Találatok a következő kifejezésre: Én már szedek fogamzás gátlót (2 db)

Én már 7-éve szedek fogamzás gátlót megszakitás nélkül! Lehet -e- ebböl probléma? Gondolok én ara pl:nem lesz -e- baj ha gyereket szeretnék? Tri-Regolt szedek! Milyen időnként kell szüneteltetni és meddig?

Legjobb válasz: Hát a Tri-Regola legrosszab tabi szerintem ami létezik. Válassz valami gyengébbet. Azon,hogy kell-e szüneteltetni, megoszlik a vélemény. EGyesek szerint kell legalább 3 évente 3 hónapot, de a statisztika szerint sokan ilyenkor esnek nem várt módon teherbe. A mai gyenge hormontartalmu tabikkal nem kell szünetet hagyni, mert annyira alacsony a hormontartalma, hogy nem halmozódik, sõt a terhesség elõtt sem kell "ürülni" hagyni a szervezetet, annyira gyengék. De a Tri-Regol igen erõs. Szerintem mindenképp válts valami maibbra.

Hát a Tri-Regola legrosszab tabi szerintem ami létezik. Válassz valami gyengébbet. Azon, hogy kell-e szüneteltetni, megoszlik a vélemény. EGyesek szerint kell legalább 3 évente 3 hónapot, de a statisztika szerint sokan ilyenkor esnek nem várt módon teherbe. A mai gyenge hormontartalmu tabikkal nem kell szünetet hagyni, mert annyira alacsony a hormontartalma, hogy nem halmozódik, sõt a terhesség elõtt sem kell "ürülni" hagyni a szervezetet, annyira gyengék. De a Tri-Regol igen erõs. Szerintem mindenképp válts valami maibbra.
szerintem sem a legjobb én is ezt szedem de váltani akarok. Mondanátok tablettákat, ami jó, ti mit szedtek?
Én kismama vagyok, és rengeteg teherbeesõs kérdésnél látom, hogy nem akar sikerülni a baba ezerhónapja, elõtte meg évekig fogamzásgátlót szedett.Én kevesebb mint 2 évig szedtem, sé az elsõ pillanattól beállt 28 napra a ciklusom, és a másodikban jött a baba.(Mondjuk én Miligestet szedtem.)Barátnõmnek az alacsonyhormontartalmút sem heverte még ki a szervezete, pedig szeptember óta nem szedi.Édesanyám meg a triregol utáni elsõ hónapban babás lett hugival.Szóval nagyon alkati kérdés, de van olyan orvos, aki szerintem nem kellene huzamosabb ideig ilyen hormonális szarokat enni.

Szedtem 3 hónapig fogamzás gátlót azt hittem h rá 3 hónapra is hat most 17 én voltam pasimmal de már 2 hete nem szedem szerintetek?

Most akkor terhes vagyok?

Legjobb válasz: menj el nõgyógyászhoz vérvételre, és beszéld meg vele hogy is mûködik a fogamzásgátlás, mert az ilyen tudatlan tiniknek lesz úgy gyerekük, hogy azt sem tudják mit is csinálnak igazán...

menj el nõgyógyászhoz vérvételre, és beszéld meg vele hogy is mûködik a fogamzásgátlás, mert az ilyen tudatlan tiniknek lesz úgy gyerekük, hogy azt sem tudják mit is csinálnak igazán...
buta vagy ha ezt hitted (már bocs). Van rá esély, hogy teherbe ess, ha nem jön meg akkor tesztelj. Mibõl gondoltad ezt a sületlenséget? Jóhogy egy év mulva is még nem annak a hatására számitasz....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket.! Am egy hülye mondta ezt a 3 hónapos védetséget.
Téged se az eszedért szeretnek otthon. Mi lett volna, ha esetleg elolvasod a gyógyszer tájékoztatóját?
hülye mondtad és te elhitted... csak gratulálni tudok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!