Találatok a következő kifejezésre: Én sajna az (37 db)

Aki estin csinálja az érettségit másnak hogy megy a matek? Mert én sajna mehetek harmadjára matek érettségire májusban megint de ha akkor se megy hagyom a fenébe .

Legjobb válasz: Melyik része nem megy? Én szívesen segítek. Személyesen lenne a legjobb, de akár e-mailben is tudok tippeket, tanácsokat adni, illetve kijavítani a hibás feladataidat, stb. Persze a kijavítás alatt nem azt értem, hogy azt mondom "ez nem jó", hanem elmagyarázom lépésrõl-lépésre.

Melyik része nem megy? Én szívesen segítek. Személyesen lenne a legjobb, de akár e-mailben is tudok tippeket, tanácsokat adni, illetve kijavítani a hibás feladataidat, stb. Persze a kijavítás alatt nem azt értem, hogy azt mondom "ez nem jó", hanem elmagyarázom lépésrõl-lépésre.
A kérdező hozzászólása: Elég sok sajna számtani mértani sorozat egyenletek , valoszinüség számitás , kombinatorika és ha a kombinatorika ment volna akkor lett volna 17 pont :( nagyon rendes töled igazábol e-mailben nagy segitség lenne

Tisztelt Főorvos Úr! Én egy 34 éves 2 gyerekes anyuka vagyok, a gondom sajna már vagy 10 éve tart, de igazi segítséget még nem kaptam, egy picit reménykedem a válasz adásában. Szóval az én gondom az lenne, hogy nem tudok semmilyen vitamint szedni, mert má

Tisztelt Főorvos Úr! Én egy 34 éves 2 gyerekes anyuka vagyok, a gondom sajna már vagy 10 éve tart, de igazi segítséget még nem kaptam, egy picit reménykedem a válasz adásában. Szóval az én gondom az lenne, hogy nem tudok semmilyen vitamint szedni, mert másnapra a folyásom szó szerint bezöldül és egy kicsit megdagad a szeméremajkam, a dokim azt mondta, hogy ne szedjek akkor vitamint. Nem tudok szénsavas innivalót inni, mert a húgycsővemet úgy érzem mintha tűvel végig csikarnák. Annakidején volt nekem egy 4 keresztes felfázásom, de csak Klont kaptam rá. A kérdésem a következő, lehetséges, hogy ennek az áldozata vagyok és nem lettem rendesen ki kezelve, és hogy ennyi idő után lehet-e valamilyen szővődménye.Tudok-e ezzel még valakihez fordulni. Tisztelettel Szilvia.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nem valószínű, hogy ez a panasz az akkori gyulladás következménye lenne. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nem valószínű, hogy ez a panasz az akkori gyulladás következménye lenne. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
De mi a gondod?
A kérdező hozzászólása: Sajnos az, hogy nincs bankszámla számom, és nem tudom a pénzt elutalni.Pedig nagyon fontos lenne. Valaki segíteni tudna az jó lenne.
A kérdező hozzászólása: Valaki tud rendelni ebay-rõl? az segítsen léci.
Ja így már értem. Sajnos a netes vásárlás bankszámla nélkül nem igazán megoldható. Jobban járnál, ha nyitnál egy számlát, kb. egy fél órás mûvelet, csak be kell menni egy tetszõleges bankba. Igaz, a bankkártyára várni kell, talán 1-2 hét, de utána szabadon lehet vásárolgatni. Illetve az Ebay-en csak paypallal lehet fizetni, de oda is egy egyszeri regisztráció, és az egyik legkényelmesebb, és (nem utolsó sorban) az egyik legbiztonságosabb fizetési mód. De a legtöbb eladó ki is írja, hogy csak a paypal-os fizetést fogadja el.
A kérdező hozzászólása: Igen.De még nekem nincs számlaszámom.Barátnõmnek van és neki regisztrálunk így , ajd jó lesz.Már csak azt nem értem , hogy ha bankszámláról rakok fel pénzt a paypal-ra, azt hol tudom megnézni, hogy mi a szám amire küldjem a pénzt?
Elvileg a bankszámláról lehet átvezetni pénzt a paypal számládra, de én nem így szoktam. Egyszerûen a kártyám hozzá van rendelve a paypal fiókomhoz. Ha az ebay-en veszek valamit, megjelenik egy gomb, amin az van, hogy "pay now", arra kattintok, akkor ott megjelenik egy felület, amin be tudok lépni a paypal-ra (e-mail cím plusz jelszó), és kiírja nekem, hogy mennyit fizetek, utána kiírja forintban is, leokézgatom párszor, és a bankszámlámról leveszi az összeget, és át is küldi az eladó paypal számlájára. Szóval gyakorlatilag nekem semmit nem kell utalással foglalkozni, a rendszer pár kattintásra leveszi a megadott összeget, és nekem nincs rá többet gondom.

Normális dolog el titkolni sőt privát böngészőn nézni pornot? és közben ki verni? Mert én sajna ilyen kapcsolatba élek. Ez történik velem. Pedig nem vagyok már az ellen hogy nézze.

Legjobb válasz: Nincs benne semmi gáz. Miért ne verhetné ki, ha jólesik neki. De tessék, ott az elsõ kommentelõ story-ja. Az jobban bejönne? Amúgy én nem értek vele egyet. Akkor inkább lelépek és azzal dugok akivel akarok. Nincs hazugság, nincs lelkifurdalás(már akinek ugye van olyan).

Én egyetértek azzal a válaszadóval is nõként, aki azt mondja, hogy nem akar ezzel fájdalmat okozni a barátnõjének. Egy nõnek tényleg szörnyû érzés ez, és tényleg azt az érzést kelti, mintha én nem lennék elég jó neki. Viszont ha nem látom, hogy a barátom ilyesmit csinál, meg a pornóoldalakat sem, akkor nem zavar, tudom, hogy mindenki szokott masztizni... És amúgy meg az õszinteség nem azt jelenti, hogy a másiknak mindenrõl tudnia kell, hanem azt, hogyha megkérdezi, akkor nem hazudsz. Ha megkérdezi, és elmondod, és esetleg megkérdezi azt is, hogy ezt magadtól miért nem mondtad el, akkor mondd, hogy nem akartál neki ezzel fájdalmat okozni.
Nincs benne semmi gáz. Miért ne verhetné ki, ha jólesik neki. De tessék, ott az elsõ kommentelõ story-ja. Az jobban bejönne? Amúgy én nem értek vele egyet. Akkor inkább lelépek és azzal dugok akivel akarok. Nincs hazugság, nincs lelkifurdalás(már akinek ugye van olyan).
Van az úgy néha, hogy a partnernek a szexuális étvágya jóval kisebb, mint a sajátunk. Ebben az esetben valahogy ezt le kell vezetni. Ha szeretjük annyira a párunkat, hogy ezek mellett is hajlandóak vagyunk vele maradni, akkor marad a kézimunka magunknak. Ha nem... na ezekbõl van szakítás. Két emberen múlik, és azon, hogy mit vagyunk hajlandóak feláldozni a saját kapcsolatunkért, a párunk boldogságáért.
Fiú vagyok és a múltkor már leírtam egy hasonló jellegû kérdésre, hogy nem aláznám meg a barátnõm ilyen dolgokkal, mert nekem csak õ van és kész. Ha valakit szeretek, akkor nem okozok neki kisebbségi érzést azzal, hogy másokra élvezek el. Szerintem nem normális dolog a férfi társaimtól, hogy ennyire semmibe veszik a barátnõjüket, feleségüket, akit elvileg szeretnek. Abba nem nagyon gondolnak bele, hogy a legtöbb hölgynek ezzel olyan kisebbségi érzést lehet okozni, megõrül a gondolattól, hogy nem bír megfelelni a társának. Nekem nem fér bele, nem is teszem, egy kapcsolat 2 emberrõl szól és egymás szeretetérõl, tisztelésérõl. 24/F
Nézd.. Relativ. Nem normális, de én meg szeretõt tartok. Szép dolog, hogy nem hokizok? Szép... Szép dolgot csinálok? Nagyon nem. De kibirni csak úgy egy életen keresztül? Kizárt dolog. Férfi vagyok... És micsoda szemétláda. De férjes asszonyokkal lépek félre még ha nem is többek 25nél... Szal nekem ne mondja senki, hogy a nõk nem csinálják... Ilyen világban élünk, fogadd el. Sõt. Ajánld fel neki, hogy közben nézhet pornót, lehet még hálás is lesz...
Ha már ennyi pornót nézel, miért nem próbálod ki a gyakorlatban a barátnõdön is?
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszi a választ.szóval nem avval van gond hogy nézi de már jártunk úgy hogy nem állt föl neki és akkor nagyon soxor nézte a pornót akkor meg igérte abba hadja.mondtam neki hohy nem kell csak ne azon lógjon egész nap mert én is itt vagyok.akkor is a volt a reakció áá inkább nem nézem.de mint ki derült nézi és evvel sem lenne baj ha nem privát böngészõbe nézné hogy még véletlen sem tudjam meg.de vajon miért?nem tiltom tõle és nem is tettem eddig sem.és ebbõl elegem van.ja és azért mert teljesen hülyének akar nézni, és igenis meg alázó.azért köszi a kommenteket
Képzeld el, én pont ma szembesültem ezzel, bár sejtettem hogy ilyet csinál a párom!Nagyon megalázó, és marhára fáj!Mert így igaz, ha már nem kötjük le a párunkat annyira hogy ne a gép elõtt verje ki, akkor menjen a fenébe!Nem is tudom én is mit fogok erre lépni!Még csak most dolgozom fel magamba!A nõi önbecsülésem teljesen a padlóra került!
attól függ kinek normális én nem vetlek meg érte ha neked ez jó csináld csak ne derüljön ki.
CSak azt nem tudom, hogy tudod meg mit néz, ha privát böngészõben nézi??? Talán billentyû ellenõrzést használsz?Most komoly.

Szeretnék egy fényképből kivágni körbe egy személyt, de sajna az a szitu, hogy én már lehuztam tőbb képszerkesztő progit is, mindet felinstaláltam de nem tudom egyiket se megnyitni és nemtudom miert. Mit tegyek?

nagyon fontos lenne nekem ez a kép,ugyanis bátyám születésnapjára szeretném felhasználni egy ajándékra!!!Légyszi aki elvállalná hogy kivágja nekem körbe az irjon!!Nagyon szépen köszönöm elöre is!!!!

Legjobb válasz: Én a Photoshopot ajánlom, a lasszóval szépen ki lehet vágni akit szeretnél, érdemes a feathert 1-2 px-re rakni. Utána elmenteni PSD-ben és máris rárakhatod egy másik képre :)

Én a Photoshopot ajánlom, a lasszóval szépen ki lehet vágni akit szeretnél, érdemes a feathert 1-2 px-re rakni. Utána elmenteni PSD-ben és máris rárakhatod egy másik képre :)
17:00 óráig dolgozok, utána este kitudom neked vágni. Küldj egy emilt, és megoldjuk.
ezt kipróbálom, mert nekem sem jó egyik progi sem!
facsé?
Kérdezz ki más állatorvos véleményét is. Van aki olcsóbb. Facebookon kéresd meg a Rex kutyaotthon és kérj segítséget. Max adnak az árba. Vehetsz fel Provident. De kérhetsz részlet fizetési lehetõséget is.
Miért ne lehetne hasznosabb egy olyan válasz, hogy kérjen részletfizetést? Manapság nagyon sok orvos belátta, vagy van bevétele, ha részletre csinálja, vagy jóval kevesebb lesz neki , ha ragaszkodik az egyösszegû fizetéshez.
19:10 vagyok, és nekem már volt ilyen (ínszalag szakadás) fizettem is jó bõven. Amúgy semelyik válasz nem hasznosabb semmivel, ugyan mit lehet erre érdemben írni? Ha nem tudja finanszírozni, akkor nem tudja. Ennyi. Nyomtasson pénzt? Adja el az egyik veséjét? Naponta harmincmillió ilyen kérdést lehetne feltenni, hogy több pénz kéne, mit csináljak... Na vajon mit?
A kérdező hozzászólása: Köszöm a válaszokat!! Megprobálok akkor valamit mert sajnos az utobbi honapokba sok minden összejött.
esetleg érdeklõdd meg a mûtétet végzõ dokival/kórházzal hogy lehet-e részletre fizetni! néhol megengedik, akár azt is hogy több hónapon át fizess. vagy így se férne bele a keretbe?
Kérjél részletfizetést. Sok orvos megadja.
ma 19:10 Köszönjük Emese a jó tanácsot! Kívánok neked is ugyanilyet.
Elszakadt a szalagja? Megröntgenezték? csak kalapozni tudsz facén.
A pápai tanácson a jenõnél.
Szia, Van egy alapítvány, akik rendszeresen segítenek bajba jutott kutyusok gazdáin anyagilag. Nem tudom, mitõl függ a támogatásuk, de szerintem érdemes lehet megkérdezni: [link] Itt találod õket. Remélem sikerül megoldani mielõbb, nehogy maradandó legyen a károsodás.
Nekem Aurobin kenõcs és kúp, és naponta 20 perc kamillás fürdõ. Nem feltétlenül kell mûteni, csak ha már nagyon súlyos.
A kérdező hozzászólása: neked mióta van aranyered?van olyan ismerõsöd akinek volt ilyen mûtéte?azt hallottam nagyon fájdalmas!most vettem egy új kenõcsöt, teafa kenõcs!most ebben bízok hátha!
Szia! Az elsõ vagyok. Már évek óta van aranyerem. Kb. 2-3 éve volt, hogy nagyon vérzett. Akkor kentem Aurobin kenõccsel és kúpot használtam, és naponta 20 percig ültem kamillába. Olyan ismerõsöm nincs, akit aranyér miatt mûtöttek.
A kérdező hozzászólása: Szia!nekem is kb 3 éve van kint!az ülõfürdõt mikor kell?csak ha nagyon fáj?amúgy nem?és voltál vele orvoshoz?engem eddig csak sebész meg plasztikai sebész látott és szerintük mûteni kell!hali!
Szia! Az eddigi válaszok írója vagyok. Orvosnál nem voltam, de a bátyám elmondta a dokinak, hogy nagyon vérzik, és úgy ajánlotta az Aurobin kenõcsöt és kúpot. A kamillás fürdõt bármikor megcsinálhatod, amikor van rá idõd, lényeg, hogy legalább 20 percig ülj benne.
Bankkártyát a számlához adnak... Vagyis bankszámlával kell hogy rendelkezz ahhoz, hogy utalhasson.
Küld el innen, a címzett meg letölti (ha akarja). :) http://www.fajlposta.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azóta megoldódott. Használtam én is egy fájlfeltöltõt. Ezt http://www.senduit.com/ A citrom is mûködik...bár igazán nem világos, miért. Úgyis idõszerû volt újratelepítenem az xp-t. És itt jön a meglepetés...ezután sem mûködött a citrom óriás fájl feltöltése. Többszöri levélváltás az üzemeltetõkkel, meg a cash törlése a Firefox-ban megoldotta a problémát. De újtatelepítés után, igazából nem világos, hogy a firefox cash törlése oldotta meg a problémát. A telepítés mindent gyalul...vagy van valami cash a citrom szerverében is, amit az én böngészõmön keresztül tudtam törölni??? Mert én úgy tudtam cash csak az én gépemen tárolódik...
Szia.Egyébként Nekem is van citro-mailom, de...(minek?):) Már régen nemhasználom, ezért javallom, hogy használd inkább a gmail.com-os levelezõt!Eddig Nekem nagyon bevált, mert a levelek, a csatolások "gyönyörûen" jönnek-mennek, ahogy az elõvan írva. :) A citro-mailos leveleid, legfeljebb átirányítod abba!Ja!Azthiszem a gmail-hoz kérnedkell 1 gmail-os tól meghívót, hogy reggelni tudj.
A kérdező hozzászólása: ...van Gmail-em is, tényleg jó. Egy dolog miatt mégis szeretem a Citromail-t. Ez pedig az óriás fájl feltöltése közbeni állapotjelzõ léte, ami Gmail-on sajnos nincs...szeretem látni, hol tart a folyamatban...
A folyamat látványa jó (feltöltés), csak Én + azt szeretem láni, hogy elment és a címzett megkapta. :) :) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!