Találatok a következő kifejezésre: Én megismerkedtem fiúval (19 db)

Én megismerkedtem egy fiúval interneten keresztül. Ebből lesz vmi, vagy interneten keresztül ismerkedni egy nagy hülyeség?

Szóval megismertük egymást,beszéltünk telefonon,és láttuk egymást képen.Elmondásunk szerint mi szeretjük egymást,nagyon is,(én legalább is igen),de nem tudom,hogy belemerjünk vágni ebbe a kapcsolatba,vagy inkább hagyjuk az egészet.(Azért nem találkoztunk eddig,mert túl messze lakunk egymástól)

Legjobb válasz: hát szerintem ezt csak úgy tudjátok/tudod eldönteni ha élõben is találkoztok....egyébként vigyázni kel az ilyen netes kapcsolatokkal, sokszor nem magukrók küldenek képet az emberek:S...(tapasztalat)

hát szerintem ezt csak úgy tudjátok/tudod eldönteni ha élõben is találkoztok....egyébként vigyázni kel az ilyen netes kapcsolatokkal, sokszor nem magukrók küldenek képet az emberek:S...(tapasztalat)
Az 1ik rokonom a pasijával interneten keresztül ismerkedtek meg és kb 5 éve vannak együtt.
Jaj, mindenki így jár egyszer... nekem is volt már netes kapcsolatom, és életem egyik legszebb és egyben legrosszabb 10 hónapja volt. 200kilométer volt köztünk, és asszem hatszor találkoztunk. Elõtte hónapokon át beszélgettünk MSN-en, egymásba szerettünk, ahogy ez lenni szokott. Persze mindig nekem kellett leutazni hozzá, õ meg ki se moccant a városkájából, pedig lett volna alkalma rá. Egyszerre vagy tizenhárman nyomultak rá, szóval nem volt túl könnyû vele. Végülis mindig vmi más sráccal beszélgetett, kétszer kerültünk szakításközelbe, a végén még azt is letagadta az egyik barátomnak, hogy valaha is jártunk vagy szerelmes lett volna belé. De bizonyára vannak kivételek, és nekem voltak csak ilyen negatív élményeim. Sok sikert neked :)
Szerintem bármi kisülhet belõle, én pl a pasimmal chaten ismerkedtem meg :) 2 év és 4 hónapja vagyunk együtt! :) Sok sikert!
szerintem esete válogatja, hogy lesz-e belõle valami, vagy sem. vannak, akik tényleg hazudnak és nem a saját képüket mutatják, de vannak õszinte srácok is a neten. én is így ismertem meg a Páromat, hónapokig beszélgettünk MSN-en, nagyon jó barátok lettünk és mindent megbeszéltünk, aztán egymásba szerettünk. sokáig gondolkoztunk azon, hogy belevágjunk-e, mert egy távkapcsolat nem egyszerû és köztünk 500 kilóméter meg egy országhatár van. de mi nem bántuk meg, mert boldogok vagyunk és augusztusban fogunk találkozni. szóval ne legyél vele teljesen elfogult, de azért bízz abban, hogy igazat mond és találkozzatok, aztán meglátjátok, hogy hogyan tovább! sok szerencsét! :)
Az nem igaz egyáltalán, hogy csak "kamu" srácok ismerkednek a neten!Erre több ellenpéldát is fel tudnék hozni... 1.nekem is volt egy kapcsolatom, ami fél évig tartott és õ is "netes" srác volt és nem hazudott... 2.Barátnõm ott ismert meg egy pasit, és még ma is együtt vannak...(2 éve) ...ÉS még tudnák sorolni... A kérdezõnek pedig.. Valóban elsõdleges a találkozás!Anélkül nem szabad beleélni magad, mert bármi is lehet...Elmondom, hogy most én is ebbe a hibába estem..mert én is halogatom a találkozást, mert félek a kudarctól, holott szeretném is...és egyéb ilyen apróságok...én sem tudom még biztosra hogy mennyire bizhatok meg benne.De ha tovább halogatom, akkor meg nagyon beleélem magam:S Szóval 100 szónak is 1 a vége :-) Talákozzunk velük:-) és majd utána el lehet dönteni, hogyan tovább... Sok sikert;)
Azért nem árt óvatosnak lenni a netes ismerkedésekkel.Vagy azért, mert ahogy írták, nem saját képeket küldenek el vagy a fele sem igaz abból, amit írnak, de hallottam már olyat is, ahol esze ágában sem volt találkozni a pasinak a lánnyal(kifogások voltak, vagy beteg volt stb.)Nyílván nem lehet általánosítani, mert biztosan vannak kivételek, de akkor is oda kell figyelni.Az, meg hogy valakit hallassz telefonon keresztül, meg látsz képet a másikról(jobb esetben)az nem elég.Élõben sokkal több minden kiderülhet a másikról.Egy kapcsolat nem müködik úgy, hogy mindig csak gép és telefon.Talizzatok, ha úgy érzed és meglátod, érdemes e belevágni.Lehetõleg napközben és olyan helyen ahol többen vannak.
erre nincs semmi szabály hogyha neten ismerkedsz akkor csak kamusaokkal lesz dolgod. Lehet normális is a srác, attól függetlenül hogy a netrõl ismered, bár mostanában elég sok kamu srác és csaj ismerkedik a neten, szóval te "ismered" úgy ahogy õt! azt tanácsolom találkozz vele nyílt helyen, pl. kávézó, vagy sétáljatok! a találkozás sztem vízválasztó lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ, legalább is az eddigieket :)
Én is a neten ismertem meg pár srácot, akikkel jártam is, ráaadásul a võlegényemet is neten ismertem meg. :)
nekem volt pozitív és negatív netes kapcsolatom is. arra kell vigyázni, hogy ne éld bele magad abba a képbe amit elképzelsz. Tudod, neten mindenki könnyebben ír le dolgokat, éshát lehet hogy a való életben egyaltalán nem olyan mint ahogy elképzeled, mégha láttad is képen és beszéltetek telón. Szerintem találkozz vele, de úgy menj oda, hogy rosszra számíts, és akkor max kellemesen csalódsz:) úgyis kiderül egy óra mulva amikor beszélgettek h csak neten olyan mint ahogy gondolod v élõben is. Meg látni fogod h udvarias-e, ápolt-e, stb., amik mondjuk msnen nem derülnek ki. ennyi. :)
Valahogy, nem toled, a fiu meg kene tudja hogy a csaj nem akar tole semmit, de te vele ellenben igen.Ha tetszel neki akkor rajtad mulik.
egyszerûen légy önmagad:) ne játszd a fejed azt nem szeretik a pasik és meg se próbálj hasonlítani a barátnõdre akire hajt a csávó...

Lányok! 3 Hónappal ezelőtt megismerkedtem egy arab fiúval és mindennap beszélünk és szerelmesek lettünk. Feleségül akar venni de ő nemtudja hogy én már nemvagyok szűz. Mitcsináljak?

Legjobb válasz: Hááát.. Én azt tanácsolom, hogy nagyon jól ismerd ki azt a fiút, mert számtalan hírt lehet találni neten, hogy fogva tartották a nõt meg ilyesmi.. A kérdésre válaszolva pedig, szerintem ha arrafelé halad a téma, akkor mondd el neki. Ha szeret téged, akkor így is szeretni fog. Legalábbis reménykedjünk benne :)

Azért várjál már még a házassággal!Elõbb ismerjétek meg egymást normálisan, aztán ha minden jól megy, utána jöhet a házasság, de nehogy Te menj oda hozzá, hanem jöjjön õ ide lakni.És ha nem vagy szûz, akkor mi van?Más a kultúra itt is ott is, úgyhogy ez nem számít.Ha neki számít, vegyen el arab nõt!
Csináltass szûzhártyát. Amúgy hidd el nekem, hogy õt egyáltalán nem a Te szûzességed érdekli.
Hááát.. Én azt tanácsolom, hogy nagyon jól ismerd ki azt a fiút, mert számtalan hírt lehet találni neten, hogy fogva tartották a nõt meg ilyesmi.. A kérdésre válaszolva pedig, szerintem ha arrafelé halad a téma, akkor mondd el neki. Ha szeret téged, akkor így is szeretni fog. Legalábbis reménykedjünk benne :)
Kösd ki az internetet, ha ilyen hülye vagy. Nehogy hozzámenj.
Ha olyan hülye vagy, hogy összejöttél egy arabbal, akkor nyugodtan menjél hozzá, majd együtt tevegeltek a sivatagban. Csak hogy tudd, fel kell venned a vallását és a férfi engedélye nélkül semmit nem csinálhatsz! Még haza sem utazhatsz, ha a férfi nem adja írásos engedélyét! Sokan jártak így, de ti barmok(már bocs) nem tanultok belõle! Hát akkor úgy kell neked!
Hozzá ne menj!
nem biztos, hogy akkor nem szeret. Majd jobban megismeritek egymást, meg lehet beszélni, volt már egy kapcsolatod.
Na, megvan a következõ A lányom nélkül soha! könyv szerzõje!
Én még nem sok jót hallottam arab férfi - külföldi nõ házasságából..általában szegény nõ mindig alaposan megszívja.:S
én a helyedben hozzámennék...DE NEM MA!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat és nagyon örülök annak, hogy végre valaki normális és normális választ ad. Nagyon jó, hogy tõled kaptam választ, mert te is tapasztalt vagy ebben és te ezt éled és az arabok között vagy. Elmondtam neki, hogy nemvagyok szûz egy kicsit rosszul esett, neki de azt mondta hogy nem probléma neki és nagyon szeret ennek ellénre is... csak nem örült hogy hazudtam neki.. de a hazugságnak senki sem örül. Észben tartom a tanácsodat, és nagyon odafogok rá figyelni, és nagyon vigyázni fogok... viszont nagyon kedves velem és romantikus ... engem is nevez hercegnõnek és volt már amikor veszekedtünk de ugyanolyan kedves volt velem.. persze mindketten idegesek voltunk és akkor nemszóltunk egymáshoz de egyáltalán nem alacsonyított le engem... És nem szól bele az öltözködésembe.. bár egy közösségi portálon nem tetszenek neki egy két képem mert jobban felhívom a figyelmet magamra.. de szerintem ez természetes... féltékeny .. egy kicsit de én is az vagyok egészségesen.. Én nagyon bízok benne, hogy sikerülni fog nekünk ez a kapcsolat és én megbízok benne.... csak attól félek hogy..... lehet megjátsza magát.. és teljesen más világot él ahogy õ mutatja... remélem hogy nincs senkije.... nagyon jó családból származik és a szülei is nagyon szeretnek várnak engem Tunéziába... Annyi hibát elkövettem.. hogy megígértem neki hogy most szeptemberben egy hétre kimegyek nyaralni 7 napra és utána hazajövök.... És már nagyon várja hogy menjek és elég komolyan gondolja..... A szülei is készülnek hogy megyek... Nemtudom hogy mit tegyek..... mert amióta olvastgattam dolgokat rosszul gondolkodtam és nem kellett vona neki megígérnem hogy kimegyek hozzá egy hétre... :( :(
Bocsi, én lehet, hogy figyelmetlenül olvasgattam eddig, de nekem most esett le, hogy ez egy internetes ismeretség? Nem is találkoztatok még személyesen? Mert ha ez így van, akkor hogy mernél kimenni hozzá? Akárki is lehet az illetõ. Bárki bárkinek kiadhatja magát a a neten keresztül, mint tudjuk.
A kérdező hozzászólása: Igen még nem találkoztunk soha, de belé szerettem tudom hihetetlen és õ is azt mondja mindennap szinte 8 órákat beszélünk... lehet hogy csak átver engem? :'( nagy félek.... remélem hogy jönni fog hozzám ha megkérem rá, de amúgyis mennék nyaralni most szeptemberben és nem egyedül.. így lehet hogy nincs akkora esély rá.. hogy elrabol vagy ilyenek én megbízok benne :( .... de nemtudom hogy így mi lesz.... :( így nagyon boldogtalan vagyok mindennap rá gondolok.. és róla álmodozok és õ is ezt teszi azt mondta és kérdeztem tõle hogy õ elrabol majd engem vagy átver és akárhányszor kérdeztem midníg azt mondta hogy nem.. õ nem olyan családból származik és hogy tényleg szeret hát nem tudom
Mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket, majd ha hazajöttél a nyaralásból feltétlenül írd meg, hogy mi volt! Drukkolok nektek!
jól van, helyén van az eszed, ne érts félre, engem is hív a párom hercegnõnek, és Õ is nagyon romantikus, én olyanokra gondoltam , akik veszélyesek, hogy pl. az egyik barátom normálisan beszólogat nekem, hogy miért van rajtam szoknya, mert hogy abból kilátszik a bokám , vagy hogy fogyóznom kellene, mert kövér vagyok, aztán elkezd bókolgatni nekem és próbálja irányítani az életem (bejelentkezett helyettem bizonyos helyekre, ahová én nem is akartam) és össze-vissza hazudozik valamint 1 v. 2 hónap ismertség után megkérte a kezem , mert õ nélkülem nem tud élni. Természetesen nemet mondtam, mert õ egy igazi rabszolgahajcsár és neki csak egy feleség kell, nem pedig szerelem. (nemsokára lesz a megvásárolt esküvõje, merthogy a feleségét megvette). Fontos hogy ne ilyen embert válassz, mert ezek mellett pokol feleségnek lenni, mert megunják az elsõt és vesznek másik feleséget, és aztán még egyet , sokszor nem bírják a nõk ezt és öngyilkosok lesznek (az egyik barátom húga nem bírta ezt például és megengedte a gázt :( ...), tehát legyél majd szemfüles. Az, hogy a párod így személyes ismertség nélkül feleségül akar venni elég rizikós, inkább ismerkedjetek meg személyesen és aztán ha úgy érzitek házasodjatok meg :) hmm.. a pároddal mindenképp találkoznod kell, de ne menj egyedül, lehetõleg férfivel menj ne nõvel, vagy ha többen mentek legyen legalább egy férfi a társaságban -hasznos lehet majd. kívánok sok szerencsét, boldogságot, szerelmet és remélem jól sül el a dolog.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat, a te segítettél nekem sokat :) Én nagyon észnél leszek és jól átgondolom ezt az egészet és természetesen megismerem személyesen is és nem egyedül fogok kimenni hozzá és nagyon vigyázni fogok... Remélem hogy boldog leszek és sikerülni fog nekem és beteljesül az álmom!!! És neked arab férjed van??
Mi van veletek? Voltál kint a fiúnál?
Amint látom, el is rabolták! :(
Szia nekem apám arab, és anyámat nem tartotta fogva nem adta el kecskéért és a nagy szüleim is jó emberek.Nem értem hogy miért ilyen raszisták az emberek, és hogy miért ilyen barm.ok hogy hallanak valamit és mindent elhisznek.Lehet h vannak kocsog.ok de magyarbn is van.És hogy a kérdésedre válaszoljak szerintem ha szeret akkor ez nem probléma, anyám sem volt szuz amikor megismerte apámat.
és már voltak a hagyd el, felejtsd el, blabla idétlen jajveszékelõ szövegek, de a házassággal tényleg még várj!!! szép, hogy szereted, de nagyon kell vigyázni, én tudom, hisz én arabok közt élek és a párom is arab (mikor összejöttünk, akkor az asztalomon anyám által termettek a "Lányom nélkül soha" és egyéb hasonló keserû arab sorstörténetek, amiket végig olvastam és mégis kitartottam a szerelmem mellett) . Vannak bizonyos uralkodó típusok, õket nagy ívben kerüld pl. megmondja, hogy ezt ne vedd fel, vagy hogy ne egyél valamit, nagyon kritikusak , de nagy nõcsábászok, olyan szöveggel, hogy hátast dobsz, csupa romantika, angyalokhoz hasonlítanak, hercegnõznek, de õket hagyd, hacsak nem akarsz rabszolga lenni és egy lenni a többi feleség közül!!! Érdemes kipróbálnod, hogyan reagál mikor felidegesíted, vagy hogyan bán veled? egyenrangúnak tart magával vagy kicsit lejjebb helyez? A hozzáköltözés az emberfüggõ, pl. az egyik ismerõsöm kiköltözött a férje hazájába (Szíriába), ott élt több mint 10 évig, nagyon jól érezte magát, vannak gyerekeik, de õ nem lett muszlim, megmaradt kereszténynek, a gyerekeik muszlimok.már 25 éve házasok és nagyon boldogok. a másik: unokatestvérem hozzáment egy arab orvoshoz, aki itt Európában tanult. Itt születtek meg a gyerekek, aztán kimentek a férje hazájába.Az unokatestvérem haza akart jönni, de a férje nem engedte õt, nemhogy a gyerekeket. A Vöröskereszthez kellett mennie segítséget és menedékjogot kérni magának és a gyerekeinek és eltartott kb. egy évig is mire hazajöhetett. A férjétõl elvált azóta, de most pár hónapja hozzáment egy másik arabhoz, remélem már ez összejön neki. Tehát a kiköltözést meg kell fontolni(én is maximálisan megbízom a páromban és ha úgy lenne kimennék a hazájába, ami igen szigorú ország) persze ez függ az országtól is (szerintem Tunézia nem olyan veszélyes). hmmm.... amit a párod mondott neked, hogy az apja nem engedi, hogy Magyarországra költözzön az nekem nem tesz jó benyomást.... de mindegy, maradj észnél! és mondd el neki, hogy már nem vagy szûz (bár a tunéziaiak nem olyan erkölcsösek). Kívánok sok boldogságot nektek, és jegyezd meg, hogy mindig lesznek olyanok, akik a szerencsétlen arab nõk sorsára fog emlékeztetni, de te maradj erõs és tájékozott na és kösd föl a szoknyát, mert biztos lesz neked is majd egy olyan kellemetlen történeted, amilyet nekem már volt szerencsétlenségem átélni.
A kérdező hozzászólása: Én magam se tudom, de az biztos, hogy nagyon szeretem... de nem fogok még hozzámenni.. megismerem jobban... De õ sem sürgeti a házasságot. És tényleg komolyan gondolja velem azt mondta. Viszont...ami elgondolkodtató... hogy amikor mondtam neki az elején, hogy jöjjön õ Magyarországra.. de azt mondta, hogy nincsennek addig szabad jogai... amíg nincs felesége és nemtud jönni hozzám és az apukája gátolja... hát nemtudom hogy errõl mit gondoljak.. szerintetek?, kamuzik?
Ez mind szép és jó, hogy szerelmesek vagytok egymásba, de áruld már el, miért kellene akkor is ilyen hamar, 3 hónap ismeretség után összeházasodni?
A kérdés provokáció és KAMU :D
nehogy elhidd amit mondd, ha beszélsz angolul nézegesd a fórumokat rengeteg van a neten, ez tipikus esete annak, hogy párhuzamosan 10-12 lányt ámítanak aztán kimegy és eladják prostinak nem bántani akarlak, de tisztában vagy te vele, hogy ez mekkora üzlet kint, kimondottan vannak ilyen beetetõk akik erre szakosodtak De ha véletlenül mégis esetleg valósak a szándékai, akkor is gondolkodj, teljesen más kultúra, el fogod tudni viselni hosszú távon azt a fajta háttérbe szorulás, mint amit ott megkívánnak a nõktõl... ..én a helyedben nem a szûzhártyám hiányáért aggódnék hanem átgondolnám a perspektívákat és a saját jövõm miatt rettegnék. Hány éves vagy?Édesapádnak elmondtad?
Van egy közeli ismerõsöm aki arab férfihoz ment feleségül. A vége az lett, hogy bántalmazta, testileg lelkileg a nõt. A gyermeket elrabolta (majd miután a gyermek nem evett semmit az apánál) visszajuttatta az anyjához. Azóta kb 20 év telt el. A nõ depressziós, a fia intézetbe került, azt hiszem élete legnagyobb hibája volt az arab férfi...Tönkrement az egész élete...nem ér semmit...:( Nagyon sajnálom, hogy 20 évesen csak annyi esze volt..
Nézd, rengeteg egyéb információ kellene még. Melyik országba való? Milyen vallású? Ha muszlim, akkor annak melyik irányzatát képviseli? (Siíta vagy szunnita?) Hány éves? Egyébként elõször találkozzatok, látogasson meg téged, ismerkedjetek, ne ugorj bele rögtön ilyen dolgokba.
Ne idegeskedj, az arab palik minden not el akarnak venni 3 honap utan. Ha netan igent mondsz, ne felj, soha tobbet nem hallassz felole.
Nekem is van egy távolabbi családtagom, aki arabhoz ment hozzá.Tömény luxusban élnek, házvezetõnõ, kertész, medence karbantartó, luxus kocsik, több ingatlan, 4 gyerek eddig.Õ imádja ezt az életet, a férje a tenyerén hordja, imádja, rajong érte.
*
Lehet neked jól sülne el a dolog, de azért az esetek többségében nem így van.
A kérdező hozzászólása: A kérdésem nem kamu. Én tényleg a véleményeitekre vagyok kíváncsi és a segítségetekre. Én 21 éves vagyok. És tényleg nem bízok meg benne annyira, hogy én utazzak ki hozzá. Tunéziában lakik Djerbában 22 éves Abdelohieb-nek hívják és a családját is bemutatta nekem és a testvéreit, azt mondta , hogy a családja nagyon vár engem. Muszlim származású, és szegény családból való. Nem a gazdag arabok közé tartozik.. és nem kapzsi.... És nem megvenni akar... Nagyon családszeretõ és én is bemutattam neki a családomat... a testvéreimet és az anyukámat nagyon szereti... és anyukám is nagyon szereti.. csak nem bízunk meg annyira benne, hogy anyukám kiengedjen engem egyedül... És elég pénzünk sincs arra , hogy Djerbába kiutazzak. Nem sürget az esküvõt... de én tényleg azt látom rajta hogy szeret... mert amikor egy két napot nem beszéltünk és eltüntem anyukámat hívtatelefonon és majdnem sírt neki hogy .. én holvagyok... De a bizonytalantól félek... és tényleg nagyon sok rossz dolog pletyka megy az interneten ..valakinek beválik valakinek nem... De nagyon szerelmes lettem belé... És elfogom neki mondani.. hogy nemvagyok szûz... még a mai napon Velem akar majd utazni Franciaországba az unokatesójához és annak a feleségéhez hogy velük éljünk és hogy együtt dolgozzunk, a másik meg az hogy diplomája van és iskolázott 6 nyelven beszél, és nagyon inteligens és jól nevelt érzékenynek látszik. Egy barátnõje volt aki elhagyta a házassága elõtt, mert szegény családból származik... nemtudom hogy mit gondoljak errõl az egészrõl.. még megismerem igen több idõ kell mire kiismerjük egymást.... válaszoljatok köszönöm
Jézusom, te élsz még?? :(

Én 17 éves fiu vagyok. Es megismerkedtem egy 15 éves lánnyal msnen. Szoba jöhet egy ilyen párkapcsolat, hogy a fiu 17 a lány meg 15?

Sokszor szoktunk beszélgetni és már a sex is szóba jött. Azt mondta, hogy eltudná képzelni közöttünk.És a rendszeres sex?.Komoly válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Szerintem simán mûködhet, de neki még korai. Várd ki amíg nem csak a teste szeretné, hanem az egész lelke. Ha csak msn-es kapcsolat ez eddig, akkor honnan is tudhatná hogy veled eltudja képzelni? Hagyd még kicsit ezt a témát. A pettinggel, csókokkal, simogatással nincs semmi baj, de ezzel szerintem még várjatok egy kicsit.

Szerintem simán mûködhet, de neki még korai. Várd ki amíg nem csak a teste szeretné, hanem az egész lelke. Ha csak msn-es kapcsolat ez eddig, akkor honnan is tudhatná hogy veled eltudja képzelni? Hagyd még kicsit ezt a témát. A pettinggel, csókokkal, simogatással nincs semmi baj, de ezzel szerintem még várjatok egy kicsit.
Miért ne lehetne? Két év az nem olyan nagy korkülönbség. Nekem mindig idõsebb barátaim voltak. Ha úgy érzitek járjatok. A szexet én késõbbre hagynám, ha már komolyabb lesz. Ha szeretitek egymást és mind a ketten szeretnétek, akkor pedig rendszeres is lehet. Nincs ebben a kapcsolatban semmi rossz:)
Mi is így vagyunk (én vagyok a lány). Több, mint 8 hónapja vagyunk együtt, még nem feküdtünk le (mind a ketten szüzek vagyunk). Megmondtam neki, hogy még nem vagyok kész a szexre, ezért vár:) Szóval mûködhet a kapcsolat;):)
en is 15 eves voltam akkor mikor osszejottunk a párommal, most 17 vagyok. ket eve boldogan elunk egyutt. 3 het utan teljesen ugy ereztem h vele akarom elvesziteni a szuzessegemet, megis tortent a dolog. semmi gond nincs azota minden rendben mukodik. hetvegente vagyunk egyutt, egymasnal alszunk es hetkoznap meg msn, skype..szoval hajra. na de persze ez suliidoben. nyariszunetbe logikus h tobbet..sot szinte minden nap :) sok sikert!!
16 voltam barátnõm meg 14, egy éve és 2 hónapja vagyunk együtt és még mindig nem feküdtünk le, persze várom már, de nem kell ezeket elsietni. Elõször szeressétek meg egymást utána jöhetnek a testi dolgok.
Én most 15 vagyok, a párom meg 17. másfél éve vagyunk együtt, és 1 év után szexeltünk :P. Szerintem nincs semmi ebben a 2 évben...
uccsó válaszoló vagyok: 15(és fél)/L
A kérdező hozzászólása: :) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) Nekem sokat jelent::)

Érdemes rá várnom? 17 éves lány vagyok.2 hónapja megismerkedtem egy 19 éves fiúval, aki nagyon tetszik nekem, én is neki, nagyon jól elvagyunk, szoktunk találkozgatni, beszélgetni, bulizni együtt, de csak, mint "jóbarátok".

17 éves lány vagyok. 2 hónapja megismerkedtem egy 19 éves fiúval, aki nagyon tetszik nekem, én is neki, nagyon jól elvagyunk, szoktunk találkozgatni, beszélgetni, bulizni együtt, de csak, mint "jóbarátok". :( Szeretnék járni vele, azt mondja, hogy ? is velem... Hogy miért nem járhatunk??? :'(

Legjobb válasz: Hát én nem bíznék az ilyen hitegetésben.Mi a biztosíték arra,hogy veled nem játszaná el azt amit most a barátnõjével:S

Hát én nem bíznék az ilyen hitegetésben.Mi a biztosíték arra, hogy veled nem játszaná el azt amit most a barátnõjével:S
Hát figyu, azért nem minden fehér vagy fekete. Velem egy 28 éves pasi játssza ugyanezt, annyival megspékelve, hogy eddig nekem is volt barátom, de pár napja szakítottam (más okok miatt). Itt nincs jó vagy rossz döntés; ha vársz rá egy hónapot, még nem a világ, de ha nem tesz semmit, éveket ne áldozz rá. A pasik nagyon nem szeretnek döntéseket hozni; lehet, hogy abban a hónapban nem fog lépni, de aztán ha látja, hogy nem vársz rá tovább, akcióba lendül. Ha aztán sem, akkor még mindig ráérsz végleg lapátra tenni. Szerintem egy próbát megér :) . 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Én is úgy gondolom, hogy egy hónap még nem a világ... szóval várok rá még egy kicsit!!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Várom a további válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Már rájöttem nem ér annyit az egész!!!! :S(N)
Ne dõlj be neki... nem akarlak elriasztani tõle, de ne te legyél az aki maj majd a kövi barátnõje. Nem! Mindíg te legyél az elsõ és másra ne is nézzenrá mert nem éri meg mert senki mással nem lehet boldog egy fiú csak azzal akit igazán szeret. Az a másik lány meg elmehet a sunyiba melletted.
Szabad megkérdezni, hány éves vagy?
A patkányméreg is irtó édes! :)
nem felejtetted el. Ez olyan mint a biciklizés. :) Vágj bele bátran... (de ne az arcába xD)
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés...
A kérdező hozzászólása: Koszonom:) ez jol jott.^^
nincs olyan hogy elfelejtesz, ahogy uszni vagy biciklizni sme lehet elfelejteni. csak nyugi minden ok lesz. egyszer túl kell rajta lenni ismét.
szabad megkérdeznem hány éves vagy és hogy miket mond neked kérlek privátba írd és majd megpróbálok segíteni

Megismerkedtem egy 19 éves szűz fiúval és belemerültünk a témába. Állítólag ő még sose elégítette ki magát. Mi lehet ennek az oka? Elsősorban fiúk válaszát várom!

Az a furcsa számomra, hogy szűz és még sose elégítette ki magát. (19 éves)

Legjobb válasz: Az oka a hazugság.. Olyan nincs..

Az oka a hazugság.. Olyan nincs..
trágya egy ember lehet így az ágyban :D
Valszeg aszexuális és azért nem.
Hát õszintén, lehet én is ezt a dumát mondanám, hogy a csaj "kioktasson" milyen is az elsülés....
Hazudik, csak hülyít.
Vagy aszexuális, vagy hazudott.
Õ biztosan a legrosszabb, a harmadik kategóriába tartozik: Fiatalon van kivel, van mivel, de nincs hol. Késõbb van mivel, van hol, de nincs kivel. Öregkorban van hol, van kivel, de nincs mivel. Ennél már csak az a rosszabb-és itt van a barátod- ha nincs hol, nincs kivel, és nincs mivel.
Én még sohasem hallottam ilyenrõl. L
Egyébként, ha valóban nem elégítette még ki magát soha, akkor gondolom hiányoznak belõle a hormonok, amitõl férfi lenne. Egy puha p"cs lesz élete végéig, ezen nem tud változtatni.
Nincs keze, a szájával meg nem éri el. Szegény szerencsétlen :/
"Állítólag"... Õ azt mondta... én meg azt mondom, hogy tegnap nemzeti színekben pompázott a farkam és szárnyakat kapott. Remélem ezt is elhitted. Ripe
De ha jobban megnézem a kérdést, abban az van hogy nem maszturbált, de az nincs benne hogy mások nem elégítették ki :D
az kizárt dolog mert, nem tudom! Kamuzik.
Olyan a környezet hogy nem tartott igényt rá. Bár ezt elég nehéz elhinni részemrõl :D
Szerintem nem mond igazat. -Egy fiú.
kérdezõ, mennyire merültetek a témába?
Egyaltalan hogy kene beszelyek vele? Otlet? - Írni sem tudsz. Kb egy 15 éves értelmes lány szintjén lehetsz!
Kérdezd meg õt! Valahogy így: "Figyelj, egyrészt teljesen megdöbbentem, mikor a tudomásomra jutott, hogy az elõzõ barátnõd csak 15 éves volt. Én 23 évesen, friss diplomával a zsebemben éppen a munkakereséssel vagyok elfoglalva, és nem is tudom, talán ez a merõképp eltérõ élethelyzet okozza azt, hogy nem igazán tudunk mirõl beszélgetni. Megértem, ha velem nem találod a hangot, mert neked is új a helyzet, hogy egy idõsebb barátnõd van. Másrészt én sem tudok hozzád hogyan viszonyulni. Tetszel nekem, és érdekesnek tartalak, de bármit is mondok neked, csak röviden válaszolsz, vagy megvonod a vállad. Mi érdekel téged, mi hoz lázba? Szeretném tudni, hogy jobban megismerhesselek! Hm, mit gondolsz errõl? De elõbb dugjunk!"
Elnézést a nyelvtanozásért, közben tisztáztuk az okot. :)

Azt álmodtam, hogy megismerkedtem egy helyes, fiatal, meleg fiúval. Sajnos felébredtem. Lehet ennek folytatása az Életben?

Én harmincas férfi vagyok, de vágyok egy fiú érintésére nagyon. Bízhatok benne, hogy más is vágyik ilyenre? Sokan nem fogadják el, de aki igen?!!!

Legjobb válasz: Persze, hogy bízhatsz benne, elõbb-utóbb mindenki megtalálja a párját. Nehogy azt hidd, hogy egyedül vagy, sokkal többen tartoznak az LMBT közösségbe, mint azt az "átlag" emberek gondolnák. Javaslom, hogy olyasfajta fórumokat látogass, ahol hozzád hasonlókkal találkozhatsz, ilyen helyeken általában társkeresõ is van. Az egyik legnagyobb a pinkvanilla.hu Más helyen, mint pl itt, nem igazán érdemes ilyesfajta kérdéseket feltenni, mert úgyis csak trollkodást fogsz kapni, ahogy a fenti példa is mutatja. Sok sikert! :)

Persze, hogy bízhatsz benne, elõbb-utóbb mindenki megtalálja a párját. Nehogy azt hidd, hogy egyedül vagy, sokkal többen tartoznak az LMBT közösségbe, mint azt az "átlag" emberek gondolnák. Javaslom, hogy olyasfajta fórumokat látogass, ahol hozzád hasonlókkal találkozhatsz, ilyen helyeken általában társkeresõ is van. Az egyik legnagyobb a pinkvanilla.hu Más helyen, mint pl itt, nem igazán érdemes ilyesfajta kérdéseket feltenni, mert úgyis csak trollkodást fogsz kapni, ahogy a fenti példa is mutatja. Sok sikert! :)
én benne lennék, irj privit!
Hát sajnos lehet, mert a természetes szelekció még nem 100%-os hatékonyságú...
Folytatása biztos nem, hisz az életben még el sem kezdõdött... De csak rajtad áll, keresgélj, ismerkedj!

Mit csináljak megismerkedtem egy fiúval 1.5 hónapja a neten még nem taliztunk de ő már akar én viszont nem akarok több időpontott már lemondtam. Hogy rázzam le?

Legjobb válasz: ha a se-ggfej nõk közé akarsz tartozni akkor ne írj semmit és ne mondj semmit, ha nem akkor írj neki õszintén.

ha a se-ggfej nõk közé akarsz tartozni akkor ne írj semmit és ne mondj semmit, ha nem akkor írj neki õszintén.
szimplán ne írj neki vissza :-)
Õszintén mond meg neki, hogy ez a dolog részedrõl csak barátság
a nem írsz vissza dolog, nem megoldás... csak megsérted... beszéld inkább meg vele...
Mondd meg neki, h te nem akarsz vele találkozni! Már az elején ezt kellett volna tenned.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!