Találatok a következő kifejezésre: Én már nem (3630 db)

Oké, én már nem akarok senkit, de hogy fogadjam el?

Hogy fogadjam el, hogy nem kellek senkinek? Mert oké, megértettem, de nem tudok túllépni rajta. Ennek meg így semmi értelme.

Legjobb válasz: Ez így van, vagy van ennek valami oka hogy nem kellesz és változtatni kell ezen, vagy tényleg olyan dologról van szó amirõl nem tehet az ember és nem is változtatható. Sajnos vannak ilyenek... :( Én is sokáig voltam így, senkinek nem kellettem egy lány sem akart tõlem semmit, hiába kedveltek engem, hiába voltak velem kedvesek, hiába voltunk el, de mint pasi nem kellettem neki, csak egy barát. Akkor ugye rájöttem hosszú idõ után amikor már úgy voltam vele hogy fejbe lövöm magam, hogy változtatni kéne. Nekiálltam sportolni, leadtam 20 kilót, kigyúrtam magam. És mivel elég csöndes ember voltam meg az egész város ilyennek ismert, így kerestem új munkahelyet messzebb elutaztam, elköltöztem innen. Apám akkor már nem élt, anyukám külföldön volt, és ott is ragadt a párjánál így én is léptem, eladtam a családi házat amit apámtól örököltem, anyám lakása ahol laktam kilett adva albérletbe, elmentem messzire és teljesen új életet kezdtem. Önmagam maradtam csak közvetlenebb lettem. Egybõl lettek új, jobb barátaim, egybõl lett barátnõm. Hamarosan már apa leszek 28 évesen ami hatalmas nagy boldogság. És a múltamat egy az egybe otthagytam, anyámon kívül már senkivel nem beszélek, még a nagyapámmal sem aki szintén tehet arról hogy el lett szúrva pár évem, mert mellette nõttem fel sokáig és alkoholista még a mai napig is. Én új éltet kezdtem és sokkal jobb mint az eddigi. A páromon kívül senki sem tudja milyen volt az elõzõ életem igazából. Anyósomékkal nagyon jól kijövök, új baráti körbe vagyok, plusz a párom barátnõi is kedvelnek. Teljes változás volt és megérte.

Ez így van, vagy van ennek valami oka hogy nem kellesz és változtatni kell ezen, vagy tényleg olyan dologról van szó amirõl nem tehet az ember és nem is változtatható. Sajnos vannak ilyenek... :( Én is sokáig voltam így, senkinek nem kellettem egy lány sem akart tõlem semmit, hiába kedveltek engem, hiába voltak velem kedvesek, hiába voltunk el, de mint pasi nem kellettem neki, csak egy barát. Akkor ugye rájöttem hosszú idõ után amikor már úgy voltam vele hogy fejbe lövöm magam, hogy változtatni kéne. Nekiálltam sportolni, leadtam 20 kilót, kigyúrtam magam. És mivel elég csöndes ember voltam meg az egész város ilyennek ismert, így kerestem új munkahelyet messzebb elutaztam, elköltöztem innen. Apám akkor már nem élt, anyukám külföldön volt, és ott is ragadt a párjánál így én is léptem, eladtam a családi házat amit apámtól örököltem, anyám lakása ahol laktam kilett adva albérletbe, elmentem messzire és teljesen új életet kezdtem. Önmagam maradtam csak közvetlenebb lettem. Egybõl lettek új, jobb barátaim, egybõl lett barátnõm. Hamarosan már apa leszek 28 évesen ami hatalmas nagy boldogság. És a múltamat egy az egybe otthagytam, anyámon kívül már senkivel nem beszélek, még a nagyapámmal sem aki szintén tehet arról hogy el lett szúrva pár évem, mert mellette nõttem fel sokáig és alkoholista még a mai napig is. Én új éltet kezdtem és sokkal jobb mint az eddigi. A páromon kívül senki sem tudja milyen volt az elõzõ életem igazából. Anyósomékkal nagyon jól kijövök, új baráti körbe vagyok, plusz a párom barátnõi is kedvelnek. Teljes változás volt és megérte.
Ha azon gondolkozol, hogy el tudod-e fogadni ezt, akkor még igenis megvan benned a remény, hogy valahol a világban ott vár rád a hercegnõd/herceged. Most nagyon nehéz lehet, de jön a nyár, próbálj meg ismerkedni. Ha bátortalan vagy utazz el egy olyan helyre, ahol nem ismernek, bulizz, szólítsd le ott a kiszemelted. Nem tudom az elõzményeket, de lehet, hogy neked most a névtelenség homálya kell a kapcsolatteremtéshez. Ha bátor vagy, akkor vágj bele kihívóan a dologba, és változtasd meg a keresztneved, képzeld bele magad egy magabiztos csábító szerepébe, aztán mindent bele! Kezdd el nézni az Így jártam anyátokkal címû sorozatot, ahol Ted éveken keresztül keresi a Nagy Õ-t. Annyit megsúgok, hogy a végén megtalálja, szóval te se add fel. ;)
Én is így érzek sokx, én most azon vok, h kiderítsem, mi lehet a gond...én már arra gondolok, h vmi negatív hullámokat terjeszthetek magam körül...elfogadni nem lehet, inkább tenni kell vmit ellene....olyan nincs, h senkinek nem kellesz....
ezt nem lehet elfogadni, mert az ember társas lény. Inkább tegyél valamit magadért.
Utolsó vagyok: Szóval az idõset úgy értsd hogy 20-25 között. És igazából ne törõdj bele semmibe, mert úgyis jön majd valaki aki felborít mindent. :)
Jelenleg én is így vagyok, nagyon rég beszélgettem már lánnyal, közösségi oldalakon sincs se "like" semmi. Bár nekem volt már kapcsolatom, de akkor is... Csak idõsebb lányokkal vagyok jóba, a fiatalokkal nem igazán érzem jól magam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm harmadik Válaszoló! Igazad lehet, csak az a baj ezzel a reménnyel, hogy az az igazság belefáradtam. Mert éveken keresztül úgy keltem fel, hogy na majd ma, este meg jött a csalódás. Én egyébként nagyon kitartó ember vagyok szerintem, de egy idõ után valahogy értelmét veszti, és azt veszem észre, hogy erre megy el az energiám. Bulizni járok, pont tegnap voltunk, persze semmi, de valahol ezt tekintem a "normálisnak". A sorozatot ismerem, tényleg jó :D Csak hát a filmek és a "valóvilág" nem mindig fedik egymást. De köszi azért!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is második válaszoló, örülök, hogy így alakult :) Én közvetlennek nagyon közvetlen voltam/vagyok, de ettõl függetlenül biztos velem van gond. A gimiben sem volt semmi, aztán elkerültem az ország másik felébe egyetemre, ahol rengeteg ismerõsöm, barátom lett, de párkapcsolat terén nulla, pedig hetente többször eljárkáltunk ide-oda. Fõleg az elsõ 1-2 évben. Most haza kell költöznöm (falu) hát ha itt a "nagyvárosban" nem volt semmi, akkor most se számítok semmire. De oké, tényleg felfogtam, hogy "selejt" vagyok, csak el kellene fogadnom, mert így nehezen koncentrálok másra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én szeretném elfogadni, mert nem látok reális esélyt arra, hogy változzon a dolog. 23 leszek, és eddig soha senkinek nem kellettem még. Pedig ha azt nézem, hogy az elmúlt 8 évben mondjuk nem a négy fal között ültem. Úgyhogy oké, én megértem, biztos nem vagyok elég szép, vagy nem tudom, de most nem is ez a lényeg, hanem maga a kérdés.
3. válaszoló vagyok: 18L, és eddig nem volt senkim. Szerettem volna, hogy legyen, de egyik sráccal sem jött össze a gimiben. Mintha láthatatlan lennék. Nyárra viszont nagy terveim vannak: a teljes megújulás. Elkezdek sportolni, remélem fogyni is fogok, megújítom a ruhatáram (eddig inkább fiús stílusom volt), talán még új frizurát is vágatok, megpróbálok kontaklencsét használni, többet mosolyogni, nyitottabbnak lenni a világra, aztán jöhet szeptembertõl az egyetem. :)

Már eggyüt vagyunk lassan egy éve nagyon szeretjük egymást én már nem vagyok szűz de ő még az én már nagyon szeretnék sexelni de ő nagyon ellene van :s . Mi tegyek?

csajok hogy lehetne meg gy?znöm??? segítsetek légyszives

Legjobb válasz: Hát hallod, nekem legelsõ kapcsolatom másfél évig tartott szexmentesen. Legelõször csaj mondta, hogy nem akarja elsietni, mondom oké természetesen. Eltelt pár hónap, mondta hogy majd fél éves "évfordulónkon". Persze ebbõl se lett semmi. Aztán jött az egy éves évforduló, ebbõl se lett semmi, majd tovább húzta az idõd. Hát én nagyon szerettem, nehéz volt szakítanom vele. De én úgy voltam vele, hogyha másfél év után se bízik bennem, akkor utána se fog. Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy te igenis bízol benne és bízzon õ is benned, ugyanis a szerelem alapja a bizalom, és ha 1 év alatt sem jutott odáig a csaj, hogy bízzon benned, akkor én azt mondom hogy felesleges tovább folytatni, még ha te szereted is :( sajnálom

Hát hallod, nekem legelsõ kapcsolatom másfél évig tartott szexmentesen. Legelõször csaj mondta, hogy nem akarja elsietni, mondom oké természetesen. Eltelt pár hónap, mondta hogy majd fél éves "évfordulónkon". Persze ebbõl se lett semmi. Aztán jött az egy éves évforduló, ebbõl se lett semmi, majd tovább húzta az idõd. Hát én nagyon szerettem, nehéz volt szakítanom vele. De én úgy voltam vele, hogyha másfél év után se bízik bennem, akkor utána se fog. Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy te igenis bízol benne és bízzon õ is benned, ugyanis a szerelem alapja a bizalom, és ha 1 év alatt sem jutott odáig a csaj, hogy bízzon benned, akkor én azt mondom hogy felesleges tovább folytatni, még ha te szereted is :( sajnálom
Szerintem inkább neked kellene felfognod hogy 16 évesen nem biztos hogy elakarja veszíteni a szüzességét még. Attól hogy neked ennyire dughatnékod van arról nem õ tehet. A szerelem meg sokkal többet kibír mint hinnéd. Ha szereted akkor vársz ha nem akkor hagyd el és a lánynak is jobb lesz és te is dugdoshatod a farkad ahova akarod.
és mi van akkor, ha akar várni még 1 évet? jó h nem 16 éves korában szexel, gyerekfejjel..
õ fogja érezni hogy mikor áll rá készen mint testileg s lelkileg. ne legyél egy rámenõs agyatlan. ha azért elhagynád mert nem akar akkor húzz el
Ez mind szép és jó, csak nem így mûködik egy párkapcsolat. Érdekes én másfél évet vártam, aztán a következõ csávójával érdekes 1 hónap alatt eljutottak a szexhez. Ha egy csaj ilyen sokáig vár, akkor ott valami nincs rendben, én azt mondom. És ez a szöveg hogy várjunk amig a csaj készen nem áll oltári nagy baromság.
semmit ne erõltess, egy lánynak fontos az elsõ, és neki az nem túl jó lelikelg, ha azt érzi, hogy kényszerítik.
miért lenne gond?? nem mindenkinek az az 1. dolga, h ágybaugrik vkivel.. ne legyél már nevetséges :) )
1. Ne nyaggasd a csajt, mert nem segít. Mire van a petting? Annyi módja van az aktuson kívül az örömszerzésre, miért nem fedezitek fel egymás testét, érzékiségét? A szex nem "bedugom"-mal kezdõdik! 2. Egy szexuálpszichológus nyilatkozta egyszer a tv-ben, hogy az a lány, amelyik arra hivatkozik, hogy majd ha ennyi, meg annyi idõs lesz, az nem szerelmes. Egy szerelmes vágyik szerelme érintésére.
v nem lehet hogy a másikkal azért jutott el olyan hamar odáig mert attól félt hogy õ is el fogja hagyni emiatt... sztem ha 16 évesen még nem akar sexszelni azt megértem, 16 az elég fiatal, ha csak kicsivel lenékk prûdebb még viszaküldeném micimackót olvasni sex helyett XD
hany evesek vagytok?? várj, tippelek.. te 14 - 15.. õ meg 18??
A kérdező hozzászólása: HALLOD nekem úgyan ezt mondta a csj hogy várjunk 6hónapot ...de ebõl se lett semi és most meg azt mondja várjuk meg az 1évet
A kérdező hozzászólása: kösszíí......ezzel én így voltam egy ideig , de most már nem tudom mit tegyek
Mindenképp...A szerelem sokat kibír, eltûr :) Persze csak ha nem felszínes.
A kérdező hozzászólása: szerinted egy igaz szerelem ki birja ezt???
Lehet hogy te megérettél rá, ezekszerint õ nem.Mindt már mondtam "türelem" :)
A kérdező hozzászólása: fiúúú vagyok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: 16évesek vagyunk .....de szrintem már megéretünk ráá ...am aki nem tud normális választ adni az maradjon kusba szerintem , az oldalnak nem az lényege hogy ilyen béna bunkók be írkáljának
Ne akard gyõzködni csak finoman közeledj, mindíg menj egy kicsit közelebb a célhoz, de csak addíg amég engedi.(türelem..)
rántsál kettõt a rudin és feküdj le
v helyére 14:08-at akrtam írni XD ez van ha lasabban nyomom a ctrl-t mint a v-t XD bocsi :S

A baratom szuz (20f), nekem mar volt egy hosszutavu kapcsolatom, igy en mar nem vagyok az. Szeretnem olvasni az otleteiteket, mivel tudnek kedveskedni es orokke emlekezetesse tenni az elso egyuttletunket? !

Szeretnem ha nagyon tetszene neki az elete elso szeretkezese. Mit mondotok?Eddig azert nem volt baratnoje,mert az igazit varta,a nagy Ô-t,es ugy hiszi bennem megtalalta.Kerlek titeket,adjatok valami jo kis tanacsot amivel emlekezetesse varazsolhatom az estet!Kedd este lesz a varva vart pillanat.Valaszotokat koszonom! 19L

Legjobb válasz: Szia. Nálunk is ez volt a helyzet, hogy én szûz voltam a barátnõm pedig nem. A lényeg hogy legyél türelmes vele és ha esetleg nem megy neki vagy nem úgy akkor is biztasd és segítsd. Az elsõ együttlétkor próbálj kicsit irányítani de meglátod hamar belejön (tapasztalat :)) és hagyd hogy kicsit õ is irányítson. Nem tudom, hogy milyen beállítottságú a barátod, mondjuk én nem szeretek az ágyban "semmit csinálni", ez már az elsõ együttlétünkkor is megmutatkozott és hamar átvettem a vezetõ szerepet. A lényeg hogy figyelj rá, figyeld mit szeretne, esetleg elõtte kérdezd meg tõle, hogy milyen pózban szeretné, stb stb. Remélem segítettem :) Minden jót!

Szia. Nálunk is ez volt a helyzet, hogy én szûz voltam a barátnõm pedig nem. A lényeg hogy legyél türelmes vele és ha esetleg nem megy neki vagy nem úgy akkor is biztasd és segítsd. Az elsõ együttlétkor próbálj kicsit irányítani de meglátod hamar belejön (tapasztalat :) ) és hagyd hogy kicsit õ is irányítson. Nem tudom, hogy milyen beállítottságú a barátod, mondjuk én nem szeretek az ágyban "semmit csinálni", ez már az elsõ együttlétünkkor is megmutatkozott és hamar átvettem a vezetõ szerepet. A lényeg hogy figyelj rá, figyeld mit szeretne, esetleg elõtte kérdezd meg tõle, hogy milyen pózban szeretné, stb stb. Remélem segítettem :) Minden jót!
Fiú vagyok, szerintem az a legfontosabb, h megértõ legyél vele, és próbálj meg irányítani. Ha esetleg hamar elsülne, akkor nyugtasd meg, nehogy emiatt kellemetlenül érezze magát :D Ja és egy sexy fehérnemü is sokat dob a dolgon.
21:46 vagyok és igen legyél szexi és vadító, de ne támadd le! fõleg ha kicsit félénkebb típus vagy ha nem vagytok régóta együtt. ne érezze azt, hogy te vagy a szexragadozó õ meg az ártatlan áldozat :) inkább azt érd el, hogy nagyon felizguljon és kívánjon téged és hogy õ legyen a ragadozó, te pedig az áldozat :)
am nem tom az ilyen parasztok mi a fas.zért nem megy az anyát bas.ztatni!!!:) )) am meg szerintem csípd ki magad 1 laza sztriptíz netán megfürödtök kettesben:) a többi meg megy magától:) 16/f
dugj fel neki egy kozákpisztolyt. örökké emlékezni fog rá, garantálom...
mefürödj meg addig egyszersem és a székeltedet kend szét a mejjeden akkor tuti nem felejt el
Utolsóval egyetértek. Ne érezze teljesen azt, hogy te már mindent tudsz, mert mégis õ a férfi. Szóval segíts neki, de hagyd kibontakozni, érted :D 20f
A kérdező hozzászólása: aranyosak vagytok, hogy ilyen biztatast adtok :) koszonom az ertelmeseknek!
21:52es vok és türelmesnek kell vele legyél, és csábisd el ugy ahogy van gondolom ez könnyû lesz!
Nekem 1 tapasztalatom volt ezzel kapcsolatban! Mi nagyon kivántuk egymást!És azt hittem eldurran 2perc alatt nem igy lett!Mig õ elment én addig 5ször élveztem el!
"am nem tom az ilyen parasztok mi a fas.zért nem megy az anyát bas.ztatni!!!:) ))" bocs, de egy ilyen hülye kérdésre mit lehet írni? elég emlékezetes lesz neki ha csak simán szexelnek.
jajj de bunkók itt egyes emberek.. szexi fehérnemû egy kis vetkõzõs tánc súgd a fülébe , hogy szereted.. és minden jó lesz. 20L

Na akkor most mi van? Én már nem értem a pasikat! Szakitottunk a barátommal már több mint egy hónapja, összejött egy másik csajjal:S!

Vasárnap este beszéltem vele msn-en és mondtam neki,h megpróbálom nem keresni többet err? ?,h én se érzem úgy mindig,h nem akar hallani rólam!meg,h ammennyire mondta,h szeretett az úgy is volt és ezért isa fáj neki ennyire!meg h enhéz lesz neki,h elfelejtsen...!De könyörgöm ezek szerint csak szeret!vagy én értem félre???De akkor miért jó neki,h most szenvedünk külön-külön???Lécci segitsetek!hogy szerezzem vissza!

Legjobb válasz: Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.

Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.
hmm...
Õ szakított vagy te dobtad? Meddig jártatok? Hány évesek vagytok? kicsit írj még, úgy többen tudnak hozzászólni
A kérdező hozzászólása: õ szakitott velem!3hónapig jártunk együtt és olyan szerelem elsõ látásra fíling volt...:) !Õ 23, én 18!
A kérdező hozzászólása: Én is képes lennék összejönni, egy másik sráccal már csak azért is, h felejtsek!Szerintem még szeret, mert mondta, h neki is fáj és szenved, h igy alakult!És h még mái napig nem tudja, hn h lenne a lejobb, mert csalódott bennem!!!
Nem tudom mit tettél, hogy csalódott benned. De sztem a legnagyobb szemétség járni valakivel csak azért, hogy jelejts. Gondolj bele, hogy érezheti magát szegény srác amikor megtudja, hogy csak azért jártál vele, hogy felejts.

Hogyan viselitek a dackorszakot? Akarom, enyém, nem stb. Én már nem tudom hogyan kezeljem? Ti mit csináltok?

Legjobb válasz: Én elég rosszul viseltem, de igaziból csak az ordítás és a hiszti zavart. Az "akarom" helyett mindig "kérem, szeretném" volt a részemrõl és bevált, õ is ezt mondta. Nem igazán volt irigy sem, sõt. Viszont a "NEM", az kiborító és kezelhetetlen dolog. Amikor már sokféle opciót ajánlottam fel és azértsem, akkor nincs tovább. Nálam az egyszerû erõfölény vált be, hogy akkor viszont az lesz, amit én akarok, ha semmi sem jó, és erre persze jött a sírás. Aztán elmúlt...:)Most ennek semmi nyoma

Én elég rosszul viseltem, de igaziból csak az ordítás és a hiszti zavart. Az "akarom" helyett mindig "kérem, szeretném" volt a részemrõl és bevált, õ is ezt mondta. Nem igazán volt irigy sem, sõt. Viszont a "NEM", az kiborító és kezelhetetlen dolog. Amikor már sokféle opciót ajánlottam fel és azértsem, akkor nincs tovább. Nálam az egyszerû erõfölény vált be, hogy akkor viszont az lesz, amit én akarok, ha semmi sem jó, és erre persze jött a sírás. Aztán elmúlt...:) Most ennek semmi nyoma
A kérdező hozzászólása: Meddig tartott? Engem a hiszti és a nyafogás nagyon zavar, szinte alig tudom elviselni!
Egész óvodás korban :) De "csak" hiszti, nem volt nyafogós.

Én már nem tudom elviselni, hogy így viselkedik. Hogyan mondjam meg neki?

Barátom katona és hozzászoktam már, hogy néha mogorva, de ez mostanra kezdett gyakorivá válni. Sokkal többször vezeti le rajtam a feszültséget, mindig engem ugráltat, ha valamit rossz helyre rakok, akkor is én vagyok a hibás. Mondtam már neki, hogy egy kicsit vegyen vissza és ne én csináljak mindig mindent, de ez sem segített sokat. Most is azt mondta, hogy ha még egyszer megemlítem, akkor lesz ennél nagyobb bajom is. 25/N

Legjobb válasz: Egyszerûen szakíts.Ennek már nem lesz jó vége. Megzizzent szegény.Ami elég gyakorik

Egyszerûen szakíts.Ennek már nem lesz jó vége. Megzizzent szegény.Ami elég gyakorik
Nõvéremnek ilyen barátja volt, õ nem vetett véget a kapcsolatnak. A barátja zsarnokoskodott vele, mindent elvárt, hogy a hátsója alá tegyék. Nõvérem nem bírta se lelkileg, se testileg az elvárásait, de annyira szerette, hogy nem bírt véget vetni a tortúrának. Akkor telt be a pohár, mikor kibújt a szög a zsákból, és verni kezdte az említett férfi. Szóval, én azt mondanám, inkább tanulj más hibájából, és ne saját károdból jöjj rá, hogy mit hibáztál. Üdv: Gyopárvirág
Jézusom. Szakíts amíg nem késõ :( ne haragudj hogy ezt írom, de én már nem bírnék ki ilyen fenyegetést.
Beszéld meg vele, hogy ne fenyegessen, de ha a fenyegetései gyakoribbá válnak, akkor viszont még a tettlegesség elõtt hagyd ott.

Ki vagyok, én már nem tudom mit tegyek (szobatisztaság)?

Annyian annyifélét tanácsolnak és már tényleg nem tudom mikor teszek valamit helyesen. :(( Gyermekem: 3éves elmúlt, lány. Amit eddig tettünk az ügy érdekében: letettük a pelust nappalra,(már előtte is sokat volt bugyiba, már az előző nyáron is próbálkoztunk, de semmi eredmény nem volt akkor se) rengeteget ráteszem a bilire, sokat beszélgetek vele a dologról oldottan lazán, nem szidom le, türelmes vagyok. De azt hiszem kész elfogyott a türelmem. 1,5 hete napi 8-10-12 nadrágot, bugyit cserélünk, állandóan bilizünk, eredmény NULLA (Még egyzser nem pisilt bele). Ma már sajnos nem bírtam és leszidtam, kiakadtam. Egész nap tartogatja a pisit, már rosszul van, topog, kínlódik, nem akar bilizni, nem akar az udvaron legugolni, szépen lassan folyamatosan eregeti be a gatyába, vagy csak folyik a lába szárán, üvölt, szenved! Pisis az egész lakás, nem hallgat rám, kértem szépen, kértem ajándékozást beígérve,figyelem eltereléssel, mese, játék, semmi eredmény, mentünk WC-re -nemjó, mentünk bilihez - nem jó, másik bili - nem jó. Most akkor vegyem elő a pelenkát, mert abba tuti kipisili magát, vagy nézzem ahogy szenved, kínlódik? Tanácsoljátok sokszor, hogy maradjon csak a pisiben rájön majd....hát nem, próbáltam elvan benne, néha odajön és közli, hogy pisis a naci...ennyi. Én már kész vagyok, semmire nincs időm, megfőzni alig tudok, a lakás fut. Itt van még az egész nyár igaz, de mennék vissza dolgozni juliustól, a dédivel marad itthon, aki nem fog a témával különösebben foglalkozni. Szeptembertől meg óvoda!

Legjobb válasz: azt írod, még soha nem ment a bilibe a pisi. lehet ott a gond, hogy nem sikerül neki enélkül összerakni a képet. mi is így kezdtük, aztán berágtam, jól beitattam teával, rá fél órával ráültettem a bilire, mondtam most azon kell ülnie kicsit, én meg olvastam neki mesét és belepisilt :) na akkor megértette mit is szeretnék és onnan már könnyen ment. tudom, nem szabad erõltetni, de ha ennyi hiányzik nálatok is, akkor csak meg kéne valahogy oldani az elsõt! ha mást nem, legyen csupin, és mikor látod, hogy már pisil, akkor ültesd rá

azt írod, még soha nem ment a bilibe a pisi. lehet ott a gond, hogy nem sikerül neki enélkül összerakni a képet. mi is így kezdtük, aztán berágtam, jól beitattam teával, rá fél órával ráültettem a bilire, mondtam most azon kell ülnie kicsit, én meg olvastam neki mesét és belepisilt :) na akkor megértette mit is szeretnék és onnan már könnyen ment. tudom, nem szabad erõltetni, de ha ennyi hiányzik nálatok is, akkor csak meg kéne valahogy oldani az elsõt! ha mást nem, legyen csupin, és mikor látod, hogy már pisil, akkor ültesd rá
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem már tõle sokszor, de nem válaszol rá, hogy miért nem megy a pisi. Legtöbbször úgy van, hogy megkérdezem, szeretnél pisilni a bilibe? - igen a válasz, tehát nem kényszerítem, erõltetem! Én már nyitottam meg csapot, öntöttem vizet a másik bilibe, hogy abba meg a baba pisil, volt pisi meg kakamanók mese, már annyi mident bevetettem, de eddig nem jött össze.
de ha megkérdezed tõle hogy MIÉRT nem pisilt bele a bilibe ha utána közvetlen bepisil a bugyiba? és ha a bili közelében mikor ül rajta megnyitnád a csapot?akkor mégnagyobb az inger...lehet csak egyetlen siker kéne hogy lássa nem lesz semmi baj ha a bilibe engedi el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Az én kislányom amúgy már jól elüldögél a bilin (ennyit elértem, hogy nem emelgeti a popóját állandóan), csak a pisit nem tudja vagy nem meri beleengedni, még akkor se ha nagyon-nagyon kell neki. Most egy kicsit békénhagyom, pihentetjük a dolgot...aztán....nem tudom....
Az én kislányom is félt a bilitõl, meg a wc-re se mert ülni. Megvettük az Elmos dvd-t címe Felejtsd el a pelust Elmo. 2 napig nézte és Õ maga hozta a bilit hogy bele akar pisilni. Egy próbát megér....
Én nem vinném, oké, hogy visszaadtad a pelenkát, de most egy idõre tényleg hagyd õt békén, és Te is nyugodj meg!! Gondolom hogy Te vagy frusztrált a szobatisztaság miatt- de ne legyél, nem fog így maradni a lányod!! Nyugi!! Nyugodjatok meg mind a ketten- és adj egy kis idõt a kislánynak!! Szeptemberig még nagyon sok idõ van, lehet egy hónap mulva már csak emlék lesz a pelenka.
A kérdező hozzászólása: Kitaláltam egy mesét a dologhoz, de semmi, nem sikerül neki. Most visszadatam rá a pelenkát, mert nagyon hûvös lett az idõ. Azon gondolkodom, hogy elvigyem a Nevelési Tanácsadóba...szerintetek? Mást már egyszerûen nem tudok tenni...
Azért én azt mondanám, hogy nem biztos, hogy érti a pisi és kaki dolgot. Tudod, nagyon sok kisgyermek, mint a tied, fél attól, hogy megválik attól, ami a sajátja, például a pisi és a kaki, és fél elengedni. Ezért írtam, hogy találj ki egy mesét a kaki és pisibarátokról... Amúgy nem lehet, hogy az ovitól stresszel, izgul, hogy milyen lesz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, kedves utolsó! Lehet én is visszaadom a pelust, mert már jól meg is fázott, nálunk a lakás még elég hûvös. Csak reménykedni tudok, ha bejön az igazi nyári meleg akkor talán már õ is akarni fogja, mert most úgy néz ki csak én szeretném a szobatisztaságot! Nem rossz ötlet, hogy meg kéne próbálni hátha más tudna rá hatni. Csak az a baj a mamák így is állandóan piszkálják, hogy már mekkora, miért nem bilibe pisil... stb.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2-es, eddig így csináltam, szó nélkül ment az átöltözés. Sokszor nagyon nehéz volt szó nélkül csinálni, amikor már a tizedik nadrág tiszta pisi. ma jutottam arra a szintre, hogy kiakadtam. Elmentünk a buszmegállóba a tesó elé, 5 perc tõlünk, vittem kisnadrágot, bugyit ha ba leset lenne...erre nagybalesetet produkált, annyira kínos volt, ott a sok ember én meg hámozom le a cuccot róla...ááá ez volt a mai nap csúcspontja, de már csak nevetek rajta...akkor sírni tudtam volna!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! A kislányom tudja és érti, hogy mire való a bili és a wc, soha nem zárkóztam be elõle, mióta járni tud mindig jön utánnam a wc-re. Ma rengetegszer bepisilt, lehet felfázott, mert sokat öltöztettem és sokszor alul nem is volt rajta semmi (gondoltam hátha akkor ráül a bilire, ami ott van mindig a közelében). Az a baj, hogy amikor már nagyon kell neki, akkor nem akarja kiengedni és szenved tõle, nyûgös, sír, olyankor nem bírom a bilire tenni, mert nem akarja, ma is csak hisztizett, hogy vegyem fel és minden alternatívát elutasított! Ma egyébként kb. fél deci összejött a bilibe, amit nagyon megünnepeltünk, megdícsértem, ráadtam a tiszta ruhát és 5 perc múlva már az is tiszta pisi volt. Hát õszíntén örülök, hogy vége ennek a napnak....
Hát mi kitaláltun kegy mesét a pisirõl és a kakiról. Röviden: hogy nagyon szeretik a pisik és a kakik a barátaikat, akik a csatornában laknak, és azért kell oda pisilni(bilibe, WC-be), hogy nyugodtan elússzanak a barátaikhoz. játszani. Stabil WC-szûkítõvel, csúszásgátlóssal próbálkozzatok. Vagy a bilit sikeres pisi után hadd ragassza fel kedvenc matricáival. Most ennyi ötletem van.
3 éves akkor már meg tudná mondani hogy miért nem szól nem?vagy hogy miért nem akar a bilibe pisilni, egy 3 éves van ennyire értelmes nem? amig kisfiam nem járt bölcsibe, nála se értünk el semmit, ott látta a többiektõl, és onnantol "rájött" mit kérünk tõle.Csak vidd magaddal ha mész, és mondd meg neki, hogy te is a wc-be pisilsz, ne zárkozz be elöle, mert azt is olyan "fura" dologként élné meg lehet.
2. vagyok, bocsánat, nem olvastam át, de remélem így magánhangzók nélkül is érthetõ......
diõvel=idõvel
Szerintem meg ott a probléma, hogy érzi rajtad, vernyt futsz az diõvel, semmi mára nem figylsz igazán egész nap, csak erre. Próbálj meg 2-3 napig erõt venni magadon, tkp. szó nélkül öltöztesd át ha pisi, ne is említsd neki a bilit/WC. Illetve ami nálunk abszolút bejött, az a reggeli ébredés utáni bili. Amikor 10 óra alvás után száraz pelussal felébred, nyilván nem tudja már sokáig tartogatni az összegyûlt pisit, szépen szelíd szóval bírd ülve maradásra, biztosan fog produkálni.
Ez is lehet egyfajta DAC, hogy ha nem is erõszakosan, de állandóan anyuka rajta van a bilis témán, és ezért a kislány csak azért sem... Talán, ha nem látja rajtad az állandó nem erõszakos erõltetést- akkor lehet magától is elkezdi majd a bilizést. Elhiszem, hogy nem erõlteted egyébként, de lehet, hogy egy sima Kislányom, megpróbálunk pisilni a bilibe? kérdést is annak vesz, akármilyen kedvesen kérdezed. Kitartást neked is, hidd el, meg fog oldódni ez a kérdés!!
Telefonáld le, vagy netezd el.. ha nincs net csomagod megrendelve kb. 5 perc alatt lefogy az összeg
"összevesztek a szülei és én már nem érdeklem" Hol itt az összefüggés?
kisebb szünetekkel? Már ebbõl gáz az egész. Felejtõ

Volt már valakinek ilyen? 3 nődokinál is voltam, mindegyik tagadta, hogy a fogamzásgátló miatt van, de én már nem hiszek nekik.

Azelőtt nem volt ilyen problémám,de mikor a Jangee-t kivonták a forgalomból, felírta az orvosom a Yasminelle-t. Amikor a másfeledik héten jártam a szedésében, furcsa ütögetést éreztem a hüvelyemben, és tágulást. Ehhez társult ráadásul szinte egész napos nemi izgalom, szerencsére, az már csak ritkán van. Mikor ülök, semmi gond, de ha felállok,és gyalog megyek vhová, húzódást érzek, szárazságot, mintha a gravitáció tépné a hüvelyemet.Csak Lidocain krémmel bírom elviselni a napokat, és ez már négy hónapja keseríti meg az életemet. Kivel fordult ez elő? Mitől lehet? Kihez forduljak, aki segíthet rajtam? Ha tudtok erről valamit, kérlek, írjatok, mert már élni sincs kedvem, annyira elkeseredett vagyok.Csak egy levelet szedtem be a Yasminelle-ből, utána visszaálltam a régi gyógyszeremre, és mégsem múlt el, másfél hete pedig már abbahagytam a fogamzásgátlót, nem szedek semmit.

Legjobb válasz: Igazából a Yasminelle és a Jangee ugyanaz, én inkább arra tippelek, hogy elkaphattál egy fertõzést, a gombák tényleg könyebben elszaporodhatnak a fogamzásgátló szedése alatt. Mennyi ideje szedtél már fogamzásgátlót, elõtte voltak menstruációs zavaraid, hormonális zavarra utaló jelek?

Igazából a Yasminelle és a Jangee ugyanaz, én inkább arra tippelek, hogy elkaphattál egy fertõzést, a gombák tényleg könyebben elszaporodhatnak a fogamzásgátló szedése alatt. Mennyi ideje szedtél már fogamzásgátlót, elõtte voltak menstruációs zavaraid, hormonális zavarra utaló jelek?
Ez fertõzés, gyulladás, nem tabletta. Semmi köze a tablettához, bármennyire szeretnéd ezt hinni. Nem Lidocain kell, hanem gyógyszer.
A fogamzásgátlóknak elég sok mellékhatása van, de mindenkinél máshogyan, és más mértékben jönnek ki ezek a tünetek. De valóban van hüvelyszárazság a lehetséges mellékhatások között. Ez nem jelenti, hogy biztos attól van, de elõfordulhat. Az orvos meg persze azt szeretné, hogy minél több foggátlót szedjél be, mert õt a gyártók nagyon jól megfizetik. Elég régóta szeded már a bogyót, lehet, hogy a szervezeted ezzel jelezte, hogy elege van és szünetet kér. Veszíteni nem veszítesz ha megpróbálod, hátha elmúlik a dolog. De lehet, hogy pár hónapot várnod kell mire tisztul a szervezeted. A hüvelyszárazságon kívül más furcsa tüneteid voltak? Pl hõhullámok? Mennyi idõs is vagy?
Elsõ vagyok, nem laikus és bocsi, de sokszor kiakaszt, hogy minek kér tanácsot az ember, ha nem fogadja meg és csak azt a választ hajlandó elfogadni amit õ elõtte már kiguglizott. Sajnálom, hogy ez rajtad csattant. Javaslom, hogy menj el általános sebészeti kivizsgálásra is!
Szerintem ez keringési probléma, lehet, hogy kialakult egy értégulat a hüvelyedben.Ezen kívül lehet valamilyen hüvelyszárazság-érzést okozó fertõzésed is, pld.gomba.
Én hét éve szedem a Yasminelle-t, 2 szünetet tartottam már, soha semmi bajom nem volt tõle. Amúgy ha három orvosból háromnak nem hiszel akkor nem tudom, mit vársz a laikusoktól...
Sebészeten gazdagodtál valami okossággal?
A kérdező hozzászólása: Igen, a sebészet is eszembe jutott, csak más nem említette rajtad kívül, köszönöm ezt az ötletedet is!
A kérdező hozzászólása: Ma 7:19-esnek: 27 éves vagyok, nincsenek hõhullámaim, csak ez a borzasztó húzódó érzés, amit leírtam, olyan, mintha egy csomó vér a hüvelyem köré tolult volna. Más tünetem jelenleg nincs, és akkor érzem leginkább, ha megyek. Ha leülök, megszûnik a rossz érzés. Nagyon nehéz így takarítani, fõzni elvégezni a mindennapi teendõimet, sokszor már felállni sincs erõm, csak ülni. Elsõ válaszolónak: semmi gond, csak azért esett rosszul, mert már 4 hónapja szenvedek, és 3 orvos próbál meggyõzni arról, hogy semmi bajom, hiába mondtam, hogy márpedig van.Ezért fordultam inkább hozzátok segítségért, egyébként pedig semmi bajom az orvosokkal, csak ettõl, amitõl ennyire szenvedek, nem tudnak megszabadítani, az egyik a 3-ból pedig nem is akart. Kijelentette, vizsgálat nélkül, hogy semmi bajom, és ezeket a tüneteket csak beképzelem magamnak...(???) Utoljára a Lactofeel-t próbáltam ki, de az sem használt, pedig az fertõzésre is jó, és elég drága volt. Próbáltam a Protexin Gynophillust is, Canestent is, egyik sem vált be. Köszönöm, hogy visszaírtál, hidd el, bármilyen tanácsot megfogadok, és én az orvosok elõtt egyáltalán nem nézelõdtem a google-on. Azt írtad, nem vagy laikus. Szóval, ha van ötleted, kérlek, írd meg nekem, minden vélemény számít, hidd el, mert tényleg végsõ elkeseredettségemben írtam erre az oldalra.Végre boldog életem lehetne, de ez a valami tönkretesz. Már aludni sem tudok, annyira rámtör a kétségbeesés, és csak sírok órákon keresztül. Nem csattant rajtam semmi, biztos vannak olyanok, akik miatt kicsit fokozottabban reagáltál, én megértem, de én nem ilyen vagyok. Szóval semmi gond, sõt, ha tudsz valami kezelési módot még, kérlek, írd meg.
A kérdező hozzászólása: Ja, és egyébként az egyik gyógyszertárban egy gyógyszerész a szemembe megmondta, hogy igenis okozhat ilyet egy fogamzásgátló.
A kérdező hozzászólása: 22:04 Tíz évig szedtem fogamzásgátlót, 1 szünettel. Elõtte nem voltak menstruációs zavaraim, se hormonzavarra utaló jeleim.
A kérdező hozzászólása: Háromból kettõ nõgyógyász is megvizsgált, és mindent rendben találtak, és nincsenek egyértelmû fertõzésre utaló jeleim. De ha mégis az, örülnék, mert akkor legalább kezelhetõ lenne. Az egyik orvoshoz magánpraxisba mentem direkt, õ sem talált semmit, a fertõzést pedig fel sem vetette egyik orvos sem, és már csomót költöttem gomba elleni kenõcsökre, egyik sem használt. Azért várok választ kedves elsõ válaszoló, ahogy te mondtad, laikusoktól, mert az orvosok nem segítettek, és gondoltam, hátha van itt valaki, akinek volt hasonló problémája. Ilyen egyszerû. Kímélj meg a cinikus kérdésedtõl, mert így is van elég bajom, köszi. Egyébként én is valami keringési rendellenességre gondolok, de ha ez van, létezik rá gyógyszer?
A kérdező hozzászólása: Á, nem, kiderült, hogy húgyúti gyulladásom van, hüvelygyulladással fûszerezve, csak ezt Pécsen képtelenek voltak megállapítani... két hete kezelnek, de még mindig nem vagyok jól. Végülis nem csoda, egy 9 hónapja tartó kezeletlen gyulladás nem fog ilyen hamar eltûnni. A gond csak az, hogy már élni sem akarok, annyira kikészültem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!