Találatok a következő kifejezésre: Én reagálom vagy tényleg baj (3 db)

Én reagálom túl, vagy tényleg baj készülődik? Toxémia gyanús vagyok?

Ma voltam a dokimnál, mert már annyira vizesedem, hogy pihenéssel sem lappadok. (kb. a 20. héten kezd?dött nálam a vizesedés) A múlt héten kedden voltam kötelez? uh-n, akkor a méhlepény érettsége 0 volt, most meg már II. fokban érett, és a köldökzsinór keringése sem volt megfelel?, ezért NST-re is továbbküldött, de ott minden renben volt. Eléggé megijedtem, hogy egy hét alatt ennyit öregedett a méhlepényem! Holnap reggel be kell feküdnöm megfigyelésre, és kivizsgálásra. A doki csak annyit mondott, hogy jobb utánajárni...

Legjobb válasz: szia én is vizesedtem és II fogban vot érett a méhlepény már a 30. héten és persze 160 a vérnyomásom ami gyógyszer mellett is 140 volt, de nem volt semmi bajom hála isten, a babuci is a 41 héten születet meg

szia én is vizesedtem és II fogban vot érett a méhlepény már a 30. héten és persze 160 a vérnyomásom ami gyógyszer mellett is 140 volt, de nem volt semmi bajom hála isten, a babuci is a 41 héten születet meg
Szia a páromnak is nagyobb volt a vérnyomása, de nekik nincs semi bajuk! A vérnyomás egyszerüen lehet a terheség miat is, szerintem meg az is felnyomhatja hogy ideges vagy a helyzet miat, gondol át! Remélem minden rendben lesz veletek! Sok sikert a babaváráshoz!
A vizeletedben volt fehérje? Mert ha igen, akkor valóban toxémia lehet. Nekem a 38. héten megindították a szülést toxémia miatt, de akkor már vizeletem sem volt. Hiába ittam napi 2-3 litert, abból csak 2-3 dl jött ki, a vérnyomásom 140-150 volt, és a súlyom napi 1-1, 5 kg-mal nõtt.
A kérdező hozzászólása: A héten még nem nézték a vizeletem, gondolom majd holnap.
Szia! Szerintem az idegesség sokat ront a helyzeten. Önmagában a magas vérnyomás vagy vizesedés nem gond, kissebb nagyobb mértékben szerintem mindenkinél elõfordulhat. Nekem is gondok voltak a vérnyomásommal, de fehérjét nem találtak a vizeletemben. Mégis reggelinél mindíg azt mondták a nõvérek, hogy "toxos" étrendet kapok: Toxémia, miatt sószegény étrend. Ma már úgy gondolom, hogy ha otthon pihenek, és nem idegesítem magam kihúztam volna végig, így csak a harminchatodik hétig. Azért írom, hogy csak, mert így is minden rendben volt. Üdv : negyediket váró kismama

Én reagálom túl vagy tényleg baj van?

sokat veszekszünk a barátommal, szerintem csak apró hülyeségeken. de ő hamar ideges lesz, közli, hogy vége, nem bírja tovább. majd 1-2 nap (vagy még annyi se) lenyugszik, ír, hogy szeret és csak mérges volt. bár ilyenkor én szoktam erőltetni, h jó szakítsunk, ha ezt akarja, nem erőltetem a kapcsolatot de legalább személyesen beszéljük meg, mondja ki h ezt akarja. na erre még sosem volt képes. tényleg nagy hülyeség az összes vita, nekem rosszul esik nagyon h így viselkedik, hogy ezeken egyáltalán tudunk veszekedni, de aztán mindig arra gondolok, h tényleg szeret és én is őt és ennél sokkal nagyobb problémáink lehetnének, én így nem szakítok. de neki mindig megadom a lehetőséget, hogy mondja ki ha nem akarja folytatni. eddig akarta mindig. mindig törte magát eddig, h találkozzunk tényleg mindent megtett. pénteken volt egy nagyobb vitánk, megbeszéltük h tisztalappal kezdjük újra. úgy volt, hogy ma jön vissza a városba, mert itt tanul ahol én élek, de mégsem jött, majd csak szerdán. be tudna jönni… miért nem akar? és miért én keresem mindig? én ha tudok mindig írok neki, legalább annyit h remélem jól telik a napja, azt modja ő is írna csak megelőzöm. de ha látom is h fent volt nem mindig ír.. sőt. mnodta, hogy nincs baj, ne aggódjak ennyit, szeret engem és nagyon sok időnk lesz még együtt. Már rég elhagyott volna a sok apróság miatt, ha akar, nem? most se mondaná hogy nincs baj, ha lenne, vagy igen? nem akarta volna tisztalappal újra kezdeni, ugye? túl reagálom?

Legjobb válasz: Nem lehet tiszta lappal kezdeni. Ahhoz nagyon be kéne ütni a fejeteket, hogy ne emlékezzetek semmire. Inkább üljetek egymás elé õszintén és mondjátok el egymásnak mit szeret a másikban és mit nem szeret. Ezek után mérlegelni kell, hogy megéri-e a cívódás, egymás vérének szívása.

Nem lehet tiszta lappal kezdeni. Ahhoz nagyon be kéne ütni a fejeteket, hogy ne emlékezzetek semmire. Inkább üljetek egymás elé õszintén és mondjátok el egymásnak mit szeret a másikban és mit nem szeret. Ezek után mérlegelni kell, hogy megéri-e a cívódás, egymás vérének szívása.
nem reagalod tul legalabbis sztem. velem is hasonlo volt az elejen minden rendben meg minden, aztan mindig veszekedtunk es alig talalkoztunk.de utana helyre jott es olyan volt mint az elejen! :)
csuccs le vele beszelni!!!

Füvezik néha, én reagálom túl vagy ez tényleg baj?

Én sose próbáltam, nem tudom hogy megy ez az egész, nem is fogom, én veszélyesnek tartom és félteném, hogy valami baja lesz tőle. Randizunk már régóta, mindenben tökéletes lenne nekem, tényleg minden stimmel, kivéve ez. Barátaim szerint hülyeség, hogy emiatt nem jövök vele össze, főleg hogy ezt csak ritkán csinálja, de nem tudom... én akkor is aggódnék érte. :/ Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Hülyeség, hogy csak emiatt eldobjam magamtól vagy megérdemel egy esélyt? Ja és megtiltani nem fogom neki, meg beleszólni ebbe, ő dolga. Lényeg, hogy tolerálható-e ez vagy nem?

Legjobb válasz: Rászokik, meg drogos, meg alkesz :D Kedves utolsó, fogalmad nincs, mirõl beszélsz, majd este kifejtem bõvebben, most irány a meló.

Rászokik, meg drogos, meg alkesz :D Kedves utolsó, fogalmad nincs, mirõl beszélsz, majd este kifejtem bõvebben, most irány a meló.
Na, akkor kezdjük az elején. Azért, mert néha elszív egy-egy jointot, még nem lesz drogos, ahogy az sem lesz alkoholista, aki nagyritkán összeül sörözni a haverokkal. Egyáltalán nem hiánypótlásról és nem a szar napok utáni feledésrõl van szó, csak idõnként jól esik a lazító hatás, de függõ, aki szurkálni, meg verekedni fog, hogy még egy adagot vehessen, nem lesz belõle, mivel a fû nem alakít ki ilyen mértékû függõséget. Ha valaki ész nélkül csinálja és egyiket el sem nyomta, tekeri is a másikat, az okozhat olyan elváltozásokat, hogy már nagyrészt csak fû hatására szabadul fel boldogsághormon az agyban, illetve észrevehetõbben tompa lesz az illetõ, de ez mindennel így van, amit nem mértékkel csinál az ember és továbbra sem lesz belõle egy agresszív állat. Szerintem sokkal jobb, ha valaki mondjuk akár hétvégente eltol egy jointot, ahelyett, hogy részegen a saját hányásában fetrengjen, meg kötözködjön, egy füvestõl ilyen nem látsz, maximum jó kedve van és röhög mindenen. Sokkal kevésbé fog meggyûlni a bajod vele, kedves kérdezõ, mint azzal, aki minden buliban túláztatja a filtert (már persze, ha nem iszik is a füvezés mellett). Egyébként bármelyik szar gyógyszerre könnyebb rászokni, mint a fûre, ráadásul a mellékhatásuk is sokkal károsabb, de azokat eszi mindenki ész nélkül, mert legálisak, meg orvosok írják fel, hiába van rengeteg bizonyított pozitív hatása a marihuánának. Nem azt mondom, hogy mindenki füvezzen, félreértés ne essék, nálam is már csak nagyon ritkán fordul elõ, de ezerszer normálisabb dolog, mint a társadalmilag elfogadott piálás és társai. Csak mivel az okos magyar törvények szerint "könnyû DROG" kategóriába van sorolva, ebbõl mindenki csak a drogot fogja fel és egybõl egy túladagolt, csontsovány, AIDS-es herkás jelenik meg a lelki szemei elõtt a szó hallatán...
Szerintem a fû az már sok.
NEM tolerálható. Minden füves drogos. Ma egy, holnap egy rossz nap-akkor kettõ, majd szép lassan rászokik.Deformálja a jellemet, megváltozik tõle.Labilissá válik, és az elsõ mindig a fû lesz.A füvesek hiányt pótolnak az életükbõl.Ugyan olyan, mintha alkesz lenne. Hosszútávon csak meggyûlik vele a bajod. Jól teszed, hogy nem próbálod ki.Én se próbáltam, és nem is fogom. Sajnos, a média és 1-2 híres sztár ezt sulykolja a fiatalokba, hogy a fû nem gáz stb. De igen, gáz ! DROG. Jól vigyázz, ez nem vicc, nem játék!
A fû egyáltalán nem gáz. Nem lesz tõle semmi baja, nem alakul ki függõség, nem tudja túladagolni (túl lehetne, de iszonyúan nagy a mennyiség, lehetetlen). Tényleg arra kell vigyázni, hogy a komolyabb dolgok felé ne kezdjen el érdeklõdni, amúgy semmi gáz nem lesz.
Tényleg baj.
Igazából nincs olyan káros, mint gondolják. A veszélye abban áll, hogy esetleg (de egyáltalán nem biztos) tovább léphet komolyabb dolgok felé.
Az én barátommal is így vagyok, de összejöttem vele. Ennyit még elnézek, bár tény hogy nem nézem jó szemmel, de jobban szeretem annál, mint hogy ezt ne toleráljam. :)
Hát ha ezért dobod csak, akkor annyira nem érdekelhet. Ha meg õt érdekled, akkor a minimum, hogy akceptálja ha nemtetszésed a dolog iránt kifejted neki. Még mindig jobb, mint ha piálna ... ha piál is, akkor viszont hagyd a fenébe. :D
Nem baj, lazujjjáááááá.... Baja nem lesz, neki se, neked se, ettõl még nem lesz holnapra herkás, fõleg, ha tényleg csak ritkán csinálja.
Szia! ha jól értelmezem, próbáltad már. Arra nem lenne véletlenül valami tipped, hogyan lehetne olyat találni, aki normális minõséget árul?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!