Találatok a következő kifejezésre: Én már hónapja (384 db)

S. O. S kérném a segítségeteket! Tud esetleg valki valami valós otthon végezhető munkát? (borítékolás, csomagolás stb) Én már hónapok óta ilyet keresek a neten, de még egyet sem találtam. Gyesen vagyok itthon a kisfiammal, a párom sajnos munkanélküli

Legjobb válasz: valódi otthoni munka csak szakembereknek van: ügyvéd, programozó, építész, könyvelõ - borítékolás és csomagolás nincs...a párod menjen gyesre, te meg menj vissza dolgozni, ha egyáltalán dolgoztál gyes elõtt

valódi otthoni munka csak szakembereknek van: ügyvéd, programozó, építész, könyvelõ - borítékolás és csomagolás nincs...a párod menjen gyesre, te meg menj vissza dolgozni, ha egyáltalán dolgoztál gyes elõtt
Ilyet nem nagyon fogsz találni. Mihez értesz?

17 év után abbahagytam a gyógyszer szedését - Tri Regol -, mivel a babát szeretnénk a párommal. Ennek már több mint fél éve és a mai napig nem estem teherbe. Mi az oka? Azt halottam 3 hónap alatt kiürül a szervezetből. Egy 36 éves nő.

Orvosnál még nem voltam.

Legjobb válasz: Szia! Én 17 évig szedtem a Cilest-et. Most vagyok 33 éves. Nyolc hónapos a bébink. Szóval. Én amikor abbahagytam akkor utána még öt hónapig védekeztünk kúppal. És attól számítva hogy már azzal sem védekeztünk rá két hónapra már teherbe is estem. Úgyhogy a gyógyszer már tutira kiürült a szervezetedbõl. Keresd fel a nõgyógyászodat mert lehet hogy a petevezetéked van elzáródva egy kicsit. És hát mentálisan is rá kell hangolódni a babavárásra. Olvass sokat a témával kapcsolatban, kerüld a stressz helyzeteket, és nem utólsó sorban kezd el szedni a babavitamint. Napi ötszöri étkezés stb... Sok sikert

Szia! Én 17 évig szedtem a Cilest-et. Most vagyok 33 éves. Nyolc hónapos a bébink. Szóval. Én amikor abbahagytam akkor utána még öt hónapig védekeztünk kúppal. És attól számítva hogy már azzal sem védekeztünk rá két hónapra már teherbe is estem. Úgyhogy a gyógyszer már tutira kiürült a szervezetedbõl. Keresd fel a nõgyógyászodat mert lehet hogy a petevezetéked van elzáródva egy kicsit. És hát mentálisan is rá kell hangolódni a babavárásra. Olvass sokat a témával kapcsolatban, kerüld a stressz helyzeteket, és nem utólsó sorban kezd el szedni a babavitamint. Napi ötszöri étkezés stb... Sok sikert
Én 10 évig szedtem a Tri-regolt és utána 1 év múlva estem teherbe.

Na akkor most mi van? Én már nem értem a pasikat! Szakitottunk a barátommal már több mint egy hónapja, összejött egy másik csajjal:S!

Vasárnap este beszéltem vele msn-en és mondtam neki,h megpróbálom nem keresni többet err? ?,h én se érzem úgy mindig,h nem akar hallani rólam!meg,h ammennyire mondta,h szeretett az úgy is volt és ezért isa fáj neki ennyire!meg h enhéz lesz neki,h elfelejtsen...!De könyörgöm ezek szerint csak szeret!vagy én értem félre???De akkor miért jó neki,h most szenvedünk külön-külön???Lécci segitsetek!hogy szerezzem vissza!

Legjobb válasz: Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.

Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.
hmm...
Õ szakított vagy te dobtad? Meddig jártatok? Hány évesek vagytok? kicsit írj még, úgy többen tudnak hozzászólni
A kérdező hozzászólása: õ szakitott velem!3hónapig jártunk együtt és olyan szerelem elsõ látásra fíling volt...:) !Õ 23, én 18!
A kérdező hozzászólása: Én is képes lennék összejönni, egy másik sráccal már csak azért is, h felejtsek!Szerintem még szeret, mert mondta, h neki is fáj és szenved, h igy alakult!És h még mái napig nem tudja, hn h lenne a lejobb, mert csalódott bennem!!!
Nem tudom mit tettél, hogy csalódott benned. De sztem a legnagyobb szemétség járni valakivel csak azért, hogy jelejts. Gondolj bele, hogy érezheti magát szegény srác amikor megtudja, hogy csak azért jártál vele, hogy felejts.

Babát szeretnénk, azonban én már rettenetesen akarom (persze ő is). Még csak 3 hónapja próbálkozunk. Én eléggé sokat görcsölök a babatémán, ideges és stresszes vagyok. Ami köztudottan nem igazán jó. Ki hogyan próbálta oldani ezt a fajta stresszt?

Legjobb válasz: Nagyon sokban igaza van az elöttem válaszolónak. Abban az egyben nem értek egyet,h teljesen egy orvostól várja a segítséget. Én is rágörcsöltem az elején az elsõ 2-3 hónapban,aztán rádöbbentem ,h ez nem jó. Igen nálunk is megrontotta a nemi életünket.De idejében észbe kaptam és Én változtattam.Párommal is megbeszéltem,ha jön a baba jön,amikor jön akkor jön. A hõmet mérem,és minden hónapban megadjuk at esélyt neki.

Nagyon sokban igaza van az elöttem válaszolónak. Abban az egyben nem értek egyet, h teljesen egy orvostól várja a segítséget. Én is rágörcsöltem az elején az elsõ 2-3 hónapban, aztán rádöbbentem , h ez nem jó. Igen nálunk is megrontotta a nemi életünket.De idejében észbe kaptam és Én változtattam.Párommal is megbeszéltem, ha jön a baba jön, amikor jön akkor jön. A hõmet mérem, és minden hónapban megadjuk at esélyt neki.
Szia!Teljesen egyet értek az elõttem szólóval!Én 8 hónap után tettem le a hõmérõt, és a 10.hónapra eljutottam oda, hogy egyátalán nem figyelgetem magam.Nagyon rácuppantam a gyerek témára, és belátom, ha valamit nagyon szeretne az ember, akkor az a legkevésbé sem sikerül.De:nem adom fel, a baba akkor jön, amikor jönni akar.Sok sikert!
Teljesen igazuk van.Mi is rágörcsöltünk.2x elvetéltem fájt a dolog és majd beleõrültem.kerestem mit miért hogy.a kapcsolatubk majdnem ráment.találtam egy nagyon jó orvost.õ rájött az okokra most ezeket küszöböljük ki.már megnyugodtam jó helyre kerültem és ha jönni akar jönni fog a babó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és sok sikert nektek!

Én már lassan 1, 5 éve szedek fogamzásgátlót, és aggódok, mert kb. fél éve egyre kevesebb minden hónapban a menstruációm. A mellem is egyre kisebb lesz, és gyakran szédülök. Lehetséges, h abba kellene hagynom a gyógyszer szedését (Lindinette 20)?

Legjobb válasz: Én több,mint 1,5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam,mert az hallottam,hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok,de már kicsvel több van,nah jó még mindig nem sok meg 2,5napig is tart,nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem,de én nem szoktam tõle szédeülni,meg a mellem sem kisebb,inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit,hogy pontosat megtudj!

Én több, mint 1, 5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam, mert az hallottam, hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok, de már kicsvel több van, nah jó még mindig nem sok meg 2, 5napig is tart, nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem, de én nem szoktam tõle szédeülni, meg a mellem sem kisebb, inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit, hogy pontosat megtudj!
aki 3 hónapot mond az lökött...1 hónap teljesen elég a védelemre!
Ha egy hónapot vártál az pont a megfelelõ idõ. Én is annyit vártam. És hülyeség az h 3 hónapot kell várni amikor a betegtájékoztatóra kb 10 nap van írva, h utána már véd. De azért érdemes megvárni az elsõ menstruációt a biztonság kedvéért, ez az 1 hónap. Szal pont jól csináltad.
az 1 honap elég.
3 hónap olyan tuti nincs. vanolyan ami már az elsõ szem után véd, de a max az 1 hónap, míg megjön az elsõ menzeszed a tabival.
Nekem elég volt 10nap.
az én gyógyszerem tájékoztatójában az volt hogy ha menstruációm elsõ napján kezdem el szedni a fogamzásgátlót (a legeslegelsõt) akkor az elsõ naptól kezdve véd. azért vártam vele 1hónapot. de a 3hónap tényleg hülyeség...
3 hónap a bogyó megszokásához kell, nem a védettség kialakulásához.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

9 hónapja járunk a barátommal, már rég nem 15 évesek vagyunk. Én már össze szeretnék költözni, mert külön városban lakunk, és a heti egy találka nekem kevés. Szerintetek?

Azt mondja,szeret. Keresi a társaságomat. Elhiszem, hogy szeret, de nekem ez így már kevés. Õ otthon lakik a "mamavillában", anyuka kiszolgálja.

Legjobb válasz: Kezdjük azzal hogy hány évesek vagytok? 2. Nevetséges hogy össze akartok költözni 9 hónap után, nem vágom a logikádat, legtöbb pár is csak jó pár év után költöznek össze. 3. Ha külön városba laktok és tudtad elõre hogy ez a távolság nem fog normálisan müködni mért jöttél vele össze? Hogy mi fog történni?:D Hát te kit választanál? Szüleidet akik mindig, egész életében ott voltak neked és mindig lehetett rájuk számítani vagy a párodat akit csak 9 hónapja ismersz. Amúgy ez az egész dolog amit felvázoltál nevetséges, ne sértõdj meg most ezen de szerintem nem vagy józan eszû:D Aztán meg ha neked ez a dolog nem fekszik akkor szakíts vele, lehet õ is jobban járna. 21/F

Kezdjük azzal hogy hány évesek vagytok? 2. Nevetséges hogy össze akartok költözni 9 hónap után, nem vágom a logikádat, legtöbb pár is csak jó pár év után költöznek össze. 3. Ha külön városba laktok és tudtad elõre hogy ez a távolság nem fog normálisan müködni mért jöttél vele össze? Hogy mi fog történni?:D Hát te kit választanál? Szüleidet akik mindig, egész életében ott voltak neked és mindig lehetett rájuk számítani vagy a párodat akit csak 9 hónapja ismersz. Amúgy ez az egész dolog amit felvázoltál nevetséges, ne sértõdj meg most ezen de szerintem nem vagy józan eszû:D Aztán meg ha neked ez a dolog nem fekszik akkor szakíts vele, lehet õ is jobban járna. 21/F
Kezdjuk ott, hogy hany evesek vagytok? Nem mindegy ugyanis egy ferfi eseteben, hogy 25 vagy 35. Ha harmincon tul van es meg nem lakott egyedul, akkor mar nem is fog. Maximum odakoltozhetnel hozzajuk es belebolondulnal a kedves mama kioktatasaiba es abba, hogy semmi nem lenne jo, amit te csinalsz, mert "a mama mashogy szokta es a mamanak van igaza." Amennyiben meg nincs 30, akkor meg van remeny :-) Mielott meg osszekoltoztok, erdemes elutazni egyutt valahova hetvegere, valamint egy hetre-tiz napra nyaralni, sielni, barhova. Ha eddig csak hetente egyszer talalkozgattatok, sokat lendithetnek a kapcsolatotokon az ilyen kiruccanasok. Olyan helyzetekben ismerhetitek meg egymast, amilyenek eddig nem adodtak. Ha tulelitek a kozos utazasokat, akkor mar erdemben lehet a kovetkezo lepesrol beszelni.
A kérdező hozzászólása: Nem biztos, hogy talál...elõttem se volt senkije. 21 éves fiú!De igen, az elején is tudtuk, hogy külön városban lakunk, és úgy kezdtük el a kapcsolatot, hogy össze fogunk költözni.Te valami másik oldalt olvastál, vagy nem tudsz magyarul, mert én nem írtam egy szóval se, hogy szüntesse meg a szüleivel a kapcsolatot, csak azt, hogy döntse el, hogy a párjával akar lakni, vagy a szüleivel. Az õ szülei is együtt élnek, már vagy 40 éve, azok se a szüleikkel. Nyilván te életed végéig a szüleid nyakán akarsz élõsködni(hogy mint egy fogyatékost kiszolgáljanak) ahelyett, hogy önálló életet alakítanál ki, és felelõsséget vállalnál a tetteidért..
A kérdező hozzászólása: Mégcsak ilyen lehetõség sincs, hogy odaköltözzem, mert nem is ajánlották, még mielõtt megint vki nekem esne ezért, gyorsan mondanám, hogy soha nem is lakott náluk egy nõ se. A 21 éves fiú:még gyerek vagy, meg butuska is, mert ha valaki szeret vkit, akkor heti egyszeri találka nagyon kevés.És heti fél napra senki se teljesen a saját arcát mutatja, ahogy írtam is, lakva ismerszik meg a másik!
Hány évesek vagytok? Ennek ismeretében próbálok reflektálni a problémára.
Szerintem hiányosan tetted fel a kérdést. A helyedbe részleteztem volna: -hány évesek vagytok -mivel foglalkoztok(tanulás v. munka) -mekkora a távolság köztetek? Legfõképpen ezen válaszok ismeretében tudnék választ adni a kérdésre.
OMG :D:D:D Szal nem csak üzeneteket küldtél nekem ha nem itt is próbálsz engem leoltani mikor szerintem full normális választ adtam neked... De nem baj, te úgy tûnik egy ilyen erõszakos irányító típusú lány vagy aki csak azért kérdezett hogy aki a párodnak add igazad azt le tudjad oltani. Ebbõl én arra következtetek hogy önértékelési problémáid vannak. Az is lehetséges hogy mivel ennyire szülõ ellenes vagy, te nem jössz ki jól a családoddal sõt erõsen rossz lehet. Az hogy aki mást mond mint amit te hallani szeretnél, ne hagy isten téged hibáztat az nem azt jelenti hogy rohadt köcsög szemetek vagyunk akik csak téged akarnak bántani. Ebbõl azt is lemerem szûrni hogy sokat bántottak. Lehet a szüleid? Ezt nem tudhatom de olyan megnyilvánulásaid vannak mint egykor az én barátnõmnek a kapcsolatunk vége felé néha voltak, ezért tudom hogy te milyen ember is lehetsz nagyjából. Én a helyedben rendbe tenném a kis agyacskádat elmennék egy pszichológushoz lehet segítene neked. A buta 21 éves fiú ui: szakíts a barátoddal, mert szerencsétlent már most sajnálom:D
Míg olvastam a válaszokat, fogalmazgattam magamban a sajátomat - de mivel kiderült a fiú kora, így más megvilágításba kerül az én válaszom is: Mi azért odébb vagyunk már korban, de huszasok. 5 éve vagyunk együtt, úgy 12 km távolság választ el. Részemrõl már összeköltözhetnénk - én külön is élek szüleimtõl, õ még együtt. Most fontolgatom, hogy választás elé állítom, mert én már megfogalmaztam neki a jövõbeli terveimet, amiben persze maximálisan benne szerepel õ is, tehát család, gyerek stb. Õ nem osztja meg velem a terveit... Arra gondoltam - bár picit félek -, hogy addig ne találkozzunk, míg nem dönti el ezt, persze vmi határidõ azért legyen. Így nem befolyásolom õt, letisztulnak a gondolatai kettõnkrõl és a jövõjérõl. Ebben csak az a gond, hogy míg én próbálom "nem befolyásolni", addig természetesen õ otthon van, ahol bárki egy kis elszólással is lelkifurdalást tud benne okozni, így hatva rá :( na mindegy, a lényeg: ez csak és kizárólag az õ döntése kell(ene), hogy legyen - az én álláspontomat már úgyis tudja! Nálatok azért a 21 év még nem olyan drasztikus. Ráadásul nem is vagytok együtt olyan sok ideje, hogy nógatni kelljen ezért! Légy türelmes, továbbra is odaadó, kedves, gondoskodó és szeretnivaló. Ha van érv, amiért Téged választ, úgysem a fenyegetõzés lesz, hanem csakis Te magad!
Én is ugyan evvel a gonddal küzdök. Ha neked jó dolog sül ki belõle kérlek írd le, hogy csináltad.
Inkább nem írom le, amit elõször gondoltam.
"Hiába mondom neki, hogy a végtelenségig egy nõ sem fogja ezt így tûrni." Úgy látom, te is arra számítasz, hogy lesz még másik nõje is. Lehet, hogy õ is ezt gondolja.
Mi lesz, ha választás elé állítod? Talál mást, aki kiszolgálja, és így tovább, és így tovább.
A kérdező hozzászólása: Persze, nem akarja feladni a lustaságát.Mert ez szerintem már lustaság. De vmit vmiért.Hiába mondom neki, hogy a végtelenségig egy nõ sem fogja ezt így tûrni. Azt mondja, hogy igazam van, az összeköltözés a helyes párkapcsolati forma, majd...nekem már a t-öm tele van, hogy elszórakoztatom fél napig-egy napig, aztán mint egy elõkelõ idegen föláll, és hazamegy.. Már arra gondoltam, hogy választás elé állítom. Szerintetek abból mi szokott kisülni?
és õ is össze akar költözni?
Anyuci pici fiacskája... Nem is fog egy ideig elköltözni, erre számíts. Ott a kényelem, amit megszokott.
Szerintem nem akarja feladni azt a kényelmet. Legalábbis ez jutott eszembe.
Ne ingerelj.
A kérdező hozzászólása: Nyugodtan le lehet írni, bárki bármit gondol...
A kérdező hozzászólása: Ja, és lakva ismerszik meg a másik ember.
Nem rosszból, de biztos vagy benne, hogy 21 évesen fenn tudnátok tartani egy saját lakást? Lehet, azért nem akar még összeköltözni veled, mert nincs meg az anyagi háttere hozzá!
Nyugodtan szedheted, bár én eléggé meghíztam tõle
Szia! Az elevit csak megfelelõ vitaminokkal segiti a szervezeted, az elevit nem segit a teherbeesésen. Én 8 hónapig szedtem folyamatosan mire sikerült teherbe esnem. Szóval ne hagyd abba. Vegyél inkább ovu tesztet, hogy a megfelelõ idõpontban legyetek együtt.
Nyugodtan folytathatod, nem teszel vele kárt magadban, mi több, mint másfél éve próbálkozunk. At Elevit csak a szükséges vitamint pótolja a szervezetedben.
Szedheted, de abba is hagyhatok, hiszen azt mondják, hogy vagy a tervezett terhesség elõtt 1-2 hónappal, vagy pedig ahogy a terehesség a tudomásodra jut! Szerintem akkor sem leszel elkésve, ha akkor kezded szedni amikor megtudtad, hogy kismama vagy! Én is szedtem 3 hónapig, de én kicsit meghíztam tõle, ezért úgy döntöttem, hogy majd ha kisbabát várok folytatom a szedését! Szorítok, hogy minél elõbb jöjjön nálatok is a gólya :) !!
én az újat szeretném majd elkezdeni szedni.
Szia.Én fél éve szedem és még nem vagyok terhes.Ez csak egy vitamin, nyugodtan szedheted akármeddig!

Van egy srác és most éppen jár egy lánnyal, de eléggé el romlott a kapcsolatuk és én erre a srácra hónapok óta várok. Valamelyik nap mondta, hogy ő örökké várni fog rám! Pedig én már kezdtem fel adni. FEl adjam avagy ne? MIt csináljak?

Legjobb válasz: mi a tökömé kell ennyire értelmetlen kérdéseket feltenni?!?! "én erre a srácra hónapok óta várok" "mondta, hogy õ örökké várni fog rám" ha ebbõl nem tudsz következtetni....

mi a tökömé kell ennyire értelmetlen kérdéseket feltenni?!?! "én erre a srácra hónapok óta várok" "mondta, hogy õ örökké várni fog rám" ha ebbõl nem tudsz következtetni....
Hasonló helyzetben vagyok én is. Azt mondom, csapj le rá. Ha azt mondta, örökké várni fog rád, és te már hónapok óta rá vársz, akkor mi a gond amúgy? :)
A kérdező hozzászólása: De még járnak a csajjal. És és nemtom mit csináljak :( mert úgy tûnik nem nagyon akarnak szakítani :(
A kérdező hozzászólása: Meg hát attól is félek mivel õ a legjobb barátom..félek tönkre menne a barátságunk ha járnánk:(
Nyugi, ezt a helyzetet úgysem húzzák el sokáig ( jó esetben). De vigyázz, nehogy meggondolják magukat, a csaj még jobb helyzetben van mint te. 2. vok
A kérdező hozzászólása: 2. író van e-mail cimed vagy facebookod mert szeretnek vaalkivel errol el beszelgetni jó lenne :(

Mennyi idő alatt nyertétek vissza az alakotokat? Én már nem szoptatok, de ég nemigazán sikerült.8 hónapja szültem. Valami tipp? Tornázni ugye nincs idő.

Legjobb válasz: Én 3 hónap múlva,és én bizony tornázom naponta.2 gyerekem van,a pici 8 hós.Most tettem le aludni,elvégzem a dolgomat,és fél 10 körül nekiállok 30-40 percet edzeni.És persze Apát se hanyagolhatom el(ez alatt nem csak a szexet értem!!!)

Én 3 hónap múlva, és én bizony tornázom naponta.2 gyerekem van, a pici 8 hós.Most tettem le aludni, elvégzem a dolgomat, és fél 10 körül nekiállok 30-40 percet edzeni.És persze Apát se hanyagolhatom el(ez alatt nem csak a szexet értem!!!)
Csodálom az elso hozzászolot, hogy ennyi energiája van és így be tudja osztani az idejét...Nekem ugyan nem megy. Márciusban lesz egyéves a babám, még mindig van rajtam 10kg, pedig már 15-ot fogytam is...En diátáztam a szoptatás befejeztével (sajnos kevés volt a tej, 5 hónaposan abbamaradt), elkezdtem tornázni is, de nem sokáig bírtam. Folyamatosan jonnek a kicsi fogai és egyhúzomban kínlodik, nyugos, nem aludt sem éjjel, sem nappal...Enni meg azért kell, meg takarítani is, úgyhogy a tornát hagytam ki. Most csak kevesebbet eszem és jobban figyelek magamra, de nemsokára folytatom a diétát. Aztán remélem, nemsokára jobb idok lesznek és mehetunk megint sokat sétálni, meg már bicozni is, ugyhogy mégtobb lesz a mozgás...
Nem kell diétázni meg semmi! Egyszerü a dolog, kiszolgálod a párod(ha van), meg rohangálsz egész nap össze-vissza és le fogsz fogyni! Én is igy fogytam vissza és a kislányom most lesz 8 honapos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!