Találatok a következő kifejezésre: Én most először gyógyszert és (2 db)

Én most szednék először gyógyszert és 1héttel előbb jött meg mint kellet volna, Az nagy gond ha nem a menszesz első napján kezdem el szedni a gyógyszert? Igy ha elkezdem fog még hatni?

Legjobb válasz: A legtöbb fogamzásgátló tablettára rá van írva hogy mikor lehet elkezdeni. Több olyan tabletta is van amit az elsõ a második és az 5. napon lehet elkezdeni. Nekem pl ilyenem van és Mercilont szedek és én is most kezdtem! cukorfalat

A legtöbb fogamzásgátló tablettára rá van írva hogy mikor lehet elkezdeni. Több olyan tabletta is van amit az elsõ a második és az 5. napon lehet elkezdeni. Nekem pl ilyenem van és Mercilont szedek és én is most kezdtem! cukorfalat
Te irtad le a választ: A nõgyógyász azt mondta, hogy a menstruációd elsõ napján kell kezdened, tehát értelemszerûen akkor kezdd szedni.
Igen, gond. Felborulhat az egész hormonháztartásod, ha nem akkor kezded szedni, amikor kell
Olvasd el a tájékoztatót, ha nincs benne hogy a 2. / 3. / 5. napon / a ciklus elsõ x napjában lehet elkezdeni, várj egy hónapot. A tájékoztatóban azt is leírják hogy hanyadik napon kezdve mennyi idõ után hat.
Gondolom, hogy a fogamzasgatlot nogyogyasz irta fel neked es nem csak ugy vetted. Ha igen akkor biztos elmondta, hogy hogyan kell szedned es ha igy sehogysem egyezik varj a meg egy honapot.
A kérdező hozzászólása: Igen nõgyogyász irta fel és azt mondta hogy a menszesz elõs napján kell elkezdeni.Ennyit mondott:S szóval akkor várjak inkább 1hónapot?!
szerintem akkor elkezdheted szedni.
A kérdező hozzászólása: nekem cypromix-et irtak fel... nemtudom h ezt mikor lehet elkezdeni ha tudja vki lécci irjon!!
Kérdés, hogy kinek mihez van gusztusa...
Nem úgy értve. Hanem a fertõzésektõl.
Veszélyes játék.
A kérdező hozzászólása: Fogamzásgátlót szedek, és nem élvezett a puncimba
A kérdező hozzászólása: jaaa. Egy éve vagyok együtt a barátommal, vele volt ez tegnap :)
ha a nõ és a férfi is egészséges nyugodtan lehet szexelni a menstruáció ideje alatt!
A kérdező hozzászólása: Már alig volt pár csepp szinte
a fertõzések tekintetében nem a nemibaj a probléma, hanem az, hogy ilyenkor a nõ minden fertõzésre érzékenyebb, ilyenkor szedjük össze a sok hugyúti fertõzést is (igen, akkor is ha természetesen nem oda teszi be magát a férfi) és ilyenkor a leváló méhnyálkahártyát a férfi visszatuszkolja a méhszájba, az is problémát okozhat...mi is csináltuk már, többször is, fõleg amig távkapcsolatban éltünk, de nem mindig jó játék. Néha alhasi görcsökkel zártam az estét miatta:S mindenképp küldd el elõtte mosakodni, az egy jó pont.
Én szoktam, valamiért akkor kívánom a legjobban:$ Mi mindig óvszer nélkül csináljuk. Lehet kicsit perverz vagyok de engem egyáltalán nem zavar. Párom is kapható rá, bár nem annyiszor mint a hónap többi napján:) Szerencsére nálam nem volt még hasi fájdalom, (kopkop) sajnálattal hallom ezeket a dolgokat h ez ilyen veszélyes:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!