Találatok a következő kifejezésre: Én rontottam vagy (56 db)

Megbánta vagy én rontottam el?

Egy sráccal akivel régóta ismerjük egymást kimutatta, hogy többet akar és először engedtem is (csók) aztán utoljára már nem hagytam, mikor búcsúzóul is szeretett volna adni. Azért nem engedtem, mert nem tudtam, hogy mi is történik most így a szó szerint semmiből. Azóta mintha kerülne és másképp viselkedik. Megbánta a dolgot vagy én rontottam el azzal, hogy eltoltam utoljára?

Legjobb válasz: Hát ha minden magyarázat nélkül csak úgy eltoltad, akkor ezt te rontottad el.

Hát ha minden magyarázat nélkül csak úgy eltoltad, akkor ezt te rontottad el.
Hát ezt jól elk_rtad.
adom az elsõ válaszát.
Ha teszik, akkor nem értem miért toltad el magadtól. ELTOLTAD képzeld, milyen megalázva érezhette magát... ha pedig nem tetszik, akkor minek engedted, hogy megcsókoljon? ...
Hát én megértelek hogy nem engedted a csókot, de legalább megmagyarázhattad volna a srácnak , hogy miért. BESZÉLJ VELE! vagy felejtsd el õt!
nem te rontottad el de a halak nem szeretik ha ütögeted az akváriumot , meg a hirtelen fénytõl is megijednek azért úsznak el
Igen, a molly és a xipho is ijedõs tud lenni. Ha elutazok pár napra és egyedül vannak, akkor utána nagyon megrémülnek a mozgástól, lámpától, satöbbi. Ne ütögesd az akváriumot, ne stresszeld õket rohangálással, hirtelen mozdulatokkal és akkor nyugodtak maradnak.
A kérdező hozzászólása: énem ütögetem de h itt vnnak az unokatesóim mert õk kicsik éhát mit tudnak errõl? egyébként nagyon köszi h válaszoltatok
Ha szólsz nekik, hogy nem szabad, akkor tudni fognak róla. Persze nem hatalmas probléma ha néha megijednek, de ne stresszeld agyon õket.

Két éves lányom még mindig nem alussza át az éjszakát. Más is van így, vagy én rontottam el valamit?

Voltak jobb időszakok, másfél éves korától, amikor csak éppen fölébredt, megsimogattam és aludt tovább. De ez igen rövid ideig tartott. utóbbi hónapokban megint kér inni éjszaka, de a víz nem jó, csak a kakaó, ami miatt a fogai tönkre fognak menni. de ha nem adok neki akkor olyan ordításba kezd, hogy többször is hányás lett a vége. velem alszik, illetve az ágya szorosan az enyém mellett.lehet ez a baj?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem picit "el van kényeztetve"...Elnézést h ezt írom. Mertha még felkel és iszik egy picit, node kakaót???:) Én (hangsúlyozom én) hagynék neki egy-két hisztit , és megmondanám vizet bármikor nagyon szívesen, de kakaó nincs este! Vagy tetszik vagy nem , de ez van. Az hogy mellette alszol, önmagában nem gond.

Szia! Szerintem picit "el van kényeztetve"...Elnézést h ezt írom. Mertha még felkel és iszik egy picit, node kakaót???:) Én (hangsúlyozom én) hagynék neki egy-két hisztit , és megmondanám vizet bármikor nagyon szívesen, de kakaó nincs este! Vagy tetszik vagy nem , de ez van. Az hogy mellette alszol, önmagában nem gond.
....igazából hagyjuk is a kakaót, tulképp ez nem is akkora horderejû dolog, hogy itt elkezdj lelkiismeret furdalást érezni, rosszak lesznek a fogai. Itt az a baj, h ehhez a "rítushoz" kötõdik. Próbáld vmi mással kiváltani, megint csak azt írom. Ami gyorsabb, és eredményesebb. (és "fogbarát") Mindenki szeret aludni éjszaka, -az sajnos egy dolog hogy felkel-, de akkor inkább dúdolj neki, vagy simogasd, kérdezgesd, h fáj-e valamije, (mert ha valóban a foga, akkor némileg jobb hír , mert pl. fájdalomcsillpítót lehet adni) , szóval hogy azért ne kellejen teljesen kifáradnod neked sem.
Teljesen egyetértek veled, elõzõ! Nekem meg 2 gyerekem van, és bizton állíthatom egy kétévesnek van akkora gyomra, hogyha lefekvés elõtt 2-3 órával jól "betankol" bírja éhezés nélkül....és igen , kakaó nélkül is. De jobbat írok. Mi is végigmentünk igen a nyûgös, kialvatlan éjszakákon, ettõl nem megrettenni kell, ez a "gyereknevelés" velejárója. Kérdezõ, amiket írtál az alapján (hogy még a kakaó után is ordít) még erõsebb a gyanúm, hogy itt nem is a folyadék hiányzik neki. Lehet a foga tényleg, megijed valamitõl álmában....keresi a biztonságot, tudja h úgyis ott vagy, szóval bármi.... Lehet a"kakaóhoz" rögzült a "biztonság" érzete- de ezt valahogy ki kellene váltani mással, pl. plüssállatkával, simogatással....az eleje nehéz lesz, de inkább, minthogy a fogai bánják, plusz berögzõdjön nála ez a kakaó. Sajnos a tej is erjed+ a cukor is.
Akkor simán lehet a foga miatt is! 5-ösnek: "Ezzel nagyon nem értek egyet. Kedves válaszoló, próbálnád ki egy hisztizõ, fáradt (mivel éjszaka van), talán éhes gyereknek megmagyarázni, hogy ezért nem kap éjjel kakaót..., na megnézném... méghogy meg kell értenie 2 évesen:(" Képzeld, próbáltam.. nekem is van gyerekem, nem csak úgy osztom az észt.. 4 éves. Este meg kell etetni, és nem lesz éhes, már 6 hónaposan fizikailag kibírja evés nélkül, mert elég nagy a gyomra. Ha a gyerek az éjszaka közepén játszani akar, akkor is nekiállsz vele játszani, csak hogy ne hisztizzen? Te tudod.. Te csináld úgy, más meg máshogy.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! elõször is köszönöm a válaszokat! most éjszaka még a kakaóivást követõen is ordított, legalább fél órát. lehet nálunk is valami más gond lehet, nem az éhség, bár õ nem nagy evõ sajnos. 4 foga még neki is hiányzik, lehet, hogy az kínozza, bár nem látok semmi különöset az ínyén. de tényleg olyan hisztisen sír vagyis kiabál, vergõdik és csapkod, verekszik.
Az enyém nem kap kakaót éjjel, vizet is nagyon ritkán kér, mégsem alszik. Komolyan, nehezebb vele az éjjel, mint a 6 hetes kishúgával. Az, hogy együtt alszotok, nem baj, a kakaózás viszont - ne haragudj - szerintem igen. Tudom, iszonyú nehéz egy hisztizõ kétévest bármirõl leszoktatni, fõleg az éjszaka közepén, de talán érdemes lenne venni egy mély levegõt, és megpróbálni.
21 hósak az ikerfiaim, õk is többször ébrednek rendszerint, ritkán egyik-egyik átalussza az éjszakát, de tuti nem egyszerre a kettõ. Bár õk nem isznak kakaót, max vizet kapnak ha kérnek, csak annyira ébrednek meg, hogy megfoják a kezem, vagy símogatnak (õk engem :-) ) egy kicsit és alszanak tovább. Én alszom köztük az éjszaka második felében, így nem annyira fárasztó. Szerintem ott rontottad el, mikor elõször csináltál neki kakaót éjjel. Hát, nem tudom. Lányom is hányásig bír sírni, tudom milyen, így nem tudom mit tennék a helyedben. Tényleg. Bocs.
Bizony neked kellene a sarkadra állnod. Nem tudsz neki adni, mert rosszak lesznek a fogai, nem tud majd enni, mondd meg neki, hogy éjszaka ezért nincs kakaózás. 2 évesen meg kell értenie. Nálunk az bejött, hogy kapott egy csepegésmentes poharat vízzel tele éjszakára, ez bent volt az ágyában, és egyszerûen kiszolgálta magát. Kb. 3, 5 éves kora óta nem igényli az éjszakai ivászatot sem, úgyhogy el is hagytuk a poharat, de még õ is meglátogat egyszer minden éjjel a másik szobában, de nekem szerencsém van, visszaterelem és betakarom, alszik tovább.
Szia! Az én két évesem sem alussza még át az éjszakát. Õ is iszik még éjszaka, és kakaót is adok neki. Szerencsére jó evõ, de így is van, hogy megéhezik éjszaka, és a kakaóval kibírja reggelig. Hallom, hogy korog a hasa. Én is meg szoktam éhezni éjfél körül, de mivel felnõtt vagyok, tudok magamon uralkodni, így nem eszek. De õ még gyerek. Nálunk a legfontosabb probléma, hogy az utolsó 4 foga most jön, meg egy félelemhullámon is át kellett esni. Ezt leszámítva most volt a szeparációs szorongás 2 hulláma is nálunk. A fogával úgy vagyok, hogy nálunk állandó fogmosás van. Nemcsak naponta 3x mosunk fogat, de amikor eszébe jut, akkor fogja a fogkeféjét, meg a fogkrémet és jön, hogy fogat akar mosni (nem teszek rá neki mindig krémet, csak imitálom).
Az én lányom is 2 éves, többször kelünk éjszaka inni. Szerencsére csak vizet. Egy ágyban alszunk, amióta nem marad a kiságyban. Így nekem is kényelmesebb. Elég szar lenne egész éjszaka rohangálni egyik szobából a másikba. Néha õ is sírva ébred, ilyenkor a fogára gyanakszom. Még neki se bújt ki az összes. Elég nehezen nyugszik meg. Simogatom, és ált. akkor csendesedik el, ha elkezdem mesélni, hogy másnap mit fogunk csinálni... :) Szeretnénk kistesót, aki remélem, h minél hamarabb összejön! Csak elõbb jó lenne, ha a lányom "megtanulna" egyedül aludni, az éjszakai ivásról pedig leszokni, mert így az éjszakai pelus elhagyásával is gondok lesznek. :(

Lehet esélyem? Akar valamit? 14 éves lány vagyok és szeretek egy 17 éves srácot. Nem tudom hogy most hogy nézzek rá hogy akarhat valamit vagy én rontottam el a táncot is? (lent)

A bálon felkért táncolni, én mondtam neki, hogy nem vagyok jó táncos azt mondta nem baj.Táncoltunk forgatott és a 2.szám végén forgás végén összeért az arcunk majdnem a szánk is de nem mondott semmit csak nézett a szemembe és mosolygott.Nem tudtam hogy én rontottam el vagy ? jött direkt közel így nem tudtam hogy mit csináljak..Folytattuk a táncot és ez még többször is megtörtént kb 3-4 másodpercre úgy is maradtunk egymás szemébe nézve,mosolyogva és közel de aztán nem tudtam hogy tényleg én rontottam el vagy ? csinálta úgyhogy "elhajoltam" és folytattuk a táncot.(Picit "lefagytam" hiszen még soha nem kerültem hozzá ilyen közel.)Vége volt a bálnak 4-en maradtunk a helyen és láttam a szemem sarkából hogy néz engem de mikor rá néztem akkor ? is máshová nézett és ez többször is megtörtént.Ez a srác egyszer "lekoptatott" azzal hogy neki egy kicsi id?sebb lányok valók. :S (Eddig is haverok voltunk)

Legjobb válasz: Hát én nem tartanám helyesnek ha összejönnél vele, mert neki már valószínûleg kell a szex is egy kapcsolatba. Haverok vagytok, de többet érzel gondolom. Ez általában így van a fiú lány barátsággal. :) Szerintem még várj legalább 1-2 évet, de te döntésed. Hallgass a szívedre! :-) 15/f

Hát én nem tartanám helyesnek ha összejönnél vele, mert neki már valószínûleg kell a szex is egy kapcsolatba. Haverok vagytok, de többet érzel gondolom. Ez általában így van a fiú lány barátsággal. :) Szerintem még várj legalább 1-2 évet, de te döntésed. Hallgass a szívedre! :-) 15/f
egyszerûen tudja, hogy tetszik neked és ezt ki is használja. élvezi, hogy érdeklõdnek iránta. nekem úgy tûnik, hogy csak szórakozik. szerintem jobb ha egyenlõre megtartjátok a barátságot és semmi többet:)
A kérdező hozzászólása: Szerintem is tudja hogy tetszik nekem bár egyszer megmondtam neki még tavaly hogy nem akarok tõle semmit mert akkor hirtelen tényleg úgy éreztem.De viszont ismerem annyira hogy õ nem használja ki a lányokat..Szereti egyenes úton tenni a dolgait ezért is nem tudom...
én mikor 13 voltam akkor akart egy 17 éves srác járni velem..még most is akar de még mindeg nem mondtam rá neki igent nemet viszont annál többször de nagyon jó haverok vagyunk én se akarom õt elvesziteni meg õ sem engem szal nem nagy az a 3-4 év korkülömbség (csak amig én sem tudom mit akarok addig neki se adok kétes esélyeket)
Ez olyan édes! Tiszta love story. :) Ebben a korban az a 3 év szinte generációs különbségnek tûnhet, ezért az ellenérzésetek kölcsönösen. Pedig nem sok az. Te is tetszel neki, ez is egyértelmû. Szerintem nem rontottál el semmit, azok a véletlenek ilyenkor picit okkal történtek. Ne félj tõle, kutasd a személyiségét, szándékát bátran, légy önmagad, de olyat ne tégy, amire nem lennél büszke késõbb. Fiatal vagy, rengeteg idõ áll még elõtted megtapasztalni a párkapcsolatot. Szerintem. 34/F

Eltűnt a fordító? ! Megszűnt, vagy én rontottam el valamit?

Firefoxt használok, elt?nt az oldal fordítása funkció.

Legjobb válasz: Ha az valami beépülõ, akkor frissült, és nem kompatibilis az újjal. Vagy ki lett kapcsolva. Ezért nem szoktam én automatikusra hagyni a dolgokat, nincsenek meglepik. Amúgy az FF-t már régóta hanyagolom. Opera forever! XD

Ha az valami beépülõ, akkor frissült, és nem kompatibilis az újjal. Vagy ki lett kapcsolva. Ezért nem szoktam én automatikusra hagyni a dolgokat, nincsenek meglepik. Amúgy az FF-t már régóta hanyagolom. Opera forever! XD
Gondolom google eszköztár van. Beállítások - beállítások - eszközök - fordítás. Igény szerint itt szerkesztés pont alatt módosíthatod. Persze lehet, hogy csak a rejtett gomboknál bújt el(>>).

Más 3 éves lánya is ilyen, vagy én rontottam el valamit, amit majd nagyon megbánok?

Az utóbbi id?ben azt vettem észre a 3 éves lányomon,hogy ha együtt vásárolunk akkor mindig ruhát, és kiegészít?ket nézeget,sosem játékot.A nagyobb fiú,ha vele vásároltunk akkor mindig a kisautók,labdák,szóval a játékok érdekelték.De a kislány minden boltban rögtön a cip?ket,kis szoknyákat,napszemüvegeket,kis táskákat,csatokat,hajgumikat figyelgeti.

Legjobb válasz: Köszi a gyors válaszokat.Az a furi,hogy a fiú mindig zsírkrétát,könyvet,szÍnezõket vetetett magának.Ennek meg mi kell?Lábujjas papucs meg napszemüveg.:) Én is attól tartok,hogy késõbb kis divatbolond "plázacica" lesz.:))

Az én kislányom 2 éves és cipõ és ruha mániás, már most 10 táskája van legalább.Mindig a tükör elõtt illeg.A napszemüvegrõl nem is beszélek.a boltba bevinni nem lehet mert az összes ruhát, cipõt, táskát felpróbálná!Még sorolhatnám.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.Az a furi, hogy a fiú mindig zsírkrétát, könyvet, szÍnezõket vetetett magának.Ennek meg mi kell?Lábujjas papucs meg napszemüveg.:) Én is attól tartok, hogy késõbb kis divatbolond "plázacica" lesz.:) )
Örülj neki, hogy nem a fiad billeg a tükör elött és nézegeti a csatokat meg a tasikat....jól van ez igy:)
Az én lányom két éves, õ is nagyon szeret öltözködni. Másfél éves még nem volt mikor a vállára akasztotta a táskámat és azzal járkált. persze, mert ezt látta tõlem.:-)A ruhákat jujj felkiáltással válogatja, próbálgatja, meg tudja mondani melyiket kitõl kapta. Itthon állandóan valamelyik felnõtt cipõjében billeg. Ennek ellenére nagyon szereti a könyveket, szeret rajzolni is, szaladgálni, homokozni. Ha megtalálod az egyensúlyt, nincs baj az öltözködési mániájával, de ne csak ebbõl álljon a napja! meg persze nem kell minden marhaságot megvenni neki, de ha ilyeneken aggódsz akkor nem is hiszem, hogy megteszed!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Utolsónak, aranyos lehet, az enyém is az, csak nem akarom, hogy ekörül forogjon neki a világ.Annyi kreatív játékunk van, ez meg csak a csatokkal foglalkozik.
ár most látszik, hogy igazi nõ. az én lányom is ilyen volt. Az egyik barátnõm gyerekruha boltban dolgozik. Míg mi beszélgettünk, a lányom nézelõdött a fogasokon... és mindig kiválasztotta a legújabb ruhát, mindig pont a saját méretében.:) itthon elõszeretettel az én cipõimben szaladgált (a 23 hónapos lányom már most!). Imádta a sminkszereimet kipakolni, boldog volt ha kifestettem a körmét gyerekeknek való körömlakkal... Ma már 15 éves és egyáltalán nem lett sem divat õrült, se nem öltözik kihívóan... kinõtte a gyerekkori mániát :) Egyébként sok hasonló habitusú kislányt ismerek, óvónõ voltam...
Én pont ilyen voltam kislányként :-) Nem beteges, nekem se lett semmi bajom :-)
Kiskoromban én cipõmániás voltam, de csak a márkás tetszett. Háááát nem akarlak elkeseríteni, de a mai napig rengeteg pár cipõm van és imádok cipõt venni. Mind márkás, drága cipõ. Szóval én nem nõttem ezt ki. Most a kisfiamnak is rengeteg cipõt veszek. Lehet, hogy nálam ez valami betegség, amit sosem növök ki:s
Nõbõl van:) Szerintem természetes, én is ezeket nézegettem még kiskoromba a boltokban:)
Egésznapja neki sem ebbõl telik.De látja tõlem.És ha megyünk valahova már szó nélkül a fürdõszobába van és készülünk ahogy egy lánynak kell..... 2 éves tükör elõtt állós kislány anyukája.

A Fanta-szelet tényleg ilyen fura ízû, vagy én rontottam el?

Csináltam Fanta-szeletet netes recept alapján. A kommentekben nagyon dicsérik, és én is megbízok abban "szakácsban" aki feltöltötte.

Legjobb válasz: Én Mirinda szeletként ismerem, abból szokták készíteni, a fanta szerintem eleve savanyúbb, más ízû, nem illik bele, nemtudom amibõl te csináltad mi volt. De amúgy a süti finom szokott lenni.

Én Mirinda szeletként ismerem, abból szokták készíteni, a fanta szerintem eleve savanyúbb, más ízû, nem illik bele, nemtudom amibõl te csináltad mi volt. De amúgy a süti finom szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: és a túrókrém nem túl vaj ízû?
A kérdező hozzászólása: Elhamarkodott volt a kérdésem :) Külön a krémek nagyon rosszak, de együtt különös módon finom :D Köszönöm a választ! :)
Én mindig Fantával készítem, mint ahogy az összes ismerõsöm és Fanta szeletnek nevezzük. Minden réteg finom külön is és együtt is isteni. Nem mindegy milyen a recept, milyenek az arányok és a túrók, vajak íze sem egyforma. Örülök, hogy összességében azért jól sikerült.
Többféle narancs üdítõbõl csináltam már, nagyon régen Üdítõ szeletként ismertem meg. Persze a Mirinda, a Fanta is elterjedt név. Bárminek hívják is, finom az biztos. Lényeg, hogy a végén rákaptál az ízére :)

Én rontottam el valamit vagy másnál is ilyen? Veet

Vettem veet hideggyanta csíkokat,legújabbat amit hírdetnek,hogy leszedi a 1,5 mm-es szőrszálakat is így nem kell annyit várni 2 szőrtelenítés között. Hát megörültem mint majom a farkának,pont nekem találták ki minden. Kb ezelött 4 napja leepiláltam a lábam,de mondanom se kell a 3 negyedét otthagyta mert szerintem pici volt a szőr,egy csomó szőrtüsző be is gyulladt. Na de azóta már eltelt 5 nap ugye és ahogy ráborotváltam epilátorra azok a szőrök már simán voltak 1,5 mm-esek. ÉN mindent úgy csináltam ahogy le volt írva leírásban,de talán ha 2 szőrszálat kiszedett a gyanta :/ Mérges voltam aztán kipróbáltam a karomon amit nem szoktam szőrteleníteni, és ott levitte a puha szőrt, de még így is maradt 1-2 szőrszál :/:/ Ez szerintem ziher a gyanta hibája nem? Nektek volt tapasztalatotok a veet gyantákkal? Vagy nektek jó? Vagy én vagyok béna?:( Jahm pluszba hozzátenném, hogy nem voltam lassú letépésnél,mivel megkértem a páromat hogy ő tépje le,aki nem lassúzott egy hirtelen rántással tépte le,nagyon profin:)) Szóvaal? köszönöm!

Legjobb válasz: Igen,a hideggyanta szar....vagy legalábbis a két három éves gyerekek pihéinek eltávolítására találták ki. Szerezz be egy gyantamelegítõt,vagy szettet,hosszútávon jobban megéri,mint ezreseket pazarolni csíkokra.

Igen, a hideggyanta szar....vagy legalábbis a két három éves gyerekek pihéinek eltávolítására találták ki. Szerezz be egy gyantamelegítõt, vagy szettet, hosszútávon jobban megéri, mint ezreseket pazarolni csíkokra.
Beveszi mindenki, a reklámokból mindent megeszünk.Azt is, hogy tök sima lábú lány lehúzza a csíkot és felszisszen..... Jobban megéri szettet venni, 6 körül már lehet rendelni, gondold el, 6ezer az kb. hat alakalom kozmetikusnál, a szetted meg életre megmarad, lehúzócsík és patron fodrászkellékesnél párszáz forintért beszerezhetõ hozzá.
Nõvérem is gyantázza magát, õ nem vett szettet. Csak a gyantát és a lehúzócsíkot, ami összessen kb. 8-1000Ft és sokáig elég! A gyantát a mikróba szokta megmelegíteni, vagy régi kis fazekat, amit nem használunk feltesz a tûzhelyre vízzel és abba melegíti. Így ez abszolút pénztárca-barát megoldás. A hónalját anno a legjobb barátnõjével csinálta, mármint, hogy lehúzták egymásnak a csíkot és kész is. De a kozmetikus profin megcsinálja neked, ebbõl a szempontból jobb. Viszont hosszú távon drága.
A kérdező hozzászólása: :( hát rossz hír pedig nem volt olcsó :/ Ilyen gyantamelegítõ is 6 ezer ft :/ sok egyszerre:) szerintem eljárok kozmetikushoz! De azt nem értem ha ilyen szar miért van rá kereslet? hogyhogy nem ment csõdbe? Ilyen hülyék mint én akik bedõlünk neki fent tartják az üzletet?:D
A kérdező hozzászólása: Azért gondoltam csak kozmetikusra, mert õ mindenhol letudná szedni nekem :) Szóval én itthon magamnak nem tudnám szerintem se hónaljon, se intimen:) Bár nem tudom intimen mennyire kibírható, meg a belsõ részeken hogy szedi le az jól? Tapasztalat?:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkiek ment a zöld kezecske:) Hát hétfõig tudok várni holnapra esõt mond hétfõre mégjobban, addig tudok várni a gyantával tovább nem!!:) 1, 5 mm jah jól beetettek de megnyugodtam hogy nem én vagyok a béna:) Ha hajszárítóval melegíteném fel? xd vagy hülye ötlet?:D Amúgy kezemen mondom volt normális szõr soha nem szõrtelenítek ott, és leszedte igaz de otthagyott szõrszálakat, elég béna XD De csak 1-2 szálat xd Amúgy jól tûrõm a fájdalmat meg minden. Ha hétfõn se szedi le a szõrt megyek kozmetikushoz. Tudjátok elég szar, (hát hogyne tudnátok), hogy 2 naponta borotválni a lábat így nyáron jó idõben :/ Mert hiába szolizok meg minden hogy úgy kevésbé látszik a barna bõrön, de a lábam sose lesz csokibarna nem értem miért! Még napon se nagyon!
Lehet jó a hajszárító is, ki kell próbálnom nekem is :D Amúgy tényleg rossz mindig borotválgatni, fõleg hogy én mindig szét is kaszabolom magam:S

Ez normális a kontaktlencsénél vagy én rontottam el valamit?

12-én lenne egy hónapja hogy kontaktlencsét hordok. Reggel fel akartam tenni, de láttam rajta egy foltot, máskor is volt ilyen, gondoltam ledörzsölöm. hát kiderült, az egy kis szakadás volt és ahogy megdörzsöltem szétszakadt. Ez normális hogy elhasználódik és elgyengül? mert tegnap este még nem volt rajta semmi sérülés...

Legjobb válasz: Napi lencséd van? Úgy hallottam azok valamelyest gyengébb minõségûek, mint a havik. Én most kezdtem el használni havi lencsét, de sikeresen kiszakítottam 1 hét után. :S Remélem legközelebb óvatosabb leszek. Egyébként elõfordulhat az az is, hogy gyári hibás.

Napi lencséd van? Úgy hallottam azok valamelyest gyengébb minõségûek, mint a havik. Én most kezdtem el használni havi lencsét, de sikeresen kiszakítottam 1 hét után. :S Remélem legközelebb óvatosabb leszek. Egyébként elõfordulhat az az is, hogy gyári hibás.
A kérdező hozzászólása: Havi lencsém van, de még egy hónapot se bírt ki :)

Egyetemista csajok! Kívánjátok vizsgaidőszakban a párotok? Vagy én rontottam el valamit?

nemrég találkoztunk, de a legközelebbi talira már el?re megmondta, hogy neharagudjak, hogy valószin? megjön? 20naponként?van ilyen?

Legjobb válasz: Nem, én nem kívánom. Olyankor inkább masztizok.

Nem, én nem kívánom. Olyankor inkább masztizok.
Azt gondolom, hogy egy igazi érzelmeken alapuló kapcsolatba belefér annyi megértés, hogy ha valaki a stressz miatt átmenetileg nem kívánja annyira a szexet. Ez bármikor, bárkivel (hihetetlen, de igen, Veled is!) elõfordulhat. Ha szeretsz valakit, akkor ezt el tudod fogadni, és támogatod és megérted õt nehéz helyzetében. Egy vizsgaidõszak max. 5-6 hétig tart. Ha ennyi idõt nem tudsz kibírni valakiért, az nem elég erõs érzelem. Az én barátom türelmes, kedves, és cserébe hangulatot is teremt, bár vizsgaidõszakom van és igencsak durva (ezért írok ide is negyed kettõkor választ :) hogy ne aludjak el tanulás közben). Légy türelmes, megértõ, érzékeny a gondjaira, és ha érzelmileg közel érez magához, jobban jársz, talán még kedvet is kap, de minden esetre több esélyed lesz rá, mint követelõzve és duzzogva, mint egy kisgyerek. L27
Ugyanez a cipõ nállam is. Utolsó éves a leányzó. Én már kivagyok borulva. Mintha már nem érdekelné a nemi életünk. Folyton idegbeteg és nonsztopp a dolgozattal jön. Nem tudok vele mit kezdeni négy év után már a szakittáson se lepõdnék meg. Viszont mindegyre veszekedik hogy nem figyelek rá, s ha elmondom a bajomat kivan akadva hogy folyton csak a szex-en vagyok fennakadva.
Sõt, én még jobban igénylem, ha stresszes vagyok, akár vizsgák, akár más miatt. Jól jön egy kis lazítás. Persze tudom, hogy eléggé egyedül vagyok ezzel a lányok között :D 23/L
Én vagyok az a kiborult 00:11 Megértem hogy türelem kell. De az is véges. És véleményem szerint ha ketten vagyunk akkor hanyagoljuk az egyéb problémáinkat és az a kevés idõ amit kapok tölle ne az iskolájával teljen el. Ezt vélem normálisnak.
hát persze elõfordulhat a 20 nap, de akkor valami gáz van
utolsónak üzenem, a nõkhöz rengeteg türelem kell és önfeláldozás ...
Hát van ilyen. :) Nem mindenki szexmániás, nekem is van olyan, hogy hetekig nincs kedvem.
A kérdező hozzászólása: úgy látom nem egyedi a problémám! de nálunk ez áprilistól kezdõdött, azóta ha 2szer volt szeretkezés..sokat mondok. a kettõ nem ugyanaz....hogy majdnem 4hónap és 6hét:D de nem értem, nem minden nap kell tanulni. próbáltam már, hogy olyan napon mikor nem volt dolga...mentünk séta..mozi..egyebek...de nem:d
Az utolsó két válasszal szintén egyetértek. Vizsgaidõszakban engem a házból sem tudnál kivinni, lehet beteges, de ez van...reggel 8 kor kelés este 10-ig tanulás, csak akkor eszem ha már nagyon muszáj:D Szóval vizsgaidõszakban másokkal ellentétben rosszul vagyok mindenféle bulitól, szórakozástól még egyes esetekben a sétától is, rendesen feszélyez, hogy miért nem inkább tanulok:-S Aztán ilyenkor nekem jöhetne a párom a szex-el :) ) mondjuk vizsgaidõszakban amúgy sem szoktunk találkozni 150 km van közöttünk. Nekem jövõ héten kezdõdik a szesszióm, neki meg akkor jár le:D így jártunk:D kicsit légy megértõbb, ne haragudj, de ha négy év után csak ennyire vagy képes akkor inkább tényleg a szakítás...
Az utolsó válaszolót felpontoztam, minden szavával egyetértek! Még annyit hozzáfûznék, hogy én is az a fajta vagyok, akinek nem nyugtató hatású a szex, hanem inkább teher a stresszes idõszakokban, Úgyhogy vizsgaidõszakban a hátam közepére se kívánom, de egyébként ez kb. a szórakozás minden formájára igaz. Egyszerûen nem tudom magam kellõképpen elengedi, nem érzem jól magam, és bizony nagyon frusztráló lehet, ha a pasi ezt nem képes megérteni. Azért írtam le hogy lásd, van ilyen is. Ez még nem jelenti azt, hogy nem szeretem a barátomat, vagy hogy a barátnõd elhidegült tõled.
Nálam nem azzal van a gond, hogy nem kívánom, de sokszor van olyan esténk, amikor nagyon fáradt vagyok és nem tudok kettõnkre koncentrálni. Kívánnám a szeretkezést, és jól is esne valahol levezetni a stresszt, az összebújás, simogatás, csókolózás pedig nagyon megnyugtató tud lenni a számomra, de sajnos sokszor túl kevés az energiám, egyszerûen ki vagyok merülve, és olyankor a testem is lassabban, nehezebben reagál... A párommal ugyanez a helyzet, õ is rengeteget tanul, és sokszor neki sincs már ereje esténként másra, mint hozzám bújni. Kívánjuk egymást, de ilyenkor nekünk is csak a hétvége marad az együttlétekre. Hétköznap, vizsgák alatt mindketten fáradtak vagyunk, és általában ahogy hozzáér a fejünk a párnához, már szuszogunk is. Ja, és igen, elõfordul, hogy 20. napra jön meg, ne izgulj. Általában 28 naponként szokott megjönni, az a normális, de van, akinél ilyen-olyan oknál fogva néha rövidebb ez az idõ. 20L
perszeee h kivánom, vizsgaidõszak ide vagy oda.. és van olyan, h 20 napra jön meg.. nyugi..
Hát, 20 nap simán elõfordulhat azoknál a lányoknál akik nem szednek tablettát. Fõleg ha paráznak mindenen, lehet h elõbb, késõbb jön meg, mondjuk sztem ha egyszer megjött késõbb, akkor a következõ ahhoz képest jön meg 28al nappal, és így terveznek elõre, nem? Így lenne logikus. De lehet h felírta a naptárába aztán mittomén nem számolta annyira mint te. :D De amúgy ha nagyon kiváncsi vagy könnyen lecsekkolhatod, és ha kamuzott én azér biztos dühös lennék kicsit. És tényleg vizsgaidõszakban jó a szex mer levezeti a sok feszkót, csak hát a parázós lányoknak ezt lehet mondnai, úgysem értik meg... hogy ha egy jót kefélnének ahelyett h másfél óráig bambulják ugyanazt az oldalt, lehet még jobban is menne a tnaulás, mert jobban fogna utána az agyuk... de ha tényleg fáradtak, nincs mit tenni. Ilyenkor felajánlom, hogy megmasszírozom egy forró fürdõ után, az esetek többségében meg jön a kedve a szexhez, de ha mégse és bealszik az szívás, dehát ez van. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!