Találatok a következő kifejezésre: Én nagyon de (2164 db)

Az baj hogy én nagyon, de nagyon utálom Patai Annát?

Szóval nem bírom a képét ,utálom az ócska hangját és hányingerem van tőle. Szerintem egy rohadt kis rámenős ...

Legjobb válasz: Ha lány vagy , akkor féltékeny , ha fiu akkor meg teccik :D Amugymeg nem kötelezö öt halgatni

Ha lány vagy , akkor féltékeny , ha fiu akkor meg teccik :D Amugymeg nem kötelezö öt halgatni
Fogalmam nincs ki lehet az, de nem értem mi értelme utáni valakit? Ha nem tetszik nem kell ránézni, se hallgatni. De utálni valakit csak mert nem tetszik az már téged minõsít lefelé.
de cunci igazam van:)
de igaza van.
de szánalmas vagy:) Hány éves vagy? keress már magadnak egy életet..
A kérdező hozzászólása: féltékeny ??? egy ilyenre ???
A kérdező hozzászólása: nincs igazad
Én sem kedvelem õt, de Te valami undorítóan közönséges vagy, kérdezõ...
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=3DHAvaz9z-E&feature=colike õ az. olyan gyönyörûséges kommenteket írtam a videóihoz...pfúúú
A kérdező hozzászólása: majd pont te mondod meg mit csináljak cunci
Ahj:) Most te komolyan ennyire gyerekes vagy, vagy valóban gyerek vagy? Ha valamit nem szeretsz minek töröd magad ennyit rajta? Miért nem állsz egyszerûen csak odébb, és törõdsz olyasvalamivel, ami tetszik? Tényleg egy kislányon rágódsz ennyit? Mi ez ha nem féltékenység?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok arra a köcsög cigányra féltékeny, és eszt nem mondom el többször!!!! egyszerûen csak utálom , gyûlölöm!!!
Azt érzékelem minden egyes mondatodból... mégegyszer kérdezem.. miért nem bírsz túllépni rajta, és olyasvalamit keresni, amit szeretsz?
Én már el is felejtettem volna ezt a nevet, ha nem látom meg ezt a kérdést.

Van egy fiu aki bejon nekem ritkan szokunk beszelni is. Volt egy ido amikor talalkozgattunk de nem jottunk ossze. En nagyon szeretnek vele osszejonni de nem merem elmondani neki h tetszik nekem mert felek az elutasitastot, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát hosszú éveim során azért megfejtettem az ebben a mûfajban találékony és hatékony lányok módszereit. Most kihagynám a testbeszéd gyorstalpalót. -Ami azért sokat segítene. Egyszerûen ha legközelebb beszélgettek, abba amit mondasz bele kell tenned egy két olyan dolgot amire a srác lecsaphat, ha tetszel neki. Ez vagy valami olyan amin keresztül plusz információt szerezhet, de amúgy nem merné megkérdezni, vagy olyan aminek a segítségével elhívhat valahová. Mit tudom én, béna példa, de valami fimrõl beszélsz amit régen láttál, akkor amikor utoljára moziba voltál. Amire õ megkérdezheti, hogy-hogy olyan régen, amire te elmondhatod, mert egyedül nem szeretsz menni. -Stb.. Ezeket szoktam én csatlakozási pontnak becézni. Amikor a lány amúgy ártatlanul lehetõséget biztosít a fiúnak. A képlet ugyanis egyszerû, ha tetszel neki és szabad, nem utasít vissza. Viszont a fiúnak kell lépnie. Így afelé kell terelgetned, hogy kiderüljön nincs barátod, -véletlenül. Kiderüljön hová szeretsz járni -véletlenül. Stb.. Illetve kiderüljön az is, hogy ezt vagy azért mondod mert lehet valami vagy nem. Ám mindenképpen egy apró jel a fiú számára. Nem szabad próbálkozni egy fiúnál, kivéve akkor ha nagyon-nagyon kell és látod rajta, hogy nem mer lépni. Ha nyitsz felé ilyen pontokat, az lesz az érzése, hogy õ cserkészet be téged, õ udvarol és õ jár sikerrel. Ez nagyon fontos, tudod az önként jelentkezõ "vaddal" valami nem stimmel. Ha jeleket adsz neki és ez picit növeli az önbizalmát akkor fog lépni. -Reméljük. Egy másik technika : (Amit én nem szeretek) Ha fogyókúráról, neked nem tetszõ amúgy tökéletes részeidrõl beszélsz neki. - Ami arra készteti, hogy rád cáfoljon. Vagy alkalma legyen megdicsérni, ha amúgy nem merné. Bár ha teheted ezt kerüld. Szóval segíts neki egy picit, hogy õ próbálkozhasson.

Hát hosszú éveim során azért megfejtettem az ebben a mûfajban találékony és hatékony lányok módszereit. Most kihagynám a testbeszéd gyorstalpalót. -Ami azért sokat segítene. Egyszerûen ha legközelebb beszélgettek, abba amit mondasz bele kell tenned egy két olyan dolgot amire a srác lecsaphat, ha tetszel neki. Ez vagy valami olyan amin keresztül plusz információt szerezhet, de amúgy nem merné megkérdezni, vagy olyan aminek a segítségével elhívhat valahová. Mit tudom én, béna példa, de valami fimrõl beszélsz amit régen láttál, akkor amikor utoljára moziba voltál. Amire õ megkérdezheti, hogy-hogy olyan régen, amire te elmondhatod, mert egyedül nem szeretsz menni. -Stb.. Ezeket szoktam én csatlakozási pontnak becézni. Amikor a lány amúgy ártatlanul lehetõséget biztosít a fiúnak. A képlet ugyanis egyszerû, ha tetszel neki és szabad, nem utasít vissza. Viszont a fiúnak kell lépnie. Így afelé kell terelgetned, hogy kiderüljön nincs barátod, -véletlenül. Kiderüljön hová szeretsz járni -véletlenül. Stb.. Illetve kiderüljön az is, hogy ezt vagy azért mondod mert lehet valami vagy nem. Ám mindenképpen egy apró jel a fiú számára. Nem szabad próbálkozni egy fiúnál, kivéve akkor ha nagyon-nagyon kell és látod rajta, hogy nem mer lépni. Ha nyitsz felé ilyen pontokat, az lesz az érzése, hogy õ cserkészet be téged, õ udvarol és õ jár sikerrel. Ez nagyon fontos, tudod az önként jelentkezõ "vaddal" valami nem stimmel. Ha jeleket adsz neki és ez picit növeli az önbizalmát akkor fog lépni. -Reméljük. Egy másik technika : (Amit én nem szeretek) Ha fogyókúráról, neked nem tetszõ amúgy tökéletes részeidrõl beszélsz neki. - Ami arra készteti, hogy rád cáfoljon. Vagy alkalma legyen megdicsérni, ha amúgy nem merné. Bár ha teheted ezt kerüld. Szóval segíts neki egy picit, hogy õ próbálkozhasson.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen minden keppen megprobalkozok valamivel de nem akarom en megtenni az elso lepest mert szerintem nem nekem kene :) de igy h ugymond en csak , besegitek´ neki igy meg fogom probalni :)

A szüleimnek ajánlotak ismerősök farkaskutya és igazi farkas keveréket, én nagyon imádom a farkasokat és nagyon szeretném, de azt mondták egy páran h veszélyesek lehetnek ez igaz?

Legjobb válasz: Eszetekbe ne jusson!!! Egy németjuhász (farkaskutya) és egy valódi farkas keverék között akkora a különbség, hogy ha azt le tudnám zongorázni, akkor én egy nõi Chopin lennék. Olyan speciális tartást, nevelést, foglalkozást igényel, amit nagyon kevesen tudnak neki biztosítani. Az, hogy volt németjuhászotok, semmit nem jelent ebbõl a szempontból. A németjuhász alapvetõen engedelmes kutya, akinek a nevelése általában egy kezdõ kutyatartó számára sem túl nehéz feladat. A farkas keverékek nagyon inteligens kutyák, de makacsak és önfejûek, akik nagyon határozott, de semmiképpen sem kemény gazdát igényelnek, hatalmas mozgásigénnyel és még naqgyobb vadásszenvedéllyel, ami miatt az egyéb háziállatok nincsenek mellette biztonságban. Nem lehet sem megkötve, sem kennelben tartani, a kölyökkori szocializációja pedig különös odafigyelést igényel ahhoz, hogy késõbb ne legyen vele komoly gond. Nem olyan fajta, aminek a tartásába csak úgy bele lehet vágni.

Félig vadállat, meg ne próbáljátok (bár én az ajánlat valódiságában is erõsen kételkedem)! Voltak egyébként kísérletek Magyarországon farkasok kutyaként történõ felnevelésével, de hát közelébe se értek egy átlag kutyának, ami évezredek óta az ember szolgálatára van tenyésztve.
Eszetekbe ne jusson!!! Egy németjuhász (farkaskutya) és egy valódi farkas keverék között akkora a különbség, hogy ha azt le tudnám zongorázni, akkor én egy nõi Chopin lennék. Olyan speciális tartást, nevelést, foglalkozást igényel, amit nagyon kevesen tudnak neki biztosítani. Az, hogy volt németjuhászotok, semmit nem jelent ebbõl a szempontból. A németjuhász alapvetõen engedelmes kutya, akinek a nevelése általában egy kezdõ kutyatartó számára sem túl nehéz feladat. A farkas keverékek nagyon inteligens kutyák, de makacsak és önfejûek, akik nagyon határozott, de semmiképpen sem kemény gazdát igényelnek, hatalmas mozgásigénnyel és még naqgyobb vadásszenvedéllyel, ami miatt az egyéb háziállatok nincsenek mellette biztonságban. Nem lehet sem megkötve, sem kennelben tartani, a kölyökkori szocializációja pedig különös odafigyelést igényel ahhoz, hogy késõbb ne legyen vele komoly gond. Nem olyan fajta, aminek a tartásába csak úgy bele lehet vágni.
Igazuk van azoknak, akik azt mondják, veszélyes. A farkas ill. a kutya-farkas keverékek ivaréretté válásuk után már nem bírják annyira a kötöttséget és az ember közelségét. Ha Te és a családod nem foglalkoztatok eddig kutyákkal, és nem volt még nagytestû kutyátok, nem hiszem, hogy okos dolog volna ilyen jószágot tartani.
lsõ válaszoló sztem attó még lehet hogy nem volt nekik mer én má 8 évesen tudtamm bánni a németjuhászunkal aki egyébként mindenkinek neki ment csak épp apámnak nem én meg (furán hangzik) de határozottan rászoltam és szótfogadott
Az elõzõ válaszolóval teljesen egyetértek. Hibrid nem elsõ- vagy második kutyás kézbe való, akkor sem, ha nem F1-es (azaz egyik szülõ farkas, másik kutya) hanem valamelyik késõbbi generációból való. Kiszámíthatatlan lesz, mindemellett ivaréretten jelennek meh nála azon karakterek, amelyek állandósulnak. Itthon ha jól tudom, hibrideket tartani amúgy is tilos, legalábbis mindenféle engedély kell hozzá, hasonlóan, mint a farkashoz. Van erre külön törvény, jogszabály is. Csehszlovák ebfarkast is csak akkor vállaljatok be, ha a tartásához megfelelõ körülményeket biztosítani tudjátok, ilyenek a betonozott fém kennel, megfelelõ idõ a rendszeres sétára, ami persze nem 10 perc, és a foglalkozás az állattal. Nagyon lehet szeretni, nagyon tud szeretni, de homlokegyenest más, mint egy németjuhász kutya, mind viselkedésben, mind pedig a kommunikációban. Tehát nagyon alaposan megfontolni, nem véletlen, hogy esetleg az elõzõ helyrõl is mennie "kell": vagy nem bírtak vele, vagy a szomszédságnak gyûlt meg a baja, vagy egyszerûen mást vártak... a hibridet pedig felejtsétek el.
Az elõzõekhez még annyit fûznék hozzá, hogy a tényleges kutya-farkas keverék nagyon veszélyes lehet, de nem feltétlenül az, de azért inkább ne kísérletezz. Akkor már inkább cseh-farkaskutyát tényleg. Egyébként az ELTE etológusai neveltek farkasokat, pózázon sétáltatták õket Pesten is tudtommal, de ha valamit akart a farkas, akkor nem lehetett megmondani neki, hogy "nem szabad" mint egy kutyának ( míg kölyöknek számít, addig a természetben a falka nagyon sokmindent elnéz neki, még a húslopást is)... Ez a lelkes etológuscsapat amúgy 2-3 éves korukig bírt a farkasokkal, vagyis ivarérés után már nem csináltak velük viselkedéses teszteket, mert sokkal kiszámíthatalanabbak lettek.
Szerintem a Csehszlovák farkaskutyát ajánlották a szüleidnek, én viszont ezt kezdõ kutyásnak semmiképp sem javaslom! Bõvebb infó: http://www.kutya.hu/0008/18.htm
Ne fogadjátok el! Etológusok próbáltak kutyaként felnevelni farkasokat, 4 hónapos korukig bírták! A kutyavér persze valamelyest enyhít a dolgon, de nagyon sok tudás és tapasztalat szükséges ahhoz, hogy bele merj vágni! Fõleg, ha kisgyerek vagy más háziállat is van, vagy késõbb szeretnétek.
na és honnan akarod beszerezni????? külföldrõl? és hogyan pároznának mer ahoz hogy valakinek otthon legyen farkasa ahoz... nem is lehet otthon farkasod ahoz hogy farkas meg egy kutya pározzon találkozniuk kell de nem gondolom hogy valki a hegyekben megy a kutya után és nézi hogy hogy basszák fel álatkertben meg eleve lehetetelen
A kérdező hozzászólása: hát elõtte farkaskutyánk volt ami szintugy igen nagytestû , de én mégis nagyon szeretnék egy olyat scak nemtom megérie
Tuti, hogy Cseh farkasról van szó. FCI által elfogadott fajta. Már évek óta nem vonnak be farkasokat a tenyésztésébe, de valóban német juhászból és kárpáti farkasból tenyésztették ki. Már csak ezeket a keverékeket párosítják egymással. Kezdõ kutyásnak nem ajánlott, nagyon következetes gazdit igényel. Egyébként páratlanul jó fajta, okos, tanulékony. Hihetetlen nagy a mozgásigénye és nagyon következetesnek kell lenni a nevelésében. Fontos a szocializáció is ennél a fajtánál különösön. Más állatokkal együtt nem igazán tartható.

Én rettegek a szüléstöl! Nem birom a fájdalmat és a tüt sem. Ti hogy birkoztok meg/dolgozzátok fel? Nagyon szeretem a babám és várom nagyon de nagyon félek!

És azt hogy viselitek hogy változik a testetek?Tudom ez egy állapot de ahogy hizok csunyanak érzem magam.A párom azt mondja tetszek neki igy is de mégis mintha másképp nézne rám.Ti hogy vagytok vele?

Legjobb válasz: Az én pocakom még csak most kezdett el növögetni, ruhában még mindig nem látszik, de már rettegek milyen leszek "bálnaként". Sokan szépnek élik meg a terhességet, de nekem idáig több rossz volt benne, mint jó. Na, a szüléstõl rettegek, utálom a kórházat, kórházszagot, rosszul vagyok ha hozzám nyúl egy doki és tudom hogy "bántani" fog, pl. vérvétel, infúzió ill. mûvéna bekötése, meg ha meglátom az orvosi mûszereket, fogókat, szikét, cérnát, tût, jajj...... Nem vagyok ájulós típus, de nagyon rosszul vagyok ilyenkor és az ájulás környékez, a szívem meg majd kiugrik. Tuti bõgni fogok majd mint az állat....

Az én pocakom még csak most kezdett el növögetni, ruhában még mindig nem látszik, de már rettegek milyen leszek "bálnaként". Sokan szépnek élik meg a terhességet, de nekem idáig több rossz volt benne, mint jó. Na, a szüléstõl rettegek, utálom a kórházat, kórházszagot, rosszul vagyok ha hozzám nyúl egy doki és tudom hogy "bántani" fog, pl. vérvétel, infúzió ill. mûvéna bekötése, meg ha meglátom az orvosi mûszereket, fogókat, szikét, cérnát, tût, jajj...... Nem vagyok ájulós típus, de nagyon rosszul vagyok ilyenkor és az ájulás környékez, a szívem meg majd kiugrik. Tuti bõgni fogok majd mint az állat....
Én is nagyon szerettem a pocakomat. Ezért szép nagyra is növesztettem, 30 kg-t híztam. Sokszor még idegenek is megállítottak az utcán, hogy közöljék velem, hogy milyen gyönyörû kismama vagyok. Szerintem a boldogság meglátszik az emberen, és én nagyon boldog voltam. Egyszer paráztam be, amikor felmerült a császár gondolata. Én is félek a tûtõl, hát még a szikétõl. Amikor a szülõszobában mondták, hogy akkor most áttolnak a mûtõbe, akkor már nem érdekelt semmi, csak hogy egészséges legyen a kisbabám. Az lett! Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy halgass az orvosra. Nagyon szép szülést kívánok!
sziasztok! engem az anyukám "ijesztgetett" azzal, mennyit fogok hízni, aggódtam is, de a párom közölte a fiunkért mindent, és Õ úgy fog szeretni amilyen vagyok. A terhesség egy csoda, fogd fel úgy, h ennek Te most részese lehetsz, látod vannak olyan nõk akiknek sajnos ez nem -vagy nagyon nehezen- adódik meg. Nekem hál' Istennek csodálatos a babavárásom, nem hánytam nem fáj semmi, nem híztam és nagyon jó baba, bár az oldalamat már kirúgja. :) Én várom a szülést, nem baj ha fáj, de annyira szeretném már a karomban tartani, h emiatt mindent kiállok. Gondolj arra, h fejlett már az orvostudomány, és nem hagyják, h sokat szenvedj, segíteni fognak. És meg lesz a csodás "eredménye" annak a pár órás-perces szenvedésnek. Fel a fejjel. A párod azért néz máshogy Rád, mert másmilyen vagy. Áldott állapotú. Állj a tükör elé és csodáld a pocid, feküdj le és simogasd, beszélgess a bébivel, legyen köztetek kapcsolat, ez ajándék. :) (kicsit hosszú lett, bocsánat) 25 hetes kismama
Az én férjem is másképp néz rám. Borzasztóan boldogan. Megérinti a pocim, megsimizi, puszit ad rá. Nagyon szeret és látom is rajta. Bár az én testem is változik és én is úgy látom, hogy egyre visszataszítóbb (pl a mellem), õ mégsem ezt látja. (egyszer megjegyezte, hogy biztos nem lesz gond a szoptatással, mert õ úgy látja, lesz elég tejem). Ilyenek a férfiak. :) De tudom, hogy így is szeret. Nem számít, mennyi csíkom van és hol. A másik: na azt nem hiszem, hogy a sógornõmnél jobban félnél a szüléstõl. Õ totál beparázott. Nagyon félt a fájdalomtól (bár egész életében). És mégis nagyon könnyû szülése volt, a fájdalomra nem is emlékszik már és kimondhatom, hogy szerintem egyenesen élvezte a szülést. Mármint abból ítélve, ahogy mesél róla! :) 20 hetes kisammi
A második válaszoló vagyok. Az elsõ válasz végett a sajátomat kiegészítendõ: Nekem vénát nem szúrtak/kötöttek. Nem volt egyéb szurkapiszka. A szurinál gátmetszéses szurira gondoltam. Egyéb szurit nem kaptam. Vannak olyan kórházak, ahol vannak 1- és 2 ágyas szobák. Nem vagyunk gazdagok, mielõtt szó érné a ház elejét!!! Alapítványi osztály volt... Rooming-in. Az orvosok ott is orvosok a szó jó és rossz értelmében. Ez Kistarcsán volt. Tehát amikor kórházat választasz, vedd figyelembe a lehetõségeket! Nekem sokat javított a közérzetemen, hogy nem küzd mellettem még 5 nõ mindenféle bajokkal. Akkor elég volt a saját bajom. Ez nem egoizmus! Fáradtság. Te alakítod ki a szülés körülményeit! Emiatt sem kell félned, ha szeretsz tervezni! Érdemes szétnézni! Üdv 5 hós baba anyukája
Igy van, ne add fel, mert én is ismerek olyat akik már lemondtak arról, hogy lehet saját gyerekük, fogadtak is örökbe egy kislányt és ezek után a csoda folytán tavaly született nekik babájuk :) A kérdezõtõl elnézést, de neki is írok :) : Hidd el, hogy most vagy a legszebb így várandósan :) Valamivel próbáld lekötni magad, hogy ne gondolj folyton arra, hogy fájni fog, biztos van olyan dolog amit szeretsz csinálni és nem megerõltetõ számodra és ki tudod vele kapcsolni az agyad. És jó, hogy írtál ide mert látod mennyien bíztatnak és ennyien nem csaphatnak be hogy abban a pillanatban nagyobb lesz az öröm mint a fájdalom :) Sok sikert és boldogságot kívánok minden kismamának, édesanyának és családjuknak!!!
Szia! Én imádtam a várandósságot!!! Szerettem a pocakomat! És a párom is díjazta egy idõ után ( a férfiak nem élik át olyan intenzíven az érzést, nem bennük mocorog). Nem törõdtem a súlyommal, amit kívántam, azt ettem (nem voltam nagyon kívánós). 18 kg-ot híztam és nem bánom. Nem csináltam belõle státusz szimbólumot!!! Le is dobtam az elsõ hónap alatt... A szülést nem terveztem. Nem gondoltam el elõre minden részletet. Az injekciót nem is érzed. Nekem spec. szóltak, hogy kapok. Gyorsan zajlott... (nem szó szerint, mivel 8 és fél óra volt). A fájdalom tûrésem nekem sem a csúcs, de ez édes fájdalom. Egy pillanatig azt hittem, szétszakadok és (elnézést a kifejezésért) úgy gondoltam addig az egy pillanatig, hogy nem a megfelelõ lyukon akar kibújni. Nekem az elsõ volt. De most is vállalnám, ha ebben a percben kellene szülnöm! NE FÉLJ! Éld meg a várandósság minden pillanatát! Gyakran nem lesz benne részed! Persze, hogy a párod másképp néz rád! Hiszen anya vagy/leszel! Õ meg apa!!! Az enyé spec. csak rám nézni tudott... Veszélyeztetett voltam. No sex az elejétõl fogva :(. Ez benne volt. Most minden rendben ezen a téren. De visszasírom azt az idõszakot... Akkor kezdtem élvezni az egész várandósságot igazán, amikor mocorogni kezdett és nõtt a pocim!!! Akkor legszebb egy nõ! Még akkor is, ha magad nem látod annak! Én is a tükörben iszonyat lelakottan láttam magam, mások szerint szuper formában voltam! Másképp látod Te és mások! Bocsi a hosszúságért, de remélem, hogy sikerült egy kicsit lelket önteni beléd! Üdv Már 5 hós baba anyukája
Elõzõ vagyok. A "jaj lányok stb.." a kérdezõnek és az elsõ válaszolónak szólt.
Hát ... erre mondják, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb...:-)) Kicsit "keserûen" olvasom a kérdésed.... Nekem nem lehet babám, és a fél karomat - vagy bármit!! -odaadnék azért a fájdalomért, amitõl te rettegsz. Hidd el, nem vagy csúnya, anyának lenni a legszebb dolog a világon - ez egy igazi csoda, ahogy egy új ÉLET fejlõdik a testedben! Egyszer majd ez lesz a legszebb emléked :-)) Kívánom, hogy rendben menjen minden! Sok boldogságot!
Jaj lányok, ne legyetek ilyenek! Ez nem mûtét lesz vagy betegség vagy valami rossz dolog, hanem a várva várt babucitok megszületésében fognak segíteni. Én is félek de így fogom fel. Komolyan félek a fájdalomtól is meg, h. minden rendben lesz-e. De nem tart tovább fél napnál az egész. Ezt igazán ki lehet bírni. Cserébe megkapjuk életünk legértékesebb és legszebb ajándékát! A hízással kapcsolatban, én borzasztó rosszul érzem magam de tudom én rontottam el az elején (akkor sokat híztam). Most összeér a combom és a karom is hatalmas lett. Nagyon rossz! Nekem is azt mondja a férjem, h. nem zavarja meg majd lefogyok ne aggódjak. De hiába beszél...majd hiszem ha látom. Mindegy, már nincs mit tenni. Üdv 36 hetes kismama
A január 17-i 17:17 hetes 10éve próbálkozó válaszolónak: Amíg egy nõnek méhe van, addig soha nem szabad feladni a reményt! Barátnõmnek 17év után 38évesen lett gyereke, pedig már évek óta meddõnek volt nyilvánítva. Hiába belül ment el minden alkalommal az akkori élettársa, SOHA nem esett teherbe. Aztán alkalmi kapcsolatból azonnal 1hónap szexelés során összejött a baba!! Azóta egy 2éves kisfiú boldog anyukája!!!!! SOHA ne add fel!!
Kedves Kérdezõ! Ha ez megnyugtat, nem vagy egyedül. Én is rettenetesen félek a szüléstõl és rajtunk kívül még iszonyatosan sok kismama van így ezzel. De hát ez van. Most mit csináljunk? Attól, hogy félünk még nem fog kevésbé fájni, sõt... Gondolj bele mennyien kibírták már a szülést. Most pont te (meg én) halnánk bele?? Senkiben nem maradt még benne a babája, majd csak kibújik valahogy. Mi nõk vagyunk, belénk van "programozva" a képesség, hogy új életet hozzunk a világra. Hidd el 1x majd úgy gondolunk vissza a szülésünkre, hogy milyen szép volt és hogy mennyire megérte. 1x mindenképp meg kell élni a szülést, nagyon sajnálom azokat akiknek nem lehet saját babájuk. :(
Szia! Ne érezd magad csúnyának, gyönyörû vagy! ne legyen probléma most az alakod, táplálkozz egészségesen, és szülés után szoptass! én szülés után a 12. napon fel tudtam venni a feszülõs farmeromat, pedig híztam 15kg-t. Egyébként rettegtem a szüléstõl, most sem mondom, hogy pozitív élmény volt, sõt, még jobban rettegek a következõtõl... próbálj meg érzéstelenítõt kérni a gerincedbe, a fájdalom miatt nem fog zavarni sem a kórházszag, sem más, csak ne nézegess sokat:) érzéstelenítõvel nem lesz semmi gond és teljesen pozitívan fogod megélni. sok sikert!!
Én rettegtem nagyon (még csak 21 éves vagyok) és én is irtózatosan undorodom minden véres dologtól és ehhez hasonló rettenettõl...De meglepõdtem magamon nagyon, a 35. héttõl kezdve már annyi nyavalyám olt, hogy el kezdtemm várni nagyon a szülést, már addigra nagyon elég volt a sok problémából(vizes láb, alvási nehézségek, sok pisilés, stb...)aztán mikor elött az idõ meg sem ijedtem, nem kapott el a rosszullét sem a véres dolgoktól és a tûktõl, sõt, megkértem szülés után a dokit, hgy mutassa mega lepényt:) teljesen jól viseltem a változásokat magamon, elõtte voltak önértékelési zavaraim, azóta teljesen kiegyensúlyoztt vagyok.
Kedves 10:20-as válaszoló! Nagyon kedves vagy, köszönöm a biztatást. Sajnos, mi már 10 éve (!!!) próbálkozunk, lombik, hormonkezelés, minden, amit el lehet képzelni - ezek után hihetnék még a csodában?? De minden új életnek tudok örülni, még ha az életet nem én adtam, akkor is. Ezért mindannyiótoknak és (születendõ) babáitoknak nagyon jó egészséget kívánok! És így látatlanban mondom: NAGYON SZÉPEK VAGYTOK :-)))
Én is félek pedig még csak 25 hetes vagyok, de azt mondogatom magamnak hogy majdcsak lesz valahogy és a férjem is ezt mondja.Igen biztosan mindenki más lesz vásandóssága alatt, de nem azért mert csúnya.Én a barátnõmön vettemm észre a változást(aki azóta 7 hetes kislány anyukája)hogy anyukás lett az arca és szépen lett telt.Most meg mint a piszkafa nem lett csúnyán vékony de leszívta már a kislány.A párjaink persze hogy másképp néznek ránk, mert akaratlanul is mások lettünk külsõre arcra formára.De nekik biztosan így is mi vagyunk a legszebbek és a gyerekük anyukája.Mondjuk én eddig a leadott 6 kg-ból 4-et szedtem vissza.(elején sokat hánytam)de ha többet híztam volna az sem lenne baj!Élvezd a pocakosságot és bízzunk benne hogy a szülésed könnyû lesz, aztán már foghatod is a picikédet.Sok boldogságot mindenkinek!
Szia! Nekem 5 és fél hónapja született a kislányom. Imádtam várandósnak lenni, csodálatos érzés volt, ahogy növekedett a pocakomban, ahogy ott benn élte a kis mindennapjait... hogy éreztem minden rezdülését. Soha, senkivel olyan szimbiózisban nem élhet az ember, mint a pocakjában növekvõ kisbabával. A páromnak pedig pocisan is nagyon tetszettem, sõt, szülés után egy párszor mondta is, hogy neki szinte hiányzik a pocakom, olyan aranyos voltam vele... A szülés? Mondhatnám, hogy iszonyú fájdalom, de nem mondhatom ezt mégsem, mert - ahogy elõttem is írta valaki - édes fájdalom. Nekem szép volt a szülés. 14 órát vajúdtam, ha csak azt számolom bele, amikor már valóban nagyon fájt. De akár holnap újra megtenném. Én othon szültem, a legcsodálatosabb, háborítatlan békességben. Amikor bújt kifelé a pici, azt hittem, szétszakadok, én nagyon bírom a fájdalmat, de ekkor nagyon szenvedtem. Mégis csodás és felemelõ vot, hgoy szülhetek! Aztán a karomba adták az én kis csodámat azonnal.... A világon nem volt boldogabb ember, mint én. És mint kiderült, nemhogy nem szakadtam szét, hanem mindenféle gátsérülés nélkül jött világra a kislányom. Kívánom mindenkinek, hogy átélhesse ezt a csodát!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Sajnos nincs sok önbizalmam és a hangulatom is ingadozik!De probálok pozitivan hozzá allni!Sajnálom hogy nem lehet babád.Sajnos már én is elveszitettem 1 babámat!!!Minden jot nektek!

13 eves vagyok es a suliba van egy fiu aki nekem nagyon tetszik. De az a baj hogy ennek a fiunak egy masik lany tetszik. De en nagyon megszerettem es akar hogy is probalom sese tudom kiverni a fejembol. Hogy tudnam elerni hogy jarjunk?

Legjobb válasz: Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)

Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)
ÓÓÓÓÓÓ Szerelmem! Jöjj velem! Jöjj velem és számodra csakis én leszek a végtelen! Karjaimban megnyugvásra lelsz, Álmaidban én velem szárnyra kelsz! Nem kell, hogy ez mind csak álom legyen! Gyere velem és megmutatom milyen is az igaz szerelem! (magánköltemémy):)
A kérdező hozzászólása: Szep...de nincs vlami hasznosabb tanacsod?? :)
A kérdező hozzászólása: azert koszonom...:)
Talán segítene néhány csinibb ruha meg mongyuk hívd meg moziba de ha nem használna mutass kicsit többet magadból!
A kérdező hozzászólása: es nem ciki hogy en hivom el ot mondjuk moziba...??
Szerintem nem de elõtte pl beszélgess vele meg ilyenek nálunk (6.oszt) úgy jött össze 1 fiú meg 1 lány hogy a lány hívta moziba meg randira(nem személyes)

A barátom nagyon várja már hogy megengedjem neki az anális szexet. De én nagyon félek tőle. Mert fáj meg stb. a széklet nem jön ki akkor amikor análisan kielégit? Nem fáj? Nem lesz ciki? Majd megszokom 1x?

8 hónaposak vagyunk és nagyon szeretem és mindent meg szeretnék tenni h jol érezze magát velem... még ez árán is... csak félek elszánni magam... mert félek attol is h ha ezt megengedem neki akkor nem lesz már semmi izgi bennem és megun:S

Legjobb válasz: Én azt gondolom, ha a barátod igazán szeret téged akkor megérti, ha te még nem szeretnéd. Az én férjem is imádja, de nekem fáj (egyszerûen bmit csinál nem tudom elengedni magam, mert sztem természetellenes), így megérti ha csak ritkán csináljuk. De én is tekintettel vagyok rá, h õ szeretné ezért néha kötélnek állok. Ha még nem érzed magad felkészültnek rá, akkor várjatok még egy picit. Ezt neki is meg kell értenie.

Én azt gondolom, ha a barátod igazán szeret téged akkor megérti, ha te még nem szeretnéd. Az én férjem is imádja, de nekem fáj (egyszerûen bmit csinál nem tudom elengedni magam, mert sztem természetellenes), így megérti ha csak ritkán csináljuk. De én is tekintettel vagyok rá, h õ szeretné ezért néha kötélnek állok. Ha még nem érzed magad felkészültnek rá, akkor várjatok még egy picit. Ezt neki is meg kell értenie.
hát én mondjuk magamból indulok ki.ehhez szerintem nagy bizalom kell és még korai ha csak 8 hónapja vagytok együtt.egyébként én pl. nagyon szeretem így csinálni egészen más így elélvezni, de kell hozzá a fokoztosság-ahogy az elõttem szólók írták-és a bizalom.
szerintem lassan haladjatok. elõször csak szex közben dugja be egy ujját a popsidba, természetesen sikositó használatával. ha neked tetszik az élmény, akkor egy ideig ezt gyakoroljátok (pár alkalom), utána meg lehet próbálkozni két ujjal is. ha az is jó, akkor mehet minden. három dolog fontos: lazulj el, használjatok sok sikositót, és csak olyasmit tegyetek, ami mindkettõtöknek jó. ha a pasid annak ellenére akar veled anális szexet, hogy tudja, hogy az neked fáj, akkor nem szeret igazán.
szerintem az análba ne megy bele ha félsz tõle! (nem lehet kellemes egy nõnek)
Szerintem szimplán tájékozódj mielõtt bármit is csinálnál...xd
mindneképpen elõször csak újjal próbálkozzatok, mikor már rákerülne a sor, akkoris elõször az újjával csinálja. a síkosító tényleg elengedhetetlen, ha ellazul nemlesz kellemetlen. ha pedig mégis az, akkor szólj a barátodnak h még nemjó, olyat smemiképp necsinálj ami nemesik jól. de ha ennyire ódzkodsz tõle, akkor inkább netedd meg. elõször ezért próbáljátok újjal, és majd akkor jobban feltudod mérni h akarod a vagy sem. ha mér érzel vmiféle késztetést, akkor bele lehet végni. attól meg nefélj ha ezt megengeded neki akkor nemlesz benned semmi izgi, nemettõl vagy neki izgi h még nem elégített ki análisan... a széklet nemfog kijönni. de sztam akkor csináljátok mikor elõtte már elintézted a wc-n, és azért ne rögtön utána. kisebb elszinezõdések lehetnek, de nemlesz ciki.

5 hetes szültem, a párom nagyon be van már izgulva rám szegénykém, én is de nagyon. Egy hét mulva már szeretkezhetünk?

Mert nagyon félek ha nem akkor esetleg megcsal!

Legjobb válasz: 6 hétig nem lehet! Én egyszerûen úgy oldottam meg,hogy kielégítettem,akár minden nap,ezért nem csalhat meg. Én szülés után 8 hónapig képtelen voltam a normális szexre,de kezem meg szám van. Ne kockáztass,mert nagy baj lehet abból ha nem várod ki a hat hetet(vérzés,fertõzés,megsérül a méhed).

6 hétig nem lehet! Én egyszerûen úgy oldottam meg, hogy kielégítettem, akár minden nap, ezért nem csalhat meg. Én szülés után 8 hónapig képtelen voltam a normális szexre, de kezem meg szám van. Ne kockáztass, mert nagy baj lehet abból ha nem várod ki a hat hetet(vérzés, fertõzés, megsérül a méhed).
Így van, a csiklód nem sérülhetett meg a szülésben! :D
A párod kényeztetése jó ötlet, fõleg ha a szó szoros értelemben vett aktustól még félsz, de annyit hozzátennék, hogy a kölcsönösség e téren biztos nem fog Neked fájni vagy ártani! Úgy igazságos!!! :)
Csak nem csal már meg, milyen dolog már ez! Egyszer egy haverom hasonló helyzetben fontolgatta, hogy megcsalja a feleségét, én meg iszonyúan leteremtettem, hogy hogy képzeli, a felesége mekkora "terhet viselt, ", mekkora áldozatot hozott a fájdalmas szüléssel és az utána levõ kellemetlenségekkel a közös gyermek érdekében, õ meg ennyit nem bír ki, hogy elõtte-utána 6 hétig nincs szex! (Aki egyedülálló sokkal többet kibír, nem ebben halnak az emberek!) Van két keze, meg egy feje, amivel gondolkodjon, meg egy lelkiismerete, meg egy szíve, amivel igazán a feleségét szereti! Hazakullogott a feleségéhez, és örül a fiának. 6 hét után szeretkeztek, boldogok mindhárman. :)
elvileg hat hét.hallottam olyat aki 4 hét uán lefeküdt a párjával igaz fáj is a hasa utána..próbálkozni lehet.Max ha nem megy, van kezetek meg szátok.....:) szóval érted!!
Az az igazság, hogy elvileg a 6 hét leteltével szexelhettek, a kntroll után, de mindenki azt mondja hogy az elsõ pár alkalom a nõnél annyira fáj, mintha a szüzességét veszitené el. :(
hm... Nekem ez furcsa... hogy ha nem, akkor megcsal... :S miért csalna meg, ha most született egy gyönyörû kisbabátok és ugye azért van a baba is, mert szeretitek egymást és családot alapítottatok? szerintem ha megcsal, akkor egy rohadék, már ne is haragudj, Te hordtad ki a babát, akit elvileg õ is akart, Te szenvedtél meg érte... Ezt neki is meg kell értenie, hogy még fájna Neked, vagy rossz lenne, ha szexelnétek... na mindegy... amugy nem szültem még, és fiatal is vagyok hozzá ( bár kinek mi a fiatal) szoval tanácsot nem tudok adni.. Nekem csak ennyi hozzászólásom volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat neked is!! Mondjuk nagyon szeretjük egymást , és büszke rám hogy ilyen szép babót szültem neki és a szülést is kibírtam amikor annyira féltem tõle!!
A kérdező hozzászólása: Hála istennek jövõ héten leszek hat hete hogy szültem. De megmondom õszintén kicsit félek az eslõ ·szextõl··
A kérdező hozzászólása: Ó hát még szép hogy értem!! Köccike
emberek ki beszélt itt megcsalásról??? szó sem volt róla a kérdésben!!!! én már 4 hét után nem bítam magammal.. pedig császárom volt. ugy hogy a másik "utat" választottuk mert az elsö "úton" még nem volt jó. szerintem próbáld ki, és ha érzed hogy nem jó akkor azonnal hagyd abba... és próbáljatok ki mást :)

A bébim 2 napja megállás nélkül mocorog, rugdos, aminek én nagyon örülök, de mikor alszik? Mit csinálhat vajon odabent?

26 hetes vagyok. Reggelt?l estig folyamatosan érzem, s?t amikor éjszaka felkelek, akkor is. Kint is ilyen aktív baba lesz?

Legjobb válasz: Szia! Én is a 26. hétben vagyok. Van nekem is jó pár nap, amikor egyfolytában mocorog, éjjel is mikor felébredek. Hétfõn pl már majdnem féltem, mert dél körül alig éreztem órákig, csak egy-egy rebbenést. Aztán hétfõ este óta meg sem áll. De szerintem ha megfigyeled, lehet tudni mikor mozog álmában, és mikor van ébren. Legalábbis szerintem mikor csak rúgdos, akkor alhat, amikor meg "közlekedig, és ki akar bújni szinte a köldökömön, azt hiszem akkor van ébren. Meg amikor nagyobbakat rúg. Legalábbis azt olvastam, hogy nagyon sokat alszanak ebben a korban, de annak nagy részét aktívan. Még akkor is gyakorlatoznak a kinti életre. Arra én is kíváncsi lennék, ilyen marad e ha kint lesz akkor is. Sok boldogságot nektek!

Szia! Én is a 26. hétben vagyok. Van nekem is jó pár nap, amikor egyfolytában mocorog, éjjel is mikor felébredek. Hétfõn pl már majdnem féltem, mert dél körül alig éreztem órákig, csak egy-egy rebbenést. Aztán hétfõ este óta meg sem áll. De szerintem ha megfigyeled, lehet tudni mikor mozog álmában, és mikor van ébren. Legalábbis szerintem mikor csak rúgdos, akkor alhat, amikor meg "közlekedig, és ki akar bújni szinte a köldökömön, azt hiszem akkor van ébren. Meg amikor nagyobbakat rúg. Legalábbis azt olvastam, hogy nagyon sokat alszanak ebben a korban, de annak nagy részét aktívan. Még akkor is gyakorlatoznak a kinti életre. Arra én is kíváncsi lennék, ilyen marad e ha kint lesz akkor is. Sok boldogságot nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Nekem is pont vasárnap alig mozgott, és nekem is hétfõtõl ilyen aktív:) Biztosan front volt vasárnap.

Megcsalt. Én nagyon szeretem őt, de az ő érzéseiben elbizonytalanodtam. Van értelme így folytatni? én 26/N, ő 36/Ff

Egyik régi alkalmazottunkkal, akivel már az előző párját is csalta. A nővel már régóta nem találkoztak, de most egymás felé sodorta őket a sors egy céges buliban (amin én nem voltam ott) és megtörtént a dolog (csók, szex). Belehalok, ha elveszítem, de az az érzésem, már el is veszítettem, mert ezek után azt hiszem, nem tudok benne tovább megbízni. Mi a megoldás, hagyni, hadd menjen, vagy megpróbálni visszacsalni a bizalmat?

Legjobb válasz: Én szakítanék az biztos! Nem kell itt tovább folytatni a kapcsolatot! Erre nincs mentség! Írtad hogy az elõzõ nõjét is ezzel a nõvel csalta meg, tehát valószínû hogy õ hûtlen típus, nem szeret téged, és valószínû erre nem lehet alapozni semmiféleképpen! Az a nõ úgy látszik nagyon bejöhet neki, ha már két kapcsolatát szedi szét ez miatt! Inkább költözzön össze azzal a nõvel, akivel megcsalt, úgy legalább nem kell hûtlenkednie többet. Sohasem értettem miért élnek az emberek olyan kapcsolatokban amiben bármiben hiányuk van... miért nem beszélik meg õket? Olyan nincs hogy botlás. Botlani a járdaszegélyen szoktak de nem direkt szabad akaratból. Õ hadd menjen! Te meg találsz hozzád illõt, aki mindenképpen szeretni és tisztelni fog. De legyen tartásod és hagyd meg neki had legyen boldog ahogy neki jó. 29N

Én szakítanék az biztos! Nem kell itt tovább folytatni a kapcsolatot! Erre nincs mentség! Írtad hogy az elõzõ nõjét is ezzel a nõvel csalta meg, tehát valószínû hogy õ hûtlen típus, nem szeret téged, és valószínû erre nem lehet alapozni semmiféleképpen! Az a nõ úgy látszik nagyon bejöhet neki, ha már két kapcsolatát szedi szét ez miatt! Inkább költözzön össze azzal a nõvel, akivel megcsalt, úgy legalább nem kell hûtlenkednie többet. Sohasem értettem miért élnek az emberek olyan kapcsolatokban amiben bármiben hiányuk van... miért nem beszélik meg õket? Olyan nincs hogy botlás. Botlani a járdaszegélyen szoktak de nem direkt szabad akaratból. Õ hadd menjen! Te meg találsz hozzád illõt, aki mindenképpen szeretni és tisztelni fog. De legyen tartásod és hagyd meg neki had legyen boldog ahogy neki jó. 29N
hát sajnálom... :( pont egyik nap beszélgettünk errõl a kolléganõmmel... nem tudom milyen régi a kapcsolat. de errõl talán el kéne beszélgetni. nekem is szarul esne, sõt, valószínûleg elsõre ki is dobnám. viszont ha hosszú kapcsolat, és egy botlás, akkor LEHET, hogy megbocsájtanék hosszú hetek könyörgése után. de ez is csak feltételezés. De ha viszonyról van szó, és huzamosabb ideig hazudik, akkor tuti felejtõs a dolog, bármennyire is szeretem. Sajnos nem tudok tanácsot adni, szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben. most biztos sokan azt fogják mondani, azonnal dobd ki. Én lehet, hogy megpróbálnám még egyszer, de utoljára. Lehet, hogy meg fogsz tudni bocsájtani, de a bizalom nem biztos, hogy helyre áll :( ez lesz a nehéz. majd azért írd meg, hogy mi lesz a végeredmény...
Te már nem tudsz benne megbízni, s írod hogy még szereted.Ez alap az érzelmeken nehéz uralkodni! De ebben az esetben akkor se engedd meg magadnak hogy jó indulatú legyél vele! Dobd ki azonnal, mert kutyából nem lesz szalonna.Ne sajnáld magad!
Úgybiza notórius hazudozó az ilyen nem változik. A helyes döntéseket néha nagy fájdalmak árán kell meghozni de megéri. Mennyi idõt akarsz még egy ilyen méltatlan alakra pazarolni? Mellette maradsz a bizonytalanságoddal, megalázottságoddal aztán sok év múlva vered a fejed a falba mert rá pazaroltad a legszebb éveidet. Pláne ha még gyereket is szülsz neki.Aztán amikor végleg torkig leszel rájössz, hogy a szerelem sem old meg mindent. Ha ezek után bizonytalan vagy ne szövögess komolyabb álmokat.
A kérdező hozzászólása: Elgondolkodtató, amit írsz (az a baj, hogy tudom, hogy igazad van).
Kérdezõ, ne haragudj, akkor most még csúnyábban fogalmazok: te csicskának vagy jó neki =azaz nem szeret, nem tisztel, csak használ, a másik nõt meg szexre használ= azaz õt sem tiszteli. Ez egy gerinctelen pasas, nem férfi, egyikõtöket sem tiszteli, csak használ titeket. Te nem vagy hibás, a másik nõ sem, de legalább neked legyen tartásod hogy kihajítod!
A kérdező hozzászólása: A másik nõvel nem költözik össze, mert õ csak erre az egy bizonyos tevékenységre alkalmas (ezt nem a rosszindulat szülte, hanem õ nem háziasszony és anya típus, próbált több férfival is együtt élni, de kitessékelték, mert csak arra jó, hogy szeretõ legyen). Bár tény, hogy van kisugárzása, amivel megbolondít minden férfit.
Úgy tûnik, õ eléggé félrelépegetõ típus. Nekem nem kéne egy ilyen, de persze nem vagyok a helyedben.
A kérdező hozzászólása: nem, nem õ mondta el... lebukott
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Több, mint 3 éve tart, elõtte 8 évig "csak" barátok voltunk. Valószínû, hogy bennem nincs meg a tûz, nekem a lelkemet szereti, a másik nõnek pedig a testét...
illetve az sem mindegy, hogy én jövök rá, vagy õ áll elém és mondja el...
Nálam elvágná magát egy ilyennel. Õ mondta el, vagy véletlenül derült ki?
hogy érthetõ legyen: ha hosszú a kapcsolat és jól mûködik, nem biztos , hogy felrúgnám egy botlás miatt, de ha hazudik, tehát viszonya van, biztos, hogy otthagynám. Ha rövidebb a kapcsolat, akkor azonnal dobnám, mert ha már rövid idõ alatt megteszi... de tényleg nem tudom, mit tennék. ráadásul relatív, kinek mi a rövid és a hosszú... :(
Egy kapcsolat nem állhat ingoványos talajon. Mindenki másképp viszonyul hozzá. Én úgy viszonyulok ehhez, hogy ez erkölcsi tartás kérdése. Tehát ha van benne becsület akkor is becsaphat a villám csak akkor nem ilyen sunyi módon rendezi le. Ha nincs benne tartás akkor félrelép és a párja arcába hazudik. És ha ezt megtette és nem volt lelkifurdalása nem lesz a többi nõjénél sem. Honnan tudod, hogy ez volt az elsõ ilyen? Õ vallotta be bûnbánóan vagy pechjére lebukott? Akármennyire is fáj sosem tudnék tovább megbízni benne.Ha már magadban is feltetted a kérdést, és kínoz ez a dolog attól tartok, ha vele maradsz egy örökös örlõdés lesz az életed. Ki tudja meddig? Ha lelépsz egy darabig fáj de aztán rendbe jössz és folytatod az életed. Ebben neked kell dönteni te ismered magad, a párod, a kapcsolatodat.
Kedves Kérdezõ! Egy megcsalást még TALÁN meg lehet bocsátani, de a Te esetedben tuti, hogy nem tenném - már az elõzõ párját is megcsalta. Tudod az a baj, hogy Te szereted, nem akarod elveszíteni, õ pedig ki fogja használni ezt. Akadnak emberek - férfiak és nõk vegyesen -, akik, ha meggörbülnek (vagy a párjuk), akkor sem képesek egy ember mellett kitartani. Ennek sok oka lehet, de qrvára nem ez a lényeg. Az ilyen embert ott kell hagyni, mert valószínûleg a Te "párod" is ilyen. Sok nõ azért nem lép ilyenkor, mert "úgysincs jobb", vagy mert bár "alul értékelve" érzik magukat, a férfi érezteti velük, hogy azért mégiscsak szükség van rájuk, valamilyen szinten. Ráadásul, megalázó felvállalni, hogy felszarvaztak. Namost: 1. Van jobb. MINDIG van jobb. 2. Szükség van Rád, ez igaz. Mint háziszolga, ahogy elõttem is már megválaszolták. 3. Õ válik szánalmassá, hogy megcsalt. NE hagyd, hogy menjen, hanem TE add ki az útját. 26/F

Az en nagy macskam Amtia 1honapja van nalunk de meg eszre veheto nem igazan szabadult meg fel es az etelt is en viszem ele mert nem jonn oda a taljahoz nagyon ritkan jonn magatol hogy tudnek vele jobb kapcsolatot teremteni?

Legjobb válasz: Ülj le mellé beszélj vele nagyon szépen, nyugodtan, de ne akarj hozzá érni. Esetleg csak nagyon óvatosan lassan, és csak éppehogy. Kicsit se erõltesd.Lássa rajtad mindenképp, hogy szereted.

Ülj le mellé beszélj vele nagyon szépen, nyugodtan, de ne akarj hozzá érni. Esetleg csak nagyon óvatosan lassan, és csak éppehogy. Kicsit se erõltesd.Lássa rajtad mindenképp, hogy szereted.
Hát ez az élet-módja még így is lesz legalább 1-2 hónapig! :( Éreztesd vele hogy szereted és nem akarod bántani! De lassan közbe közeledj hozzá, de nagyon finoman! Kényzetesd!: ha neki nyugalomra van szüksége akkor hagyd békén, vagy egy kicsit messzebrõl nyugodt hangod beszélj hozzá! Egy idõ után megérzi, észre veszi hogy teljes szívedbõl szereted, és utána õ fog közeledni feléd, ha ugy érzi aznap még nem kapott tõled elég szeretet! Fontos!! : Foglalkozz vele elgete, magától ez nem fog megtörténni! /Igaz eset alapján írtam: velem is megtörtént/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!