Találatok a következő kifejezésre: Én nagyon de nem vagyok (518 db)

Ajánlanátok sütés nélküli tortákat? 2. szülinapra szeretnék én csinálni, de nem vagyok egy nagy cukrász!

Legjobb válasz: Kerek tortaforma, 2 csomag babapiskóta 2 gála vagy Aranka krém por 5 zacskós oké tejszín Gyerek maci kávét készítessz vízzel, egy látba 8 kiskanál maci kávé, rá 4 dl forralt forró víz, el kevered, lehûl A krémport a tejszínnel mixerrel felvered. Kerek csatos tortaformába egy sor piskóta amit pillanatra a kávéba mártottál, egy sor krém, egy sor piskóta, egy sor krém, a tetejét kakaóporral meghinted, és kész is! Egy estét áll a hûtõben. Másnap körbevágod, leszeded a szélét és kész a torta, lehet szelni! Isteni finom! Cukor nem kell hozzá, mert a krém porban, a cimória instant kávéban is van! Ennél egyszerûbb, gyorsabb nincs:)

Kerek tortaforma, 2 csomag babapiskóta 2 gála vagy Aranka krém por 5 zacskós oké tejszín Gyerek maci kávét készítessz vízzel, egy látba 8 kiskanál maci kávé, rá 4 dl forralt forró víz, el kevered, lehûl A krémport a tejszínnel mixerrel felvered. Kerek csatos tortaformába egy sor piskóta amit pillanatra a kávéba mártottál, egy sor krém, egy sor piskóta, egy sor krém, a tetejét kakaóporral meghinted, és kész is! Egy estét áll a hûtõben. Másnap körbevágod, leszeded a szélét és kész a torta, lehet szelni! Isteni finom! Cukor nem kell hozzá, mert a krém porban, a cimória instant kávéban is van! Ennél egyszerûbb, gyorsabb nincs:)
andi1976.gportal.hu oldalon találsz nagyon jókat, bal oldalt van egy menü, hogy "sütés nélküli sütik", ott van egy gesztenyés-pudingos torta, na én azt csináltam meg a kislányom 1. és 2. szülinapjára is, a maciformát én vágtam ki kartonból, mert nagyon megtetszett. Elõször még rizstejjel csináltam, most már mehetett bele minden, ahogy a recept leírja. Nagyon jó torta, kérték is a receptjét tõlem a vendégek. :-)
Joghurt torta
http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=32676576 Én mindig ezt csinálom (csak barack nélkül). Ez pont jó az olyanoknak, akik nem nagy cukrászok :) Egy nappal elõbb meg kell csinálni, hogy összeálljon!!! Nagyon fini.

Az osztálytársaim, és az ismerőseim egy hüly epletyka miatt utáltak meg, ami szerint én meleg vagyok, de nem vagyok az! Nagyon nehéz elviselni ezt a dolgot, és nagyon kínos is! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Egyszerû. Állj ki eléjük, mondd el, hogy nem tudod, hogy ki indította ezt a hülye pletykát, de örüljön is neki, hogy nem tudod, hogy õ volt, és szögezd le, hogy nem vagy meleg.

Egyszerû. Állj ki eléjük, mondd el, hogy nem tudod, hogy ki indította ezt a hülye pletykát, de örüljön is neki, hogy nem tudod, hogy õ volt, és szögezd le, hogy nem vagy meleg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Hiába mondtam, hogy nem...de egy idõ után el is hitték, "csendben volt az ügy" úgymond, de most újra kezdõdik :S
Amúgy jaja, miért ne értenék meg? Eleve nem értem, hogy miért nem cáfoltál már rá akkor, amikor kibukott ez a pletyka...
Ha ezelõtt bírtak akkor elmondod nekik azt ennyi, meg egyébként is.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak utána kivel haverkodjak, ha az osztályban sem értik meg?
Ha nem hat rájuk, akkor majmok, nem érdemes velük foglalkozni:D
A kérdező hozzászólása: 19:22-es Én nem vagyok meleg!!-.-" Csak azt hiszik!
A kérdező hozzászólása: de nagy jampi vagy:D Köszi a tanácsot!Remélem hatni fog rájuk!És ha nem?
Szerintem meg állj eléjük és mondd meg hogy "Igen, meleg vagyok, nem szégyellem, valakinek van kérdése?" Innentõl már nem lesz akkora hatalmas poén és hamar elfelejtik. (minden csoda 3 napig tart)
Szerintem ez csak szívatás akkor. Szólj vissza nekik hogy "mindjárt úgy széturlak titeket hogy 2 hétig nem jöttök iskolába" De mindenesetre ha csak játszanád az áldozatot, hogy neked de rossz meg zavar az nem sokat segítene.

Nagyon tetszik egy fiú akit a buliba szoktam látni. De nem vagyok biztos benne hogy összeillenénk e mert piszok gazdag, viszont kis aranyosnak néz ki. viszont én nem vagyok gazdag. Számít a társadalmi különbség?

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de sajnos sokat számít. Ha neki nem is, majd a szüleinek igen. Nagyon ritka az a pénzes szülõ, aki a fiacskájának szegény lányt akar, vagy legalább elfogadja. Ha az õ családja ilyen, szerencsés vagy, ha nem, ide a bökõt, hogy elmarnak majd mellõle. Ha fiatalok vagytok, akkor valszeg úgysem életre szóló kapcsolat lesz, viszont egy házasságot is alaposan megkeserít és sok esetben tönkretesz a társadalmi különbség.

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de sajnos sokat számít. Ha neki nem is, majd a szüleinek igen. Nagyon ritka az a pénzes szülõ, aki a fiacskájának szegény lányt akar, vagy legalább elfogadja. Ha az õ családja ilyen, szerencsés vagy, ha nem, ide a bökõt, hogy elmarnak majd mellõle. Ha fiatalok vagytok, akkor valszeg úgysem életre szóló kapcsolat lesz, viszont egy házasságot is alaposan megkeserít és sok esetben tönkretesz a társadalmi különbség.
De még ha nem is a szülõk: õ esetleg máshogy dönt és más dolgokat csinál, mint te. õ megteheti, te meg nem. Ha meg helyetted állja a számlát mindig, akkor késõbb a veszekedéseknél a fejedhez vágja majd, hogy mit képzelsz, amikor pénzed sincs. Elvben lehetséges, hogy jó lesz, rendkívül intelligens, jóindulatú és érett személyiségek esetén, amikor nagyon passzolnak és tetszenek egymásnak. Ellenkezõ esetben erõsen kétséges a jövõje.
Inkább azt vettem észre, hogy a lányos szülõknek számít, de az én szüleim is sokszor felhívták a figyelmemet az anyagi helyzetbeni különbségekre.
Nekem nem számít, de a szüleim nekem is mondják, hogy ez késõbb fontos lesz! Szóval, ha csak bulikon akartok szórakozni, meg ellenni, akkor szerintem nyugodtan, ha komolyabbat gondolsz, akkor szerintem ne.
nálunk is számít eléggé, és apukám ha nem is ellenzi de azért szól vmikor h õ mégis milyen családi körülmények közt él...éppen akit kinéztem..engem nem zavarna de általában sok embert zavar.Talán az õ szülei kivételek kitudja
szerintem Nem!Én is igy vagyok vele, nekem mind1 hogy a csaj szegény vagy kazdak, csak legyen normális stb stb....


Lovasok! Hobbira és díjugratásra milyen fajtájú, típusú lovakat ajánlotok? Én nagyon nagyon odavagyok a Kisbéri félvérért de nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy ez a fajta a legideálisabba számomra. Szerintetek

Én nagyon nagyon odavagyok a Kisbéri félvérért de nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy ez a fajta a legideálisabba számomra.Szerintetek?

Legjobb válasz: Mindig egyedet kell választani, nem fajtát, de a kisbérirõl összességében elmondható, hogy ugrásra is, hobbira is megfelelõ ló. Gyakorlatilag erre lett kitalálva. :-) Nekem is vannak, szeretem, jó eszû, általában készséges lovak, jó munkabírás jellemzi õket, ugrásban sem rosszak, hobbira ideálisak, jó idegrendszerûek. Mint minden fajtában, itt is akadnak kivételek, de többségében rendben lévõ lovak.

Mindig egyedet kell választani, nem fajtát, de a kisbérirõl összességében elmondható, hogy ugrásra is, hobbira is megfelelõ ló. Gyakorlatilag erre lett kitalálva. :-) Nekem is vannak, szeretem, jó eszû, általában készséges lovak, jó munkabírás jellemzi õket, ugrásban sem rosszak, hobbira ideálisak, jó idegrendszerûek. Mint minden fajtában, itt is akadnak kivételek, de többségében rendben lévõ lovak.
A kisbéri erõsen telivérezett, kezdõnek általában nem ajánlott, de ha úgy érzed, megbirkózol a feladattal, akkor remek kis lovak. Ugrásban sem olyan rosszak, olimpiai bajnok nem lesz belõle, de nagy bajok sincsenek vele. Egyedet kell nézni, ki lehet fogni köztük nagyszerû példányt is, sõt. Ha mégsem ez lenne a Te fajtád végül (elõtte több egyedet nézz meg mindenképp), akkor esetleg furioso-north star fajtában is érdemes lehet nézelõdni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm sokat segítettetek
Kedves második, a kisbéri bár telivérezett, egyáltalán nem lehet mondani, hogy sok lenne egy kezdõnek, sõt, a legtöbb kisbéri kifejezetten kezdõnek ajánlott, nyugodt vérmérséklete miatt. A furiosok sokkal inkább kérik a lovast, mint a kisbéri. Kisbériekkel egészen kicsi gyerekek is jól boldogulnak, elsõ lónak ideális választás. :-) Természetesen kisbériben is akadnak nehezebb lovaglású egyedek, de a többségre a megbízhatóság, nyugodt vérmérséklet, könnyû lovagolhatóság jellemzõ.
A Magyar Sportló is nagyon jó....nekem is olyanom van ( Míra.<3 ) imádom...gyönyörû pacik, a lovardában ahol bértartásban tartom szinte mindenkinek magyar sportlova van.:) És szoktunk velük versenyre, terepre menni...szval tökéletes. ***
Mond neki, hogy higgye el, nem akarsz gyereket csinálni neki, neked csak "a szex és más semmi..."
küldj egy képet róla, cserébe megmondom hogy mit mondj neki, amivel leveszed a lábáról. Sikert garantálom 100%osan. Üdv. 24F csajózómester
Akár hiszed, akár nem, ugyanugy ahogyan a többi csajt.
Mondták már neked hogy egy perverz dög vagy?? UI: vegyél egy kutyát!! :D
az unokanõvéred a rokonod, és még mindig elég közeli ahhoz, hogy vérfertõzõ legyen. ha neki van egy kis esze, leállít.
Ha unokanõvér úgy is fog jelet adni, h esetleg benne lenne veled. Nekem kb két hónapja volt, h unokatesóm felhívott nem egyszer, h mi újság így úgy amúgy, ami még nem is vészes. De tett megjegyzéseket, h meghívhatnám majd rgy kólára meg stb. Ugye 10 évvel idõsebb, gyerek minden van szal semleges választ adtam. A pohár akkor telt meg mikor anyám mondta, h fel kellene vinni a villanymotort nekik. Felvittem, köntösben jött ki, majd "menjek már be", persze akkor mivel "olyan jól fût a kazán" már csak bugyi meg atléta volt rajta. Elismerem, h felállt, de elég kellemetlen volt nekem ez az egész. Azóta nem keres, befejezte.
A kérdező hozzászólása: A segítséget köszönöm de pontosabb válaszok kellenének pl mit mondjak vagy mit csináljak hogy meg tõrtényen a dolog jah és anyámmal is szeretnék egy szexet abba is segitsetek lécci
Küldj képet róluk és segitek

Én nagyon szeretnék egy vagy két vadász görényt, de anyám nem akarja, mert szerinte túl sok gond van velük. Pedig hamarosan itt a nyár, nemsokára vége a sulinak, és így legalább tudnék velük eleget foglalkozni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Egy szerintem bõven elég lenne, nem kell egybõl 2. Ráadásul a vadászgörény elég mókás egy állatka. Szeret ám harapni is, gátlástalanul :) Az, hogy lassan vége a sulinak és tudnál vele foglalkozni, tök jó, de utána megint jön a suli és gondolom nem fogod õsszel eladni vagy elajándékozni a kisállatot ... Napi foglalkozást igényelnek, sajnos nem csak 'divatból' kell tartani :(

Egy szerintem bõven elég lenne, nem kell egybõl 2. Ráadásul a vadászgörény elég mókás egy állatka. Szeret ám harapni is, gátlástalanul :) Az, hogy lassan vége a sulinak és tudnál vele foglalkozni, tök jó, de utána megint jön a suli és gondolom nem fogod õsszel eladni vagy elajándékozni a kisállatot ... Napi foglalkozást igényelnek, sajnos nem csak 'divatból' kell tartani :(
és mi lesz, ha vége a nyárnak és minden csodának?
nekem 1 van..vele is sok a gond :) ..viszont ha van nekik nagy hely es tenyleg tudsz velük foglalkozni akkor vegyél kettõt..nem unatkoznak :D
nagyon büdösek ^^ vegyél madárpókot ^^ am télleg, göri drága is ha rendesen kicsinek megveszed, oltások meg minden, aztán ugye a görinek óránkénti üritése van ami csak annyit jelent h nem sok mindent csinál csak eszik meg szarik.. nekem volt, igaz nem teljesen pici kora óta, és a göri ugy 3 honapos korig nevelhetõ, hát a mienk minden sarokba odapiszkolt, mindent ellopott és elhurcolt, ha rászóltál csakazértis csinálta, nekem az ujjamon két maradandó sebhely van a harapása után:S szoval anyudnak adok igazat, aranyos, meg bohókás dög, de sok vele a gond. (de bezzeg a póóóókok:D azisvan nekem ^^ vagy vegyél leopárdgekkót!! nekem van egy eladó:P)
valóban sokat kell vele foglalkoznod, és eleinte elõfordulhat, hogy megharap vagy betisztel a szoba közepére, de ha eleget foglalkozol vele és tanítgatod akkor akár viheted magaddal az iskolába (ha engedik). Én majdnem mindenhová magammal vittem. A görények szeretik a vizet igaz kicsit rosszabb lesz a szaguk de csak eleinte Ha elég felelõsnek érzed magad akkor csak rajta

Én nagyon fogyózok de nem vagyok csont vékony ennek ellenére, hogy lehet, hogy olyan tüneteim vannak, mintha anorexias lennék ez, hogy lehet? Kezd kialakúlni?

Legjobb válasz: feltehetõen normálisan kéne úgymond fogyóznod, akkor lehet nem lenne ilyen gond. Mit csinálsz konkrétan??

feltehetõen normálisan kéne úgymond fogyóznod, akkor lehet nem lenne ilyen gond. Mit csinálsz konkrétan??
A kérdező hozzászólása: Keveset eszek naponta 1-szer étkezem de elõfórdúl , hogy 2-szer kicsit és tornázok sokat...ezeket!:)
elmarad a mensid pl? nekem is elmaradt, pedig 56-58 kg voltam és vagy 175 cm, szóval annyira nem sovány. aztán viszajött úgy fél év múlva (de lehet, hogy azért mert akkor vmnennyire többet ettem). más tünetek mik vannak?
Ha megnézed, minden diétában napi ötszöri étkezés van. Nem azzal fogysz, hogy egy nap hányszor eszel, hanem hogy mit és mennyit. Reggelire egyél kb. egy szelet kenyeret (de ne fehéret) valami felvágottal és zöldséggel (az nagyon fontos, mert különben kialakul a vitaminhiány), tízóraira egyél gyümölcsöt, ebédre próbálj zöldséglevest enni (habarás nélkül) vagy valami sovány húst zöldséggel, uzsonna lehet szintén gyümölcs, vagy egy szelet rozskenyér valami zöldséggel, vacsira meg valami levesféle, vagy ilyesmi. És ez mellett tornázz. Nézz szét a neten, biztos találsz neked való diétát. A lényeg, hogy kerülj mindent ami zsíros, cukros vagy lisztes. Viszont ne feledkezz meg a vitaminszükségletrõl, napi egyszer fogyassz valami tejterméket is, és minden nap többször egyél gyümölcsöt, zöldséget.

Étkezési tanács kéne! Összevissza eszek, de nem vagyok dagadt. Izmosabb szeretnék lenni de helyes étkezés nélkül nem megy! Mellesleg a térdem nagyon recseg, ennek mi lehet az oka?

Legjobb válasz: a térd recsegése ízületi problémákra vezethetõ vissza. nekem azt mondtak egyek olyan ételeket amelyek zselatint tartalmaznak, zseléket kaphatsz a boltokban is, igaz túlzott fogyasztása a gyomrodat terhelheti meg, tehát vigyázz a mennyiséggel! mellesleg: 'Izmosabb szeretnék lenni de helyes étkezés nélkül nem megy! ' -- valóban helyes étkezés! sok sikert! és jó egészséget kívánok!

a térd recsegése ízületi problémákra vezethetõ vissza. nekem azt mondtak egyek olyan ételeket amelyek zselatint tartalmaznak, zseléket kaphatsz a boltokban is, igaz túlzott fogyasztása a gyomrodat terhelheti meg, tehát vigyázz a mennyiséggel! mellesleg: 'Izmosabb szeretnék lenni de helyes étkezés nélkül nem megy! ' -- valóban helyes étkezés! sok sikert! és jó egészséget kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi!
Kata : neked pedig sok sikert!=) piszika
sztem tégy utalgatásokat. H szeretnél vele több idõt eltölteni, vagy mondjuk megnézni egy filmet, vagy hívd el kutyát sétáltatni, vagy bármi. Legyen sok közös programotok.
amugy 13 vok...és hát picit messze lakunk 1mástol....meg 5 kutyát picit bajos lenne sétáltatni...xD meg mind a ketten járunk matekszakkörre is, és ott egy ideig 1más mellett is ültünk...(L) de már nem sajna.....szal nem tom...:/de köszi azért=]
Ebben a cipõben vagyok én is.. ha van valakinek tanácsa, akkor én is szívesen várom a kérdezõvel együtt.. sok puszi Kata
A kérdező hozzászólása: koszi kata, neked is kivanok azert sikert puszi ja es meg valami valaki nem tudja hogyan tudhatnam meg, hogy en tetszek e neki?nem tudom merjek addig lepni?
Úgy tudod meg hogy tetszel-e neki hogyha megkérdezed hogy szerinte milyen a hajad, meg hogy milyen az alakod.Ha majd felvillan a feje fölött a lámpa hogy te akarsz tõle valamit lehet elõször furcsán fogadja de majd hozzá fog szokni és magától kialakul minden...ha pedig ez a kérdezgetõs nem válik be irjátok le egy papírra egymás tulajdonságait(külsõre-belsõre gondolok) és beszéljétek meg hogy ezek a tulajdonságok mennyire igazak.És ha ir olyant a papírra hogy szép, kedves, aranyos..stb. akkor már észre fogod venni hogy mit gondol rólad és hogy tetszel-e neki. Sok sikert!
Hat szerintem eloszor cska utalja ra aztan redezd meg !

Már eggyüt vagyunk lassan egy éve nagyon szeretjük egymást én már nem vagyok szűz de ő még az én már nagyon szeretnék sexelni de ő nagyon ellene van :s . Mi tegyek?

csajok hogy lehetne meg gy?znöm??? segítsetek légyszives

Legjobb válasz: Hát hallod, nekem legelsõ kapcsolatom másfél évig tartott szexmentesen. Legelõször csaj mondta, hogy nem akarja elsietni, mondom oké természetesen. Eltelt pár hónap, mondta hogy majd fél éves "évfordulónkon". Persze ebbõl se lett semmi. Aztán jött az egy éves évforduló, ebbõl se lett semmi, majd tovább húzta az idõd. Hát én nagyon szerettem, nehéz volt szakítanom vele. De én úgy voltam vele, hogyha másfél év után se bízik bennem, akkor utána se fog. Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy te igenis bízol benne és bízzon õ is benned, ugyanis a szerelem alapja a bizalom, és ha 1 év alatt sem jutott odáig a csaj, hogy bízzon benned, akkor én azt mondom hogy felesleges tovább folytatni, még ha te szereted is :( sajnálom

Hát hallod, nekem legelsõ kapcsolatom másfél évig tartott szexmentesen. Legelõször csaj mondta, hogy nem akarja elsietni, mondom oké természetesen. Eltelt pár hónap, mondta hogy majd fél éves "évfordulónkon". Persze ebbõl se lett semmi. Aztán jött az egy éves évforduló, ebbõl se lett semmi, majd tovább húzta az idõd. Hát én nagyon szerettem, nehéz volt szakítanom vele. De én úgy voltam vele, hogyha másfél év után se bízik bennem, akkor utána se fog. Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy te igenis bízol benne és bízzon õ is benned, ugyanis a szerelem alapja a bizalom, és ha 1 év alatt sem jutott odáig a csaj, hogy bízzon benned, akkor én azt mondom hogy felesleges tovább folytatni, még ha te szereted is :( sajnálom
Szerintem inkább neked kellene felfognod hogy 16 évesen nem biztos hogy elakarja veszíteni a szüzességét még. Attól hogy neked ennyire dughatnékod van arról nem õ tehet. A szerelem meg sokkal többet kibír mint hinnéd. Ha szereted akkor vársz ha nem akkor hagyd el és a lánynak is jobb lesz és te is dugdoshatod a farkad ahova akarod.
és mi van akkor, ha akar várni még 1 évet? jó h nem 16 éves korában szexel, gyerekfejjel..
õ fogja érezni hogy mikor áll rá készen mint testileg s lelkileg. ne legyél egy rámenõs agyatlan. ha azért elhagynád mert nem akar akkor húzz el
Ez mind szép és jó, csak nem így mûködik egy párkapcsolat. Érdekes én másfél évet vártam, aztán a következõ csávójával érdekes 1 hónap alatt eljutottak a szexhez. Ha egy csaj ilyen sokáig vár, akkor ott valami nincs rendben, én azt mondom. És ez a szöveg hogy várjunk amig a csaj készen nem áll oltári nagy baromság.
semmit ne erõltess, egy lánynak fontos az elsõ, és neki az nem túl jó lelikelg, ha azt érzi, hogy kényszerítik.
miért lenne gond?? nem mindenkinek az az 1. dolga, h ágybaugrik vkivel.. ne legyél már nevetséges :) )
1. Ne nyaggasd a csajt, mert nem segít. Mire van a petting? Annyi módja van az aktuson kívül az örömszerzésre, miért nem fedezitek fel egymás testét, érzékiségét? A szex nem "bedugom"-mal kezdõdik! 2. Egy szexuálpszichológus nyilatkozta egyszer a tv-ben, hogy az a lány, amelyik arra hivatkozik, hogy majd ha ennyi, meg annyi idõs lesz, az nem szerelmes. Egy szerelmes vágyik szerelme érintésére.
v nem lehet hogy a másikkal azért jutott el olyan hamar odáig mert attól félt hogy õ is el fogja hagyni emiatt... sztem ha 16 évesen még nem akar sexszelni azt megértem, 16 az elég fiatal, ha csak kicsivel lenékk prûdebb még viszaküldeném micimackót olvasni sex helyett XD
hany evesek vagytok?? várj, tippelek.. te 14 - 15.. õ meg 18??
A kérdező hozzászólása: HALLOD nekem úgyan ezt mondta a csj hogy várjunk 6hónapot ...de ebõl se lett semi és most meg azt mondja várjuk meg az 1évet
A kérdező hozzászólása: kösszíí......ezzel én így voltam egy ideig , de most már nem tudom mit tegyek
Mindenképp...A szerelem sokat kibír, eltûr :) Persze csak ha nem felszínes.
A kérdező hozzászólása: szerinted egy igaz szerelem ki birja ezt???
Lehet hogy te megérettél rá, ezekszerint õ nem.Mindt már mondtam "türelem" :)
A kérdező hozzászólása: fiúúú vagyok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: 16évesek vagyunk .....de szrintem már megéretünk ráá ...am aki nem tud normális választ adni az maradjon kusba szerintem , az oldalnak nem az lényege hogy ilyen béna bunkók be írkáljának
Ne akard gyõzködni csak finoman közeledj, mindíg menj egy kicsit közelebb a célhoz, de csak addíg amég engedi.(türelem..)
rántsál kettõt a rudin és feküdj le
v helyére 14:08-at akrtam írni XD ez van ha lasabban nyomom a ctrl-t mint a v-t XD bocsi :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!