Találatok a következő kifejezésre: Én még voltam (684 db)

A barátommal gumi nélkül csináltuk én meg voltam ő még nem és olyan átlátszó folyadék szerű volt rajtam de akkor még nem sült el henm csak rá 1 percre és nem tudom hogy van-e okom rá hogy féljek e a terhességtől? :S

Legjobb válasz: Mint köztudott, az elöváladéktól is teherbe lehet esni, tehát attól lehetséges. Attól hogy rajtad volt semmiféleképpen sem. Javasolnám, hogy olvass utána kicsit a dolgoknak, következményeknek.

Mint köztudott, az elöváladéktól is teherbe lehet esni, tehát attól lehetséges. Attól hogy rajtad volt semmiféleképpen sem. Javasolnám, hogy olvass utána kicsit a dolgoknak, következményeknek.
Én meg voltam, õ még nem az mit jelent? :D
2 válaszolónak: Gondolom arra céloz a kérdezõ, hogy õ már túl volt az orgazmuson, a pasija meg nem. De amúgy attól is lehet terhes az ember lánya, illetve attól függ hol volt rajtad...Mert ha pl a lábujjadon, akkor nem. -_-"
Elsõ! Hibátlan, perfekt válasz, le a kalappal!
Én se adnák oda üzembetartóival egy autót senkinek se még rokonnak se ha kell valakinek az vegye meg rendesen adásvételivel szerintem így a leg tisztább Elsõ grat az okos válaszhoz

Beindíthatja a dokim 35 hetesen a szülést ha a nagyfiam himlős lett én meg soha enm voltam az?

Legjobb válasz: ???? én ezt most nem értem. Elkaptad a himlõt? Az én nagylányom is himlõs volt, én sem kaptam el tõle terhesen, átvitte apa nagyihoz a nagylányt, én meg mindent elkövettem, hogy ne kapjam el. Én akkor 36 hetes terhes voltam. A másodikat még túl is hordtam 1 héttel, nem lett semmi baja.

???? én ezt most nem értem. Elkaptad a himlõt? Az én nagylányom is himlõs volt, én sem kaptam el tõle terhesen, átvitte apa nagyihoz a nagylányt, én meg mindent elkövettem, hogy ne kapjam el. Én akkor 36 hetes terhes voltam. A másodikat még túl is hordtam 1 héttel, nem lett semmi baja.
"Szomorú, hogy ilyen emberek vannak, mint te." Még szomorúbb, hogy szaporodnak is... Most képzeld el ezzel a stílussal milyen gyerekeket nevelhet.
Szerintem is elég bunkó a stílusod, kedves kérdezõ.Az meg valóban aljas dolog, hogy másnak ilyen rosszat kívánsz...2gyerekes+23hkm
Elsõ vagyok, 6ossal egyetértek. Megkérdeztem tõled: "Elkaptad a himlõt? " Válaszod: "nyílván azért tettem fel a kérdést..." --> tehát igen, MOST himlõs vagyok Erre most kiderül, hogy már voltál gyerekkorodban himlõs! Akkor most igazodjon el rajtad valaki....
Kérdezõ! Menj el dokihoz, legfeljebb csinál egy uh-t ahol kiderítheti hogy van-e baj, szerintem ilyen esetben azonnal megcsinálják.
Utolsóval tökéletesen egyetértek. Örülök, hogy nincs gond, de tényleg szégyellheted magad, hogy másnak ilyet kívánsz. Nyilván te sem élted meg jól, amíg ki nem derült, hogy nem kell félned, ennek ellenére ilyet kívánsz másnak? Csak nagyon buta emberek tesznek ilyet. Szégyen.
6-os válaszoló vagyok, és most egy õszinte választ kapsz: szégyelld magad. Kedvességbõl még senki nem maradt életben, vagy úszott meg súlyos betegséget, és soha nem oldódott meg fenyegetõ egészségügyi probléma egy fórumon. Abszolút nem volt célom, hogy kedves legyek, egyedül az lebegett a szemem elõtt, hogy mihamarabb menj már el egy orvoshoz, nehogy gond legyen. És ezért cserébe te azt kívánod nekem, hogy "kívánom, hogy neked legyen egyszer iylen problémád!." Tényleg szégyellheted magad. Viszont abban biztos lehetsz, hogy ha bármi gondom lesz, akkor nem itt fogok kérdezõsködni, hanem szakemberhez fordulok. Viszont a hülyeséged ellenére sem kívántam neked rosszat, amit írtam azért írtam, hogy ébredj már fel, és tegyél azért, hogy ne legyen baj. Te meg egybõl ilyen súlyos gondot kívántál nekem. Szomorú, hogy ilyen emberek vannak, mint te.
Szerintem igaza volt a 6-osnak... nem kell rajta megsértõdni!
Ez szuper, akkor megnyugodhatsz!
A kérdező hozzászólása: micsoda kedvesség és ne sértõdjek meg! kívánom, hogy neked legyen egyszer iylen problémád! Amúgy meg most mondta anyukám, hogy nyugalom van mert gyerekkoromba én is elkaptam és nem mondta eddig.
Kérlek ne bántódj meg kérdezõ, de nem értem, miért ülsz még mindig itt, és laikus kismamákat faggatsz arról, hogy véleményük szerint mi lesz. Ez pont nem az a helyzet, amelyben az ember fórumot indít vitatémaként! Ha az orvosod nem rendel, akkor menj egy másikhoz. NYilván nem egy szem orvos van közel s távol. Mivel még nem voltál himlõs, számtalan lehetõsége van egy orvosnak - de ha még csak nem is tud róla, hogy ez a gond, akkor értelemszerûen cselekedni sem fog. Ha a fiadon most jött ki és rajtad meg még nem, akár védõoltást is kaphatsz, mert a tünetek megjelenése elõtt még hatásos lehet. De ha otthon üldögélsz, akkor csak az idõ megy. Azt meg a jóisten se fogja tudni megmondani, hogy lesz-e következménye - reméljük nem, de a számítógép elõtt ülve még esélyt se adsz a kockázatkerülésre. Szedd össze magad, és menj el egy orvoshoz. VAgy legalább hívj fel egyet. Gondolom tudod, hogy péntek van, ma még mindenki dolgozik.
A kérdező hozzászólása: aha, nem rendel...már rég ott lennénk.
Nem indítja be, mivel a 37. hétig koraszülött lenne a pici.Nekem mindkét gyerek elkapta, de én érdekes módon nem, pedig anyukám szerint nem voltam bárányhimlõs. Cseppfertõzéssel terjed, ne puszilgasd nagyon a gyereket, pohár, evõszköz legyen elkülönítve, a nagyfiú körüli teendõket vállalja át valaki és akkor nem lesz gond. Ez egyébként annyira komoly kérdés, hogy legelõször az orvosom tanácsát kérném.Mi nem vagyunk szakértõk a dologban.Beszélj vele, õ tudni fogja mi a teendõ!
Nem hiszem hogy ezért beindítja. A barátnõm húga is elkapta amikor terhes volt, és semmi bajuk nincs azóta már megszült. Annyi hogy többször kellett menni vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: nyílván azért tettem fel a kérdést...
Utolsó válaszoló: bele se merek gondolni...

Szeptember 29. én együtt voltunk a párommal mert babát szeretnénk, oktober 1-én kellet volna megjönnie a menzeszemnek de csak 3án jött meg 30napra. Mennyi az esélye hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Mi belõttük a ciklusom közepét és akkor kb. 2 naponta voltunk együtt. Nálam ez így nézett ki: 30-32 napos ciklusaim voltak és együtt voltunk a 10., 11., 13., 15. napon (mensi elsõ napjától számolva). Lányom elsõ hónapban megfogant szerencsére. Ha megjött, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy, fõleg, hogy már elég késõn voltatok együtt, valószínû, akkor már nem volt peteérésed (persze vannak ez alól kivételek és semmi sem lehetetlen). Szerintem számoljátok ki mikor lehet peteérésed és akkor legyél együtt a pároddal. Esetleg regisztrálj a ciklus.hu-n, ott is találhatsz egy kis segítséget a dologhoz.

Mi belõttük a ciklusom közepét és akkor kb. 2 naponta voltunk együtt. Nálam ez így nézett ki: 30-32 napos ciklusaim voltak és együtt voltunk a 10., 11., 13., 15. napon (mensi elsõ napjától számolva). Lányom elsõ hónapban megfogant szerencsére. Ha megjött, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy, fõleg, hogy már elég késõn voltatok együtt, valószínû, akkor már nem volt peteérésed (persze vannak ez alól kivételek és semmi sem lehetetlen). Szerintem számoljátok ki mikor lehet peteérésed és akkor legyél együtt a pároddal. Esetleg regisztrálj a ciklus.hu-n, ott is találhatsz egy kis segítséget a dologhoz.
??? menstruálsz tehát nem vagy terhes. Nem islett volna valószínû, hiszen menstruáció elõtti napon voltatok együtt. jóval a peteérésed után
Gyakorlatilag így 0. Próbálkozzatok most októberben. Számold ki mikor lesz peteérésed. Menzeszed 1 napjától a 13-14-15. napon. Ezeken a napokon ne védekezzetek! Sok sikert!
miért kedves elõzõ, a többi napokon védekezniük kéne?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:)

Valami gyilkostól menekültünk de többen voltunk és egy terembe voltunk és meg fogta a kezem egy barátom akivel kavartam én meg nem húztam el, hanem én is megfogtam neked (mert amúgy el szoktam húzni). Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Üdv! A gyilkosok általában rossz ómenek az álmokban. De ez attól függ, sikerült-e megölnie Önt? A gyilkosok az álmokban még a változás iránti vágyat, szükséget is jelenthet. A barátja, akivel kavart, azért jelent meg az álmában, mert tõle vár támaszt és segítséget valamiért. Akár tudat alatt is. Elvégre az álmaink tudatalattink akaratának, gondolatainak kivetülései. Minden ami az álmainkban megjelenik, mi magunk vagyunk. Persze ez esetben, a gyilkos akitõl Ön menekült, Önmaga. Nem értékeli magát eléggé, nem elégedett a mostani énjével. Vagy esetleg valamikor a múltban rosszul döntött és most ébredt rá erre. A barátjától esetleg még mindig akar valamit? Az ilyesmiken kellene elgondolkoznia. Nos remélem segítettem valamit!^^

Üdv! A gyilkosok általában rossz ómenek az álmokban. De ez attól függ, sikerült-e megölnie Önt? A gyilkosok az álmokban még a változás iránti vágyat, szükséget is jelenthet. A barátja, akivel kavart, azért jelent meg az álmában, mert tõle vár támaszt és segítséget valamiért. Akár tudat alatt is. Elvégre az álmaink tudatalattink akaratának, gondolatainak kivetülései. Minden ami az álmainkban megjelenik, mi magunk vagyunk. Persze ez esetben, a gyilkos akitõl Ön menekült, Önmaga. Nem értékeli magát eléggé, nem elégedett a mostani énjével. Vagy esetleg valamikor a múltban rosszul döntött és most ébredt rá erre. A barátjától esetleg még mindig akar valamit? Az ilyesmiken kellene elgondolkoznia. Nos remélem segítettem valamit!^^
A kérdező hozzászólása: Köszi :) 19/L

Mitől lehet ez? Én még szűz voltam, a barátnőm már nem, amikor lefeküdtünk. Minden jól ment, kicsit meg is lepődtem rajt. Ez után még kétszer együtt voltunk így. Ezt követően jelentkezett a következő probléma:

amint beteszem már érzem is, hogy közel a vég, és bármit csinálok hamar lezárul a dolog. Azért sem értem, mert ha kézzel vagy szájjal csinálja a barátn?m akkor is minden rendben. Mondjatok erre nekem valamit légyszi, nem tudom kihez fordulhatnék.

Legjobb válasz: Kérlek, keress fel egy jó ideggyógyászt. Én dolgoztam ideg- szakrendelésen, sok ilyen korai magömléses betegünk volt. Nekik a fõnököm mindig Lidocain spray-t írt fel. Ez egy ér- zéstelenítõ, a fogászaton is használják. Jó alaposan be kell fújni vele a makkot szeretkezés elõtt, hogy egy kicsit elzsibbadjon, ne "hergelje" annyira az ingerlés! Én a fogá- szaton tapasztaltam, hogy kb. félóráig tart a hatása! Gondolj bele, micsoda aktus lenne, amikor csak félóra múlva kezdesz elõször érezni is. A merevedésedet nem veszi el ez a gyógyszer, de fel kell íratnod, mert tudo- másom szerint vény nélkül nem kapható.

Kérlek, keress fel egy jó ideggyógyászt. Én dolgoztam ideg- szakrendelésen, sok ilyen korai magömléses betegünk volt. Nekik a fõnököm mindig Lidocain spray-t írt fel. Ez egy ér- zéstelenítõ, a fogászaton is használják. Jó alaposan be kell fújni vele a makkot szeretkezés elõtt, hogy egy kicsit elzsibbadjon, ne "hergelje" annyira az ingerlés! Én a fogá- szaton tapasztaltam, hogy kb. félóráig tart a hatása! Gondolj bele, micsoda aktus lenne, amikor csak félóra múlva kezdesz elõször érezni is. A merevedésedet nem veszi el ez a gyógyszer, de fel kell íratnod, mert tudo- másom szerint vény nélkül nem kapható.
verd ki elõte
csináld azt hogyha gumiban vagy hogy elmész de még utána folytatod többpatronos megoldás
Lidocain spray???? Mondod vagy próbáltad már???
szívás. mennyire tapasztalt volt a barátnõd? gumival is igy megy?

Mi a katolikus keresztelő menete? Mi a szülők és keresztszülők feladata? A 3 hónapos babám keresztelője most májusban lesz, de nem mondtak semmit, mit kell csinálni, én meg még nem voltam kersztelőn eddig.

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok: a keresztszülõrõl nem beszél. Én is az vagyok. Nekem is ugyanaz a feladatom, mint a szülõknek. Keresztanya csak megbérmált, keresztény ember lehet, és be kell töltenie a 16. életévét. (bár én nem vagyok megbérmálva és nem voltam 16 amikor keresztanya lettem, de kiskorom óta keresztény hitben nevelnek, így ez is elég volt.) 16/L

Elõzõ vagyok: a keresztszülõrõl nem beszél. Én is az vagyok. Nekem is ugyanaz a feladatom, mint a szülõknek. Keresztanya csak megbérmált, keresztény ember lehet, és be kell töltenie a 16. életévét. (bár én nem vagyok megbérmálva és nem voltam 16 amikor keresztanya lettem, de kiskorom óta keresztény hitben nevelnek, így ez is elég volt.) 16/L

A tüdőszűrés a terhesség alatt nagyon ártalmas? Én akkor voltam, amikor még nem tudtam, hogy babát várok, és most aggódom! Ugye nem lesz baj?

Legjobb válasz: Én aug. 13.-án voltam tüdõszûrésen,és pár hét mulva kiderült hogy aug.10-tõl számolják a terhességem. Most 36+5 hetes vagyok de semmi gond nem mutatkozott az ultrahangok alapján. Én is paráztam de a dokim azt mondta ha érintette volna akkor nem maradt volna meg... nos nem ugy néz ki a dolog:D Boldog babavárást:D

Én aug. 13.-án voltam tüdõszûrésen, és pár hét mulva kiderült hogy aug.10-tõl számolják a terhességem. Most 36+5 hetes vagyok de semmi gond nem mutatkozott az ultrahangok alapján. Én is paráztam de a dokim azt mondta ha érintette volna akkor nem maradt volna meg... nos nem ugy néz ki a dolog:D Boldog babavárást:D
Elsõ író vagyok(szakápoló).A tüdõszûrõ, fogröntgen annyira kevés sugárdózissal jár, hogy nem veszélyes-hiszen nem a hasat éri.Nem kell aggódni.Nagyon sok röntgen adag kellene ahhoz-ezekbõl, hogy kárt tegyen.Jóéjt.
Nyugodj meg, nem árthatott a babának, mert nagyon kicsi sugármennyiséggel jár.Minden rendben van, az biztos!!!
Szia!Attól függ, hány hetes voltál!Ha az elején, akkor még nem, mert a beágyazódáskor még nincs annyira kapcsolatban veled!Egyébként én a 2.hóban voltam és nem gondoltam, hogy terhes lehetek, de hála a jó égnek, semmi baja a kisfiamnak!Ez csak az én véleményem.
Szia!Akkor egyáltalán nincs ok az aggodalomra!Élvezd a terhességed minden boldog pillanatát!Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, köszönöm a megnyugtataó választ.
A kérdező hozzászólása: Peteérés után, beágyazódás elõtt voltam!

Mit tegyek valakibe nagyon szerelmes voltam és egy csomot beszélgetőnk nagyon sok dologban egyett értetünk és egy nap irtam egy levelet neki aról amit érzek iránta de ő csak ennyit irt bocs de legyünk barátok:S és én még mindig szeretem?

de azt nem értem most azért nem szeret hogy csunya vagyok vagy van barátn?je vagy nem akar lányt vagy nem meri elmondani hogy szeret mit tegyek hogy megtudjam most mi van vele hogy mért nem akar velem járni?

Legjobb válasz: bocs de ezt miért az állatokhoz irtad? lehet õ is egy állat??:) amugy nem tudom:XD jobb ha tovább lépsz. én szerelmes voltam két évig egy srácba,de õ nem akart velem járni csak szexet akart.és bele betegettem,sulit otthagytam,orvoshoz jártam.nagyon rossz volt. de most két év után õ akar velem járni,és hát mit ne mondjak, lassan fél éve együtt vagyok vele,és nem soká meg lesz az elsõ babánk.Ja és nekem õ volt az elsõ a szexben.Hát nem mindenki jár igy. remélem neked is ugy alakul ahogy te szeretnéd:) szia

bocs de ezt miért az állatokhoz irtad? lehet õ is egy állat??:) amugy nem tudom:XD jobb ha tovább lépsz. én szerelmes voltam két évig egy srácba, de õ nem akart velem járni csak szexet akart.és bele betegettem, sulit otthagytam, orvoshoz jártam.nagyon rossz volt. de most két év után õ akar velem járni, és hát mit ne mondjak, lassan fél éve együtt vagyok vele, és nem soká meg lesz az elsõ babánk.Ja és nekem õ volt az elsõ a szexben.Hát nem mindenki jár igy. remélem neked is ugy alakul ahogy te szeretnéd:) szia
SZia! Nalam ugyanez volt a szituacio csak, forditva...volt egy baratom, szinte olyan volt, mint a testverem....mindig mindenben egyetertettunk...mar ovodas korunk ota ismerjuk egymast...egy napon bevallotta, hogy szeret....en meg elmagyaraztam neki, hogy nekem ez nem megy...olyan, mintha a tesommal jarnek, feltem, ha bele is megyek ramegy a baratsagunk....O vette a lapot es nem probalkozott tobbet....azota mar van egy komoly baratnoje es meg mindig igazi baratok vagyunk...de ezt neked kell eldontened, hogy kockaztatsz egy baratsagot, azzal, hogy te akarsz valamit, amit o nem.....de neked kell dontened....a te eleted
ha akarsz irj privitbe:9 és ha tudok segitek amibe kell:)
bocs. hinak helyett hivnak. véletlen elirtam;)
elsõ válaszoló vok. lökés? hát nincs mit. hogy hinak engem? miért?? amugy katinak:) és örülök hogy tudtam segiteni
A kérdező hozzászólása: Amugy hogy hivnak? vala hogy igazad van lépjektõl rajta oké meg teszem nem õ az egyetlen fiú a világon köszi hogy mondtad egy kis lõkés kellet hála neked vala hogy ez sok segitség volt köszike
A kérdező hozzászólása: 14éves vok amugy véretlenõl irtam az állatokhoz tõk véretlen volt
:D most jót nevettem...
Mi ez? Animal sex?
ja és 18éves vagyok. és te? (elsõ válaszoló vagyok)
Szerintem elég konkrét volt a válasza, nem hiszem, hogy kéne tovább erõltetni.

Tegnap feküdtem le a barátommal első alakalommal (tehát én még szűz voltam) gumival csináltuk de a gumi elszakadt. Vhol azt olvastam hogy a 28napos ciklusnál a 14napon következik be az ovuláció, én a 12napban voltam. Szerintetek lehet vmi baj?

Legjobb válasz: Megnyugtató választ terhességi teszt vagy a nõgyógyász adhat. Ha biztosan el akarjátok kerülni a terhességet esemény utáni tablettát kell bevenned. A spermiumok a petevezetõben napokig életképesek és bevárhatják a peteérést. Ez a számolgatós módszer közel nem nevezhetõ megbízhatónak.

Megnyugtató választ terhességi teszt vagy a nõgyógyász adhat. Ha biztosan el akarjátok kerülni a terhességet esemény utáni tablettát kell bevenned. A spermiumok a petevezetõben napokig életképesek és bevárhatják a peteérést. Ez a számolgatós módszer közel nem nevezhetõ megbízhatónak.
Bajnak nem mondanám, maximum lesz egy kisbabád.. Hiába számolgatod a napokat, a ciklusodat nem tudod órára pontosan kiszámítani, ez mindig kicsit változó, arról nem is beszélve, hogy lehet korai ovuláció is, én a helyedben igencsak aggódnék.. Ahelyett, hogy ide írogatsz inkább nõgyógyászhoz mennél el..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!