Találatok a következő kifejezésre: Én ma és azt (338 db)

Ha ma utalok az illetőnek, és ő holnap utalja az én órámat, akkor mire ér ide? Hétfőre? (ma csütörtök van)

Legjobb válasz: ha ma utalsz és õ azonos banknál van, akkor ma megkapja a pénzt, feladhatja postán az órát (rajta múlik, hogy ezt ma teljesíti-e) és akkor hétfõn kapod meg. Ha más banknál van a számlája, akkor 2-3 nap, amíg megérkezik a pénz hozzá, tehát õ mondjuk hétfõn kapja meg a pénzt, Te pedig szerdán az órát.

ha ma utalsz és õ azonos banknál van, akkor ma megkapja a pénzt, feladhatja postán az órát (rajta múlik, hogy ezt ma teljesíti-e) és akkor hétfõn kapod meg. Ha más banknál van a számlája, akkor 2-3 nap, amíg megérkezik a pénz hozzá, tehát õ mondjuk hétfõn kapja meg a pénzt, Te pedig szerdán az órát.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a választ:)
Boldog szülinapot, egyébként nekem is ma van :D
ennyi elég :)
megköszöntött?
Szerintem írj az üzifalára is... Tartson már jó fejnek téged :D
Írj az üzifalára is :)
Már felköszöntötted amikor ezt írtad:Köszi, és neked is boldog szülinapot. Amúgy Boldog Születésnapot! :-)
A 21. század nagy problémái... :D Szerintem nem muszáj írnod neki még egyszer külön az üzenõfalára is, úgyis kap értesítést, hogy írtál az õ kommentje alá, és valószínûleg elolvassa majd. :) Boldog szülinapot! ;) 18/F
háát ma én pl azért vagyok fent keveset mert alszok^^
Nyaralnak?
Mindig az a rohadt emeten...

OTP nél van folyószámlám és meg szeretném szüntetni és azt mondták h menjek vissza 2 nap mulva addig is visszaveszik a kártyám! Mikor terhelik az éves díjakat decemberben? De én ma 31, én meg akartam szüntetni!

Legjobb válasz: Ma 30-a van, és ez a hónap 30 napos... Az éves díjat akkor vonják le, amikor csináltattad a kártyát. Ha decemberben csináltattad, akkor decemberben, ha májusban, akkor májusban.

Ma 30-a van, és ez a hónap 30 napos... Az éves díjat akkor vonják le, amikor csináltattad a kártyát. Ha decemberben csináltattad, akkor decemberben, ha májusban, akkor májusban.
Megszívattak, semmi 2nap nincs.A folyószámlát azonnal meg lehet szüntetni.
3 OTPs számlát szüntettünk meg a közelmúltban. Ha bemégy, azonnal meg kell szüntetnie a számlát, ha a havidíjakra nincs elég pénz a számlán, akkor azt be kell fizetned. Ha több van rajta, mint a levonandó havidíjak és a pénzfelvétel összege, akkor sem engednek annyit felvenni, hogy nullára kifusson a számlaegyenleged, valamivel többet tartanak rajta, de azt a pénzt már nem látod viszont. Ezért mi kiszámoltuk, hogy kb mennyinek kell maradnia a számlán, hogy fedezzen mindent, és a többit átutaltuk másik számlára. (az elsõ 2-t egyszerre szüntettük meg, annál mi is szívtunk) Ha nem tudsz hova utalni, akkor vedd fel kártyával, vagy bankban kp-ben, és utánna mondd meg, hogy meg akarod szüntetni a számlád. Tõlünk a bankkártyákat sem vették el. Amúgy majdhogynem "meglincseltek", hogy meg merjük szüntetni. Az 5 perces ügyintézés elõtt fél órás "fejmosást" kaptunk.
Az OTP-s számlám megszüntetésénél nekem is nagy önuralomra és határozottságra volt szükségem. Nagy varázslók az ottani ügyintézõk. Szerintem is bepaliztak.
A kérdező hozzászólása: LÁtom ti is "jó" véleménnyel vagytok errõl a bankról...eszméletlen mekkora egy retek...köszi az infókat
Én a hitelkártyámat szüntettem meg ennél a banknál máj. 27-én. Raktam a folyószámlámra pénzt, hogy a tartozást onnan le tudják vonni, meg is mondta az ügyintézõ, hogy mennyit fognak. Direkt megkérdeztem, hogy ha azt levonják, akkor minden rendben, semmi tartozás a továbbiakban? Igen, persze. Csak éppen egy hónappal késõbb megint levontak a folyószámlámról majdnem 7ezer forintot, a hitelkártya miatt. Hívtam az ügyfélszolgálatot, semmit nem tudtakmondani. Bementem az otp-be, ott azt mondták, hogy a hitelkártya éves díját vonták le máj. 28-án + a kamatok. A hitelkártya éves díja a hitelkártya használatra vonatkozik tudomásom szerint. De mivel az ügyintézõ 27.-én kettévágta a kártyát, akkor milyen kártyára vonták le az éves használati díjat? Reklamáltam az ügyfélszolgálaton e-mailben, még nem jött válasz.

A mensim 11-én kezdődött, 17-én voltunk együtt a párommal védekezés nélkül, ugyanis tervben van két kislányunk mellé még egy bébi. Ma nyúlos folyásom van és a hasam is szúrkál, akkor ma van az ovulációm, szóval 17-én összejöhetett a mi 3. babánk?

Azért vagyok ennyire pontos a dátumokkal, mert a férjem külföldön dolgozik és 3 havonta jár haza és akárhogy is számolgatok , nem nagyon tudom, hogy most akkor jókor voltunk e együtt, vagy nem. A ciklusom se túl pontos. 28-32 napos.

Legjobb válasz: Hát ha 11-én kezdõdött, akkor szinte alig lett vége 17-ig. Peteérésed kb. 24 lesz (vagy volt), most nem tudom, melyik hónapról beszélünk. Peteérés a menstruáció elsõ napjától számított kb. 14. nap. Nem bántásból, de ezt azért 2 gyerek után csak kellene tudnod....

Hát ha 11-én kezdõdött, akkor szinte alig lett vége 17-ig. Peteérésed kb. 24 lesz (vagy volt), most nem tudom, melyik hónapról beszélünk. Peteérés a menstruáció elsõ napjától számított kb. 14. nap. Nem bántásból, de ezt azért 2 gyerek után csak kellene tudnod....
Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem hamarosan már a 3. babánkkal a pocakomban kérhetem a jótanácsokat tõletek!
szerintem esélyes, hogy sikerült, mivel meg volt a nyúlós nyálka, és az ovu is. A spermák meg elég sokáig várakoznak odabenn, 3-5 nap! Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ , remélem neked lesz igazad! Nem is gondoltam, hogy 5 napig is "várakozhatnak"!
Van esély, mert az ondósejtek kb. 5 napig "várakoznak" a petesejtre odabenn, így lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Bocs, szeptemberrõl beszélünk!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ, de az elsõ két gyerkõcöm minenféle számolgatás és hõmérõzés nélkül elsõre összejött, csak most nagyon kevés az alkalom, hogy összejöhessen a baba. Nekem nagyon rövid ideig tart a menzeszem és az a pár nap is nagyon gyenge, éjszaka pl. nincs is vérzésem, kb. 3-4 nap, úgyhogy bõven vége lett 17-re.Kitöltöttem a naptármódszert a ciklus.hu oldalon, aszerint 19-én volt pé-m és volt is nyúlos folyásom, engem csak az érdekel, hogyha ovuláció elõtti 2 -3 nappal voltunk együtt, akkor még van e esély hogy megfogant a baba. Egyébként eptmberrõl beszlünk.
Mármint 24-én (bocs)
A kérdező hozzászólása: Köszi, jólesik!
Ha figyeltél volna, ma az emelt van.21.én a közép.
A kérdező hozzászólása: Mivel én középre megyek, tök leszartam, hogy mikor van az emelt. De mikor azzal keltettek a reggel fél7kor, hogy ma van az info érettségi, nem kicsit álltam közel a szívinfarktushoz...
mintha csak magamat olvasnám :D
AZ is lehet, hogy most van ovu. Még ma is akciózzatok:) Hajrá! (és bocsi, hogy ezt is ideírom, de ideJe)
Mért nem ott kérdezted meg ?
Ki engedett haza? Orvosod?
És ma mit mondtak, amellett, hogy hazaküldtek? Mikor kéne újra menned? Miért nem kérdezted meg a dokit? Van orvosod? Én felhívnám. Ha nincs akkor visszamennék, mert nem hagyna nyugodni a baba egészsége az elsõ.
A kérdező hozzászólása: AZ orvos küldöt haza hogy rendben van minden 180 volt a pulzusa de sokat mozgott tegnap meg 160-170 volt .nincs fogadot orvosom csütörtökön kell megint mennem.
Érdekes, nálunk , ha valami gond van, egybõl megismétlik, és ha utána is baj van, tovább küldenek a kórházba... Én em hagynám annyiban...
A kérdező hozzászólása: olyan hülye voltam hogy nem kérdeztem ott rá olyan ideges voltam hogy mikor haz jöttem akkor gondolkodtam el rajta.
Menj vissza ez elég sok.
Az elõzõ terhességem utolsó heteiben nálunk is magas (180 körüli) volt a frekvencia, de nem volt semmi gond, egészéges baba született.

Múlthét szerdán kihúzták a fogam és összevarrták utána. Azt mondta a fogorvos, hogy menjek vissza hétfőn varratszedésre azaz ma! De én ma nem tudok menni! Ha hétfő helyett szerdán veszi ki a varratot az baj?

Legjobb válasz: Nem fáj a varratszedés egyáltalán,észre se veszed! Nekem 10 napig volt benne a varrat, hívd fel a dokit,semmi gond nem lesz,ha kicsit tovább marad benne!

Nem fáj a varratszedés egyáltalán, észre se veszed! Nekem 10 napig volt benne a varrat, hívd fel a dokit, semmi gond nem lesz, ha kicsit tovább marad benne!
A kérdező hozzászólása: Ja és még annyit, hogy fájni fog?
Nem fáj, kb. 5 másodpercig ha kellemetlen, egy foghúzás után kár ezen aggódni. Ma miért nem tudsz menni? Legaább hívd fel és kérdezd már meg, itt nincsenek épzett fogorvosok.
Az alap mûtétek után 10-14 nap a varratszedés, bõrön keletkezett vágás varrása után. A szájsebészet kicsit más, de csak nem akkora gáz két nap. Én a helyedben felhívnám.

Megvígasztalnátok? Ma van az elmaradt mensim napja, csináltam tesztet, és - lett. Még szellemcsík sincs. Férjem is nagyon szomorú és én is elkeseredtem.

Legjobb válasz: Ma kellene megjönnie?-de még nem jött meg?Milyen tüneteid vannak?Ne keseredjetek el egybõl, lehet,hogy csak korai, hisz a hcg nem egyik napról a másikra ugrik fel a szervezetben!

Ma kellene megjönnie?-de még nem jött meg?Milyen tüneteid vannak?Ne keseredjetek el egybõl, lehet, hogy csak korai, hisz a hcg nem egyik napról a másikra ugrik fel a szervezetben!
Szia! Mióta próbálkoztok? Nekünk 2 és fél év után jött össze a babó mindenféle "orvosi beavatkozás" nélkül. Úgyhogy ne add fel! Sok sikert a továbbiakban! :) (7 hetes km)
Szia. Nekem a harmadik tesztem lett pozitív már majdnem 2hete késett de valahogy belül éreztem. Szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, kb.14-15 hónapja próbálkozunk. Igen, ma kellett volna megjönnie. Csak már elég sok olyan hozzászólást olvastam, hogy már 3-4 nappal a mensi napja elõtt + at teszteltek, ezért gondoltam, hogy halványan már látszódnia kéne nekem is. Sokat járok wc-re, a melleim picit fájnak, de ugye ezekbõl még nem lehet semmire következtetni. Tegnap szúrt a hasam alja is, ami mensi elõtti nap szokott. Szívbõl gratulálok annak akinek sikerült!
szurkolok neked! Nekem az elmaradt mensi napján az egyik teszt kimutatta a terhességet, a másik nem. lehet venned kellen másik fajtát! Irány a patika!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! Milyen típusuak voltak?
szió! ne keseredj el!!! én az nemvárt elõtti napon este vettem egy clearblue-t. amint hazaértem, átkoztam magam, hogy csak pénzkidobás, mert nagyon elkezdett fájni a pocim, ahogy mensi elõtt szokott.. reggel azért megcsináltam a tesztet, ami kb 20 másodpercen belül pozi lett!!! és nagyon erõs. majd elmentem venni még tesztet, vettem lilyt, mégegy clearblue-t és egy onr minute-et, és mind pozi lett, a lily sznte alig észrevehetõ, halvány volt. a clearblue-t ajánlom. de nagyon sok nõnek csak késõbb mutatja ki a tezt a terhességet. hagyj esélyt még magatoknak, és tesztelj 2nap múlva is. és írd meg az eredményt. 9hetes km
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma megjött:-(, de köszönöm hogy szúrkoltatok!
Sajnálom, de szoritok, h jõvõ hónapba a párodnak, már a poz.tesztet tedd a fa alá ajándékba! Minden bele és ne keseredj el!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!