Találatok a következő kifejezésre: Én rontottam vagy miért (3 db)

Miért csinálja ezt? Minden pasi ilyen? Vagy én rontottam el valamit?

Van egy srác(17) aki eddig folyamatossan mondta,hogy szeret meg minden most meg tök olyan mintha kerülne. Meg egyszer a barátn?m megkérdezte,hogy "ti jártok?" mire ? azt mondta,hogy igen. Nem egyhelyem lakunk csak most tavaszi szünetben meg hétvégente itt van apukámnál,mert az ? élettársának a gyereke... Most meg szinte tudomást sem akar venni arrol,hogy ott vagyok meg MSN-re is ahogy belépek ? kilép.

Legjobb válasz: Talán mert ti testvérek vagytok és rájött, hogy cinkes rokonnal kezdeni, még ha csak elméletben is vagytok azok, vérbelileg nem. Gondolkozz már ugyan...

Talán mert ti testvérek vagytok és rájött, hogy cinkes rokonnal kezdeni, még ha csak elméletben is vagytok azok, vérbelileg nem. Gondolkozz már ugyan...
Ti mostoha testvérek vagytok?
Merem remélni, hogy vannak még olyan pasik (és nõk), akiknek van annyi esze, hogy rokonnal nem jön össze...Még, ha nem is vérbeli rokon...
A kérdező hozzászólása: Nem értem mi történt. Nem is figyel rám. Lehet az a baj, hogy én nem mondtam, hogy szeretem? Vagy mi lehet a gond? Esetleg, hogy nem akarom, hogy tudjanak róla?
Szia, ha nem vagytok vér szerinti testvérek (tehát féltestvérek sem), akkor nem értem, mi a baj. Szerintem annyit megérdemelsz, hogy megmagyarázza, hogy mi történt. Valószínûleg cinkesnek tartja a helyzetet, de egy magyarázatot akkor is megér. Egyébként pedig ha nincs köztetek semmiféle vérségi kapcsolat, akkor mi lenne a baj? Tudom, hogy le fognak pontozni, de nem érdekel. :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem vagyunk vérszerinti rokonok. De az benne a szemétség, hogy nem mond semmit, és nem én kezdtem az egészet. Szóval ennyit csak mondthatna, hogy mi van... Vagy nem?
Szia, elõzõ vagyok. Szerintem kérdezz rá egyenesen, hogy mi a helyzet. Ennyihez jogod van. És ne hagyd magad lerázni mindenféle kamu dumával. Jobb a tiszta helyzet.
A kérdező hozzászólása: Oké. Köszike a válaszokat. Majd megkérdezem tõle. :) Csak egy kicsit zavaró. :S
azt hiszi olyan vagy, mint a gumikötél- ha túl közel kerültek, igyekeznek eltávolodni, és hagyni kell õket, mert ugyis visszaperdülnek...

Én rontottam el vagy miért van most ez?

van egy srác akivel eléggé jóban voltam, beszélgettünk sokat meg felmerült az is h összejövünk csak ? nem akart egyenl?re. aztán lett egy barátn?je és azóta nem is beszélünk pedig barátok voltunk már elég régóta. írtam neki azóta egyszer de úgy viselkedett mintha nem is érdekelném ?t abszolút. most akkor mit csináljak? keressem a társaságát vagy hagyjam ?t..

Legjobb válasz: Egy ideig hagyjad. Majd ha elmúlik a nagy varázs a barátnõjével, rájön, hogy mit vesztett. Most csak az a csaj létezik számára. Ne foglalkozz vele, barátkozz másokkal. Biztosan fog majd keresni, de te most ne keresd õt.

Egy ideig hagyjad. Majd ha elmúlik a nagy varázs a barátnõjével, rájön, hogy mit vesztett. Most csak az a csaj létezik számára. Ne foglalkozz vele, barátkozz másokkal. Biztosan fog majd keresni, de te most ne keresd õt.
Lehet hogy azért, , mert nincs megugrás a hõmérsékletek között.
és ti mikor döntöttétek el, hogy jöhet a baba?
õsz óta. már az összes barátnõmnek, barátomnak, korombeli ismerõsömnek van babája, sõt sorra születnek az újabb és újabb babák, csak én tötyögök egy helyben.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez most így alakult, az ott barnázás volt, sokat idegeskedtem az elõzõ hónapban, amiatt.Meg még késett is a rendes havim.Amúgy minden hónap 12-13-án szokott megjönni.És már én is kezdem feladni, lesz ami lesz.Én hüvelyben mérem.Na és ti?Mióta próbálkoztok? :)
most látom, neked 18 napos volt az elõzõ ciklusod? mert, ha igen, az túl rövid. nekem 27 napos, de már nekem is emelkednie kellett volna a hõmnek.
már nem vezetem, feladtam. de néha megmérem, hogy lássam, emelkedett-e, de mindig 36, 5. a számban mérem.
A kérdező hozzászólása: igen, én is ettõl tartok :( de bízzunk benne! belinkelnéd a görbédet?
nekem ugyanilyen a hõm. meg se moccan a 36, 5-rõl. az én menzim jún.16-án jött meg, majdnem mint neked. én se értem, miért ragadt be a hõm. a tojcsis folyásom is megvolt már, én nagyon sok volt 2-3napig. félek, hogy nincs peteérésem :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
ja és még nem volt ovud, mert elvileg még ma is lehet megint pozi lesz az ovuteszted és akkor csak holnap lesz a pé-d.
Azért nem húzza be, mert a ciklus elsõ 4 napjában nem írtál be hõt. Írjál be valami átlag értéket.
azért nem húzza be, mert nem ugrott a hõd, a poz. ovutesztet nem veszi figyelembe a számításnál és nem is biztos, hogy lesz ovud attól, hogy poz. a teszt, ha próbálkozik a szervezeted, akkor is lehet pozi akkor húzza be majd, ha holnap-holnapután szépen felugrik a hõd és napokig fennt is marad
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, viszont tuti volt érésem, mert pozitív ovu tesztem van, de kiwi lettem volna a ciklus.hu mire húzza be..
A kérdező hozzászólása: Az lehet: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/827dc8a0aac96eb2f0ffde..
A kérdező hozzászólása: Szilveszterkor :) Januárban már nem védekeztünk.Azt olvastam, hogy aki évekig szedett fogamzásgátlót az vagy nehezebben esik teherbe, vagy meddõ lesz..:(Én 7 évig szedtem.Mi lehet a baj velünk??Ismerõs helyzet, néhány barátnõmnek is most lett babája..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!