Találatok a következő kifejezésre: Én szeretm de (1778 db)

Egy 15éves srác gondolhat komolyan egy kapcsolatot? Mert hát elég messze lakunk egymástól, és én szeretem de nem tudom hogy ő mennyire akarja ezt az egészet. Mindig mondja hogy szeret, de nem vagyok benne biztos hogy tényleg. Szerintetek mitcsiáljak?

Legjobb válasz: Lehet hogy te szereted, de szerintem boldogabb lennél egy hozzád közelebb lakó sráccal. :) A 15 éves fiú túl fiatal a komoly kacsolathoz és igazán nincsenek tapasztalatai.

Lehet hogy te szereted, de szerintem boldogabb lennél egy hozzád közelebb lakó sráccal. :) A 15 éves fiú túl fiatal a komoly kacsolathoz és igazán nincsenek tapasztalatai.
Na és persze a kitartásában (hûségében) se lehetsz elég biztos...
A kérdező hozzászólása: Hát igen, én is ettõl félek, mert ugye nem tudom követni meg ellenõrizni, õ pedig akármit mondhat.. Köszi a válaszokat:)
ha szereted akkor bízz meg benne, hidd el neki h szeret, de csak akkor hidd el neki ha bizonyítja vagy ha legalább megpróbálja valamiként bizonyítani neked h szeret téged. ami azt illeti kortól függetlenül a srác komolyan gondolhatja azt amit érez. a távolság meg anyira nem számít ha szeretitek egymást és van pénzetek buszjegyre:D
Én tapasztalatból írtam hogy nézz másik srác után! ;) Ugyanebben a helyztben voltam én is és hát finoman szólva megbántam az elfecsérelt idõt. :) Kérdezd meg magadtól: Ez a kapcsolat kell nekem? Boldoggá tesz? Igazán boldoggá? Ha õszinte vagy magadhoz, megtudod a választ! ;)
A kérdező hozzászólása: Hát végülis az az igazság, hogy érzem hogy még szeretem de már nem úgy mint az elején mert elég ritkán találkozunk, és az is igaz hogy vannak más jelentkezõk, de még ezt jól át kell gondolnom, hogy tényleg szakítani akarok vele, vagy még lehet más megoldás is! Nagyon Köszönöm mindenki válaszát:)
Egy próbát megérhet.Miért ne?Lehet hogy sikerül.Ha meg nem, akkor sincs semmi.Szerintem próbáld meg.
Megpróbálhatod. Miért ne? Ha nem próbálod az olyan mintha visszautasítana. Csak akkor meg azon fog járni a kis agyad, hogyha megkérdezted volna, vajon mit mondott volna?
A kérdező hozzászólása: igen csak anno elszurtam és azmár kb 1 éve volt. oylan lehettelenek tünik. és eltávolodtunk de szeretem.:S
Na figyu! Ne rohand le egybõl a csávót! Beszéljetek meg egy talít ott elbeszélgettek és abból leszûröd, hogy pikkel-e rád vagy sem! Aztán vedd fel msn-re /ha még nincs fenn:P/ vagy levelezzetek. Újra találkozzatok és akkor kérdezz rá, hogy emlékszel 1 évvel ezelõtt mi volt? Hülye voltam és megbántam amit elengedtem az orrom elõl. És a többi és a többi.... Remélem sikerül valamire jutnod.
A kérdező hozzászólása: köszii ezt sztem megprobálom:)
Hát sok sikert!! Aztán írj ám, hogy mi volt.;P
A kérdező hozzászólása: háát azóta sokminden történt. :S most nyáron ujra elkezdtünk bezsélgetni.. és boldog voltam mert már taliztunk si meg szerveztük a következõ talit. amikor neki hirtelen bnöje lett.. fel se tudom fogni a dolgot olyan gyors volt. és még a bnöm sincs mellettem.. :(

Nekem tetszik egy lány és hát én szeretem de ő engem nem. És hát már kezdtem elveszteni a reményt h valaha is megszeret és mostanában észrevettem h elkezdett nézn! Nem mindig de vamikor rámnéz! Szeret-e vagy ez most mit jelent?

Legjobb válasz: A szeretet nem jön csak úgy :) Hívd el mindenféle izgis és nem izgis helyekre ahol tudtok beszélgetni, figyelj rá törõdj vele, lepd meg, tudd meg milyen, miket szeret stb stb

A szeretet nem jön csak úgy :) Hívd el mindenféle izgis és nem izgis helyekre ahol tudtok beszélgetni, figyelj rá törõdj vele, lepd meg, tudd meg milyen, miket szeret stb stb
A középsulis szerelmek nekem sosem jöttek össze, mert megragadtam én is annál a szintnél, hogy "nézzük egymást". Az eddigi kapcsolataimban mindig úgy jöttem össze a fiúkkal, hogy vki által. Vmi közös ismerõs, vagy ilyenek. Nincs véletlen vki, aki bemutatna Titeket egymásnak? Ha meg már ismered, kezdj el vele ebszélni, ülj le mellé, ilyenek.
a nezes nem feltetlenul jelenti azt hogy most szerelmes beled vagy akarmi erzelmet, de csatlakozok az elottem szolohoz , ha akarsz valamit akkor ne engedd el konnyen , ne legy se tul nyomulos se tul hig...., hivd el erre arra , setalni , pizzazni, uditore, e lenyeg nem teljesen a helyszin, hanem az hogy minel tobbet beszelgessetek, ismerjetek meg egymast, talalj olyan dolgokat ami kozos bennetek es utalj ra tobbszor....


Egy eve vagyok valaki szeretoje. En szeretem de o mindig maskep viselkedik neha mintha szeretne maskor meg nem. Nekem igy is jo csak vele lehessek. Mit tegyek hogy megtudjam mit erez?

Legjobb válasz: Ez nem ilyen egyszerû. Szerintem ülj le vele, és beszélgessetek. Kérdezd meg mi a szándéka veled, mik a tervei a jövõben. Én nem tartom helyesnek azt a szeretõi kapcsolatot ami csak errõl szól, és a kapcsolatban élõ fél nem képes tovább lépni. Sajnos az ember nem mindig képes kilépni egyedül, és addig bnem lép amíg nem lesz biztos a másikban. Ha valaki már szeretõt tart, hidd ell, javíthatatlan ezirányú problémája van. (van kivétel, ami esetleg betegségbõl származik, ilyet is láttam már). De ha csak az a célja, hogy megkapja azt amit otthon nem kap meg, és nem képes tovább lépni, akkor hagyd ott, és tömje azt aki pénzt kér érte...

Ez nem ilyen egyszerû. Szerintem ülj le vele, és beszélgessetek. Kérdezd meg mi a szándéka veled, mik a tervei a jövõben. Én nem tartom helyesnek azt a szeretõi kapcsolatot ami csak errõl szól, és a kapcsolatban élõ fél nem képes tovább lépni. Sajnos az ember nem mindig képes kilépni egyedül, és addig bnem lép amíg nem lesz biztos a másikban. Ha valaki már szeretõt tart, hidd ell, javíthatatlan ezirányú problémája van. (van kivétel, ami esetleg betegségbõl származik, ilyet is láttam már). De ha csak az a célja, hogy megkapja azt amit otthon nem kap meg, és nem képes tovább lépni, akkor hagyd ott, és tömje azt aki pénzt kér érte...
csak dug téged.hagyd a fenébe inkább.teljesen tönkre teszed magad
Dobd ki! Ha sírni fog utána az ajtód elõtt, akkor talán érez valamit. Ha nem, akkor csak dugott...
Naív vagy, ha még nem tudod, mit érez. Ne erõltesd vele ezt a dolgot. Amúgy ha sírva könyörgi majd vissza magát, még az sem jelent semmit. Befolyásolható vagy és ezt ki is használja.
Talán azért ilyen, mert csak dugni jár hozzád. Annyi eszed sincs, mint egy 6 évesnek, de a dugás az megy...
"Kérdezd meg mi a szándéka veled, mik a tervei a jövõben." ...és reméld, hogy õszintén válaszol. :D Ugyanis nem az a kérdés, mit válaszol (az egyértelmû), hanem hogy hazudik-e.
Nyilván hazudik, aki õszintén beszél nõvel, az szüzen hal meg.

Mit tegyek ha egy lánnyal jóban vagyok de azt mondja "nem jössz be nekem" Pedig én szeretem, de ha ezt mondom akkor is ugyan az a válasz nem jön el velem sehova ha hívom mégis mit csináljak? A lánynak nincs senkije

Legjobb válasz: nem erõszakolhatod rá magad, el kell fogadnod, hogy nem tetszel neki. nekem is van olyan fiú barátom, akivel egyszerûen nem tudnék járni, vagy érzelmi úton közeledni hozzá, és õk is vannak így velem. majd találsz mást, nem szabad leragadni egy embernél :)

nem erõszakolhatod rá magad, el kell fogadnod, hogy nem tetszel neki. nekem is van olyan fiú barátom, akivel egyszerûen nem tudnék járni, vagy érzelmi úton közeledni hozzá, és õk is vannak így velem. majd találsz mást, nem szabad leragadni egy embernél :)
Fogadd el. Nem jössz be neki csak barátnak. Ez van, nem eshet beléd mindenki.
csak kéreti magát hidd el. legyél kicsit rámenõsebb, és akkor beadja a derekát
Hát elsõ nagy hiba volt megmondani neki hogy szereted...ez olyan mintha túlságosan korán mondod azt neki hogy "hozzám jösz?".Szóval ne mondd neki ezt többet.Hogy hogyan lehetne még menteni a dolgot....nem egyszerü...de próbáld barátként kezelni a dolgot...hívd el valahova mint "barátot"...Tudja már hogy odavagy érte de ne nyomulj rá..beszélgessetek stb...kisebb fizikai érintések, kisebb bókok mehetnek...sok sikert pajti

Mit tegyek ha a barátnőmet nem láttam már 1 hónapja, ezért nem akar felhívni és (ő szerinte! ) nem tudunk találkozni? Én szeretem de nem tudom hogy ő is e, de szerintem szeret de nem naon rajong értem..

e-mail: [email protected]

Legjobb válasz: Hát szerintem ha nem hív, és nem találkoztok már egy hónapja, akkor ez nem járás. És hogyha szerinte nem is tudtok találkozni, és ezért beszélni sem (hogy jön a kettõ egymáshoz, ez egy baromság) akkor meg pláne nem :(

Hát szerintem ha nem hív, és nem találkoztok már egy hónapja, akkor ez nem járás. És hogyha szerinte nem is tudtok találkozni, és ezért beszélni sem (hogy jön a kettõ egymáshoz, ez egy baromság) akkor meg pláne nem :(
miért nem tudtok találkozni? egy városban laktok? vagy sok kilométerre? bár egy hónap mindenképp sok. mi lenne ha váratlanul elmennél hozzá?
ez gáz! nincs valami rendben vele. beszélni kéne!
A kérdező hozzászólása: 1 hónappal ezelõtt mondta hogy majd nem tudunk találkozni. Lehet hogy fére lehet értelmezi..
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nem tudja az anyja hogy járunk. Nem hajlandó elmondani neki. Én zalabérben lakok õ pedig pakodon. 1Km a távolság, én el akartam menni, de áááh nem.

Szoktatok olyan meséket nézni amiket 4-6 évesen nagyon szerettetek? Nosztalgiából? Én szeretnék, de ha belekezdem, annyira szégyenlem, hogy kikapcsolom.

23f

Legjobb válasz: Sosem szégyen a nosztalgia, ha szép emlékeket ébreszt. Persze ennek is meg van a hátránya. Ne nagyon mélyüljünk bele, mert visszafele tekingetni nem jó.

Sosem szégyen a nosztalgia, ha szép emlékeket ébreszt. Persze ennek is meg van a hátránya. Ne nagyon mélyüljünk bele, mert visszafele tekingetni nem jó.
Én szoktam :) 4-5-6-7 évesen ezeket néztem, és mind a mai napig szívesen nézem õket: - Tom & Jerry - Frédi és Béni - Dr. Bubo - Dragon Ball - Scooby Doo - Gasper Akkor ilyen Disney-s meséket, stb.. de a mai napig szívesen megnézem, ha látom valamelyik adón, vagy kisebb tesóm, unokatesók nézik :) 20/L
A kérdező hozzászólása: hát igen. az a baj hogy simán magával tudnak ezek az emlékek ragadni. sajnos sokszor élek a múltban. pedig inkább a jövõben kéne. de annyira nehéz elengedni a szép emlékeket, és elfogadni hogy egy nagy SZAR amiben élünk.... de most már tovább mentem. maradjunk az eredeti kérdésnél:) Tudom hogy a nosztalgia nem szégyen, de egyszerûen valamiért mégis szégyenérzet van bennem ilyenkor. nem tudom miért....
Kacsamesék Goofy Tapsi Hapsi Kisvakond Áá ezek örök emlékek maradnak. :D
Nem teljesen válasznak minõsül, de nálam meg akkor jött elõ a mesék szeretete, amikor gyerekem lett. Addig különösebben nem idézett elõ jó emlékeket. Szerintem örülnöd kellene, ha benned igen, mert akkor nem voltál szomorú kisgyerek.
Viccelsz? Ez egyáltalán nem szégyen- szerintem. Én is rendszeresen megnézem õket, ha épp olyan kedvem van, és még mindig tudok nevetni rajtuk :) Tom & Jerry, Garfield, Baby bolondos dallamok, Vuk, Sailor Moon, Hupikék törpikék, Kacsamesék...bármikor büszkén vállalom, hogy imádom õket :) 23L

Szobafestés előtt állok, ám az a baj, hogy palettán nem találok olyan színt, amire gondolok. Így kikevertetni sem tudom. Viszont a született feleségek című sorozatban Susan lakásának színe pont megegyezik azzal a színnel amit én szeretnék. De mi az?

A konkrét szín nevére vagyok kíváncsi.Milyen barack az?

Legjobb válasz: Tényleg nem kötekedni akarok, de ahol keverik a szint, csak azokat fogják tudni ami a palettájukon megvan. Tehát ha odaállítassz azzal, hogy kellene egy sárgás vadbarack akkor eléd tolják azt a szinskálát amit a számítógépük tud, hogy válaszd ki. A Bauhausban elfogadható áron kevernek, és szerintem a baracknak legalabb 100 féle árnyalata van meg. Érdemes a megnézned más márkák színskáláját hátha ott meglesz a barackod.

Tényleg nem kötekedni akarok, de ahol keverik a szint, csak azokat fogják tudni ami a palettájukon megvan. Tehát ha odaállítassz azzal, hogy kellene egy sárgás vadbarack akkor eléd tolják azt a szinskálát amit a számítógépük tud, hogy válaszd ki. A Bauhausban elfogadható áron kevernek, és szerintem a baracknak legalabb 100 féle árnyalata van meg. Érdemes a megnézned más márkák színskáláját hátha ott meglesz a barackod.
Nincs mintád? Keress egy hasonló színt egy újságban! Vágd ki!
A kérdező hozzászólása: Csak, mert barackból is van kis millió féle barack szín :S
ha kihívsz egy hozzáértõ maszek festõt olyan színt kever amilyet akarsz
Mi pl. NAGYON sötét kékre akartunk egy fél falat, senki nem tudot segíteni.Végül egy festékboltos oldotta meg---palafesték, dele még kis fekete színezõ !
A kérdező hozzászólása: Sikerült dönteni.A szoba halvány barack lesz, az elõszoba trópusi naplemente :) Gyönyörû.

Mit tegyek ha én szeretem de a barátnőmet nem szeretném ezzel az örültbe kergetni?

Ha a barátnőmmel ugyanabba a srácba vagyunk szerelmesek (de ő egy picit jobban)és a srác engem szeret... (ahogy ő mondta nekem: "halálosan szeretlek") de én a barátnőmön ezt a tehert/féltékenységet nem akarom látni... nem is akarok/nem is tudok választani köztük de én mindkettőt szerettem, csak a sráccal nem akarom barátként leélni az életem...

Legjobb válasz: Figyu. ha a barátnõdnek igazán fontos vagy.. nem fog haragudni. ha igen, meg se érdemli hogy jóban legyetek.

Figyu. ha a barátnõdnek igazán fontos vagy.. nem fog haragudni. ha igen, meg se érdemli hogy jóban legyetek.
Szerintem kevés olyan barát van aki ilyen önzetlen lenne. Meghagyja neked azt az örömet, hogy azzal legyél akit ö (is) szeret, meg ti is barátok maradjatok. Mindig ez fog eszébe jutni, ha lát téged. Egy darabig lehet ezt csinálni, de nem lesz már õszinte a barátságotok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!