Találatok a következő kifejezésre: Én most venni (72 db)

Én most készülök venni egy telefont mindenképpen Nokiát. A Nokia e6 mobiltelefon vagy a Nokia n9 mobiltelefon a jobb és miért? Nekem először a Nokia e6 tetszett, de most megláttam az n9-et és nem tudok dönteni!

kérlek válaszoljon aki tud és akinek va ilyen bármelyik is :))köszi!

Legjobb válasz: lány vagy, és látom nem nagyon értesz hozzá, de sebaj! Az e6-os qwerty billentyûs és képérintõs is egyben, rengeteg alkalmazás van vagy lesz rá a közeljövõben. A Nokia piszkosul jól ért a qwery telefonok építéséhez. Az n9 pedig egy jó húzás volt tõlük, piros pont jár érte, de mivel az MeeGo operációs rendszerû, amibõl csak 1 darabod csináltak, és nem is lesz több, így alkalmazás nem lesz rá nagyon. Bár én tapizam már, és húúúú, besza-behu. Ha pár ezerrel többet hajlandó vagy kiadni, mert teszik (és mert brutál jó) akkor n9. Ha nem, akkor e6. n9, szerintem jobb.

lány vagy, és látom nem nagyon értesz hozzá, de sebaj! Az e6-os qwerty billentyûs és képérintõs is egyben, rengeteg alkalmazás van vagy lesz rá a közeljövõben. A Nokia piszkosul jól ért a qwery telefonok építéséhez. Az n9 pedig egy jó húzás volt tõlük, piros pont jár érte, de mivel az MeeGo operációs rendszerû, amibõl csak 1 darabod csináltak, és nem is lesz több, így alkalmazás nem lesz rá nagyon. Bár én tapizam már, és húúúú, besza-behu. Ha pár ezerrel többet hajlandó vagy kiadni, mert teszik (és mert brutál jó) akkor n9. Ha nem, akkor e6. n9, szerintem jobb.
hát ha mindenképen nokiát akarsz ajánlom a lumnia 800 at :D
A kérdező hozzászólása: Én értek hozzá és tudom melyik mit tud csak kiváncsi vagyok más véleményére mások szerint melyik a jobb!Egyébként kösz!
hozzá tenném, hogy n9-re megcsináltak minden olyan alkalmazást, ami egy átlagos embernek szüksége van. (skype, angry birds, weather, facebook, youtube, trwitter, stb) a tudatlanságomért pedig elnézést! :)
A kérdező hozzászólása: Semmi gond köszi, hogy segítesz a kérdésben akkor szerinted a nokia n9-et vegyem vagy ha lánylennél melyiket választanád??
N9 tulaj vagyok, a telefon igen csak jó, alkalmazásokat szépen afják ki hozzá és már az újabb szofzverfrissítés is közeleg! Amúgy ha te ilyen mûkörmös lámy vagy, akkor E6!:D Annál kisebb legyen az esélye, hogy összekarcold! Még annyit, hogy az N9 is jó választás, tényleg nehéz a döntés. De már csak azért is N9, mert nekem is az van
jobb az n9, nagyon sokan dicsérik, ami mostanság a Nokiára nem jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm csak nekem azt mondták, hogy az n9-en windows futtatás van és ez az egyetlen a nokiánál és, hogy az nem jó és NEM VAGYOK MÛKÖRMÖS CSAJ!!csak normál festett körmös xd :DD
az n9 az MeeGo Oprendszeres. A Nokia Lumia 800 a Windowsos, és az nagyot üt, mert baromi jó, a tetszés meg ízlések és pofonok.

Mi lehet a baj? Franciágyam van és nagyon szeretem rajta a plüss plédeket, de egy idő után összetapad és bolyhos lesz a pléd. Én mosom rosszúl vagy jobb minődégű plédet kéne vennem?

A plédeket simmán csak 30 fokon mosom.

Legjobb válasz: Jobb minõsègû plèdet vegyèl. Nekem van ilyen is ès olyan is, egyformàn mosom, a jobb minõsègû nem bolyhosodik, a màsik meg szörnyen nèz ki.

Jobb minõsègû plèdet vegyèl. Nekem van ilyen is ès olyan is, egyformàn mosom, a jobb minõsègû nem bolyhosodik, a màsik meg szörnyen nèz ki.
Mikorra várod a babát?5 hónapja vagy álláskeresésin, mennyi ideig volt munkaviszonyod?
A kérdező hozzászólása: elvileg juniusban jön a baba. 2003tól de volt egy féléves megszakitás 2006-ban és 2009-márciusig volt munkaviszonyom.
Asszem semmilyen segélyre nem vagy jogosult esetleg lakásfenntartásira, egyszeri szociális segélyre!Elvileg dec-ben jár le az álláskeresésid, majd 1 évig jogosult leszel rendszeres szoc.járadékra.Jó lenne elmenned dolgozni pár hónapra valahová!A tgyás és a gyed miatt!
A kérdező hozzászólása: és a szociális segély az mennyi lenne?
Szia! Röviden... A munkanélkülit 9 hónapig kapod. Utána 3 hónapig álláskeresési segélyt, majd ha a jövedelmi viszonyotok olyan, akkor rendszeres szoc. segélyt kapsz. Ez annyi, mint az álláskeresési járadék, 25 körül nettó... Menj be a polgármesteri hivatalba, ott érdeklõdj, hogy milyen egyéb segélyt kérhetsz.
SZIA!!ha párodnak van bejelentett munka helye nem fogsz kapni semilyen segélyt!!én ugyan igy jártam a párom 57816ft-tal van bejelentve és nem kapunk semmit!!csak akkor ha 45ft-ot nem haladná meg ugyhogy nemakarlak elkeseriteni de 6 honaposan és se kapok semmit%!!!!!!

Én most szakmát tanulok. És hogyha ezt megszereztem és OKJ-s tanfolyamon akarok részt venni akkor én pályakezdőnek számítok?

Legjobb válasz: Bocs, az én tudomásom szerint az a pályakezdõ, aki még nem dolgozott életében.

Bocs, az én tudomásom szerint az a pályakezdõ, aki még nem dolgozott életében.

Mi a véleményetek a Coastal Scents palettákról? Én most készülök venni egyet de szeretném ha elmondanátok a tapasztalaitokat!?

-fedés -tartósság -pigmentált-e?

Legjobb válasz: Én nagyon szeretem. Jól fed, tartós és általában jól pigmentált. Bõven megéri az árát.

Én nagyon szeretem. Jól fed, tartós és általában jól pigmentált. Bõven megéri az árát.

Hol lehet most Bp-en akciósan venni neogranormon popsitörlőt?

Régebben v.ki azt írta,hogy csepelen v.melyik patikában mindíg akciós.Most is?

Legjobb válasz: Aranymozsár Patika (Csepeli Tesco) II. Rákóczi Ferenc út 191. Budapest, 1214 Tel.: +36 1 276 5172 Szerintem én írtam, itt szokott akciós lenni, csörögj rájuk.

Aranymozsár Patika (Csepeli Tesco) II. Rákóczi Ferenc út 191. Budapest, 1214 Tel.: +36 1 276 5172 Szerintem én írtam, itt szokott akciós lenni, csörögj rájuk.
URANUS PATIKA NAGY LAJOS KIRÁLY ÚTJA 100. 1148 BUDAPEST Telefon: (1) 363-2826 Csörögj rájuk, hogy van-e még. Azt hiszem kb. 420Ft/db.

Most venni fogunk, egy tanyát, sok körülötte az erdő, és oda kéne nekem egy kiskutya. A magyar vizsla, vagy a golde retriver lenne az igazi? Le Én mindegyiket nagyon szeretem, de oda egy örző, kéne, de nekem pedig egy BARÁT! Hogyan döntsek?

12 éves vagyok, és nem tudok dönteni, mert mind a két kutyafajta csodálatos.

Legjobb válasz: Csak elõre szólok kislány, nagyon-nagyon el vagy tévedve. Egy kutyának nem elég az, hogy Jah és gondolom õrzõ-védésre kellene oda kutya: A GOLDEN A LEGALKALMATLANABB ERRE, BÁRMI IDEGENNEL ELMENNE HA JOBBAN TETSZIK NEKI!Fõleg még ha nincs is a közelében senki olyan, akivel ki tud alakítani szoros kapcsolatot. Jah hozzáteszem veled tutira nem fog, mivel ha csak 2-3 hetente fogod látni, vagy mutatkozni neki akkor annyi lesz az egész "farokcsóva" egy kis hízelgés játék, de ugyanolyan ember leszel a szemében, mint egy jött-ment az utcáról aki séta közben gügyögött neki egy kicsit meg megvakargatta a hasikáját. A gazdája meg maximum annyira leszel mint én a 6. szomszédom borderjának, azaz SEMMENNYIRE! A kutya nem egy tárgy ami felett úgy döntessz ahogy kedved szottyan, élõlény mely érez, és ha hiszed ha nem a kutyák is lehetnek depressziósak és h

Csak elõre szólok kislány, nagyon-nagyon el vagy tévedve. Egy kutyának nem elég az, hogy Jah és gondolom õrzõ-védésre kellene oda kutya: A GOLDEN A LEGALKALMATLANABB ERRE, BÁRMI IDEGENNEL ELMENNE HA JOBBAN TETSZIK NEKI!Fõleg még ha nincs is a közelében senki olyan, akivel ki tud alakítani szoros kapcsolatot. Jah hozzáteszem veled tutira nem fog, mivel ha csak 2-3 hetente fogod látni, vagy mutatkozni neki akkor annyi lesz az egész "farokcsóva" egy kis hízelgés játék, de ugyanolyan ember leszel a szemében, mint egy jött-ment az utcáról aki séta közben gügyögött neki egy kicsit meg megvakargatta a hasikáját. A gazdája meg maximum annyira leszel mint én a 6. szomszédom borderjának, azaz SEMMENNYIRE! A kutya nem egy tárgy ami felett úgy döntessz ahogy kedved szottyan, élõlény mely érez, és ha hiszed ha nem a kutyák is lehetnek depressziósak és h
Szóval ha jól értem.Szeretnél egy kiskutyát aki 2-3 hétig veletek lenne.Ez idõ alatt megszeret titeket és ragaszkodni fog hozzátok.Még akkor is kicsi kutya lenne ha kivinnétek a tanyára.Elhozzátok 8 hetesen 10-12 hetesen meg már ki is csapnátok hogy egyedül legyen egy ismeretlen helyen.Egy kiskutya is ugyan úgy félhet a sötétben lévõ hangoktól, zajuktól mint te.A másik pedig az, hogy ha van is aki ad neki enni 2-3 hetente mennél ki a tanyára és játszanál vele az még rosszabb neki mintha soha nem mennél.Reményt adsz neki de rögtön el is veszed tõle mert ismét csak sokára láthatna.Ez neki hatalmas bánat!!!! Kérlek csak akkor kérj a szüleidtõl kutyát ha veletek lakhat.Ha nem is a házban benn de ott egy helyen.Érted ügye mennyire komoly ez a döntés?Ne bántsd a kutyust azzal, hogy elhagyod!És ellököd magadtól mert az a 2-3 heti alkalom NAGYON KEVÉS!!!!!!
2-3 hetente látogatnánk????Egy barátot 2-3 hetente látogatnál? :D ugye ezt te magad sem gondoltad komolyan. Ráadásul egyik fajta sem házõrzõ :D vegyél riasztót, könyörgök...és mágis ki fogja etetni, mert azt ugye tudod, hogy 2-3 hetet nem bír majd ki...naponta kell foglalkozni a kutyákkal, több órát...olcsokutya.hu
Egyik fajta sem alkalmas telepõrzésre, mind a két fajta nagyon emberközpontú, nem bírná magányosan egy tanyán. Hogy gondoljátok egyébként, hogy 2-3 hetente látogatnátok meg? Ki fogja etetni, sétáltatni, foglalkozni vele?
"Tökéletes otthonuk lesz, és megfogják szokni, hogy nem állandóan elszek velük, és igen is én leszek a gazdája" Kislány ezek élõlények nem egy tárgyak!!! mi az hogy majd megszokják???? És nem az a kutya gazdája aki annak mondja magát hanem aki eteti, gondozza, foglalkozik vele minden nap. Egy kutyának is vannak érzései és számukra te csak egy kis játszó pajtás leszel de nem gazdi!! Ha nagymama lesz vele akkor õ lesz a gazdi, és akkor talán neki kellene választania hisz neki kell majd együtt élni vele!! ha jól értettem kinti kutya lesz, elég magányos ugyhogy biztos ne golden retrievert mert az nem bírja a magányt. Gondolj bele ha neked kellene egy nagy birtokon kint élned és csak szünetekben lenne társaságod... ez nem korrekt...
2-3 hetente?????? 2-3 naponta is KEVÉS! napi 1 óra a minimum a legigénytelenebb kutyánál is. 3 hétig mit csinál? vadászik vagy éhen hal? remélem, ez csak kamu kérdés vagy elírtad...
Ugye ezt nem gondolod komolyan? Remélem nem, mert ez így állatkínzás.
Vegyél komondort! Nagyon jó házõrzõ, és megbízható társ is.
sztem godlen retvier!!szted?válaszólj!!! 13/f
Elõttem mindent leírtak, annak a kutyának Te sose leszel a gazdája. Amúgy szép kis család vagytok, kivágjátok az öregasszonyt is egy elhagyatott tanyára egy "örzõ védõ retrieverrel". Te kis taknyos létedre eldöntessz mindent a nagyika meg ne szóljon semmit, elvégre nem neki kell egyedül élnie egy tanyán, ellátnia egy kutyát, télen havat lapátolni, kilómétereket gyalogolnia, ha egy kenyeret akar venni stb. Mégis, milyen emberek vagytok ti? Se állat, se ember nem számít nektek? És mi lesz a BARÁToddal, Hekjával, ha nagyika már magát se tudja majd ellátni, nemhogy a kutyát. Vagy azt is elterveztétek, hogy meddig fog élni az öreglány és a kutya vagy, hogy egyikük sem lesz beteg az elkövetkezõ 15 évben? Ha történne valami a nagyival Ti költöznétek le a kutyához, vagy magatokhoz vennétek? Kétlem, akkor a "barátodat" vagy szélnek eresztenéd, vagy bevágnád egy sintértelepre. Szánalmas vagy!
IDIÓ[email protected]!!!!!!
Tudod milyen kutyát vegyél? SEMMILYET! Nyomott kis görcs! De gondolom már csak azértis venni fogsz, hogy bizonyíts, és majd a wiwen mutogathatod a képeket a kis barátnõidnek, hogy kutyusommal Hekjával... Az is milyen már, hogy még azt se tudod milyen kutyát szeretnél, de már nevet adsz neki. Vegyetek inkább a nagymamádnak egy kutyát, mondjuk egy keveréket, amit te is megdögönyözöl majd ha meglátogatod.
Ne foglalkozz a hozzászólókkal... Ha kutyát akarsz, akkor vegyél, bár tényleg azt fogja tekinteni gazdájának, aki eteti és akit a legtöbbször lát... Szerintem is valami hosszúszõrû kutyát válassz, mert az télen akkor jól el van, én a Bobtail-re szavazok vagy Bernáthegyi, de te döntesz. Szerintem egy "tanyasi" kutya sokkal jobb életû, mint a legtöbb "szobakutya", ha tehetném én is ilyen helyen élnék és én is szabadon tartanám a kutyáimat... Viszont ne egyedül intézd a kutya vásárlást, mert ha kiszúrják, hogy milyen fiatal vagy, át akarnak majd verni, vagy többet kell fizetned, vagy másfajta kutyát kapsz, ugye mert kölyök korukban egyes fajták tökéletesen egyformák... Szóval szerintem csak tenyésztõtõl vegyél és szüleiddel menj, vagy legalább egy felnõtt rokonnal, vagy barátnõd anyjával.... Sok sikert, majd meséld el, milyen a kiskutya :)
23:44-es vagyok. Szerintem ha már úgy is szabadon fog kószálni és nem igen akad társasága, akkor kettõ kutyában gondolkozz, akkor lesz egy "barátnõje" és nem fog unatkozni... :) Nekem is volt már kerti kutyám és akkor sokkal boldogabb volt, amikor vettünk mellé egy másik kutyát is :)
És a drótszõrû magyar vizslához mit szólnál? Pont azért tenyésztették ki mert a rövidszõrû változat télen leginkább a kandalló elõtt melegedik, vadászni nem igazán lehet vele. Ez csak az én véleményem, de én sokkal szívesebben vennék magamhoz egy ritka magyar fajtát mint egy tucatkutyát...
EGY HüLYE KIS ELKÉNYEZTETETT LIBA VAGY, AKINEK FOGALMA SINCS A KUTYATARTÁSRÓL!!!!!
Az idétlenségedet a szüleid sem próbálják korrigálni? Majd akkor akarj kutyát, ha mindenféle szempontból felelõsséget tudsz vállalni érte, és minden igényét ki tudod elégíteni: étel, ital, meleg ház, orvosi ellátás, napi foglalkozás. Ez jelen pillanatban a nagyidra vár, aki remélhetõleg IGAZI GAZDÁJA lesz majd a te kis "szûk" agyadban megfogant szerzeménynek.
Alapból vagy ilyen [email protected]?????? Azt már most megmondom neked, hogy az a kutya téged SOHA NEM FOG A TÁRSÁNAK TEKINTENI!!!!!! És ez így is lesz jó!:P:P:P
Ez szánalmas..Mi az, hogy 3hetente meglátogatod a kutyát, meg szünetekben?Minek kell neked kutya, azért hogy a nagyidra maradjon?Elõbb nõljél fel és gondolkozz..És nemártana a nagymamáddal is megbeszélni ezt, hogy õ is belemegy.Látszik, hogy egy éretlen kislány vagy aki azt hiszi a kutyának ez jó.GONDOLD EL!TE vagy a kutya Én vagyok a gazdád.Adnak neked enni, inni, de én 3 hetente játszok veled 2-3 órát.Na akkor ki lesz a gazdi?Én vagy más?Hát persze, hogy más.A gazda foglalkozik a kutyával, gondoskodik rólla.A falkavezérnek a kutya azt tekinti, aki gondoskodik megfelelõen rólla.Felelõtlen vagy, és most mehetnek a minuszok, de ez az igaszság. 31/N
Tényleg gyerek vagy még...majd az lesz a falkavezér aki foglakozik vele, és az lesz a gazdája aki enni inni ad neki. Ne is áltasd magad hogy az a te kutyád lesz...De persze mondhatod hogy a tied, csak a kutya nem fog tudni róla..Azért mert gyerek vagy naivnak nem kell lenned.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de ott lesz a nagyim, és komolyan, oda kell egy kutya, vagy is kettõ, mert az öcsémnek is lesz. Fölösleges bíráskodni, mert úgy is lesz kutyám. És eleinte 3 hetet töltök vele, aztán nyáron többször, aztán 2-3 hetente, és szünetekben is vele lennék. Amúgy már döntöttem, mert magyar vizsla megfagyna télen, mert ha ott esik a hó akkor az 3 méteres lenne. És nehogy azt higgyédek, hogy kikötve lesz, és vad, mert szelidek, és szabadok lesznek! Tökéletes otthonuk lesz, és megfogják szokni, hogy nem állandóan elszek velük, és igen is én leszek a gazdája, apa pedig a falkavezér. Õ tanyasi kutya lesz, nem is lesz sétáltatva, mert épp elég neki az óriási tanya, bár én fogom sétáltatni vinni. Egyszóval nem egy szobakutya lesz!
Persze, hogy ne csak egy hanem két kutya is szenvedjen a magánytól... mert egymást nem fogják szórakoztatni

Mondjuk van egy 1.2%os nikotin tartalmú cigi. Az mennyi milligrammba? én most 0, 6milligrammos cigit szívok. Akkor hány %os elektromos cigit kéne vennem kb?

Legjobb válasz: Szia! Legjobb tudomásom szerint ezt nem %-ban adják meg, hanem a cigin lévõ nikotintartalommal kell számolni. Aki gyengét szív (0,1 mg), annak a 0-s folyadékot ajánlják, aki gyengét (0,3-0,5), annak a közepeset 6-os folyadék, aki pedig közepeset (0,5-0,7), annak közepes folyadékot, ami általában a 12-es, aki erõset szív (0,7-1), annak erõset, az 18-as folyadék. Aki pedig töltöttet, vagy szûrõ nélkülit, annak van a 24-es extra erõs folyadék. Legalábbis a legtöbb weboldalon így van írva, hogy melyik nikotintartalom mit jelent. Remélem, tudtam segíteni.

Szia! Legjobb tudomásom szerint ezt nem %-ban adják meg, hanem a cigin lévõ nikotintartalommal kell számolni. Aki gyengét szív (0, 1 mg), annak a 0-s folyadékot ajánlják, aki gyengét (0, 3-0, 5), annak a közepeset 6-os folyadék, aki pedig közepeset (0, 5-0, 7), annak közepes folyadékot, ami általában a 12-es, aki erõset szív (0, 7-1), annak erõset, az 18-as folyadék. Aki pedig töltöttet, vagy szûrõ nélkülit, annak van a 24-es extra erõs folyadék. Legalábbis a legtöbb weboldalon így van írva, hogy melyik nikotintartalom mit jelent. Remélem, tudtam segíteni.
és még annyit, hogy akkor neked a közepes (12-es folyadék) lenne megfelelõ, esetleg rendelhetsz egy ugyanolyan ízesítésût egy 6-os és 12-es erõsségûbõl és maximum összeöntöd... De ez már próbálgatás kérdése.
Egy kivert kutya nagyon hálás tud lenni, bárhol és bármit megszokik, ha érzi a szeretetet. Tapasztalat.
A szomszédunk befogadott egy német juhász keveréket az utcáról...a kutya kegyetlenül hálás, de a gazdi semmibe veszi a kutya érzéseit éjjel nappal a k***a **** megy a kutya miatt...a kutya csont vékony, már egy sebe is van.. De a kutyam mindig rohan a gazdájához nyalogatja a kezét, csoválja a farkát :S
Nekem is volt kóbor kutyám, secc pecc alatt beszokott. És még a szobatisztasággal sem kellett veszõdnöm.
Jaj de jó, hogy befogattad!Biztos hogy szeretné a jó meleg lakást.Sétálni meg nyilván sokat viszed majd mindíg. :D :D
Szerintem a kolbásszal, virslivel stb. legelõszõr az állatorvoshoz csalogassad.Veszetség elleni oltás, féregtelenités, bolha és egyéb paraziták elleni kezelés....Sok sikert az új társhoz.
Vigyázz a fûszeres dolgokkal. Fõleg, ha kóbor az eb. Megfekszi a gyomrát. Inkább a legolcsóbb virslit vedd.
Remélem segitettem(virslis vagyok xD) és sikerült becsalogatni a kutyust :) biztos aranyos :D
Ha beles a kutya akkor a kaját minden lépcsõfokra tedd le. Ahogy szemezgeti úgy halad feljebb és feljebb.
A kérdező hozzászólása: Na az frankó szerzek egy jó kis szárazkolbászt :)
virslivel, párizsival vagy szalámival csábitsd be :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi még annyi, hogy nem akar feljönni a lépcsõn meg bejönni az ajtón tipp?
A kérdező hozzászólása: Szuper akkor már nincs kérdés bár eddig sem nagyon volt de ha azt mondtátok volna hogy nem szokik be akkor továbbmentem volna, hogy hogyan lehet beszoktatni de így már ez sem kérdés. köszönöm
*kutya -m
én ölben vittem az autónkig a kutyát amit befogadtam, onnan meg pórázon

Fisher Price pihenőszék van nektek, milyen? Én most akarok venni, akár használtan is.

Legjobb válasz: Szia! Nekünk is ugyan olyan van mint a második válaszolónak! Kisfiam abban szokott reggelizni,meg vacsizni nagyon Szereti még mindig pedig már 1,5 éves!

Szia! Nekünk is ugyan olyan van mint a második válaszolónak! Kisfiam abban szokott reggelizni, meg vacsizni nagyon Szereti még mindig pedig már 1, 5 éves!
Szia!Nekünk van.Óceános és mi nagyon szeretjük.Rezeg és zenél is.:)
Nekünk 2in1 van. Hasonló: http://bolthely.hu/manojatek/id/00042_2_1_rezgos_pihenoszek Négy hónapos a kislányom, a kezdetektõl szereti. Szinte fekszik benne, el is szokott aludni benne. Viszem magammal a lakásba oda, ahol vagyok. A játékokkal most kezd el foglalkozni, illetve most kezdjük a kóstolgatást, ebben is etetem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!