Találatok a következő kifejezésre: Én már éve élek szexuális (2 db)

Én már 4 éve élek szexuális életet, és több fiuval is próbáltam, de még egyszer sem volt orgazmusom. Ennek mi lehet az oka?

Legjobb válasz: A nõk nagy része sosem él át hüvelyi orgazmust.Csiklónál megy?Az a lényeg,ha ott igen,ezt ki tudod szex közben is használni.

A nõk nagy része sosem él át hüvelyi orgazmust.Csiklónál megy?Az a lényeg, ha ott igen, ezt ki tudod szex közben is használni.
Nem minden nõ képes a hüvelyi orgazmusra.Én már 8éve élek szexuális életet és még nem volt, hiába próbálkoztam.
Meg kell/lehet tanulni, de tény, hogy sokmindenkinek nem megy. Szerintem ne erõltesd és biztos kell hozzá a megfelelõ lelki állapot és partner, akivel teljes biztonságban érzed magad és rá mersz hagyatkozni. Sajna más tanácsot nem tudok adni.
Mindenki meg tudja tanulni. Elõször szerezz be egy mûszerszámot és kezd eleinte egyedül, csinálj hangulatot engedd el magad. Kezd csikló izgatással azután használd a szerszámot max 10-15 alkalom után rátalász a megfelelõ módra (iráncs sebesség erõ stb.) Amikor már rendesen megy vond be a partnered használjátok a vibrátort te irányítsd de õ is fogja és figyelje meg elejétõl végéig! Pár alkalom után már tudni fogja mi és hogy a legjobb neked. Ezután minden menni fog. Természetesen fontos a jó kapcsolat, tudjátok megbeszélni és tudjatok egymásra hangolódni lelkileg is.

Régóta van egy szexuális kapcsolatom, csak az a bajom, hogy a hol kérdését mindig én oldom meg. És ez így megy már 2 éve. Õt nem érdekli a dolog, ha én nem bíztosítok helyet akkor akár hónapok is telhetnek el nem találkozunk. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Cseréld le...én megoldom a helyet idõt,és a kedvet hozzá :)) komolyabban kicsit,nem igazán érdekli a dolog már,és a kisujját sem akarja mozdítani.Megérdemli?

Cseréld le...én megoldom a helyet idõt, és a kedvet hozzá :) ) komolyabban kicsit, nem igazán érdekli a dolog már, és a kisujját sem akarja mozdítani.Megérdemli?
ha van külön szoba akkor nincs akadály...még csendben is tudunk lenni ha kell :)
Mondom én! Hagyd ott a francba! Az ilyennel nem érdemes szexelni...szánalomból ne maradj vele!!! Ha most nem hagyod el, sosem fogod!
A kérdező hozzászólása: Annyira megalázó, a pasi velem szemben.És én meg szenvedek mint egy idióta!!!Nem vagyok szerelmes de érzelmileg kikészít!Mert nagyon kedvelem.Annyira reménytelen sokszor hogy találkozzunk peig én annyira vágyom rá és valahol úgy érzem õ is rám.De állandó idesség vesz hatalmába ha arról van szó hogy találkozzunk.Még a bátyámhoz is járunk sûrûn mert õ rendes nagyon és adott kulcsot.Persze volt olyan hogy otthon volt, de lett volna külön szoba meg minden nem zavartuk volna egymást.Szóltam, hogy otthon van.Erre õ hogy akkor nem lesz jó.Elkeseredett vagyok nagyon.Valóban ha nincsen otthon jobb, de azért bassza meg van külön szoba!!!!
Ne tartsd vissza....
A kérdező hozzászólása: Valóban nem képes rá, és még meg sem említette hogy szerez helyet.Vannak még érdekes dolgok tudnék mit mesélni, mert ez csak a jéghegy csúcsa!
Így szokott kezdõdni. :) ) Aztán meg bepróbálkozunk.NEm szorul segítségre, ha szex kell akkor az nagyon kell.Én emailben is elbeszélgetnék veled. Nagyon össze kell szedned magad.Ez a férfi már annyira nem képes, hogy a punciért egy helyet keressen.Gyönyörû...az ilyen nem férfi.
Akkor ne cseréld le, csak hanyagold! Keress mást, bulizz, járj el szórakozni, éld az életed! Ha gondolod írj privátban, hogy merre laksz és ha gondolod beszélgethetünk is! Úgy érzem segítségre szorulsz! De nem CSAK úgy!
A kérdező hozzászólása: Az a legfurcsább az egészben hogy soha sem õ oldotta meg a helyzetet hanem én.Bosszankodtam is hogy ilyen a világon nincs!Ez nem pasi!Vagy mi.:(
Csak jelentsd ki, hogy nem tudod megoldani mostanában a helyet, valamiért, találj ki valamit.Ezen nincs min megsértõdnie.Próbáljon õ is keresni valamit, és te is azon leszel.Persze várd ki amig õ talál.Szerintem nem kellene már vele foglalkoznod.Gyengédséget, szenvedélyt találsz másban is, csak keresned kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Igen én is gondolkodtam, hogy lecseréljem, de annyira tetszik és ragaszkodom hozzá.Fáj hogy még eszébe se jut, hogy õ is tegyen érte valamit.Meg szeretném neki mondani, hogy csak úgy folytatom tovább ha õ oldja meg a hol kérdést.Hogyan csináljam hogy ne sértsem meg?
Szerinted mellette kell ilyen helyzetben maradnod? Gondold végig, biztosan találsz egy olyan fiút aki szeretni fog és bárhol bármikor rá(d) fog érni! De te tudod, ha neked ez így megéri...
Ha van külön szoba, akkor nincs akadály.De ha csak egy függöny választ el, akkor tudunk csendben is maradni. :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!