Találatok a következő kifejezésre: Én már nem értek. Most (41 db)

Lehet mensi alatt és most is peteérésem? Légyszíves nézzétek meg a görbémet, mert én már nem értem. Most lesz csak peteérésem?

A melleim a ciklus 4. napjától fájnak, pedig mindig csak peteérés után szoktak.

Legjobb válasz: Szerintem, 9-10. én volt ovulációd...

Szerintem, 9-10. én volt ovulációd...

Hááát én már nem értem. Most miért csinálja ezt? Mi baja van?

17/L vagyok és kb. 2,5-3 hónapja alakulgat valami egy 24 éves sráccal. Eleinte minden jól ment, mondta h menjünk el randizni, beleegyeztem, de még nem volt semmi. Folyamatosan beszéltünk, minden nap, s a múlt héten, mondta, hogy eljön hozzám, de nem értem rá akkor. Kés?bb még nagyon aranyos volt, de utána rám sem írt, nem is beszéltünk, pedig már úgy megszoktam.... :(

Legjobb válasz: nem kell félned, mert már tutira nincs remény

nem kell félned, mert már tutira nincs remény
A kérdező hozzászólása: Azóta már beszéltünk és olyan cuki volt... nem akart elengedni...1 óráig búcsúzkodtam. :DDD És olyan cukin nézett....wáááhhh megõrülök tõle. :DD
Szerintem várj egy hetet, mintha nem is érdekelne. Foglald el magad, találkozz a régi barátnõiddel, menj el moziba, tanulj, érezd jól magad, kösd le magad, mintha egyáltalán nem hiányozna. Ha utána sem jelentkezik, akkor keress mást. Lehet, hogy valami miatt tényleg nem ér rá- csak nem akar vele terhelni, vagy egyszerûen látja hogy túl lelkes vagy irányába és ez lelohasztja. Viszont ha éreztetnéd vele, hogy Neked nem olyan fontos õ, hogy akár minden ujjadra találsz más pasit, akkor felkelted az érdeklõdését, küzdeni vágyását. De lehet hogy nem ez van. Lehet hogy jobban megismert téged és valami nem tetszik neki Benned. Ez lehet félreértés is, meg pontos ítélet is részérõl.
A kérdező hozzászólása: Utolsó!! Egyik az, hogy nem én másztam rá, nem én kerestem õt meg, nem én tettem meg az elsõ lépést. Már 1-2 éve szemezgettünk, dumáltunk, de csak most éerünk el idáig. A másik az, hogy nem vagyok egy kis csitri, sõt túl gyerekesnek tartom a korban hozzám illõket. A suliban is mindig az idõsebbekkel voltam, mert nem bírtam a kis hülyéket. A harmadik, egy barátnõ/barát nem nyûg a másik nyakán. Nem azért akar(hat) engem, hogy a problémáimat, halgassa, hanem mert talán érez valamit, de úgy látom te csak magadból indultál ki.... Amúgysem vagyok egy anyagiad típus.... ami kell azt a szüleimtõl kérem, nem egy pasitól... Jahh és most ezt nem nagyképûségbõl mondom, de nem vagyok csúnya...sõt sokak szerint elég szép vagyok. Meglátott, megkedvelt és most ismerkedünk... Egyébként azóta beszéltem vele...elfoglalt volt, sok volt a munkája...és most már elég biztos vagyok benne, hogy lesz belõle valami...
19:26 os vagyok.még egy dolog lenne, h kicsit felnyíljon a szemed.egy 24 éves értelmes gyerek, azon gondolkodik sztem, h jusson elörébb az életben, mind munkában, magánéletben, /õt vszínû nem anyuci tartja el/.más vágya nem is lehet széles-e világon, minthogy korodbeli lányokba fektesse pénzét, idejét energiáját, olyan lányokba akiknek nem köszönhet semmit az életben, nem tettek érte semmit, de az elvárások az eget verik, és ilyeneket kérdeznek.olvasd el kétszer.na mostmár kezdet érteni miért való korodbeli hozzád?
hát 23 éves létemre még egy 19 éves lány is fiatal lenne nekem.nem véletlen van az a dolog h korodbelit keress!akkor talán nem kérdezne hülyeségeket egyik fél sem.17 éves létedre az ilyen kérdésekkel magadat írod csak le az értelmes emberek szemében.azt nem kérdezted meg az elsõ orgazmusod után, h kell elélvezni??ez kb ilyen szintû kérdés.az is nagy gond sztem, h a mai fiatalok kicsit korán érzik magukat érettnek.az érettség nem azt jelenti h 11 évesen tudod mi az a szex, és 13-4 évesen csinálod is.
hívd már el az isten szerelmére:D ha tetszel neki akkor most nem mondja ...:D 1Xmég tényleg közbejöhetett vmi, de ha õ is akar vmit akk most elmegy!mégis mit veszítessz?
A kérdező hozzászólása: Szerintem eddig azért nem találtam meg az igazit, mert akik korban illenek hozzám, azokat gyerekesnek tartom. Az idõsebbektõl meg félek, hogy nehogy csak arra kelljek nekik. De ezt vele nem érzékeltettem... Csak az a furcsa, hogy amikor tegnap ráírtam, akkor nem mutatta, hogy már nem akar semmit, sõt méginkább magába bolondított....
Dettó ugyenez volt velem (24/F) is, õ (17/L) keresett meg engem... Egy ideig türelmes voltam, de aztán belefáradtam. Lehet, hogy rosz öttlet volt egy 17 évessel kezdenem, többnyire komolytalanok.... Persze ez most nem rád vonatkozik, vannak kivételek, ahogy te is biztos az vagy. Remélyem megtalálod az igazit... :)
A kérdező hozzászólása: Már én is elhívtam egyszer, de akkor meg õ nem ért rá. Amúgy meg mikor ráírtam, akkor olyan volt, mintha semmi sem történt volna, olyan volt mint régen. Egyébként meg õ keresett meg és õ tette meg az elsõ lépést, szóval nem én másztam rá.
te miért nem irsz neki?
Szerintem sincs sok esély arra, hogy ebbõl lesz valami. Ha annyira kellenél annak a fiúnak, akkor hidd el, hogy érdeklõdött volna irántad.
leeht azthiszi, h. csak szórakozol bvele, mert sosem érsz rá... hívd most el te, vhová!
A kérdező hozzászólása: Jajj és köszönök minden hasznos tanácsot!!!

Na akkor most mi van? Én már nem értem a pasikat! Szakitottunk a barátommal már több mint egy hónapja, összejött egy másik csajjal:S!

Vasárnap este beszéltem vele msn-en és mondtam neki,h megpróbálom nem keresni többet err? ?,h én se érzem úgy mindig,h nem akar hallani rólam!meg,h ammennyire mondta,h szeretett az úgy is volt és ezért isa fáj neki ennyire!meg h enhéz lesz neki,h elfelejtsen...!De könyörgöm ezek szerint csak szeret!vagy én értem félre???De akkor miért jó neki,h most szenvedünk külön-külön???Lécci segitsetek!hogy szerezzem vissza!

Legjobb válasz: Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.

Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.
hmm...
Õ szakított vagy te dobtad? Meddig jártatok? Hány évesek vagytok? kicsit írj még, úgy többen tudnak hozzászólni
A kérdező hozzászólása: õ szakitott velem!3hónapig jártunk együtt és olyan szerelem elsõ látásra fíling volt...:) !Õ 23, én 18!
A kérdező hozzászólása: Én is képes lennék összejönni, egy másik sráccal már csak azért is, h felejtsek!Szerintem még szeret, mert mondta, h neki is fáj és szenved, h igy alakult!És h még mái napig nem tudja, hn h lenne a lejobb, mert csalódott bennem!!!
Nem tudom mit tettél, hogy csalódott benned. De sztem a legnagyobb szemétség járni valakivel csak azért, hogy jelejts. Gondolj bele, hogy érezheti magát szegény srác amikor megtudja, hogy csak azért jártál vele, hogy felejts.


Most én már nem értem. Mit is lehetne akkor tenni?

Sziasztok! Én egy 25 éves lány vagyok. Egy egyszer? és közhelyes problémával fordulok felétek, amit sajnos nem tudok megoldani. Talán ez nem is probléma, csak egy olyan helyzet, amit lehet hogy önz? módon, de meg szeretnék oldani.

Legjobb válasz: ha barátnõje van akkor vagy kivárod amíg otthagyja, vagy elkezdessz vele kavarni úgy hogy van barátnõje is. én inkább kivárnám azt amíg esetleg szakít vele. ha belédszeretett akkor úgyis otthagyja a barátnõjét elõbb utóbb. én nem állnék be harmadiknak egy kapcsolatba.

ha barátnõje van akkor vagy kivárod amíg otthagyja, vagy elkezdessz vele kavarni úgy hogy van barátnõje is. én inkább kivárnám azt amíg esetleg szakít vele. ha belédszeretett akkor úgyis otthagyja a barátnõjét elõbb utóbb. én nem állnék be harmadiknak egy kapcsolatba.
Várj türelemmel. Ha érdekled a pasit, lépni fog. Ne tégy se kevesebbet, se többet annál, mint ami egyébként is jön: tehát ha összefutnátok valahol, vagy találsz egy programot, ami szerinted érdekelné, akkor ne szaladj el, meg jaj, nem hívom el, nem beszélek vele, mert van barátnõje, hanem várd ki a végét. Nem õ lesz az elsõ férfi a földön, aki elhagyja a barátnõjét. Teljesen egészséges, ha most a saját vágyaidat tartod szem elõtt és nem a barátnõ helyébe képzeled bele magad, hogy jaj szegényke.
Ha a párom egy másik õvel oldja meg a problémát ahelyett h ketten oldanánk meg akkor annak a kapcsolatnak már veszett fejsze nyele.És lehet x leht b de ugyis félre megy egy másik nõvel, én sose a harmadikat hibáztatom hanem magamba nézek h mit toltam el?
Ez is igaz, viszont ahogy nincs tökéletes ember, úgy nincs tökéletes kapcsolat sem (szerintem) és az a nagy különbség, hogy mi (nõk) a párunkkal próbáljuk megoldani a prooblémákat, õk meg általában egy másik nõvel :S
Igen részben igazad van mert a férfi nem ugy mûködik mint a nõ felkéne fogni.De ha nincs baj akkor álalában a pasik se lépnek félre.Ha meg már kifelé tekintget vmeylik fél ott igenis vmi nem oké.Engem is csaltak, meg aztán beláttam hogy én is ludas vagyok kicsit, és ha nem hanyagolom el és nem csak a hülye tanulás jár a fejembe akkor nem a legjobb barátnõm ágyába mászott volna.
Az utolsó elméletével csak az a baj, hogy a pasik akkor is félrelépnek, ha semmi gond a kapcsolattal. (lepontozhat, akinek ez nem tetszik, de attól még igaz marad)
Várj még addig amig teljesmértékben kidobja a kolonc nõt, és akkor lendülj be.Igy fair mindenkivel szemben, és még csak lese szólhatnak h kapcsolat rombolo vagy, bár vélemyénem az egy pocsolya kapcsolatba sose a harmadik személy zavar be.
most biztos nem fog tetszeni amit írok, de akkor is leírom. az egy dolog , hogy bejössz a pasinak és érdeklõdik de attól még kapcsolatban van mással. és akár tetszik akár nem te vagy a 3. addig míg el nem hagyja a barátnõjét. ha egyáltalán elhagyja... lehet hogy csak egy kis kaland kell neki. ha komolyan akar valamit tõled akkor tiszta lappal fog indulni és otthagyja a barátnõjét. egy rendes felelõsségteljes pasi ezt tenné.
"Ne a válaszokra válaszolj..." ez egy ördögi kör :-D
Ma 08:10-es nem tudtad h nem illik beleszólni mások kommunikációjába?Próbálj a kérdésre és csak a kérdésre válaszolni, remélem nem túl nehéz feladat neked és menni fog. "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!" Azért bemásoltam ha nem olvastad volna.
Ez a 85%-os nem itta meg a kávéját??? Normális választ adtál, erre tök normálisan reagált is a kérdezõ. Erre elkezdesz hömbölögni. Amúgy meg nincs igazad, azért, mert a pasi kapcsolatával baj van, még nem biztos, hogy a kérdezõvel való kapcsolatával is baj lenne, sõõõõt. Kérdezõ: Bemehetsz harmadiknak is egyenlõre a kapcsolatba, ha akarsz, de akkor készülj arra, hogy lehet, hogy te sérülsz és csak egy futó kapcsolat maradsz...
Te ne csinálj semmit, amíg õ nem jön rá, melyikõtökkel akar lenni.
Valószínûleg valami nicsen rendben a kapcsolatával, de nem akarja azért még felrúgni. Kellett talán neki a megerõsítés, hoy teszhet valakinek a barátnõjén kívül is, vay egyszeráen a te vonzerõ olyan aminek nem tudott elennállni adott hangulatában. Hiszen a következõ alkalommal nem volt semmi. Szerintem, te ne csinálj semmit. Rá ne mássz, mint ahogy eddig sem tetted. Õ mondta el, hogy van barátnõje? És mit mond, akkor mit akar tõled? Én még a szavaknél jobb problémamegoldót sosem láttam. Legegyszerûbb beszélgetni vele errõl... Egyébként meg. Egyetértek azzal, hogy nem szép dolog belerondítani mások kapcsolatába...de! Ha te semmit nem csinálsz õ me eyértelmûen akar valamit, akkor ott nem te vagy az aki ezt a kapcsolatot tönkreteszi. Én majdnem pont így jöttem össze a férjemmel, most 14 hónapos a kislányunk.Csak annyi különbséggel, hogy mindketten párkapcsolatból léptünk ki a másikért. Jó döntés volt.Nálunk is közös dolok voltak, egyszerre kimondott szavak, sokszor mondatok. Egy csók, más semmi (de azt a csókot abba sem akartuk hagyni), és aztán vívódás, és szakítások mindkét oldaról...
Nézd teljesen mindegy, h ki mászott rá kire, akkor is te vagy az a bizonyos harmadik.Amugy meg választ vártál és kaptál is, ez az én véleményem.Ha valaki nem olyat ír amit hallani akarsz akkor már kikéred magadnak?NORMÁLISAN válaszoltam, az hogy ez neked nem tetszik az már más kérdés.Máskor ird oda, hogy csak az írjon aki igazat ad nekem, mert nem viseled el a kritikát.
A kérdező hozzászólása: Én nem zavarok bele más kapcsolatba. Nem én másztam rá a ffira, hanem õ ismerkedett meg velem. Az meg természetes, hogy ha valaki nekem tetszik, akkor nem játszom az álszentet. Igen is. Nekem õ tetszik és remélem, hogy lesz valami. Az igaz, hogy bizonyos dolgokkal számolni kell és oda kell figyelni, mert korántsem jó a helyzet, de akkor is én azért szeretnék a vágyaim után menni.
Miért kell belezavarni egy kapcsolatba?Neked jó lenne ha a pasid csalna?Tudom kettõn áll a vásár, de én nem kezdenék ilyennel, ha a mostani nõjét megcsalta téged is megfog.Sokan buták, azt hiszik majd mellettük változik egy pasi, de ez nagy tévedés.Én komolyan rosszul vagyok az olyanoktól akik foglalt emberrel kezdenek, miért nem várod meg, hogy szabad legyen?
Kemény lesz, de igaz: amíg egyértelmûen nem közli veled SZÓBAN, hogy mit akar tõled, addig tekinstd úgy, hogy nem akar semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Most jó dolgok történtek a napokban. Elhívott engem egy programra a térre is és utána az edzésén is ott voltam. Bemutatott mindenkinek :) Szóval hm. Én tényleg normálisan reagáltam mindenre szerintem. Nem csak azokat a válaszokat fogadom el, amit hallani szeretnék. Örülök, ha õszinték vagytok. Senkinek se egyforma a véleménye, de hát ezért is társalgunk :)
Én a hipster tinilányoknál látom mostanában leggyakrabban..
Szerintem elég egyszerû jel ahhoz, hogy baromi sok mindent szimbolizáljon. Például a nõt, nõiességet is ez jelképezi. Aztán google szerint még muládhára csakra, az anyagba való törekvés, a levegõ, az elsõbbségadás kötelezõ, a víz, az ördög vagy sátán, a Magyar Kézilabda Szövetség zászlaja, satöbbi jelképe is. Attól függ, honnan nézzük, milyen értelemben.
A kérdező hozzászólása: 
A kis "hipster" önimádó, "jajj de egyedi vagyok" r*bancok azért használják, mert a 30 second to Mars nevû zenekarnak ez a jele.
a háromszög a Pink Floyd jele, nem a 30STM-é

Most akkor ez hogy van, én már nem értem?

Volt egy srác,aki nagyon szeretett volna járni velem,de

Legjobb válasz: DEHOGY JÁRJ VELE! Abból látszik,hogy jószívû vagy, hogy ezen eleve elgondolkodtál. Meg kell mondanod neki,hogy a belõ tulajdonságai sem vonzóak és nem akarsz belekezdeni egy olyan kapcsolatba ami nem alapulna õszinte érzéseken,mert hosszútávon ezzel õ sem jár jól.

DEHOGY JÁRJ VELE! Abból látszik, hogy jószívû vagy, hogy ezen eleve elgondolkodtál. Meg kell mondanod neki, hogy a belõ tulajdonságai sem vonzóak és nem akarsz belekezdeni egy olyan kapcsolatba ami nem alapulna õszinte érzéseken, mert hosszútávon ezzel õ sem jár jól.
"Ha bemegyek egy boltba, és sütit szeretnék venni, van több fajta, akkor azért kiválasztom azt, amelyik a legszimpatikusabb, nyilván nem kiválasztom a legolcsóbbat, mert nekem mindegy mit eszek." Ez alapján én vagyok a Csokító :D Ronda és finom.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak kicsit kellemetlenül érzem magam, mert itt mindenki elhordja mindennek az olyan lányokat, akik nem akarnak csúnya pasival járni. Mondjuk nem számít mások véleménye, csak elgondolkodtató, ez a felfogás, meg mint írtam, sokat hozzá teszik, hogy nem jó pasik, de csúnya lány nekik sem kell. Vagy ez csak egyszerû álszenteskedés? Kicsit megsajnáltam a srácot, de sajnálatból nem lesz párkapcsolat, szerelem meg még úgysem :( DE természetesen nem hülyítem, mondtam hogy megpróbáltam, de én csak barátként tudok rá tekinteni, viszont tovább erõszakoskodik, mondván hogy idõ kell, meg majd kialakul, ne lökjem el. Ahhh, most én érzem magam szarul.
Te rohadt aranyos vagy :) De most a sarkadra kell állnod. Én a helyedben megmondanám neki, hogy ne erõszakoskodjon , mert ezzel csak azt éri el, hogy barátként sem tudsz rá tekinteni. Egyébként a szépség eléggé relatív fogalom, lehet, hogy ennek a fiúnak akkora orra van mint egy elefántnak, de egy lánynak épp így tetszik.Csak azért mert ez a lány nem te vagy ne érezd magad rosszul.
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes választ :) igyekszem senkit sem megbántani, oviban, és általánosban nagyon magas voltam, és fogszabályzóz viseltem, ami miatt mindig piszkáltak most egyesek véleménye szerint szép lány vagyok, de tudom milyen, ha valakit piszkálnak a külseje miatt
Persze, mind tudjuk , hogy ez szar, de a naiv világban élés is az. :)
Kiséreld meg magadat adni! Nem megjátszani a rámenöset vagy a szolid figurát. Talán bejön. Sok sikert!
Nem minden nõ egyforma :) . Kinek ez jönne be, kine az, úgy tûnik, te minden alkalommal melléfogtál, és nem a megfelelõ "maszkot" vetted fel.. Mondok egyet: légy önmagad, ne játssz meg semmit. Nekem pl személy szerint ez jön be.
A kérdező hozzászólása: félre értitek, ez egy nõnél volt, és nem játszottam meg magam egyszer sem igazából.mindegyik én voltam.
Szerintem lehet alapból nem jöttél be neki ha már így alakult. Vagy nem tetszett neki a szerepcsere. De ezer més ok is lehet, amit te ne látsz, mert õ meg nem mondja meg. Amúgy végleg vége a dolognak?
A kérdező hozzászólása: nincs még nincs vége.szeretjük egymást, csak sokszor azt veszem észre hogy nem tetszik neki, és egyszer szóvá is tette.akkor váltottam a másik énemre, akkor meg az volt a baja.
Ugyanez már többször elõfordult velem is. Sajnos abban a csajban nem mozgattad meg azt a bizonyos, behatárolhatatlan "szikrát". (Ami amúgy annyit jelent részükrõl, hogy nem jössz be nekik külsõre.) Ez van, menni kell a következõre, nincs jobb tippem.
Rámenõs pasit senki nem szereti.Az ilyen pasik kihisztizik a sexet meg az együtt járást utána a csajok dobbantanak.Az aranyközépút a megfelelõ!!

Most akkor mivan? én már nem értek semmit.

Van egy fiú aki már régóta tetszik..és nem rég rájött erre..azóta többet beszélgetünk..volt,hogy 6-7órákat végig beszélgettünk.Találkozgattunk..aztán tegnap este is találkoztunk..ölelgetett meg minden..tiszta aranyos volt..és haza kísért..és a buszon megcsókolt. Úgy lesokkoltam,hogy azt is elfelejtettem,hogy hogyan kell smárolni. Aztán azóta nem beszéltem még vele. Ezt úgy érzem megkéne beszélnem vele,hogy most akkor járunk vagy mi van? tudom,hogy attól,hogy megcsókolt attól még nem járunk,de akkor mégis mért tette ezt? ..hogyan beszéljem ezt meg vele? mit mondjak neki? köszönöm. 15/L

Legjobb válasz: Megmondod,hogy jól érezted magad vele meg tök jó, hogy ilyen sokat dumáltok és nagyon jól esett mikor megcsókolt. Õszintén elmondod, h jól érzed magad vele és akkor a történtetek tekintse úgy,hogy együtt vagytok? Mert neked ez jött le...semmi extra ha találkozgattatok jól érztétek magatokat és vagytok olyan viszonyba akkor természetes, hogy ezt megkérded. 20L

Megmondod, hogy jól érezted magad vele meg tök jó, hogy ilyen sokat dumáltok és nagyon jól esett mikor megcsókolt. Õszintén elmondod, h jól érzed magad vele és akkor a történtetek tekintse úgy, hogy együtt vagytok? Mert neked ez jött le...semmi extra ha találkozgattatok jól érztétek magatokat és vagytok olyan viszonyba akkor természetes, hogy ezt megkérded. 20L

Én ezt már nem értem. Most akkor mi van? Mit kellene tennem?

Ma az egyik lány osztálytársam elhívott találkozni kettesben, mert sok ideje volt a buszáig. Mást is hívhatott volna, de ? feltétlenül velem akart találkozni. Nagyon jót beszélgettünk, közben végig a szemembe nézett tág pupillákkal, és mosolygott, végig piszkálta a telefonját, vagy a kabátját.. viszont benyögte, hogy van neki egy idéz?jeles kapcsolata, és pár hét múlva mennek kettesben egy hétvégére azzal a csávóval. Elszomorodtam akkor. Mikor vége volt a "randinknak", azt mondta, hogy szívesen megismételné velem. Viszont puszit nem adtunk egymásnak. kezdeményeznem kellett volna ezt? hogyan?

Legjobb válasz: ha tetszik kezdeményezz, ha csak idézõjeles kapcsolata van akkor meg simán egymásra találhattok:)

ha tetszik kezdeményezz, ha csak idézõjeles kapcsolata van akkor meg simán egymásra találhattok:)
A kérdező hozzászólása: De elmennek pár héten belül a másik sráccal egy hétvégére...:(
De lehet hogy a hétvégéjük után dobja a srácot, vagy még elõtte. Kezdeményezz! Érd el hogy beléd szeressen! Bókolj neki, vegyél neki kisebb ajándékokat, sétálj vele esténként a parkban vagy a vízparton, vagy valami olyan helyen, ahol csak egymásra figyeltek. :)
Hát nem tudom. Én nem randizgatnék olyan fiúval akinek kapcsolata van, még ha idézõjeles is. Döntse el mit akar. Nem szeretem az olyan embereket akik nem mernek kilépni egy kapcsolatból addig, míg nem találnak mást. Miért kell kapcsolatból kapcsolatba lépni? Vagyis pontosabban, miért kell addig keresni míg van vkije?! Akkor dobja ki és legyen veled. Sztem tök nem fer a csajtól. Velem nem játszadozna az fix. De Te tudod.
A kérdező hozzászólása: Csak én már belezúgtam egy ideje a csajba...
Lehet, hogy féltékennyé akar tenni a lány, ezért mondta azt a hétvégés dolgot. Én a helyedben vennék egy nagy levegõt és rákérdeznék a lánytól, hogy mit akar (tõlem)? Akkor már muszáj lenne színt vallani. Így lehet, hogy hónapokig elszórakozik veled (míg vár a buszra), miközben nem is akar tõled semmit csak az egóját növelni.

Ebből most mit vesztek ki görbeszakik? Mert én már nem értem?

Minden nap csak egy két csepp van de nekem ha megjön akkor ömlik. De tegnap este felébredtem arra hogy az egész pocakom szúrt. Az mit?l lehetett és így felugrott a h?m? De volt egy tesztem ami halvány pozitív volt de utána csináltam Gabrielt és csak a csíknak a helye látszott. Most nem értem az egészet:(

Legjobb válasz: Orvost javasolok, mert hormonproblémának tûnik... Ne legyen igazam, de nem jó jel, ha így ugrál a hõd.

Én küldtem a 2 görbét. Az elsõnél azt írták nem volt peteérésem, a másodiknál viszont szerintem volt.
A kérdező hozzászólása: nincs görbém másik most kezdtem el vezetni az elsõt
Orvost javasolok, mert hormonproblémának tûnik... Ne legyen igazam, de nem jó jel, ha így ugrál a hõd.
Namégegyszer: van elõzõ havi görbéd?
Elõzõ adsz egy kis magyarázatot, miért nem jó az elsõ?Clostis hónapban összejött a baba?
Én is azt gondolom, hogy nem volt peteérésed. Majd az orvos többet mond.
A kérdező hozzászólása: megyek hétfõn dokihoz. De akkor miért volt halvány pozitív tesztem?
Szerintem se volt peteérésed, én is orvost javaslok!
ez egy peteérés nélküli hónap..
A csík helye, a szellemcsík volt, az negatívot jelent.A halvány piros vagy rózsaszín az terhességet. Voltál dokinál?Mert ez a görbe nem jó :(
Elõzõ havid nincs? NEm lehet, hogy már mensi elõtt terhes lettél? Nem esett le a hõd, hanem folyton magasan van...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!