Találatok a következő kifejezésre: Én mennék a (650 db)

IPhone 3GS. En mennek a gameloft HD játékok? és az IPhone3 gs en van WIFI?

Legjobb válasz: Mennek a Gameloft játékok.De ha nem vagy annyira tájékozott,hogy tudjad,hogy van benne Wi-Fi,akkor szerintem ne vegyél 3GS

Mennek a Gameloft játékok.De ha nem vagy annyira tájékozott, hogy tudjad, hogy van benne Wi-Fi, akkor szerintem ne vegyél 3GS
mennek
A kérdező hozzászólása: A sima Game boy játékok is?
Aha mennek, nekem mentek...
A kérdező hozzászólása: kösszi! :)
Ha úgy érzed, hogy nem tudod gondozni majd, akkor ne legyen kutyád! De szerintem suli mellett is tudod gondozni. Veszel neki kutyatápot, ami eláll több hétig is. Vagy kutyakonzervet. Nem kell mindennap boltba járni ezért. Sétáltatni meg ha haza mész, elviszed fél órát, vagy este 6 óra fele fél órát, és az neki elég. Gondolom nem tanulsz 4-5 órákat. Ha valami fontos az életedben, akkor arra szakítasz idõt, és találsz idõt. Ha meg nem, akkor nem is volt fontos!
A kérdező hozzászólása: vagyis ugy ugatott hogy hangosan és mindig mert nem is volt tanitva és a szomszédok szoltak de az övéké is ugat.! mega mugy 4-5-voltam amikro volt elsõ szoval a létezésemrõl se tuttam :)
Minden kutya ugat, ha azért vittétek el, mert ugatott, akkor oda tényleg nem való kutya...
Kérdezd meg anyádat, hogy miért nem tudsz helyesen írni. Vagyis inkább, miért nem tudsz írni.
A kérdező hozzászólása: nagyon ugatot a kutya és azért! amugy most kettõ macskánk van a 4-bõl. és ha elmenének vagy valami akkor gondoltam hogy a kutyát de az utolso komentre meg nem válaszolok!
cica kell oda
az utolsó válaszolóval egyetértek! amúgy meg ha akarsz kutyát, akkor gondozd is! Etesd, itasd, vitt többször sétálni, tanítsd meg több mindenre, hogy ne legyen buta. Ha egy kutya okos, akkor talán nem ugat annyit. Anyukád biztos azért nem engedi, hogy kutyád legyen, mert az elõzõ állataidat sem gondoztad. A kutya sok törõdést igényel. Fõleg, ha panelba laktok. És persze a kutya fajtájától is függ. Gondold meg!
A kérdező hozzászólása: igen nagyon jól meg gondoltam és anyu aszt monta hogy lehet de ettetnem kell meg boltba járnia kajáért és csak kicsi kutya lehet de moost megyek 5-be szoval suli mellet nem tudnám :( reggel nem tudnék boltba menni, sétálni csak hétvégém! :) de ha nem elnen sok tanulni való akkor esetleg vagy sétáltatás közbe tanulok :D
nem hiszem, hogy ennyi idõsen kéne neked kutya...majd 2-3 év múlva, nekem se engedték meg ennyi idõsen, és belátom igazuk volt, mert egy kis gyerek nem igazán tudja tanítani és amúgy nem csak hétvégén kell sétáltatni, hanem minden nap...és a mopsz az annyira nem ugat a mi környékünkön a legtöbb ...
A kérdező hozzászólása: *egyszer, *lehet-e, bocsi csak ideges vagyok és anyum nem engedi amugy 10-vagyok segitsetek meg gyözni :(


Miért csak 677 Mhz-en mennek a ramjaim?

Mind a 2 ramom 2 gigás és 800 Mhz-es de csak 677-en mennek. Miért? a márkájuk is ugyan olyanok.

Legjobb válasz: Lapod milyen?

Lapod milyen?
A kérdező hozzászólása: alaplap támogatja a 800 Mhz sõt még az 1033 Mhz es ramot is amúgy alptopp és a ramot bõvítettem 2 gigával
A procinak ennyi kell. A 800MHz nem a "mindíííííg minden körülmények között" használt mûködési frekvencia, hanem az a maximum amin biztosan stabil. Ha a procinak 667-es FSB kell, nem is nagyon érdemes átátllítani egy normálisabb lappal 800-ra csak a memóriát, mert a proci úgyse kapja gyorsabban az adatot. Gyakorlatilag észrevehetetlen a különbség.
Szóval az is oké. Amúgy sebességbeli különbséget akkor fogsz érezni(inkább látni a képernyõn) ha valami teszt progit futtatsz, azt nem hiszem hogy a melód megkívánná a gyors memókat mivel akkor nem ilyenek lennének a gépedben(megérzés). Amúgy ha nagyon elégedetlen vagy BIOS-ban turkálhatsz, de értelme nincs.
A kérdező hozzászólása: hát ja nem valami gamer pc. de nemis nagyon arra szánom. jó néha játszok 1 szerûbb játékokkal de azokat viszi. nem értek hozzá de a windows élményindexben a memória 5, 8 pontot kapott ami sztem nem olyan rossz. haveromnak 1333 Mhz 2 giga ramja van neki is pont ennyi lett.. de nekem akkor is ennyi volt mikor még csak 2 giga ramom volt.
A kérdező hozzászólása: amúgy úgy értem hogy 2*2 giga ramom van vagyis 4 giga :d
A játékok tesznek rá(ahogy majdnem minden) hogy most a ram 677Mhz-s vagy 800Mhz-s. A win élményindex meg csak ara való hogy szemezgess velük semmi haszna mivel elég [email protected] skálázódik.

Eddig a Nat Geo Wild-en ment a Dr. Pol állatklinikája? !

De mostmár nem megy...vagyis én nem látom a műsorra kiírva! Megszüntették vagy szünetel vagy máshol adják?
A fradistákat ismerve õk biztos megvárják az MTK szurkolókat. Na nem egy Fradi-sörre akarják õket meghívni.

15 éve vagyunk házasok, gyermekünk most készül 1-ő osztályba, alapsuli. Adódott egy lehetőség Ausztriába dolgozni. Én mennék, a feleségem maradna itthon a gyermekkel?

Sajnos a környéken nem sok munkalehetőség van.Ha van is az is csak 1-2 hónap egy évben,a fizu meg csak 50 000ft.Ti elmennétek Ausztriába a munka miatt,hátrahagyva a családot ?Persze nem végleg,és nem úgy hátrahagyva.A feleségem is mehetne szezonális munkára,az 1 hónap.A kislányunk addig a nagyszülőkkel lenne.Együtt élünk velük,mert nincs annyi anyagink,hogy külön menjünk.Csak az a gond hogy én mennék szeptember 1-én,ő szeptember közepén.Szóval neki 1 hónap kihagyás,miközben a kislányunk legelső iskolaévét kezdi.Ti mit csinálnátok ?

Legjobb válasz: Apukám is sokat dolgozott külföldön, de 2 hetente hazajött, igazából ha pénz áll a házhoz az sosem baj, ha bízol a nagyszülõkben, ami gondolom természetes, nyugodtan otthon hagyhatod a lányod

Apukám is sokat dolgozott külföldön, de 2 hetente hazajött, igazából ha pénz áll a házhoz az sosem baj, ha bízol a nagyszülõkben, ami gondolom természetes, nyugodtan otthon hagyhatod a lányod
Ha menni kell, akkor menni kell!
Valamit valamiért.Nincs a környéketeken munkalehetõség, akkor sajnos lépni kell, mert elõbb-utóbb még ennetek sem lesz mit.Szerintem vállald el.
Én a határ mellé költöznék egy albérletbe az egész családdal. Itt Vas megyébe mindenki ezt csinálja.
Ha menni kell, akkor ez van.... Menj ki, próbáld meg a melót, ha bejön akkor vidd a családot, akár év közepén is.
A munka az munka. Ha helyben nincs akkor menni kell utána. Nézd 2 lehetõség van: - Maradsz otthon, eléltek a havi 50 000-bõl és látod a kislányod elsõ iskolai napjait, de nem tudsz/tudtok mindent megadni a kislánynak. - Kimentek dolgozni és megadsz
(Bocsánat idõ elõtt elküldtem) Szóval kimész/kimentek és megadtok mindent a kislánynak. A férjem is külföldön dolgozik, 4 hetet kint van, 4 hetet itthon. A munkám miatt én is járok külföldre, bár ezeket megpróbálom akkora igazítani mikor a férjem itthon van, de ez nem mindig sikerül... Nagyon nehéz itthon hagyni a nagyszülõkkel az ikreket, de még a férjemmel is, nekem mint anyának, de sajnos más lehetõségünk nincs, ha segíteni akarjuk a gyerekeinket most is és késõbb is... Talán már nekik könnyebb lesz...

A Duna tv-én ment a napokban egy sorozat a Magyar Légierőről, mi a címe?

Mert lemaradtam róla, és leakarom tölteni.

Legjobb válasz: Õrjárat az Égen

Õrjárat az Égen

A class Fm-en ment tegnap egy szám 2013. 03.14 7:09 kor olyan régóta keresem de nem tudom mi az. Este 7 körül is ment egy csajszi énekli. Valami touch me. Stb Mi lehet az?

Legjobb válasz: Ha épp net közelben vagy akkor go classfm.hu és ott jobb oldalt lent "Ezek mennek" alatt tudod visszanézni kb fél órára visszamenõleg.

Ha épp net közelben vagy akkor go classfm.hu és ott jobb oldalt lent "Ezek mennek" alatt tudod visszanézni kb fél órára visszamenõleg.
A kérdező hozzászólása: Köszi de már meg van, Kelly Clarkson- Catch My Breath


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!