Találatok a következő kifejezésre: Én már szedek (93 db)

Én már lassan 1, 5 éve szedek fogamzásgátlót, és aggódok, mert kb. fél éve egyre kevesebb minden hónapban a menstruációm. A mellem is egyre kisebb lesz, és gyakran szédülök. Lehetséges, h abba kellene hagynom a gyógyszer szedését (Lindinette 20)?

Legjobb válasz: Én több,mint 1,5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam,mert az hallottam,hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok,de már kicsvel több van,nah jó még mindig nem sok meg 2,5napig is tart,nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem,de én nem szoktam tõle szédeülni,meg a mellem sem kisebb,inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit,hogy pontosat megtudj!

Én több, mint 1, 5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam, mert az hallottam, hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok, de már kicsvel több van, nah jó még mindig nem sok meg 2, 5napig is tart, nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem, de én nem szoktam tõle szédeülni, meg a mellem sem kisebb, inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit, hogy pontosat megtudj!

Befolyásolja a gyógyszer hatását az idő, amióta szeded? Én már két éve szedem a Mercilont és most Ebben a hónapban az első héten elfelejtettem bevenni egymás után 2 tablettát (az 5. és 6. at).

Legjobb válasz: Akkor itt nem az idõ a fõ szempont, ha kihagytad, akkor kiegészítõ fogamzásgátlást kell alkalmazni, de ezt a tájékoztató gondolom írja. Amúgy hogy mennyire befolyásolja az idõ... Egy barátnõmmel egyszerre kezdtünk kb el szedni, más-más fajta tablettát. Õ azóta is ugyanatz szedi, mert neki nem volt vele gondja, én viszont azóta többször váltottam, mert nem volt megfelelõ a gyógyszer. Ez legtöbbször úgy jelentkezik, hogy a gyógyszerszedési idõ alatt pecsételõ vérzése van az embernek. Olyankor irány a nõgyógyászat, és váltani kell.

Akkor itt nem az idõ a fõ szempont, ha kihagytad, akkor kiegészítõ fogamzásgátlást kell alkalmazni, de ezt a tájékoztató gondolom írja. Amúgy hogy mennyire befolyásolja az idõ... Egy barátnõmmel egyszerre kezdtünk kb el szedni, más-más fajta tablettát. Õ azóta is ugyanatz szedi, mert neki nem volt vele gondja, én viszont azóta többször váltottam, mert nem volt megfelelõ a gyógyszer. Ez legtöbbször úgy jelentkezik, hogy a gyógyszerszedési idõ alatt pecsételõ vérzése van az embernek. Olyankor irány a nõgyógyászat, és váltani kell.

A barátommal mikor csináljuk és még az elején vagyunk de én már elélvezek akkor és később ős is belém élvez lehetek terhes úgy hogy fogamzásgátlót szedek? Mert még nem jött meg és egy kicsit berezeltem, normális válaszokat kérek

Legjobb válasz: Ha normálisan szeded a fogamzáságátlót, akkor nem lehetsz terhes. Egyébként, elmerengtél már azon, miért hívják: fogamzásGÁTLÓ-nak? Nem? Egyszer sem? A kefélés látom megy, a gondolkodás már kevésbé aranypofim...

Ha normálisan szeded a fogamzáságátlót, akkor nem lehetsz terhes. Egyébként, elmerengtél már azon, miért hívják: fogamzásGÁTLÓ-nak? Nem? Egyszer sem? A kefélés látom megy, a gondolkodás már kevésbé aranypofim...
Nem kötekedésnek szántam a mondandómat, de olyan dolgot írtál amivel meghazuttoltál engem!Leírtam h semmi nem 100%os..ezzel gondolom te is tisztában vagy!Csak hozzátettem azt is hogy nekem mégis sikerült teherbe esnem, és te rögtön jössz azzal hogy neked milyen széles az ismeretségi köröd és hogy ott nem esett senki teherbe a bogyók mellett..azt hiszed hogy minden embernek egyforma a szervezete és hogy ugyan úgy reagál a hormonális dolgokra????
Csak egy kérdés: Az a kérdésed, hogy fogamzás gátló szedése mellett lehetsz-e terhes. Pár komment után válaszolsz, amiben ezt írod: "tudom hogy mit jelent a fogamzásgátló de én is ismerek olyat aki így is terhes lett" Most akkor mi a kérdés? Tudod, hogy a fogamzásgátló a fogamzás gátlására való, de tudod, hogy ritkán elõfordul olyan, hogy amellett is becsúszik. Akkor itt mi is a kérdés?
Szánalmas TE vagy, aki érdemi információ helyett kötözködsz, ha már egymás sértgetésénél tartunk... én legalább leírtam hogy ennek az esélye a tabletta rendszeres szedése mellett szinte egyenlõ a nullával. De tudod, ez az internet, a háromfejû huszasikrek mekkája.
Ha csak oltogatni tudod az embereket..akkor egyáltalán minek vagy fent ezen az oldalon??? szánalmas -.-"
7 azaz hét éve szedem a fog. gátlót és fura mód nem lettem terhes, sõt, a nagyon széles ismerettségi körömbõl senki sem lett az fog.gátló szedése mellett. Ezeken az oldalakon persze ilyenkor százávál jönnek elõ azok az emberek, akik persze teherbe estek fog. gátló szedése mellett. Éééérdekes.
Sajnos semmi nem nyújt 100%-os védelmet!De elvileg ha rendesen szeded a tablettákat, akkor nagyon kicsi rá az esélyed!(Bár én beleestem ebbe a kicsi esélybe, mert én is gyógyszert szedtem és állapotos lettem)De ezt nem azért írtam le hogy rögtön arra gondoljál te is! Az meg hogy még nem jött meg, az lehet bármitõl, pl. stressz, felfázás stb. De ha viszont sokáig nem fog megjönni, akkor csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: nem kioktatást vártam hanem normális válaszokat én normálisan szedem a gyógyszert
Kicsiszivem: az akit Te ismersz, azért lett terhes fogamzásgátló szedése mellett, mert nem szedte pontosan. És ha azt állítja hogy mégis, akkor BIZTOS LEHETSZ BENNE hogy HAZUDIK. Világos?
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok igen tudom hogy mit jelent a fogamzásgátló de én is ismerek olyat aki így is terhes lett úgyhogy te se legyél olyan okos
1# Miért kell ekkora parasztnak lenned?? Még sosem hallottál olyanról, hogy tabi mellett becsúszik a gyerek igaz? Okoskodni azt tudsz látom..
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor elvileg nem lehetsz. Mondjuk hallottam már olyat, akinek úgy csúszott be baba, elõfordul. Megoldás: terhességi teszt. Elõfordulási hely: patika, drogéria (gyk. DM, Rossmann) Ár: 500-2000 ft A kívánt eredményt látni: megfizethetetlen.
Ha rendesen szedek a bogyit, akkor nem. Ha nagyon parázol, akkor menj el nõdokihoz biztos ami tuti alapon, de elméletben nem lehetsz terhes. Hány éves vagy? 24/L
Ha gyógyszert szedsz és rendszeresen akkor kizárt a terhességed!
Nem mondtam hogy hazudsz, azt írtam hogy ennek a valószinüsége nagyon kicsi.

Daylette 24 (napos) fogamzásgátlót szedek, miután beszemdem a 24 tabit és a 4 napos szünetnek csak a 4 napján jön meg a menstruáció, vagyis én már ujra kezdem szedni a következő levél gyógyszert mikor épp megjön.!?

Orvos azt mondta hogy idővel hozzáidomul a gyógyszerszünethez a menstruáció megjötte, de 4 hónapja még ugyanugy van.!? Probléma az hogyha nem akkor jön meg a menstruáció amikor a 4 napos szünetet tartom,hanem a 4 ik napon? és tart kb 3 napig miközbe már a következő havi gyógyszert szedem.Attól félek hogy nem hat a gyóygszer.Egyáltalán miből lehet tudni hogy hatásos a gyóygszer? ok,ha nem esek teherbe ,ez világos,de ezt a tesztelési lehetőséget nem akarom kipróbálni,ezen kivül nincs más módja hogy megtudjuk ugye?

Legjobb válasz: Igen.Nem baj,ha az utolsó nap jön meg a vérzés.A lényeg,hogy meglegyen a 4napos szüne és az 5.napon kezd el a következõ levelet.Nembaj ha vérzel közben mikor szeded már a tablettát.Biztos hat a tabletta :) Tesztelni pedig aktus utáni 14.napon érdemes és bármikor nyugodtan tesztelhetsz,lényeg hogy reggeli elsõ vizeletbõl legyen.Amúgy meg a fog.gátló leállítja teljesen a peteérést,ezért nincs esélye teherbe esni!

Igen.Nem baj, ha az utolsó nap jön meg a vérzés.A lényeg, hogy meglegyen a 4napos szüne és az 5.napon kezd el a következõ levelet.Nembaj ha vérzel közben mikor szeded már a tablettát.Biztos hat a tabletta :) Tesztelni pedig aktus utáni 14.napon érdemes és bármikor nyugodtan tesztelhetsz, lényeg hogy reggeli elsõ vizeletbõl legyen.Amúgy meg a fog.gátló leállítja teljesen a peteérést, ezért nincs esélye teherbe esni!

Én már 7-éve szedek fogamzás gátlót megszakitás nélkül! Lehet -e- ebböl probléma? Gondolok én ara pl:nem lesz -e- baj ha gyereket szeretnék? Tri-Regolt szedek! Milyen időnként kell szüneteltetni és meddig?

Legjobb válasz: Hát a Tri-Regola legrosszab tabi szerintem ami létezik. Válassz valami gyengébbet. Azon,hogy kell-e szüneteltetni, megoszlik a vélemény. EGyesek szerint kell legalább 3 évente 3 hónapot, de a statisztika szerint sokan ilyenkor esnek nem várt módon teherbe. A mai gyenge hormontartalmu tabikkal nem kell szünetet hagyni, mert annyira alacsony a hormontartalma, hogy nem halmozódik, sõt a terhesség elõtt sem kell "ürülni" hagyni a szervezetet, annyira gyengék. De a Tri-Regol igen erõs. Szerintem mindenképp válts valami maibbra.

Hát a Tri-Regola legrosszab tabi szerintem ami létezik. Válassz valami gyengébbet. Azon, hogy kell-e szüneteltetni, megoszlik a vélemény. EGyesek szerint kell legalább 3 évente 3 hónapot, de a statisztika szerint sokan ilyenkor esnek nem várt módon teherbe. A mai gyenge hormontartalmu tabikkal nem kell szünetet hagyni, mert annyira alacsony a hormontartalma, hogy nem halmozódik, sõt a terhesség elõtt sem kell "ürülni" hagyni a szervezetet, annyira gyengék. De a Tri-Regol igen erõs. Szerintem mindenképp válts valami maibbra.
szerintem sem a legjobb én is ezt szedem de váltani akarok. Mondanátok tablettákat, ami jó, ti mit szedtek?
Én kismama vagyok, és rengeteg teherbeesõs kérdésnél látom, hogy nem akar sikerülni a baba ezerhónapja, elõtte meg évekig fogamzásgátlót szedett.Én kevesebb mint 2 évig szedtem, sé az elsõ pillanattól beállt 28 napra a ciklusom, és a másodikban jött a baba.(Mondjuk én Miligestet szedtem.)Barátnõmnek az alacsonyhormontartalmút sem heverte még ki a szervezete, pedig szeptember óta nem szedi.Édesanyám meg a triregol utáni elsõ hónapban babás lett hugival.Szóval nagyon alkati kérdés, de van olyan orvos, aki szerintem nem kellene huzamosabb ideig ilyen hormonális szarokat enni.

A németországi torrentezésrõl már elég sokan leírták, hogy veszélyes, mivel gyorsan büntetnek. Ha viszont egy Mo-n letöltött (torrent) filmet megosztanak velem Google Drive-on és én onnan szedem le akkor is fenn áll a büntetés veszélye?

Nekem így a torrent letöltéséhez semmi közöm nem volt.

Legjobb válasz: Nem ismerem a német viszonyokat, így csak általánosságban írhatok. Nem a torrent letöltésért büntetnek, hanem jogdíj megfizetés megkerüléséért. Másszóval, akárhonnan szeded le a filmet illegálisan, akkor is büntethetnek.

Nem ismerem a német viszonyokat, így csak általánosságban írhatok. Nem a torrent letöltésért büntetnek, hanem jogdíj megfizetés megkerüléséért. Másszóval, akárhonnan szeded le a filmet illegálisan, akkor is büntethetnek.

Epilepszias vagyok, 11eves korom ota convulex-et szedek, 150mg-osat, 1-1-2 adagban. Ennek mar 17eve! Esett mar teherbe vki ilyen gyogyszer szedese mellett?

Legjobb válasz: Én nem tudok arról ,hogy a Convulex befolyásolná-e a fogamzásgátló hatását. Igazából el sem olvastam a tájékoztatót, de szerintem nem befolyásolja. Legalább is én nem hallottam még ilyen "balesetrõl".

Én nem tudok arról , hogy a Convulex befolyásolná-e a fogamzásgátló hatását. Igazából el sem olvastam a tájékoztatót, de szerintem nem befolyásolja. Legalább is én nem hallottam még ilyen "balesetrõl".
ezt szeded a fogamzásgátló mellett?
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt szedem fogamzasgatlo mellett! novynette-et szedek!
Anyukám is epilepsziás és õ is convulexet szed '82 óta. Én '89-ben születtem szal lehet teherbe esni convulex szedése mellett is.
Igazi gerinctelen féreg vagy.
A kérdező hozzászólása: Utolso: 1 eves a fia, nem volt semmi ilyenke azota .. Es en szeretem!
Meg tudom érteni, hogy nagyon szeretnél gyereket, de nõ létemre úgy gondolom, hogy nagyon nem tisztességes, amit a pároddal teszel. Egy gyerek egy életre szóló felelõsség, és ezt te is pontosan tudod. Az, hogy te nagyon szeretél gyereket, az szerintem nem jogosít fel arra, hogy valakit akarata ellenére, õt szándékosan becsapva apává tegyél. Igazad van abban, hogy sajnos a sem a fogamzásgátló, sem bármi más védekezési mód sem nyújt 100-os biztonságot, de más az, amikor mindkét fél tisztában van ezzel, és mindketten annak a tudatában szeretkeznek, hogy van (akármilyen kevés) esély arra, hogy megfogan egy nem tervezett közös baba, és más tudatosan, szándékosan átverni ezzel valakit, mert te csak a saját érdekeidet nézed. Gondolom, ha nem éreznéd, hogy ez nem helyes, vagy nem szólalt volna meg a lelkiismereted, akkor nem írtad volna ki ezt a kérdést. A helyedben vagy elmondanám ennek a férfinak õszintén, hogy mire vágyom, és elfogadnám a döntését, vagy szakítanék vele, abban bízva, hogy találok olyan társat, aki velem együtt vágyik egy gyerekre, és akivel fel is tudom nevelni. Mert feltételezem, hogy te is azt kívánnád a saját gyerekednek, hogy ne csak genetikai apja legyen, hanem olyan, aki a hétköznapokban ott van mellette, és szeretetben felneveli.
És a pénze kéne, ha arra kerül a sor, hogy egyedül neveld fel? Gyereknek mit mondanál? Biztos tényleg nagyon szeretheted, ha a szemébe hazudnál, hogy terhes vagyok, de csak véletlenül. :D Már ne is haragudj, de önzõ vagy, és alattomos. Szuperül indul ez a friss kapcsolat, úgy tûnik van mire alapoznotok a késõbbieket. Mert úgy tûnik nem vele tervezel hosszútávra. És nyilván magadról is megvan a véleményed, ha már most visszakozol, hogy "egyedül is felnevelnem". Ezek szerint Te elhagynád magad? :D
Pont azért. Egy nem várt gyerek után sokan csinálják. Igen? Én akit szeretek, annak nem "intézkednék" így a háta mögött.
Undorító vagy. Ha gyereket akarsz menj el spermabankba, de átverni és így magadhoz láncolni egy férfit nagyon gci dolog. Ha meg nem szükséges hozzá, hogy felneveld, kérd meg, h csináljon neked gyereket, vagy megkérsz mást, biztos lesz elég jelentkezõ. De átverni undorító dolog, ha valóban összejönne, én a halálod kívánnám.
Mennyire rosszindulatú itt a legtöbb hozzászóló.Én is ugyanezt tenném a helyedben, ha már 34 éves lennék!Apával, vagy apa nélkül az mindegy, de gyerek az kellene!
A kérdező hozzászólása: Utolso , koszi! Utolso elotti, majd egyszer visszaut amit kivansz , vigyazz.
Sosem fogok így viselkedni. Igyekszem erkölcsösen élni az életem, és a legrosszabbat kívánom azoknak, akik tönkre akarják tenni mások életét. Fõleg, ha ezt szándékosan csinálják.
Na majd ha ti lesztek a kérdezõ korában, és nem lesz még gyereketek, akkor átgondoljátok a helyzetet, és nem fogjátok elítélni egy percig sem!
ennyi erõvel a postás is csinálhatna egyet....
Igazából pro és kontra is sok igazság van a dolgokban, de azért más bizalmával ennyire visszaélni, fõleg felnõttként.. legalább nyomatékosítsd benne, hogy a bogyó sem 100%, vegye komolyan. Ha még így sem foglalkozik a témával (óvszer), és terhes leszel, neki is lesz benne bõven felelõssége, de szerintem erkölcsileg nagyon nem helyes pont egy kisgyerekessel megtenni. Friss de szeretem.. mást is tudnál, akinek még nincs gyereke, talán jól is alakulna, ezen azért gondolkodj el.
Én apa nélkül nõttem fel egyáltalán nem volt poén.. sõt olyan dolgok hiányoznak az életembõl ami szinte soha nem pótolható emiatt. Akarsz birtokolni egy gyereket de nem nézed hogy az jó -e az apjának és a gyereknek. Egy picit sem egoista? És amikor meg megszorulsz anyagilag akkor meg elõkapod az apasági keresetet? Hááát fair ez?
De röhögnék, ha csak emiatt lennél vele, de nem tudnád, hogy vaszektómiája volt :D
Szerintem a kérdezõnek nincs joga ekkor felelõsséget rakni senki nyakába, ha a párja nem akar gyereket alattomos, gonosz és a gyerek szempontjából kifejezetten kegyetlen húzás teherbe ejtetni magát. Ez, hogy õ szeretné nagyon önzõ hozzáállás, egy másik ember életét határozza meg, rengeteget számít a család hogy, honnan jön az ember a látott mintákat viszi vagy szándékosan nem viszi tovább, de neki mindig is az lesz a normális az alap (mégha tudja is ésszel, hogy nem így van). Hogy lenne képes valaki egybetartani egy családod, sokmindenrõl lemondani sokmindent megbocsátani úgy hogy egy alapvetõ kérdésben sem tudja háttérbe szorítani és/vagy logikus érvek alapján felülírni a saját vágyit. Szerintem sehogy. Ez a hozzáállás csak könnyeket fog okozni ha lesz egyáltalán család, mert szerintem apuka le fog lépni, a gyerekkel esetleg tartja majd a kapcsolatot de jó eséllyel nem marad együtt azzal a nõvel aki így átverte. Egyedül is felnevelné, aha könnyebb mondani mint megtenni. Ha meg már az anyagiaknál tartunk a pasit kötelezné gyerektartásra? Ha igen az gerinctelen húzás, nem akart gyereket és õ abban a tudatban volt hogy védekeztek, ha nem kötelezné azzal meg a gyerek érdekit csorbítja.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy megoszlanak a velemenyek. Koszi annak, aki tamogat! Nem akarom " megfogni " a pasit, egyedul is felnevelnem. Neki mar van egy gyereke, az is csak " veletlen " lett. Meg kicsi, heti 1 napot tolt az apjaval. Erdekes egyebkent, mert az elso szexnel ami 3 hettel az elso randi utan volt, csak ugy siman, mindenfele vedekezes, kerdes nelkul csinaltuk. Nem kerdezte meg, hogy szedek - e gyogyszery vagy akarmi. Akkor most ki is a felelotlen ?! Gyogyszer mellett is teherbe lehet esni, es epp most hosszabb tavon antibiotikumot kell szednem, igy az is megvsltoztathatja a hatast ... Ennyi idosen szeretnek gyereket, es eddig nem volt szerencsem a ferfiakkal, az idobol pedig nem akarok kifutni!
Az elsõvel értek egyet.
Szerintem egy gyereket jobb ha közös egyetértés alapján hozzátok meg.
Undormány. Amúgy mit mondanál majd errõl pár év múlva a gyerekednek?
34 évesen érthetõ ha már szeretnél, de így elég gáz. Ha igazán szeretnéd megbeszélnéd vele és nem becsapnád.
Hiába lennél terhes, én tuti otthagynálak.....
Ha gondolod, írj!
Az ilyen nõk miatt nem bíznak meg a rendes férfiak már senkiben sem!
Ha tényleg hajlandó vagy egyedül is felnevelni, akkor lelked rajta. Viszont én inkább megpróbálnám megbeszélni a pasival. Elhiszem, hogy 34 évesen már nem akarsz várni, meg úgy érzed, sürget az idõ, de ez így akkor sem fair.
Én egyetértek a kérdezõvel abszolút!Hiába okoskodnak itt a többiek, hogy elhagynának egy ilyen nõt, én ebben nem vagyok annyira biztos.Ráadásul írja is a kérdezõ, hogy akár egyedül is felnevelné. Simán eljátszhatod neki, hogy véletlenül egyszer kihagytál egy tabit.....szerintem az anyaság a legfontosabb dolog egy nõ életében!
Az unokatesómat is így fogta meg egy nála 10 évvel idõsebb csaj....mostanra már az esküvõjüket tervezgetik
És ha otthagyja az anyát h felnevelje egyedül ( ami valószínû lesz), Akkor a gyereknek ha megkérdi miért nincs apja mit mondasz neki? Oké az anyaság a legfontosabb de ebben a gyerek is szerepet játszik az õ jõvõjét kell egy anyának szem elõtt tartania és ez nem más mint egy normális család ahol apa anya jelen van! Ez rettentõen fontos! Ezzel szerintem mindent elmondtam.
És azok mit mondanak, akiknek az apjuk börtönben van, vagy megcsalják a feleségüket és elválnak?Vagy akik szimplán [email protected]ák azt hogy született egy gyerekük? Nem látok nagy különbséget.
22-es ez mindig addig érthetõ még te is 34 évesen mindenáron gyereket szeretnél, de ha mondjuk lenne egy fiad és azzal csinálnák ezt meg, akkor azért egész más lenne a véleményed. Szerintem a gyerek az 2 embernek a közös döntése kellene hogy legyen, beszélje meg vele, és ha a férfi nem akar gyereket, akkor ne csapja már be, hanem akkor menjen spermabankba és akkor vállalja be egyedül azt a gyereket.

Keresztapukámnak volt egy kisebb mûtéte. Nem altatták, csak érzéstelenítõ injekciót kapott. Azóta szörnyen fáradt és szédül, kóvájog a feje. Ennek már néhány napja. Mi történhetett?

Legjobb válasz: Ha helyi érzéstelenítõt kapott nem igazán lehet köze egymáshoz a kettõnek,az már kiürült a szervezetébõl. Valami más lehet sz oka. Vérnyomása,cukra milyen?

Ha helyi érzéstelenítõt kapott nem igazán lehet köze egymáshoz a kettõnek, az már kiürült a szervezetébõl. Valami más lehet sz oka. Vérnyomása, cukra milyen?

4 hónapja szedek fogamzásgátlót, eddig teljesen elfogyott a levél tabi, de ennél maradt 7db és megjött. Lehet valami baj?

Sziasztok! Aki tud segíteni bent annak köszönöm.

Legjobb válasz: Mivel 3 hónapig mondják normálisnak az ilyet, én elmennék dokihoz és megkérdezném, mitõl lehet ez, lehet gyenge neked a gyógyszer...de ez csak tipp. Az a biztos ha orvoshoz elmész.

Mivel 3 hónapig mondják normálisnak az ilyet, én elmennék dokihoz és megkérdezném, mitõl lehet ez, lehet gyenge neked a gyógyszer...de ez csak tipp. Az a biztos ha orvoshoz elmész.
Menj vissza az orvoshoz, 4 hónap szedés után ez nem normális.
kihagytad a 7 napos szünetet?
A kérdező hozzászólása: 4. havi levélnek kéne elfogyni. itt milyen szünetet kéne tartani?
Minden levél után kell 7 napos szünetet tartani, ilyenkor kell megjönnie.
A kérdező hozzászólása: igen persze. amikor elfogy akkor szünet. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!