Találatok a következő kifejezésre: Én már elég (168 db)

Hogy bírtátok kivárni az útolsó heteket? Én már elég türelmetlen vagyok 34h

Legjobb válasz: Izgalommal teli volt, mert 29 hetsen veszélyeztetettnek nyilávnítottak, és igzultunk, hogy a 32-ig húzam ki, akkor izgultunk, hogy a 36.hét legyen meg, és 39 hetesen költöztünk. Na ott volt izgalom... hogy ha még elõtte szülök, akkor legalább 4-5 nappal, hogy már hazaengedjenek, ne az legyen, hogy férjem elköltözi, ésmajd visszajön értem 200 km-rel arrébra. VAgy mi lesz, ha az úton szülök meg és elvérzek? Ettõl féltem a legjobban(mert lent volt a lepényem 4X véreztem terhességem alatt). Aztán a drága 8 napot ráhúzott:-) Akkor meg már olyan jó volt egyben, hogy nem akartam szülni menni:.-)

Izgalommal teli volt, mert 29 hetsen veszélyeztetettnek nyilávnítottak, és igzultunk, hogy a 32-ig húzam ki, akkor izgultunk, hogy a 36.hét legyen meg, és 39 hetesen költöztünk. Na ott volt izgalom... hogy ha még elõtte szülök, akkor legalább 4-5 nappal, hogy már hazaengedjenek, ne az legyen, hogy férjem elköltözi, ésmajd visszajön értem 200 km-rel arrébra. VAgy mi lesz, ha az úton szülök meg és elvérzek? Ettõl féltem a legjobban(mert lent volt a lepényem 4X véreztem terhességem alatt). Aztán a drága 8 napot ráhúzott:-) Akkor meg már olyan jó volt egyben, hogy nem akartam szülni menni:.-)
Szia! Én olyan türelmetlen voltam, hogy mindennap néztem, hogy mennyi idõm van hátra, s mivel a ciklusom rövidebb volt a kelleténél, ezért a doki mondta, hogy lehet hogy 2 héttel hamarabb szülök.Így mind a két idõpontra nézegettem a szülés várható idejét.Aztán ahogy közeledett az idõ, már a frontokat is néztem az idõjárásjelentésben, hátha az beindítja a szülést.Továbbá az öszes ablakot, s minden zugot kitakarítottam csak hogy teljen az idõ. Úgyhogy átérzem a türelmetlenségedet, de kívánok nektek türelmet és jõ egészséget!
Szia Nehezen tudom már kivárni bár félek is de nem tudom mitõl mert már kettõn túl vagyok, nagyjából van elképzelésem a dologról. Mi is mindig mondtuk csak még eddig jussunk el meg eddig és olyan gyorsan teltek a hetek mint a villám. Most hogy már nagy baj nem lehet abból ha egy kicsit elõbb jön esetleg már vánszorgósabbnak tûnik a dolog fõleg hogy nagyon meleg is van.Bár ez a hét most elég pörgõs mert visszakaptam a bébiruhákat amiket kölcsön adtam, van mivel lefoglalni magam és még a gyerkõcök (6 és 3 évesek)is tudnak így segíteni a babavárásban. Nagyon élvezik a válogatást és mesélem nekik melyik kié volt és honnan van és nekem is élmény feleleveníteni az emlékeket és õk is nagyon élvezik. Boldog pocakos perceket mindenkinek erre a kis ídõre ami még elõtünk van. 33-hetes km
Szia. Én holnap töltöm a 34 hetet, és sajna már másfél hete csak feküdhetek, mivel ki vagyok nyílva, és nehogy hamarabb akarjon jönni.Már azért megszoktam az állandó fekvést, de két hét és felkelhetek, már nagyon várom. Ha eljön a 36. hét, utána tudunk menni bevásárolni, már nagyon várom! Lassan telik az idõ, de csak akkor ha még a következõ hetekre gondolok, mert visszatekintve azért elteltek a hetek. Én már az elején azt mondtam hogy legszívesebben elaludnék, és csak szülni kelnék fel, mert azt is nagyon várom már.Mivel két vetélésem volt már az elmúlt 3 évben, ebbõl is adódik a türelmetlenségem. De majd csak eltelik az idõ...... Minden jót.
Szia! En is mar alig birok magammal! Nagyon nehezen telnek ezek az utolso hetek, pedig meg dolgozok is jovo het csutortokig, de amint latod mar a munkahelyemen sem tudok koncentralni, foleg, hogy mar minden munkat megcsinaltam, gondoltam mi lesz ha esetleg korabban jon a fiam, es akkor majd otthon fognak hivogatni... Most azt varom, hogy vegre otthon legyek, kitakaritsak jo alaposan, aztan mar csak kibujik a draga valamikor. Bar mar joslok boven vannak, tegnap azt hittem megyunk szulni, de aztan jo meleg zuhanyt vettem, es elmult minden. Tenyleg nagyon idegtepo, foleg varni hogy vajon minden rendben lesz-e, ezert is orulok ennek az oldalnak, itt legalabb olvasgathatunk kedvunkre. Nagyon sok egeszseget mindenkinek! 35+6 heteske
Próbálj meg új jelszavat kérni! Ha így sem mûködik akkor valószínûleg töröltek!
A kérdező hozzászólása: kártem már és az írja ki hogy ez az e-mail cím nem regisztrált.

Milyen porszívót válasszak? Én már a porzsák nélküli felé hajlok. De abból is mi az, amire figyeljek? 1200 W elég?

Ma sokat kutakodtam ebben a témában,hogy mégis melyik fajta a jó és sok tapasztalatot el is olvastam. Én még a hagyományosaknál vagyok "lemaradva" de manapság már 1000 féle a választék....Nekem legutóbb egy 1600 W-os porzsákos Zanussi volt,szerettem (bár a porzsákot üríteni azért annyira nem:),de a teljesítményre,wattra értem,hogy 1600-hoz vagyok szokva). Lényeg a lényeg,ma végül kinéztem egy 1200 wattos, porzsák nélküli kis készüléket HEPA szûrõvel 2 év garanciával. Mit gondoltok,jó paraméterek? Köszi!

Legjobb válasz: lényeg a szívási teljesítmény ami 300w-tól elég jó, 400-450w-os már nagyon drága gépek.ez a legfontosabb adat amivel összetudod hasonlítani õket, hogy mennyire szívnak. az 1200w-1600w-os motor teljesítmény nem mond semmit sem, egy kisebb teljesítményû gépnek is lehet nagyobb szívási teljesítménye. valamint a porzsák nélküli gép szûrõjét is kell tisztítani, van amit mosni is lehet.a HEPA filter fél-egy év alatt telítõdik és erõsen csökken a szívási teljesítmény ezt ilyenkor cserélni kell. keresd a szívási teljesítményeket!! ha máshol nem, akkor a gyártók honlapján, de általában már megadják mindenhol

lényeg a szívási teljesítmény ami 300w-tól elég jó, 400-450w-os már nagyon drága gépek.ez a legfontosabb adat amivel összetudod hasonlítani õket, hogy mennyire szívnak. az 1200w-1600w-os motor teljesítmény nem mond semmit sem, egy kisebb teljesítményû gépnek is lehet nagyobb szívási teljesítménye. valamint a porzsák nélküli gép szûrõjét is kell tisztítani, van amit mosni is lehet.a HEPA filter fél-egy év alatt telítõdik és erõsen csökken a szívási teljesítmény ezt ilyenkor cserélni kell. keresd a szívási teljesítményeket!! ha máshol nem, akkor a gyártók honlapján, de általában már megadják mindenhol
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! Eddig amiket néztem, sehol nincs feltüntetve ez a szívási teljesítmény, de majd megpróbálok mindenhol rákérdezni/utána nézni. Ez a HEPA filter sem teljesen egyértelmû.Most találtam egy 1600W-os "Mosható mikrofilter"-eset.Ezt (meg amihez oda van írva, hogy "mosható") nem kell cserélni? Vagy a sima HEPA is mosható? Meg van valami "porleválasztó ciklonnal felszerelt porszívó" mellyel elvileg ritkábban kell cserélni, de nem tudom mit jelent ez a ritkábban!? Nem szeretnék olyan készüléket vásárolni, amihez rendszerességgel (akár évente is) mondjuk szûrõre vagy bármire kell plusz költséget fordítani.Ha HEPA csak ilyen lehet, akkor ebben az esetben hiába olvasom, hogy ez ma már alap, inkább kihagyom.Akkor meg olvastam olyan porzsákosról, amiben van cirkótartály (bár ennek meg nem tudom mi a hivatalos megnevezése?), ez meg olyan, hogy felfogja a nagyobb koszokat így a porzsákot tényleg nagyon ritkán kell üríteni.Szóval akkor ha a HEPA ilyen relatíve drága dolog, akkor inkább ez utóbbit választom majd.Köszi!
Nekem porzsák nélküli porszívóm van. Igaz, hogy a a tárolóját egy mozdulattal lehet üríteni, de a szûrõ tisztítása kész macera. A szûrõben rakódik le a púder finomságú por. A következõ porszívó amit veszek megint eldobható papírporzsákos lesz.
Porzsák nélkülit soha. Nekem az van, jó is mert tudom tisztitani , van komplesszorom Neked van? Finom port hagyományosan képtelenség belõle kirázni és ne tudd meg hogy leveszi a motor teljesitményét .Porzsákos a jó föképp amelyikhez van vászonzsák is, mert ezt lehet tisztitani ha drágállod a papirzsákot

Magyarok, ti Fifa 14 Ultimate Teamben maximum hányas Online Divisionig jutottatok? Én most vagyok a Division 7-ben, de már elég nehezek az ellenfelek és 17 pont kell a Division 6ba való feljutáshoz. Szerintetek ez mennyire jó Fifás teljesítmény?

Esetleg ha tudtok valami jó kereskedelmi stratégiát, amivel jól lehet coint keresni, pls azt is írjátok le. Köszi

Legjobb válasz: Én 4 éve fifázom a 3.csopiba bajnok lettem.a 2. ból egybõl kiestem!és még vissza 3 csopit most az 5.et kezdem egyébként nem kell félned a progi úgyis feljuttat egy bizonyos szintig ( Mert egyébként jövõre nem vennéd meg a lemezt!!!)Szinte mind 1 mennyire tudsz játszani csak lõj kapura! Kereskedés terén elég hosszú lenne leírni.

Én 4 éve fifázom a 3.csopiba bajnok lettem.a 2. ból egybõl kiestem!és még vissza 3 csopit most az 5.et kezdem egyébként nem kell félned a progi úgyis feljuttat egy bizonyos szintig ( Mert egyébként jövõre nem vennéd meg a lemezt!!!)Szinte mind 1 mennyire tudsz játszani csak lõj kapura! Kereskedés terén elég hosszú lenne leírni.
én 4. osztályban vagyok, eddig 3 meccs alatt 1 döntetlen 2 vereség
A kérdező hozzászólása: Már Divison 5-be vagyok azóta, van hátra 3 meccs ha 2t nyerek belõle megvan a Div 4 nekem is, mostanába egyre jobban megy. :)

Jó napot kívánok, a nevem Csilla. Én már vagy 6 éve szenvedek hüvelyi folyástól, aminek elég kellemetlen a szaga is, és elég gusztustalan is az állaga és ott van a viszketés is. Ez hüvelygomba? Annyi mindent kipróbáltam már a párommal is etettem a gyógysz

Jó napot kívánok, a nevem Csilla. Én már vagy 6 éve szenvedek hüvelyi folyástól, aminek elég kellemetlen a szaga is, és elég gusztustalan is az állaga és ott van a viszketés is. Ez hüvelygomba? Annyi mindent kipróbáltam már a párommal is etettem a gyógyszereket de semmi nem használ. A szexuális életünk katasztrófa. Mi tévő legyek kérem segítsen!!!! Milyen gyógyszerrel próbálkozzak ???

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A kellemetlen szagú folyás csaknem mindig fertőzésre, gyulladásra utal, amelyet célzottan kell kezelni. A gyógyszerekhez azonban orvosi vény szükséges, így az interneten keresztül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A kellemetlen szagú folyás csaknem mindig fertőzésre, gyulladásra utal, amelyet célzottan kell kezelni. A gyógyszerekhez azonban orvosi vény szükséges, így az interneten keresztül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Mit csináljak? Ha a barátom "titokban" önkielégitést végez miközben szexfilmet és hasonló dolgokat néz? És ez engem nagyon zavar. Én nem vagyok neki már elég jo? Szoljak neki hogy rájöttem?

Legjobb válasz: Még párkapcsolat mellett is önkielégítenek az emberek,nincs ebben semmi,nem azt jelenti,hogy nem vagy elég jó.Ha látnám hogy ezt teszi,én nem szólnék hanem inkább becsatlakoznék :)

Még párkapcsolat mellett is önkielégítenek az emberek, nincs ebben semmi, nem azt jelenti, hogy nem vagy elég jó.Ha látnám hogy ezt teszi, én nem szólnék hanem inkább becsatlakoznék :)
Szerintem fiatal vagy és naív! Tudod nekünk 2 gyerekünk van és a kicsi éjfélig fent van, addigra a párom elalszik reggel sokszor elalszunk, a sexuális életünk elég érdekes (és ritka)! Miután nem tudjuk a dolgainkat összeegyeztetni, úgy, hogy mindketten ráérjünk és a gyerekek ne legyenek otthon vagy aludjanak, ezért mindketten segítünk magunkon, hogy megcsalás nélkül vészeljük át a következõ alkalomig. De amikor szülés után én ritkábban kívántam a sexet mint Õ, akkor neki azt kellett megoldani egyedül. Egyébként az elsõ válaszoló tanácsa nagyon hasznos, én is ezt tenném!
Én nem foglalkozom vele, hogy csinálja-e vagy nem, amíg velem szemben normális és mûködik a szex is. Amúgy szerintem jó pár lány is van aki maszturbál és/vagy néz pornót, csak ez fényévekkel nagyobb tabu. Ha nem vagytok minden nap együtt akkor teljesen érthetõ, de ha együtt fogtok lakni akkor sem gáz néha.Szerintem. (21/L)
húú és milesz szólsz neki h. rájöttél és? mitmond ok? és milesz mert akkor mi van énis csaj vagyok nekem is van barátom teljesen természetes h.ha nem vagyunk együtt valmai ok miatt akkor önkielégít mi olyan nagy cucc ezen? d emost komolyan? ez nem azt jelenti h. nem vagy jó neki, hanem azt h. õ is csak egy ember és szert élvezkedni enniy!! mmit kell ezen rágódni! volt olyan h. én mondtam neki mikor menstruáltam h. bekapcsolok egy pornót és nyugodtan csinálja nem zavar! nekem nem volt kedvem! d evégül csakmegjött akedvem és örült neki ..... hülyeség felesleges idõtöltés ezen rágódni!!! enniy*_*
sztem az összes pasi ezt csinálja(amelyik meg azt mondja, h nem, hazudik).nincs ebben semmi érdekes...végül is férfiból vannak, nem úgy gondolkoznak, mint mi, nõk.
Én is furának tartottam kezdetben, hogy a barátom csinálja, de aztán elfogadtam, hiszen külön élünk, csak hétvégén találkozunk. Viszont ha együtt élünk majd (hamarosan), elvárom, hogy megelégedjen velem és ne akarjon egyedül "szórakozni".
Kár ezen aggódnod, ettõl még szeret téged!
Az elsõ válaszló és a többiek is nagyon jó válaszokat adtak. Mikor van alkalmatok, csináljátok együtt !! Imádni fog !

Volt már elég sokszor olyan, hogy veszekedtem a párommal, és ahelyett h tartaná a saját álláspontjait, rám hagyta az egészet, hogy: igen úgy van ahogy mondom, oké. Ennyire elege van belőlem? Vagy papucs, vagy nemértem, és ennél idegesítőbb nincsen.

Legjobb válasz: Nálunk ez épen fordítva van, én teszem ezt..és ez nem feltétlenül attól van hogy nem érdekli amit mondasz, hanem inkább rádhagyja a veszekedést, hogy ne veszítsen el..

Nálunk ez épen fordítva van, én teszem ezt..és ez nem feltétlenül attól van hogy nem érdekli amit mondasz, hanem inkább rádhagyja a veszekedést, hogy ne veszítsen el..
Mert bátortalan.Vedd rá valahogy a veszekedésre, jobb ha most tudod meg milyen krízis esetén , mintha 5 év házasság és 2 gyerek után beveri a fejed.
okos enged, szamár szenved! tökmind1 kinek van igaza

Én már smároltam elég sokat. Mondhatni már elég tapasztalt vagyok. De a barátnőm még nem smárolt. Nem merem lekapni. Mit tegyek?

14 éves vagyok és a barátn?m is.Fél éve ismerem(pontosan 7 hónapja)..Mikor megismertem már akkor ráhajtottam de akkor nem ugy alakultak a dolgok ahogy szerettem volna..5 hónapig hanyagoltuk egymást olyan szinten hogy azt se tudtuk él-e a másik...Most 2 hónapja nagy a szerelem..De egyszer?en még is félek..

Legjobb válasz: Ha igazán szeretitek egymást,akkor nincs mitöl félned,hiszen a lány nem csinálta még senkivel,akkor honnan tudhatná azt,hogy ahogy te csinálod az rossz e,vagy ilyesmi.. szerintem nem történhet semmi rossz,a lényeg az,hogy éreztesd vele,hogy jól csinálja,mert nem hiszem,hogy ebben a korban nagy lenne az önbizalma ilyen téren,de az is kérdéses,hogy neked mennyi önbizalmad van,egyszóval vágjatok bele :)

Ha igazán szeretitek egymást, akkor nincs mitöl félned, hiszen a lány nem csinálta még senkivel, akkor honnan tudhatná azt, hogy ahogy te csinálod az rossz e, vagy ilyesmi.. szerintem nem történhet semmi rossz, a lényeg az, hogy éreztesd vele, hogy jól csinálja, mert nem hiszem, hogy ebben a korban nagy lenne az önbizalma ilyen téren, de az is kérdéses, hogy neked mennyi önbizalmad van, egyszóval vágjatok bele :)
Ne félj, nincs mitõl :) Nem kell õt egybõl lerohanni, a szájába tömni a nyelved, elég csak egy lágy puszi elsõre. Utána õ is ráérez, és minden simán fog menni.
sztem óvatosan közeledj és ha látod, h nem zavarja kkor nyugodtan...sztem õ is szeretné.....:) ....csak vigyázz, h ne nyomulj, bár sztem aki felteszi magában a kérdést az már eleve nem nyomulós....:D
Ha tényleg már annyiszor smároltál volna, akkor nem okozna neked gondod egy ilyen......Ha ilyentõl félsz akkor legalább ne ird a problémád elé a sokat smároltam, nagy a tapasztalatom szöveget , ami egyébként szerintem nem igaz....mi lesz a szexnél?
14 évesen büszke vagy magadra mert eléggé sokat smároltál??? és milyen kapcsolat 2 hónapja ha nem ismered a lány érzéseit...egyszer gondolkodj el szerintem magadon...
Helyes az elözö hozzászolás(én a harmadikat irtam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ 2 választ.A többihez inkább nemfûzök semmit..vagy talán mégis, mi a fa**nak kritizáltok igy? Ti aztán tudjátok hogy én mikor és mennyit smároltam és hogy hányadán állok a barátnõmmel mi?Minek hazudjak?Szánalmasak vagytok.'-.- Még1x köszönöm az elsõ 2 választ.
hát aki nem bir ki 6 hetet ott már gondok vannak, ha nem lenne kapcsolata akkor is kibirná, tessék én 30 vagyok és idén még nem szexeltem, kibirom
Ezt embere válogatja. Van, aki már a terhesség alatt is mellé..r, van, aki a szülés után is hónapokig bírja, és nem csinál belõle "ügyet", mert mondjuk szereti a párját és nem érzi borzasztó áldozatnak a kíméletet.
Már 2 éve bírom a nõ és szexmentességet 24 éves létemre, mégse fordulok alternatív (pénzes) megoldáshoz. Szóval 6 hét az gyerekjáték, fõleg ha szeretem a barátnõmet/feleségemet. Persze ki szexmániás annak beszélhet az ember.
Hát ha nem bírja ki, akkor ráránt, amit egyébként eddig is megtett, hiszen minden pasi csinálja. Ez elég kell legyen neki a te kényeztetéseddel együtt, ha meg nem, akkor egy gerinctelen alak...
Végülis csak egy gyereket préseltél ki a vaginádon keresztül, ami kivül, belül átrendezett, esetleg még az "énkép"-eden is ejtett némi csorbát és ezekkel a békés gondolatokkal együtt még azon is kell agyalni hogy ezek után elég e a kedvesnek az orális sex? Szerintem minden férfinemû süllyedjen jó mélyre, aki félre kúr vagy akinek nem elég, vagy kierõszakolja az orális együtlétet... Ha nem bír ki valaki hat hetet az egy jellemtelen ember. Bízzunk benne hogy párodnak elég.
Addig vissza szok a ½kézi½ megoldásra:) amugy meg a nõnek szülés után a szájával nem szokott gond lenni.
Én ugyan nem vagyok még apuka, de ha tényleg rendszeresen kényezteted a száddal ezalatt a hat hét alatt is, akkor nem tudom elképzelni, hogy félrelépjen vagy elhidegüljön tõled. Én ennél többet is kibírnék csak orális kielégítéssel. ;) 27/F
Nálunk is farkaspóz volt. Nem volt semmi gond. Turelmesen kivárta a 6 hetet. Sot, szulés elott 2 héttel már nem voltunk egyutt mert élni sem bírtam akkora voltam. Komolyan, szulés után volt kedved orális szexre. Nekem nem.
Ez tipikusan a farkasszex idõszaka... ülsz a lyuk mellett és vonyítasz:)
kedves kérdezõ! tetszik a kérdés, de látom fogalmad nincs errõl az idõszakról, majd eztán N
én végignéztem a gyermekem születését a legapróbb részletekig.hát utána nem kívántam a puncit :) A másik meg, hogy nem is az volt a fontos. A 3. meg, hogy tényleg elég a szopás! :)

Én azt hiszem h nehezen viselem a kudarcot és sajnos már elég sokban volt már részem. Ugy érzem h minden hozzám közelálló személynek csak csalódnia kell bennem. Valakinek valami tanácsa ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: ember vagy te is hibázunk néha nem sikerülnek dolgok nem vagy szuperhõs nem annak születtél és nem is azért.Mindenkinek van része kudarcban csak sokakon nem látni mert nem mutatják ki.Hajlamos vagy a rosszat túl reagálni a jót pedig természetesnek venni.Biztos te is tettél már valamit csináltál már olyat ami érdemleges.Ezek is fontosan nem csak az ha nem sikerül valami.Fogadd el hogy néha veszít az ember,és emlékezz a jóra.

ember vagy te is hibázunk néha nem sikerülnek dolgok nem vagy szuperhõs nem annak születtél és nem is azért.Mindenkinek van része kudarcban csak sokakon nem látni mert nem mutatják ki.Hajlamos vagy a rosszat túl reagálni a jót pedig természetesnek venni.Biztos te is tettél már valamit csináltál már olyat ami érdemleges.Ezek is fontosan nem csak az ha nem sikerül valami.Fogadd el hogy néha veszít az ember, és emlékezz a jóra.
Nem tudom, de ajánlanék neked maszturbációval egybekötött böszme, semmitmondó terápiát. Én most ezen vagyok. Már egy ideje csak maszturbálok és olvasok. Na jó, zenét is hallgatok meg filmeket nézek. De a lényeg az onánia. Minden tekintetben. Keress rá ürügyet, idõt. Elég idõd legyen rá. Ne aprózd el. Add meg a módját. Órákig csináld és a végire olyan szenvtelen és közömbös leszel, hogy [email protected] az egész világot. Nem fogsz csalódni. Hidd el megéri.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem h ez valami depresszió féle, senkivel sem tudok beszélgetni és kerülöm a társaságot.Mindenkinek hátat forditok...próbálok ellene tenni de egyszerüen nem megy.Mit kezdjek magammal h ez valamit változzon?
gyere megiszunk egy sört valahol! Budapesti vagyok 23/f. Hetero írj privátba

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!