Találatok a következő kifejezésre: Én most venni egy (28 db)

Én most készülök venni egy telefont mindenképpen Nokiát. A Nokia e6 mobiltelefon vagy a Nokia n9 mobiltelefon a jobb és miért? Nekem először a Nokia e6 tetszett, de most megláttam az n9-et és nem tudok dönteni!

kérlek válaszoljon aki tud és akinek va ilyen bármelyik is :))köszi!

Legjobb válasz: lány vagy, és látom nem nagyon értesz hozzá, de sebaj! Az e6-os qwerty billentyûs és képérintõs is egyben, rengeteg alkalmazás van vagy lesz rá a közeljövõben. A Nokia piszkosul jól ért a qwery telefonok építéséhez. Az n9 pedig egy jó húzás volt tõlük, piros pont jár érte, de mivel az MeeGo operációs rendszerû, amibõl csak 1 darabod csináltak, és nem is lesz több, így alkalmazás nem lesz rá nagyon. Bár én tapizam már, és húúúú, besza-behu. Ha pár ezerrel többet hajlandó vagy kiadni, mert teszik (és mert brutál jó) akkor n9. Ha nem, akkor e6. n9, szerintem jobb.

lány vagy, és látom nem nagyon értesz hozzá, de sebaj! Az e6-os qwerty billentyûs és képérintõs is egyben, rengeteg alkalmazás van vagy lesz rá a közeljövõben. A Nokia piszkosul jól ért a qwery telefonok építéséhez. Az n9 pedig egy jó húzás volt tõlük, piros pont jár érte, de mivel az MeeGo operációs rendszerû, amibõl csak 1 darabod csináltak, és nem is lesz több, így alkalmazás nem lesz rá nagyon. Bár én tapizam már, és húúúú, besza-behu. Ha pár ezerrel többet hajlandó vagy kiadni, mert teszik (és mert brutál jó) akkor n9. Ha nem, akkor e6. n9, szerintem jobb.
hát ha mindenképen nokiát akarsz ajánlom a lumnia 800 at :D
A kérdező hozzászólása: Én értek hozzá és tudom melyik mit tud csak kiváncsi vagyok más véleményére mások szerint melyik a jobb!Egyébként kösz!
hozzá tenném, hogy n9-re megcsináltak minden olyan alkalmazást, ami egy átlagos embernek szüksége van. (skype, angry birds, weather, facebook, youtube, trwitter, stb) a tudatlanságomért pedig elnézést! :)
A kérdező hozzászólása: Semmi gond köszi, hogy segítesz a kérdésben akkor szerinted a nokia n9-et vegyem vagy ha lánylennél melyiket választanád??
N9 tulaj vagyok, a telefon igen csak jó, alkalmazásokat szépen afják ki hozzá és már az újabb szofzverfrissítés is közeleg! Amúgy ha te ilyen mûkörmös lámy vagy, akkor E6!:D Annál kisebb legyen az esélye, hogy összekarcold! Még annyit, hogy az N9 is jó választás, tényleg nehéz a döntés. De már csak azért is N9, mert nekem is az van
jobb az n9, nagyon sokan dicsérik, ami mostanság a Nokiára nem jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm csak nekem azt mondták, hogy az n9-en windows futtatás van és ez az egyetlen a nokiánál és, hogy az nem jó és NEM VAGYOK MÛKÖRMÖS CSAJ!!csak normál festett körmös xd :DD
az n9 az MeeGo Oprendszeres. A Nokia Lumia 800 a Windowsos, és az nagyot üt, mert baromi jó, a tetszés meg ízlések és pofonok.

Most venni fogunk, egy tanyát, sok körülötte az erdő, és oda kéne nekem egy kiskutya. A magyar vizsla, vagy a golde retriver lenne az igazi? Le Én mindegyiket nagyon szeretem, de oda egy örző, kéne, de nekem pedig egy BARÁT! Hogyan döntsek?

12 éves vagyok, és nem tudok dönteni, mert mind a két kutyafajta csodálatos.

Legjobb válasz: Csak elõre szólok kislány, nagyon-nagyon el vagy tévedve. Egy kutyának nem elég az, hogy Jah és gondolom õrzõ-védésre kellene oda kutya: A GOLDEN A LEGALKALMATLANABB ERRE, BÁRMI IDEGENNEL ELMENNE HA JOBBAN TETSZIK NEKI!Fõleg még ha nincs is a közelében senki olyan, akivel ki tud alakítani szoros kapcsolatot. Jah hozzáteszem veled tutira nem fog, mivel ha csak 2-3 hetente fogod látni, vagy mutatkozni neki akkor annyi lesz az egész "farokcsóva" egy kis hízelgés játék, de ugyanolyan ember leszel a szemében, mint egy jött-ment az utcáról aki séta közben gügyögött neki egy kicsit meg megvakargatta a hasikáját. A gazdája meg maximum annyira leszel mint én a 6. szomszédom borderjának, azaz SEMMENNYIRE! A kutya nem egy tárgy ami felett úgy döntessz ahogy kedved szottyan, élõlény mely érez, és ha hiszed ha nem a kutyák is lehetnek depressziósak és h

Csak elõre szólok kislány, nagyon-nagyon el vagy tévedve. Egy kutyának nem elég az, hogy Jah és gondolom õrzõ-védésre kellene oda kutya: A GOLDEN A LEGALKALMATLANABB ERRE, BÁRMI IDEGENNEL ELMENNE HA JOBBAN TETSZIK NEKI!Fõleg még ha nincs is a közelében senki olyan, akivel ki tud alakítani szoros kapcsolatot. Jah hozzáteszem veled tutira nem fog, mivel ha csak 2-3 hetente fogod látni, vagy mutatkozni neki akkor annyi lesz az egész "farokcsóva" egy kis hízelgés játék, de ugyanolyan ember leszel a szemében, mint egy jött-ment az utcáról aki séta közben gügyögött neki egy kicsit meg megvakargatta a hasikáját. A gazdája meg maximum annyira leszel mint én a 6. szomszédom borderjának, azaz SEMMENNYIRE! A kutya nem egy tárgy ami felett úgy döntessz ahogy kedved szottyan, élõlény mely érez, és ha hiszed ha nem a kutyák is lehetnek depressziósak és h
Szóval ha jól értem.Szeretnél egy kiskutyát aki 2-3 hétig veletek lenne.Ez idõ alatt megszeret titeket és ragaszkodni fog hozzátok.Még akkor is kicsi kutya lenne ha kivinnétek a tanyára.Elhozzátok 8 hetesen 10-12 hetesen meg már ki is csapnátok hogy egyedül legyen egy ismeretlen helyen.Egy kiskutya is ugyan úgy félhet a sötétben lévõ hangoktól, zajuktól mint te.A másik pedig az, hogy ha van is aki ad neki enni 2-3 hetente mennél ki a tanyára és játszanál vele az még rosszabb neki mintha soha nem mennél.Reményt adsz neki de rögtön el is veszed tõle mert ismét csak sokára láthatna.Ez neki hatalmas bánat!!!! Kérlek csak akkor kérj a szüleidtõl kutyát ha veletek lakhat.Ha nem is a házban benn de ott egy helyen.Érted ügye mennyire komoly ez a döntés?Ne bántsd a kutyust azzal, hogy elhagyod!És ellököd magadtól mert az a 2-3 heti alkalom NAGYON KEVÉS!!!!!!
2-3 hetente látogatnánk????Egy barátot 2-3 hetente látogatnál? :D ugye ezt te magad sem gondoltad komolyan. Ráadásul egyik fajta sem házõrzõ :D vegyél riasztót, könyörgök...és mágis ki fogja etetni, mert azt ugye tudod, hogy 2-3 hetet nem bír majd ki...naponta kell foglalkozni a kutyákkal, több órát...olcsokutya.hu
Egyik fajta sem alkalmas telepõrzésre, mind a két fajta nagyon emberközpontú, nem bírná magányosan egy tanyán. Hogy gondoljátok egyébként, hogy 2-3 hetente látogatnátok meg? Ki fogja etetni, sétáltatni, foglalkozni vele?
"Tökéletes otthonuk lesz, és megfogják szokni, hogy nem állandóan elszek velük, és igen is én leszek a gazdája" Kislány ezek élõlények nem egy tárgyak!!! mi az hogy majd megszokják???? És nem az a kutya gazdája aki annak mondja magát hanem aki eteti, gondozza, foglalkozik vele minden nap. Egy kutyának is vannak érzései és számukra te csak egy kis játszó pajtás leszel de nem gazdi!! Ha nagymama lesz vele akkor õ lesz a gazdi, és akkor talán neki kellene választania hisz neki kell majd együtt élni vele!! ha jól értettem kinti kutya lesz, elég magányos ugyhogy biztos ne golden retrievert mert az nem bírja a magányt. Gondolj bele ha neked kellene egy nagy birtokon kint élned és csak szünetekben lenne társaságod... ez nem korrekt...
2-3 hetente?????? 2-3 naponta is KEVÉS! napi 1 óra a minimum a legigénytelenebb kutyánál is. 3 hétig mit csinál? vadászik vagy éhen hal? remélem, ez csak kamu kérdés vagy elírtad...
Ugye ezt nem gondolod komolyan? Remélem nem, mert ez így állatkínzás.
Vegyél komondort! Nagyon jó házõrzõ, és megbízható társ is.
sztem godlen retvier!!szted?válaszólj!!! 13/f
Elõttem mindent leírtak, annak a kutyának Te sose leszel a gazdája. Amúgy szép kis család vagytok, kivágjátok az öregasszonyt is egy elhagyatott tanyára egy "örzõ védõ retrieverrel". Te kis taknyos létedre eldöntessz mindent a nagyika meg ne szóljon semmit, elvégre nem neki kell egyedül élnie egy tanyán, ellátnia egy kutyát, télen havat lapátolni, kilómétereket gyalogolnia, ha egy kenyeret akar venni stb. Mégis, milyen emberek vagytok ti? Se állat, se ember nem számít nektek? És mi lesz a BARÁToddal, Hekjával, ha nagyika már magát se tudja majd ellátni, nemhogy a kutyát. Vagy azt is elterveztétek, hogy meddig fog élni az öreglány és a kutya vagy, hogy egyikük sem lesz beteg az elkövetkezõ 15 évben? Ha történne valami a nagyival Ti költöznétek le a kutyához, vagy magatokhoz vennétek? Kétlem, akkor a "barátodat" vagy szélnek eresztenéd, vagy bevágnád egy sintértelepre. Szánalmas vagy!
IDIÓ[email protected]!!!!!!
Tudod milyen kutyát vegyél? SEMMILYET! Nyomott kis görcs! De gondolom már csak azértis venni fogsz, hogy bizonyíts, és majd a wiwen mutogathatod a képeket a kis barátnõidnek, hogy kutyusommal Hekjával... Az is milyen már, hogy még azt se tudod milyen kutyát szeretnél, de már nevet adsz neki. Vegyetek inkább a nagymamádnak egy kutyát, mondjuk egy keveréket, amit te is megdögönyözöl majd ha meglátogatod.
Ne foglalkozz a hozzászólókkal... Ha kutyát akarsz, akkor vegyél, bár tényleg azt fogja tekinteni gazdájának, aki eteti és akit a legtöbbször lát... Szerintem is valami hosszúszõrû kutyát válassz, mert az télen akkor jól el van, én a Bobtail-re szavazok vagy Bernáthegyi, de te döntesz. Szerintem egy "tanyasi" kutya sokkal jobb életû, mint a legtöbb "szobakutya", ha tehetném én is ilyen helyen élnék és én is szabadon tartanám a kutyáimat... Viszont ne egyedül intézd a kutya vásárlást, mert ha kiszúrják, hogy milyen fiatal vagy, át akarnak majd verni, vagy többet kell fizetned, vagy másfajta kutyát kapsz, ugye mert kölyök korukban egyes fajták tökéletesen egyformák... Szóval szerintem csak tenyésztõtõl vegyél és szüleiddel menj, vagy legalább egy felnõtt rokonnal, vagy barátnõd anyjával.... Sok sikert, majd meséld el, milyen a kiskutya :)
23:44-es vagyok. Szerintem ha már úgy is szabadon fog kószálni és nem igen akad társasága, akkor kettõ kutyában gondolkozz, akkor lesz egy "barátnõje" és nem fog unatkozni... :) Nekem is volt már kerti kutyám és akkor sokkal boldogabb volt, amikor vettünk mellé egy másik kutyát is :)
És a drótszõrû magyar vizslához mit szólnál? Pont azért tenyésztették ki mert a rövidszõrû változat télen leginkább a kandalló elõtt melegedik, vadászni nem igazán lehet vele. Ez csak az én véleményem, de én sokkal szívesebben vennék magamhoz egy ritka magyar fajtát mint egy tucatkutyát...
EGY HüLYE KIS ELKÉNYEZTETETT LIBA VAGY, AKINEK FOGALMA SINCS A KUTYATARTÁSRÓL!!!!!
Az idétlenségedet a szüleid sem próbálják korrigálni? Majd akkor akarj kutyát, ha mindenféle szempontból felelõsséget tudsz vállalni érte, és minden igényét ki tudod elégíteni: étel, ital, meleg ház, orvosi ellátás, napi foglalkozás. Ez jelen pillanatban a nagyidra vár, aki remélhetõleg IGAZI GAZDÁJA lesz majd a te kis "szûk" agyadban megfogant szerzeménynek.
Alapból vagy ilyen [email protected]?????? Azt már most megmondom neked, hogy az a kutya téged SOHA NEM FOG A TÁRSÁNAK TEKINTENI!!!!!! És ez így is lesz jó!:P:P:P
Ez szánalmas..Mi az, hogy 3hetente meglátogatod a kutyát, meg szünetekben?Minek kell neked kutya, azért hogy a nagyidra maradjon?Elõbb nõljél fel és gondolkozz..És nemártana a nagymamáddal is megbeszélni ezt, hogy õ is belemegy.Látszik, hogy egy éretlen kislány vagy aki azt hiszi a kutyának ez jó.GONDOLD EL!TE vagy a kutya Én vagyok a gazdád.Adnak neked enni, inni, de én 3 hetente játszok veled 2-3 órát.Na akkor ki lesz a gazdi?Én vagy más?Hát persze, hogy más.A gazda foglalkozik a kutyával, gondoskodik rólla.A falkavezérnek a kutya azt tekinti, aki gondoskodik megfelelõen rólla.Felelõtlen vagy, és most mehetnek a minuszok, de ez az igaszság. 31/N
Tényleg gyerek vagy még...majd az lesz a falkavezér aki foglakozik vele, és az lesz a gazdája aki enni inni ad neki. Ne is áltasd magad hogy az a te kutyád lesz...De persze mondhatod hogy a tied, csak a kutya nem fog tudni róla..Azért mert gyerek vagy naivnak nem kell lenned.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de ott lesz a nagyim, és komolyan, oda kell egy kutya, vagy is kettõ, mert az öcsémnek is lesz. Fölösleges bíráskodni, mert úgy is lesz kutyám. És eleinte 3 hetet töltök vele, aztán nyáron többször, aztán 2-3 hetente, és szünetekben is vele lennék. Amúgy már döntöttem, mert magyar vizsla megfagyna télen, mert ha ott esik a hó akkor az 3 méteres lenne. És nehogy azt higgyédek, hogy kikötve lesz, és vad, mert szelidek, és szabadok lesznek! Tökéletes otthonuk lesz, és megfogják szokni, hogy nem állandóan elszek velük, és igen is én leszek a gazdája, apa pedig a falkavezér. Õ tanyasi kutya lesz, nem is lesz sétáltatva, mert épp elég neki az óriási tanya, bár én fogom sétáltatni vinni. Egyszóval nem egy szobakutya lesz!
Persze, hogy ne csak egy hanem két kutya is szenvedjen a magánytól... mert egymást nem fogják szórakoztatni

Mi lehet a baj? Franciágyam van és nagyon szeretem rajta a plüss plédeket, de egy idő után összetapad és bolyhos lesz a pléd. Én mosom rosszúl vagy jobb minődégű plédet kéne vennem?

A plédeket simmán csak 30 fokon mosom.

Legjobb válasz: Jobb minõsègû plèdet vegyèl. Nekem van ilyen is ès olyan is, egyformàn mosom, a jobb minõsègû nem bolyhosodik, a màsik meg szörnyen nèz ki.

Jobb minõsègû plèdet vegyèl. Nekem van ilyen is ès olyan is, egyformàn mosom, a jobb minõsègû nem bolyhosodik, a màsik meg szörnyen nèz ki.


Én majd szeretnék venni egy Iphone-t de nem most mert most nagyon kevés a pénzem. Szerintetek jó döntés az IPHONE?

Na! Nekem most pár pill nagyon kevés a pénzem nagyon soká lesz annyi amennyire szükség van az iphone vásárlásához....-.-

Legjobb válasz: Akinek sok pénze van, annak jó döntés lehet. Neked semmiképp nem jó döntés. Nem mellékesen ne divatból vegyél telefont.

Akinek sok pénze van, annak jó döntés lehet. Neked semmiképp nem jó döntés. Nem mellékesen ne divatból vegyél telefont.
A mostani ájfón addigra hulladéknak fog számítani, ahogy ma is annak számít egy 3 éves ájfón. Az akkori ájfón meg ugyanúgy jó lesz és ugyanúgy nagyon drága. Az Apple-nek nem szokása meglepetéseket okozni.
A kérdező hozzászólása: Nem 3 évig akarok gyûjteni rá!!! Csak meg kérdeztem hogy akkor nem lesz-e le járt lemez!!!! Amúgy meg annyit mondok hogy egy tizenéves lány
Már legalább kétszer leírtuk, hogy egy 3 éves ájfón mindig is szar lesz.
A kérdező hozzászólása: 3 év múlva egy akkori iphone!!!!!! Nem igaz már h, nem lehet meg érteni!! És fejesd be ezt az ÁJFÓÓÓÓN IPHONE és nem ájfon!!! xDD-.-
A kérdező hozzászólása: *Egy akkori vadonatúj Iphone*
22:47 es vagyok nem kéne le pontozni mert nekem ez a véleményem! Kérdezõ én veled vagyok :) Ha valami kérdésed van iPhonet illetõen kérdezhetsz :)
Túl drága. Inkább egy Androidos telefon. Lehet nem olyan tökéletes szoftveresen, de cserébe bármit tud. És nem mellesleg olcsóbb.
3év az sok idõ.. minek akarsz addigra kardot venni?
Nehéz megjósolni, mert kezd megin fordulni a kocka. Valószinüleg az Apple lemarad telefon építésbe a konkurenciától egy kicsit. A Samsung számítógépet fog építeni telefonjaikba, az android alá mégnagyobb hardvert raknak tök feleslegesen, új szereplõ érkezik a frontra, a Windows Phone, aki 3év múlv az iPhone elteredését akarja fékezni, de az Androidnak is befût. Új technológiák, új esetleg új gyártók, vagy a gyengék felemelkednek. Nehéz elõre mondani, hiszen az elsõ iPhone-on is röhögött a világ, mert azt mondták, hogy a Nokiát megdöntik...hát kellett neki 4 év, és a porba döngölték õket, megváltoztatták a telekommunikáció fogalmát, új értelmet hoztak létre...stb. iPhone 4 3 év múlva olyan lesz, mint ma egy elsõ okostelefon. Nem lesz támogatva szoftverileg, app se nagyon lesz addigra rá, nem lesz egy gyors telefon se. Az internetes oldalak egy része se fogja támogatni... 3 év múlva inkább i5. Ui: magánvélemény.
A kérdező hozzászólása: 13:36-Köszi..=>
Ájfon.
Miért xarozzák a droidot azok akik még nem használtak értelmes készüléket? 100ért kap az ember már xperia s-t is akár..
Hány éves vagy, hogy 3 évig akarsz gyûjteni egy iPhonera?
A kérdező hozzászólása: Mi nem? xD De tudom hogy drága, de nekem Iphone kellene!!
Nem vagyunk idõutazók itt, szóval nem tudjuk, hogy mi lesz. Egy iPod nem lenne neked jobb? Igaz, mobilneted nem lenne, meg nem lehetne vele telefonálni, de fele annyiba kerül, de ez attól is függ, hogy iPhone hányat szeretnél venni. Ha 3 évig nem veszel semmit, akkor felesleges ez a nagy õrület még, mivel lehet, hogy majd lesz 1 márka, ami lealázza a többi készüléket, stb, de a fantáziálást hagyjuk szerintem abba, és majd a jövõ megmondja. :) Amúgy az Android szabadabb, és személyreszabhatóbb, de ne akarjunk senkit áttéríteni egyik oldalról a másikra, mert úgyis kiáll mellette. 1 telefont pedig ne azért vegyél, mert divat, hanem azért, mert tetszik, és szeretnéd használni.
A kérdező hozzászólása: Nem divatból venném! Csak kérdezem hogy kb 3 év múlva nem lesz-e le járt lemez az Iphone??
A kérdésedben megkérdezted, hogy "most melyik??" Akkor ha iPhone kell, akkor miért írtad ezt a kérdésedben? Jolinar: bárki vehet olyan készüléket, amilyenre pénze van, ha nincs, akkor ott a részletfizetés. Ne te szabd már meg azt, hogy ki milyen készüléket vehet.. Ha tudja fizetni, akkor ottvan, vegye. Esetleg gyûjtsön rá. A nyári diákmunkából is össze lehet szedni 1 iPhone árát.
Ha nem divatból veszed, akkor miért érdekel, hogy nem lesz-e "lejárt lemez" az iPhone? Esetleg ha azt kérdeznéd, hogy nem lesz-e elavult... Nyilvánvaló, hogy divatból veszed, mert akinek iPhone-ja van, azt hiszik róla, hogy gazdag, és ez valakinek jó érzés - legalábbis a tulajok ezt hiszik, közben meg a legtöbb ember csak kineveti õket. Véleményem szerint ha 200ezer forintot nem tudsz önerõbõl kicsikarni, akkor butaság ilyet venni, mert valószínûleg semmi elõnyét nem élveznéd, mint mondjuk egy hasonló teljesítményû, de olcsóbb Android operációs rendszerrel rendelkezõ mobilnak. Mivel az nem is érdekel téged, hogy milyen típusú iPhone, így nem is értesz hozzá, újabb pont a divatmajomkodásnak. Túl sok hibája van az iPhone 5-nek, pedig régen a megbízhatósága miatt ért annyit, amennyit, már nem ér annyit, csak a divatmajmoknak.
A kérdező hozzászólása: Iphone 4.-et akarok!
Hát az már 3 év múlva olyan lesz mint most a iPhone 3G.Inkább 5-öt vegyél mert az hosszabb idõ múlva fog elavult hulladéknak számítani.De különben nem ajánlom az ájfon.Egy androidos milliószor többet ér és ugye jóval olcsóbb is.Az iPhone-t elsõsorban divatmajmok veszik.Tisztelet a kivételnek.
Én meg egy szigetet akarok magamnak! Nem azért, de egy Androidos telefonnal jobban járnál...
Gondoltam közbe szólok már én is..Egy iPhone szerintem sokkal de sokkal jobb az Androidnál.Nem fagy le nem kell rá ROM meg minden hülyeség.Nekem iPhoneom van mégse vagyok divatmajom..Egyébként 3 év alatt sok minden változhat.Én tavaly mikor megjelent a 4S az nap szereztem iPhone 4-et 100 ezerért.Egyszer se fagyott le..A Droid nálam egy 0!
Nyugott szivvel vegyél Iphont. Nagyon jo telo. Nekem is i4sem van nagyon szeretem. Volt androidos készülékem is azok se rosszak de az iphone százszor job. Ha azt nézed hogy az iphone 3gs kb. 2007-8-ban jött ki és ma 2012 van veszik a 3gst is. Az iphone 4s kb.2014- ben lesz olyan mint most a 3gs. VEDD MEG!! :)

Mi a véleményetek a Coastal Scents palettákról? Én most készülök venni egyet de szeretném ha elmondanátok a tapasztalaitokat!?

-fedés -tartósság -pigmentált-e?

Legjobb válasz: Én nagyon szeretem. Jól fed, tartós és általában jól pigmentált. Bõven megéri az árát.

Én nagyon szeretem. Jól fed, tartós és általában jól pigmentált. Bõven megéri az árát.

Lenne egy kérdésem: A én hörcsim most egyedül van, nőstény! Szeretnék mellé venni egy hím hörcsit! és tenyészteni is! De attól félek, hogy nehogy belehaljon a nőstény hörcsi a szülésbe Szerintetek mennyi százalék hogy bele hal és hogy túléli?

Legjobb válasz: Elõször is, az nem tenyésztés, hogy összepakolsz 2 különbözõ nemû állatot és puff neki, hadd szaporodjanak. Ha tenyészten szeretnél, akkor elõször olvass utána a dolognak, vedd fel tapasztalt tenyésztõkkel a kapcsolatot. Másodszor, amúgy sem tarthatod együtt a szülõket, mert jó eséllyel elõbb-utóbb véresre vernék egymást, vagy akár meg is ölheti egyik a másikat. A hörcsögök magányosan élõ állatok, a természetben is csak a párosodás idejére viselik el egymás társaságát! Szóval külön hely a hímnek is. Plusz még legalább 2 másik terrárium/ketrec, hogy el tudd választani a kicsiket, nemek szerint, nehogy párosodjanak a testvérek. Mert nem olyan biztos ám az, hogy mire elvihetõk lesznek, mindegyikre megvan a gazda. Akkor azokról a kicsikrõl ugyanúgy gondoskodnod kell, amíg nem találsz nekik gazdit, mint a szüleikrõl.

Elõször is, az nem tenyésztés, hogy összepakolsz 2 különbözõ nemû állatot és puff neki, hadd szaporodjanak. Ha tenyészten szeretnél, akkor elõször olvass utána a dolognak, vedd fel tapasztalt tenyésztõkkel a kapcsolatot. Másodszor, amúgy sem tarthatod együtt a szülõket, mert jó eséllyel elõbb-utóbb véresre vernék egymást, vagy akár meg is ölheti egyik a másikat. A hörcsögök magányosan élõ állatok, a természetben is csak a párosodás idejére viselik el egymás társaságát! Szóval külön hely a hímnek is. Plusz még legalább 2 másik terrárium/ketrec, hogy el tudd választani a kicsiket, nemek szerint, nehogy párosodjanak a testvérek. Mert nem olyan biztos ám az, hogy mire elvihetõk lesznek, mindegyikre megvan a gazda. Akkor azokról a kicsikrõl ugyanúgy gondoskodnod kell, amíg nem találsz nekik gazdit, mint a szüleikrõl.
Általában nem halnak bele..
Ja, és hogy konkrét választ adjak a kérdésedre: elõfordulnak komplikációk a vemhesség körül, bár nem túl gyakori. Az viszont valószínûbb, hogy fiatal korában elpusztul végelgyengülésben, ha folyamatosan szülnie kell a szerencsétlennek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a választ. De már csak a kis horcsogoket akkor kell szétválasztani amikor mengonek nem ? És meg megegy kerdesmn, hogy amikor a nosttény horcsi terhes akkor meg nem kell iket szétválasztni ugye :) Vagy egybol amikor már ahorcsi terhes ??.
Ha a nõstényed nem kifejezetten fiatal, akkor elég nagy az esélye a komplikációnak. Az elsõ szülésnek viszonylag korán (de nem is túl korán) meg kell lennie, különben a medence összecsontosodik és nem fog simán menni a szülés. Ez kb. 3-4 hónapos kor. Az idõsebb nõstény peches esetben nem is tud szülni és elpusztul a kölykökkel együtt. Ha szereted a hörcsögöd, akkor nem szaporítod. Még ha minden jól megy, akkor is megviseli a szervezetét, és rövidebb ideig fog élni.
A kérdező hozzászólása: Hát a jovohéten lessz 1 éves :) Akkor inkább hagyom ot hagy élje a maga életét :) Mer én nem akartam szaporitani de ha veszek egy nostényt a nostény mellá osszeverekednek , és a egy himet a nostény mellé akkor meg szaporodni fognak tehát :) nA JO NAGYON KOSZONOM A VáLASZOKAT :)

Simson. Eltört az s51 en a lendkerék. Sajnos most nem tudok rá venni egy másikat. Lehetne e?

De kapnák egy jawa mustang gyújtást lendkerékel megszakítósat. Rá lehetne tenni simora? gondolom csak alaplapot kellene rá esztergáltatni?! És olyasmi lenne mint a Babetta gyújtás ?! vagy el vagyok tévedve. help..

Legjobb válasz: Gyanítom, hogy a fõtengelyen is kell faragni, akkor már inkább várj egy kicsit! Hogy lehet egy lendkereket eltörni?

Gyanítom, hogy a fõtengelyen is kell faragni, akkor már inkább várj egy kicsit! Hogy lehet egy lendkereket eltörni?
Rá akartátok próbálni a Jawa gyújtást, és mikor szetted le a simóról az eredetit akkor ütötted meg, nem de? Szerintem amit kifizetsz az esztergályosnak, annyiért kapsz egy használtat is.
Ez tényleg jó kérdés, hogy lehet eltörni a lendkereket? Olyat láttam, hogy az ostoba nem tudta levenni, ezért elvágta mindhárom küllõt (meg közben a tekercseket is), de a töréshez bizony nem kicsit kellene odacsapni kalapáccsal... Alaplapot nem kell másikat esztergálni, csak egy közbetétet, hogy a másik alaplapot lehessen rögzíteni a Simson blokkhoz. De biztos hogy más átalakításra is szükség lesz.
Ha az a 85 tényleg 85 volt, akkor ahhoz elég magas fordulatszám kell a gyári áttételezéssel: nem lehet, hogy amiatt kezdi megadni magát?
A kérdező hozzászólása: Hát igen, túl sok volt szegénynek a fordulat. sajnos az gyári maradt nem cseréltem ki anno és most emiat szívok. De akkor megoldható lenne a mustang gyújtás ?! :S
amennyibõl ráteszed a jawa gyújtását annyiból veszel egy lendkereket használtan 3 e ft vagy legyen 5
A kérdező hozzászólása: Hát, akkor inkább nézelõdök neten egy gyári lendkerék után. csak akad vlmi jó állapotban való. Köszönöm a válaszát!.

A párommal lassan két éve leszünk együtt, és most szeptember 5. -én lessz a születésnapom! Szeretném már, ha eljegyezne, tehát venne egy eljegyzési gyűrűt nekem! Nem merem neki említeni ezt a dolgot, de hogy érjem el, hogy ez megvalósuljon? :D

Amúgy én 21 leszek,? pedig 32lessz december16.-án!És még a kapcsolatunk legelején azt mondta,hogy ? soha nem akar megn?sülni,lehet már azóta változhatott a véleménye? :S

Legjobb válasz: Elmondta világosan,hogy nem akar megházasodni. Olyan meg nincs,hogy te szeretnéd,hogy eljegyezzen...ez két emberes dolog.Ha nem akar megnõsülni,akkor nem fog elvenni,vagy elfogadod,vagy keresel mást,ez ilyen egyszerû.Az ilyesmit nem lehet erõltetni. Ahogy látod,téged nem is az érdekel,hogy szeret-e, hanem az a fontos,hogy elmondhasd minden kis barátnõdnek,hogy eljegyeztek. Gyerekesen gondolkodsz, nevetséges! A szerelem az nem egy eljegyzési gyûrû... kicsit gondolkozz felnõttként,hátha akkor megváltozik a véleménye. A lesz pedig egy sz-szel írandó,csak jelezném.

Elmondta világosan, hogy nem akar megházasodni. Olyan meg nincs, hogy te szeretnéd, hogy eljegyezzen...ez két emberes dolog.Ha nem akar megnõsülni, akkor nem fog elvenni, vagy elfogadod, vagy keresel mást, ez ilyen egyszerû.Az ilyesmit nem lehet erõltetni. Ahogy látod, téged nem is az érdekel, hogy szeret-e, hanem az a fontos, hogy elmondhasd minden kis barátnõdnek, hogy eljegyeztek. Gyerekesen gondolkodsz, nevetséges! A szerelem az nem egy eljegyzési gyûrû... kicsit gondolkozz felnõttként, hátha akkor megváltozik a véleménye. A lesz pedig egy sz-szel írandó, csak jelezném.
Uuuuuuuh.... Nokent a falat kaparom ezektol a kerdesektol. Ketlem, hogy eljegyezne, ugyanis ELORE MEGMONDTA, HOGY NEM AKAR NOSULNI, ES TE EZT ELVILEG ELFOGADTAD. Az eljegyzes meg nem olyan dolog, hogy te szeretned, es akkor az LESZ (igen, igy irjak, fura mi?).
Kérdezõ, hát nem tudom, én mondjuk komolyan veszem a páromat, és Õ is engem, ez része annak az egymás iránti tiszteletnek, ami elengedhetetlen egy jó párkapcsolatban. Persze, akár változhatott is a véleménye, de az is megeshet, hogy nem változott, ami kapcsán szavad sem lehet, hisz szólt elõre. Egyébként én is megmondtam a páromnak, hogy soha nem akarok megnõsülni, és ez az elmúlt 15 évben semmit sem változott, most sem akarok esküvõt.
Én is kiborulok az ilyen kérdésektõl :) már bocsi. Tényleg megmondta, h nem akar nõsülni. Pedig 2 éve sem volt mrá gyerek, szóval valószínûleg nem változott a véleménye. Aztán lehet, h mégis. Viszont ha változott, akkor neked semmit sem kell elérned, mert magától is meg fogja kérni a kezed, ha úgy szeretné. Esetleg beszéld meg vele, h még mindig ugyan úgy gondolkodik a a házasságról, mint anno. Vagy nálatok ez tabutéma, h felnõtt ember létetekre :) nem mertek róla beszélgetni? :) Én 23 éves vagyok, a férjem 34. Idén volt az esküvõnk, és 20 éves voltam, mikor megkérte a kezem. De mi mindig meg tudtunk mindent beszélni. :)
Már megmondta, hogy soha nem akar nõsülni. Akkor minek jegyezne el? Ha nem mondta volna akkor megkérdezném tõle, hogy hogy képzeli el a jövõnket, gondolt -e házasságra. Ha igen: majd õ eldönti, hogy mikor. Ha nem: vagy szakítasz vele, vagy elfogadod. Célozgatni meg hülyeség, mert ha nem reagál (mert nem akar) úgyis azt fogod hinni, hogy biztos nem értette és a végén halálra nyekteted vele. Vagy kérdezd meg, hogy megváltozott -e a véleménye (kétlem). De ne a "mikorfogszakkorelvennimár, mertidejelenne" stílusban.
Kérdezõ, lehet, hogy 21 vagy, de egy 15 éves szintjén gondolkodsz. A szerelem nem eljegyzéstõl függ. Azt meg hogy gondolod, hogy "elérd", hogy eljegyezzen, hol élsz te? Nem akar megházasodni...tehát nem is fog megházasodni. Ezt nem tudod befolyásolni.A helyesírásodon meg elgondolkodnék.
Éld az életed ne akkarj 21 évesen még eljegyzést majd házaságot.
Ezt nem szokták kérni, vagy a férfi saját elhatározásából megteszi az elsõ lépést és megkéri a kezedet amire te igent vagy nemet mondasz, vagy halott ügy az egész. Mégcsak meg se említsd szerintem, hiszen elmondta világosan az elején, hogy nem szeretne ilyesmit.
Ezt nem lehet erõltetni kedves kérdezõ. A rávezetés akár célozgatás szintjén is bajt tud okozni, nem javasolt. Ha meg akarta volna kérni a kezed, már megtette volna nyilván. Ha nem tette, vélhetõen okkal nem. Azzal, hogy megpróbálod így vagy úgy a tudtára adni, hogy te ezt már nagyon szeretnéd, azzal bevállalod egy esetleges hátra arc kialakulását részérõl. Õ még erre nincs felkészülve, vagy nem akarja még, vagy... Ezer okkal elõ lehetne állni, a lényeg az, hogy megijeszted vele, ha ezzel elõállsz, mert õ ezt még láthatóan nem tervezi. Persze, nem tudhatod, az is lehet, hogy ezt tervezgeti már fél éve. :) Korod miatt egyébként nem indokolt a kapkodásod, ez többnyire a hõn áhított férfi szorosabban magadhoz való kötése céljából születik, mint vágy, mintsem valódi "feleség akarok lenni" okán. Szóval, türelem, ami meg fog történni, az meg fog történni, ami meg nem, az nem.
Ha vesz neked egy gyûrût, akkor még nem jegyez el vele. Az csak egy gyûrû lesz a kezeden. Nem Amerikában vagyunk! Csak akkor leszel menyasszony, ha mindkettõtöknek lesz karikagyûrûje! Az eljegyzésnek pedig csak akkor van értelme, ha utána hamar összeházasodtok. A karikagyûrût vissza is lehet adni, az eljegyzést éppúgy fel lehet bontani, mint az együttélést. Ha csak a gyûrûn múlik a kapcsolatotok, akkor annak hosszútávon semmi értelme.
Miért vagyunk lepontozva??? Off. Úgy látom ezen az oldalon sem lehet már semmit írni.. 13-as vagyok...semmi rosszat nem írtam, és láám, le vagyok pontozva...
mi a jó égnek akarsz te 21 évesen megházasodni??? hiszen alig vagy még felnõtt... tudom, mindenki felnõttnek hiszi magát minden életkorban, majd jó pár év múlva, ha visszanézed, másképp látod majd, így a normális. ha meg veled akarja leélni az életét, majd úgyis mondani fogja, ne aggódj. papírral, vagy anélkü ;-)
inkább egy helyesírási szótár kéne a kezedbe, nem gyûrû... csatlakozom a "mi a francnak kell nyúzni ezzel majdnem minden pasit" kérdezõk táborához. az elején világosan elmondta, hogy nem akar nõsülni. az ember 32 éves korában nem változik olyan sokat ilyen kardinális kérdésekben. 21 évesen meg pláne ne akarj férjhez menni, pláne ha ilyent éretlen vagy még.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló!Szerintem nekem már nem kell a helyesírási szótár, mivel én okosabb vagyok az összes Gyakorikérdések válaszolónál, mind elbújhat mellettem észileg, na meg azt ki ne hagyjam már, hogy elsõbe, mondom alsó osztályban én olvastam az osztályból a legjobban, és én voltam a legjobb helyesíró, úgyhogy nem tudom mirõl beszélünk!És ezt most nem nagyképûségbõl írtam, hanem a valóságot írtam le!;P . ..és senki nem mondta, hogy én nyúznám a párom, ez csak egy gondolat volt, hiszen gondolkodom tehát vagyok!-Meg amúgy is, a nyulakat szokták nyúzni, csak szólok!. .. :) De az ember véleménye akármikor megváltozhat, de nagyon szakértõ vagy, úgy látom! ;P Jah, és az éretlenségrõl pedig annyit, hogy az én édesanyám, és most az anyámról van szó, 19éves korában már 2 gyermeket nevelt, és én még 5-öt is fel tudnék nevelni, persze, ha lenne annyi pénzem!Úgyhogy nem tudom, hogy itt is mirõl beszélünk! ;P Tehát nem is értem, hogy mi a fenének írja egy 20 éves lánynak annyi ember, hogy komolytalan, amikor nekem is van eszem, értem az élet dolgait, úgy tesztek, mintha valami értelmifogyatékos lennék!Úgyhogy elsõnek mindenki magát nézze meg, aztán lehet mondani másnak! ;P Ennyi.Szia
Én 29 évesen mentem férjhez, a férjem 37 volt , a lányomat 31 évesen szültem de nem éreztem soha azt hogy valamiért lemaradtam volna valamirröl. Inkább mindig ugy érzem ez egy éret kor volt amikkor az ember megfontoltabb döntéseket tud hozni. A lányomnak is mindig azt tanácsolom ne siesen inkább az egyetem után még éljen nem fog semiröl le késni. Egyébként én sem szándékoztam házaságot köttni mert nem tartotam fontosnak.Az csak egy papir a lényeg a megértés a szeretett ill szerelem.
Ha én harmincas pasi lennék, aki nem akar nõsülni, akkor választanék egy sokkal fiatalabb csajt, akinek az érettségi szintjét jelzi, hogy "cica" van a nickjében és olyan szmájlikat használ, hogy :D és :S mert õ még valszeg nem elég idõs hozzá. Be is b*szna, ha ezek után kitalálná, hogy vegyem el. Õ õszinte volt veled az elejétõl, ne okozz neki csalódást. Bár ezt valszeg hiába magyarázom olyannak, aki a legokosabb ember a földkerekségen és már alsós korában elérte a jelenlegi helyesírási szintjét :D
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló!Csak, hogy le ne ugassam nagyon a fejedet, észbe kaptam, hogy ilyen bunkó embereken nem érdemes felbaszni az agyamat!!!;P Te szerintem nagyon rosszul vagy összerakva, mivel hogy te azt mondod, hogy ha te 30-as hapsi lennél, sokkal fiatalabbat fognál, pfuuu. ...Véletlen nem pedofil vagy te?Talán egy 10éves gyereket fognál magadnak?Mert az írásodból nagyon úgy látszik!A szmájlikról meg csak annyit, hogy én is használom a :D-t, és az :S-t, errõl ennyit!Jah, meg ilyet is használok:$(amit te lehet nem is tudsz). ;P Õszinte, hmm. ...Viszont a vélemény az változhat, de az, hogy az ember õszinte lesz-e vagy sem, az is, mert azt mi emberek döntjük el!Viszont azt én nem mondtam, hogy én vagyok a legokosabb ember a földkerekségen, akkor te nagyon el vagy varázsolva, én csak megvédtem magam, na meg a valóságot írtam le!!Szerintem mindenki okos ember, de csak ha akarja! :D Szia.
#21 - persze, kérdezni lehet, csak hát így meg nem életszerû a dolog. Mint említettem elõbb, én is megmondtam 15 éve, hogy nem áll szándékomban nõsülni, de ez a téma évrõl évre magától felmerül. Nem azért, mert valamelyikünk eröltetné, egyszerûen, mert a rokonságban, baráti körben házasodnak emberek, vagy éppen válnak emberek, és ettõl elõjön a házasság-téma. Tehát beszélgetünk róla, és mindig kilukadunk oda, hogy a mi életünkbõl nem hiányzik ez a dolog, és kész. Tehát szerintem, ha valahol nem jön szóba a házasság-téma évekig beszélgetés-szinten se, ott valaki direkt kerüli azt, hisz teljesen köznapi téma...
Hát ezt nem szabad erõltetni. Együtt laktok amúgy? Én is 21 vagyok, mi 3, 5 éve vagyunk együtt, de még nem kérte meg a kezem, meg értelmét sem látom addig az eljegyzésnek, míg nincs belátható idõn belül esély az esküvõre. Nekem mindig mondja a párom, hogy majd én leszek a felesége. De vannak férfiak akik nem akarnak megnõsülni, mert nekik nem számít, felesleges macera, stb. Attól még lehet boldogan élni. párom rokona már 21 éve együtt van a párjával, 2 kisfiuk van, de a mai napig sem házasodtak össze, és nem is hiszem hogy valah összefognak. Ettõl még bodlogak, és szeretik egymást. Szóval szerintem ezt hagyd, én úgy gondolom, a férfiak nem szeretik, ha az ilyen dolgokat sürgeti egy nõ...
Megmondta a kapcsolat elején, hogy nem akar nõsülni, te meg ezt elfogadtad azzal, hogy vele vagy ennek ellenére is. Szerintem nem akar eljegyezni, de beszéld meg vele. Persze, ne úgy hozd fel a témát, hogy mi a véleménye, és mikor házasodna, hanem csak úgy általánosan beszélgessetek a házasságról. Talán valami komoly oka van arra, hogy nem házasságpárti. De ha ilyen a véleménye, akkor nem tudom, hogy mit érnél el a gyûrûvel, mert akkor meg rá pár év múlva te meg már esküvõt akarnál, tehát nem lennél boldog akkor sem... Viszont az baj egy kapcsolatban, ha a jövõt tekintve ilyen ellentétes igények vannak, mert ebben az esetben 2 út van: vagy házasság, vagy nem. De valakinek fel kell adnia az igényeit teljesen, a kérdés, hogy ez menni fog-e?
#15, ez esetben talán azért, mert emberünk a kapcsolat legelején elmondta a saját elképzelését, teljesen korrekt módon. A lány szabadon dönthetett, elfogadta, ezek után meglehetõsen gerinctelen dolog lenne ezzel piszkálni a srácot - és szerintem ezt a Kérdezõ is érzi.
Ha nem akar megnõsülni és neked nnyira fontos a házasság miért vagy vele? Kikényszeríteni nem tudod, és nem is lenne jó dolog, ugyanmár...
Odaállsz azt megkérdezed: Figyu nem akarsz nõsülni mostanában? Mert én szeretnék férjhez menni hozzád. Nem? Akkor sajnos mennem kell. Ennyi. Nem értem felnõtt emberek ezt miért nem tudják megbeszélni.
nem fog eljegyezni és pláne nem elvenni.Ezt vagy elfogadod vagy nem. Ha ez nem megfelelõ, nézz más után. Nagy valószínûleg arra kellesz a pasidnak, hogy legyen egy fiatal barátnõje, akit meg tud dugni. Sajnálom.
Az én párom sem akar megnõsülni, kijelentette a kapcsolatunk elején, én elfogadtam.De, gyûrût szeretne adni mindenképp, ennek örülök is, de az van benne hogy már 4 éve várok rá...Ha gondolod emlitsd meg neki, vagy kérdezz rá, hogy most sem akar e megnõsülni, bár nem hinném.. Nálunk a napokban került szóba a gyûrû, de semmi olyat nem mondott rá....
szerintem ez két emberrõl szól, úgyanúgy az õ döntésének kell lennie mint az hogy te igent mondasz. Ne erõltesd a dolgokat mert annak soha nincs jó vége. De ha mégis akkor annyi, hogy leültök és beszéltek. Istenem nem lesz olyan hûûhh de nagy meglepetés, de legalább megbeszélitek hogy ki mint gondol errõl az egészrõl. Mellesleg kapsz egy gyûrût, ezzel több leszel? több lesz a kapcsolatotok? Nem rosszindulatból írom, de mi 6 éve vagyunk együtt, a párom mindig emlegeti hogy megkér de én mindig elmondom, hogy felesleges, hisz nem attól leszünk elõrébb. Neked miért van rá szükséged ha úgysem akar elvenni?:S
Sehogy! Legtöbb esetben ha a férfi azt mondja, hogy nem akar soha nõsülni, akkor az úgy is van. Ritka ha ez megváltozna. Az egyik hozzászólónak igaza van, úgy gondolkodsz, mint egy 15 éves. Egy kapcsolat nem attól lesz jól mûködõ, hogy elvagy jegyezve vagy feleség vagy. Az írásodból azt vettem ki, hogy neked csak a gyûrû számít, és, hogy 21 évesen ellegyél jegyezve. Ennyi. Ha ez számít akkor keres egy másik férfit aki 1 hónap után megkéri a kezd, és mondhatod, hog milyen nagy a ti szerelmetek....
# 28/29 08-17 01:24 Dettó!!! :-))))

Heló! én egy lego gyüjtö vagyok, és most éppen egy assassin's creed lego bábu kéne vagy egy lego assassin's creed matrica. Nem ismertek valamilyen oldalt ahol lehet rendelni, venni? !

a lego matrica az olyan hogy föl lehet ragasztani egy bármilyen bábura.

Legjobb válasz: Üdv! Matrica: http://www.ebay.com/itm/Lego-Assassins-Creed-Minifigure-cust.. postaköltséggel együtt bõven 1500Ft alatt kijön, vagy vannak drágábban bábuk is: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570...

Üdv! Matrica: http://www.ebay.com/itm/Lego-Assassins-Creed-Minifigure-cust.. postaköltséggel együtt bõven 1500Ft alatt kijön, vagy vannak drágábban bábuk is: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570...
A kérdező hozzászólása: de külön nem lehet kapni csuklyát??
http://www.ebay.com/itm/Custom-LEGO-Holiday-gift-Nativity-Ma.. Csak jó kérdés, hogy le lehet-e szedni a csuklyát a fejrõl.
A kérdező hozzászólása: de meg lehet rendelni?
A kérdező hozzászólása: szuper!! ha nincs befestve tök jó
Hát nem igazán tudok róla, de ha egy ilyen Szûz Máriás http://4.bp.blogspot.com/-1LTvuObcj0c/TbEztAqgLvI/AAAAAAAACd.. csuklyát felhasználsz, kb azonos lesz az eredmény :D
A kérdező hozzászólása: de mindegy köszi jaa és a másik , hogy van egy olyan kérdésem is ezen az oldalon , h a lego már kiadott e fehér lego csuklyát?
A kérdező hozzászólása: egyépként amikor feltettem a kérdést azután megtaláltam a matricát az ebay-en de most hogy a bábukat megmutattad az nagyon jó .Csak az a baj hogy már rendeltem a matricábol 3 db-ot ami 2000ft volt szivás:)
A kérdező hozzászólása: fuu köszi:)
A kérdező hozzászólása: mert eléggé drága.
Egy kivert kutya nagyon hálás tud lenni, bárhol és bármit megszokik, ha érzi a szeretetet. Tapasztalat.
A szomszédunk befogadott egy német juhász keveréket az utcáról...a kutya kegyetlenül hálás, de a gazdi semmibe veszi a kutya érzéseit éjjel nappal a k***a **** megy a kutya miatt...a kutya csont vékony, már egy sebe is van.. De a kutyam mindig rohan a gazdájához nyalogatja a kezét, csoválja a farkát :S
Nekem is volt kóbor kutyám, secc pecc alatt beszokott. És még a szobatisztasággal sem kellett veszõdnöm.
Jaj de jó, hogy befogattad!Biztos hogy szeretné a jó meleg lakást.Sétálni meg nyilván sokat viszed majd mindíg. :D :D
Szerintem a kolbásszal, virslivel stb. legelõszõr az állatorvoshoz csalogassad.Veszetség elleni oltás, féregtelenités, bolha és egyéb paraziták elleni kezelés....Sok sikert az új társhoz.
Vigyázz a fûszeres dolgokkal. Fõleg, ha kóbor az eb. Megfekszi a gyomrát. Inkább a legolcsóbb virslit vedd.
Remélem segitettem(virslis vagyok xD) és sikerült becsalogatni a kutyust :) biztos aranyos :D
Ha beles a kutya akkor a kaját minden lépcsõfokra tedd le. Ahogy szemezgeti úgy halad feljebb és feljebb.
A kérdező hozzászólása: Na az frankó szerzek egy jó kis szárazkolbászt :)
virslivel, párizsival vagy szalámival csábitsd be :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi még annyi, hogy nem akar feljönni a lépcsõn meg bejönni az ajtón tipp?
A kérdező hozzászólása: Szuper akkor már nincs kérdés bár eddig sem nagyon volt de ha azt mondtátok volna hogy nem szokik be akkor továbbmentem volna, hogy hogyan lehet beszoktatni de így már ez sem kérdés. köszönöm
*kutya -m
én ölben vittem az autónkig a kutyát amit befogadtam, onnan meg pórázon


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!