Találatok a következő kifejezésre: Én nagyon de nem vagyok (540 db)

Ajánlanátok sütés nélküli tortákat? 2. szülinapra szeretnék én csinálni, de nem vagyok egy nagy cukrász!

Legjobb válasz: Kerek tortaforma, 2 csomag babapiskóta 2 gála vagy Aranka krém por 5 zacskós oké tejszín Gyerek maci kávét készítessz vízzel, egy látba 8 kiskanál maci kávé, rá 4 dl forralt forró víz, el kevered, lehûl A krémport a tejszínnel mixerrel felvered. Kerek csatos tortaformába egy sor piskóta amit pillanatra a kávéba mártottál, egy sor krém, egy sor piskóta, egy sor krém, a tetejét kakaóporral meghinted, és kész is! Egy estét áll a hûtõben. Másnap körbevágod, leszeded a szélét és kész a torta, lehet szelni! Isteni finom! Cukor nem kell hozzá, mert a krém porban, a cimória instant kávéban is van! Ennél egyszerûbb, gyorsabb nincs:)

Kerek tortaforma, 2 csomag babapiskóta 2 gála vagy Aranka krém por 5 zacskós oké tejszín Gyerek maci kávét készítessz vízzel, egy látba 8 kiskanál maci kávé, rá 4 dl forralt forró víz, el kevered, lehûl A krémport a tejszínnel mixerrel felvered. Kerek csatos tortaformába egy sor piskóta amit pillanatra a kávéba mártottál, egy sor krém, egy sor piskóta, egy sor krém, a tetejét kakaóporral meghinted, és kész is! Egy estét áll a hûtõben. Másnap körbevágod, leszeded a szélét és kész a torta, lehet szelni! Isteni finom! Cukor nem kell hozzá, mert a krém porban, a cimória instant kávéban is van! Ennél egyszerûbb, gyorsabb nincs:)
andi1976.gportal.hu oldalon találsz nagyon jókat, bal oldalt van egy menü, hogy "sütés nélküli sütik", ott van egy gesztenyés-pudingos torta, na én azt csináltam meg a kislányom 1. és 2. szülinapjára is, a maciformát én vágtam ki kartonból, mert nagyon megtetszett. Elõször még rizstejjel csináltam, most már mehetett bele minden, ahogy a recept leírja. Nagyon jó torta, kérték is a receptjét tõlem a vendégek. :-)
Joghurt torta
http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=32676576 Én mindig ezt csinálom (csak barack nélkül). Ez pont jó az olyanoknak, akik nem nagy cukrászok :) Egy nappal elõbb meg kell csinálni, hogy összeálljon!!! Nagyon fini.

Az osztálytársaim, és az ismerőseim egy hüly epletyka miatt utáltak meg, ami szerint én meleg vagyok, de nem vagyok az! Nagyon nehéz elviselni ezt a dolgot, és nagyon kínos is! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Egyszerû. Állj ki eléjük, mondd el, hogy nem tudod, hogy ki indította ezt a hülye pletykát, de örüljön is neki, hogy nem tudod, hogy õ volt, és szögezd le, hogy nem vagy meleg.

Egyszerû. Állj ki eléjük, mondd el, hogy nem tudod, hogy ki indította ezt a hülye pletykát, de örüljön is neki, hogy nem tudod, hogy õ volt, és szögezd le, hogy nem vagy meleg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Hiába mondtam, hogy nem...de egy idõ után el is hitték, "csendben volt az ügy" úgymond, de most újra kezdõdik :S
Amúgy jaja, miért ne értenék meg? Eleve nem értem, hogy miért nem cáfoltál már rá akkor, amikor kibukott ez a pletyka...
Ha ezelõtt bírtak akkor elmondod nekik azt ennyi, meg egyébként is.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak utána kivel haverkodjak, ha az osztályban sem értik meg?
Ha nem hat rájuk, akkor majmok, nem érdemes velük foglalkozni:D
A kérdező hozzászólása: 19:22-es Én nem vagyok meleg!!-.-" Csak azt hiszik!
A kérdező hozzászólása: de nagy jampi vagy:D Köszi a tanácsot!Remélem hatni fog rájuk!És ha nem?
Szerintem meg állj eléjük és mondd meg hogy "Igen, meleg vagyok, nem szégyellem, valakinek van kérdése?" Innentõl már nem lesz akkora hatalmas poén és hamar elfelejtik. (minden csoda 3 napig tart)
Szerintem ez csak szívatás akkor. Szólj vissza nekik hogy "mindjárt úgy széturlak titeket hogy 2 hétig nem jöttök iskolába" De mindenesetre ha csak játszanád az áldozatot, hogy neked de rossz meg zavar az nem sokat segítene.

Nagyon tetszik egy fiú akit a buliba szoktam látni. De nem vagyok biztos benne hogy összeillenénk e mert piszok gazdag, viszont kis aranyosnak néz ki. viszont én nem vagyok gazdag. Számít a társadalmi különbség?

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de sajnos sokat számít. Ha neki nem is, majd a szüleinek igen. Nagyon ritka az a pénzes szülõ, aki a fiacskájának szegény lányt akar, vagy legalább elfogadja. Ha az õ családja ilyen, szerencsés vagy, ha nem, ide a bökõt, hogy elmarnak majd mellõle. Ha fiatalok vagytok, akkor valszeg úgysem életre szóló kapcsolat lesz, viszont egy házasságot is alaposan megkeserít és sok esetben tönkretesz a társadalmi különbség.

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de sajnos sokat számít. Ha neki nem is, majd a szüleinek igen. Nagyon ritka az a pénzes szülõ, aki a fiacskájának szegény lányt akar, vagy legalább elfogadja. Ha az õ családja ilyen, szerencsés vagy, ha nem, ide a bökõt, hogy elmarnak majd mellõle. Ha fiatalok vagytok, akkor valszeg úgysem életre szóló kapcsolat lesz, viszont egy házasságot is alaposan megkeserít és sok esetben tönkretesz a társadalmi különbség.
De még ha nem is a szülõk: õ esetleg máshogy dönt és más dolgokat csinál, mint te. õ megteheti, te meg nem. Ha meg helyetted állja a számlát mindig, akkor késõbb a veszekedéseknél a fejedhez vágja majd, hogy mit képzelsz, amikor pénzed sincs. Elvben lehetséges, hogy jó lesz, rendkívül intelligens, jóindulatú és érett személyiségek esetén, amikor nagyon passzolnak és tetszenek egymásnak. Ellenkezõ esetben erõsen kétséges a jövõje.
Inkább azt vettem észre, hogy a lányos szülõknek számít, de az én szüleim is sokszor felhívták a figyelmemet az anyagi helyzetbeni különbségekre.
Nekem nem számít, de a szüleim nekem is mondják, hogy ez késõbb fontos lesz! Szóval, ha csak bulikon akartok szórakozni, meg ellenni, akkor szerintem nyugodtan, ha komolyabbat gondolsz, akkor szerintem ne.
nálunk is számít eléggé, és apukám ha nem is ellenzi de azért szól vmikor h õ mégis milyen családi körülmények közt él...éppen akit kinéztem..engem nem zavarna de általában sok embert zavar.Talán az õ szülei kivételek kitudja
szerintem Nem!Én is igy vagyok vele, nekem mind1 hogy a csaj szegény vagy kazdak, csak legyen normális stb stb....


Lovasok! Hobbira és díjugratásra milyen fajtájú, típusú lovakat ajánlotok? Én nagyon nagyon odavagyok a Kisbéri félvérért de nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy ez a fajta a legideálisabba számomra. Szerintetek

Én nagyon nagyon odavagyok a Kisbéri félvérért de nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy ez a fajta a legideálisabba számomra.Szerintetek?

Legjobb válasz: Mindig egyedet kell választani, nem fajtát, de a kisbérirõl összességében elmondható, hogy ugrásra is, hobbira is megfelelõ ló. Gyakorlatilag erre lett kitalálva. :-) Nekem is vannak, szeretem, jó eszû, általában készséges lovak, jó munkabírás jellemzi õket, ugrásban sem rosszak, hobbira ideálisak, jó idegrendszerûek. Mint minden fajtában, itt is akadnak kivételek, de többségében rendben lévõ lovak.

Mindig egyedet kell választani, nem fajtát, de a kisbérirõl összességében elmondható, hogy ugrásra is, hobbira is megfelelõ ló. Gyakorlatilag erre lett kitalálva. :-) Nekem is vannak, szeretem, jó eszû, általában készséges lovak, jó munkabírás jellemzi õket, ugrásban sem rosszak, hobbira ideálisak, jó idegrendszerûek. Mint minden fajtában, itt is akadnak kivételek, de többségében rendben lévõ lovak.
A kisbéri erõsen telivérezett, kezdõnek általában nem ajánlott, de ha úgy érzed, megbirkózol a feladattal, akkor remek kis lovak. Ugrásban sem olyan rosszak, olimpiai bajnok nem lesz belõle, de nagy bajok sincsenek vele. Egyedet kell nézni, ki lehet fogni köztük nagyszerû példányt is, sõt. Ha mégsem ez lenne a Te fajtád végül (elõtte több egyedet nézz meg mindenképp), akkor esetleg furioso-north star fajtában is érdemes lehet nézelõdni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm sokat segítettetek
Kedves második, a kisbéri bár telivérezett, egyáltalán nem lehet mondani, hogy sok lenne egy kezdõnek, sõt, a legtöbb kisbéri kifejezetten kezdõnek ajánlott, nyugodt vérmérséklete miatt. A furiosok sokkal inkább kérik a lovast, mint a kisbéri. Kisbériekkel egészen kicsi gyerekek is jól boldogulnak, elsõ lónak ideális választás. :-) Természetesen kisbériben is akadnak nehezebb lovaglású egyedek, de a többségre a megbízhatóság, nyugodt vérmérséklet, könnyû lovagolhatóság jellemzõ.
A Magyar Sportló is nagyon jó....nekem is olyanom van ( Míra.<3 ) imádom...gyönyörû pacik, a lovardában ahol bértartásban tartom szinte mindenkinek magyar sportlova van.:) És szoktunk velük versenyre, terepre menni...szval tökéletes. ***
Mond neki, hogy higgye el, nem akarsz gyereket csinálni neki, neked csak "a szex és más semmi..."
küldj egy képet róla, cserébe megmondom hogy mit mondj neki, amivel leveszed a lábáról. Sikert garantálom 100%osan. Üdv. 24F csajózómester
Akár hiszed, akár nem, ugyanugy ahogyan a többi csajt.
Mondták már neked hogy egy perverz dög vagy?? UI: vegyél egy kutyát!! :D
az unokanõvéred a rokonod, és még mindig elég közeli ahhoz, hogy vérfertõzõ legyen. ha neki van egy kis esze, leállít.
Ha unokanõvér úgy is fog jelet adni, h esetleg benne lenne veled. Nekem kb két hónapja volt, h unokatesóm felhívott nem egyszer, h mi újság így úgy amúgy, ami még nem is vészes. De tett megjegyzéseket, h meghívhatnám majd rgy kólára meg stb. Ugye 10 évvel idõsebb, gyerek minden van szal semleges választ adtam. A pohár akkor telt meg mikor anyám mondta, h fel kellene vinni a villanymotort nekik. Felvittem, köntösben jött ki, majd "menjek már be", persze akkor mivel "olyan jól fût a kazán" már csak bugyi meg atléta volt rajta. Elismerem, h felállt, de elég kellemetlen volt nekem ez az egész. Azóta nem keres, befejezte.
A kérdező hozzászólása: A segítséget köszönöm de pontosabb válaszok kellenének pl mit mondjak vagy mit csináljak hogy meg tõrtényen a dolog jah és anyámmal is szeretnék egy szexet abba is segitsetek lécci
Küldj képet róluk és segitek

Szóval nem sokat beszéltünk még de nagyon úgy érzem hogy tetszem neki és õ 9. -es én meg 7. es vagyok de igazából tényleg úgy néz ki hogy tetszem neki de nem vagyok benne biztos + facebook-on nem merek ráírni XD szerintetek mitcsináljak?

Segítségre lenne szükségem! Van egy lány aki nagyon tetszik de korkülönbség is van köztünk és kicsit bizonytalan vagyok.

Legjobb válasz: Hát ha a caaj az idosebb nincs sok esélyed

Hát ha a caaj az idosebb nincs sok esélyed
A kérdező hozzászólása: idõsebb de ugy gondolom hogy tetszem neki mert sok jel volt rá.. na de pl.: írjak rá facen vagy valami mit csináljak?
csesszétek meg... új generáció csak facebookon megy minden, és esélytelen a dolog
Írj rá nyugottan. Volt egy osztálytársam tavaly (mi akkor voltunk kilencedikesek) egy hetedikes fiúcska szerelmet vallott neki. Nem jöttek össze, de nem nevette ki a lány. Aranyosnak tartotta.
A kérdező hozzászólása: jó de... nem értitek XD nekem már volt 9. es csajom még hetedik elején de aki most tetszik õ rajta látom egy kicsit hogy tetszek neki meg minden meg a 9. es barátnõje régóta a barátom és õ meg kérdezgeti hogy meddig leszek ma meg ilyenek. :D
A kérdező hozzászólása: na akkor ? :DD
Csak simán ráírsz, hogy "Szia, miújság, milyen napod volt?", vagy valami hasonló szöveggel és lehet indítani egy beszélgetést. De az igazi az ha élõben beszéltek, szóval egy idõ után ha tényleg tetszel neki akkor térjetek át a rendes, személyes beszélgetésre...
A kérdező hozzászólása: hát ez a lényeg hogy kb mindig csak élõben bezséltem vele eddig és face-n még nem ... és nem nagyon merek ráírni mert kicsit félek (nemtudom mitõl...))

Én nagyon szeretnék egy vagy két vadász görényt, de anyám nem akarja, mert szerinte túl sok gond van velük. Pedig hamarosan itt a nyár, nemsokára vége a sulinak, és így legalább tudnék velük eleget foglalkozni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Egy szerintem bõven elég lenne, nem kell egybõl 2. Ráadásul a vadászgörény elég mókás egy állatka. Szeret ám harapni is, gátlástalanul :) Az, hogy lassan vége a sulinak és tudnál vele foglalkozni, tök jó, de utána megint jön a suli és gondolom nem fogod õsszel eladni vagy elajándékozni a kisállatot ... Napi foglalkozást igényelnek, sajnos nem csak 'divatból' kell tartani :(

Egy szerintem bõven elég lenne, nem kell egybõl 2. Ráadásul a vadászgörény elég mókás egy állatka. Szeret ám harapni is, gátlástalanul :) Az, hogy lassan vége a sulinak és tudnál vele foglalkozni, tök jó, de utána megint jön a suli és gondolom nem fogod õsszel eladni vagy elajándékozni a kisállatot ... Napi foglalkozást igényelnek, sajnos nem csak 'divatból' kell tartani :(
és mi lesz, ha vége a nyárnak és minden csodának?
nekem 1 van..vele is sok a gond :) ..viszont ha van nekik nagy hely es tenyleg tudsz velük foglalkozni akkor vegyél kettõt..nem unatkoznak :D
nagyon büdösek ^^ vegyél madárpókot ^^ am télleg, göri drága is ha rendesen kicsinek megveszed, oltások meg minden, aztán ugye a görinek óránkénti üritése van ami csak annyit jelent h nem sok mindent csinál csak eszik meg szarik.. nekem volt, igaz nem teljesen pici kora óta, és a göri ugy 3 honapos korig nevelhetõ, hát a mienk minden sarokba odapiszkolt, mindent ellopott és elhurcolt, ha rászóltál csakazértis csinálta, nekem az ujjamon két maradandó sebhely van a harapása után:S szoval anyudnak adok igazat, aranyos, meg bohókás dög, de sok vele a gond. (de bezzeg a póóóókok:D azisvan nekem ^^ vagy vegyél leopárdgekkót!! nekem van egy eladó:P)
valóban sokat kell vele foglalkoznod, és eleinte elõfordulhat, hogy megharap vagy betisztel a szoba közepére, de ha eleget foglalkozol vele és tanítgatod akkor akár viheted magaddal az iskolába (ha engedik). Én majdnem mindenhová magammal vittem. A görények szeretik a vizet igaz kicsit rosszabb lesz a szaguk de csak eleinte Ha elég felelõsnek érzed magad akkor csak rajta

Én nagyon fogyózok de nem vagyok csont vékony ennek ellenére, hogy lehet, hogy olyan tüneteim vannak, mintha anorexias lennék ez, hogy lehet? Kezd kialakúlni?

Legjobb válasz: feltehetõen normálisan kéne úgymond fogyóznod, akkor lehet nem lenne ilyen gond. Mit csinálsz konkrétan??

feltehetõen normálisan kéne úgymond fogyóznod, akkor lehet nem lenne ilyen gond. Mit csinálsz konkrétan??
A kérdező hozzászólása: Keveset eszek naponta 1-szer étkezem de elõfórdúl , hogy 2-szer kicsit és tornázok sokat...ezeket!:)
elmarad a mensid pl? nekem is elmaradt, pedig 56-58 kg voltam és vagy 175 cm, szóval annyira nem sovány. aztán viszajött úgy fél év múlva (de lehet, hogy azért mert akkor vmnennyire többet ettem). más tünetek mik vannak?
Ha megnézed, minden diétában napi ötszöri étkezés van. Nem azzal fogysz, hogy egy nap hányszor eszel, hanem hogy mit és mennyit. Reggelire egyél kb. egy szelet kenyeret (de ne fehéret) valami felvágottal és zöldséggel (az nagyon fontos, mert különben kialakul a vitaminhiány), tízóraira egyél gyümölcsöt, ebédre próbálj zöldséglevest enni (habarás nélkül) vagy valami sovány húst zöldséggel, uzsonna lehet szintén gyümölcs, vagy egy szelet rozskenyér valami zöldséggel, vacsira meg valami levesféle, vagy ilyesmi. És ez mellett tornázz. Nézz szét a neten, biztos találsz neked való diétát. A lényeg, hogy kerülj mindent ami zsíros, cukros vagy lisztes. Viszont ne feledkezz meg a vitaminszükségletrõl, napi egyszer fogyassz valami tejterméket is, és minden nap többször egyél gyümölcsöt, zöldséget.

Étkezési tanács kéne! Összevissza eszek, de nem vagyok dagadt. Izmosabb szeretnék lenni de helyes étkezés nélkül nem megy! Mellesleg a térdem nagyon recseg, ennek mi lehet az oka?

Legjobb válasz: a térd recsegése ízületi problémákra vezethetõ vissza. nekem azt mondtak egyek olyan ételeket amelyek zselatint tartalmaznak, zseléket kaphatsz a boltokban is, igaz túlzott fogyasztása a gyomrodat terhelheti meg, tehát vigyázz a mennyiséggel! mellesleg: 'Izmosabb szeretnék lenni de helyes étkezés nélkül nem megy! ' -- valóban helyes étkezés! sok sikert! és jó egészséget kívánok!

a térd recsegése ízületi problémákra vezethetõ vissza. nekem azt mondtak egyek olyan ételeket amelyek zselatint tartalmaznak, zseléket kaphatsz a boltokban is, igaz túlzott fogyasztása a gyomrodat terhelheti meg, tehát vigyázz a mennyiséggel! mellesleg: 'Izmosabb szeretnék lenni de helyes étkezés nélkül nem megy! ' -- valóban helyes étkezés! sok sikert! és jó egészséget kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi!
próba cseresznye!:)
Szerintem beszélj vele errõl. Ha meg sem próbálod, akkor tényleg nincs esélyed.
Mondd el neki, de ne írásban, mert akkor menekülni fog elõled!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!