Találatok a következő kifejezésre: Én még kb 2-3 hetes (2 db)

Én még csak kb 2-3 hetes terhes lehetek, de ma egy erős tüsszentés után elkezdtem pecsételően vérezgetni. Megijedtem, remélem ez nem a vetélés jele. Van még remény, hogy megmarad a baba?

Legjobb válasz: Nem hiszem,hogy a tüsszentésnek köze van a vérzéshez... Én a helyedben elmennék dokihoz,mert megnyugtatni csak õ tud! Írj,hogy mi volt! 19 hetes kismami

Nem hiszem, hogy a tüsszentésnek köze van a vérzéshez... Én a helyedben elmennék dokihoz, mert megnyugtatni csak õ tud! Írj, hogy mi volt! 19 hetes kismami
ne várjjj egy percet semmm azonnal forduljj orvoshoz minden percccc számit !!!! a trüszentéstöl nem vérzik csak ugy be ember !!!igen lehet esély halottam már róla , hogy ilyenkor valami injekciót be adnak és feküdni kell !!! keress fel azonnal egy nögyógyászati kórházat , ha nincs saját dokid !!!!ne várjjjj és írjj mi volt !!
Szia szerintem sem normális ha így bevérzel de ne idegeskedj.Menj el orvoshoz õ elmondja mi a szitu.:) Az elõttem szólónak meg szeretném mondani hogy lehet hogy igazad van de az sem tesz jót egy kismamának ha ennyire bepánikolva írsz neki választ.Mert így nagyon megrémíted õt is a fõ hogy ne idegeskedjen menjen orvoshoz és vigyázzon magára nagyon.
Nincsen, ennyi idõsen még nem baj, ha nem érzed mozogni minden nap. Ez a vége felé nagyon fontos! Nyugi, ha a doki is azt mondta semmi gond! ;)
18 hetesen még éppen hogy csak elkezded érezni a mozgást. Még pici a baba és tud úgy moccanni, hogy abból semmit nem veszel észre. Na meg sokat alszanak. A 36. héttõl kell odafigyelni alaposabban a magzatmozgásra és számolni. Nyugodj meg a kis pocok szét fogja még rúgni a ház oldalát...most is tenné, de még sok a helye :)
nekem is volt ilyen. én úgy tudtam meg nincs baja, hogy hanyatt feküdtem teljesen kinyújtózva. vártam kicsit. rögtön jött a visszajelzés. na azt nem szerette egyik gyerek sem és a mostani pocakban lévõ sem mert beszûkül a helye és rögtön reagál, hogy ez neki így nem jó. próbáld ki. 21hkm
Nincs gond. Én 21 hetes vagyok és volt olyan nem is olyan régen, hogy 3 napig sem éreztem. És kiderült, hogy háttal van és keresztbe a pociba azért nem éreztem. Ma reggel is hívtam a védõnõt hallgassuk meg mert tegnap dél óta nem éreztem de minden oké tökéletes volt a szívhangja de szerintem megint háttal van azért nem érzem.
Teljesn pontosan igy voltam en is.16 hetesen mar ereztem es utana napi szinten.majd 18 hetesen napokig semmi.irany a doki, de minden ok volt.nekem is azt mondtak, h ilyenkor meg nem mindig erezni, hiaba ereztem mar korabban.vegul csak egy szuleszno kereste meg a szivhangot az osztalyon, utana mar a dokit meg se vartam :-)
Na én 19 hetes vagyok, de nekem ilyenre nincs problémám.. :D most, hogy ezeket olvasom olyat kaptam jobb oldalról, hogy megéreztem rendesen. :D Amúgy az a feküdj a hátadon és nyújtóztasd ki a lábad és várj jó tipp. Nekem mindig bejön ha érezni akarom a csöppségemet. :D Apa is úgy érezte elõször. :)
Akkor tegnap lehet azért nem éreztem én sem, hogy mozogna, mert úgy helyezkedett el. Akkor megnyugodtam... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!