Találatok a következő kifejezésre: Én szűz a barátom viszont nem, (12 db)

Én szűz vagyok, a barátom viszont nem, de több, mint 1 éve nem volt szexuális kapcsolata. Lehetséges, hogy nagyon hamar elfog menni?

Elképzelhet?, hogy nagyon hamar elfog menni, mivel iszonyú sz?k leszek, meg már rég is volt ilyenben része?

Legjobb válasz: Szinte biztos, hogy elsõre hamar el fog menni, ezért megcsinálhatjátok, hogy elõtte másképpen kielégíted, így a 2. menet már tuti hosszabb lesz.

Szinte biztos, hogy elsõre hamar el fog menni, ezért megcsinálhatjátok, hogy elõtte másképpen kielégíted, így a 2. menet már tuti hosszabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! :)
Nálunk is így volt, de tartotta magát. Mondjuk én is ki voltam éhezve és hosszú volt az elõjáték is. Azóta már volt, hogy hamar elment de az elsõnél nagyon vigyázott, hogy ne így legyen. Ha tutira akartok menni akkor elötte másképp elégítsd ki.

Már 2 hete késik a menzeszem. Nem feküdtem le a barátommal, tudom h szűz vagyok, viszont én azt hallottam, hogy hiába szűz az ember attól még terhes lehet ha a fiú megujjazza! Igaz ez? :O (nem tudom h kerülhetett-e ODA sperma. )

emélem h csk az izgulás és a stressz miatt késik a menzim...

Legjobb válasz: Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.

Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.
nyugi, tuti nem vagy terhes. menj el dokihoz, lehet h valami hormonális dolog, de lehet pl a vizsgák miatt is h késik. ennyi késés után a doki már meg tudja mondani, h mi lehet. és a szüzességed nem veszi el a vizsgálat, mert uh, vagy laborvizsgálatot csinálnak ilyenkor. szóval ne félj a dokitól és ne kombinálj:) menj dokihoz. ha még fiatalka vagy, van már mindenhol tini ambulancia, nézz annak utána
Szia! Áhh, szinte kizárt, hogy terhes vagy, csak a stressz :) , de megnyugtatásképp vegyél egy tesztet, akár már holnapután is megcsinálhatod, reggeli elsõ vizeletbõl. Amik szerintem megbízható tesztek: Qupido, Gravi-HCG, Clearblue, a lényeg az, hogy 10-es érzékenységû legyen. Ha rám hallhatsz lilyt semmi féleképpen ne vegyél. Remélem tudtam segíteni :)
Ha erre az oldalra eljutottál akkor keress tovább a neten, hogyan is mûködik a szex és hasonlók. Tuti nem vagy terhes.
Basszus 16 éves gyerek vagy mi a francért akarsz már kefélni 4 hónap után, ez semmi 4 hónap , ti meg csak adjátok alá a lovat ügyesek vagytok...nem kell szexelni, ha nem vár akkor csak a szexre kellesz, félsz tehát nem vagy felkészülve, terhes védekezés mellett is lehetsz, szóval inkább még hagyjad legalább még 1 évesek lesztek
jó minõségû gumi nem szakad el, kevés rá az esély
jah. durexet vegyetek, én sok life style-t elszaggattam már, az szar. AL hogy ha szûz vagy parázol a terhességtõl, de ne fossál. Nem leszel az.
ha mindketten ellazultok és a párod is figyelmes és gyengéd lesz veled akkor nem lesz semmi probléma :)
Ez egy olyan mufaj, hogy csak akkor szabad csinalni, amikor mar nagyon akarod. Te még nem tartasz ott, tehat ne tedd. Ennyi.
Ha nem akarsz vele lefeküdni akkor ne tedd! Ha erõlteti dobd a francba.
Dugjatok, csak ne háborúzzatok. Traktorgumit használjatok, az jó vastag, nem szakad el, nem lesz defektes. Vegyétek videóra, és tegyétek föl a Youtube-ra.
Szerintem azon parázz h lehet csak ki akar használni..
Igen NE parázz, a szex kellemes dolog. Meg fogadd meg a többiek tanácsát^^ , / \, , _ .'| , {{| /}}}}/_.' }}}}` '{{' '. {{{{{ _ ;, \ , }}}}}} /o`\ ` ;) {{{{{{ / ( }}}}}} | \ {{{{{{ \ \ }}}}}} '.__ _ | {{{{{{ /`._ (_\ / }}}}}}' | //___/ `{{{{` | '--' }}}`
akkor cumikázd le
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat :)
na ezért is van az az ódivatú, nagyon begyöpösödött szemléletmód is, hogy csak házasságon belül, mert ott nem kell se parázni, se semmit, nem probléma, ha gyerek lesz. Így viszont tele van a gyakori olyan kérdésekkel, hogy "Segítség, lehetek terhes" és egyéb problémákkal jönnek, akik mégis megtették, de valami gond lett belõle.

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)

én már nem vagyok szűz viszont a barátom az igen. Zavarni fogja ez őt?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok és hányévesen vesztetted el?

Hány évesek vagytok és hányévesen vesztetted el?
A kérdező hozzászólása: 16 évesek vagyunk és egy fél éve vesztettem el
A kérdező hozzászólása: de én vagyok a lány...ez sem zavarja majd??
igen tudjuk h te vagy a lány. és a válasz: Nem!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
hát lehet zavarni fogja, végülis elég gáz, hogy 16 éves létedre már nem vagy szûz, és már nem is azzal vagy akivel lefeküdtél
Talán jobb is. Általában amelyik fél már nem szûz, annak kellene valamilyen szinten vezetnie a még szûz felet.
hány sráccal voltál? hány éves a barátod?

16 éves lány vagyok. Lefeküdtem a barátommal. Nem használtunk gumit, vagyis ő nem akart, én bíztam benne. :/ még mielőtt kijött volna az ondó, másodpercekkel előbb kihúzta. Viszont nem nyomta mélyre, szóval szerintem még szűz vagyok. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: az csak egy dolog h kihúzta elõtte,attol még lehetsz terhes ugyanis az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat!és az meg h még szûz vagy,mellékes!legközelebb jobban figyeljetek oda!

az csak egy dolog h kihúzta elõtte, attol még lehetsz terhes ugyanis az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat!és az meg h még szûz vagy, mellékes!legközelebb jobban figyeljetek oda!
Szia!Az, h nem véreztél aktus után természetesen nem jelenti azt, h még szûz vagy!-én sem véreztem anno...tudod elõfordul, h még jóval a szexuális élet kezdete elõtt reped el a szûzhártya.pl.sportolásnál...stb Mindenképpen mej el egy tinédzser ambulanciára, és mondd el h mi történt, mert ha még benne vagy a 72 órában jobban jársz a gyogyival, mint abortusz!és ha már ott vagy beszélgess vele a védekezésrõl.Egyébként valószínû, hogyha te szeretnél írni fog neked gyógyszert, 16 évesen már nyugodtan lehet, hiszen máõr a szevezeted nem igazán fejlõdik, másrészt ezek a gyógyszerek már elég alacsony hormon tatrtalmúak!Fontos tudnod, h óvszer mellett is teherbe lehet esni!!!!!!TEHÁT ha óvszerrel védekeztek, SOHA!!!!
Ha betette neked, már nem vagy szûz. És nagyon ostoba vagy, ha hagyod, hogy védekezés nélkül betegye neked akár egy másodpercre is. Bármikor elsülhet úgy, hogy nem tudja idõben kihúzni!! És akkor mit csinálsz? A 72 órás tabletta sem 100%-os, az abortusztól meddõ lehetsz egy életre, és 16 évesen gyereket szülni se jó se neked, se a babának. Miért nem adnak a szexhez is jogosítványt, mint az autóvezetéshez? A felelõtlen szexszel is épp úgy el lehet cseszni egy csomó életet, mint a felelõtlen autóvezetéssel! Ha nem akarsz gyereket, akkor VÉDEKEZNI KELL MINDEN EGYES ALKALOMMAL. A megszakítás nem védekezés, hanem hülyeség a köbön. Ha csak alkalmilag vagytok együtt, akkor gumi minden alkalommal, ha meg rendszeresen, akkor irány a nõgyógyász, aki felír valamilyen tablettát.
Nem tudom mióta vagy beregisztrálva , de láthattad hogy mennyi egy idõs korú lány járt úgy hogy abortuszra kellett mennie mert nem megfelelõen védekeztek, vagy éppen megszülte a gyermeket de onnantól kezdve felnõtté kell válni. A megbízás nem itt kezdõdik.Ha szerencséd van nem vagy terhes. Legközelebb ne legyetek felelõtlenek mert az a baba nem tehet róla hogy megszületik mert nem õ kérte az életet hanem ti adtátok meg neki. vagy te fogsz sokat szenvedni 1 abortusz után.
Szûz már biztos nem vagy. Ha pedig az elõváladék tartalmazott egy életképes spermiumot is, bizony akkor nagy esélyed van a terhességre. Nem véletlenül kell óvszert használni.
Nos, ha már egy miliméterre benned volt a barátod pénisze, hivatalosan nem vagy szûz. Lehetsz terhes, igaz minimális rá az esély, de elõfordulhat.
Szia! Igen az elõváladéktól ugyanúgy lehetsz terhes.Reméljük, hogy nem leszel!De legközelebb inkább védekezzetek, mert a "megbízásból" sok baba született már.:-)
Szia! Hát elég nagy baj, hogy nem használtatok óvszert. Az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Én biztos nem lutriznék ilyen fiatalon... Az, hogy szûz vagy e még vagy sem szerintem teljesen mindegy. Elvileg már nem számítasz szûznek, mert lefeküdtetek, de valóban elõfordulhat, hogy nem lyukadt át a szûzhártyád. Ha elfogadsz egy tanácsot: Legközelebb ne hagyd, hogy rábeszéljen a gumi nélküli szexre. A legjobb megoldás az lenne, ha elmennél egy nõgyógyászhoz megvizsgáltatnád magad és elmondanád, hogy van egy párkapcsolatod, védekezni szeretnétek, adjon tanácsot, hogy mivel és hogyan érdemes. Nem fog rögtön gyógyszert írni, mert még nagyon fiatal vagy és nem lehet tudni hogyan reagál majd a szervezeted a fogamzás gátlóra, ezért kellenek elõtte vizsgálatok. De egy orvos biztos, hogy többet tud errõl neked mondani. Úgyhogy szerintem a közeljövõben keress fel egy nõgyógyászt! Sok sikert!
Alapelv, ha nem karunk babát védekezés nélkül nem élünk nemi életet. A megszakításos közösülés pedig nem igazán védekezés. A legnagyobb veszélye nem is az a sokat emlegetett elõváladék, hanem, hogy még sem sikerül teljesen a megszakítás. A másodpercekkel elõbb való kivételben bõven benne van, hogy került a rendeltetési helyére is ondó. A szüzesség és terhesség sem igazán függ attól, hogy milyen mélyre nyomta. Tehát ha szerencséd lesz akkor megúszod ezt a kalandot, csak vond le belõle a megfelelõ tanulságot.
Az esély megvan rá.
FOLYTATOM-> Soha ne felejtsétek el megnézni, h nem-e szakadt ki a gumi, és ha igen másnap irány a doki!!!!Hidd el, ezt nem riogatásnak szánom, tapasztalatból tudom mindezt sajnos!és ha már nekem így alakult, megpróbálom a tanácsaimmal megelõzni, h tinik éljék át azt amit én!!!! Ne feledd!csak okosan!

A barátom és én 19 évesek vagyunk. Õ még "szűz", én viszont már rég nem. Mikor a szexhez jutunk, akkor lekókad a . Mit tegyek?

Mindent megpróbáltam már.Orálisan is kényeztettem,simogattam,nem is siettem el.Már 5x el?fordult,h miután felállt neki le is kókadt.Én nagyon vágyom rá,de már félek neki kezdeni,félek a kudarctól.Talán túlságosan teljesíteni akar,vagy fél.Nem értem. :(

Legjobb válasz: Tehát szûz! Próbálj meg elõször csak pettingelni vele. És a végén ne legyen semmi szex. Majd késõbb (másnap) megint. És közben ösztönözd õt, hogy milyen jó (még ha nem is), de jól csinálja (tehát adj egy kis önbizalmat neki). Majd ha már úgy érzed, hogy majd megõrül érted, akkor rántsd magadra, és kezdjétek el. Ha így sem sikerül, és lelohad, akkor forduljatok szexterapeutához, mert ezen valószínûleg csak õ fog tudni segíteni...mivel nekem most nincs jobb ötletem.

velünk pontosan ugyanez van!! :O én is mindent kipróbáltam mint te, de semmi nem használt... az alkohol nem tudom, nem biztos h jó ötlet-e mert ha nem az a baj h fél hanem vmi más akkor az alkohol csak még nehezebbé teheti.. Mióta van nektek ez a problémátok? nekünk több mint fél éve... én is tök tanácstalan vagyok.. :(
Tehát szûz! Próbálj meg elõször csak pettingelni vele. És a végén ne legyen semmi szex. Majd késõbb (másnap) megint. És közben ösztönözd õt, hogy milyen jó (még ha nem is), de jól csinálja (tehát adj egy kis önbizalmat neki). Majd ha már úgy érzed, hogy majd megõrül érted, akkor rántsd magadra, és kezdjétek el. Ha így sem sikerül, és lelohad, akkor forduljatok szexterapeutához, mert ezen valószínûleg csak õ fog tudni segíteni...mivel nekem most nincs jobb ötletem.
Nagyon egyszerû a dolog... Nem a péniszével van a gond... hanem azzal hogy szûz és nagyon rástresszel a dologra :) semmi gond nincs ezzel, csak fél és nagyon izgul tudat alatt hogy mi lesz ha.... Ha nagyon nem menne a dolog akkor vegyetek pár szem viagrát hogy beinduljon a dolog... attol nem lesz függõ... de ha meg pénz gondotok van akkor meglehet oldani azzal is hogy azt mondod neki: kicsim ha egyedûl kitudod verni akkor én is kitudom neked... bár elég rossz a pasinak hogy ezt halja de ez igy egy megoldás lehet. nem kell egybõl szexelni lehet petting is... csak probáld ellazitani... vagy igyon meg egy sõrt vagy ilyesmi hogy nyugisabb legyen... ez a megoldás.
Próbáljátok úgy, hogy elõtte iszik egy kis alkoholt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!Megpróbáljuk a sört is meg a viagrát is talán.Csak menjen már...:)
A kérdező hozzászólása: Szia!Kb 3 hete, az alatt volt 5 alkalom.Gondoltam már mindenre.Hogy fél, vagy nem tetszem neki annyira.De nem.Mindent megpróbáltam és meséli mindig, h egyedül semmi gond nem volt.Szerintem egy jó kapcsolathoz a szex is hozzá tartozik, de itt nincs szex, pedig annyira kívánom õt és tudom, h õ is engem. tanácstalan vagyok. :(
Lehet érzelmi oka is, vagy merevedészavara van. Mért van idézõjelben a szûz?
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy volt petting is és biztatom is, nem is keveset.Ezért kédezem a ti véleményeteket.Mert már nem tudok mit kitalálni.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert ha egyedül van semmi gondja, csak ha velem van. :(
Próbálj meg szerezni viagrát /kb.feketén 3000ft-ért kapsz 1 db-ot!! De hidd el megéri! Én fiuként kiprobáltam milyen a hatása!!! Pazar!!! Órákig állt s orgazmuskor után sem lankadtam le!!! Próbáljátok ki!
2 év után nem akar? Vagy nagyon katolikus, vagy nagyon bolond.
biztos hogy õ már nem szûz?
szerintem is az lehet, amit az utolsó mond... biztos vagy benne, h már nem szüz?
lehet még õ is szûz, csak nem meri bevallani !
Hát ez érdekes. Próbálj meg beszélgetni vele errõl.
Valami nem okés, hogy 2 év után nem akar semmit!:) Ez nagyon furcsa.
na és mivan ha gátlásos??vagy egy nagyon rossz emlék jut eszébe a szexel kapcsolatban?:S( pl ha molesztálták kiskorában ) szerintem beszélgess vele errõl.
13:21: rendes? Aki hagyja hagyja, hogy a barátnõje parlagon heverjen úgymond? Miért, csak a férfi kívánja a szexet szerinted?
mert rendes?!
15:22 ????
Én férfi vagyok, még sem a szex minden nekem, nem abból áll egy kapcsolat.Az persze teljesen normális ha egy lány nem akarja több év után?Mi is lehetünk nem felkészültek még rá lelkileg ahogy ti is, miért nem lehet ezt megérteni?
15.22-a férfiak meg miért szeretik annyira a szexet? ez hülyeség. 2 év után azért kicsit fura, hogy egy fiú! nem akar lefeküdni a barátnõjével.
Szerintem az elõzõ barátnõje negatív kritikával illette szex közben, vagy nagyon fájt a csajnak, ahogy csinálta..nyugtasd meg és valahogy vedd rá, hogy beszéljen a félelmeirõl! L/17
A kérdező hozzászólása: éjszaka legtöbbször fekszünk egymás mellet és csókolgatjuk egymást ha itt alszik.
Akkor jó, azt hittem már ilyen miatt szakítani akarsz, várj türelmesen, egyszer úgy is be fogja tuszkolni:) és akkor majd örülhetsz:D
Pedig ez nem normális dolog jobb ha tudod. Eleve az, hogy egy 19 éves férfi várni akar, de az, hogy 2 év után nincs szex, az teljesen nonszensz. Nem is értem te hogy bírod ezt. Mi a fenét csináltok éjszakánként?
A kérdező hozzászólása: nem fogok vele emiatt szakítani vagy ilyenek, csak azért jó lenne... amúgy látszik hogy õ is akarja, mert olyanokat mond nekem hogy 'kívánlak' meg hogy 'szexi vagy, menjünk haza' csak utána sose érünk el a szex részig. amúgy igazad van szeretem, és tisztelem, csak nem is akarja elmondani hogy mért nem akarja
A kérdező hozzászólása: de már nem szûz...
15:51: ne akard megmagyarázni, hogy a férfi és a nõ ugyanúgy mûködik, mert ez nem igaz. Fizikailag is más, hormonálisan is más, lelkileg is más. És nem normális, ha egy tizenéves férfi nem kívánja a szexet. Én tizenévesen egy lyukas fát is megdugtam volna ha épp nem volt kivel szexelnem.
15:51 "miért nem lehet ezt megérteni?" Nem tudnám pontosan megindokolni, de egyszerûen nem megy. Semmi empátiám hozzá hogy megértsek egy egészséges heteroszexuális 19 éves férfit aki nem akar szexelni. Amiket itt említettek páran azokat el tudom fogadni, valami régi trauma miatt, vagy teljesítménykényszer, fõleg ha csak mondta hogy már nem szûz. Ezek hihetõek. De hogy semmi ilyesmi, csak "nem áll még készen"? Tényleg nem tudom megérteni. Bocs, de csak. 28/F
Legközelebb mikor azt mondja, hogy most hagyjuk abba, csináld tovább a dolgod. Mondd neki, hogy ne ellenkezzen, mert most meg fog történni! Ha mindig ráhagyod, sosem fog megtörténni! remélem sikerül :)
A kérdező hozzászólása: ja, vagy talán nem...
talán mert randa vagy
hogyha 2 éve együtt vannak, akkor valószinü, h az már szerelem... szerintem ülj le vele, és beszéljétek meg ezt az egészet... mi igy nem nagyon tudunk segiteni, ezt nektek kell megoldani...
A kérdező hozzászólása: nem meleg... -.-
csatolj fel egy mûbrokit és mingyá kiderül hogy hányadán álltok :) :) :)
Én meg tudom érteni, mert én is voltam így, egyszerûen át kellett gondolnom az érzéseimet mert csak szerelembõl akartam.
A kérdező hozzászólása: ezért nem értem énsem... az összes pasi akivel eddig találkoztam, mind csak szexet akar... õ meg a másik véglet...
Neked miért annyira fontos az hogy beléd rakja?Az a lényeg hogy szeretitek egymást nem?
Egyszerûen csak fél benyomni a farkát a puncidba, nyugtasd meg hogy nem lesz rossz érzés, ne féljen.
hát szerintem: 1 még szûz 2 fél egy szûzzel sexelni (esetleg elájul a vértõl -.-) 3 nem tetszel neki, csak fél bevallani 4 nem volt jó neki az elsõ 5 valami trauma érte, és küld el pszichológushoz aszem más nem nagyon lehet, de légyszi ha kiderítetted mond el mert ez elég hihetetlen így..
hûûû, szerintem csak szûz és nyuszika. :) vagy kicsi neki. de ez nagyon nagyon nagyon nagyon gáz
19 évesen nem akar rád mászni úgy, hogy 2 éve együtt vagytok akkor ott valami nagyon nagy gond van. 19 évesen nem akar veled lefeküdni, hihetetlen.
Sztem attól fél, hogy csalódást okoz neked, ez persze nem hiszem h igy lenne, de biztos van benne egy félelem amiatt hogy neked õ lesz az elsõ és nem mindegy milyen élményt nyújt.
A kérdező hozzászólása: tudtom szrint nincs, de megbízok benne...amúgy a barátnõim azt mondták hogy lehet hogy az elsõ neki rossz volt és azért... ez igaz lehet? és ha igen mit tudok tenni hogy jobban érezze magát?
Lehet azt hiszi hogy túl kicsi neki :D
Mondd neki hogy de te már igen. (drasztikusabban: lehetõleg veled, de ha tényleg nem akarod...) 2 év, tényleg? Biztos nem meleg, és nincs másik (két) barátnõje sem? 28/F
A kérdező hozzászólása: már többször is megkérdeztem, sõt, beszéltünk is róla hogy mért nem akar, de mindíg annyit mond hogy most nincs kedve... de másnap megint kezdi hogy nagyon kíván...
Kedves kérdezõ! Miért itt kérdezel és miért nem a barátodtól? Vagy az túl egyszerû lenne, hogy megkérdezed: "Miért álljunk le?"
Elég nagy probléma , ha 2 év után 19!! évesen nem akar veled lefeküdni:S És még el se mondja normálisan miért?-Egy kapcsolat alapja az õszinteség.Kezdjük itt...Lehet hazudta, hogy már nem szûz.Lehet azt gondolja, hogy te cikinek tartanád, hogy 19 évesen még szûz.Pedig nem az! Beszélj vele mindenféleképp, mond meg neki , hogy õszinte legyen veled. Reméljük nincs másik csaj a háttérben. Vagy csak megakar neked felelni, mert te még szûz vagy, és attól fél, hogy csalódni fogsz.Nyugtasd meg, hogy nincs így. Vagy kicsinek gondolja a méretét, és fél, hogy neked nem fog tetszeni... Más nem nagyon jutott eszembe:S
szerintem teperd le és eröszakold meg :D
utolsó:már pettingeltek-.- szerintem valamiért gátlásos, vagy még szûz és nem meri bevallani. beszélj vele, mond meg neki, hogy õszinte legyen hozzád hiszen már 2 éve jártok együtt :S ez így nem okés, hogy nem akar veled lefeküdni még 2 év után se.
szerintem levágták neki és nem meri bevallani :O
Akkor még szûz!Fél betenni mert nem tudja milyen.Csak hazudott neked hogy nem szûz.
A kérdező hozzászólása: ha meleg lenne nem lenne petting se -.-
meleg ez van más seggébe élvez te meg leszopkodod utána fincsimi?
A kérdező hozzászólása: az elõzõ kapcsolata 3 hónapig tartott, akkor vesztette el a szüzességét. petting már volt, csak mire odaértünk már nem akarta. a méretével sincs semmi baj.
De tényleg, petting se volt meg semmi? Láttad már meztelenül? Õ látott már téged meztelenül? Mit tudsz az elõzõ kapcsolatáról? Mit tudsz az egészségi állapotáról?
Vagy szûz, vagy fél hogy fájdalmat okoz neked, mert a lányoknak lehet hogy fáj az elsõ.Vagy azt hiszi kicsi a farka, mondd neki hogy neked a 10 centi is elég, így megjön a kedve.
A kérdező hozzászólása: de folyamatosan mondogatja hogy kíván és nagyon szeret, csak mikor szexre kerülne a sor, azt mondja hogy álljunk le...

5és fél hónapja járok a barátommal, őszintén szeretjük egymást. Nem vagyok az a "ribi tipus". Pettingeltünk már, viszont semmi több. min2-en szüzek vagyunk. Mit gondoltok meddig várjak? 14/L

Legjobb válasz: Én 1-2 évet mindenképpen várnék még... jó tudom ez a te gondolkodásoddal most igen soknak tûnik, de hidd el sokkal rosszabbul jársz, ha megbánod, hogy vele történt. Szeressétek egymást, pettingeljetek nyugodtan, de szerintem ez egyelõre bõven elég. Ismerjétek meg egymás testét, minden vonását, és gyengepontját... majd ha ezek megvannak, elég lesz akkor továbblépni!

Én 1-2 évet mindenképpen várnék még... jó tudom ez a te gondolkodásoddal most igen soknak tûnik, de hidd el sokkal rosszabbul jársz, ha megbánod, hogy vele történt. Szeressétek egymást, pettingeljetek nyugodtan, de szerintem ez egyelõre bõven elég. Ismerjétek meg egymás testét, minden vonását, és gyengepontját... majd ha ezek megvannak, elég lesz akkor továbblépni!
14 évesen jöttünk össze, és fél évig csak csók volt. Több mint egy év után feküdtem le vele, és megérte ennyit várni, pl aki azt mondta volna nekem mikor 5 hónaposak voltunk hogy feküdjek le vele, azt kiröhögöm kapásból mert abszolút nem voltam rá felkészülve. De kialakult a bizalom és azóta is együtt vagyunk. 17L
én 14 évesen jöttem össze a párommal, másfél évre rá feküdtünk le egymással. mi nem vártunk igazából, mert elõtte nem is merült föl a szextéma...
14 évesen, 5 és fél hónap... szerintem nem elég ahhoz hogy kialakuljon az a bizalom hogy máris lefeküdjetek. de te tudod.
szerintem annyiban hallgass a többiekre, hogy érdemes 1 kicsit várni(de nem 1 évet!) és abban is, hogy ismerjétek meg egymás testét. velem úgy volt , hogy petting közben jöttem rá (és õ is), hogy nagyon szereti ha a segglyukát simogatom az elsõ alkalmat õ is én is nagyon élveztem ha nincsenek ezek a "felfedezõ körutak" elõtte akkor biztos rosszabb lett volna neki az elsõ alkalom . mi elõtte 5x pettingeltünk és nagyon jó volt de azt az idõt te fogod érezni , hogy mikor jött el az ideje. sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: 16:58-as: hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
hát én nem rég vesztettem el a barátommal(azota is együtt vagyunk - akkor 2 hónaposak voltunk) én még várni akartam volna, de megtörtént.. és végülis nem bánom, mert megbízom benne és szeretem. :) de ez mindenkinél más..
hát most én is igy vagyok barátnõmmel csak mi 3 hónapja vagyunk együtt és azóta eddig volt petting meg ez az de a barátnõmet tisztelem és csak 15 éves és ugy gondolom nem kéne elsietni a dolgokat.. mondta hogy be van indulva mondtam én is de nem kéne mert utána már nem marad más csak a megbánás.. és inkább várjátok meg azt az idõt amikor ugy mindennel tisztában vagyok és rendesen ismeritek egymást addig nem kéne mert lehetnek külömbözõ kockázatok is.. majd ha együt lesztek kb 1 éve és még mindig szeretitek egymást és ugy gondolod vele kéne akkor tedd azt amit jónak látsz..
hát én nem sokára töltöm be a 15-öt :)

Feláldozhatom a szüzességem? A barátommal 6hete vagyunk együtt, mindketten szüzek vagyunk. Õ már szeretné megtenni. Én viszont nem mindig vagyok benne biztos. Az ujjazásig már eljutottunk többször is. Azt mondja szeret és várna még, de nehéz.

Azt mondja szeret, és ha csak annyira kellenék neki, hogy valakivel végre megtegye, akkor ezért már ott hagyhatott volna, és nem várna.

Legjobb válasz: Ha felteszed ezt a kérdést, akkor még várjatok ezzel... és 6 hét még oly kevés,fiatal a kapcsolat... 2×6 hét után már lehet h más lesz a véleményed... Erdélyi lány

Ha felteszed ezt a kérdést, akkor még várjatok ezzel... és 6 hét még oly kevés, fiatal a kapcsolat... 2×6 hét után már lehet h más lesz a véleményed... Erdélyi lány
6 hét azért elég kevés. ha úgy érzed várni szeretnél vele, akkor várj, mert késõbb megbánhatod :/
van még izgalom azon kívül is, hidd el.:) Már úgy értem, h ujjazás, és petting egyéb módjai. Sztem ne siessétek úgy el a dolgokat! másfél hónap? az szinte semmi. nyugi. :) ahogy a kérdésben is írtad, csak "föláldoznád" a szüzességed, nem odaadnád... (23/L)
100% egyetértek az elsõ kommentezõvel... 2x6 hét tényleg nem sok...ha igazán szeret hidd el képes várni.ha õneki ez a kapcsolat komoly és a te részedrõl is akk. képes mindent megtenni érte(d) és ezáltal képes várni is...am. meg vigyázz a szüzességre az a lányok egyik legnagyobb kincse...de addigis a szex mellett van még egy csomó jou dolog használjátok ki :P
Szerintem várj vele még. Neki sem kell elkapkodnia, ha nagyon kell neki a szex akkor nyugodtan maszturbáljon csak.
Hova siettek?Ez nem lóverseny.Ha a szüzességedet feláldoznád, akkor NE tedd!Akkor tedd csak meg, amikor örömmel adnád, ahhoz pedig az kell, hogy 1000%ig biztos legyél benne!Nagyon sok minden szépséget fel lehet fedezni sex elõtt, bár azt is korainak tartanám másfél hónap után, de ha már túl vagytok az ujjazáson, akkor foglalkozzatok még többet egymás testével, nagyon jó móka lesz az is ;) Ha pedig a barátod nagyon sietteti a dolgot, akkor állítsd le...ez csakis a Te döntésed legyen, ne befolyásoljon se Õ (se mi XD) Sok sikert, Szerencsés döntést /Szmötyi/
Nekem ami szöget ütött a fejemben. Ha csak arra kellenél neki, akkor már otthagyott volna? 6 hét után? Ennél még az én állandóan kanos exem is többet bírt, pedig õ nem volt kispályás ürge. Én is azt mondom, hogy mivel még nem vagy biztos benne, várjál. A kérdésedben te nem írtad, hogy te szereted-e a fiút. Talán még ebben sem vagy biztos. Gyakoroljatok, ismerjétek meg egymás testét. Nem kell kapkodni. Persze nem kell egy évet várni, de 6 hét az kevés, és ezt nem egy begyöpösödött 60 éves nagymama mondja, hanem egy 19 éves lány.
inkább késõbb elveszíted egy olyannal aki tényleg csak átbasz?
6 hét????? és már túl vagytok az ujjazáson így szüzen??? nagyon elsiettettétek a dolgokat sztem. DE ez csak az én véleményem. várjatok még 3-4 hónapot szerintem. 17/L
"inkább késõbb elveszíted egy olyannal aki tényleg csak átbasz?" Jaj de igaz!! Szerintem nem siettek el semmit. Fiatalok vagytok, égtek a vágytól, hogy megtapasztaljátok milyen a szex. Szerelmes vagy már a srácba? Érzed a bizsergést? Igen? Akkor nosza rajta kezdjetek bele. Minek várni, ha most is lehet? Ha nem akkor még várjatok egy kicsit. Nem kell ezt a szüzességet túlreagálni hidd csak el. A srácnak kb semmit nem jelent. Neked meg talán az elsõ rossz szexuális élményed lesz a rengeteg izgalomtól, görcstõl, meg a tapasztalatlanságtól. Jobb ezen túlesni, hogy utána tényleg élvezhesd a dolgot.
Egyem azt a sekélyes, érzéketlen lelkedet, Kedves 20:56os! Nagyon laza vagy és sajnos egyre több ilyen gondolkodással megáldott csaj mászkál az utcán, DE vannak még emberek akik igenis nagy dobra verik a szüzesség kérdését (mert esetleg tartják magukat valamire) és nem biztos, hogy Õ fog szarabbul járni! /Szmötyi voltam/
például én nagyon vágyom egy szûz lányra
utolsó válaszadó: Miért vágysz egy szûz lányra?
Hát nem tudom hány éves vagy kedves kérdezõ, de 6hét még igazán nem sok. Mi már 3 hónaposak vagyunk (mind 2en 18ak) a páromnak már volt elõttem egy 14hónapos kapcsolata, szóval õ már nem szûz, de én még az vagyok és hiába nem volt már 7hónapja , , aktusa, , vár rám míg én nem érzem felkészülve teljesen rá magam (ok, petting, ujjazás meg egyebek már voltak, de még AZ nem). Szóval mindenki maga dönti el, h mikor áll készen, de nekem tuti, h 6 hét kevés lenen és ha nem bír tovább várni, akkor had menjen! De ha készen állsz (bár akkor nem kérdezted volna meg)akkor tedd meg! Ezt más nem döntheti el helyetted és SEMMI ESETRE SE TEDD MEG CSAK AMIATT, H Õ MÁR NAGYON SZERETNÉ, szüzesség elvesztésénél tessék kicsit önzõnek lenni!
nem tudom miért vágyom szûz lányra, talán hogy tudjam cska az enyém, meg a kiváncsiság is hajt, milyen egy szûz:)
Ez igaz nehéz. De megéri várni. Én azon a véleményen vagyok hogy nagyon megéri várni. Lehet hogy ez egy kicsit régi módi felfogás, de én megfogadtam, hogy csak a feleségemmel fogok lefeküdni és tényleg neki adom oda a szüzességemet. Most hogy már csak 105 nap választ el az esküvõtõl, rájöttem, hogy nagyon megérte várni. És ha valaki szeret akkor bírja tartotztatni magát, és ha emiatt otthagy mert mondjuk nem fekszel le vele, akkor meg sem érdemel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!