Találatok a következő kifejezésre: Én szeretem szerelemből ő (6 db)

Én szeretem teljes szerelemből ő kicsit de ő is szeretné hogy lefeküdjünk. Be fog félri. Elég nagynak tűnt. Milyen pózban legyünk az első alkalommal?

de nagyon felizgatott mikor pettingeltünk és nagyon jó volt

Legjobb válasz: Nagynak tûnt... az jó! A legkisebb pesszárium 6 cm. A baba feje 10 cm. Ha tényleg jól felizgultál, befér oda minden, és még hely is marad, ne félj. Csak jó nedves legyél, az a legfontosabb. És ne siess: ne egyetlen petting után szaladj bele a közösködésbe. Jobb lenne, ha elõször orgazmusod is lenne... vagy legalább valami hasonló.

Nagynak tûnt... az jó! A legkisebb pesszárium 6 cm. A baba feje 10 cm. Ha tényleg jól felizgultál, befér oda minden, és még hely is marad, ne félj. Csak jó nedves legyél, az a legfontosabb. És ne siess: ne egyetlen petting után szaladj bele a közösködésbe. Jobb lenne, ha elõször orgazmusod is lenne... vagy legalább valami hasonló.
Szia!:) ..Szerintem a misszionárius a legjobb!:) ...Be fog férni nem kell aggódni csak legyél tényleg elég nedves és akkor tedd meg csak ha tényleg akarod!:) ...És a védekezésrõl se feledkezzetek meg!.Sok sikert!..Puszi;)
Be fog férni :) Én is ezzel a dilemmával küzdöttem, meg is látta a kedvesem az arcomon a meglepõdés látható jegyeit, mikor elõször szembesültem a méretekkel :) De aztán ment mint a karikacsapás :) Én a lovagló pózt ajánlom, még az elsõ alkalom után is gyakran ezt alkalmaztuk, hogy kerüljük az esetleges kellemetlensékeket.
Lovagló pózt tudom nagyon ajánlani, ott te irányítasz, szerintem ez a legjobb.:)
misszionarius a legjobb..esetleg meg a lovaglo is de az lehet fog fajni egy picitt..(nekem nem fajt:P)
Hány éves vagy?
"megtartsam ötett" Basszus, 34 évesen írni azért illene tudni...
Ó, bocsi, már látom. :) Szerintem logikus, hogy õ nem vesz komolyan. Inkább menj valamilyen öregek otthonába, és próbálj ott csajozni.
És ötett néni aszt monta, hoty már nem akar veled lefeküdni? Hát akkor két lehetõség van. Káma Sutra 33. figura, de azért hosszú évekre sittre vágnak. Másik az, hogy megbékélsz a helyzettel. Vannak még pókhálós szegletek a világon.
mennyire van jó teste egy 56 évesnek? nem bántásból kérdezem, tényleg érdekel
Na eljött a szokásos déli kamukérdés ideje
Szerintem akinek anyakomplexusa van, az nem a testet nézi. Én pl. nem vagyok öreg, csak dagi. Meggyõzõdésem, hogy sok pasinak anyakomplexusa van, aki velem kezd. (Mondjuk ráb.sznak, mert a legkevésbé sem vagyok anyatípus, gyereket se akarok soha.) Nem szép a testem, de attól még ugyanúgy élvezik a szexet. Szóval az 56 évesnél sem azt nézik, hogy mennyire van barackbõre, meg topmodell alkata.

Van egy srác, ő 19 Én 18 és nagyon szeretem. De nem szerelemből, csak barátságból mert nagyon aranyos. Mit tegyek, h ő is szeressen barátságból és ne csak egy "csajhaver" legyek a számára, mint a legtöbb lány ismerőse?

Nekem van barátom 8hónapja, nagyon szeretem, szerelmes is vagyok, de ezt a másik srácot csak barátnak szeretném, mert annyira jó lelk? és annyira aranyos... :) szerintem ? sem szeretne belém... nem is akarom, csak azt szeretném ha barátok lennénk :) Nekem van több ilyen srác haverom/barátom...

Legjobb válasz: Aranyos vagy. Te még hiszel a tündérmesékben. Ha annyira jó barátok lesztek akkor mi lenne az akadálya, hogy ne legyetek szerelmesek. Vékony jégen táncolni lehet, de elõbb utóbb úgyis beleesel a vízbe, vagy mást löksz bele.

Aranyos vagy. Te még hiszel a tündérmesékben. Ha annyira jó barátok lesztek akkor mi lenne az akadálya, hogy ne legyetek szerelmesek. Vékony jégen táncolni lehet, de elõbb utóbb úgyis beleesel a vízbe, vagy mást löksz bele.
Szerintem majd idõvel kialakul, ha meg nem akkor se búslakodj, általába nincs lány fiú barátság (tapasztalat), meg sokan vannak körülöttem, akik barátok, de az egyik többet lát a másikban, pedig van párja, de rájött, hogy ami a párjából hiányzik az benne van a barátjában
A kérdező hozzászólása: értem... :)
nem:) Habááár 1 van akiet most szeretnék, de hát az felejtõs sajnos:)
A kérdező hozzászólása: :) És neked van több csaj haverod/barátod? szoval nem lett egyik barátságból sem komolyabb?
áh, Bp:) akkor sajnos nem az vagy akire gondoltam!:) Ugyan ez a szitu, csak pont forditva! Fiú vagyok 19 éves:)
A kérdező hozzászólása: Debrecen. Te? :)
annyit árúlj el, hogy honnan irsz, és akkor megnyugszom!:)
A kérdező hozzászólása: kire gondolsz? :D:D:D :) Elõzõ válaszolók! Nekem is vannak tapasztalataim és változóak, van egy srác, aki már 3éve az egyik legjobb srác barátom de egyikönk sem akar a másiktól semmit. Persze van olyan haverom is, aki többet akart, de vele megbeszltük a dolgokat... Te meg kedves utolsó válaszoló, ne legyél ilyen sejtelmes :D:D
remélem nem az a lány vagy akire gondolok:D
Szerintem ha szerelmed is van, akkor rossz ötlet. Másfél évig hitegettem magam, h csak barát míg rájöttem, h akarom õt. Még mindig letagadom, csak NEKI akarom elmondani de várom a tökéletes helyzetet. A fiú barátok vagy szimpla bolondozós haver, akivel nem osztanád meg minden gondod, vagy szerelmes lelki társat látod benne. Bocs h csak lebeszéllek, de tényleg veszélyben lehet a szerelmed elõbb-utóbb.


Az attól függ, Neked megéri-e, hogy nem szerelembõl tenné.
Utána biztos nagyon megbánnád...
Megéri
A kérdező hozzászólása: nem tudom mit tegyek....akérhogy lenne ugy is megbánnám
meghát
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek......de nem lettem sokkal okosabb ://///
Ha neked elég az, hogy egy kört tekerjen veled...
A kérdező hozzászólása: de akkor talán belémszeretne......
Arról ne is álmodj... Ez inkább kiábrándító, ha egy csaj ilyen könnyûvérû... 1000%, hogy nem fog beléd szeretni.
Többynire jól nézel ki?
A kérdező hozzászólása: igen..
akkor amikor épp többnyire vagy hajolj hozzá közel úgyis megcsókol ha teccel neki
Ha meg semmit nem akar tõled, nem lesz belõle hosszú kapcsolat...
ha nem akkor várdmeg hogy igyon
ha csak barátként szeret akkor felesleges próbálkoznod. inkább akkor erõsítsd a kapcsolatotokat és szervezz néha közös programokst, hívd el valahova és akkor lehet h a végén már õ sem csak barátként fog rád gondolni =) de az a lényeg hogy ne erõltesd ha õ nem akarja mert akkor már a barátságotoknak is vége lesz..
A kérdező hozzászólása: de úgy érzem h csak barátként gondol rám... mongyuk egy dolgot nemértek... egyszer mikor bulizni voltam találkoztam vele és nagyonsokat ittam és le akartam kapni de ö nemhagyta.. ez lehet azért volt mert közbe egy másik sráccal is voltam.. de nemiztos : D és õ tuggya h ha iszok ilyenvagyok.. és azota párszor már hivott inni.. meg folyton hivogat.. de ha teccek neki akk nemértem mért nem lép, ha meg nem akk nemértem mért hivogat meg jön oda hozzám...
Hát írni azt nem tudsz és túl komoly sem vagy... Talán ez lehet az oka...
Ennél nagyobb gondod sose legyen az életben, kicsikém. Amúgy meg észrevetted, hogy a szöveged központi témája az ivás? Csoda, hogy a srác egyátalán tekint rád valahogy...

Melyiket válasszam? Elég szeleburdi vagyok és meggondolatlan. Most is két fiút hülyítek, szinte mindig így van. Az egyiket szerelemből szeretem meg vonzódok is hozzá csak ő pesti én meg az ország másik végén élek. Csak hetente találkozunk.

Az egyiket szerelemb?l szeretem meg vonzódok is hozzá csak ? pesti én meg az ország másik végén élek. Csak hetente találkozunk. Az iskolába meg jár egy másik srác akihez pedig testileg vonzódok csak meg szeretem mint barátot de nem vagyok szerelmes.Sajnálom hogy ilyen helyzetbe hoztam ?ket

Legjobb válasz: az elsõt. A másiknak meg mond meg az igazat.

az elsõt. A másiknak meg mond meg az igazat.
A kérdező hozzászólása: Vagyis akibe szerelmes vagyok?
Jéé! Én is az ország másik végén lakom.. [email protected]?
A kérdező hozzászólása: Pont nem :P
1. vagyok- igen, azt válaszd amelyik pesten lakik a másiknak pedig mond meg az igazságot.
van erre egy nagyon bölcs közhely, valahogy így szól: "Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." Bár írtad, hogy csak az egyiket szereted.
A kérdező hozzászólása: Igen csak az egyiket :) és úgy érzem a második fiú csak azért van mert hiányzik a törõdés a mindennapokból amikor nincs velem a pesti fiú :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!