Találatok a következő kifejezésre: Én még kb (344 db)

A párom 4hónap járás után megkérte a kezemet és úgy hogy én 16 leszek ö meg 23 éves? Igent mondtam de az esküvöt én még kb. két év múlva szeretnék csak! Mit csináljak? Az anyjával beszéljek erröl? Én anyumnak említsem meg, hogy mit szeretne?

Szóval ahogy leírtam én még fiatalnak tartom magam egy esküvöhöz és még a párommal sem vagyunk olyan hosszú ideje együtt!Megbántani sem akarom és az anyjátol is félek mert a kapcsolatunk elején volt egy komoly vitám az édesanyjával,de azóta változtak a dolgok úgy néz ki!!

Legjobb válasz: Szerintem õ se most akarja. Rokoni körben van egy pár, akik 8 évet jártak jegyben, és most boldog házasok. Szóval az, hogy most eljegyzett, nem jelent azonnal esküvõt is, és szerintem õ is kivárja azt az idõt.

Szerintem õ se most akarja. Rokoni körben van egy pár, akik 8 évet jártak jegyben, és most boldog házasok. Szóval az, hogy most eljegyzett, nem jelent azonnal esküvõt is, és szerintem õ is kivárja azt az idõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket és a tanácsokat és az okos gondolatokat!!És igen azt hiszem az lesz a legjobb ha leülök vele és megbeszélem ezeket a dolgokat, mert ez így nagyon nem jó senkinek se!Föként nem nekem!!A sírással ö nem zsarol engem, csak nagyon érzékeny lelkû emberrõl van szó, amit nagyon szeretek benne!!Szülni még semmi képpen sem akarok az esküvõvel kapcsolatban meg majd annyit, hogy szülinapomkor(május 20.)a család elõtt is megkéri a kezem és anyum amit mondani fog vagy tanácsolni, szerintem azt fogom tenni!De errõl még most nem akarok szólni, mert félek "seggre ülne"!De szerintem ö is ezeket fogja mondani(vagy ha most tudná)ezeket mondaná mint ti!!A párommal hogyan kezdjek bele ebbe a beszélgetébe?Mit mondjak neki úgy kb.?
Csak annyit írnék 33 éves fejjel, h' az ember semmit nem tud annyira megbánni az életben, mint amit elmulasztott megtenni. El sem tudod képzelni, h' mi mindentõl fosztanád meg magad, ha gyerekfejjel beleugranál egy házasságba, pláne gyerekvállalásba. Gondold végig józanul, h' mennyire érett személyiség egy olyan 23 éves fiú, aki sírással zsarol.
"mondtam neki, hogy míg a tanulást be nem fejezem szó se lehet róla és félre vonult és elkezdett sírni, hogy én öt nem is szeretem meg nem is gondolom vele komolyan a jövöt!!" ÖNZÕ. Kíváncsi vagyok, mi lett veletek.
A hugom 7 évig járt a pasijával. 17 volt mikor összejöttek, a fiú 22. A hetedik évben költöztek össze és egy év múlva volt a lagzi. Két hét után elváltak. Egy munkatársam 9 évig járt a barátnõjével a lány 14 a srác 20 volr mikor összejöttek. Nemrég eljegyezték egymást és két hónap múlva szakítottak. Szerintem 16 évesen még nem feltétlen kell ezen gondolkodnod. Élj, bulizz, ismerkedj és ahogy mondtad még tanulnod kell, de nem csak a suliban!! Egy ilyen döntést amúgy sem szabad elkapkodni. (29/F)
Hát szerintem 23 évesen õ sem vén. :) Úgyhogy nyugodtan megmondhatod neki, hogy te azért szeretnél még egy kicsit várni. Szerintem teljesen logikus kérés, egyrészt nem évek óta vagytok együtt, másrészt pedig azért ne kösd le magad 16 évesen. Ha olyan nagyon szerelmes, lazán kivárja azt a pár évet. A szüleivel õ beszéljen, a te szüleiddel pedig ti együtt. És elõtte ketten tisztázzátok, hogy a szülõk felé egyértelmûen kommunikáljátok, hogy nem holnapután akartok esküvõt, hanem vártok még néhány évet.
a mai világban, küllönösen a fiatalok körében nagyon divat ez az eljegyzés dolog. nem kell ezt annyira komolyan venni. persze most jegyesek vagytok meg minden azt kész. nem kell ezzel foglalkozni még jó ideig.
lettek volna tiszták a szándékaid. Mielõtt az újjadra húzza a gyûrût mondhattad volna neki viccelõdve, hogy ugye drágám esküvõ csak évek múlva lesz... igy elkerülhetnétek a félreértéseket. Persze az is lehet, hogy õ is évek múlva akarja, bár 23 évesen már sokan nem várnának vele.
A kérdező hozzászólása: Háát nem tudom!!Szerintem ö most akarja nagyon a közeljövöben mert néha utal rá meg arra is hogy gyereket is szeretne de mondtam neki, hogy míg a tanulást be nem fejezem szó se lehet róla és félre vonult és elkezdett sírni, hogy én öt nem is szeretem meg nem is gondolom vele komolyan a jövöt!!Pedig ez nem igaz és nem tudom, hogy hogyan bizonyítsam be jobban!!?
Hát tényleg még fiatal vagy az esküvõhöz. Az nagyon szép, hogy már ilyen fiatalon megtaláltad az igazit. Szerintem ezt Vele beszéld meg, ha tényleg szeret meg fogja érteni, és kivárja azt a napot amikor már az igen után férj és feleség lesztek. :) Szurkolok Neked!
Kismamaként is lehet fõiskolára járni (nálunk is voltak nagy pocakkal is), viszont az esküvõvel még 2 évet legalább várjatok, és ezt vele is próbáld megértetni. Szerintem te 16 évesen nagyon is jól gondolkodsz errõl, nem tudom, kinek gratuláljak, de azt hiszem, neked is mindenképpen. Õ se lesz lekésve 2 év múlva sem semmirõl. Sok sikert!
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Nem kell semmit sem bizonygatni, egy kapcsolat alapja a bizalom. Nagyon helyesen tetted, hogy világosan megmondtad neki, hogy egyszer tanulni akarsz. És ne csak 18 éves korodig, menj egyetemre, fõiskolára is. És azalatt sem muszáj szülnöd. A gyerekrõl õ sincs lekésve. Én a helyedben azért elbeszélgetnék vele arról, hogy is képzeli ezt a gyerekvállalást. Te megszülöd és felneveled, õ pedig heti egyszer "díszpelenkázza"? Mennyi ideig maradnál otthon a gyerekkel, hajlandó lenne-e õ gyesre menni? Házimunkából kiveszi-e a részét? Azt mondom, alaposan ismerd meg, és semmiképpen se menj bele korai esküvõbe, gyerekbe. Elõbb egymást ismerjétek ki, és igenis élj még. Ne 25 évesen válj el amiatt, hogy nem volt lehetõséged semmire a férjed és a gyerek miatt. (22.24-es voltam)

Feb-4-én jött meg kb 17-re jött ki a peteérésem de nem érzek ilyenkor semmit mi 13-á 15-én 20-án és 22-én voltunk együtt mennyi az esély hogy sikerült az akcio?

Legjobb válasz: ha minden feltétel adott, és egészségesek vagytok, akkor kb. 20% az esélye annak, hogy baba lesz belõle

ha minden feltétel adott, és egészségesek vagytok, akkor kb. 20% az esélye annak, hogy baba lesz belõle
A kérdező hozzászólása: Miért pont csak 20% és a + - pár nap ilyenkor nem számit??
Szerintem jobb lenne orvost kérdezni.
ha nem vagy szexualisan aktiv nem kell felned, ilyen korban nem szokatlan, ha kimarad, vagy kesik. Nekem 6 eve van meg, es sosem pontos
ilyenkor még nem rendszeres nekem is volt úgy hogy több mint egy hetet késett. Szerintem megfog jönni, de ha mégsem akkor menj el dokihoz. Írhatsz erre az oldalra is wwww.orvostudakozo.hu név és regisztráció nélkül lehet kérdezni a dokiktól. az orvos válaszol rovatban van kb. 3 nõgyógyász, én a Dr. Hamvas Ferencnek és a Dr. Lázár Erikának szoktam írni, ha valamit megakarok tudni. Általában max. egy nap és válaszolnak :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És mért fájnak a melleim?
PMS tünetei, jelzi, ha meg fog jönni, én görcsölök elõtte pár nappal... 1. voltam
Ebben a korban ez teljesen normális még.
A te korodban ez így nem probléma, a melleid is fájhatnak. Majd kb 16 éves korodra beáll rendesen.

Babás vagyok? Furi tüneteim vannak, még nem teszteltem. Kedden van a nemvárt napja.2-án volt a ciklus.hu szerint peteérésem, de tojásfehérjés folyás 4-én volt. Kb. két naponta együtt voltunk.

Napok óta szurkálást érzek a mellemben, és úgy vettem észre, mintha n?tt volna.(Másodszor van rajtam a vadi új melltartóm, de kibuggyan bel?le a cicim, és olyan, mintha nehezebb lenne.), pár napja egyfolytában fájt a petefészkem, és volt szúrás szer? érzésem a méhemben. A folyásom végig nyákos, tojásfehérjés volt, de két nap óta semmi. Szerintetek teszteljek? Kimutatná már?

Legjobb válasz: Hát, ha 4-én volt a peteérés, akkor még nem mutatná ki a teszt, hisz ennek csak 8 napja. Én még várnék, ha 4-én volt pé-d, akkor inkább csütörtökre ne várd. Persze ez csak az én véleményem. Drukklok!

Hát, ha 4-én volt a peteérés, akkor még nem mutatná ki a teszt, hisz ennek csak 8 napja. Én még várnék, ha 4-én volt pé-d, akkor inkább csütörtökre ne várd. Persze ez csak az én véleményem. Drukklok!
Várj még a teszteléssel korai bármit is mondani. Lehet hogy baba lesz de lehet hogy nem. Legyen ahogy szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Már másfél éve várjuk a trónörököst, elég sok egészségügyi kálvária után. :) A teszteléssel egyébként is várni akartam, a múlt hónap is csalódás volt. Most megvárom a mensi hetét és próbálok türelmes lenni...

Az orvos hányadik héttől végez méhszáj ellenőrzést? És milyen gyakorisággal fog ezután? Én 28 hetes vagyok, de eddig még kb csak 1-2-szer vizsgált meg a dokim korábban (legutóbb kb másfél hónapja).

Legjobb válasz: Nekem a terhesség elejétõl nézte havonta egyszer. A 36.héttõl viszont hetente nézi. Jövõ héten leszek 39 hetes, akkor már kétszer kell mennem egy héten.

Nekem a terhesség elejétõl nézte havonta egyszer. A 36.héttõl viszont hetente nézi. Jövõ héten leszek 39 hetes, akkor már kétszer kell mennem egy héten.
Szia! A dokinak havonta kellene megvizsgálni. Nem értem, hogy a dokik miért nem végzik el ezt havonta, peddig fontos, hogy mennyire nyitott a méhszáj. 28 heteske
Nekem már az 5. héttõl kezdve nézi, ahányszor csak megyek hozzá (kb. 2-3-4 hetente). Ez orvos függõ szerintem. Engem mindenesetre megnyugtat, hogy zárt a mszáj. Szintén 28 heteske
nekem is havonta vizsgál meg, hogy minden rendben van-e.
Nekem havonta amikor megyek, mindig megnézi, de csak azért, mert nagyon keményedik a hasam és ez ugyebár a méhszáj kinyílásához vezethet. Ha nem lenne panaszom, akkor nekem sem ellenõrizgetné állandóan. Mondjuk az én dokim azt mondta, hogy kb. félidõsen mindig ellenõrzi, de utána csak néha. Hát tényleg orvosa válogatja... :) Minden jót!!
Nem kéne havonta vizsgálnia, ez butaság! Tényleg dokitól függõ, hogy mikor és hányszor vizsgál meg. Ha nincs semmi gond és nincs panaszod (folyás vagy valami más)akkor majd csak a 32. héten néz meg elõször, de ha téged nyugtalanít, akkor szólj a dokinak.
Szia! Én ezen aggódtam egész terhességem alatt. Én 1x kértem, hogy nézze meg, 24 hetesen. Aztán 1x rákérdeztem, hogy aggódjak -e a kinyílás miatt, mert itt sokszor plvastam, hogy havonta ellenõrzik. A dokim azt mondta, nem jó gyakran nézegetni. (Neves prof. az orvosom.) Abszolút igaz, hogy orvosa válogatja. 6 hetes kisbaba anyukája
En a 30. hetben vagyok, eddig egyszer sem neztek. Holnap megyek ismet, akkor viszont kerni fogom, mert kismama vizitornara jarok, es tudni akarom, hogy zart-e a mehszaj.
A kérdező hozzászólása: Én aggódom kicsit emiatt hogy nem túl gyakran találkozunk (mivel ismerõs, telefonon szoktunk egyeztetni), de nehogy már én mondjam neki hogy vizsgáljon meg...
Szia! Ez elég orvosfüggõ. Az én orvoson minden találkozás alkalmával megvizsgál betapintással is. Eddig havonta szeretett volna velem találkozni (úgy 5-6 hetente találkoztunk is:) , a 32. héttõl két hetente, a 37. héttõl hetente tervezi a találkozásokat. Hát majd meglátjuk...
bocs elírtam nem nekem, hanem engem:) !

Én még nem vesztettem el a szüzességem, szerintetek mikor kéne elveszítenem? Kb hány éves korban kellene? és tényleg nem fáj? Mondjatok rola valamit.

Legjobb válasz: Amikor én tervezgettem az elsõt, olyan 17 éves koromra raktam, bár ennél 1-2 évvel elõbb sikerült. De akkor veszítsd el, amikor szeretsz valakit, megbízól benne és ismeritek egymást, na meg persze amikor felkészültnek érzed magad (lehetõleg 15-16 éves korod után) Az változó, hogy fáj-e, általában tényleg fáj, bár én a szerencsésebbek közé tartoztam, de ez függ a partnertõl is, hogy mennyire figyel rád

Amikor én tervezgettem az elsõt, olyan 17 éves koromra raktam, bár ennél 1-2 évvel elõbb sikerült. De akkor veszítsd el, amikor szeretsz valakit, megbízól benne és ismeritek egymást, na meg persze amikor felkészültnek érzed magad (lehetõleg 15-16 éves korod után) Az változó, hogy fáj-e, általában tényleg fáj, bár én a szerencsésebbek közé tartoztam, de ez függ a partnertõl is, hogy mennyire figyel rád
Semmikor sem KÉNE, mert nem kötelezõ. Akkor veszítsd el, és azzal, mikor már elég érettnek tartod magad hozzá, vannak szexuális ismereteid, biológiai ismereteid, és elsõsorban, fülig szerelmes vagy a párodba, és biztos vagy benne, nem fogod megbánni, hogy vele volt az elsõ szexuális élményed!
Igazából 17-18 alatt csak testileg érettek a lányok a szexuális élethez, nagyon ritka aki már agyilag, és lelkileg is érett. A lényeg tényleg érett legyél rá, így sztem min a 17et várd meg. Tényleg akard, és kívánd, ne azért csináld, mert mások is csinálják, mert mindenhonnan ez folyik, vagy mert cikiznek a szüzességedért, vagy a barátod erõlteti. Szeressétek egymást tényleg, ne csak kis fellángolásból. Ismerjétek egymást. Legyetek egy ideje együtt, sztem 18 alatt min fél évet érdemes várni. Bízzatok egymásban. A fájdalom mindenkinél más mértéke, lehet valakinek egyátalán nem fáj.19 évesen veszítettem el, mert akkor találtam meg azt akibe tényleg szerelmes lettem nem csak ilyen kamaszkori fellángolás volt, nekem nem fájt.
Szia! Ne érezd úgy, hogy csak azért le kell feküdnöd egy fiúval, mert már elmúltál valahány éves, vagy mert már néhány osztálytársad azt állítja magáról, hogy õk már megtették, vagy mert a barátod elvárja tõled. Ha csak ezért teszed meg, valószínûleg nem lesz jó, és ha megismered azt a fiút, aki tényleg érdemes rá, sajnálni fogod, hogy nem neki ajándékozhatod oda magad. Ami szerintem még fontos, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy kihagyjál belõle jó dolgokat. Olyan izgalmas egy párkapcsolat elején, amikor elõször érinti meg a kezed, az elsõ csókok. Szerintem élvezd ki ezeknek az örömöknek a szépségét, amíg csak lehet, és ne siettesd a dolgokat, mert azzal csak magad fosztod meg egy csomó jó élménytõl. Tudtad pl. hogy akár tízféleképpen is lehet csókolózni? De mindez már nem lesz akkora élmény szex után. Ezeket elõtte kell felfedezni. Gondolj arra, hogy leszel egyszer húszonéves és harmincéves is. Jó lenne, ha arra az idõre is tartogatnál valami felfedeznivalót. Hogy jár-e fájdalommal? Hát ha nem kívánod, akkor biztos. Egyébként segíthet egy kispárna a fenék alatt és a hosszú elõjáték.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ ! várom a többi komentet is :) )
Akkor "kellene", mikor úgy érzed, megtaláltad azt a személyt, akit érdemesnek tartasz arra, hogy ö legyen az elsö.
Hány éves vagy? Nincs olyan, hogy "kell", de azért én 18 elõtt nem ajánlom, sokan még 23 évesen is gyerekek. Akkor tedd, ha szerelmes vagy, és megbíztok egymásban. 27F
Úgy tudom sokáig ezzel sem lehet várni 25 év felett már a nõgyógyász veszi el, mert egyszerûen megvastagszik, és benõ.. Szóval felvágja.
A kérdező hozzászólása: ja és kb a negyedét raktam be csak..
...."az elõváladék se hiszem hogy kijött......" Rosszul hiszed. Vegyetek esemény utánit gyorsan.
Most komolyan mi értelme volt a 2x2 másodpercnek?
Az, hogy te mit hiszel csak egy dolog. Tanuljátok már meg b+, hogy ha berakod a farkad akkor mindegy mennyi idõre, biztos sose lehetsz benne, hogy nem lesz terhes a barátnõd, mert nem tudhatod biztosan, hogy volt-e elõváladék, és bármennyire is kicsi az esélye, de akkor is van......lehet, hogy 100 lányból 1 lesz így terhes, de ha pont a barátnõd az az 1, akkor gond van. Gondolkozni kellene, nem csak a vakvilágba dugni.
A barátnõd mostantól gondterhes, hogy ilyen gyökér a fickója. Ennyi erõvel meg is dughattad volna rendesen, ugyanott tartanátok.
Egy ismerõsömnek pont így született kisfia... Jó hülye vagy B+
hány éves vagy? jó, lehet, hogy nincs nagyon nagy esélye, de hülyeség ilyesmit csinálni... és valamekkora esély van a terhességre

Ha 42. vagyok az ideiglenes rangsorba és kb.30 embert vesznek fel akkor én még bekerülhetek?

Szerintetek kieshet elõlem 12 vagy több ember? A központim 66/100, hozott pontjaim 44/50 és a szóbeli meg 35/50.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy akik elõtted vannak nem elsõként jelölték meg azt a sulit ahol a 42. vagy ;) én 51. helyen voltam és végül 37.-en felvettek. Azóta már végzõs lettem és rájöttem, hogy ez a lista baromira nem tükrözi azt, hogy ki mennyire okos. ;)

Elképzelhetõ, hogy akik elõtted vannak nem elsõként jelölték meg azt a sulit ahol a 42. vagy ;) én 51. helyen voltam és végül 37.-en felvettek. Azóta már végzõs lettem és rájöttem, hogy ez a lista baromira nem tükrözi azt, hogy ki mennyire okos. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! :)
Nem feltétlenül fog az elõtted lévõ összes diák oda jelentkezni, illetve több módosítás- meggondolás, költözés stb stb is lehetséges még, tehát minden esélyed meg van, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Köszi, most egy kicsit nyugodtabb lettem. :)
Simán van esélyed bejutni! Én is hasonló helyzetbe vagyok. A legbiztosabb, ha felhívjátok az iskolát, és megkérdezitek mit tanácsolnak. Csak akard, és menni fog! Szorítok neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem neked is sikerül, szorítok!:)
Én is jártam már így, hogy nem jött meg, Visszautalták a pénzt, de ott azonnal megjön, mert itt nincs átfutási idõ paypalen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!