Találatok a következő kifejezésre: Én személy nem szeretem az aranyat (1 db)

Én személy szerint nem szeretem az aranyat no és a párom se. Kötelező a karika gyürűknek aranynak lennie?

Legjobb válasz: nem. a párom fehér aranyat akar majd. de most voltunk egy orvos házaspár esküvöjén és ezüst volt a gyürü. hogy miért nem tudom, mert a párom kérdezett rá hogy fehér arany és azt mondták ezüst. persze pasi nem kérdzte meg miért ezüst lett. mert pénzük van rendesen.

nem. a párom fehér aranyat akar majd. de most voltunk egy orvos házaspár esküvöjén és ezüst volt a gyürü. hogy miért nem tudom, mert a párom kérdezett rá hogy fehér arany és azt mondták ezüst. persze pasi nem kérdzte meg miért ezüst lett. mert pénzük van rendesen.
Dehogy kötelezõ. Nekünk mégcsak nem is karika, hanem egy négyszögletes alakú platina van, az enyém onix berakásos. Az egy ilyen fekete kõ. Nálam is, a sárga az utolsó szín, amit magamra aggatnék, ki nem állhatom azt a színt.
Nem ktelezõ! Fémérzékenységem kiterjed az aranyra, emiatt az eljegyzési gyûrûnk orvosi fém, de ha az ezüstláncom nem okoz gondot, akkor az esküvõn ezüst lesz a gyûrû. Egyébként nekem sem tetszik az arany..
http://www.splendor.hu/html/KKaGyuruk.htm Nekünk innen van a szögletesünk.
A hagyomány szerint a megszakítatlan arany karikagyûrû az összetartozást jelenti.Ha megszakítják kövel, akkor a kapcsolat is megszakad. Ez persze csak hagyomány és babona.Nem kell törõdni vele. Az arany meg azért lett elterjedt, mert az volt régebben a típikus ékszer fém, a gazdagságot jelképezi. Én személy szerint el sem tudtam volna mást képzelni az ujjamon, mint egyszerû arany karikagyûrût, de ízlések és pofonok.
megjegyzés: az orvosi fém, az a saválló acél...
Én a páromnak adtam anno az elsõ idõkben egy ezerforintos ezüstözött gyûrût, aztán késõbb vettem magamnak is egy ugyanolyat. Nem jeggyûrûnek szántam, de mégis úgy kezeltük, eleinte a balkézen volt, aztán egyszercsak közösen úgy döntöttünk, áttesszük a jobb kezünkre. Azóta is ott van és nagyon szeretem. Ezzel azt szeretném mondani, hogy nem az anyag számít. NE az anyag számítson... :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Feleségek, menyasszonyok, nektek nem dobban meg a szívetek egy kicsit esküvő, fotózás vagy menet láttán?

Épp most ment el a ház előtt egy esküvői menet, láttam a menyasszonyt :) nekünk pont 2-án lesz egy éve, hogy volt az esküvőnk, de még mindig mosolygok, ha látok ilyet, megdobbant a szívem, hogy az a lány most éli át azt, amit én egy éve és olyan szépek. Gondolom értitek mire gondolok :) jó lenne még egyszer :)

17

Hogy kérjem fel a sógoromat, hogy legyen a tanúm? Nem ciki?

4

Nálatok milyen esküvői szokások, hagyományok vannak?

2

Apukám unokatestvérének a fia megnősül. Négyen mennénk a lagziba. Milyen értékben szokás mostanság ajándékot venni, vagy pénzt szoktak inkább adni? Ötleteket várok.

21

Te a pároddal az esküvőt milyen hónapra vagy milyen módon választanátok ki az időpontot?

Szülestésnapodra,karácsonyra...vagy csak amikorra esik ?

10

Mit szólnátok, ha valaki nem vinne ajándékot az esküvőtökre?

Egy képeslapot adna, amin gratulál.

37

Elveszem a jelenlegi élettársamat. Ceremónián szűk család lesz csak. én mint vőlegény szeretnék mondani egy vicces de jó pohárköszöntőt. Honnan nézzek? Sehol nem találok!

4

Név felvétellel kapcsolatos kérdés: Ezt meg lehet csinálni? A lényeg alább

Ha valakinek bármilyen okból megszűnik a házassága és egy következő házasságba mehet-e a korábbi férjezett nevével. Tehát "megtarthatja-e" a férjezett nevét?

19

A polgárit el szokták próbálni?

Izgulok, hogy mi lesz, mert nekünk senki nem mondta, hogy el kell próbálni, így nem is lett. Szokás ez?

8

Tudnátok nekem tippeket, ötleteket adni dekorációval kapcsolatban? Amit tudni kell: sátras lagzi sörpadokkal.

Augusztusban lesz az esküvőnk. Vidéki sátras lagzi lesz az udvarunkban. A színekről már vannak elképzeléseim: bordó-fehér, esetleg lehet még barack vagy fekete.
Esetleg, ha valaki tudna nekem adni egy linket vagy weboldal címet ahol találnék ötleteket esetleg képeket, azt is nagyon megköszönném!!!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!