Találatok a következő kifejezésre: Én reagálom vagy tényleg (28 db)

Most ez csak én reagálom túl vagy tényleg szemétség?

16/L A szüleim amikor elváltak én még csak 1 éves voltam. Apuval tartottuk a kapcsolatot de csak is én miattam. 3 éve feleségül vett egy másik nõt, akit nagyon nem kedvelek. Van egy mostohatestvérem is, akit nagyon megszerettem Apa az utobbi idõben nagyon buta velem és az anyukámmal. A suliban indult egy francia nyelvû tagozat féleség, 1 év alatt megtanulhatok középfokig. Ez elég jól hangzik, de az ára nagyon sok volt:100 ezer. És a héten kellett volna kifizetni, de nem volt most annyi pénzünk. Elmentem apuhoz, hogy egy 50 ezrest adjon kölcsönbe, hogy eltudjak menni rá, de azt mondta sajnálom de nincs péznük most nekik se. A mostohatestvérem jön velem szembe, hogy jöttem elköszönni, mert kiderült hogy mennek 4 hétre Afrikába nyaralni. Utána meg mutatta hogy milyen drága telefont kapott most. Hazamentem és elmondtam anyunak hogy mi történt. Õ meg elment apu feleségéhez, hogy mégis hogy lehetnek ilyenek. Azt válaszolta hogy sajnos nem tudnak kölcsön adni, mert kell nekik a pénz a nyaraláshoz és amúgy sem kapnák belõle meg kell neki a hajhosszabbításhoz is. Megköszöntem apunak a semmit. Hát sajnos nem tudok elmenni a tanfolyamra. :( A mostoha anyám szerint nem érti meg, hogy miért kérek segítséget tõlük, hogy ha nem is tartozom a családi körébe, meg hogy õ már nem az apám ilyeneket mondott. Szerintetek tényleg én várok el mindent?

Legjobb válasz: De õ vér szerint az apukád! De sajnos viselkedésben lehet nem ezt képviseli. Nekem is rosszul esett volna, szerintem nem reagálod túl. 20L

De õ vér szerint az apukád! De sajnos viselkedésben lehet nem ezt képviseli. Nekem is rosszul esett volna, szerintem nem reagálod túl. 20L
Mint apa elbukott, mert nem csak gyerektartással kéne támogatni a gyermekét, hanem segíteni, hogy sikeres emberré váljon. Bár nem írtad, de gondolom apád rendesen fizeti a gyerektartást. Végül is amire a törvény kötelezi azt teljesíti. A törvény szerint gyerektartáson felül nem kötelezõ + támogatni a gyereket. Sajnálatos, mert sok apuka azt hiszi 10 ezer forint több mint elég..
Ha nem írtad volna a hajhosszabbítást, akkor azt mondtam volna, hogy talán csak annyi pénzük van valóban, ami a nyaralásra kell költõpénznek. Azt meg csak nem adják oda, hisz nem mehetnek ki egy fillér nélkül. A telefon is olyan, hogy nem tudhatták elõre, hogy te kérni fogsz pénzt, így nem tartogatták, hanem vettek telót a féltesódnak. Viszont így, hogy hajhosszabbításra még van pénz, és inkább arra költi, nem neked adja oda, a sokkal fontosabb tanfolyamra, így azt mondom, hogy ez mocsok dolog. Egyáltalán nincs igaza apukád feleségének, hogy mi alapon adnának neked pénzt. Addig oké, hogy a családba nem tartozol bizonyos értelemben, más értelemben pedig igenis hogy bele tartozol. Attól, hogy apukádnak új családja van, attól te még ugyan úgy a gyereke vagy ugyanis.
Igen tényleg szemétség. Nem reagálod túl. Sajnálom, hogy nem tudsz elmenni arra a tanfolyamra. (ha mégis írd meg lécci szeretem a happy endeket) Én a helyedben.. huhh.. nem is tudom mit csinálnék de nagyon kiakadnék. Akkor bocsátanám meg a elvinnének Afrikába. Nem is apuka az ilyen apuka aki a vér szerinti lánya vágyait / érzéseit nem veszi komolyan. Persze nem azt mondom, hogy vegyen mg neked minden de ez azért már sok.. L/14
18 éves korodik köteles gyerektartást fizetni. Az, hogy emberileg ekkora senki, ahhoz inkább nem szólok. Egyáltalán nem reagáltad túl. A gyerek csinálás nem egy használati eszköz. Nem viheted vissza garanciával, hogy elromlott. Ösztöndíj és tanulmányi támogatási lehetõségek után már érdeklõdtél valahol?
Azt elfelejtetted írni, hogy ez apukád pénze, vagy elvett egy gazdag nõt, és az õ pénzébõl mennek nyaralni? Csak mert nem mindegy, kinek a pénzérõl van szó. Ha apukád átlagosan keres, és abból tisztességes tartásdíjat fizet, akkor nincs mit tenni, azért mert van egy gazdag felesége, még nem rendelkezik a pénzével. A nõ meg a sajátjából miért is ne költene a gyerekeire és magára? Ha apukád a saját pénzébõl inkább a felesége fodrászára költ, akkor no comment...
Igazából nem kenyérre kell apádnak a pénz, hanem luxus dolgokra, ezért elég igazságtalan veled szemben.Ráadásul te a vérszerinti lánya vagy, érzelmileg és anyagilag is melletted kéne állnia, pláne, hogy simán megtehetné.Szerintem neked van igazad, de ezt úgysem fogják elismerni.
Tényleg szemétség, és igazságtalanság. Apukád és a felesége úgy viselkednek, mintha te tehetnél a kialakult helyzetrõl, holott nem a te döntésed volt, hogy a szüleid elváljanak... Nem csodálom, hogy nem kedveled a mostohaanyádat...milyen alapon mond olyat, hogy nem tartozol a családi körbe és az apád nem az apád???!!! Így ismeretlenül is felment a pumpa bennem. Sajnálom az egészet...
SZEMÉTSÉG.Tényleg.Én most úgy érzem, hogy a apád inkább a mostohaanyádat szereti, nem téged.
Tényleg szemétség, hiszen nem valami hülyeségre kérted a pénzt, hanem egy olyan dologra, ami sokszorosan megtérül majd a jövõben, hiszen a francia nyelvvel elég sok mindent tudnál kezdeni! 50 ezer forint meg kb semmi annak, akinek telik 4 hetes Afrikai útra, gondolom nem az utolsó fillérjeibõl fizette be... Szóval ez inkább nekem úgy tûnik, mintha csak egyszerûen nem érdekelné (bocsi, nem bántani akarlak vele, csak úgy látom!) Az, hogy meg nem tartozol a családhoz???!! Szerintem a nõ féltékeny, vagy legalábbis ki akarja sajátítani apukádat (meg a pénzét)...
Látod, ha eddig fizetett volna apukád, anyukád félre tette volna neked, ha nem lett volna rá szükség, akkor most lenne mihez nyúlni. Ideje lenne fizetésre bírni.
A gyerektartás nem abból áll, hogy "valamennyit fizetett" Azért mert anyud jól keres, még jár a gyerektartás. Nem anyád kapja hanem te. Anyudnak bírósághoz kell fordulnia, és kérnie kell, hogy kötelezzék a gyerektartás fizetésére..
A kérdező hozzászólása: ha jól tudom valameddig fizetett is és írtam is hogy anyu elég jól keres ezért nem fizetett de most kéne mert a házra költünk majdnem mindent
kizárt, hogy kötelezõ legyen egy összegben fizetni, mi az, hogy tagozatféleség? gonfolom, apád nem hülye, járt iskolába és tudja, hogy valami nem oké. tuti kamu a kérdés, ilyent iskpla nem csinál, valami nem kerek.
ha még se tudsz menni a tanflyamra beszélj az iskola igazgatóval errõl, és fogadjatok egy cserediákot: http://www.afs.hu/
Megkaptam az üzenetedet. Írtad hogy apád nem fizet gyerektartást utánad. Ebben az esetben anyád is hibás, mert fordulhatott volna a bírósághoz, hogy apádat kötelezzék a gyerektartás fizetésére. Miért nem tette meg???
A kérdező hozzászólása: ez az eszembe se jutott:D megpróbálom úgy
Egyáltalán nem reagálod túl. Szerintem ez nagyon nem volt fair tõle. Én alapvetõen nem hiszem el, hogy valaki az utolsó megtakarított fillérébõl megy el 4 hétre Afrikába nyaralni, és még 50000 Ft-ja sem marad, mire hazajön. Ilyen a világon nincs. Ez a tanfolyam nagyon jól hangzik, bár a francia nem egy egyszerû nyelv, ha egy év alatt középfokra készítenek fel, az nagyon pörgõs lesz. De én itt még nem adnám fel. Az ilyen tanfolyamokon általában szokott lenni részletfizetési lehetõség is, szóval biztos lehetne egyezkedni a képzõvel, hogy most befizetitek a felét, a másik felét meg x részletben.
A kérdező hozzászólása: apu keres jól, külföldön volt egy cégnél vezetõi posztban, de a mostani felesége is jól keres. Anyum is elég jól keres, de mivel házat ujjítunk meg minden.
Igazi gyökés a nõjével együtt.
A kérdező hozzászólása: még nem, arra számítottam hogy segíteni fog:(
Apád egy mocsok én üzenem!

Én reagálom túl, vagy ez tényleg eléggé durva volt?

Pár órája történt, de még mindig kész ideg vagyok, aludni sem bírok.

Legjobb válasz: Holnap este ne vegyél fel semmit, egyszerûen kapcsold ki a számítógépet, és kezd izgatni. Ha nem mozdul rád, akkor tényleg idióta. Esetleg küldj neki egy sms-t a hálószobából, hogy "beszállsz, egyedül csináljam, vagy hívjam át a Bélát?!"

Holnap este ne vegyél fel semmit, egyszerûen kapcsold ki a számítógépet, és kezd izgatni. Ha nem mozdul rád, akkor tényleg idióta. Esetleg küldj neki egy sms-t a hálószobából, hogy "beszállsz, egyedül csináljam, vagy hívjam át a Bélát?!"
Erõsen túlreagálod, de nincs ezzel semmi baj, úgy tûnik, mostanában érzékeny vagy és kész. Jogod van néha túlreagálni a dolgokat. Ne csinálj belõle nagyobb gondot, mint amilyen valójában! Béküljetek ki, dugjatok egy jót és tegyétek túl magatokat ezen! Ilyen "a legjobb családban is elõfordul". :D :D :D Kár temetni ezért egy kapcsolatot, vagy akár csak veszekedni is. Sokkal nagyobb baj az, ha nem tudjátok ezt egymással megbeszélni, tisztázni, lekommunikálni. AZ baj. Maga, hogy ilyen megtörtént, csak kellemetlenség. Érzed a különbséget, ugye? ;)
Milyen nem fontosa ruha? Ez badarság... számomra nagyon izgató ha a párom valami szexi ruhadarabban bújik oda. 22/F
A fiúk számára nem fontos a ruha, ha tudják mi van benne. Feltehetõleg tényleg észre sem vette. Ha ki akarod mozdítani a youtube elõl, inkább érintsd meg! Szerintem hibáztál, amikor sírva elrohantál, mert ebbõl õ anyit lát, hogy valami számára érthetlen dolog miatt hisztizel. A "beszéld meg vele!" tanáccsal az a gondom, hogy nem fogja megérteni. Számára a szexis ruhában flangálás nem azonos a szexuális kezdeményezéssel. Gondolj bele: ha õ kezdeményezni akar, olyankor elõveszi a legmenõbb öltönyét?
Gondolom hogy jol esik hogy valakinek elmondtad még ha igy a neten is.hát én csaj vagyok de 6 éve vagyok a párommal 2gyerek van és hát még igy egy kis tulsulyal is sürün megkiván .nem tudom mi volt a párodal talán nem tetszet neki a ruha vagy talán munkahelyi gond .akármi lehet az megkell vele beszélni , az is lehetséges hogy megcsal és azért nem tetszet neki mert egy huszéves ha valoban olyan sexis volt az a ruhadarab rádvettete volna magát .ugyhogy beszéld meg vele az a lényeg
nemlehet h azért nemtûnt fel neki h ez vmi új most rajtad, mert máskor is így öltözködsz? mertha sokszor van rajtad ilyen, csakúgy, akkor érthetõ h nemtûnt fel neki, h temost éppen egy új ruciban vagy szexi:D ez pl olyan, hogyha az együtt élõ párok közül a csaj sûrûn rohangál otthon melltartóban, csakúgy, akkor a pasinak nemlesz már olyan nagyszám az h mostépp póló nélkül, csakegy melltartóban van a kedves
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :) aludtam rá egyet, valószínûleg tényleg túlreagáltam a dolgot. Csak tegnap nagyon szarul esett. utolsónak: Nem, nem szoktam mindennap ilyen ruhákban flangálni :)
Jah ez ismerõs. Nekem mondjuk a stílusom olyan hogy ha még netán tetszik is a kötözködés kedvéért beszólok és amikor a leányzó épp olyan hangulatban van h nem vevõ a dolgaimra akkor azt csinálja mint te. De szerintem hülyeség erre így reagálni. :D

Én reagálom túl vagy tényleg érzéketlen az exem?

Szakított, mert már nem szeretett nem voltam érdekes. Én még mindig nagyon szeretem, ezt ? is pontosan tudja. Mikor összejöttünk, bemutattam a barátaimnak, ma már ? is a társaság tagja. Miután szakítottunk, ugyanúgy eljárt a találkákra (így sokkal nehezebb..) ...Most lett egy barátn?je. 1: arra nem volt képes, hogy beállítsa facebookon hogy ne lássam hogy kapcsolatban van + a nyáladzásokat se. 2: az egyik csoportos találkára elhozta a lányt, ? is kezd a társaság tagja lenni.

Legjobb válasz: Tényleg elég érzéketlen a részérõl... De miért nem kéred meg a barátaidat, hogy ne hívják meg minden talira? Vagy hívj el néha te pár embert egy külön talira, hogy ne veszítsd el velük a kapcsolatot. Sajnos, mivel téged zavar a dolog, ezért neked kell megoldanod, vagy elviselned, mert õ láthatóan magasról tesz rá, ha éppen nem élvezi...

Tényleg elég érzéketlen a részérõl... De miért nem kéred meg a barátaidat, hogy ne hívják meg minden talira? Vagy hívj el néha te pár embert egy külön talira, hogy ne veszítsd el velük a kapcsolatot. Sajnos, mivel téged zavar a dolog, ezért neked kell megoldanod, vagy elviselned, mert õ láthatóan magasról tesz rá, ha éppen nem élvezi...
Szerintem túl reagáltad. Most válaszolj õszintén. Ha te lennél az õ helyébe, õ meg a tiédbe, akkor te nem akarnád hogy az ismerõseid lássák facebookon hogy kivel jársz? A nyáladzós képeket én nagyon utálom szóval arra inkább nem mondok semmit. Te még mindig nagyon szereted, õ tudja, de azért is más lánnyal van, õ már nem szeret téged úgy és talán jobb lenne ha ezt elfogadnád. Próbálj meg új életet kezdeni.
A kérdező hozzászólása: 1-2 emberrel tudok 1 héten egyszer találkozni, de az nem ugyanaz mint a szokásos 8 fõs társaság.. mert hetente egyszer találkozunk mindannyian. ilyen rock találkozónak indult, ma már mindenes. (ez kötött, szóval nem olyan hogy ezt meg ezt hívjuk meg, minden vasárnap van, aki tud jön, aki nem nem.) Évközben pedig ezen az egy napon kívül nem nagyon ér rá senki, vizsgák, dogák, valakinek család, párkapcsolat is...
Hívd el te a barátokat külön, és kérd meg õket, hogy az exedet ne hívják... Ha kérdezik, mond meg nyugodtan, hogy zavar, hogy látnod kell õt meg a lányt, de nem szeretnéd elszakítani õket, csak szervezzetek külön programot. Így nem kell róluk lemondanod. A letiltás is jó ötlet szerintem. Amúgy hát... nem köcsögség ez, inkább érzéketlen és tapintatlan dolog, de ha közösek a barátok, akkor logikus, hogy be akarja mutatni nekik az új barátnõt. De annyi esze lehetett volna, hogy nem melletted teszi ezt. 21L
A kérdező hozzászólása: 2: nem is azt mondtam hogy ne rakja ki hogy kapcsolatba van, de azt be tudja állítani hogy csak én ne lássam..
Úgy tudom hogy azt nem lehet úgy beállítani hogy csak te ne lásd.
A kérdező hozzászólása: Be lehet, amikor engem rakott ki is beállította egy csaj miatt..
Nem várhatod el, hogy bujkáljon elõled.
miért kéne titkolóznia? az élet megy tovább... valószínûleg nem azzal fog szarakodni, hogy beállítgassa, hogy pont te ne lásd. amúgy az, hogy te mutattad be a barátaid és most rájuk szállt + az új nõjét is odaviszi... az nagyon gáz. szerintem ezt nem reagálod túl, én is rettentõen ki lennék akadva.

Én reagálom túl, vagy ez tényleg nem normális?

Szeretem a rockot és a metált, de a szüleim emiatt gyakorlatilag kitagadnak. Nem kötöm az orrukra, hogy milyen zenét hallgatok, viszont néha szóba jött, vagy nem is tudom. Anyám azóta fenyegetőzik, hogy megtép, eltilt a géptől és nem találkozhatok a barátaimmal, ha még egyszer ilyen mocskot merek hallgatni, apám furcsán kezel. Azt hiszik, hogy ettől a zenétől majd helyes dolognak találom az öldöklést vagy ilyesmi, miközben ilyesmiről szó sincs! Külsőre sem vagyok extrém vagy polgárpukkasztó. Figyelmen kívül hagynám a zsörtölődéseiket, de marhára zavar, hogy minden adandó alkalommal lecsesznek és rossz embernek tartanak.

Legjobb válasz: Nem, egyáltalán nem normális. Ha nem bömbölteted otthon max hangerõn, úgy hogy õket zavarja, akkor semmi joguk beleszólni ebbe, mivel ez tényleg nem tartozik rájuk.

Nem, egyáltalán nem normális. Ha nem bömbölteted otthon max hangerõn, úgy hogy õket zavarja, akkor semmi joguk beleszólni ebbe, mivel ez tényleg nem tartozik rájuk.
vegyél egy fülest és kész...és szerintem a szülöknek semmi köze ahhoz hogy milyen zenét hallgatsz.Ez pont olyan hogy a szüleid szeretnek egy zene típust pl.régi mulatós számok és te meg mindennap megmondanád nekik hogy ne hallgassák.
Nem normális.:) Nem tudom, de az én szüleim leszrják, hogy mit hallgatok. Sõt, ha meg akarom mutatni, se érdekli... Pedig nem hanyagolnak el. Nem tudom miért:D Pedig még bömböltetem is este 10kor szoktam lehalkítani az erõsítõt néha, mert akkor már a szomszédok is mennek csicsizni.
Nálunk is ez a helyzet. Részvétem. :( Nem, ez nem normális. Rám úgy üvöltenek az Alice In Chains-ért meg a Pistols-ért, hogy szétmegy a ház. De mindegy, majd lelépek, és békén hagynak.
Vallásosak a szüleid? Amúgy átérzem a helyzeted, én After The Burial-t, Attilát, Motionless In White-ot hallgatok é sok más hasonló stílusú zenét. A szüleimnek nem tetszett. Amikor írtam egy brutál verset a zenékre fogták. Büntetésbõl letörölték a zenéimet, ilyenek. Mára belenyugodtak. Ráadásul nekem extrém küldõm van viszonylag. Pár raszta tincs, de hátul szeretném az egészet, nem sokára szõke-lila hajat festetek, cupcake cult-os pólókba járkálok vagy néha goth cuccokba is. Mondd meg nekik, hogy a zenei ízlés magánügy.Semmi beleszólásuk nem lehet. Mondj beteg dolgokat arról a zenékrõl amiket õk hallgatnak és a kedvenc bandáig tagjainak pozitív tulajdonsáágait emlegesd meg fõleg olyanokat, hogy ha jótékonykodnak.
Nekem csak a hangos zenéért akadnak ki, de akkor sem ennyire. Nem normális a szüleid viselkedése!
Ez tényleg nem normális dolog. Az lenne normális, ha beszólnának, hogy halkítsd le a zenét, nem ez. Nálunk ez úgy nyilvánult meg anno a szüleimnél, hogy apum olykor berontott a szobába, hogy ha nem halkítom le "ezt a sz.rt", kivágja a magnót az ablakon...:D Anyum egyszer fenyegetõzött azzal, hogy kettétöri a Depresszió CD-met, az is azért volt, mert annyira tomboltam rá, hogy nekiestem a szekrénynek. Ja, és még a tipikus beszólás: "Most azonnal halkítsd le, ez nem fehér embernek való!". Valahogy próbáld velük megbeszélni, hogy ettõl nem leszel sátánista vagy sorozatgyilkos, sõt, ha van valami magyar szám, amit szeretsz, és nincs durva szövege, meg is mutathatod nekik. Nem tudom, mennyire hallgatsz durva zenét, nálunk a Bridge to Solace volt olyan, amiért majd letépték az ajtómat, ha véletlenül füles nélkül hallgattam...:)
Ez tényleg nem normális, és nem te reagálod túl, persze, ha nem teljesen hangerõn szól, és zavarod vele a többieket.
Nem normális marhák a szüleid, már bocsánat. Vegyél magadnak fülest és hallgasd úgy. Egyébként az én zenei ízlésem is hasonló:)
Az utolsó a jó tudd meg mit szeretnek azt mondd meg hogy szar ne halgassák!Nem normálisak!Én fülessel hallgatom meg nem is magyar szóval nem tudják mirõl is szól de nem érdekli õket igazán, 12-13 éves koromban(még közös gép volt fülesemm meg nem) és elkezdtem Divizió 88-at hallgatni akkor anyám sokszor elég durva aljas módon ecsetelte hogy minket is megölhettek volna úgy és lehet hogy egymást huzgálnánk a tömegsírokba....ez szar emlék de pár év múlva mikor olvasottab lettem a témában és az ilyen beszédeit viszonoztam a másik oldalról észérvekkel támasztva támadva azt hogy egyáltalán nincs otthon a témában, tipikus agymosott aki ponnt annyit tud ami ahhoz kell hogy sajnálja ezeket utána valahogy leakad róla mostmeg laptopom van fülesem szóval fogalmuk sincs mit hallgatok, nem tudom pontosan milyen az elõadókat hallgatsz de ha lehetséges akkor kérdezd meg hogy mi a fene nem tetszik neki benne szidd amit õk szeretnek ha ez sem segít szard le légy önmagad nehogymár megmondják mit hallgathatszXDmég viccnek is roszzXD

Ez tényleg olyan hatalmas probléma? Vagy csak édesanyám reagálja túl? Miért nem érti meg, hogy én más vagyok?

Édesanyám mindig olyan volt, hogy ha kapott valami feladatot, akkor annak rögtön nekiült és megcsinálta. Engem is így próbált nevelni, én viszont más lettem, hajlamos vagyok az utolsó pillanatra hagyni mindent. Fontos viszont megjegyezni, hogy becsületes vagyok, és mindig megcsinálok mindent határidőre, csak szokásom halogatni. Édesanyámmal ezen régen is sokat veszekedtünk; mikor házit írtam, azt általában késő este vagy kora reggel tettem, míg ő ragaszkodott volna ahhoz, hogy rögtön iskola után üljek neki. Sokszor van vita emiatt kettőnk között, most legutóbb nem mentem rögtön a hivatalba, ahonnan papírom jött. Nagyon kiakadt rajta, hogy majd csak jövő héten fogok bemenni, pedig a lapra rá van írva, hogy 8 munkanapon belül kell bemennem, tehát bőven van 2 hetem... Mellesleg felnőtt ember vagyok, és ilyen a személyiségem, ne akarjon megváltoztatni... Szerintetek is nagy probléma, hogy ilyen vagyok?

Legjobb válasz: túlreagálja.Te ilyen vagy (én is ilyen vagyok) , nincs ezzel semmi gond, határidõben csinálsz mindent.Õ más embertípus, ennyi.

túlreagálja.Te ilyen vagy (én is ilyen vagyok) , nincs ezzel semmi gond, határidõben csinálsz mindent.Õ más embertípus, ennyi.
Túlreagálja. Én is olyan vagyok amúgy, mint anyukád, és én azzal a felfogással értek egyet, hogy jó mindenen inkább túllenni, mint halogatni... Viszont, ha más nem ilyen, azzal nincsen semmi baj, nem vagyunk egyformák. Elvárom, hogy rám se erõltessenek semmit, viszont én sem teszem ezt másokkal. Élni és élni hagyni, ugyebár...
Az édesanyádnak nagy probléma! Azért Õt is megérthetnéd. Van mindig egy középút. Próbáld megtalálni.
Kicsit túlreagálja. De ha felnõtt ember vagy, akkor egyszerû a megoldás, ne mondd el neki. Másrészrõl viszont tény, hogy az utolsó pillanatban való feladatvégzésnek megvan az a veszélye, hogy ha bármi probléma lép fel, kicsúszol a határidõbõl. Én például az egyetemen egy egész évet csúsztam, részben emiatt (félretájékoztattak, és nem tudtam módosítani a papíromon, mert nem volt már rá idõ). Szóval tény, hogy alapvetõen nem feltétlenül olyan nagy baj, ha az ember nem halogatja a dolgokat.
detto mint nálunk :) hogy miért nem intézem el egybõl, miért nem tanulok egybõl, akkor legalább túl lennék rajta...de én meg totálisan az utolsó percre hagyok mindent...abban igaza van, hogy volt, hogy kicsúsztam a határidõbõl...azóta ezen igyekszem változtatni...én ráérõsebb vagyok mint õ...felõlem csinálja, csak engem hagyjon ezzel:) felnõtt vagyok, férjem van...örületbe kerget, ha megkérdezi, hogy voltál e már itt vagy ott...még nem....és miért...mert nem és kész:) majd elintézem pár nap mulva...mivel tényleg ráér...:) 24L

Én reagálom túl vagy tényleg balszerencsés vagyok?

Amikor megtetszik egy fiú,látásból,megismerkedek vele egy kis idő múlva amikor úgy érzem készen vagyok rá... Eddig mindig az volt,hogy miután megismerkedtünk rá 1-2 hétre lett barátnője. Volt olyan is,hogy egy srácnak aki bejött sose volt még barátnője erre ismerkedésünk után 2 nappal találkozott valakivel,akivel végül összejött. Eddig tényleg bármikor így volt,lett a srácoknak barátnője. De olyan is volt,hogy egy ideig nem akartam megismerkedni egy sráccal ez miatt,de rászántam magam és ismerkedésünk előtt pár nappal lett barátnője... Túl reagálom a dolgot? A barátaim szerint tiszta paranoiás vagyok,de hát ha ez van. Nem vagyok csúnya,sokak szerint szép vagyok csak sokszor a "rossz" ember tetszik meg.

Legjobb válasz: Egyfajta párkapcsolati múzsa lehetsz :D. De amúgy ja: túlreagálod. Én 16 évesen azon pattogtam, hogy miért van, hogy mindig az idiótáknak tetszem. Nem csak nekik tetszettem, pusztán egy peches idõszak volt.

Egyfajta párkapcsolati múzsa lehetsz :D. De amúgy ja: túlreagálod. Én 16 évesen azon pattogtam, hogy miért van, hogy mindig az idiótáknak tetszem. Nem csak nekik tetszettem, pusztán egy peches idõszak volt.
noveremnek is ugyan ez van:DDD
Sokkal többet hiszel magadról, és igen: nincsenek véletlenek.
Menj el kerítõnõnek, 100% hatékonyságú leszel, pasid akkor se lesz de legalább mocskos gazdag leszel...
neeee, nálam is így van.
Én a lányokkal voltam így.

Én reagálom túl, vagy tényleg baj készülődik? Toxémia gyanús vagyok?

Ma voltam a dokimnál, mert már annyira vizesedem, hogy pihenéssel sem lappadok. (kb. a 20. héten kezd?dött nálam a vizesedés) A múlt héten kedden voltam kötelez? uh-n, akkor a méhlepény érettsége 0 volt, most meg már II. fokban érett, és a köldökzsinór keringése sem volt megfelel?, ezért NST-re is továbbküldött, de ott minden renben volt. Eléggé megijedtem, hogy egy hét alatt ennyit öregedett a méhlepényem! Holnap reggel be kell feküdnöm megfigyelésre, és kivizsgálásra. A doki csak annyit mondott, hogy jobb utánajárni...

Legjobb válasz: szia én is vizesedtem és II fogban vot érett a méhlepény már a 30. héten és persze 160 a vérnyomásom ami gyógyszer mellett is 140 volt, de nem volt semmi bajom hála isten, a babuci is a 41 héten születet meg

szia én is vizesedtem és II fogban vot érett a méhlepény már a 30. héten és persze 160 a vérnyomásom ami gyógyszer mellett is 140 volt, de nem volt semmi bajom hála isten, a babuci is a 41 héten születet meg
Szia a páromnak is nagyobb volt a vérnyomása, de nekik nincs semi bajuk! A vérnyomás egyszerüen lehet a terheség miat is, szerintem meg az is felnyomhatja hogy ideges vagy a helyzet miat, gondol át! Remélem minden rendben lesz veletek! Sok sikert a babaváráshoz!
A vizeletedben volt fehérje? Mert ha igen, akkor valóban toxémia lehet. Nekem a 38. héten megindították a szülést toxémia miatt, de akkor már vizeletem sem volt. Hiába ittam napi 2-3 litert, abból csak 2-3 dl jött ki, a vérnyomásom 140-150 volt, és a súlyom napi 1-1, 5 kg-mal nõtt.
A kérdező hozzászólása: A héten még nem nézték a vizeletem, gondolom majd holnap.
Szia! Szerintem az idegesség sokat ront a helyzeten. Önmagában a magas vérnyomás vagy vizesedés nem gond, kissebb nagyobb mértékben szerintem mindenkinél elõfordulhat. Nekem is gondok voltak a vérnyomásommal, de fehérjét nem találtak a vizeletemben. Mégis reggelinél mindíg azt mondták a nõvérek, hogy "toxos" étrendet kapok: Toxémia, miatt sószegény étrend. Ma már úgy gondolom, hogy ha otthon pihenek, és nem idegesítem magam kihúztam volna végig, így csak a harminchatodik hétig. Azért írom, hogy csak, mert így is minden rendben volt. Üdv : negyediket váró kismama

Csak én reagálom túl vagy ez tényleg kicsit szemétség egy lány részérõl?

Arra gondolok, amikor végig úgy viselkedik, mintha õ is többet akarna, aztán amikor oda kerül a sor, benyögi, hogy csak barátok vagyunk. Ha õ sem tudja mit akar, minek viselkedik úgy?

Legjobb válasz: Valószínûleg csak te érted félre a viselkedését. Belelátod, beleképzeled a saját vágyaidat. Ha világosan megmondja, hogy csak barátságot akar, akkor egyértelmû a helyzet, még akkor is, ha neked ez nem tetszik.

Valószínûleg csak te érted félre a viselkedését. Belelátod, beleképzeled a saját vágyaidat. Ha világosan megmondja, hogy csak barátságot akar, akkor egyértelmû a helyzet, még akkor is, ha neked ez nem tetszik.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nehéz megmondani, hogy nem láttam soha, mi történik köztetek. Oké, hogy te elmeséled, de az csak a te szemszöged lesz. Néha eszembe jut, amikor férfiak félreértelmezték a reakcióimat, aztán a nagy semmibõl jött egy elég durva szexuális közeledés és ha nemet mondtam, háborogtak. Meg amikor már az elején jött valaki a célzásokkal, én meg, mivel AMÚGY érdekes embernek tartottam, úgy gondoltam, valahogy ellavírozok vele, megpróbálom szigorúan baráti mederbe terelni a társalgásainkat, a célzásokat elengedem a fülem mellett, mert így van esély, hogy tovább élvezhetem az amúgy érdekes társaságát. Ha egyértelmû lennék, akkor otthagyna a pitsába sértõdötten, ezt mindegyik kimondta, ha nem is szó szerint. Azóta eltelt egy-két év, és az elsõ körben elhajtom az ilyen alakokat, ha valakitõl nem akarok semmi szexuális jellegût, de õ ezen megsértõdik, akkor leszarom az egész embert úgy, ahogy van. Ezeket azért írtam le, mert tipikus helyzetek és hátha csak itt a gond, amin te is tudsz változtatni. Kivéve, ha tényleg nem tudja, mit akar. Abban nem tudok segíteni, akkor komolytalan, ne foglalkozz vele.
A kérdező hozzászólása: Na jó de mi nem szögeztünk le semmi ilyesmit :D
A másodikkal értek én is egyet. Sajnos ez egy rossz szokása a nememnek úgy néz ki.:/ Erre tényleg csak annyit lehet mondani, hogy ilyennel ne foglalkozz. Amúgy velem is hasonló a helyzet, azzal a különbséggel, hogy én már az elején leszögeztem a fiúval, hogy csak barát, de az szívesen, ennek ellenére, még mindig teper, pedig ár többször is mondtam ezt neki... Viszont szégyen szemre belátom, hogy ez valahol mélyen tényleg jó érzést kelt bennem.:/
Nem reagálod túl! Igen, vannak tipikusan ilyen típusú csajok.Ha van(lesz) emberismereted, akkor az elején megismered az ilyeneket. Jó el kell hajtani a p.csába az ilyen kis díszpintyeket. Egyébként ezt a típust elõbb utóbb úgy megszivatja valaki, hogy csak na, aztán mehet panaszkodni a jóanyjának...
A kérdező hozzászólása: Könnyû azt mondani :D
A második válaszolónak teljesen igaza van. Az egyik barátnõm ugyanezt csinálja egy fiúval, szegény srác teljesen bele van esve. Mikor megkérdeztem mért csinálja ezt azt mondta hogy arra vár jöjjön egy jobb, addig elszórakozik "ezzel". Hiába mondom neki hogy ez nagyon gonosz és gerinctelen dolog, de nem hallgat rám. Ilyen lánnyal szerintem ne foglalkozz. 16/L
-észre
Kicsit?Ez nagyon az... Amúgy elég nehezen félreérthetõ, ha valaki úgy viselkedik, az emberek túlnyomó többsége inkább nem veszi ezeket a dolgokat észre, nem hogy beképzeli...
A kérdező hozzászólása: #1 Elég nehezen félreérthetõ volt.
Tudja hogy mit akar, csak élvezi, hogy valaki szerelmes belé és fut utána. Ez növeli az egóját. Ha már az elején leszögezte volna, hogy õ nem akar többet, akkor nem küzdöttél volna érte x idõn át, és akkor nem nõtt volna az önbizalma, mert ha már egy valaki is küzd érte, akkor már úgy érzi, hogy õ aztán biztos nagyon jó nõ. Igen, nagy bunkóság, az érzelmeid kihasználásával épít önbizalmat magának. A csajok 80%a ezt csinálja. Üdv az életben.
Két eset van: 1. a lány valójában tényleg haverként is viselkedik veled és te érted félre, vagy inkább: 2. a lány szórakázik veled, vagy ami még rosszabb kihasznál, mert mondjuk azért segíteni jó vagy, meg windowst installálni, meg cipekedni stb.. és tudja, hogy te többet remélsz, de jól megszívat ezzel!

Esküvő előtt ilyet tenni (szerintetek) tényleg megalázó vagy csak én reagálom túl?

Volt legénybúcsú-lánybúcsú, ahogy szokás. A (most már) férjem barátai nagy partiarcok és egyik sem a hűség mintaképe így tudtam, hogy semmi jóra nem számíthatok. Nem szabtam meg semmit, 2 napra leutaztak a Balatonra, közben nem is beszéltünk telefonon sem, gondoltam hadd élvezze a helyzetet és hadd szórakozzon. Egyetlen egy kérésem volt, amit mondtam a barátainak is, hogy sztriptíztáncosnőt legyenek kedvesek ne rendeljenek. Hát rendeltek. Nem rég láttam meg csak az akkor készült képeket meg a videófelvételt, majdnem lefordultam a székről, ugyanis a meztelen öltánctól kezdve az egymás testéről való tejszínhab lenyalogatásig minden volt. Csók, orál, szex (állítólag) nem de már nem tudom hogy mit higgyek ezek után. Szerintem ez az én szemszögemből tekintve rettentő megalázó, hogy kedden még más nő meztelen melleiről nyalogatja le a tejszínhabot szombaton meg nekem mondja ki az igent.. Ráadásul meg is kértem rá hogy tőlem ihat amennyit akar, csinálhat mindenféle őrültséget, csak sztriptíztáncost ne, erre meg de. Kimondhatatlanul rosszul esik ez nekem, nagyon mérges vagyok rá és sokkal kevésbé tudok már bízni benne, mert ugyan ki tudja mik történtek még azon a hétvégén..

Legjobb válasz: Ha a csók megcsalás, akkor egy másik nõ mellérõl a akárminek a lenyalása is az... Nem szokás csak úgy akárkinek a mellét nyalogatni, ez is általában intim, szexuális tartalmú dolog. Bocsi, hogy ezt írom, de nálam ez nagyon nem férne bele, még a tánc oké, de max ennyi, se tapizás, se nyalogatás, se semmi. Én nem mentem volna hozzá...

Ha a csók megcsalás, akkor egy másik nõ mellérõl a akárminek a lenyalása is az... Nem szokás csak úgy akárkinek a mellét nyalogatni, ez is általában intim, szexuális tartalmú dolog. Bocsi, hogy ezt írom, de nálam ez nagyon nem férne bele, még a tánc oké, de max ennyi, se tapizás, se nyalogatás, se semmi. Én nem mentem volna hozzá...
Szerintem nem reagálod túl. Ha amíg "jártatok" vagy "udvarolt" neked kibírta más csaj nélkül, akkor igazán nem értem miért kell az utolsó napokban ilyeneket -akármit- tenni -.-
Elsõ! Szerintem a lány-, és legénybúcsúk nem arra valóak, hogy megcsalják egymást a felek! Hanem hogy jót szórakozzanak az esküvõ elõtt a barátaikkal, barátnõikkel. Nekem ebbe sem a csók, sem a szex nem fér bele..
Kár volt megnézned a képeket, és a videót. Most évekig ezen fogsz lovagolni! Jó kis barátok, akik vidáman a kezedbe nyomták... viszont valószínû, ha történt volna más is, akkor nem láthattad volna egyáltalán a felvételt. Megbíztál benne, szeret téged, elengedted, kitombolta magát, kész. Te is nyalogathattál volna chippendale fiút, ahogy elsõ írja. Azt csináltál te is a lánybulin, amit akartál, szerintem a párod nem kérte tõled számon. Megalázó az lenne, ha ezzel hencegne a család elõtt, sztorizna a baráti körben, vagy feltenné a fb-ra. De nem kéne aggódnod, egy legénybúcsún úgy be tudnak rúgni a srácok, hogy tán meg sem tudta volna d.gni, de kérdéses, egyáltalán akarta-e?!!!! Akiben benne van a szédelgés, annak nem kell vad buli, a megfekteti a kolleganõjét is. Akiben nincs, annak billeghet egy bombázó is meztelen. Ha legközelebb rajtakapod, hogy más nõt szorongat, akkor már igen, az gáz.
Ha nem történt semmi, akkor ugyan mi az istenért kell ezen problémázni? Nem a sztriptíztáncosnõ fogja tönkretenni a kapcsolatotok, akinek valószínûleg már más pasik, máshol nyalogatják az akármijét, hanem az, hogy folyton ezen kattogsz és hisztizel.
Túlreagálod!
Igen, te reagálod túl.
A legénybúcsúnak és a lánybúcsúnak az a lényege hogy olyan, mint ha egyedülálló lennél, tehát mindent szabad. Te reagálod túl, ez egyáltalán nem megalázó!
Nõként mondom hogy igen, te reagálod túl! A legénybúcsún történnek érdekes dolgok, jobb ha inkább nem is tudod mik. Ne foglalkozz ezzel túlzottan. Neked mondta ki szombaton az igent, akkor meg mit foglalkoztat az hogy egy tök ismeretlen csaj mellérõl nyalta le kedden a tejszínhabot? Valószínûleg már arra sem emlékszik hogy nézett ki. Ez csak felesleges hiszti.
És mint nõ írtam.
Utolsó, ebben nincs semmi alpári, bennem is ez a kép jelent meg, bár nem konkrétan a herékkel :)
Ne haragudj, hogy alpári leszek, de szeretném érzékeltetni ezt a másik szemszögébõl: vajon a võlegényed mit szólt volna, ha te, (és még egyszer bocsánat) a lánybúcsún egy másik pasi heréirõl nyalod le a tejszínhabot? Hmmm?
Ez szerintem sem fér bele, fõleg pár nappal házasságkötés elõtt. Én nyáron megyek férjhez, de ilyen fel sem merül közöttünk és szerintem ez a normális. Nem tudnék már megbízni a páromban ha idegen nõk mellérõl tejszínhabot nyalogatna, miközben esküvõre készülünk... Nem vagyok prûd, de ha ilyet megtett a hátad mögött, hát nem tudom. Talán még érnie kell a házassághoz. Mi lesz ha lesz gyerek is?
Nem reagálod túl, igenis ne nyalogassa más mellét, ez alap egy nem nyitott kapcsolatban, azt hiszem. Nézegetni lehet meztelen nõket akár házasként is, abban nem látok problémát, de a nyalogatás... Tökmindegy, legénybúcsú vagy sem. S ha már most nincs meg a bizalom (nem tudod, mi történt még és nem hiszel neki)... az baj.
Gyönyörû világban élünk, ahol ilyen arányban vannak azok, akik szerint teljesen természetes, és belefér egy kapcsolatba (majdnem házasságba), hogy az egyik fél egy ellenkezõ nemût nyalogasson. Lehet, hogy konzervatívak vagyunk (bár az ismerõseink alapján ez eléggé az utolsó jelzõk között szerepel, amit ránk lehet aggatni), de ez nem fér bele egy normális kapcsolatba nálunk. A táncoslány még nem zavarna, de a tapizás, nyalogatás már igen. Tapizzon és nyalogasson engem a férjem, ne valami vadidegent, még akkor sem ha buli van.
Szerintem a võlegényed a barátai áldozata. Ülj le vele 4 szem közt és úgy beszéljétek meg. Az is lehet, hogy nem érett még a házasságra, ha nem tudott helyesen dönteni, és nemet mondani a megfelelõ pillanatban, de az is lehet, hogy nem gondolt arra, hogy neked ezzel ekkora fájdalmat okoz. A lényeg, hogy mást ne vonj be, ti beszéljétek meg.
Ez már sok! Az, hogy elhívtak egy sztriptízest még hagyján...de az, hogy a csaj mellérõl nyalókázza a tejszínhabot...az már gáz! Ezt úgy mondom, hogy személyszerint egyáltalán nem tartozok a féltékeny és minden marhaságon vergõdõ nõk közé...
Legény- meg lánybúcsú ide, vagy oda, ha valaki arra készül, hogy összekösse az életét valakivel, tudnia kell, mi az, amit a másik még elvisel és mi az, ami már neki megalázó. Na, ez utóbbit még azért sem szabad megtenni, mert jaj, de kib.szott jó buli! "kedden még más nõ meztelen melleirõl nyalogatja le a tejszínhabot szombaton meg nekem mondja ki az igent.. " ...Hát, nekem nem mondaná ki ezek után. Nem azért, mert jól érezte magát, hanem azért, amit fentebb írtam. Ne házasodjon, akinek nehezére esik tiszteletben tartani a másik érzéseit! Vagy válasszon olyat, akit ez nem zavar és kész.
A válaszíró 51%-ban hasznos válaszokat ad. Nyugi az enyémet meg lepontozzák, mert én nem helyeslem a táncoslány mellének a nyalogatását. Valakinek ez okoz örömöt, hogy pontozgat, jelentget, gondolom növekszik tõle a százaléka. Ilyen ez az oldal.... Nekem másik kérdésnél törölték a válaszom, pedig esküszöm nem írtam benne semmi sértõt.
Nekem az ilyenen nagyon eldurranna az agyam és beadnám a válási papírokat. Egyrészt mert elfelejtett errõl beszámolni, másrészt mert ez nekem megcsalás és elveszne a bizalmam, örökre ezen kattognék és naponta a fejéhez vágnám, undorodnek és kerülnem.
Szerintem a võlegényed a barátai áldozata. Szerintem is. Ahhoz nagyon tökösnek kell(ett volna) lenni, hogy leállítsa azt a csajt, akit a haverok rendeltek. én gondolom, a többi kan vitte bele a hülyeségbe. (én sem ilyen fiúra vágyom)
Én biztos, hogy ezek után elhalasztanám az esküvõt. Azt nem mondom, hogy egybõl szakítok és kész, de pár hónap biztos kéne, hogy feldolgozzam. Én is fogom majd kérni, hogy ne legyen sztriptíztáncos, mert számomra megalázó, ha a võlegényem orra elõtt lóbálja a tõgyeit. Ha valaki ennyire nem képes, hogy mások érzéseit tiszteletben tartsa, akkor az még nem hogy házasságra nem érett, de párkapcsolatra sem. Le lehet "prúdözni", de nekem is vannak érzéseim, ha a párom szeret, akkor ezt tiszteletben tartja. Én is tiszteletben tartom, ha õ kér valamit tõlem, ez így mûködik. Tehát lefújnám az esküvõt egy idõre, legalább érezzék is, hogy velem nem lehet bármit megtenni...
Jaj ne, kitörölték a hozzászólásom. :D Szóval még egyszer.;) Én is gusztustalannak tartom az olyan embereket, akiknek ez a menõ.Fõleg ha nem mind két fél tartja egyértelmûnek. Mondjuk kíváncsi lennék arra, hogy akik itt helyeselnek élesben mit szólnának ehhez. Ferde egy világban élünk, de hála vannak még normális emberek is.
"Emberek, most komolyan ott tartunk, hogy a legénybúcsú ESÉLY egy "utolsó" kufircra mással?!" Szerintem van aki így gondolja! És helyesli! Hogy milyen emberek vannak....!!!
# 2/51 04-13 16:19 "Nõként mondom hogy igen, te reagálod túl! A legénybúcsún történnek érdekes dolgok, jobb ha inkább nem is tudod mik. Ne foglalkozz ezzel túlzottan. Neked mondta ki szombaton az igent, akkor meg mit foglalkoztat az hogy egy tök ismeretlen csaj mellérõl nyalta le kedden a tejszínhabot? Valószínûleg már arra sem emlékszik hogy nézett ki. Ez csak felesleges hiszti." A barátnõm a nászéjszakán kapta el újdonsült férjétõl a gonorrhoeát amit a férj a lénybúcsún szedett össze valami [email protected]ól.... Szóval szerintem jogos a hiszti, és abszolút nem reagálja túl!!!
emberek, most komolyan ott tartunk, hogy a legénybúcsú ESÉLY egy "utolsó" kufircra mással?!
minek nézted meg a videót? sosem firtatnám mi történt a legénybúcsún, és nem is kötnék ki soha semmit.mire fel? és mibõl gondoltad ha majd akkor nem történik semmi? te ismered a férjed, gondolhattad h ilyenek fognak történni, gondolom azért féltél elõre
Itt egy hiba történt: hallottál/ láttál bármit is a legénybúcsúból. Ami ott történt, ott is kellett volna maradnia. Én képet sem csináltam volna errõl a helyükben. Minek? Ha komolyan gondolja a házasságot, akkor úgysem csalt volna meg. Akkor szerintem felesleges volt az esküvõ után megszellõztetni ezt a témát. 24N
a legénybúcsú, lánybúcsú nem jogosít fel senkit sem arra, hogy megcsalja a párját (történjen ez bármilyen formában!). ha neked már egy csók megcsalásnak számít (nekem az), akkor nincs mirõl beszélni. és igaza van annak a válaszolónak, aki feltette a kérdést fordított esetben (gondolok itt a herenyalogatásra:) ).
Ja, bocs tényleg. Figyelmetlenül olvastam, valóban a most már férjrõl van szó.
Nem tudja elhalasztani az esküvõt, mert már hozzáment. Én elválnék. Nekem ez olyan, mintha megcsalt volna és nem csak olyan, hanem megcsalás is. Teljesen mindegy, hogy mikor, hol és milyen körülmények között nyalogatta egy másik nõ mellét, egyszerûen nyalogatta és kész, ráadásul errõl még videó és fénykép is van. Undorító, óhatatlanul is ez jutna eszembe minden egyes alkalommal, mikor engem is megnyal. Rossz embert választottál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az önkéntes jelentgetõnek üzenném, hogy jó lenne ha nem töröltetné ki minden második választ, csak mert neki nem tetszik. Én tettem fel a kérdést, majd én eldöntöm hogy mi a provokatív és mi nem. Teljesen normális hangnemben írott válaszok érkeztek, miért kell õket töröltetni? Valakinek komolyan ez az élvezet? Szinte végig sem tudom õket olvasni, mert egybõl töröltetik. Komolyan emberek.. Oké, hogy más vélemény, de ne alacsonyodjunk már le ilyen szintre. Legalább azt az esélyt adjátok meg nekem hogy az ÉN kérdésemre érkezett válaszokat normálisan végig tudjam olvasni, rendben? Köszi!
Én nem tudnék vele maradni, akkor sem, ha most mentem hozzá. Tõlem aztán bármilyen és bármennyi sztriptíztáncos lány lehetett volna azon a bulin, de az, hogy annak a testét nyalja, undorító, ha a fenekét markolászta volna és nyomta volna a farkához, az is az lenne, mert sok év után biztosan megkívánunk majd mást is, ahogy múlik a szerelem, dehogy az esküvõ napja elõtt Õ már másra élvezkedjen, azt nem viselném el. Minek vett el Téged, ha Õ már most kíván és nyal mást nõket? Az meg, hogy hova nyalt, szerintem már teljesen mindegy.
Szerintem ha neked ez rosszule sik, meg így reagálsz az teljesen normális.Mindenki szubjektívan ítélkezik errõl, ahogy sok minden másról is, ezért itt bárki bármit mondd, azt ne vedd túlzottan komolyan, hiszen a saját értékrendje szerint írja.Amit most objektívan itt el lehet mondani, az az, hogy megmutatták a képeket, tehát nem titkolóznak.Mondjuk az, hogy a kérésed ellenére hívtak sztriptíztáncosnõt, az semmiképp sem jó.
mármint hogy nem az csinalhat amit akar?
ha nem errol, akkor mirol szol a legenybucsu?
ezt piszkosul túl reagálod. Mi lyen bajod lett ebböl?
#13-as, te meg nem tudsz olvasni? Nem volt szex. De most komolyan, az ilyen minek szól egyáltalán hozzá aki egy szöveget sem tud értelmezni?
Én nem hisztiznék ezen. A táncosnõ nem akar a férjedtõl semmit az égvilágon, és még csók sem történt.
Figyelj, ez a mûsor része gondolom, annak a lánynak van egy programja, ha vetkõzõs fiút hIvsz õk is elég merészek. Én nem akadnék ki, hidd el buliból csinálta, nem hinném, hogy ott akkor begerjedt volna.
Szerintem mind a ketten hibásak vagytok. A te hibád hogy a sztriptíztáncos csajt megtiltottad neki, az õ hibája (márha igazak a pletykák) a szex.
Így van, kár hisztizni. Gyáva Oroszlán jól írja, ha meg akar csalni, nem (csak) egy nyilvános helyzetet fog felhasználni!
Kihisztizted magam, ok, mostmár lépj túl rajta. Gondolj bele, valószínûleg nem õ hívta, hanem "meglepetésvendég" volt, úgymond ajándék a barátaitól. Mit csináljon, sétáljon ki, vagy csukja be a szemét? a mellnyalogatás a show része. Nem a legszebb dolog, de végülis ezért alakult ki a lány/legénybúcsú, többször ilyet úgyse fog. (jobb esetben) És HA meg fog csalni, nem ilyen helyzetben, ilyen nõvel fog.
Szerintem nem reagálod túl. Férjem (akkor még nem volt az) haverjának is volt legénybúcsúja, volt ott is a táncoslánytól a privát táncig minden... Bár õk nem rendelték, hanem eleve egy ilyen "bárba" mentek... Azért írtam idézõjelbe, mert a munkámból kifolyólag én is vooltam jó pár ilyen helyen, éjjel, akcióban, és eleget láttam.... Aztán jött a mi esküvõnk, mondta, hogy szeretne legénybúcsút. Nekem ez sajnos nem fér bele, akármennyire divat. Mondtam oké, menjen, de akkor nekem is lesz lánybúcsúm, ahogy kell, erre inkább nem akart, és nem is volt. Ha õt szeretem, õt kívánom, õ lesz a férjem, nekem nem fér bele, hogy egy másik nõ táncoljon neki (mégha csak tánc lenne, a hölgynek kell a pluszpénz is...) Ezért nem kell senkit lepontozni, hisz mindenkinek más az értékrendje.
Az a gond, hogy a táncoslányok és fiúk elég merészek. Több fiút is láttam, aki a menyasszonyt zavarba hozta.A lányok ûtólag zavartan és mérgesen mesélték, de ott annyira ledöbbentek, hogy megfogták.
Tényleg marha jó buli, hogy a párja egy másik nõ testét nyalogatja...
"És igen, ha 20 ázsiai lánnyal akar szexelni akkor 20-al fog, ha pedig a menyasszony akar egy kockáshasú négeren rodeózni, akkor meg azon fog. Ezzel semmi probléma nincs, nem szabad szûk látókörûnek lenni" Semmi probléma NINCS?????? Már ne is haragudj, de ha a menyasszonyod négerfiún akar rodeózni az esküvõtök elõtt, akkor MINEK házasodik az ember? Fordítva is áll ez. Az ilyen emberek, akiknek ez a szemlélete egyszerûen nem készek a házasságra. A leány-és legénybúcsúnak valóban a leányság, legénység búcsúztatása a lényege. Szórakozás a barátokkal, amibe sok játék, kínos feladat belefér. A megcsalás, más nõk mellének és egyéb szerveinek nyalogatása vagy épp a chippendale fiú taperolása NEM. A võlegény és a menyasszony nem akkor kötelezõdik el, amikor eldöntötték, hogy összeházasodnak, hanem amikor párkapcsolatba lépnek! Onnantól nincs más tapizása, nyalogatása, hogy tovább ne is soroljam. Aki ezt ép ésszel nem fogja fel, azt sajnálni tudom. A táncoslánnyal és a chippendale fiúval semmi gond, amíg nem nyomja a punciját/farkát a kedves võlegény/menyasszony arcába és hasonlók (legutóbb voltam egy sima szülinapon ahol volt táncoslány, ott ez történt). Szórakozni, fiatalságot, egyedülállóságot búcsúztatni lehet, de szájjal és kézzel való érintkezés nélkül... Nekem ez sok, a megcsalás egy formája. Az esküvõt nem mondanám vissza, de valószínûleg elhalasztanánk, mert ezt biztos nem bírnám 1-2 napon belül megemészteni.
A párja nem csalta meg, nem is õ hIvta a táncoslányt. A lány feladatokat talál ki, a párod buliból megcsinálta, de poénból és nem azért, mert meg akart téged alázni, itt inkább a haveroknak szólt a buli. Aki Irta, hogy válna emiatt, az biztos nem bIzik a párjában. Gondolom kérdezõ te megbIzol, ezért ne hisztizz.
ma 16:57 Én is így gondolom. Mindenkinek más az értékrendje. Az az ideális, ha egy férfinak-s nõnek hasonló. Nekem is furcsa az a megközelítés, hogy egy ilyen leány-legény búcsún viselkedjenek úgy, mintha egyedülállóak lennének. Mi van? :D Én nem tudnék, mert nem azért vagyok a párommal, hogy akár egy napra/éjszakára is más karjaiba lovagoljak. Nem is vágyom erre. Szóljon ez a buliról a barátokkal, de ne arról, hogy semmibe vesszük azt az embert, akit pár nap múlva elveszünk.
A lány és legénybúcsú arról szól, hogy a menyasszony lányságát a võlegény legénységét búcsúztassák. Nem arról, hogy gátlástalanul megcsaljuk, megalázzuk a párunkat, akinek örök hûséget készülünk fogadni pár nap múlva. Aki ezt nem így gondolja, az elég beteg felfogású. Egy ilyen után én lehet el is válnék.
Illetve a táncosnõ mentes legénybúcsúval nem lett volna gondom.
Szerintem egyáltalán nem reagálod túl, nekem ez már nem férne bele. Szerintem a legény-leánybúcsúnak nem errõl kell szólnia, hanem a barátokkal való szórakozásról és mondjuk az ivászatról, de nem a csajozásról vagy pasizásról.
Ez megcsalás a szememben, én biztos fel lennék háborodva, a helyedben.Nem is értem ha szeret valaki valakit , hogy tehet ilyet, és persze tisztel.Aki szeret nem bántana meg szándékosan.Nekem ez a véleményem , nem bíznék benne egy percig sem többé.
táncoscsajjal nem lenne bajom... de nyali-fali-val, csókkal igen, és ne nem számít egyedülállónak senki a legény és lánybúcsúján, ennyi erõvel ha elõtte évekig együtt vagyunk, akkor egyedülállónak számít? nem reagálod túl.... elõtte a kikötés erõs, de ezek szerint nem véletlenül tetted ezt, viszont én pl a párommal kapcsolatba nem érezném szükségét...

Ez tényleg idegesítő húzás volt a szüleim részéről vagy csak én reagálom túl?

Megbeszéltük, hogy csütörtökön elmegyünk nagybevásárlásra (tartós élelmiszer, tisztítószer, pelenka...). Nekik van autójuk én meg most nem cipekedhetek, így megbeszéltük, hogy melyik bevásárlóközpontokba megyünk el, hogy mindenki beszerezze a neki kell? holmikat. Erre ma felhívnak, hogy ?k már voltak is mindenhol és vettek mindent nekünk is. Igen, mindent, csak nem annyiért és nem olyat ami nekünk kell. Elköltöttek egy csomó pénzt és vettek egy rakat olyan cuccot amire nincs is szükségünk és/vagy nem is jók (pl a 12 kg-os fiunkra 18kg-osra való pelust 4 csomaggal!!!). Most robbanni tudnék olyan ideges vagyok. Erre mégis hogy reagáljak?

Legjobb válasz: Édesanyám gondolom hallotta a hangomon, hogy nem repesek az örömtõl, így megjegyezte, hogy "semminek nem tudok örülni". Igen, ennek így valóban nem. :(

A kérdező hozzászólása: Édesanyám gondolom hallotta a hangomon, hogy nem repesek az örömtõl, így megjegyezte, hogy "semminek nem tudok örülni". Igen, ennek így valóban nem. :(
Velünk is megcsinálták egyszer, amit drágábban vettek, arra megmondtuk, hogy annyit fizetünk, amennyiért mi vettük volna, amire nincs szükségünk, azt nem fizettük ki. Többet nem csináltak ilyen húzást. Amúgy az én fiam 11 kiló, és 4es pelust hord régóta, a tiédre már kicsi?
Akkor sem fizetném ki nekik! Jelenléted nélkül ne vásároljanak a Te kontódra, ha fingjuk sincs mit akarsz venni és meg van beszélve, h együtt mentek! Amikor én mentem vásárolni ismerõsöknek akkor újságból ki lett vágva, h EZT hozzad lécci, ez vált be ez kell, ezt tudjuk megfizetni! Ilyen nincs, h hasamra ütök és veszek amit akarok. Ha milliomos lennék rendben, de nekünk is vannak számláink és ezt kell megértetni mindenkivel!
:) Ismerõs. Az a baj, hogy a fõleg idõsebb szülõk (mondjuk 55 felett) teljesen hülyének nézik az ifjakat, õk mindent jobban tudnak nálunk. JObban tudják, hogy mire van szüksége a gyereknek, pl. nálunk mindig mondom, hogy NE csipszet vegyenek már állandóan a kölykeimnek, hanem pl. banánt, mert azt ugyanolyan szívesen megeszik stb.
Mikor megnyugotál tárgyilagosa beszéld meg velük hogy legközelebb ilyet ne csináljanak mert nektek anyagilag nem éri meg ha õk rosszat vesznek nekik az idõbeli ráforditás volt felesleges így mindenki veszit. Higgatan beszéljétek meg akkor nincs sértödés.
Ilyen húzás után én nem hoznék el semmit, nem fizetnék semmit, hanem elmennék vásárolni, egy taxi árát vagy szomszédnak fizetni a fuvarért megér annyit.
Tényleg idegesítõ. Az egyik válaszadónak. Igenis probléma, mert ha eltudod volna menni a kérdezõ vásárolni akkor nem a szüleit várja hogy jöjjenek érte kocsival. Arról nem is beszélve hogy elég macerás kisgyerekkel visszamenni az üzletbe, blokkal a kilométeres sorba állni, hogy cseréljék ki a termékeket mert nem jók.. A pelenkát még kicserélik, de a babkonzervet meg a sok felesleges dolgokat nem. Mégsem mondhatja azt, hogy õ az olcsóbbat akarta venni a tojásból? Egyébként az anyósom velem csak egyszer tolt ki a segítõszándékával. Dolgoztunk mindketten, és a karácsony elõtti hajtás miatt minden este 9- vagy 10 re értünk haza. (reggel fél 4--kor ment a vonatunk) Anyósom felajánlotta, hogy megfõz nekünk, hogyha hazaérünk, legalább meleg kaját együnk. Örültünk neki. Adtunk pénzt, hogy vegyen virslit, és csináljon paprikás krumplit. Alig vártuk hogy hazaérjük és végre meleg ételt együnk. Erre mi fogadott minket?? Anyósom csinált paprikás krumplit, de csirkelábakból. Mondván olcsóbb volt mint a virsli. Azt hittem elájulok. Én még véletlenül sem eszem meg a csirkelábat, és a férjem bár minden evõ, õ sem ette meg. A kutya aznap este jól lakott, mi éhesen feküdtünk le, mert nem vettünk szokás szerint hideg kaját. Na ez is bosszantó volt. Soha többé nem kértünk segítséget.
Nyugi... A 18 kg-os pelus pár hónap múlva tök jól fog jönni. :) Segíteni akartak. Nem jött össze. Nem nagy ügy. Inkább röhögj egyet az egészen. Annyi felesleges dologra szórt el már mindenki pénzt (te is biztos vissza tudsz emlékezni pár ilyenre)...belefér.
A kérdező hozzászólása: A mi fiunk is 4-est hord, de õk valami diszkontosat vettek (4 csomag 15000-ért), ami 18kg+-os, mert csak annyit mondtak, hogy a gyerek már nagyobbacska. Ráadásul a fiunk már csak estére hord pelust így a 4 csomag is igen sok. Sajnos nem tehetem meg, hogy nem fizetem ki nekik, mert akkor meg õk nem fognak tudni számlákat fizetni. Azt még megnézem, hogy mi az ami visszavihetõ (élelmiszerek kilõve) és azt megpróbálom levásárolni, becserélni. Nevetnék én csak az a feleslegesen kiadott 40000Ft bosszant.
A kérdező hozzászólása: Most hívtak, hogy megpróbálták visszavinni a pelusokat, de mivel nem tették el a blokkot, nem vették vissza. :( Remek, már ebben sem reménykedhetek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!