Találatok a következő kifejezésre: Én most először (89 db)

Én most készülök venni egy telefont mindenképpen Nokiát. A Nokia e6 mobiltelefon vagy a Nokia n9 mobiltelefon a jobb és miért? Nekem először a Nokia e6 tetszett, de most megláttam az n9-et és nem tudok dönteni!

kérlek válaszoljon aki tud és akinek va ilyen bármelyik is :))köszi!

Legjobb válasz: lány vagy, és látom nem nagyon értesz hozzá, de sebaj! Az e6-os qwerty billentyûs és képérintõs is egyben, rengeteg alkalmazás van vagy lesz rá a közeljövõben. A Nokia piszkosul jól ért a qwery telefonok építéséhez. Az n9 pedig egy jó húzás volt tõlük, piros pont jár érte, de mivel az MeeGo operációs rendszerû, amibõl csak 1 darabod csináltak, és nem is lesz több, így alkalmazás nem lesz rá nagyon. Bár én tapizam már, és húúúú, besza-behu. Ha pár ezerrel többet hajlandó vagy kiadni, mert teszik (és mert brutál jó) akkor n9. Ha nem, akkor e6. n9, szerintem jobb.

lány vagy, és látom nem nagyon értesz hozzá, de sebaj! Az e6-os qwerty billentyûs és képérintõs is egyben, rengeteg alkalmazás van vagy lesz rá a közeljövõben. A Nokia piszkosul jól ért a qwery telefonok építéséhez. Az n9 pedig egy jó húzás volt tõlük, piros pont jár érte, de mivel az MeeGo operációs rendszerû, amibõl csak 1 darabod csináltak, és nem is lesz több, így alkalmazás nem lesz rá nagyon. Bár én tapizam már, és húúúú, besza-behu. Ha pár ezerrel többet hajlandó vagy kiadni, mert teszik (és mert brutál jó) akkor n9. Ha nem, akkor e6. n9, szerintem jobb.
hát ha mindenképen nokiát akarsz ajánlom a lumnia 800 at :D
A kérdező hozzászólása: Én értek hozzá és tudom melyik mit tud csak kiváncsi vagyok más véleményére mások szerint melyik a jobb!Egyébként kösz!
hozzá tenném, hogy n9-re megcsináltak minden olyan alkalmazást, ami egy átlagos embernek szüksége van. (skype, angry birds, weather, facebook, youtube, trwitter, stb) a tudatlanságomért pedig elnézést! :)
A kérdező hozzászólása: Semmi gond köszi, hogy segítesz a kérdésben akkor szerinted a nokia n9-et vegyem vagy ha lánylennél melyiket választanád??
N9 tulaj vagyok, a telefon igen csak jó, alkalmazásokat szépen afják ki hozzá és már az újabb szofzverfrissítés is közeleg! Amúgy ha te ilyen mûkörmös lámy vagy, akkor E6!:D Annál kisebb legyen az esélye, hogy összekarcold! Még annyit, hogy az N9 is jó választás, tényleg nehéz a döntés. De már csak azért is N9, mert nekem is az van
jobb az n9, nagyon sokan dicsérik, ami mostanság a Nokiára nem jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm csak nekem azt mondták, hogy az n9-en windows futtatás van és ez az egyetlen a nokiánál és, hogy az nem jó és NEM VAGYOK MÛKÖRMÖS CSAJ!!csak normál festett körmös xd :DD
az n9 az MeeGo Oprendszeres. A Nokia Lumia 800 a Windowsos, és az nagyot üt, mert baromi jó, a tetszés meg ízlések és pofonok.

Én most szednék először gyógyszert és 1héttel előbb jött meg mint kellet volna, Az nagy gond ha nem a menszesz első napján kezdem el szedni a gyógyszert? Igy ha elkezdem fog még hatni?

Legjobb válasz: A legtöbb fogamzásgátló tablettára rá van írva hogy mikor lehet elkezdeni. Több olyan tabletta is van amit az elsõ a második és az 5. napon lehet elkezdeni. Nekem pl ilyenem van és Mercilont szedek és én is most kezdtem! cukorfalat

A legtöbb fogamzásgátló tablettára rá van írva hogy mikor lehet elkezdeni. Több olyan tabletta is van amit az elsõ a második és az 5. napon lehet elkezdeni. Nekem pl ilyenem van és Mercilont szedek és én is most kezdtem! cukorfalat
Te irtad le a választ: A nõgyógyász azt mondta, hogy a menstruációd elsõ napján kell kezdened, tehát értelemszerûen akkor kezdd szedni.
Igen, gond. Felborulhat az egész hormonháztartásod, ha nem akkor kezded szedni, amikor kell
Olvasd el a tájékoztatót, ha nincs benne hogy a 2. / 3. / 5. napon / a ciklus elsõ x napjában lehet elkezdeni, várj egy hónapot. A tájékoztatóban azt is leírják hogy hanyadik napon kezdve mennyi idõ után hat.
Gondolom, hogy a fogamzasgatlot nogyogyasz irta fel neked es nem csak ugy vetted. Ha igen akkor biztos elmondta, hogy hogyan kell szedned es ha igy sehogysem egyezik varj a meg egy honapot.
A kérdező hozzászólása: Igen nõgyogyász irta fel és azt mondta hogy a menszesz elõs napján kell elkezdeni.Ennyit mondott:S szóval akkor várjak inkább 1hónapot?!
szerintem akkor elkezdheted szedni.
A kérdező hozzászólása: nekem cypromix-et irtak fel... nemtudom h ezt mikor lehet elkezdeni ha tudja vki lécci irjon!!

Debrecenben mikor és hogy kapjuk az Erzsébet utalványokat? Azért nem tudom, mert én most kapok majd először.

Postán küldik, vagy valahova menni kell érte? És kb mikor küldik/osztják? Ovi kezdés előtt jól jönne... És mennyit adnak? Mivel én március óta kapom a gyermekvédelmit, így most kapok először ilyen utalványt, és semmit nem tudok róla, remélem tud valaki segíteni hogy mennek a dolgok.

Legjobb válasz: én a minap kaptam meg,januárban igényeltem meg. debreceni vagyok én is 5800 ft gyerekenként,a postás hozza! augusztusban és novemberben van ez az utalvány + az én kislányom 2 hét múlva kezdi az ovit, így mivel megkaptuk ezt a kedvezményt ingyen étkezhet az oviban. egyenlõre ennyi. minden évben igényelni kell ezt az ellátást.

én a minap kaptam meg, januárban igényeltem meg. debreceni vagyok én is 5800 ft gyerekenként, a postás hozza! augusztusban és novemberben van ez az utalvány + az én kislányom 2 hét múlva kezdi az ovit, így mivel megkaptuk ezt a kedvezményt ingyen étkezhet az oviban. egyenlõre ennyi. minden évben igényelni kell ezt az ellátást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor remélem lassan nekem is hozza az utalványokat, habár van egy olyan sejtésem hogy mire ide ér az utalvány, addigra be vásárolunk az ovira... Köszi a választ! :)

S. O. S! A barátommal most szexeltünk először. Én most veszítettem el a szüzességem. Ezek alapján teherbe eshettem?

Legelőször próbálkozott betenni,akkor óvszerrel csinálta. Aztán másodszor anélkül,de nem élvezett el,mert arra figyelt,hogy nekem nem túl kellemetlen-e az érzés és,hogy ne okozzon fájdalmat. Harmadszor pedig már nem fájt annyira és mielőtt elélvezett volna kiszedte és a hasamra folyt a sperma. Ezek alapján,ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ezt miért nem az elsõ alkalom elõtt kérdezted meg? Igen, akár teherbe is eshettél.

Ezt miért nem az elsõ alkalom elõtt kérdezted meg? Igen, akár teherbe is eshettél.
Miért írok olyat a kérdezõnek, hogy nyugi, biztos nem terhes??? Mikor ezt mindenki tudja (az intelligensebbje...), hogy az elõváladéktól is teherbe lehet esni, ezt a férfi nem is érzi mikor kijön. Tehát kérdezõ: igen, lehetsz terhes és világosítsd fel a barátod az alapvetõ biológiáról, hogy nem csak az ejakuláció tartalmaz spermiumot.
A megszakított közösülés pearl indexe 33-35 körül van. Tehát egy év alatt 100-ból 35-en teherbe esnek így. A világ legnagyobb butasága engedni, hogy "kicsit betegye", meg "idõben kiszálljon", fõleg, ha kanos tinédzserekrõl van szó és nem meglett, érett, saját testét jól ismerõ férfirõl (akik esetében szintén lutri, de legalább el tudja tartani a becsúszott babát). IGEN lehetsz terhes! SOHA ne csinálj ilyet, ha nem akarsz kockáztatni!
Édesem, bármikor lehetsz terhes, ha sehogy sem védekeztek. Anyukám eü. szakközepet végzett, ezt mégis elfelejtette, úgyhogy nem volt többször együtt apámmal, mint te a barátoddal, mire megfogantam. Ha szexelni elég nagyok vagytok, legyen eszetek védekezni is. Remélem, legalább eljuttatott a csúcsra, ha már ilyen tökkelütött! Ha beüt a baj, õ meg majd úgy tesz, mintha ott sem lett volna.
En nem lettem igy terhes Parommal, de mi mar olyan korulmenyek kozt voltunk, hogy nem okoz gondot ha "becsuszik"... De ez termeszetesen nem azt jelenti hogyha en nem estem teherbe igy akkor az egvilagon senki se eshet...
Nem.
Csak ne görcsölj rá, hogy juj lehet hogy terhes vagyok meg ilyenek. Ne aggódj :) Sokszor így csináltuk a barátommal és eddig 3 évig még nem volt gond ! :) Csak máskor védekezzetek és így nem kell majd utólag aggódni.
*írtok, és nem írok
Remélem a gyerekem majd nem ennyi ésszel, meg felelõsséggel fog szexelni, mint ti. Ha annak utána tudtok járni, hogy hogy hogyan kell szexelni, legalább a fogamzásgátlás témakörét is érdemes lenne átlapozni. Hogy a kérdésre is válaszoljak: onnantól kezdve, hogy a pénisz a hüvelybe hatol, van lehetõsége a terhességnek. Fõleg, ha az óvszert, és minden egyéb fogamzásgátlási módszert is mellõztök. Amúgy pedig honnan tudod, hogy egy tini fiú idõben ki tudja húzni a szerszámot? Beléd is kerülhetett a spermából, 1 csepp is elég a terhességhez. Fõleg, ha az ember lánya nem tervez gyereket.

A mensim utáni nap kellemetlen, erős szagú, barna folyás (vérzésszerű, de nem az) keletkezett (most először életemben), ennek már egy hete. Kb 2 hónapja volt egy vetélésem és Laurinát szedek. Mi lehet a bajom? Aki tud tanácsot adni, az kérem írjon!

Magától most nem folyik, csak szeretkezés után. Most abbahagytuk a nem életet a párommal, és vettem Canesten kúpot. Egyébként nem fáj, nem viszket, csak rossz szagú.

Legjobb válasz: Ne használj canesten kúpot (sõt,semmilyet se), amikor véres folyásod van! Menj el nõgyógyászhoz, nem kell szégyelni, nekem is volt már ilyen vérzészavarom néhányszor. Reméljük, hogy nálad is csak ez a bibi, bár abból, hogy most csak szeretkezés után jön, akár arra is lehet következtetni, hogy méhszájsebed van. A doki megvizsgál és ad gyógyszert. Ne halogasd!

Ne használj canesten kúpot (sõt, semmilyet se), amikor véres folyásod van! Menj el nõgyógyászhoz, nem kell szégyelni, nekem is volt már ilyen vérzészavarom néhányszor. Reméljük, hogy nálad is csak ez a bibi, bár abból, hogy most csak szeretkezés után jön, akár arra is lehet következtetni, hogy méhszájsebed van. A doki megvizsgál és ad gyógyszert. Ne halogasd!

Volt e valakinek alacsony hőmérséklete a ciklusa során? Én most mérem először, ebben a hónapban és 36, 2 volt a maximum szájban. Digitálissal mérek, de ha két tizeddel kevesebb is, szerintem akkor is alacsony! Most vagyok a 20. napon.

Legjobb válasz: akkor még nem volt pé-d valszínûleg. Mert pé után, azaz a luteális fázisban a hõ emelkedik, és ha a mensi is kimarad és a hõ is fent marad akkor bizony baba van a dolgogban. Hány naposak a ciklusaid? Van valami más módszer is, amivel nézed a pé-det? Inkább használj higanyos hõmérõt, mert az pontosabb

akkor még nem volt pé-d valszínûleg. Mert pé után, azaz a luteális fázisban a hõ emelkedik, és ha a mensi is kimarad és a hõ is fent marad akkor bizony baba van a dolgogban. Hány naposak a ciklusaid? Van valami más módszer is, amivel nézed a pé-det? Inkább használj higanyos hõmérõt, mert az pontosabb
A kérdező hozzászólása: Neked eddig mennyi volt a hõd átlagban. Tehát arra próbálok rájönni, hogy hol a " cover line".
na én is pont igy vagyok mint te nekem is pont ez a 20. nap. és még nekem sem ment fel a hõm. az én ciklusaim is 31 naposak. én nagyon izgulok hogy lessz-e peteérésem, mert ha nem megy fel a hõ akkor tuti nincs
szerintem a szád nem hûlhetett ki, még nem volt pé-d. majd lesz
A kérdező hozzászólása: Minden választ nagyon köszönök!! Lehet, hogy a szám kihült, de közben baba van !!!!
A lényeg: Közel azonos idõben, egy hõmérõvel HÜVELYBEN - nekem az jött be a legjobban! Kitartást! Én is most várom, hogy NE JÖJJÖN MEG! Szorítok! :)
A kérdező hozzászólása: Na köszi, akkor csak várok, de valahogy furcsán vagyok akkor is!
hát lehet, vagy még ezután lesz
A kérdező hozzászólása: Ugyan azzal a hõmérõvel mérem, ugnakkor, csak digittel, nem is szállok ki az ágyból elõtte. Akkor lehet, hogy nem volt pé!
igen akkor nem emelkedik szerintem
A hõmérõzés lényege, hogy próbáld meg mindig reggel ugyanabban az idõben mérni, és ugyanazon a helyen (én hüvelyben, mert a legbiztosabb - szerintem) és higanyossal. Peteéréskor magas lesz. Ha baba van a dologban akkor is magas lesz és marad is! Én minden reggel azonos, vagy közel azonos idõben higanyos hõmérõvel mérem. Én úgy hallattam, és így is csinálom, hogy az a legjobb, ha mindig ugyanazt a hõmérõt használod.
A kérdező hozzászólása: Mielõtt elkezdtük a programot, voltam dokinál, hüvelyi ultrahanggal nézett meg , megvizsgált, citilógiát csinált, és minden rendben volt. A méhnyálkahártya is renben van. Teát nem iszom. Ha nincs a hónapban pé. , akkor nem is fog emelkedni a hõ? Lent marad végig? Az a furcsa, hogy a melleim már egy hete nagyon érzékenyek, pedig máskor csak a mnstruáció elõtt szokott kicsit.
nem voltál ezzel orvosnál? Iszol esetleg valami teát, . mert azok is képesek bekavarni a ciklust.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is gondoltam a higanyosra. Ezentúl lehet, hogy azzal mérem. Mostanában 31 nap körül vannak a ciklusaim, bár az a furcsa, hogy mióta dolgozunk a babán, mintha kissé megzavarodott volna, és a vérzésem is erõsebb lett. Ezenkívûl tegnap használtam ovu tesztet, ami nagyon halványan jelzett, ma semmit. Szóval teljes káosz, legalábbis nekem!
Én higanyossal mértem nemmindig egy idõben, és honaljbban.Nekem azért nemvolt ennyi eltérés mint neked, de nekem is volt hogy 36, 3 vagy 36, 6 volt. De Én még soha nemmértem sem szájban sem hüvelyben. De mostmár én is ráállok a reggeli hõmérõzésre, és mostmár én is szájban akarok mérni. De mikor felment a hõm akkor is honaljban mmértem, és 37, 1 volt. szoval ha fent van akkor szerintem az is kimutassa ha honaljban méred.Ha van kedved levelezni irj privit.

11 Hónapos a kislányom. Most elöször fogok neki adni tökfözeléket-spenotót és sóskát. Amiket én készitek el, üvegest már evett. Hogy készititek el?

Legjobb válasz: egy éves kora alatt még nem adtam rántásos ételeket neki. Egész egyszerûen megfõztem a zöldségeket egy lábasban vagy megpároltam, pici só bele, villával összetörtem és összekevertem. Levesben fõtt májat reszeltem bele, esetleg csibehúst. Nagyon szerette. Volt, hogy 6 féle zöldséget kevertem össze, imádta, mikor apja etette, majdnem megette a gyerek elõl.

egy éves kora alatt még nem adtam rántásos ételeket neki. Egész egyszerûen megfõztem a zöldségeket egy lábasban vagy megpároltam, pici só bele, villával összetörtem és összekevertem. Levesben fõtt májat reszeltem bele, esetleg csibehúst. Nagyon szerette. Volt, hogy 6 féle zöldséget kevertem össze, imádta, mikor apja etette, majdnem megette a gyerek elõl.

Hallottatok már a rántott tejberizsről? Ettél már? Finom volt? Te hogy csináltad meg, ha csináltál? Én most ettem először tegnap, egyik barátnőm csinálta. Szerintem nem rossz. Szerinted?

Legjobb válasz: Ahogy édesanyám csinálta: Keményre fõzte a tejberizst, kicsivel keményebbre mint egyébként. Nyujtó-deszkát meglisztezett, oda kiöntötte, és még melegen elsímította kb. 5-6 cm vastagra, és hagyta kihûlni. Utána kockára vágta, tojásba, zsemlemorzsába forgatva, bõ zsírban kisütötte. De ugyanezt megcsinálta nemcsak tejberizsbõl, tejbegrízbõl is. Nekem a zsírtól "kissé csömör" volt, a család többi tagja jóízûen ette.

Ahogy édesanyám csinálta: Keményre fõzte a tejberizst, kicsivel keményebbre mint egyébként. Nyujtó-deszkát meglisztezett, oda kiöntötte, és még melegen elsímította kb. 5-6 cm vastagra, és hagyta kihûlni. Utána kockára vágta, tojásba, zsemlemorzsába forgatva, bõ zsírban kisütötte. De ugyanezt megcsinálta nemcsak tejberizsbõl, tejbegrízbõl is. Nekem a zsírtól "kissé csömör" volt, a család többi tagja jóízûen ette.
én is tejbegrízbõl ismerem, de nekem is sok a jóból:) )
A kérdező hozzászólása: én is hallottam a tejbegrízrõl is, de én tegnap tejberizst ettem :) ) egyébként köszi a válaszokat:) ja igen itt majdnem ugyanaz volt, csak egy ilyen kis golyót csináltak a tejberizsbõl, és meggy volt a közepén. de szerintem egy kis cukorral nem rossz:)
Én ahol dolgoztam étteremb, ott volt meditrrán rízsgolyó. Az sûrü keményebb gyümölcsrízs volt, mandulás anírba kisütve. Én nem szeretm.
A kérdező hozzászólása: húúú, pedig az se lehet rossz :) mondjuk lehet ha eszek is, akkor már más a véleményem, de így tök jól hangzik :D

Hosszan pettingeltünk a barátommal, de amikor a gumit felhúzta, elmúlt a merevedése, pedig előtte és utána is nagyon állt neki. Most először szeretkeztünk volna, de nem sikerült. Én csináltam valamit rosszul?

Nem vagyunk szüzek, csak egymással lett volna az els?.

Legjobb válasz: Mit csináljak legközelebb másként? Õt zavarta, utána nem is akart újra próbálkozni, azt mondta, fél hogy megint nem fog menni, de gumi nélkül meg én nem akartam.

A kérdező hozzászólása: Mit csináljak legközelebb másként? Õt zavarta, utána nem is akart újra próbálkozni, azt mondta, fél hogy megint nem fog menni, de gumi nélkül meg én nem akartam.
Beszélj vele hogy semmi gond, legközelebb majd megpróbáljátok újra. Szinte biztos hogy nem a te hibád volt. Csak izgult hogy a legjobbat hozza ki magából. De tényleg mond neki hogy semmi baj, nehogy legközelebb meg azon görcsöljön hogy megint nem fog menni:)
Valószínûleg izgult a teljesítménye miatt.
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük, mondtam neki, hogy semmi gond és utána folytattuk a pettinget sokáig, akkor meg semmi gond nem volt, sõt... Legközelebb mondhatom neki, hogy nagyon kívánom és szeretném ha szeretkeznénk?
Ez emberfüggõ. Vannak olyan pasik, akik egyszerûen nem bírják a gumit. Fizikailag. Én pl olyan vagyok, hogy egy idõ után egyszerûen eltûnik a merevedés (pl hosszabb pózváltásnál), ha gumit használok... szóval lehet, hogy egyszerûen nem alkalmas rá, fizikailag. Elõfordul.
Van olyan gumi, ami nekem szûk volt. Nem mondom, hogy leengedtem tõle, de nem volt annyira huszáros a merevedés, mint máskor. Mikor rájöttem, hogy a gumi teszi (többször megtörtént), kidobtam. Azóta mindenki happy. :) Próbáljatok ki másik típusú gumit. Nekem pl. a normális durex/lifestyle kotonokkal nincs bajom.
Naná, hogy mondhatod!
a gumis dolog nagy igazság. Nekem is van olyan gumi ami szorít, és ez elég kényelmetlen szex közbe. De vannak nagyon jók amik kényelmesek. Már amennyire egy gumi az lehet:)

Én most írok elöször de az utóbbi időben figyelemmel kísértem a kérdéseket, így a sajátjaimra is válaszokat kaptam. Ma reggel pedig pozítív tesztet kaptam. Még 1kicsit félek. Ez ugye természetes? Ezúton is szeretném megköszöni a segítségeket.

Legjobb válasz: Gratulálok! Persze természetes. Én annyira mondjuk nem féltem de csak azért mert sokáig nem tudtam felfogni,h. mi is történik. Mire felfogtam addigra meg már hozzászoktam a gondolathoz és nagyon örültem. Üdv 37 heteske

Gratulálok! Persze természetes. Én annyira mondjuk nem féltem de csak azért mert sokáig nem tudtam felfogni, h. mi is történik. Mire felfogtam addigra meg már hozzászoktam a gondolathoz és nagyon örültem. Üdv 37 heteske
Szia! Gratuka a babához! Én mondjuk végigizgultam a terhességet! Boldog babavárást!
Szia! Én nem terveztem babát, mikor pozitív lett a teszt nagyon bepánikoltam, még a sírás is elkapott hogy akkor most vége mindennek ami addig volt. Lassan hozzá szoktam, s most így a vége felé már alig várom hogy láthassam a babám. Jó érzés lesz megélni ahogy mozog benned, vásárolni neki a dolgokat. Gratulálok.
GRATULÁLOK! Persze, hogy félsz, hisz valami új dolog történik veled, amiben még nincs tapasztalatod. Nyugi, majd megszokod és akkor elmúlik
Szia !Ez teljesen természetes ! Hiszen mindent megválltoztat egy baba jovetele. Valami véget ér és egy új kezdodik az ember elbizonytalanodik mikozbe elotte hitte hogy ez így lesz jó és most felteszi a kérdést hogy most hogyan is lesz. De ezen kár aggódni. Orulj a babának élvezd ki minden percét ennek a csodának ! Olyan hamar elrepul ez a pár hónap ! Jó egészséget és boldog babavárást kívánok :)
Gratulálok a babához! Félni pedig nem kell. A vérünkben van, amit tenni kell... :) 8 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!