Találatok a következő kifejezésre: Én személy nem szeretem az aranyat (1 db)

Én személy szerint nem szeretem az aranyat no és a párom se. Kötelező a karika gyürűknek aranynak lennie?

Legjobb válasz: nem. a párom fehér aranyat akar majd. de most voltunk egy orvos házaspár esküvöjén és ezüst volt a gyürü. hogy miért nem tudom, mert a párom kérdezett rá hogy fehér arany és azt mondták ezüst. persze pasi nem kérdzte meg miért ezüst lett. mert pénzük van rendesen.

nem. a párom fehér aranyat akar majd. de most voltunk egy orvos házaspár esküvöjén és ezüst volt a gyürü. hogy miért nem tudom, mert a párom kérdezett rá hogy fehér arany és azt mondták ezüst. persze pasi nem kérdzte meg miért ezüst lett. mert pénzük van rendesen.
Dehogy kötelezõ. Nekünk mégcsak nem is karika, hanem egy négyszögletes alakú platina van, az enyém onix berakásos. Az egy ilyen fekete kõ. Nálam is, a sárga az utolsó szín, amit magamra aggatnék, ki nem állhatom azt a színt.
Nem ktelezõ! Fémérzékenységem kiterjed az aranyra, emiatt az eljegyzési gyûrûnk orvosi fém, de ha az ezüstláncom nem okoz gondot, akkor az esküvõn ezüst lesz a gyûrû. Egyébként nekem sem tetszik az arany..
http://www.splendor.hu/html/KKaGyuruk.htm Nekünk innen van a szögletesünk.
A hagyomány szerint a megszakítatlan arany karikagyûrû az összetartozást jelenti.Ha megszakítják kövel, akkor a kapcsolat is megszakad. Ez persze csak hagyomány és babona.Nem kell törõdni vele. Az arany meg azért lett elterjedt, mert az volt régebben a típikus ékszer fém, a gazdagságot jelképezi. Én személy szerint el sem tudtam volna mást képzelni az ujjamon, mint egyszerû arany karikagyûrût, de ízlések és pofonok.
megjegyzés: az orvosi fém, az a saválló acél...
Én a páromnak adtam anno az elsõ idõkben egy ezerforintos ezüstözött gyûrût, aztán késõbb vettem magamnak is egy ugyanolyat. Nem jeggyûrûnek szántam, de mégis úgy kezeltük, eleinte a balkézen volt, aztán egyszercsak közösen úgy döntöttünk, áttesszük a jobb kezünkre. Azóta is ott van és nagyon szeretem. Ezzel azt szeretném mondani, hogy nem az anyag számít. NE az anyag számítson... :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akiknek volt templomi esküvője?

Ti hogyan csináltátok? Mikor tudtatok beszélni a pappal, mise után megvártátok? Csak odamegyünk, és mondjuk, hogy esküvőt szeretnénk? Vagy hogy megy ez?
Ne értsetek félre, régen sokat jártam templomba, hívő is vagyok, de nem igazán beszéltem pappal, ezért nem vagyok benne túl járatos.

15

Ha sültestálat rendelünk vacsorára, a maradékokat elcsomagolják a pincérek nekünk vagy ők viszik haza? Nálatok mi volt?

22

A mi esküvőnk lesz neki az első esküvő, amin valaha volt. Mit tegyek?

Párom még sosem volt esküvőn, azt mondja el sem tudja képzelni milyen az, bár youtube-on már megnéztünk egy-két esküvős videót együtt. Így fél belevágni a szervezésbe is, hiszen nem tudja, hogy mit kellene egyátalán. Tudnátok olyan leírást (linket) küldeni, ahol jól le van írva minden, egészen a legapróbb dolgokig. Túl hosszú ne legyen a szöveg, mert akkor arra hivatkozik, hogy nem ér rá elolvasni. :)
29/N

10

Egyenes, váll felettig érő hajhoz tudnátok menyasszonyi frizurát javasolni?

Ha lehet képekkel. Köszönöm!

3

Írnátok vicces vacsora meghívóhoz szöveget?

Szűk családnak lesz.

2

Páromnak már volt egyszer esküvője. Szerintetek nem gáz ha ugyanabban az öltönyben nősűl újra?

27

1 millióból 70-75 fős esküvő lehetséges?

8

Szerintetek ciki a mai világban hagyományos lagzit tartani?

Tyúkot koppasztani, birkapörköltet főzni stb. Nektek is volt ilyen?

31

Mennyibe kerül vidéken egy kb 60 fős lagzi?

3

Mit gondolsz erről a menyasszonyi ruháról?

http://i.ebayimg.com/t/2013-kurzes-Brautkleid-Hochzeitskleid..

(Templomi esküvő nem lesz.)

50

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!