Találatok a következő kifejezésre: Én már éve élek (94 db)

Én 7 éve élek a férjemmel. Úgyérzem elhidegült, már nem érdeklődik irántam. És én sem igazán iránta. És külföldön dolgozik. Van gyerek. IsNormális ez ennyi idő után? Mit lehet tenni?

Már több mindennel próbálkoztam,ő nem szeret ilyesmikről beszélgetni.Unalmas mellette minden.Félek hogy más felé fogok kacsingatni.

Legjobb válasz: Off leszek, de fontos: Bal oldalon a beállításokra kattintva elrejtheted a neved, hogy ne jelenjen meg. Ha valaki rákeres a nevedre, egybõl kiírja a google. Nekem is volt ilyen idõszakom a hetedik évben. Mi közös célként tûztük ki, hogy együtt elkezdtünk sportolni, így ahogy alakult át a testünk, úgy javult az egymás iránti vonzódásunk. Emellett látta, hogy egyre többen megnéznek (és õt is), ami felébresztett bennünk valami olyasmit, hogy vigyázzunk a másikra. Most úgy érzem, minden rendben, lassan 9 éve vagyunk együtt :)

Off leszek, de fontos: Bal oldalon a beállításokra kattintva elrejtheted a neved, hogy ne jelenjen meg. Ha valaki rákeres a nevedre, egybõl kiírja a google. Nekem is volt ilyen idõszakom a hetedik évben. Mi közös célként tûztük ki, hogy együtt elkezdtünk sportolni, így ahogy alakult át a testünk, úgy javult az egymás iránti vonzódásunk. Emellett látta, hogy egyre többen megnéznek (és õt is), ami felébresztett bennünk valami olyasmit, hogy vigyázzunk a másikra. Most úgy érzem, minden rendben, lassan 9 éve vagyunk együtt :)
Amíg ilyen cuki facebook képetek van addig ne váljatok.
Attól nem kell félnek mert az nem úgy van, hogy rátámad, az utcán valaki, hogy legyél vele az a te egyéni döntésed lenne. Ha nem tudjátok megbeszélni akkor váljatok el, és majd utána kacsingass másra, így tisztességes.
Na ezért nem mûködik a család itthon, hapsi külföldön felállás.
A gyerek miatt együtt kellene maradnotok. Keress magadnak munkát, akkor nem fogsz unatkozni. A problémáitokról pedig beszélgetni kell.
Mért nem mentek utána. Nem csoda hogy gondok vannak ha alig vagytok együtt.

Ki, hány éve vár babára? Lányok, én már nagyon el vagyok keseredve, hogy nem sikerül, belefáradtam?

Ti hogy álltok, én végig izgulom a fél hónapot a peteérést?l a mensiig.

Legjobb válasz: Én több,mint 10 évig vártam a babára....végül sikerült örökbefogadnunk egy tündéri kisfiút,aki a boldogságot hozta számunkra!:))Ti hány éve próbálkoztok?

Én több, mint 10 évig vártam a babára....végül sikerült örökbefogadnunk egy tündéri kisfiút, aki a boldogságot hozta számunkra!:) )Ti hány éve próbálkoztok?
Mi 1, 5 évet vártunk. Aztán kiderült, hogy valamiért nincs peteérésem, szedtem clostilbegytet és másodszorra sikerült. Tudom, hogy nagyon közhely és anak idején ölni tudtam volna, ha valaki ezt mondja, de nekünk akkor jött össze, amikor már nem érdekelt és más célokat kerestem magamnak. Elhatároztam, hogy leszakvizsgázom, beiratkoztam a zeneiskolába orgonálni... és most itt a bébi a pocakban! Sok erõt nektek! Nem szabad beleroppanni, annyit semmi sem ér! Örülj, hogy van gy szuper párod, ha belegondolsz hány singli barátnõd van, aki évek óta pasira vár?
én 9 hónapja várok babára, azóta nem védekezünk. viszont én kb. 10 évig elõtte fog.gátlókat szedtem, és kb. 3 hónapja állt helyre pontosra a ciklusom, és a görbém szerint van most már normálisan peteérésem is. szóval reménykedem, hogy most már nemsokáig várat magára a babucim...de ha ebben az évben nem jön össze, akkor januárban elmegyek az orvoshoz.
Lassan 1 éve várjuk és túl vagyok egy vetélésén! Sajnos, nem vagy egyedül!!! Sokan vagyunk, akik nagyon várják, h végre kisbabájuk legyen és ugyanilyen gyötrelem minden hónap!
2 éve! Közben kiderült, hogy csak lombikkal lehet babánk, nálam van a gond. A férjemnek extra sok spermája van , 50 millió és ebbol 80% fürge.
26 millió nem annyira jó, inkább elfogadható.Az én páromnak 54 millió volt(nem emlékszem már a százalékra, de az is nagyon jó volt).Ezzel teherbeeshetsz, de sztem több idõ kell hozzá, kitartás!Méhnykh. vastagsága rendben van?Párod szedjen E vitamint, ill. spermiumnövelõ készítményeket!
Elõzõ vagyok, még annyit, h most találtam meg, h 20 millió alatt már fertilitás áll fenn.
Szia!Én totál ugyanígy vagyok lassan 3 éve lesz h nem sikerül.Párommal állítólag minden ok.Kb olyan eredménye lett mint a te párodnak.Nekem eddig hormonok jók.Szóval itt tartunk próbáltam már ovu tesztet majdnem fejre is álltam szex után de semmi.Néha nagyon kész vagyok amikor megjön.Nem tudom mi lesz de néha úgy érzem h elfogyott a türelem és belefáradtam...szóval nem vagy egyedül együtt érzek.
Szia! Mi 5 éve nem védekezünk, és még mindig nem estem teherbe. Októberbe megyünk a Budai Meddõségi központba.
Sziasztok!Mi három éve várunk!Sokszor voltam a padlón mikor meg jött, sokszor hittem azt mindenféle kis apróságból, hogy talán most, aztán persze megint padló, párszor belekezdtem a vizsgálatokba is aztán vagy meguntam, vagy egyszerûen csak elkönyveltem, hogy pszichésen nem akar sikerülni, szedtem mindenféle vitamint hátha, és most ott tartok, hogy unom az egészet és nem érdekel(bár most is itt olvasgatok:) )elegem van már magamból is!Majd lesz ami lesz! Belefáradtam a folyamatos kínlódásba és beláttam, hogy tényleg nem azon múlik miket szedünk, milyen pózban vagyunk és meddig maradunk fekve a pozi ovuteszt utáni muszály akció végén mert ugye olyankor mi van amikor egy erõszakból, egy éjszakás kalandból vagy kiszállásos együttlétbõl fogan az új élet? Majd a természet ad ha jónak látja! Kitartás lányok!Higgyétek el a kiborulás sem segít én próbáltam! Pussz!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, 26 millió, és 65 %-életképes, azt mondták, hogy jó.
Párod rendben van?
A kérdező hozzászólása: Igen, minden rendben van, vettem egy csomó ovu+ terhes tesztet, szedek clostit, duphastont, pontos a ciklusom, mindig a 13. mapon van ovum, fel is megy a hõm, végig fent is van.:(
A lányomra 11 hónapot vártunk.A fiam az elsö ovutesztes hónapban sikerült.A lányomnál is kellett volna ovu tesztet használnom. Te próbáltad már??
A kérdező hozzászólása: Már teszteket sem rendelek, mert elfogyott az elõzõ adag teszt, ha kell ha nem teszteltem.
szerintem is igaza van annak a hozzászólónak, hogy akkor van a legnagyobb esély, mikor nem görcsölsz rá. de most azt gondolod, h mondanád te, s lennék úgy én, ahogy te vagy. szóval nem szabad feladni, csak nem az kell legyen az elsõdleges célja a szeretkezésnek. hányan esnek véletlenül teherbe, pedig nem is akarnak még gyereket... szóval kitartás
5 évet vártunk majd miután sikerült olyan dokit találnom aki kiderítette mi a bajom elsõ hónapban sikerült teherbe esnem.
A kérdező hozzászólása: Nekem van már gyermekem, 1, 5 éve próbálkozunk.
Mi 3 éve várunk, túl vagyunk 4 sikertelen lombikon és egy mnéhenkívülin. Peteéréskor már nem izgulok.

A feleségemmel lassan másfél éve szex nélkül élünk. Én már nem látok más utat csak a válást. Volt már aki ki tudott lábalni hasonló helyzetből?

Õ arra hivatkozott amikor az utolsó közeledésemet teljesen elutasította, hogy korábban elhanyagoltam. Ez igaz is mivel a családért és a szülei családjáért túldolgoztam magam és nem jutott id? kett?nkre. Szerintem ha szeretne még ezt meg kellene értenie. Most kezdtünk volna egyenesbe jönni.

Legjobb válasz: A másfél év nagyon sok és furcsa, hogy nem tettetek semmit, hogy változzon a helyzet. Amikor a feleséged arra panaszkodott, hogy elhanyagoltad, akkor azt követõen próbáltál rá is figyelni? Persze tudom, hogy a férfiaknak sem könnyû, hiszen jó esetben õk vállalják a nagyobb terhet az anyagiak terén. Viszont ha a feleséged sem tett semmit a másfél év alatt,akkor ott nemcsak a régi indok van, hanem egyszerûen elmentetek egymás mellett, kihûltek az érzések. Ha két ember szereti egymást, akkor ott a vágy is jelen van. Mindenképpen egy alapos beszélgetés a megoldás és ha a feleséged nem partner abban, hogy helyreálljon a régi rend, akkor el kell válni és új életet kezdeni. Minden egészséges embernek életének része kell legyen a testi kapcsolat, a kiegyensúlyozott élethez hozzátartozik.

A másfél év nagyon sok és furcsa, hogy nem tettetek semmit, hogy változzon a helyzet. Amikor a feleséged arra panaszkodott, hogy elhanyagoltad, akkor azt követõen próbáltál rá is figyelni? Persze tudom, hogy a férfiaknak sem könnyû, hiszen jó esetben õk vállalják a nagyobb terhet az anyagiak terén. Viszont ha a feleséged sem tett semmit a másfél év alatt, akkor ott nemcsak a régi indok van, hanem egyszerûen elmentetek egymás mellett, kihûltek az érzések. Ha két ember szereti egymást, akkor ott a vágy is jelen van. Mindenképpen egy alapos beszélgetés a megoldás és ha a feleséged nem partner abban, hogy helyreálljon a régi rend, akkor el kell válni és új életet kezdeni. Minden egészséges embernek életének része kell legyen a testi kapcsolat, a kiegyensúlyozott élethez hozzátartozik.
Hát én úgy látom, hogy a feleség is hibás itt, nem kell mindenért a férjet okolni. Itt nem is az, hogy fontos a szex meg minden, hanem, hogy már nem tudtok egymáshoz nyúlni sem. Foleg a feleség... Szerintem ez az elhidegulés már elég súlyos, elég ok lenne a válásra.. De természetesen nem menthetetlen a helyzet! Szerintem uljetek le és beszéljétek meg, nem lehet mindent elhallgatni! Kérdezd meg, hogy miért nem akar már veled lenni, és ne hagyd neki, hogy kifogásokkal védekezzen!
Nem értem hogy egyeseknél miért nem lehet leülni megbeszélni. Próbáld ki. Mond el neki hogy nálad a szex fontos, te így érzed magad úgy hogy együtt vagytok. Mond el hogy az elhanyagolás értük volt és most már hiányolod hogy õ nem közeledik feléd. Kérdezd meg mit érez irántad, akkor hogy érzett és ha valami megváltozott akkor miért változott meg. Ezért válni nem kell, egy normális kulturált beszélgetés kell.
Ha tényleg mindketten szeretnétek rendbehozni a házasságotokat, akkor a megoldást az jelenti, ha szakemberhez fordultok! Ne szégyelljetek felkeresni egy családterapeutát, vagy szexuálpszichológust! Tényleg fontos lenne, ha kedveskedj e feleségednek, és sokat beszélgessetek, de szerintem mindketten a magatok igazát keresitek- elkerülve a probléma igazi forrását. Egy szakember segítene nektek megtalálni a közös hangot. Amúgy egy házasságban két egészséges ember között tényleg nem normális másfél év teljes "szex-szünet".
ha szereted akkor ne vállj, hanem oldjátok meg!!!Ezt neked kell tudnod szereted e õt!! ha igen akkor küzd érte!ha dolgozol hazamész elsõ legyen õ!!!!Mégis hogy oldjátok meg sex nélkül?elsem tudom képzelni hogyan birtátok ki! nem kábultatok el egymástól? és egy ágyban alszotok?
jav. ember életének
Most akár le is pontozhatsz kedves Kérdezõ! Gyermekem születése után valahogy nem volt olyan kedvem a szexhez mint elõtte. Erõt vettem magamon, igen, ez is egy sarkalatos része az életnek. Végigolvastam a szakirodalom összes könyvét, melyek szerint a hiba az én fejemben van, a gyerekre hárítom az összes szeretetemet (nem gondolom, hogy így van. A szeretetet ugyan hogy lehet meghatározni mértékegységben?Nekem két kiló van, mind a két kilót a gyerek kapja, mint a banánt? Ugyan már.) Ne szeressem annyira a gyereket, szakítsak idõt a férjemmel való törõdésre is. Õ is megtette ugyanezt. Igen. Miközben itt a gyerek, miközben a rokonai jövés-menése miatt naponta takarítok, miközben nem tudok bemenni a konyhába anélkül, hogy ne lenne valami mosatlan edény odakészítve nekem a mosogatóba... sorolhatnám. megtettem, szakítottam idõt. Tudod milyen dolog vágy nélkül lefeküdni valakivel? Esküszöm felér egy nemi erõszakkal. Jó is vagyok ám, amíg ezt megteszem. Aztán a gyönyörûség szépen kielégülve, kiborotválkozva, ropogósra vasalt ingben elmegy dolgozni (közben odaveti nekem, hogy Õ dolgozik! legyek már belátással - értsem én meg a szõrszálaimat számolom itthon a gyerek mellett) és pár napig még azt sem hallja meg, amit mondok. Mert ugye minek? Aztán mikor ismét kellek mint nõ, akkor ismét kedves. Tudod, ezek után valahogy szemtelenség (finoman fogalmaztam) elvárni egy nõtõl, hogy kedve legyen... nem, nem bántani akartalak ezzel. Csak éppen harmadjára keltem fel ma éjjel a gyerek végett és már nem fekszem vissza aludni. Õ meg bõszen horkol. Nem fogom pártját a feleségednek, nem tudom mi az ok. Jellemzõen férfigondolkodás, hogy na ha nem szexelsz, akkor elválok. De mielõtt beadod a válást emiatt, fogjál papírt és ceruzát, és írd fel, hányszor volt háttérbe szorítva a nejed az elmúlt idõszakban. A hétköznapokban megteszel-e mindent, hogy megkívánjon? Mert bárhogy viselkedik is a férjem, bármennyit változtatott is rajtam a gyerekszülés, valahogy azért mégis meg-meglátom benne a férfit. Csak egy-egy megnyilvánulásával oltárian ki tud ábrándítani magából (pl. vacsoráját tálcára teszi, szobába behozza és hangos csamcsogással eszik. ja, fél óra múlva meg meghitt összebújás? na nemár.) Szóval gondold végig. Ha rendbe akarod hozni a dolgokat, nem elég egy "mea culpa" és kész...
Nem lehetséges, hogy a feleségednek van valakije?
már ne is haragudjon az elsõ, de szerintem a igen a szex ennyire fontos! sõt én egy kapcsolatban 80%-ot adnék neki, ha nem többet
A szex miatt akartok válni?? Ez ennyire fontos??
Kedves utólsó író! a 9:44-es vagyok, , én nem dolgozom, mert beteg vagyok ennek ellenére én otthon mindent megcsinálok fûnyírás favágás vagy bármi férfi munka pedig 24éve izületi gyulladásom van, , , ennek ellenére sérelmezte a 25év alatt hogy nem dolgozom, , , , õ hajtott csak nem tudom minek, hisz soha nem voltak nagy igényeim, , , , most meg több a nyugdíjam mint az õ segélye, , , , mégegyszer kérdem ez megérte neki és a többi munkamániás férfinak?Szerintem nem!!!
Én nem nagyon értek egyet az elõttem válaszolókkal. Én is nõ vagyok, de sokszor megdöbbenek a saját ½fajtámon½. Ha dolgozik a férfi látástól vakulásig az se jó, mert elég idõnk marad magunkkal foglalkozni, unatkozni, és azzal nyúzni a férjet, hogy nem törõdik velünk.Attól független pedig, hogy dolgozik, otthon is végezze el a feladatait, anélkül, hogy fáradt lenne. Ha nem dolgozik, az sem jó, mert nekünk kell eltartani a családot, nõ létünkre, pedig nekünk kiváltságunknál fogva dolgozni se kéne.És ugye így már igényei se legyenek, mert ha mi keressük a pénzt, akkor õ fogja be. Ha hulla fáradt a munkától, akkor legyen ereje szexelni, ha nem fáradt, mert egész nap nem csinált semmit, akkor este ne akarjon semmit, mert milyen jogon?! Hogy a családomért szakadjon meg, az természetes, ezen nincs mit beszélni. Kicsit át kéne néha gondolni a férfi szemszögébõl is a dolgokat, nekik sem olyan könnyû... A szex pedig a házasság velejárója, akár tetszik akár nem.Nem kötelezõ, csak ne szeppenjünk meg, ha a férj mást keres.Mégis hol él az a nõ, aki úgy gondolja, hogy a férfi majd úgyis mindig megérti...nem baj ha nincs szex, lényeg hogy szeretjük egymást...ugyan már!Ez mese
Én is azt mondom, amit sokan elõttem: ha te halálra dolgoztad magad a családért és eközben a családod meg tönkremegy, mert nem jut rá idõ, akkor az megérte neked??? Oda kellett volna figyelni a párodra és igenis idõt szakítani rá! Most már esõ után köpönyeg, de megpróbálhatod még helyrehozni, ha képes vagy változni. Segíts neki otthon, éreztesd, hogy fontos neked, kedveskedj, és csak akkor próbálj közeledni hozzá, ha ezeket mindet megtetted (1-2 hónapon át legalább). Hódítsd meg újra, mint régen. És beszéljétek meg, hogy ezentúl minden máshogy lesz. Ha ehhez nincs kedved és erõd, akkor válj. De én elõtte megpróbálnám összeszedni magamat...
Nálunk 2éve nincs testi kapcsolat, , bár a férjem ennek ellenére esküdözik, hogy nagyon szeret.Nem dolgozom, leszázalékolt nyugdíjas vagyok, , õ dolgozott reggeltõl estig én felneveltem a két lányunkat, , ami neki a nullával egyenlõ volt, , sokszor a fejemhez vágta hogy nem csinálok semmit, pedig szerintem a házimunka gyereknevelés több egy 8órás munkánál, , , sokszor hullafáradtan bújtam vele ágyba csak, hogy mindent megkapjon, , , aztán hirtelen csak a munkája lett a minden az itallal együtt, a szex elmaradt, a veszekedés hogy nem csinálok semmit maradt, , megkaptam hogy kevés a nyugdíjam míg õ "nagyon sokat"keres, , soha semmit nem lehetett vele megbeszélni, , , azóta munkanélküli lett több mint fél éve itthon van, most 40ezer körül van a munkanélküli segélye én 60ezret kapok, , , és augusztusban válunk, , , röviden ennyi a történet, kérdem én megérte neki???Most szenved, hogy mindent másképp kellett volna csinálni, nem kellett volna annyit dolgozni velünk kellett volna foglalkozni, azt hitte elég ha mindent megad anyagilag/én mindig mondtam hogy nem az a lényeg/, , , de már nem lényeg mit mond, tesz vagy érez, mert nem szeretem kiölte belõlem a szeretet útolsó szikráját is......Próbálj meg beszélgetni vele hátha ti még nem tartotok itt és menthetõ a házasságotok...
Jellemzõ " túldolgoztam magam, és elhanyagoltam ". Nem értem hogy miértz mindenki a nõket okolja ha egy házasságban megszûnik az intim szexuális kapcsolat. Ha nincs gyermeketek és pusztán azért távolodtatok el egymástól mert te sokat dolgoztál, és a feleséged is dolgozott és egymással meg nem foglalkoztatok akkor jobb is ha elváltok. Beleszeretni valakibe egy pillantás is elég, kiábrándulni valakibõl szintén egy szemvillanás alatt ki lehet. Elhidegülni valakitõl pedig hosszú hetek, hónapok következménye. Ha viszont te dolgozol a nejed meg otthon van egy vagy több kisgyerekkel, akkor sem kizárólag az õ hibája hogy nincs szex köztetek. A gyermekekkel otthon lenni nem 8 órás meló, hanem 24 órás igencsak megfeszített, lazítás nélküli munka. A kisgyerekek mellett nincs egy pillanat se, a nõknek nem jut idejük sokszor még rendesen elfogyasztani az ebédjüket sem, emellett vezetik az egész háztartást, gondoskodnak a bevásárlásról, a csekkekrõl, az ennivalóról, a tisztaságról....stb. Még éjjel is kelni kell a kicsikhez, mikozben a férj alszik, mert õ dolgozik. A férjek meg munka után fáradtan hazamennek és elvárják hogy a nejük még az rendelkezésükre is álljon. Ez nem azon múlik hogy szeret-e vagy sem, ez már nem a szeretet kérdése, hanem hogy a kapcsoltat fontos-e még annyira hogy megérje tovább együtt lenni, vagy tényleg mindkettõtöknek új kapcsolatot kell keresni, mert a szívetek már nem egyásért dobban.
Nem értem az elõzõ hozzászólót: "beszéljetek a feleség családjával közösen". Most akkor az a megoldás, hogy megbeszélik pl. anyámmal, esetleg a nevelõapámmal, hogy jaj-jaj baj van, mert a lányuk nem akar szexelni? Igen, fontos a szex, de tenni is kell érte annak, aki élni akar vele. Ha egy férfi napi 12 órát dolgozik és este "jaj drágám, fáradt vagyok, kimerültem", az érthetõ ugye? Ha egy nõ reggel ugyanakkor kel mint a párja, elrohan a "túlszeretett" gyerekével az óvodába, majd be a munkahelyére, lehúzza a nyolc óráját, hazafelé be a boltba, összeszedi a gyereket az oviból, hazaér és megfõzi a másnapi ebédet, vagy bármilyen háztartási munkát csinál, az ugye nem olyen fárasztó és kimerítõ? Ja és emellett még legyen fitt, kívánatos, ápolt. Én azt mondom Fiúk, tegyetek már Ti is valamit a jó ügy érdekében! Esõ után köpönyeg, hogy "jaj nem törõdtem vele, de most már akarok". Ha már kiábrándítottál magadból valakit, akkor nagyon nehéz "visszaszerettetni". Szeretem a férjem, nagyon sokmindent szeretek benne és vannak tulajdonságai amitõl meg a falra mászok. De bizti õ ugyanígy van velem. Csak neki is ugyanaz a hibája, ami a férfiak nagyon nagy részének: a házasság megkötéséig udvarol, mint egy hõsszerelmes. Utána meg már meleg alatta a tepsi, nem tesz semmit a házasság jóvá-jobbá tétele érdekében. Minek? Az asszony otthon van, gyereket megcsináltam... Amikor meg kiábrándul az asszony, akkor meg kapadozunk. Jaj, oda lesz a család, a házasság. Ne vegyétek mindannyian magatokra, láttam már jó példát is, meg az ellenkezõjét is, mikor anyu tett keresztbe a családnak, de azért zömében ez jellemzõ. Kérdezõ! Már ne hari, de: tudod, hogy elhanyagoltad, ez az elhidegülés oka, meg másfél évig el is voltál ezzel. Most meg hopp, te helyre akarod tenni, "hajlandó" vagy lépéseket tenni a jó ügy érdekében és ezzel te lettél a jófiú, a feleséged meg a hálátlan. Ez azért elgondolkodtató.
A házasságban a legfontosabb az egymás iránti szeretet és megértés.A szex is fontos, de ha ez a legfontosabb, akkor már baj van.Nem értek egyet azzal a hozzászólóval, aki szerint 80 százaléknak kell lennie.Ha így lenne, akkor a házasság tönkremenne, amint valamelyikük beteg lesz.A másfél éves szünet viszont már baj.Akkor kellett volna tisztáznotok a dolgot, amikor visszautasított.Meg kellene beszélnetek a dolgaitokat.Nem csak neked kell törödnöd a feleségeddel, hanem neki is veled.Ha te az õ családjáért is dolgoztál, ezt akceptálnia kéne.Nem írod, hogy a feleséged dolgozik-e vagy csak a te pénzedbõl éltek?Mert ez sem mindegy.És hányéves házasok vagytok?A leírtakból úgy tûnik, hogy a feleséged csak sajátmagával törõdik, a házasságotokkal nem.Ez ma sok fiatalasszonynak szokása.A férj keresse a pénzt, emelett segítsen a háztartásban, akkor is ha az asszony otthon van, ajnározza a feleségét, anélkül, hogy az asszony ezt viszonozná.Ha pedig van gyerek, akkor a feleség minden gondolata a gyereké, a férj pedig örüljön, hogy van tiszta ruhája.Valahogy komolyabban kellene venni, hogy a házasságot folyamatosan életben kell tartani.Törõdni egymással, megbeszélni a gondokat, nem várni meg, amíg javíthatatlan a helyzet.Próbáljatok beszélni egymással, ha kell szakember segítségével, netán a feleséged családjával közösen.Talán rendbejönnek a dolgaitok.Ha viszont a feleséged nem szeret, akkor valóban csak a válás marad.
Menjetek el pszichológushoz. Nekünk is segített, mi így jöttünk ki a gödörbõl, pedig a mi kapcsolatunk is nagyon ellaposodott, de most már egyre jobb! :D
Nõ vagyok. Szerintem nagyon fontos a sex egy házasságban. nem csak a kielégülést szolgálja, hanem a házastársak közti intimitás fontos része. Ez segít át a nehézségeken és kovácsolja össze a kapcsolatot. És ha éppen nincs hozzá kedvem, miért ne adnám meg a másiknak azt, hogy neki jó legyen? Természetesen ez fordítva is mûködik. Szerintem tisztázd le a feleségeddel , hogy neki miért nincs kedve. Az , hogy nem foglalkoztál vele nem megfelelõ indok. Õ is kezdeményezhetett volna amikor te éppen fáradt voltál. Gondolom nem utasítottad volna el. Valami más van a háttérben amit nem akar vagy éppen nem tud elmondani. Ezt mindenképpen meg kell beszélnetek, mert ez így egyikõtöknek sem jó.
Én is nõ vagyok . Van fõállásom, másodállásom, vezetem a háztartást, felneveltem a gyerekeket. A férjem 12-14 órát dolgozik, amibe tud besegít. Mind ketten fáradtak vagyunk estére közel az 50-hez. Mégis a nap egyetlen megnyugtató pontja a mikor egymáshoz bújunk este. Ez minden fáradtságot elfelejtet. Nem kell sexnek lennie elég egy simgatás is , de egy jól mûködõ házasságban ez nagyon fontos. Voltunk betegek is amikor nem lehetett sex, de az intimitás akkor is megmaradt. Ez a lényeg. Az egymással való törõdés mindenre gyógyír. Nem csak elvárásokkal kell élni a másik felé, hanem teljesíteni is kell. Azt vettem észre hogy mostanában a nõk ha elvégzik a házimunkát hõsnek tekintik magukat. Pedig ez nem igaz. Mindenkinek el kell végeznie azt a munkát ami a kapcsolatban rá hárul. Ez pedig természetesnek tûnjön és ne koloncnak. Persze ez a férfiak részérõl is fennáll. õk is tegyék a saját dolgukat mindenki érdekében.

A párommal több, mint 8 éve vagyunk együtt, én 24vok, ő 34, és én már 5 éve szeretnék babát, ő viszont csak akkor, ha külön leszünk, ami még több év. Hogy magyarázzam el neki, hogy nem várhatunk örökké?

Legjobb válasz: Egyezetek meg, hogy vártok még 2,5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Egyezetek meg, hogy vártok még 2, 5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Mit tennétek? 5 éve vagyok a párommal. Külföldön dolgozunk (vagyis én már nem dolgozok mert terhes lettem). Apósom másfél éve lakik nálunk, mert az elõzõ Munkahelye nem volt jó. A többi lennt.

Már eddíg is zavart hogy nem száll bele az albérletbe számlákba kajába stb, de most hogy jön a baba még jobban idegesít hiszen mi is anyagi gondokkal kûzdünkElõször normálisan próbáltunk vele beszélni, hogy mivel dolgozik segítsen õ is de ez egy kg cukorral a részérõl ki is merült. Most már hónapok óta nem dolgozik, mert volt egy vitám vele és azt mondta felmond és haza megy. Felmondott de azóta is itt van. Munkanélkülin van, egésznap itthon van õ is de semmit nem segít. Soha meg nem kérdezi hogy hogy van a leendõ unokája. Én már nagyon szeretném hogy haza menjen mert nem akarok feszengve élni. Nem akarok bunkó lenni mert a párom szereti az apját és ezzel õt is bántanám, de így se mehet tovább.

Legjobb válasz: Kerek perec mond meg a párodnak, hogy intézze az ügyet. Hogy nem sül le apósod képérõl a bõr! Kiakadva olvasom. Én nem hagynám annyiban és igen, "bunkó" lennék és minden nap elmondanám a drága apósnak, hogy menjen haza, a szemébe. Ha kell, minden nap ezen vitáznék vele-jó, most terhes vagy, nem kéne felidegesíteni magad, de valamit kell tenned. Ha látná a párod, hogy minden nap ezért veszekszel-nem csak vele, hanem apóssal is, akkor talán lépne valamit. Ha erre se lép, mond meg neki: választhatsz: vagy én, vagy õ. Ez így nem normális, nem élõsködhet rajtatok. Addig nyúzzad érte a párod, míg nem hajlandó lépni. Én legutolsó lépésként még azt is megtenném, hogy egyszerûen közölném vele, hogy na, most veszem meg a repjegyét hazafele. És meg is venném.

Kerek perec mond meg a párodnak, hogy intézze az ügyet. Hogy nem sül le apósod képérõl a bõr! Kiakadva olvasom. Én nem hagynám annyiban és igen, "bunkó" lennék és minden nap elmondanám a drága apósnak, hogy menjen haza, a szemébe. Ha kell, minden nap ezen vitáznék vele-jó, most terhes vagy, nem kéne felidegesíteni magad, de valamit kell tenned. Ha látná a párod, hogy minden nap ezért veszekszel-nem csak vele, hanem apóssal is, akkor talán lépne valamit. Ha erre se lép, mond meg neki: választhatsz: vagy én, vagy õ. Ez így nem normális, nem élõsködhet rajtatok. Addig nyúzzad érte a párod, míg nem hajlandó lépni. Én legutolsó lépésként még azt is megtenném, hogy egyszerûen közölném vele, hogy na, most veszem meg a repjegyét hazafele. És meg is venném.
A kérdező hozzászólása: Jah és egyébként azért kéne a születendõ gyerekem életét kockáztatnom ( mivel veszélyes munkát végeztem) hogy egy számomra idegent eltudjak tartani??? Normális vagy te??? Nem hiszem....
A kérdező hozzászólása: "kedves" 13.21-és. Nehogy te tudd már jobban hogy veszélyeztett terhes vagyok e vagy sem. Az orvos konkrétan eltiltott a munkától. És a se én se a párom nem kockáztatni volna még egy missed ab.-ot. Tudod te hogy milyen érzés mikor elmegy a baba???!!! Inkább neked kéne lapulni nem másokkat idegesíteni. De ha már így érdekel én 4 évig fizettem a párommal a számlákat, albérletet és szülés után is lesz fizetésem tehát én nem vagyok eltartott!!!! Egyébként meg ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ahogy a többiek is tették akkor húzzál más kérdésre, hátha lesz valami a te alattomos szintedhez is!!!
a terhesseg elso 16 heteben meg nincs anya magzat kozos keringes (nincs mehlepeny) igy a karos anyagok nem jutnak be a bababa . A korai terhesseget kulso ok nem szakitja meg max egy nagy genetikai hiba es az meg nem befolyasolhato. Igen nem szeretem ha valaki behetbe esik es hanyattvagja magat , , mert o terhes , , neki felmentese van mindenre. tobb milio no dolgozik terhessen egesz a szules elott par napig. Baratnom munkabol ment szulni semmi baja nem lett. Nem kell tulmisztikalni a terhesseget termeszetes allapot es termeszetessen kell viselkedni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); kedves utolsó: egy, honnan tudod, hogy nincs külföldön veszélyeztetett terhes? Ismered az összes országot a világon? Kettõ, vérrokon-nem vérrokon, akkor is, ez már pofátlanság, amit õ csinál. Persze nem szabad kirakni úgy, hogy lecserélni a zárat. Az igaz, hogy itt nálunk-én is külföldön élek-nincs veszélyeztetett terhesség-de lehet, a kérdezõ egy olyan országban él, ahol van. Egyébként ezek szerint te ellenzed az összes otthonmaradt nõt, aki azért maradt otthon, mert orvosa javasolta. Mondhatom szép, nem tudom, majd neked hogy esne, ha hasonló helyzetbe lennél terhes. Megértem teljesen a kérdezõt-nekem is kétszer volt vetélésem, most megint terhes vagyok, sajnos dolgoznom kell, ha tehetném, nem dolgoznék-takarítónõként dolgozok, vegyszerekkel, és eléggé sokat kell hajolni, cipelni, lépcsõzni. Nem lustaságból nem dolgozok szivesen, hanem azért, mert félek, hogy baja lesz a babának. Még nem mondtam el odabenn. Szerencsére eddig már tovább jutottam, mint a másik két terhességgel. De egyébként a kérdezõ terhessége itt nem mérvadó.
Kulfoldon nincs olyan hogy veszelyeztetett terhes csak megjegyzem A 12 het utan nyugodtan dolgozhatsz terhes vagy nem beteg. A baba nem a munkatol megy el hanem a genetikai hibatol. Hogy mered a paarod sajat apjat kritizalni hiszen te is eltartott vagy. Sot o verrokon te pedig nem ugye nem vagytok hazasok En a helyedben lapitanak
11-es, itt nem csak a kérdezõ lakik az apóssal, hanem annak a saját fia is. Ez nem megoldás! Nekem a bõr lesülne a képemrõl, ha anyám/apám elõtt lecserélném a zárat, hogy dögölj meg külföldön egyedül, ahogy akarsz. Ez egy nevetséges, gyerekes megoldás. Azt kell elérni, hogy a kérdezõ párja felfogja, hogy ez így nem jó és beszéljen az apjával és küldje el.
cseréljétek le a zárat a bejárati ajtón, igy nem fog tudni bemenni a lakásba és szépen lekopik majd. Ha szülõ vagy nem szülõ , így senkit nem kell elviselni.
Nem hiszem, hogy attól idegesebb lenne a kérdezõ, ha mondaná neki, mint attól, hogy simán kerülgesse.
A kérdező hozzászólása: Veszélyeztetett terhes vagyok, mivel volt már 2 missed ab. De ehhez konkrétan nem sok közöd, nem????
Mondjuk a terhesség sem betegség, nyugodtan dolgozhatnál attól ha rosszul álltok. Ezt még gyerekvállaás elõtt kellett volna lerendezni.
A kérdező hozzászólása: Az biztos hogy lakva ismeri meg az ember a másikat. Sose gondoltam róla hogy ilyen. Pedig tényleg csak segíteni akartunk rajtuk, de soha egy köszönömöt nem kaptunk. Én ezt se értem, hogy egy szülõ hogy telepedhet rá így a fiára mikor tudta nagyon jól, hogy nekünk is meg vannak a saját gondjaink...
Sajnos hasonló helyzetben vagyok...nekem is lépnem kéne. Én egy majdnem rokont tartok el, igaz, csak 2 hónapja, nõvérem nevelt fiát. Miért élnek vissza az ember jóindulatával? Aztán még te érzed magad szarul miatta, hogy te vagy a szemét. Valahogy ki kell tenned az öreget. Nekem meg határidõt kell szabnom a kedves "rokonnak".
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem tényleg ideje lesz bekeményíteni... Köszönöm szépen a válaszokat. A tettek mezejére lépek!!
Hát ha a párod így gondolja, akkor veletek marad, míg meg nem hal. Ekkora baromságot, már ne haragudj. És ismét csak magamat tudnám ismételni. Ha nincs semmitek, akkor minek tartjátok el?? Ezt nektek kell kettõtöknek megbeszélni. Én a helyedben egyébként nem tûrném és elég gyorsan rövidre zárnám a dolgot. Ha a papa marad, akkor éljenek boldogan és én eljönnék. De ez én vagyok. 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: A párom azt mondta hogy nem is kérdés hogy engem választ, de mégse tesz semmit. Ennek szerinem az az oka hogy az apja mindíg azzal jön hogy nem él már sokáig, és a párom attól fél hogy ha most elküldi és lesz az apjával valami akkor magát fogja vádolni. De így tényleg nem lehet élni...
Ezt a pároddal kell megbeszélni. Ha anyagi problémáitok vannak, akkor nem értem, hogy miért tartja el az apját, aki ráadásul azért lett munkanélküli, mert felmondott?!?!?
A kérdező hozzászólása: Mindenki másnak köszönöm a válaszát!

8 eve elek Angliban, csak masfel evet dolgoztam otthon mielott kijettem. Ha nem jelentettem le sehol hogy en kulfoldre koltozom milyen lepeseket kell tennem hogy ne noveljem a birsagom nagysaga amit kulonbozo szervezetektol mar bisztos felhalmoztam?

Meg nem tervekek haza koltozni a kovetkezo 8-10 evben, de mar most aggodom mi lesz akkor mikor hazamegyek. Nincs bankszamlam otthon es penzt sem kuldok haza senkinek.

Legjobb válasz: Azokat a lépéseket már 8 éve meg kellett volna tenned. Ha valaki külföldön vállal munkát (tehát nem elhagyja végleg az országot), akkor azt be kell jelenteni a NAV-nak, hogy a "kettõs" biztosítottságot és járulékfizetést elkerüld. Ha ezt nem teszed meg, akkor nagy valószínûséggel ketyeg az adófolyószámládon az ezzel kapcsolatos járulékfizetésre az összeg, valamint a késedelmi kamatok. Szánnod kell rá idõt, hogy ezt itthon lerendezd - akár utólag is, mert problémád csak Neked lehet belõle, nem másnak.

Azokat a lépéseket már 8 éve meg kellett volna tenned. Ha valaki külföldön vállal munkát (tehát nem elhagyja végleg az országot), akkor azt be kell jelenteni a NAV-nak, hogy a "kettõs" biztosítottságot és járulékfizetést elkerüld. Ha ezt nem teszed meg, akkor nagy valószínûséggel ketyeg az adófolyószámládon az ezzel kapcsolatos járulékfizetésre az összeg, valamint a késedelmi kamatok. Szánnod kell rá idõt, hogy ezt itthon lerendezd - akár utólag is, mert problémád csak Neked lehet belõle, nem másnak.
A kérdező hozzászólása: Szoval akkor csak a NAV-nak kell jelentkeznem es sehol mashol?
A kérdező hozzászólása: Megtehetem en azt interneten?
Alapból megtehetnéd (egy formanyomtatvány van rá), de Neked az elmúlt pár évet is rendbe kell tenned, tehát nem biztos, hogy az ügyfélkapun ezt le tudod rendezni. Igazából nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitseget. Nagyon kedves hogy szant idot a valaszadasra :)

Angliaban elek, de hazamegyek es otthon maradok amig terhes vagyok es szulok. Szamithatok valami tamogatasra az allamtol? Hogy mukodik otthon. Otthon 1.5 dolgoztam boltban de ennek mar vagy 3 eve.7 eve mar kulfoldon vagyok.

Legjobb válasz: ...úz ez elég húzós dolog.. Én személy szerint jobban szeretném, hogy a babám angol állampolgár is legyen. És valószínûleg a támogatási rendszer is másabb kint mint itthon. Tutira azzal jársz jobban, mert itthon ez minden csak nem családtámogatás..

A Magyarországon munkaviszonyhoz-biztosítási jogviszonyhoz kötött járandóságok , tehát a GYED és a TGYÁS csak akkor jár, ha a szülést megelõzõ két éven belüli idõszakban legalább 180 napot dolgoztál Magyarországon és ebbõl a biztosítási jogviszonyból mész szülni. Ez bonyolult, de úgy vettem ki a munkáidból, hogy ez nálad nem áll fenn, tehát ami járhat az csakis a Gyes, Családi pótlék, Egyszeri anyasági segély vagy támogatás..ezek viszont mind csak a szülés után járnak. A terhesség idejére esetleg megpróbálhatsz bejelentkezni a munkaügyi központba, de sajnos ha nem volt itthon munkahelyed, akkor onnan sem jár semmi. GYES: alanyijogon jár, minden Magyarországon élõ gyermek után az õt nevelõ gyám kérheti , a gyermek legfeljebb 3 éves koráíg, havi összege nettó kb. 24000 ft.A születés napjától igényelhetõ. CSALÁDI PÓTLÉK: Minden olyan szülõ, aki neveli gyermekét, Magyarországon legalább 3 hónapja állandó bejelentett lakcímmel rendelkezik igényelheti a MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁRNÁL.A születés napjától igényelhetõ. Egyszeri anyasági támogatás: Magyarországon szülõ, itt bejelentett lakcímmel rendelkezõ szülõ kaphatja, abban az esetben, ha terhessége alatt részt vett legalább 4-szer a terhesgondozáson, ehhez a kezelõorvos által kiadott igazolás szükséges, ennek hiányában a terhesgondozási kiskönyv . Azthiszem viszont ha külföldön voltál és nem vettél részt 4 terhesgondozáson, akkor ezt sem kaphatod meg. Ennek összege kb 64000 ft. Érdeklõdhetsz , utánanézhetsz a web-en : http://www.OEP.hu http://www.magyarallamkincstar.hu http://www.babaszoba.hu A legjobban tennéd, ha megkérnéd itthonlévõ rokonodat, hogy keresse fel az illetékes kirendeltségeket, mielõtt hazajönnél, és ott érdeklõdje meg a konkrét személyreszabott lehetõségeidet, illetve, jó, ha elõre beszerzitek a nyomtatványokat, mert sok papírmunka is lesz.
szia Ne haragudj de én nem adnék egy vasat se. Angliába fizeted a járulékokat, de a magyar államtól kérnél támogatást. pofátlanság
8. válaszolónak: Angliában a maternity leave 9 hónap, nem rég emelte meg a kormány, nem pedig 6hónap... A maternity card-dal pedig ingyenes a fogászati ellátás a kismamának és a gyógyszereket is ingyen kapja, mindezt a baba 1éves koráig. Én mindenképpen itt maradok, itt a szülésért sem kell fizetni, nem várnak el hálapénzt, mint Mo-on, és feltétel nélkül kedvesek. Extra uh-ra pedig egyszer haza lehet repülni, meg esetleg más vizsgálatra, ha a kismami szeretne egyáltalán extra vizsgálatokat.
...úz ez elég húzós dolog.. Én személy szerint jobban szeretném, hogy a babám angol állampolgár is legyen. És valószínûleg a támogatási rendszer is másabb kint mint itthon. Tutira azzal jársz jobban, mert itthon ez minden csak nem családtámogatás..
szia, Ha magyar állampolgár vagy, és van itt állandó lakcímed, akkor az 1x anyasági támogatás szerintem mindenképpen jár nem tudom most mennyi, 60 ezer körül van, de ezt csak 1x kapod. A GYED-hez, kell a szülés elõtti 2 évben legalább 180 biztosított nap (munkaviszony). A GYES az jár, de csak valami 20 ezer forin. A családi pótlékot igényelheted még ami most havi 12.200 forint. asszem ennyi..és remélem jól mondtam:)
ha angliában bejelentett munkaviszonyod volt, akkor miért nem ott szülsz? akkor biztosított is vagy. ha haza mész és nincs biztosításod bármelyik országban, akkor visszamenöleg ki kell fizetned az utolsó biztosított napodtól. vagy is ha angliában a hazautazásodik van biztosításod, akkor csak az ottani papírt kell felmutatnod az Apehnek és fizetned a következö hónapokra míg gyesre nem raknak a tb-t. de ha pl 3 éve angliában nem volt bejelentett munkát, söt otthon sem volt fizetve a tb akkor 3 évre visszamenöleg kikell fizetned a tb-t. ha nincs tb-d fizetve akkor a szülést ki kell fizetned.
Angliaban mivel Welfare country nagyon jo a szocialis halo (annak aki fizette a social security-t, es tax-t az allamnak), viszont az egeszsegugyi ellatas nagyon rossz, a magandokit pedig lehetetlen kifizetni. Nem beszelve arrol h szules utan par oraval kiraknak a korhazbol. Azzal h kint szul valaki meg nem lesz angol allampolgar a gyereke, de ezt gondolom Te is tudod! Alanyi jogon jar nemi tamogatas magyarorszagon neked is, csak azt nem tudom h pontosan mi. En is ennek probalok utana nezni mert olyan kuldfoldi non-profit cegnel dolgozom itthon, ami nem fizet utanunk TB-t, viszont magan ellatasban tamogatnak. Sok sikert, biztos itthon nyugodtabb lesz a babavaras es a csaladi tamogatas is nagyon jol jon, de nezz utana mik illetnek meg. Lehet h kint jobban megeri (mar bocsanat hogy ilyet kell mondjak, hisz nem minden a penz).
Meg ezt is nézd meg, talán itt átláthatóbb: http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=286 Ennek a betegbiztosításnak tényleg nézz utána. És amúgy az apukára számíthatsz?
Miért ne kérhetne támogatást? Az Egyesült Királyság az EU tagja. Tudjátok mennyi pénzt kap Magyarország az Európai Uniótól??? JÓ SOKAT
A kérdező hozzászólása: Koszi!Ennek hol tudok utanna nezni?Kitol tudom megkerdezni otthon?
Ha nem haragszol én semmit nem adnék neked! Minden járulékot Angliába fizetsz (ha fizetsz egyáltalán), most pedig elvárnád hogy a magyar állam fizessen neked támogatást. Ugyan ez a baj ezekkel a mocskos cigányokkal is, dolgozni nem akarnak, de a segélyért sorba tudnak állni, hogy rohadnának meg.
Szia! Jó, hogy írod az önkormányzatot: érdemes utánaérdeklõdni, mert valamelyik 10-15eFt egyszeri támogatást ad, van olyan, ami az egyik adható (azaz fizetõs) oltást adja ingyen. Üdv.
Szia! Én 5év utazgatás és különbözõ kölföldi munkahelyek után jöttem haza szülni (vagyis elõbb csak a terhességem miatt). Nem bántam meg, mert én is szeretnék az otthon közelében lenni (engem 36órás repülõút választott el). Ami az anyagi részét illeti, megbántam, ugyanis semmilyen támogatást nem kapok...azt gondolják, hogy attól, hogy kint dolgoztál hûû de sok pénzed van, pedig ott is kellett élni valamibõl.Én pl az itthoni életmódomat tudtam kint folytatni. Amennyivel többet kerestem anniyval drágább is minden, de ezt Te is jól tudod szerintem. Szóval most szegényen várjuk a bébikét, de boldogan. Amúgy gyes-t fogunk kapni legalább, de mást nem igen. Az önkormányzattól egyszeri 10ezer ft-ot kaptam... Hát fel a fejjel és boldog babavárást!
a második válaszoló vagyok. régen az au-pair.kedés max 2 évig lehetett, most sem hiszem hogy több. meddig az au-pair papirod szolt addig (mert ugye bekellett jelentkezned ott is hogy biztosított legyél) addig biztosítottnak minösültél, mindegy melyik országban volt. azt gondolom most nem az a legnagyobb bajod hogy milyen támogatást kapsz, hanem az hogy mennyit kell utólagosan tb-t fizetned otthon. ha ez évekre rúg, az elég nagy összeg lesz. nekem tavaly 6 hónapot 5000 Ft feletti összeggel kellett kifizetni visszamenöleg(nem emlékszem pontosan mennyi volt). a szülés vagy esetleges vetélés nagyon sokba kerülnek és otthon is ki kell fizetned ha nincs tb-d valamelyik országban fizetve.
A kérdező hozzászólása: Angliaban au-pair-kent voltam vegig szoval ez nem bejelentett.Igy innen szerintem semmit sem kapnek.Otthon kb.3 eve dolgoztam egy kinai uzletben 1, 5 evig.Tudom hogy nem igazan jok az otthoni dolgok de jobbak a magyar orvosok es otthon szeretnek szulni.Nekem nem szamit hogy a gyerekem angol allam.pol. legyen.Nem er annyit hogy szules utan par oraval kitegyenek a korhazbol......Es kell az anyai tamogatas hogy mit hogy csinaljak majd.A paromra szamithatok.Neki eleg jo a munkaja.Csak erdeklodom hogy megis hogy mennek otthona dolgok! Koszi a valaszokat!
A juttatásokról itt tudsz tájékozódni: http://www.allamkincstar.gov.hu/rovat/129?SSID=7181c1b041ec1..
A legutobbi valaszolo vagyok, meg annyi hogy szulesi szabadsag Angliaban 6honap, mig itthon 2 (max.3) ev, ami megint csak nem mindegy!
Ne haragudj de hogy teheted meg a gyermekeddel hogy haza viszed abba az otvar szarba????ahol csak a penz beszel???
5 év a magántartozás elévülési ideje.
Hány éves vagy? A nõgyógyász nem veszi észre, hogy tampont használsz, csak ha kérdezi, akkor mondd el neki.
Szerintem az anyukádnak mondd el, a nõgyógyász meg majd megkérdezi ha érdekli.

Kavart valakivel, aztán kiderült, összevesztünk, lehordott mindennek, aztán most békülne, én már viszont le szeretném zárni, de valami köt hozzá, talán az egy közös évünk és a sok emlék, hogy felejtsem el?

szakítás után mitõl lesz jobb ? szörnyen érzem magam, hiába nem akarok vele lenni... olyan rossz belegondolni, hogy mást fog csókolni, szeretni :(

Legjobb válasz: Ha ennyire rossz akkor bocsáss meg neki. (Rossz ezt mondani, de én is léptem már félre és a barátnõmet szerettem, csak az a fránya alkohol néha rossz dolgokat hoz ki az emberbõl.) Vagy szimplán ne gondolj ilyenekre, elszúrta így járt és ne rágódj rajta.

Ha ennyire rossz akkor bocsáss meg neki. (Rossz ezt mondani, de én is léptem már félre és a barátnõmet szerettem, csak az a fránya alkohol néha rossz dolgokat hoz ki az emberbõl.) Vagy szimplán ne gondolj ilyenekre, elszúrta így járt és ne rágódj rajta.
Õ kavart valakivel, és még téged hordott le mindennek? Ez most komoly? Hát nézd. Én a helyedben inkább keresnék egy normális társat, akinek eszébe sem jut kavarni más lányokkal. Aki egyszer megtette, és látta, hogy nincs komoly szankciója a dolognak, máskor is meg fogja tenni.
Ne keresd, , aki egyszer megtette megfogja máskor is! Aba gondolj, hogy ár csókolt mást, maikor Veled volt és lehet szexeltek is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!