Találatok a következő kifejezésre: Én személy nem szeretem az aranyat (1 db)

Én személy szerint nem szeretem az aranyat no és a párom se. Kötelező a karika gyürűknek aranynak lennie?

Legjobb válasz: nem. a párom fehér aranyat akar majd. de most voltunk egy orvos házaspár esküvöjén és ezüst volt a gyürü. hogy miért nem tudom, mert a párom kérdezett rá hogy fehér arany és azt mondták ezüst. persze pasi nem kérdzte meg miért ezüst lett. mert pénzük van rendesen.

nem. a párom fehér aranyat akar majd. de most voltunk egy orvos házaspár esküvöjén és ezüst volt a gyürü. hogy miért nem tudom, mert a párom kérdezett rá hogy fehér arany és azt mondták ezüst. persze pasi nem kérdzte meg miért ezüst lett. mert pénzük van rendesen.
Dehogy kötelezõ. Nekünk mégcsak nem is karika, hanem egy négyszögletes alakú platina van, az enyém onix berakásos. Az egy ilyen fekete kõ. Nálam is, a sárga az utolsó szín, amit magamra aggatnék, ki nem állhatom azt a színt.
Nem ktelezõ! Fémérzékenységem kiterjed az aranyra, emiatt az eljegyzési gyûrûnk orvosi fém, de ha az ezüstláncom nem okoz gondot, akkor az esküvõn ezüst lesz a gyûrû. Egyébként nekem sem tetszik az arany..
http://www.splendor.hu/html/KKaGyuruk.htm Nekünk innen van a szögletesünk.
A hagyomány szerint a megszakítatlan arany karikagyûrû az összetartozást jelenti.Ha megszakítják kövel, akkor a kapcsolat is megszakad. Ez persze csak hagyomány és babona.Nem kell törõdni vele. Az arany meg azért lett elterjedt, mert az volt régebben a típikus ékszer fém, a gazdagságot jelképezi. Én személy szerint el sem tudtam volna mást képzelni az ujjamon, mint egyszerû arany karikagyûrût, de ízlések és pofonok.
megjegyzés: az orvosi fém, az a saválló acél...
Én a páromnak adtam anno az elsõ idõkben egy ezerforintos ezüstözött gyûrût, aztán késõbb vettem magamnak is egy ugyanolyat. Nem jeggyûrûnek szántam, de mégis úgy kezeltük, eleinte a balkézen volt, aztán egyszercsak közösen úgy döntöttünk, áttesszük a jobb kezünkre. Azóta is ott van és nagyon szeretem. Ezzel azt szeretném mondani, hogy nem az anyag számít. NE az anyag számítson... :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van olyan kisebb-nagyobb esküvői bakitok, amiket véletlen megörökítették fényképen?

Nem kell megmutatni, de elmondjátok mi az? :)

12

Másnak is sok képet csesztek el a túlbuzgó rokonok?

Arra gondolok, hogy egy csomó képbe beleálltak, azért, hogy a telefonjukkal fényképezzenek, meg mikor nem kellett volna akkor is villogtatták a telefonok vakuit, meg vannak olyanok, amik tök jól lennének elkapva/megkomponálva és akkor a kettőnk feje között feltűnik egy iPhone, amivel megint csak valaki fotózik, vagy mikor vágjuk a tortát, akkor ott áll "velünk" (a torta másik oldalán) az egyik rokon pasija és nagyban fényképez telefonnal. Meg van a bevonulásnál is olyan kép, hogy jövünk, és akkor egy rakás ember belép az útra meg állnak kihajolnak, belengetik a kezüket, benne telefon, amivel fényképeznek...

15

Mennyire fontos a videós az esküvőn?

A vőlegényem szerint felesleges, csak pénzkidobás videóst hívni, mert úgyse nézzük vissza sose a felvételeket, csak feszélyezné, ha végig a képünkben lenne a kamera. Ellenben én szeretnék videóst, el sem tudom képzelni, hogy ne nézzem újra majd a nagy nap pillanatait. Nálatok volt videós? Mennyire szoktátok visszanézni a felvételeket?

24

Ez a ruha jo lenne menyecske ruhanak?

Kis eskuvo-lakodalom lesz, csak polgarit tartunk. Etterembe lesz a lagzi.
Menyasszonyi ruhamat mar megvettem, ilyen:


Hozzam stilusilag is ez illik, az egyszeruseget szeretem, valami hasonlo egyszeru, de elegans ruhat szeretnek a lagzira, de nem szeretnek ebben lenni, mert felek, leeszem es ezen a folt jobban meglatszik, aztan meg ki se lehet belole szedni. Azonkivul ez a dragabb ruha, ha mar valamelyiket leeszem, akkor legyen az az olcsobb:D
Ezt meg menyecske ruhanak neztem ki:


Szerintetek ez jo lenne menyecske ruhanak?

10

Egy kb 80 fős lagzi mennyibe kerül ha nem étteremben hanem művelődési házban tartjuk? Mivel spórolhatnánk?

4

Az esküvői menetben kísérhet az apósom?

7

Irnátok nekem zene címeket esküvői videó alá?

7

Mit adjuk anyósomnak nászajándékba?

2. házassága lesz, szűk családi körben, polgári esküvő + vacsora. És mikor adjuk át? Vacsi után? Mikor szokás? Nem szeretnénk borítékot, inkább valami frappáns ajándékot.

4

Miskolcon tudtok jó fodrászt és kozmetikust ajánlani?

Nem menyasszony leszek, hanem koszorúslány az egyiken, a másikon csak vendég (2 esküvőre is hivatalos vagyok).

Valami tapasztalat, kihez érdemes menni, aki jól dolgozik?
Köszönöm.

2

Mit adjak nénikéméknek esküvőre?

24 éves, párja 26. Augusztus 24-én lesz esküvőjük. Nincs sok pénzem ráadásul gyerek vagyok, nem nagyon tudok nekik nagy ajándékot venni.Kedvenc színe a rózsaszín+ v.kék, & nagyon szereti a lepkéket. Párjának a piros, kék, és narancssárga & ő meg nagyon szeret horgászni. Szerintem valami saját kezűleg nagyon jó lenne csak nem tudom, hogy mit.
Ötletek?
köszi.

Ui.: lány vagyok.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!