Találatok a következő kifejezésre: Én mennék a párom (35 db)

5 éves kapcsolatom ment tönkre, nem voltunk házasok. Van egy 3.5 éves kislányunk. én magyar a párom szlovák állampolgár. A kislány szlovákiában született, de már magyar állampolgár. Lehet enyém a gyerek?

Legjobb válasz: Te az anya vagy, vagy az apa? 3,5 éves gyereket általában az anyának ítélnek, nagyon erõs ok kell ahhoz, hogy apához kerüljön.

Te az anya vagy, vagy az apa? 3, 5 éves gyereket általában az anyának ítélnek, nagyon erõs ok kell ahhoz, hogy apához kerüljön.
Ha kislány magyar állampolgár, és te is az vagy, akkor nagyon nagyon komoly oknak kell lenni ahhoz, hogy tõled elvegyék.
"Lehet enyém a gyerek?" Nem a tiéd nem lehet mivel nem egy tárgy.
Ezt nem olyan egyszerû megválaszolni. Hol éltetek eddig? Ha Szlovákiában éltetek, akkor nem változtathatod meg olyan egyszerûen a lakhelyét. Ha te ott biztosítani tudod majd számára az életkörülményeket, akkor ott is "megkaphatod", ott is élhetsz vele. Viszont a lakhelyét nem változtathatod meg olyan egyszerûen, hiszen a másik félnek is van joga a gyerekhez, és a gyereknek is a másik félhez. Feltétlenül fogadj ügyvédet.
A szlovák bíróság dönt vagy a magyar?

A gyilkos elmék cimű sorozat ami az rtl-en ment jó pár hete, hogyan ért véget? Elraboltak egy lányt és mindenkit visszahivtak a szabadságról . Addig láttam mikor az elrabló rálőtt az ügynöknőre annak a lakásában?

Legjobb válasz: pont most néztem ezt a két részt ell-t lövi le a támadó, aztán a következõ évad elsõ része ezzel az üggyel folytatódik. szerintem az eddigiek a legjobb részek között vannak:)

pont most néztem ezt a két részt ell-t lövi le a támadó, aztán a következõ évad elsõ része ezzel az üggyel folytatódik. szerintem az eddigiek a legjobb részek között vannak:)

Nyaraláson közel kerültünk egymáshoz, valahogy összekovácsolt minket ez a pár nap. Nem hiszem, hogy csak én éreztem a bizsergést belül. Most mégis más lánnyal ment randizni. Szerintetek lehet csak szórakozott? Vagy ő maga sem tudja mit akar? 22/L

Legjobb válasz: Hát nem akarlak elkeseríteni, de attól hogy jól érezte magát veled pár napig, még nem jelenti hogy hosszútávra tervezne veled. Lehet hogy az a lány akivel randizni ment sokkal jobban tetszik neki. Önámítás ilyeneket belemagyarázni hogy maga sem tudja mit akar.

Hát nem akarlak elkeseríteni, de attól hogy jól érezte magát veled pár napig, még nem jelenti hogy hosszútávra tervezne veled. Lehet hogy az a lány akivel randizni ment sokkal jobban tetszik neki. Önámítás ilyeneket belemagyarázni hogy maga sem tudja mit akar.
A kérdező hozzászólása: Ja, ez egy régebbi ismeretség, nem most ismertem meg. :) És tudom, hogy tetszem neki, mert már mondta többször.
Hát te ismered:) Akkora döntésképtelen lúzernek tartod hogy x idõ után se tudja hogy akar-e tõled komolyabbat vagy nem?:) Ha igen, akkor lehet benne valami. De ahogy a kérdésed olvasom, bármit kinézel belõle. Ha egyértelmû jeleket adtál felé és vette a lapot, akkor lehet hogy csak kihasználta a helyzetet. Ha már mondta is hogy tetszel neki, akkor pláne téged kellett volna randira hívnia. De õ másik lányt hívott, tehát nem biztos hogy az elkötelezõdéstõl fél. Ha csak nem egy megrögzött puncivadász.:D De ezt én megint csak nem tudhatom:S Nos? Milyen emberrõl van szó?
A kérdező hozzászólása: Szerintem egy végtelenül bizonytalan emberrõl... Aki nem akarja, hogy a gyenge pontjai felszínre kerüljenek. Engem nagyon szeret, állítása szerint - barátként -, és igazából azért nem akar többet tõlem, mert nem mindig passzol össze a véleményünk.

Pénteken voltunk egy buliban, párom az már ott volt, mivel hamarabb ment, én utánna értem oda, mivel megvártam még a haverokat.Most akkor mi van? Miért viselkedett velem így a párom?

Nem ittam sokat, mégis megártott és igen rosszul voltam. Egész este a haverom/haverjaim foglalkoztak velem, kijöttek velem leveg?re, stb. Nem szoktam inni, mert tudom, hogy nagyon csúnya látvány a részeg n?, ezt nem is kell írnotok, csak a bor ut?s volt, mégha csak 2-3 pohárkával is ittam. A párom? Jóformán egész este nem is láttam, nem jött oda hozzám, pedig szukségem lett volna rá. Haverok voltak velem, ?k foglalkoztak velem...És lehet ennek hatására, nagyon megtetszett az egyik, lehetséges, hogy ez csak ilyen pillanatnyi érzés....lehet azért mert mellettem volt....

Legjobb válasz: Az ivással nincs semmi baj.18 vagy felnõtt,nem ittál sokat.Kicsit rosszul lettél de a párod látta hogy rosszul vagy?Mert ha igen akkor ......Ne haragudj hogy ilyet mondok de szreintem nem szeret annyira.Nem vagy neki fontos.szerintem.remélem nem így van.Velem ugyanez volt egy lagzin.icipicit ittam valami erõsbõl és hát majdnem elájultam......és az én párom meg nagyon megijedt tényleg nam volt nagy bajom de õ nagyon komolyan vette.

Az ivással nincs semmi baj.18 vagy felnõtt, nem ittál sokat.Kicsit rosszul lettél de a párod látta hogy rosszul vagy?Mert ha igen akkor ......Ne haragudj hogy ilyet mondok de szreintem nem szeret annyira.Nem vagy neki fontos.szerintem.remélem nem így van.Velem ugyanez volt egy lagzin.icipicit ittam valami erõsbõl és hát majdnem elájultam......és az én párom meg nagyon megijedt tényleg nam volt nagy bajom de õ nagyon komolyan vette.
hat szerintem se nagyon szeret mert ha igen azt mondja h nm es kesz sztenm te halgattal volna ra vagyis nm tom es az a masik megtesztett es nm tudhatod h hogy viselkedtel vele????vajon nm latott vmi olyat a parod amit nm kellett volna??!!!!kerdesd meg h menyire szeret de sztem nm nagyon kellett volna bocsanatot kerj te is szoktal hibazni es nm ot bantottad meg d4e mind2en makacsak vagytok (v nm szeretitek elegge egymast mert egyiksem mernt oda a masikhozz!!!!!
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy látta milyen állapotban vagyok. Támasztottam az asztalt, de amikor kint volt velem az egyik haverom, akkor ott csak ketten voltunk, lehet sokaig is, de nem tudtam be menni, levegõn jobb volt. A másik haverom, az meg hát bent mellém ult, simogatta a hátamat, de ennyi... Szerencsétlenségemre, még a sárba is kint beleestem, aztán az a haverom, oda adta a kabátját, uljek le arra, stb. Amikor meg már úgy áttment rajtam, csak pihentem, oda jött, hogy már megy haza. Sms-ben még azt is írta, hogy egész este õ velem akart lenni, csakhogy én nem szórakoztam vele.... Szóval, lehet én is hibás voltam....de hát azt se tudtam ki mi vagyok :( ....meghogy nem csak vele szorakoztam....Buli volt, neki is ott voltak a haverjai, nekem is...mégse lehetunk mindig csak kettesbe.....

1 hete szültem, a párom 3héttel a szülés elött hagyott el egy másik nő miatt ment el-én mégis nagyon szeretem, mióta megvan a baba még jobban. Bejött velem a szülésre, mindennap meglátogat minket, ha nem szeret miért jön? Van esély az ujrakezdésre?

Legjobb válasz: Szegénykém, nagyon sajnállak! Az én unokanõvérem pont ugyanígy járt, de ott nem ment be a szülésre az apa. Újrakezdték a baba kb fél éves korában, de az unokanõvéremben akkor kijöttek a keserû órák emlékei és végül inkább szétmentek. Valószínûleg férjnek pocsék, de apának jó és ezért megy el minden nap hozzád, hogy segítsen, de ha képes volt elhagyni, akkor valószínûleg szeretheti azt a cafkát. Lehet, hogy elõbb utóbb rájön, hogy te vagy az igazi és visszasírja magát, de a végtelenségig ne várj rá, ha pár héten belül nincs jele, akkor nagyon nehéz lesz, de tovább kell lépned! Addig is élvezd a picibabád által kapott boldog pillanatokat!

Szegénykém, nagyon sajnállak! Az én unokanõvérem pont ugyanígy járt, de ott nem ment be a szülésre az apa. Újrakezdték a baba kb fél éves korában, de az unokanõvéremben akkor kijöttek a keserû órák emlékei és végül inkább szétmentek. Valószínûleg férjnek pocsék, de apának jó és ezért megy el minden nap hozzád, hogy segítsen, de ha képes volt elhagyni, akkor valószínûleg szeretheti azt a cafkát. Lehet, hogy elõbb utóbb rájön, hogy te vagy az igazi és visszasírja magát, de a végtelenségig ne várj rá, ha pár héten belül nincs jele, akkor nagyon nehéz lesz, de tovább kell lépned! Addig is élvezd a picibabád által kapott boldog pillanatokat!
Igaza van az elõttem szólónak, de én megértem a kismamát is. Szülés után tele van hormonokkal, félelmekkel, vegyes érzelmekkel az ember, persze, hogy biztonságra és szeretetre vágyik. Teljesen megértelek! De ez a tüske mindig meg fog benned maradni, jobb lenne, ha soha többet nem jönnétek újra össze és találnál valakit, aki megérdemel Téged és nagyon szeret! Kitartást kívánok!
Ha ti vagytok az igazi családja, visszamegy, de ha nem, azon egy gyerek se változtat. Majd idõvel eldõl, és hidd el, az lesz a legjobb, ami történik idõvel. Én családban nõttem fel, de nem érzem igazi családomnak a vérszerinti családomat, mert a szüleim se szeretik igazán egymást, csak miattunk, gyerekek miatt maradtak együtt, de ez mindenkinek csak szenvedés így. NE A GYEREK MIATT MENJEN VISSZA HOZZÁD, HANEM AZÉRT, MERT SZERET, DE HA NEM SZERET, MINDHÁRMÓTOKNAK JOBB, HA KÜLÖN FOLYTATJÁTOK. Ezt tapasztalatból gyerekként mondom.
Szia! Fel a fejjel. Nem hiszem, hogy szeret téged a pasi, és semmiképpen ne fogadd vissza! DE! A gyerektõl ne zárd el, mert ettõl még lehet jó apa.! Persze az is lehet, hogy lelkifurdalása miatt látogat benneteket, ezt te tudhatod csak. Igen, rettenetesen megalázónak érezheted, hogy a pont a szülés elõtt hagyott el, de elképzelhetõnek tartom, hogy õ beleszeretett abba a másik nõbe. Ha így van, akkor te komolyan azt szeretnéd, hogy visszamenjen hozzád, csupán a gyerek miatt, és olyan érzéseket színleljen feléd, amik nincsenek is???? Szerintem nem szeretnéd ezt... Hát ezek fényében, mérlegelj és dönts. Nektek jobb lesz ha õ csak vasárnapi apuka marad.
Lelkiismeret furdalás miatt is mehet, de bízom benne, hogy megjön az esze és visszamegy az igazi családjához, csak nehogy késõ legyen.
Szerintem nagyon egyszeru itt tanacsokat adni neked, de azert az elet nem annyira egyszeru, mint ahogy ide leirjak egyesek a tanacsokat. Igazabol a te erzelmeidet, lelkivilagodat te tudod. Te ismered a baba apjat, te tudsz rola es a kapcsolatotokrol mindent. Csak azt irom neked, hogy nem vagy egyedul ezzel a problemaval, nagyon nehez igy elni most, amikor szultel, es amikor mindennap jon az apja hozzatok. Mindenkeppen legyen olyan veled, akivel tudsz oszinten beszelgetni, gondolok a szulokre, nagyszulokre, esetleg parod szuleire. Fontos, hogy ne legyel egyedul csak a babaddal, mert most nagyon nagy lelki erore van szukseged! Vigyazz magadra es a babadra, es probald meg a leheto legjobbat kihozni ebbol a sajnos nehez, megtortent, felelotlen szitubol. Beszelj vele, remelhetoleg eszhez ter!!!!!
szia negyon sajnálak!!!!a barátnöm is igy járt 2évvel ezzelött neki 10éves kapcsolat után sikerült szülnie, 5xvetélt 1xméhenkivüli terhesége volt, szoval terhes lett megszületett a kicsi lányuk a párja rá 1hónapra lelépet egy ku..a csitrivel, ami még durvább a b.nöm mikor terhes volt 5hónapos onnantol csalt.barátnöm is várta haza meg minden.de tultette magát él a pici lányával ketesben a volt párjának meg a nöje most szült, szoval az ilyenek egy bunkok!!!de itt a párod is az meg a nöci is aki leáll egy faszival mikor tudja hogy babát vár a párja én se engedném a közelembe az ilyen mocskot, neki csak a lelki ismerete szolalt meg meg az hogy nehogy lefikázák hogy még erre se volt halando!!!!remélem jol döntesz!!!
az utolso elotti valasziro vagyok: igen igaz hogy konnyu tanacsokat osztogatni innen a computer elott ismeretlenbe, de viszont ha a jozan eszere hallgat es ennyire megalazta a parja azzal hogy terhesen elhagyta egy masik noert, akkor neharagudj mar de visza fogadnad a parodat?? mert szerintem nagyon sokan vagyunk igy hogy ha visza is fogadnank elotte jol meglenne leckeztetve, meg aztan ez egy olyan szitu amit nem lehet am egyik percrol a masikra elfelejteni, gondolok itt olyanra pl hogy mikor oleli vagy csokolja nem jutna eszebe az hogy azt a masikat is pont ugyanigy tette?? mert nekem pl ilyenek jutnanak az eszembe!nem konnyu helyzet en mindenkeppen azt ajanlom hogy jol gondold meg, hogy mit csinalsz, es hogyan dontesz, mert az is igaz hogy a suru latogatasokbol elobb utobb egymas karjaiba jottok...
hat en nagyon nem ertek egyet az utolso valasziroval! teged ha ennyire mocskos modon megalazna a gyermeked apja, nem hiszem hogy ilyen higgadt es nyugodt tudnal maradni es meg a szulesre is meg mindennapi latogatasra is, beengedned! tudod ha egy ferfi erre kepes volt akkor BARMIRE KEPES !!!!! HA a parjat szivfajdalom nelkul ott tudta hagyni szules elott, ugy hogy az o gyermeket varta akkor az ilyentol jobb minnel meszebbre elkerulni!
szerintem ne fogadd õt vissza, de azt jól teszed, hogy a gyerekével engeded a kapcsolatot.
Azért, mert két embernek gyermeke van, még nem kötelezõ együtt lenniük. Van, hogy a gyerek érdeke kifejezetten az, ha nincs együtt anya és apa. Fogadd el a helyzetet, hogy a párod számára nem te vagy az igazi. Sajnos ezt be kell nyelni, mert erõszakkal nem lehet magunk mellett tartani senkit. Talán, ha nem mutatod, hogy érdekel, és te is belevágsz egy új kapcsolatba lehet, hogy más szemmel tekint rád. Én szívembõl kívánom, hogy javuljon a helyzet, de elsõsorban most a babára figyelj.

Kb 2honapja vesztettem el a szüzességem a párommal és kétszer már probáltuk, hogy én vagyok felül de nem igazán ment.Hogyan kell a lánynak felül mozognia? Mi az, hogy fel le? Picit álljak fel majd megint üljek le?

légyszives irjátok le részletesen...szeretnék neki örömet okozni hogy ne mindig neki kelljen a "varrógép" szerepét betölteni. és én is ki akarom probálni mien mikor jol megy és élvezem fenül is. ha lehet nagyon részletes leirást kérnék! köszi

Legjobb válasz: Szia! Én sem tudtam az elsõ pár szex után hogy kerekedjek felülre..:) ha már bennt van a pénisze dölj elõre és mozogj elõre hátra vagy egyenesegy fel és mozogj fel le...vagy akár köröz a csípõddel...a barátod is besegíthet h ráérezz a ritmusra...:) Nekem azért megjegyzem jobban bejön ha a párom van felül..., ha én vagyok fennt nem érzem õt annyira:(

Szia! Én sem tudtam az elsõ pár szex után hogy kerekedjek felülre..:) ha már bennt van a pénisze dölj elõre és mozogj elõre hátra vagy egyenesegy fel és mozogj fel le...vagy akár köröz a csípõddel...a barátod is besegíthet h ráérezz a ritmusra...:) Nekem azért megjegyzem jobban bejön ha a párom van felül..., ha én vagyok fennt nem érzem õt annyira:(
Azért arra is figyelj, hogy neked is jó legyen!!!Hiszen a te orgazmusod is ugyanolyan fontos! A férfinek úgy a legjobb, ha nem fel-le, hanem elõre-hátra mozogsz rajta. Neked úgy a jobb, ha ugyanúgy elõre-hátra mozogsz, de a csípõdet behúzod, a hátadat egy kicsit megkörnyeszted (picit összekuporodsz). Ilyenkor a párod pénisze erõsen ingerli a G-pontot, és nagyon könnyen el tudsz menni. Petranova
Vannak nagyon jo dokumentum filmek erre vonatkozoan probald beszerezni a : The Lovers Guide cimu filmecsket ebben mindent garantaltan megtalalsz! szinkronos verzio is letezik!
Elég nedves vagy ? Használjatok síkosítót és ha teljesen lazán csúszkál ki-be, akkor már könnyû irányítani a mozgást

A párom ki akar menni Németországba dolgozni. Én mennék vele, mert nem bírnám ki, ha nem látnám - de mégis mit dolgozhatnék kint? Én hogy találnék munkát?

Legjobb válasz: Szerintem nem is lenne muszáj dolgoznod,a kinti fizetésbõl kettõtök is megéltek.Ha szeretsz otthon fõzni meg házimunkázni és a párodnak sincs ellenére,akkor maradhatsz otthon is. Ha meg szeretnél akkor amíg otthon vagy tanulhatod a nyelvet és akkor már könnyebb találni melót.

Szerintem nem is lenne muszáj dolgoznod, a kinti fizetésbõl kettõtök is megéltek.Ha szeretsz otthon fõzni meg házimunkázni és a párodnak sincs ellenére, akkor maradhatsz otthon is. Ha meg szeretnél akkor amíg otthon vagy tanulhatod a nyelvet és akkor már könnyebb találni melót.
Elöször is addig neki sem érdmes kimenni, amig nincs biztos szerzödés a kezében. Másodszor amig nem tud ott lakást, stb keriteni, addig semmi értelme, hogy te is kimenj. Ha neked nincs munkád, akkor miböl akarsz ott megélni? Mert ott azért nem annyira olcsó a megélhetés - a barátod keresetéböl ketten esetleg megéltek, de akkor ugyanott vagytok, mintha ki sem menne, nem marad semmitek. Elöször menjen ö ki, keressen lakást, stb, rendezkedjen be, közben te is keress munkát, és csak azután akarj kimenni. De azért elég sokan kibirták már, hogy pár hónapig nem látják a másikat, mégis túlélték....
Azt dolgozhatnál, amit itthon. :) Ha nem megy a nyelv, akkor maximum elsõ pár hónapban összébb kell húzni a nadrágszíjat, miközben te barátkozol a némettel... Mindenre van megoldás.
Osztom a 2-es véleményét.Addig ne amíg nem biztos minden, nem olyan egyszerû ám kijönni csak úgy és máris minden úgy lesz ahogy szeretnétek. Elõször is nyelvtudás nélkül nem sokra mentek a mai világban. Muszáj már valamilyen szinten beszélni mert ha nem érted mit mondanak neked, akkor nem tudnak még egy gyárban sem elhelyezni. Tanuld a nyelvet otthon addig meg a párod ki tud jönni és elõkészíti a terepet!
Ha legalább valamelyest beszéled a nyelvet, vállalhatsz gyerekfelügyeletet, vasalást, vagy elmehetsz takarítani is. Ezek kint megbecsült munkák, nem nézik le. Ha németül nem is beszélsz, de az angolban jó vagy, akkor nem lesz gond, mert megértenek. Nagyon ritka az olyan német aki ne beszélne angolul. Gondolom a párodnak már megvan fixen hogy mit és hol fog dolgozni és a szállás is biztosított. Mindenesetre lehet jobb volna, ha várnál vagy két hónapot még a párod bedolgozza magát, felméri a terepet. Sok sikert!

2éves kapcsi.2éve vagyok együtt a párommal, én 24, ő 30.1, 5 éva lakunk együtt! Fél éve a szüleimél. Ma összevesztünk és összepakolt. Most ment el. Mit tegyek?

a szüleim is mondták neki,hogy ne menjen....stb. szinte már könyörögtek neki:S erre ?! nem illünk össze és itt az alkalom,hogy elengedjük egymást! na most mit csináljak? Még fel sem fogtam,hogy mi van.....

Legjobb válasz: Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)

Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)
Soha ne szomorkodj olyan miatt, aki nem érdemli meg!Bár nem írtad min kaptatok össze, de ha csak a semmibõl találta ezt ki, akkor valami nem stimmel ott...Ne szomorkodj!!!Akiért sírni kell, az már annyit sem ér...Úgyhogy nyugi!Ezer pasi járkál, épp Rád várva ;) Kitartás és fel a fejjel!!!! ;)
24 vagy, elõtted az egész élet. Még ha nem is jön vissza, nem fog ettõl összedõlni a világod. Ne keresd, maradj erõs. Ha akar, ha megbánta, majd felhív és megint együtt lesztek. Ha nem, akkor sem érdemes sírni utána meg könyörögni neki. Nélküle is lehetsz boldog. Szóval ne szomorkodj, fel a fejjel! Sok szép napot!
Igen terhes lehetsz! nagyon is!:) gratula;)
persze hogy terhes lehetsz
még menzi alatt is akár.. simán lehetsz terhes.
Attól függ a ciklus melyik napján van peteérésed. (bárcsak én esnék teherbe, nem pedig te!!!) 24/N
Bizony terhes lehetsz. Én is így jártam...
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat
Simán lehetsz.
Bármikor lehetsz terhes, ha szexelsz, max kisebb vagy nagyobb az esélye. Így azért nem is olyan kicsi:(
A kérdező hozzászólása: en ugy tudtam vagy gondoltam, hagy igy mar teljesen minimalis az eselye.az ember mindig tanul.
szerintem minél elõbb menj esemény utániért.
menj 72 órásért...
nem az esélyt kell kiszamolni, hanem rendesen védekezni. menj el 72 orasert.

Párom külföldön dolg, 2havonta jönhaza.19-én multel a mensem, aznap jötthaza párom, onnantol mindennap, Szo-ig napi 2* voltunk együtt, bennem ment el - szeretnénk babát, ezt elfelejtettem hozzátenni! A gyogyszert már 3hó nemszedem. Teherbe eshetek?

Igy mens utáni napokban rögtön mennyi az esély a teherbe esésre????S valami korai jelet mit tapasztalhatnék a köv mens várásáig?HELP ME

Legjobb válasz: szegényke :-( Azért van esély, hiszen nem mûködne az evolúció ha mindig csak a 14. napon jönne össze a baba. Elég sok olyat hallok, hogy a mensi utolsó napján jött össze. Vagyis akkor is lehet valamiféle termékenység. Szorítok!

szegényke :-( Azért van esély, hiszen nem mûködne az evolúció ha mindig csak a 14. napon jönne össze a baba. Elég sok olyat hallok, hogy a mensi utolsó napján jött össze. Vagyis akkor is lehet valamiféle termékenység. Szorítok!
Szerintem nagyobb az esély a teherbe esésshez az elsõ 14 nap és nem 15-28 nap. Azorvosok mindig az mondják a 11-16 ig napig a legjobb
Van esély. sok olyan eset történt már amikor az orgazmus beindította az ovulációt. Anno a tesómék, a doki szerint, így lettek ikrek! szorítok nektek!
A kérdező hozzászólása: Az én párom dolg külföldön aki 2havonta jönhaza.a mensem elmultával rögtön, s napi 2* voltunk együtt, bennem ment el-szeretnénk babát, tüneteim:alhasam naon fáj napok ota, mintha +akarna jönni, meg fejfájásom van---ez lehet kezdeti jel??esetleg hányinger ami majd kb 2hét után jönne...ugy imádkozom hogy sikerüljön :-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!