :) Sok sikert

Menjetek el egy szép romantikus helyre. Beszélgessetek. Ismerd meg jobban. Kérdezd meg tõle miket szeret és, ha sikerül még 1 randit összehozni akkor akár vihetsz neki egyet abból amit szeret (bonbon, virág stb...) De nem kell semmit sem elsietni. Légy vele kedves, megértõ és õszinte. Ne légy nyomulós és hogyha vmit nem akar akkor ne erõltesd. Így elöbb utóbb kölcsönös lesz az érzelem :) Sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, együtt voltunk már, koncerten meg ilyen helyeken, meg MSN-en is sokat dumálunk. Attól félek hogy enrontom a falatnyi esélyemet is. Mert õ tudja hogy én mit érzek. De Õ nemtudja hog mit érez irántam, csak barát, vagy több, hogyan ébresszem rá hogy "én vagyok az aki kell neki"?? Köszi
A nõk néha nagyon kiismerhetetlenek. Van olyan fajta aki, ha látja, hogy odavagy érte, akkor már nem kellesz neki. Ebben az esetben ne dédelgess álmot, lépj tovább és keress másik lányt. Biztosan találsz olyat, aki beleremeg amikor meglát. :) csak lazán, könnyedén. Míg nem komoly a kapcsolat, vedd lazára a csajozást. Több próbálkozás, több esély.
A kérdező hozzászólása: Hát olyan lányt biztos nem, ugyanis nem vagyok valami sexszimbólum. Alacsony és dagi vagyok. (178cm mellé 100kg). Nemtudom mitévõ legyek, próbáljam meg rávezetni a szerelem rögös útjára, vagy hagyjam a fenébe. De nembírok betelni vele, és nemtudom hogy mire számítsak, õ vetett fel a sétát, én mozira gondoltam(aztán rájöttem h nem a legjobb), aztán számcsere megvolt, leht ott csesztem el, hogy írtam neki párszor hogy szeretem?? Légyszi help!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!