Találatok a következő kifejezésre: Én ma és azt érzem, (16 db)

Én ma kezdtem és azt érzem, hogy folyton éhes vagyok. Ehetek napközben joghurtot, vagy elrághatok egy sajtot mondjuk proteinnapon?

Legjobb válasz: Szia! Én is ilyen cipõben jártam az elsõ napomon. De délután ettem egy falat sajtot (prot.napon), vacsorára pedig azt, amit eredetileg is akartam. Természetes, h a diéta elején még azért éhes lesz az ember délután. De hidd el, a szervezeted pár nap alatt hozzászokik a déli és esti idõpontokhoz.

Szia! Én is ilyen cipõben jártam az elsõ napomon. De délután ettem egy falat sajtot (prot.napon), vacsorára pedig azt, amit eredetileg is akartam. Természetes, h a diéta elején még azért éhes lesz az ember délután. De hidd el, a szervezeted pár nap alatt hozzászokik a déli és esti idõpontokhoz.
szerintem inkább igyál meg egy nagy pohár vizet, a nasizás semmiképp sem jó, rossz szokás elsõsorban
Ugyanezt éreztem.....Pedig nem vagyok nagy zabagép. De ha tudom h nem ehetek, akkor egybõl éhes leszek =)))) Én is a vizet tudom ajánlani =)
AZ is lehet, hogy most van ovu. Még ma is akciózzatok:) Hajrá! (és bocsi, hogy ezt is ideírom, de ideJe)

Abortuszom volt május 7. -én . Ma van ugye 14. -e, és elég furán érzem magam. Mintha még mindíg terhes lennék! Valaki segítsen! Előfordulhat, hogy nem jól csinálták a műtétet? Köszi az értelmes válaszokat.21/L

Legjobb válasz: Mert a "mintha még mindig terhes lennék" alapján arra lehet következtetni, hogy nem sikerült maradéktalanul feldolgoznod az abortuszt, és ebben egy szakember segíthetne. Nem könnyû ez egy nõnek.

Mert a "mintha még mindig terhes lennék" alapján arra lehet következtetni, hogy nem sikerült maradéktalanul feldolgoznod az abortuszt, és ebben egy szakember segíthetne. Nem könnyû ez egy nõnek.
Azért lehet, mert a hcg az abortusz óta még nem ürült ki teljesen a szervezetedbõl. Tehát ha mondjuk csinálnál egy tesztet, az is lehet még pozitívat mutatna, ugyanis a hcg 2-3 hét alatt ürül ki teljesen.
Ha maradtak a terhestünetek, akkor szerintem keresd fel az orvost, jobb félni, mint megijedni. De a pszichológus sem árt, nekem is volt, nagyon megbántam , én egy évig mindenfélét érzékeltem magamon és minden tünetbõl arra következtettem, hogy nem lehet soha többet gyerekem...
A kérdező hozzászólása: hát nem könnyû bizony.. köszönöm a válaszod!
Nem tudom ilyenkor a terhes teszt mennyire mûködik. Orvoshoz nem tudsz menni?
A kérdező hozzászólása: amúgy köszönöm mindenkinek a választ!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló.: miért kéne pszichológus?
hát elõfordulhat olyan, hogy valaki tényleg terhes marad abortusz után. egyszer volt a TV-ben is olyan nõ, aki mondta, hogy abortusz után azt vette észre, hogy mégis terhes, és így született meg a lánya végülis. szóval szerintem ne is a terhesteszttel próbálkozz, hanem azonnal menj el a nõdokihoz!
Ezt így senki nem fogja tudni neked megmondani. Menj el orvoshoz, vizsgáltasd meg magad, beszélj vele. Gyanítom egy pszichológus sem ártana...
Sztem.a hormonok játszanak veled

Én is csinálom a 90 napos diétát és ma tartottam a második lénapot. Most is és az elsőnél is fázom este felé? A többi napon ilyen nincs, csak a lénapon. Más problémám nincs jól érzem magam!

Legjobb válasz: Mi is néhány napja keztük újra a 90 napost. Elõtte ... kúrát csináltam.(10 napos folyadék kúra) Minden este egyre jobban fáztam. Hatodik napon már mérhetõ volt a testhõmérséklet csökkenése. Estére orvost kellett hívnunk mert fölborult a keringésem. Hirtelen vérnyomás és pulzus emelkedés. Kérlek vigyázz erre! Talán havonta egy nap nem olyan veszélyes, de azért nagyon oda kell figyelni. Elõtte a fázáson kívül semmi nem utalt problémára.

Mi is néhány napja keztük újra a 90 napost. Elõtte ... kúrát csináltam.(10 napos folyadék kúra) Minden este egyre jobban fáztam. Hatodik napon már mérhetõ volt a testhõmérséklet csökkenése. Estére orvost kellett hívnunk mert fölborult a keringésem. Hirtelen vérnyomás és pulzus emelkedés. Kérlek vigyázz erre! Talán havonta egy nap nem olyan veszélyes, de azért nagyon oda kell figyelni. Elõtte a fázáson kívül semmi nem utalt problémára.
Ez az energiahiányos állapot jele. Alapesetben a szervezet megszokja, hogy van energia utánpótlása. Ha éhezik, akkor is át tud állni "takarék üzemmódra". DE! A szervezet nem képes egyik napról a másikra váltani, ha hirtelen szinte nulla energiát viszel be, pl ilyen lénappal, akkor ahhoz nem tud elég gyorsan alklamazkodni. Ha sokáig csinálnád, akkor (relatíve) nem lenne nagy gond, beállna a takarékba, de így rettenetesen küszködik, de így, hogy egyik nap van bõven, a másik nep semmi, ezzel nem tud mit kezdeni... Azt gondolom nem kell kifejteni, hogy ez milyen nagy ostobaság, és egézségtelen. Mindemellett mégcsak nem is a zsírszövet bomlik ilyenkor, hanem az izom...
Szia! A kérdésed abszolút jogos. Én is a 90 napost csinálom, ma vagyok az 50. közepén. Mióta diétázom, állandóan fázom. Azelõtt pedig mindig melegem volt. Sokkal jobb borzongani, mint úgy érezni, vagy megsülsz. Ja, és kitartás.
A kérdező hozzászólása: Kellemesen fûtött szobában vagyok, rétegesen felöltözve. Tapasztalt már valaki hasonlót?
én utálom a hideget, inkább legyen melegen, minthogy fázzak.
A kérdező hozzászólása: Én csak a lénapokon fáztam eddig. A többi napon minden rendben van. Én ma a 44. napnál tartok. Köszi. Neked is kitartást és sok sikert kivánok!
Én tegnap csináltam eloszor és utoljára a lénapot, tobszor nem is fogom.Éjjel alig tudtam aludni az éhségtol, reggel meg fájt a gyomrom.Szerintem, ha valaki rendesen betartja a diétát, a kajálást nem viszi túlzásba, az is boven elég, nem kell hozzá víznap.csak szenvedés.
A kérdező hozzászólása: Bocs nem kérdezem, hanem közlöm, hogy fázom!
Nem tudom, én kicsit kómás voltam este. Ekkor a legnehezebb, ezért gyorsan feküdj le:) Ja és sok teát igyál.
Látom, hogy régebbi ez a bejegyzés, de hátha kapok választ... :) Lénapon azért lehet gyümölcsöt enni reggelire, vagy még a gyümölcsöt is el kell hagyni? (Nekem holnap lesz az elsõ lénap... :) )

Aktívan sportolok, viszont mostanában gyengébbnek érzem magam az én átlagomnál, és olyan mintha fejben is egy kicsit berozsdásottam volna. Tegnapról mára ha hideg ér, 2 fogam fáj. Ez mitől van?

13 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Ismer´ös érzés, nekem ezt a vitamin hiány okozta, sport nagyon sok energiát emészt fel. Miután elkezdtem az egyik multivitamint szedni kb egy hónap után megint semmi bajom nem lett. Ha szedsz vitamint akkor meg menj el orvoshoz, lehet valami komolyabb.

Ismer´ös érzés, nekem ezt a vitamin hiány okozta, sport nagyon sok energiát emészt fel. Miután elkezdtem az egyik multivitamint szedni kb egy hónap után megint semmi bajom nem lett. Ha szedsz vitamint akkor meg menj el orvoshoz, lehet valami komolyabb.
Egyet értek az elõttem szólóval.A fogról annyit ha hidegre érzékeny azonnal menj fogorvoshoz mert késõbb baj lehet.

Ma van pé-sem, és ez tuti, mert az orvosom figyeli ultrahanggal, valamint tüszőrepesztő injekciót is kaptam! Viszont semmit nem érzek (folyás, hasszurka. stb...), és a hőm is lefelé megy! Nem értem! Vagy az én szervezetem máshogy működik?

Legjobb válasz: Szia ! Pontosan ugyanebben a cipõben járok én is . Tegnap és tegnapelõtt volt pozitiv az ovu teszt , tehát akkor ma kell peteérésnek lenni , viszont a hõm nekem is felfelé ment. Ideteszem a hõgörbém és én is kiváncsian várom erre a kérdésre a válaszokat. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/edbb892c44d93662f0024b..

Szia ! Pontosan ugyanebben a cipõben járok én is . Tegnap és tegnapelõtt volt pozitiv az ovu teszt , tehát akkor ma kell peteérésnek lenni , viszont a hõm nekem is felfelé ment. Ideteszem a hõgörbém és én is kiváncsian várom erre a kérdésre a válaszokat. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/edbb892c44d93662f0024b..
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló, félreértettél! Az én hõm LEFELÉ megy, nem föl! A Te görbéd egy tökéletes ovulációt mutat! Ehhez képest nézd meg az enyémet. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/43246f71fd42f5db9ce7e9..
Szerintem ma van peteérésed, lefelé megy a hõd és valószínû holnaptól emelkedni fog. nem mindenkinek van hasszurka meg folyás, nekem sincs.
Elsõ válaszolo vagyok . Bocsánat , tényleg elnéztem a kérdést ! Én ugy tudom , hogy a peteérés napján , leesik a hõ és csak utánna valo napon megy fel . Rosszul tudom ?
Folyásom és egyéb tünetem nekem sincsen.
Szerintem is ma van peteérésed! Mindenképp akcióóóóó!! :-)

Az lennék? Theát a barátaim gazdagnak tartanak mert gyakran járok szórakozni moziba. Stb de én enm érzem magam annak mert sulimellet dolgozok kőműves mellet és gét végén lakatos műhelybe vagy ma már dolgozni gáz? 16/f

szerintetek?

Legjobb válasz: Sajnos ma a kortársaid többsége gáznak tartja, de nem kell velük foglalkozni, csak irigyek. Dolgozz csak tovább, neked lesz csak jobb tõle :)

Sajnos ma a kortársaid többsége gáznak tartja, de nem kell velük foglalkozni, csak irigyek. Dolgozz csak tovább, neked lesz csak jobb tõle :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Dolgozzál, és érezd jól magad a pénzedbõl. Ha valakit érdemesnek látsz a baráti körödbõl, szerezzél neki is munkát.
Nincs ebben semmi gáz, sõt dícséretre méltó, hogy valakinek a mai fiatalságból nem büdös a meló. A haverjaidnak is ugyanúgy megvan a lehetõségók dolgozni, szóval ne irigykedjenek. Én mérnök vagyok, de erõsen gondolkodom egy szakma elsajátításán. Kicsit sok nekem, ami ezeknél a multicégeknél van, és ha valaki minõségi munkát csinál a szakmájában, azért azzal is lehet keresni, és idõvel akár a maga ura is lehet az ember. Jó szakikból hiány van, legyél Te az ellenpélda.
Szrni bele. Az én barátaim is ilyenek. Én speciel becsülöm az olyan embert, aki már ilyen fiatalon (bár idõsebb vagy) kétkezi munkával keres magára. Én irodai munkát végzek rokonnál, így valószínûleg közel se terhelem meg magam annyira mint te, de mégis jobban érzem magam ha a saját pénzem költöm, és ezt a világ összes "rajságáért" se adnám oda. A pénz eltapsolásának szerintem meg épp most van itt az ideje, amíg nem kell költened rezsire, a saját étkeztetésedre, és ruhákra, mert a szüleid intézik ezeket. Legyél büszke magadra, amiért te megkeresed azt a pénzt, amit elköltesz, és nem anyuci és apuci fizeti a szórakozásod. 15/f
Gazdag vagy tettekben. Mert amíg a barátaid csak siránkoznak és irigykednek rád mert van pénzed szórakozni, addig te dolgozol a fiatal korod ellenére, és ez tiszteletreméltó dolog.

Aki már 16 hetesen érezte, hogy mozog a babócája az milyen sűrűn érzete? Én 16 hetes vagyok és érzem már a mocorgását egy ideje, kivéve ma. Ma szinte nem éreztem ez normális lehet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem kell aggódnod, 16 hetesen én sem éreztem minden nap a pocaklakót:)(most 25 hetesek vagyunk és minden rendben:)) Jó babavárást!

Szia! Szerintem nem kell aggódnod, 16 hetesen én sem éreztem minden nap a pocaklakót:) (most 25 hetesek vagyunk és minden rendben:) ) Jó babavárást!
Én a 17. héten éreztem elõször, és azóta minden nap.
Igen teljesen normálnis én 17 hetesen éreztem 2 napig utána kb a 20 héttõl.Én is beparáztam kérdezgettem ezen az oldalon és nem mi vagyunk így!Aggodalomra semmi ok.
Lehet, hogy ma sokat alszik a csöpp.Ha felébredt biztos kapsz egy kis rugdosást, de lehet, hogy akkor rugott, mikor nem figyeltél.Én a második babámat várom, 13. hétben vagyok, de már most érzem, hogy néha mocorog, de nem minden nap.Csak akkor kell minden nap érezned, ha nagyobb lesz.Nincs semmi baj.Majd ha "nagyterhes" leszel, örülni fogsz neki, ha alszik egy kicsit.Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Tegnap este már volt ugra-bugra a pocimban éjjel 11-ig egyfolytába. :) Úgy látszik nappal szundizott.....
Nekem is a 16. héttõl szteppel odabent. Én azt figyeltem meg hogy egyik nap nyugodt, néha rugdos piciket, a másik nap meg jönnek a nagyobbak. :) Szóval nincs gond ha egyik nap nem érzed. Kintrõl meg majd a 20. hét utántól lehet érezni, mindenkinél más.
Én 17 hetes vagyok és 16 hetesen éreztem már a mozgást. A buborékokat pedig már 14-15 héten. És én sem mindig érzem. Olyan furcsa, mintha valaki mozogna odabent, de ha odateszem a kezemet, kívülrõl sajnos még nem érzem:) Ez normális? Mikor lehet majd érezni kintrõl is?:)
Ne aggódj, ez így tök normális :-) 16 hetesen én is éreztem már, elsõ baba, de csak két-három naponta voltam biztos benne, hogy õ az. napi szinten kb. a 20. héttõl érzem, azóta naponta többször is. 27 hetes nagyfiúként pedig már szétrúgja a ház oldalát és ha két-három órát nem érzem, már parázok :-D nem egy alvós fajta enyém babám :-D
Szia! Én a 17.ik héten éreztem, hogy igazán mozog a baby, azelõtt csak a buborékozást lehetett érezni.Azóta vannak aktívabb és passzívabb napjai. Ne aggódj, minden rendben lesz a babóddal!!vigyázz Magadra! 26hetes Km
Kb. 2-3 hét és "kirúgja a ház oldalát" is majd. :-D

2011.12.10-én volt a menzeszem első napja, a ciklusaim ált. -ában 30 naposak. Ma 10-es érz. -ű terhességi tesztet használtam, ami negatív lett, ill. -ve 25-ös érz. -ű ovu tesztet, az is negatív? Bízhatok még?

Ovu. teszt: egy vastag piros kontrollvonal, és egy halvány tesztvonal, ami negatívat jelent.Ezek az eredmények mennyire valósak szerintetek? Bizakodhatok még?

Legjobb válasz: akkor holnap kéne megjönnie nem? hát nem biztatlak semmi jóval, reggel teszteltél?

akkor holnap kéne megjönnie nem? hát nem biztatlak semmi jóval, reggel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nekem ma is negatív volt a teszt, de még nem jött meg. Ma éreztem elõször tüneteket a hasam alján, csipkelõdést, mintha megjönne...., illetve a hasam alja kicsit fáj, különbözõ testhelyzetekben.
Elvileg szombat-vasárnap kellett volna megjönnie, soha nem késett egy napot sem... Clearblue-val tesztelek, sajnos nem tudom milyen érzékenységû :( És Veled mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Ha félsz a csalódástól, akkor inkább várjál. Mennyit késik? Hányas érzékenységû tesztel próbálkozol?
Utolsó vagyok, még mindig nem jött meg, csak maszatolgatok egy kicsit... de nem görcsölök egyáltalán, pedig én eléggé szoktam... mit gondoltok? Szerintetek holnap reggel be merjek vállalni egy tesztet? Nagyon nem szeretnék csalódni...
Én is hasonló cipõben járok... dec 25.-én volt pém, általában 27 naposak a ciklusaim... ma reggel csináltam egy tesztet, de negatív lett :( még reménykedek, de azt hiszem nem sok értelme van :( Mi is egy éve próbálkozunk... :( Sok sikert mindenkinek!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem a teszt még mindig negatív, így nem látok reményt, hogy a baba sikerült volna. Mi 7 hónapja próbálkozunk ......
Ugyan ebben a cipõben járok..Nekem december 23.-án volt ovum, ciklusaim 28-30 naposak. Én jósteszteltem, erõsödött a tesztcsíkom egészen ma reggelig...ma halványabb.. Azért csináltam egy hcg tesztet is ma reggel, de negatív lett... :( Mi 1 éve próbálkozunk......
elsõ vagyok, akkor már ki kéne mutatnia a tesztnek, mert az ovuláció után 12-14 nappal már kimutatja, nekem már nemvárt elõtt 4 nappal kimutatta, és nem reggeli vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: a peteérésem 24-én volt; akkor teljesen kizárt hogy terhes legyek, 7 hónapja próbálkozunk, de semmi....
2011.12.11-én volt az utolsó menszeszem, nekem is kb. 30 napos ciklusaim vannak. Pém dec. 27-én volt, tuti mert ovulációs tesztet használtam. Nekem már tegnap elõtt halvány pozi lett a 25-ös érzékenységû tesztem! Azóta már csináltam másfajtákat de mindegyik vonalkás lett, van amelyik erõsebben, van amelyik gyengébben. Nekem a medi preg és a medi lab tesztek mutatták ki a legkorábban! Szerintem már kellene mutatnia valamit a tesztjeidnek még ha halványan is. Mikor volt péd? Ha tudod, az sokat segítene!
A kérdező hozzászólása: igen reggel
Nekem sajnos nem volt szükség tesztre, ma reggel erõs görcsök közt megjött... örvendek... újabb csalódás :(((
Ma kellett volna megjönnie? Vagy mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: szept. 20.-án jött meg utoljára.
szerintem még korán teszteltél! Várd meg a nem várt mensi elsõ napját, és akkor reggeli vizeletbõl tesztelj újra. Szerintem még simán lehet babó:) Mik a tüneteid?
A kérdező hozzászólása: " húz a hasam lefelé" mintha izomlázam lenne. fehér folyás.. hányingerem van kaja után sokat eszek. fejem fáj. nemtudom érzem hogy valami van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!