Találatok a következő kifejezésre: Én nagyon a (4229 db)

Biszex vagyok? Már régóta ezen rágodom, hogy ennek nagy a valószínûsége, mert sokszor volt már, hogy ha találkoztam egy lánnyal és elkezdtünk beszélgetni megcsokoltam volna.

Ha az vagyok, hogyan tudom kideriteni, hogy a lány érez-e valamit irántam? 15 L

Legjobb válasz: Te inkább abban a korban vagy, amikor tökéletesen befolyásol a divat, és gratulálok, menjél próbáld ki, úgyis arra fognak itt buzdítani...

Te inkább abban a korban vagy, amikor tökéletesen befolyásol a divat, és gratulálok, menjél próbáld ki, úgyis arra fognak itt buzdítani...
Az elõzõnek abban igaza van hogy nagyon nagy divat lett. Ha komolyan kiakarod próbálni rajta de ne legyél divatp*csa.
Ne igyál tejet, csapvizet, ne nézz TV-t, ne piálj (csak mondom, mert sajnos sok korodbeli már nagyban vedel... :( ), és ha lehet kevés sminket használj. Mind tele van hormonokkal, amik aztán fölborítják a természetes egyensúlyodat, és akkor aztán gerjedni fogsz mindenre. Amúgy nõknél természetes hogy közelebb vannak (öleléssel is próbálkozhatsz, a csók csak bele van sulykolva mindenkinek az agyába, pedig semmi köze a szeretethez/szerelemhez), mert vagy olyanok mint a nõvérek, vagy... mint a brazil szappanoperákban. :p
Te abban a korban vagy amikor még természetes az, hogy kíváncsi vagy a másik nemre illetve nem tudod még melyik oldal felé húzol. Lehet, hogy egyszerûen csak kíváncsi vagy. De az is lehet, hogy komolyak a szándékaid. Neked kell kideríteni tetszene-e a dolog. Hogy a lány érez-e valamit irántad azt sokféleképpen kiderítheted. Pl.: úgy nézel rá, sokszor megérinted, vagy ahogy beszélsz vele. És ha tetszik neki azt látni fogod rajta.
Nem azért, de hülyeség mikor azt mondják divatból csinálják a csajok. Aki hetero annak jöhet bármilyen divat, soha az életben nem csókolna meg vele egynemût mert az számára gusztustalan.
ezt leszbikusnak hívják
Édes drága egyetlen tündér bogaram. 15 évesen mi a fa*szért gondolkozol ilyen baromságokon? Igaz hogy még nem feltétlen állt be a nemi identitásod de ennyi idõsen ne ilyenek törd a pici agyad. Jó lenne ha nem ragadna el minden tini kislányt a leszbibiszexvagyok hullám. Lehet hogy most ez a divat de maradj az ellenkezõ nemnél kérlek. Különben fajfenntartási problémák lesznek a földön! :D
fölöttem levõnek - Tesla agymosógépe, a TV sokmindenre képes... :)
A kérdező hozzászólása: Nem a divatt miatt.. Pont hogy szerintem nagyon gáz, ha valaki a divatt miatt állítja ezt magáról.. én egy ideig nagyon nem akarom, hogy ez kiderüljön rólam ameddig még én sem tudom pontosan..
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: A fiukat is szeretem
Szeretjük a biszex lányokat. Azokat könnyebb bepartizni az édeshármasra :P:D

Kisbabámnak szeretnék nagyon a teszveszröl 1 overált nagyon sokan licitálnak rá hogy csináljam hogy én nyerjem meg van valami trükk vagy ötlet? Nagyon szeretném:-)

Legjobb válasz: amikor kevesebb egy percnél akkor licitálj rájuk,addig ne és állandóan kattingass ide-oda hogy lásd mi történik más nemigen van.én általában ha valamit akarok nagyon ott ülök az utolsó 5 percben,akár gyerekkel az ölemben is

amikor kevesebb egy percnél akkor licitálj rájuk, addig ne és állandóan kattingass ide-oda hogy lásd mi történik más nemigen van.én általában ha valamit akarok nagyon ott ülök az utolsó 5 percben, akár gyerekkel az ölemben is
A kérdések és Válaszok rovatban esetleg felajánlhatsz egy árat az eladónak, viszont rajta múlik, elfogadja-e, vagy sem. De ha sokan licitálnak rá, nem sok esély van, hogy bárkinek lezárná az aukciót, hiszen az õ célja az, hogy minél jobb áron adja el a termékét.
Az utolsó pillanatban licitálj!Úgy csináld, ahogy elõttem írta valaki.
Én akkor szoktam csak licitálni, amikor kábé 10 másodperc van hátra az árverés befejezéséig. Ez eddig még mindig bejött, és az enyém lett, amit kiszemeltem.
Attól függ max. mennyit szánsz rá. Ha valami nagyon tetszik, kigondolom, hogy nekem mennyire éri meg. Beírom azt az összeget (nem feltétlenül a vége elõtt, hanem amikor idõm van), és ha szerencsém van, akkor nem érik el licitálás alatt azt az összeget. (Hiába ülök a gép elõtt a vége elõtt 1 perccel, ha valaki két nappal elõtte már tett egy jó nagy licitet, mert akkor azzal megy el az idõ, hogy pl. 50 forintokkal lépegetek felfelé, közben meg letelik az idõ).
Úgy csináld, hogy az utolsó fél percben licitálj rá, de úgy, hogy ne a felajánlott összeget írd be, hanem kicsit magasabbat 1 ft-tal, mint a rá következõ licit lenne. Az oldal csak a licitlépcsõvel növelt összeget fogja kiírni, és hogy te vagy a nyerõ, de közben tárolta már a nagyobb összeget, és ha mégis rád próbálnának licitálni, már nem fognak tudni, mert egybõl kiírja nekik, hogy már túl vannak licitálva, és már nem is lesz idõ újra. Én már több aukciót "vesztettem" így el, és sose értettem, hogy történhetett, aztán egyszer kipróbáltam ezt a módszert, és bevált. :)
Aki a végén marad le... Nem biztos, hogy azért mert valaki gyorsabb és ügyesebb volt nálad, hanem mert korábban tett fel egy nagyobb licitet, amit senki nem lát, így a rendszer a te licitedre rögtön kiírja, hogy nem elég. 14.16-os voltam
14:17-es vagyok. Pont ezt magyaráztam én is, mint a 14.16-os, hogy egyáltalán nem gyorsabb és ügyesebb, hanem elõtte feltettek egy nagyobb licitet, amit senki nem lát, csak a licitelõ tud róla, mert a rendszer csak a licitlépcsõvel növelt összeget írja ki, még akkor is ha többet írtál be. Ezért van az, hogyha arra licitálnak, egybõl kiírja, hogy már megelõzték. Úgyhogy ez a nyitja, ezt próbáld meg.
Úgy csináld, ahogy a 14.17-es írta! Én így jártam egy csizmával, mint az utolsó válaszoló, 1000 Ft-ról 10.000-re ugrott az összeg 20 mp alatt. Még szerencse, hogy pont fizetés körül volt :) Amúgy nem értem azokat, akik egybõl licitálnak, mikor még 2 hét van a végéig. Mire számítanak, hogy lezárja nekik az eladó 100 Ft-ért???
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek megnyertem!!!! :-))))))
Nagyszerû, hogy sikerült! Megkérdezhetem, hogy végül mennyi lett a vége?Mennyiért sikerült megvenned?
és ne 9000-et írj be, hanem mondjuk 9050 Ft-ot, ezzel megelõzöd, azt, aki mondjuk 9000-et ír, tehát kerek összeget. Egyébként én csináltam azt, h nagyon nyomtak valamit felfelé, de mindig csak 100-200 Ft-kal nyomták felfelé. Az utolsó percben beírtam egy elmebeteg összeget, mondjuk 10ezer Ft-ot, és enyém lett 2000 valahány-száz forintért. Ez akkor veszélyes, ha van még egy olyan lökött a licitálás közben, mint én:)
A kérdező hozzászólása: decathlonos 2 részes boltban min 25000ft :-(
Várhatsz az utolsó pillanatig a 9000 ft-os licitálással, de szerintem nem muszáj. Én a helyedben akár most beírnám, és várnék, bízva abban, hogy ennyiért senki nem akarja. A végsõ ár majd a lezáráskor derül ki. Ha szerencséd van, 9000 alatt megúszod, de 7250-tõl biztos több lesz. (Egyébként nem tudom milyen overálról van szó, de ennyiért én tuti újat vennék. Nagyon drága...)
Ha 7250 Ft-on áll most, semmiféleképpen nem lesz a tiéd 6000 Ft-ért!Ha szerencséd van, és mondjuk az aukció lejárta elõtt 8500 Ft-on van és te az utolsó pillanatban 9000 Ft-ot licitálsz, akkor attól függ, hogy mennyiért lesz a tiéd, hogy az utolsó licitáló mennyiért licitált!Lehet, hogy 8600 Ft., de lehet, hogy 9000 ft.lesz a vége!Nem tudom érthetõen fogalmaztam-e?!Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a sok segítséget :-) 7250ft nál tart most holnap jár le max 9000ft adnák érte én 6000ft ot raktam már rá ha az utolsó percbe 9000 ft rakok rá akkor ha én nyerem meg 9000ft kapom meg vagy 6000ft?? köszi mindenkinek :-))))))
nekem még sosem sikerült.....:( én is kivártam az utolsó 10 mp-et, és akkor licitáltam, de valaki mindig gyorsabb, ügyesebb...még próbálkozok, Neked is sok sikert!!! :)
A kérdező hozzászólása: szia !! utolsó percben licitaltam 88000ft ott de kevesebb mint 1 percnél 9500ft ott raktam fel 8800ft ért kaptam meg nem értem miért de õrülõk nagyon El is mentem ma érte nagyon szép és jó állapotban van mint ha új lenne :-)))))) KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET !!

Az en nagy macskam Amtia 1honapja van nalunk de meg eszre veheto nem igazan szabadult meg fel es az etelt is en viszem ele mert nem jonn oda a taljahoz nagyon ritkan jonn magatol hogy tudnek vele jobb kapcsolatot teremteni?

Legjobb válasz: Ülj le mellé beszélj vele nagyon szépen, nyugodtan, de ne akarj hozzá érni. Esetleg csak nagyon óvatosan lassan, és csak éppehogy. Kicsit se erõltesd.Lássa rajtad mindenképp, hogy szereted.

Ülj le mellé beszélj vele nagyon szépen, nyugodtan, de ne akarj hozzá érni. Esetleg csak nagyon óvatosan lassan, és csak éppehogy. Kicsit se erõltesd.Lássa rajtad mindenképp, hogy szereted.
Hát ez az élet-módja még így is lesz legalább 1-2 hónapig! :( Éreztesd vele hogy szereted és nem akarod bántani! De lassan közbe közeledj hozzá, de nagyon finoman! Kényzetesd!: ha neki nyugalomra van szüksége akkor hagyd békén, vagy egy kicsit messzebrõl nyugodt hangod beszélj hozzá! Egy idõ után megérzi, észre veszi hogy teljes szívedbõl szereted, és utána õ fog közeledni feléd, ha ugy érzi aznap még nem kapott tõled elég szeretet! Fontos!! : Foglalkozz vele elgete, magától ez nem fog megtörténni! /Igaz eset alapján írtam: velem is megtörtént/


Hogy telik az első karácsony a babával? November 29-ére vagyok kiírva. Nagyon várom már, és én nagyon szeretem ezt az ünnepet, persze így nem lesz annyi időm készülődni, és egyenlőre el sem tudom képzelni, milyen lesz.

Vagy nem lesz id?m a szentestével foglalkozni, mert le fog kötni a baba? Egyébként a szüleimmel élek egy házban, csak külön lakásban, de ?k fognak f?zni, náluk lesz a vacsora.

Legjobb válasz: Ez jó kérdés :) Én dec.6-ra vagyok kiírva, én is gondolkodtam már ezen! Lehet egy pár hetes baba mellett karácsonyfát díszíteni? És a nagy családi ebédek? Erre én is várok válaszokat :) :)

Ez jó kérdés :) Én dec.6-ra vagyok kiírva, én is gondolkodtam már ezen! Lehet egy pár hetes baba mellett karácsonyfát díszíteni? És a nagy családi ebédek? Erre én is várok válaszokat :) :)
Sziasztok! Én nem karácsonyra voltam kiírva, de az elsõ hónap a babával igen fárasztó volt. Még én is elfáradtam a szoptatások alkalmával fõleg az elsõ két hétben.Mondjuk é azért mert császárral szültem és még pr hétig regenerálódtam. Nálunk ilyenkor a párom fõzött. Az elsõ hónapban a babám csak aludt és evett szóval hogyha rendesen szültök lesz idõtök mással is foglalkozni, ha a baba alszik és eszik. tymy
Persze hogy lehet, minden csak szervezés kérdése. Én imádok készülõdni, és mi mindig anyukámékkal ünneplünk. Anyukámat 23-n beimportáltam hozzánk, hogy segítsen nekem. Õ volt legtöbbet a babával, hogy én fõzni sütni tudjak mert imádok. Mikor díszíteni kellett, azt együtt csináltuk, ha nem egyedül vagy simán minden nehézség nélkül meg lehet oldani. Ha egyedül vagy akkor is, csak kicsit nehézkesebb.
Én is ugyan ezen szoktam gondolkodni mert én meg dec 5-re vagyok kiírva!Kiváncsi leszek én is, hogy mennyi idõm illetve energiám lesz készülõdni a kicsi mellett! Persze én sem vagyok egyedül mert itt a párom aki mindenben segít és ha kell tudok szólni anyuéknak is hogy jöjjenek át segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Minden jót!
Szia.Én nov.30-ra vagyok kiirva, és nekem sincs fogalmam róla milyen lesz.Nem rohangálok ajándékokért, most más foglalkoztat, gondolom majd összeirom mi kell a boltból és a párom megveszi. Fõzni csak lesz, erõm, idõm. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Valahogy úgy érzem, életem legboldogabb karácsonya lesz ez most, ajándékok nélkül. A baba körüli költségek miatt nem nagyon lesz ajándékozás, de nála szebb ajándékot ugysem adhatnák, vagy kaphatnák. Azért addig mindenkinek, aki igazán közel áll hozzám megpróbálok valami kis apróságot készíteni. Minden jót, boldog babavárást, babázást!

13 éves srác vagyok. A barátnõmmel 1 hónapja vagyunk együtt. Én nagyon szeretném meg csókolni de. én nem tudok meg õ sem. Valami tipp? Nagyon szeretem de nem akarok elõtte be égni. Szájrapuszi volt már.

Elõre is köszönöm a segítséget.. És nagyon félek ettõl..

Legjobb válasz: ez egy lehetetlen helyzet ha egyikõtök sem tud csókolózni, akkor soha nem fogtok megtanulni... :/

ez egy lehetetlen helyzet ha egyikõtök sem tud csókolózni, akkor soha nem fogtok megtanulni... :/
Figyelj.Ne nyilvánosan :) nemsokára itt van valentinnap.sétálgattok kettesben, leültök valahova, beszélgettek, és majd jön :) (ha már itt tartasz remélem ajándékot adsz neki valentinnapra(ami amúgy hülyeség de ha szereted :) ))
Senki sem született úgy , hogy tudott smárolni.Szerintem ha szeret nem fog konevetni.Egyébként ez is tanulható ne higgy a hülye válaszadóknak, légy spontán. Sok sikert. XD
Ha szájrapuszi volt már akkor isten vagy!!:DD De most komolyan ha szájrapuszit adtál a lánynak akkor a csók is menni fog. Gondold azt hogy csak a száját akarod puszilgatni, és közbe pedig kinyitod a szádat és átdugod a nyelved és ennyi:)
Nem kell parázni.Az jön magától:)
A kérdező hozzászólása: Akkor meg nyugodtam :) Persze, hogy szûz.:) Nem városban élek.. Ahol azok a "szvegjoló" lányok meg fiúk élnek..:D És köszi azoknak akik rendes választ adtak :)
Ne hogy halgass az elsõre, csak hülyeségbõl mondta. Majd ráéreztek, inkább annak örülj ebben a mai világban h a barátnõd még szûz...
Ha õ sem csókolózott még akkor mitõl félsz? Nincs összehasonlítási alapja.. Csókold meg egy megfelelõ pillanatban, nem fog ellenkezni :) Egymást fogjátok megtanítani
szóval az elsõ dugásodnál azért nem fogsz dugni mert még nem dugtál?
Túl vagytok már az elsõ csókon?

Túl nagy köztünk a távolság, de én nagyon szeretem. Nagyon nagy butaság lenne belemenni egy ilyen kapcsolatba?

Jöv?re érettségizik, ide (abba a városba ahol én lakok) szeretne járni egyetemre, de addig még van egy év. És ha nem veszik fel? Áh, annyira szeretem én most azonnal felhívnám és azt mondanám igen, járjunk! De... de... félek hogy butaságot csinálok. 142 km van köztünk. Leggyorsabban másfél óra alatt lehet megtenni ezt a távot. Többször jártam nála (mivel gyakorlatilag egyedül lakik), eljárogatunk hétvégente randizni, de ugye ez csak most, nyáron van így. Nagyon, nagyon szerelmes vagyok!

Legjobb válasz: Ez még nem akkora távolság, hogy hétvégente ne tudjatok találkozni...szerintem legalábbis.

Ez még nem akkora távolság, hogy hétvégente ne tudjatok találkozni...szerintem legalábbis.
Ha tényleg szereted akkor bevállalod. A barátnõmmel én is már több mint egy éve élek boldogan távkapcsolatba. Ez nálunk 250 km-t jelent.Persze hogy rossz, hogy nem láthatod vagy érintheted meg minden nap, de az õszinte szerelemnek nem akadály a távolság. Mi is meg tudjuk oldani hogy találkozzunk a másikkal és még mindig szeretjük egymást úgy ahogy az elején.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Simson S51-es motoron hogy lehet külső gumit cserélni könnyen? Mert én nagyon megszenvedtem vele, nagyon szorul rajta a külső, és mire visszaraktam az új belsőt is kicsiptem. Ötlet?

Legjobb válasz: Ehhez gyakorlat kell és óvatosság. Meg két feszítõvas. Én így szenvedem lé és rá is. Vagy vidd el gumishoz, de az nem olcsó.

Ehhez gyakorlat kell és óvatosság. Meg két feszítõvas. Én így szenvedem lé és rá is. Vagy vidd el gumishoz, de az nem olcsó.
Bicajos kellékek közt lehet kapni elég kicsi de a célra megfelelõ kerékvasat. Van elég jó mûanyag is, de a fém az valamivel tovább tart. Én bicajon és motoron is úgy csinálom hogy mindkét oldalt megnyomom, kicsit húzok az egyik irányba rajta, ott ki a szélére a peremét és szerelõvassal könnyen ki lehet pattintani, Aztán meg végighúzni és ki is jött. Visszarakásnál pedig én egy pici levegõt szoktam fújni a belsõbe, így van annyi tartása hogy nem csípõdik ki.
Gumis nem olcsó? Nekem 300-ért rakta fel. Persze lehet, hogy máshol nem ennyit kérnek. De 300-at megért, hogy ne bajlódjak vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Majd ha nekilátok, leirom a tapasztalatokat. Köszönöm mégegyszer :)
Én is nagy rajongójuk vagyok.
Tömören: Poprock Eladás Tömegek Tinik Teátrális Idegesítõen fülbemászó
A kedvenc bandám évek óta. Imádom õket, soha nem tudom megunni a zenéjüket, több nehéz korszakomon, idõszakomon is átsegítettek a szövegeik, dallamaik, Chris hangja, stb. Kissé megszállott is vagyok, így ált. engem nem is érdekel, hogy mit gondol róluk más. Szerintem különlegesek, elvontak, sokértelmûek, titokzatosak... Nem "tömegcikkeket" készítenek. Alig várom, hogy jöjjenek ide megint Mo.-ra.:)

5-6 hetesen mennyire volt nagy az étvágyatok? Én mindig ennék! Nagyon izgulok, hogy már leteljen az a 3 hét, és meglegyen az újabb vizsgálat, hogy minden rendben legyen!

Legjobb válasz: Én is állandóan ennék, de délután 4 után már megpróbálok almát enni csak.Amúgyis 6 kiló pluszról indulok... Én is izgulok a vizsgálat miatt...sok sikert mindkettõnknek és boldog babavárást. Szilvi

Én is állandóan ennék, de délután 4 után már megpróbálok almát enni csak.Amúgyis 6 kiló pluszról indulok... Én is izgulok a vizsgálat miatt...sok sikert mindkettõnknek és boldog babavárást. Szilvi
Mindkét terhességemnél az elsõ trimeszterben még a hûtõt is felfaltam. Nagyon sokat ettem, és sokat is híztam. Nem viccelek, volt olyan, hogy megettem két nagy szelet rántott húst sok krumplival és egy óra múlva korgott a gyomrom hangosan, mint aki egész nap semmit nem evett!!! Viszont az azt követõ két trimeszterben már nem ettem sokat és nem is híztam :)
Én is egyfolytában ettem az elsõ trimeszter alatt, mert rájöttem, hogy az a legjobb az émelygés ellen. Meg persze éhes is voltam állandóan. Akkor hirtelen fel is szaladt rám 12 kiló, de azt a mai napig tartom. Szóval az utolsó trimeszterben már nem is híztam egy dekát sem. Kérdés, hogy az ünnepek alatt mi lesz?! :) 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat!Mindenkinek boldog babavárást kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!