Találatok a következő kifejezésre: Én személy nem szeretem (7 db)

Van esetleg valaki, vagy ismer valaki olyan HR-en végzett személyt, aki a szakdolgozatát az MBTI témájában írta? Ritkaságszámban megy, és az én iskolámban nem is volt még rá példa, így szeretnék némi segítséget. Valaki?

Legjobb válasz: Bár gondolom, már rég nem aktuális, azért válaszolok: típusokig nem szükséges részletezni az embereket ehhez, elegendõ a 4 temperamentumot vagy célirányosan 1-1 preferenciát (E/I, N/S, F/T, J/P) vizsgálni.

Bár gondolom, már rég nem aktuális, azért válaszolok: típusokig nem szükséges részletezni az embereket ehhez, elegendõ a 4 temperamentumot vagy célirányosan 1-1 preferenciát (E/I, N/S, F/T, J/P) vizsgálni.

Egy Barátomnak szeretnék segíteni. A fiát 4. alkalommal buktatták meg a forgalmi vizsgán. Az oktatója szerint jól vezet. Én személy szerint nem tudom mi miatt bukott meg. Hol lehet utána járni, ha reklamálni szeretne?

Lehetséges ,hogy azért nem ment át,mert nem tejel a vizsgabiztosnak?Vagy nem tudom kinek.Úgy tudom h Egerben vizsgázott.A barátnőm meg van győződve arról ,hogy direkt buktatják meg a fiát.Ezért valamit szeretne tenni,mert már nincs pénze még 1 vizsgára.Ha 5.alkalommal se sikerülne neki,akkor Pestre küldik?Vagy az már megszűnt?Azt olvastam,hogy a vizsga végén kap vmi papírt amire ráírják,mi volt a baj.Sajnos én nem tudom,lehet tényleg okkal buktatták meg.?Utána járok mit írtak a papírjára aztán leírom itt,és ha vki ért hozzá írja már meg a véleményét.Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: antonio18. ahogy látom téged nem csak vezetésbõl buktattak meg hanem nyelvtanból is

antonio18. ahogy látom téged nem csak vezetésbõl buktattak meg hanem nyelvtanból is
Mert nem tejel? Azért max 1-2 szer húzzák meg, de ahhoz is hibáznia kell. Ha mindent jól csinál akkor nem fogják megbuktatni, pláne nem 4 szer.
Nem kell pestre mennie az már megszünt.Én is vezettem elötte évekig apám kocsiját a hátsó utakon, mégis meghúztak 3szor.Figyelmetlen voltam, elnéztem egy táblát, aztán nem jól tolattam.apró bakik, de ha olyan kedve van meghúz és ennyi.Jobban figyeljen, ja köztünk senki nem fizetett, mégis volt aki elsõre ment át volt aki 6 alkalommal:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.Nekem nincs jogsim, nem tudom, hogy megy ez az egész.Most várom a srác válaszát, h miért húzták meg.Az anyukája fizeti a vizsgáit, de már nincs pénze.Nem tudom mit mondott neki a fia, de a barátnõm teljesen meg van gyõzõdve arról, hogy szivatják a fiát.
"Az oktatója szerint jól vezet." Akkor nem húzták volna meg négyszer. Ez úgy megy egyébként, hogy apróságokon múlik a dolog, azt is meghúzhatják, aki egyébként tud vezetni, csak egy pillanatra figyelmetlen volt. Sokfelé kell figyelni, elõfordul az ilyen. De nem négyszer :) Ott más baj lesz. Lehet, az oktatót kellene lecserélni?
engem is meg buktatak 2 cer mert nem vetem pot orákat töle most váltotam oktatot remélem most öszejön 3 jára azt javaslom a barátod fijának hogy válcson oktatot mert az a hunyo jofejeskedik meg minden deh a pézre megy

Valaki már nem tartja a locsolkodós szokást? Én személy szerint nem szeretem csinálni.

Lehet túlságosan elvárosiasodtam, de én nem szeretek locsolni, meg bárgyú versikét mondani. Gyerekkoromban is frusztrált, de akkor még a szüleim hajtottak. Most már nem csinálom egyáltalán. Nem mondom hogy rossz, de engem nem szórakoztat. Ki hogy van vele?

Legjobb válasz: Mi sosem tartottuk. Nálunk annyi van ilyenkor, hogy nagyszülõknél összegyûlik a család közös ebédre. Kicsi korunkban volt még ajándék (édesség) keresgélés is.

Mi sosem tartottuk. Nálunk annyi van ilyenkor, hogy nagyszülõknél összegyûlik a család közös ebédre. Kicsi korunkban volt még ajándék (édesség) keresgélés is.
Egyetértek veled kérdezõ, én sem szeretem. :)
én is eléggé utálom, a családom kényszerít még mindig, szerintem teljesen frusztráló, cikis. és gondolom a lányok sem örülnek, hogy utána napokig 8féle pacsulitól bûzölög a fejük...
Én gyerekkoromban is utáltam, szerencsére a férjemet sem érdekli, így mi nem tartjuk. Ha a gyerekeink nagyobbak lesznek, majd a nagyiéknál kiélhetik magukat, ha akarják :-).
Én szeretem, szerintem vicces és jópofa hagyomány. De már egyre kevesebben jönnek:/ Viszont így egálban vagyunk, mert én se járok poderiskálni meg sibálni.
én csak rokonhoz szoktam menni

Én személy szerint nem szeretem az aranyat no és a párom se. Kötelező a karika gyürűknek aranynak lennie?

Legjobb válasz: nem. a párom fehér aranyat akar majd. de most voltunk egy orvos házaspár esküvöjén és ezüst volt a gyürü. hogy miért nem tudom, mert a párom kérdezett rá hogy fehér arany és azt mondták ezüst. persze pasi nem kérdzte meg miért ezüst lett. mert pénzük van rendesen.

nem. a párom fehér aranyat akar majd. de most voltunk egy orvos házaspár esküvöjén és ezüst volt a gyürü. hogy miért nem tudom, mert a párom kérdezett rá hogy fehér arany és azt mondták ezüst. persze pasi nem kérdzte meg miért ezüst lett. mert pénzük van rendesen.
Dehogy kötelezõ. Nekünk mégcsak nem is karika, hanem egy négyszögletes alakú platina van, az enyém onix berakásos. Az egy ilyen fekete kõ. Nálam is, a sárga az utolsó szín, amit magamra aggatnék, ki nem állhatom azt a színt.
Nem ktelezõ! Fémérzékenységem kiterjed az aranyra, emiatt az eljegyzési gyûrûnk orvosi fém, de ha az ezüstláncom nem okoz gondot, akkor az esküvõn ezüst lesz a gyûrû. Egyébként nekem sem tetszik az arany..
http://www.splendor.hu/html/KKaGyuruk.htm Nekünk innen van a szögletesünk.
A hagyomány szerint a megszakítatlan arany karikagyûrû az összetartozást jelenti.Ha megszakítják kövel, akkor a kapcsolat is megszakad. Ez persze csak hagyomány és babona.Nem kell törõdni vele. Az arany meg azért lett elterjedt, mert az volt régebben a típikus ékszer fém, a gazdagságot jelképezi. Én személy szerint el sem tudtam volna mást képzelni az ujjamon, mint egyszerû arany karikagyûrût, de ízlések és pofonok.
megjegyzés: az orvosi fém, az a saválló acél...
Én a páromnak adtam anno az elsõ idõkben egy ezerforintos ezüstözött gyûrût, aztán késõbb vettem magamnak is egy ugyanolyat. Nem jeggyûrûnek szántam, de mégis úgy kezeltük, eleinte a balkézen volt, aztán egyszercsak közösen úgy döntöttünk, áttesszük a jobb kezünkre. Azóta is ott van és nagyon szeretem. Ezzel azt szeretném mondani, hogy nem az anyag számít. NE az anyag számítson... :)

Szeretnék egy fényképből kivágni körbe egy személyt, de sajna az a szitu, hogy én már lehuztam tőbb képszerkesztő progit is, mindet felinstaláltam de nem tudom egyiket se megnyitni és nemtudom miert. Mit tegyek?

nagyon fontos lenne nekem ez a kép,ugyanis bátyám születésnapjára szeretném felhasználni egy ajándékra!!!Légyszi aki elvállalná hogy kivágja nekem körbe az irjon!!Nagyon szépen köszönöm elöre is!!!!

Legjobb válasz: Én a Photoshopot ajánlom, a lasszóval szépen ki lehet vágni akit szeretnél, érdemes a feathert 1-2 px-re rakni. Utána elmenteni PSD-ben és máris rárakhatod egy másik képre :)

Én a Photoshopot ajánlom, a lasszóval szépen ki lehet vágni akit szeretnél, érdemes a feathert 1-2 px-re rakni. Utána elmenteni PSD-ben és máris rárakhatod egy másik képre :)
17:00 óráig dolgozok, utána este kitudom neked vágni. Küldj egy emilt, és megoldjuk.
ezt kipróbálom, mert nekem sem jó egyik progi sem!
Igen, muszáj, hogy ott készüljön a kép, de elég ha csak az egyik szülõ van ott.

Nem tom hogy most én vagyok a hülye. De szerintetek hülyeség a ha félek elvenni egy lánynak a szüzességét? (tudom hogy fáj neki, vérzik is és ez bennem valahogy rossz érzést kelt hogy egy olyan személynek szerzek fájdalmat akit szeretek)

Legjobb válasz: jaj ez írtó ari tõled :D nem vagy hülye hidd el :D de, ha eljön az idõ, akkor nagyon figyelmes légy és tedd meg, ha a lány is akarja :D és ne feledd. minden rosszban van valami jó :)

jaj ez írtó ari tõled :D nem vagy hülye hidd el :D de, ha eljön az idõ, akkor nagyon figyelmes légy és tedd meg, ha a lány is akarja :D és ne feledd. minden rosszban van valami jó :)
2 szûz csaj közül egyikõjüknek sem fájt és nem is vérzett. a többi a te dolgod :) hajrá! ;)
nem fáj, ha: kellõen érettek vagytok a szexre. a lány ugyanis benedvesedik (és tágul) annyira, hogy be tudjon fogadni. nekem pl. nem fájt, és nem is véreztem.(17 éves voltam) védekezni ne felejtsetek el!
Elõször is, nem vagy hülye. Csak lehet, hogy még nem jött el az ideje, hogy megtedd. Kérdezd meg tõle, hogy neki milyen elképzelései vannak a nagy eseményrõl. Kérdezd meg tõle, hogy õ tart-e attól, hogy fájni fog. Kérd meg, hogy irányítson, és mondja, mit hogyan csinálj. Nekem pl. elsõre nem is sikerült. Fájt. De nem estünk kétségbe. Kicsit pihentünk, kaptam még egy kis kényeztetést, gyengédséget, és másodjára már minden gond nélkül összejött. A vérzés miatt végképp ne aggódj, ideális esetben minden hónapban vérzik a hölgy, így nem fog neki különösebb sokkot okozni. És tudod, jó ürügy egy közös zuhanyzásra, ahol kezdõdhet elölrõl a játék. :)
SZVSZ 16 évesen nem ezen kéne még gondolkodnod. Derék, hogy nem akarsz neki fájdalmat okozni, de ez a fájdalom olyan fájdalom, mint a szülés, hogy az elején szar, de az eredményhez vezetõ utolsó fázis isteni csoda. Ha igazán szereted, nem hamarkodjátok el, és nem kapkodtok el semmit. Egy-két évig legalábbis. Azon meg nem kell aggódni, hogy fájni fog neki, de azon se, hogy ügyetlen leszel. Sõt. A félelemnél már tényleg csak a harag a rosszabb tanácsadó. Tehát mondhatjuk azt, összefoglalva, hogy a félelem mondjuk a második legrosszabb tanácsadó. Ne úgy készüljetek rá, hogy na akkor most beavatkozás, lepedõ le, zsepik, vatta, elsõsegélydoboz elõ de még a nagypapa Wartburgjából is hátha szükség lesz arra is, aztán lány lefekszik, te meg elkiáltod magad, hogy felesküdsz az alkotmányra, és a jó ügy meg a haza érdekében most akkor szem becsuk, és DURR. Így nem lehet. Spontán, észrevétlenül, egyszercsak összeértek, szeretgeted, simogatod, ezerféle módon fel tudod izgatni. Ha tényleg szeret, az addig egymás társaságában eltöltött idõ lecsapódik benne, egyetlen dologra összpontosít, ami nem a szeretkezés tárgya, hanem egyszerûen csak Te, és ha tényleg semmi se zavarja meg az összehangolódást, akkorára nyílik odalent a bejárat, hogy az észrevétlen összeérés folyamatában nem berakod, hanem egyszerûen beesel. Na, ez természetesen túlzás, ilyen nem lesz, de kis odafigyeléssel, szeretéssel, alázattal felvértezve nem tudsz neki komoly fájdalmat okozni. Akiknek komolyan fájt, és vérzett, õk valamit eléggé elrontottak. Tapasztalatból írom, nem egy szüzességet vettem már el egyszerûen csak szeretettel, illetve a vége felé azért némi határozottsággal vegyítve, és senki se kérte a panaszkönyvet, pedig van, mivel munkakörhöz kapcsolódik. Szóval egy a jelszó, ne siess, és ne félj, egyszerûen csak szeress.
A kérdező hozzászólása: vagy is okozok fájdalmat, este van már nem tudok fogalmazni am 16/f
A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 00:58 te egy mekkora ember lehetsz. Le a kalappal, komolyan! 16/L
A kérdező hozzászólása: tömör válasz ^^ köszönöm szépen :)
A kérdező hozzászólása: persze azt nem szabad elfelejteni:D elõtte akkor pettingelünk :)
A kérdező hozzászólása: am köszi a választ:D
A kérdező hozzászólása: ^^ hát csak ezért félek:D :/
00:58-as, te nagyon nagy forma vagy :DDD x))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!