Találatok a következő kifejezésre: Én már éve (631 db)

Az olcsóbb kategóriájú napszemüveg tényleg károsítja a szemet? Én már évek óta olyat hordok, nem engedhetek meg magamnak 20 ezerért egy napszemüveget.

Legjobb válasz: Jaj dehogy! Ha csak nem a piacon veszed akkor mindegyik tökéletes. Kötelezõ uv szûrõsnek lennie annak, amit boltban veszel. Pár éve az egyik euroshopban találtunk 350 forintért nagyon menõ szemüveget, vettünk is belõle egy csomót, h ha törik akkor legyen tartalék. Bevittük kíváncsiságból egy optikushoz megnézetni a lencsét és azt mondta ott a nõ, nagy meglepetésünkre, hogy a lencse tökéletes, viszont a keret gagyi, de õ megkockáztatja, hogy valami márkás a lencse, és a keretet az eurós cég gyártatta hozzá.

Jaj dehogy! Ha csak nem a piacon veszed akkor mindegyik tökéletes. Kötelezõ uv szûrõsnek lennie annak, amit boltban veszel. Pár éve az egyik euroshopban találtunk 350 forintért nagyon menõ szemüveget, vettünk is belõle egy csomót, h ha törik akkor legyen tartalék. Bevittük kíváncsiságból egy optikushoz megnézetni a lencsét és azt mondta ott a nõ, nagy meglepetésünkre, hogy a lencse tökéletes, viszont a keret gagyi, de õ megkockáztatja, hogy valami márkás a lencse, és a keretet az eurós cég gyártatta hozzá.
Olyan tizenezerért vettem szemüveget, megnéztük mennyi UV fényt ereszt át, és nem lett sokkal jobb mint ami tök gagyi. Szerintem húszezerért nem is érdemes venni, az nem jobb annyival.

Budaházy is ragaszkodik a vérszerződéshez. Én már évek óta erről beszélek! Mégis csak igazam lesz?

http://www.youtube.com/watch?v=ICQzL0oc0p8#t=474

Legjobb válasz: Budaházy elképzelése tradícionálisan jó, de a mai kor követelményeinek már nem felelnek meg. Egy kis csoport, aki e szerint élne, azoknál mûködhet, hobbi szinten, sok ilyen van, de nyilván a valós életben hagyományosan kell élni. A társadalmi gazdasági fejlõdéshez sokkal komolyabb elképzelések kellenek, a környezetvédelem fontosságáról meg nem is beszélve.

Budaházy elképzelése tradícionálisan jó, de a mai kor követelményeinek már nem felelnek meg. Egy kis csoport, aki e szerint élne, azoknál mûködhet, hobbi szinten, sok ilyen van, de nyilván a valós életben hagyományosan kell élni. A társadalmi gazdasági fejlõdéshez sokkal komolyabb elképzelések kellenek, a környezetvédelem fontosságáról meg nem is beszélve.
Budaházi még beszélni sem tud! De csak rendszerváltásról beszél, és nem a vérszerzõdésrõl. De értelmetlen is, amit mond. Semmit nem mond arról, hogy ezt a rendszerváltást hogyan képzeli és hogyan akarná megvalósítani. az egész beszéd csak hablatyolás.
Ha a vérszerzõdésig akarunk visszamenni, akkor az Alkotmányban a másik ember szabad kivégzésének is benne kellene lennie. Szép dolog a történelem, csak a világ megváltozott az elmúlt több, mint 1000 évben. Persze van, aki ezt nem vette észre, és nem akar haladni a korral. Õk visszamehetnek az Etelközbe, az a bizonyos vérszerzõdés úgyis ott köttetett.
Nem tudom, feltûnt-e valakinek, hogy a vérszerzõdés azért az, mert a különbözõ törzsek megállapodtak (mondom: megállapodtak!!! a cselekvésben). A Fidesz és ilyen Budaházy félék ezt meg sem értik, õk éppen a megállapodást vetik el. Szóval minek avval idõt tölteni, hogy olyanokra figyeljünk, akik saját szavaik jelentését sem értik! Hogy értenék másokét. És hogy lennének képesek megállapodni. Egy röhej.
A vérszerzõdés már akkor elvesztette érvényét, mikor kihalt az Árpád-ház, de lehet, hogy sokkal hamarabb, és Szent István volt az, aki felrúgta a vérszerzõdést.
Már csak azt kellene tudni, hogy pontosan mi is áll abban a Vérszerzõdésben. Mert írásba nem nagyon lett foglalva, a legelsõ forrás, ami említi háromszáz évvel késõbb született. Bár Budaházy mondja? Megkövetem magamat. Ebben a kérdésben õ számomra megkérdõjelezhetetlen tekintély.
Budaházy Vajk reinkarnációja.
Kérdezõ, egy szerzõdés pont annyit ér, amennyire tiszteletben tartják. Ha egy kézfogást mindannyian betartanak, nem is kell több. Ha azonban egy 100%-os törvényt senki nem tart be, annyi, mintha nem is lenne. A vérszerzõdés egy rege, aminek van egy szellemisége. A rege tartalmát pontosan nem ismerjük, csak hagyományok vannak, ami ugye nem törvény. A szellemisége pedig az együttmûködés. Át akarsz alakítani valamit, ehhez senki véleménye nem érdekel, nem számít mások is pont így gondolják-e. Innentõl miért beszélsz vérszerzõdésrõl, hiszen a szellemiségének magad mész ellene.
Rossz hírem van! Magyarország 1920-óta már nem áll fenn. Azóta járja a Golgota tövises útját a trianoni sötét éjszakában botorkáló árva magyar nemzet. Csonka-magyarország nem ország... :-(
A kérdező hozzászólása: A mai rendszer totálisan szembe megy a Vérszerzõdésben lefektetett alaptörvényekkel, tehát illegitim. A ma Magyarországon elfogadott alkotmány és a törvények mindegyike illegitim, hiszen ezek mindegyikét egy eleve illegitim, törvénytelen uralom alkotta. Orbán Viktor pedig a trónbitorlás bûntettét valósítja meg.
"ez Magyarország alapító törvénye" Ilyen marhaságot is régen hallottam már. Mellesleg a vérszerzõdés jóformán egy dolgot biztosított: az akkori vezérek hatalmát (utódaik számára is). Egy demokráciára, sõt egy olyan társadalomra, ahol mindenkit egyenértékûnek tekint a törvény, nem használható. "e kor követelményeit gyökeresen kell átalakítani" Ezt mégis hogyan tudod elképzelni?
#18, ez a duma annyira tetszik, hogy lopom is késõbbi trollkodási alapanyagnak. Annyira örülök az ilyen elborult történelemb zi mélyturbóknak, rajtatok lehet a legjobban röhögni a napkereszténységetekkel az élen :DD
A kérdező hozzászólása: " Már csak azt kellene tudni, hogy pontosan mi is áll abban a Vérszerzõdésben." Eddig is pontosan tudtad.
A kérdező hozzászólása: "Budaházy Vajk reinkarnációja." Budaházy épp Vajk ellen beszél. Neked ez sem tûnt fel?
A kérdező hozzászólása: "A vérszerzõdés már akkor elvesztette érvényét, mikor kihalt az Árpád-ház, de lehet, hogy sokkal hamarabb, és Szent István volt az, aki felrúgta a vérszerzõdést." Felrúgni ugyan felrúgta, ez való igaz. De az érvényét sohasem vesztette el. A mai napig érvényben van, ugyanis ez Magyarország alapító törvénye és sem kétharmados többséggel, sem más egyéb módon ennek módosítására lehetõséget nem kaptunk. Magyarország fennállásáig marad érvényben.
A kérdező hozzászólása: "Budaházy elképzelése tradícionálisan jó, de a mai kor követelményeinek már nem felelnek meg." Ezzel magam is egyetértek, így hát e kor követelményeit gyökeresen kell átalakítani.
"A mai rendszer totálisan szembe megy a Vérszerzõdésben lefektetett alaptörvényekkel, tehát illegitim. A ma Magyarországon elfogadott alkotmány és a törvények mindegyike illegitim, hiszen ezek mindegyikét egy eleve illegitim, törvénytelen uralom alkotta. Orbán Viktor pedig a trónbitorlás bûntettét valósítja meg. " Adjak bullshit generátort? Azzal tökéletesen helyettesíthetnéd a teljes kognitív munkád, ezzel rengeteg idõt és energiát takaríthatnál meg.
A kérdező hozzászólása: Szerintem úgy képzeli el, hogy a Vérszerzõdés szellemiségéhez hûen alakítja át Magyarország vezetését és az õsi törvénynek megfelelõen osztja el a javakat.
A kérdező hozzászólása: "akkor az Alkotmányban a másik ember szabad kivégzésének is benne kellene lennie." Ez csak természetes, hiszen ennek hiányában a trónbitorlókat sem lehetne méltó módon megbüntetni.
#18 vagyok. Kedves #20! A kérdezõ mondta "amíg áll"...hát már nem áll. Ha szigorúan vesszük. (Márpedig ha õ szigorúan veszi, akkor én is...)


Van valaki aki kényszerbetegségtől szenved? Én már évek óta ettől szenvedek, szeretnék tőle megszabadulni, de újra előjön mindig, nem tud rá valaki jó módszert amivel meglehetne könnyíteni kicsit a helyzetem?

Legjobb válasz: Mindenki kényszerbeteg, csak a legtöbben egy olyan enyhe formában, amivel még gond nélkül lehet együtt élni. Nálad miben nyilvánul meg?

Mindenki kényszerbeteg, csak a legtöbben egy olyan enyhe formában, amivel még gond nélkül lehet együtt élni. Nálad miben nyilvánul meg?
A kérdező hozzászólása: Ellenõrzés, újragondolom a dolgokat nagyon sokszor, bûntudattal társul, vissza gondolom hogy jól csináltam e a dolgokat, újraolvasás rengetegszer, kézmosás, fertõzés, vegyszerek, ezek miatt szoktak lenni, és erõs gyomor görccsel illetve mellkasi fájdalommal társulnak ezek a kényszeres dolgok, illetve van még fóbiám is , és régen pánik beteg is voltam...
Ajánlok egy könyvet, nagyon jó, és szerintem segítene is rajtad ha elolvasnád: Dale Carnegie: Hogyan fejezzük be az aggódást és kezdjünk el élni interneten biztos megtalálod, viszonylag olcsó köny :D
A kérdező hozzászólása: Kösz a tippet mindenképp rákeresek:D
Szia, én is kényszerbeteg vagyok.sajna 2 hónapja keményen. Nekem kényszergondolatok is társulnak hozzá.(bántok mást, szeretteimet). Kényszercselekvések alkalmazása pedig azért van, mert bemesélem, ha ezt úgy teszem megszûnnek a gondolatok, nem lesz a szeretteimnek semmi baja stb...) Már teljesen kikészít, járok pszichológushoz 1, 5 hónapja. nem szedek semmilyen gyógyszert.Remélem segít a pszichológus...De ezeket a gondolatokat nagyon nehéz kiverni a fejbõl...:S

Már eggyüt vagyunk lassan egy éve nagyon szeretjük egymást én már nem vagyok szűz de ő még az én már nagyon szeretnék sexelni de ő nagyon ellene van :s . Mi tegyek?

csajok hogy lehetne meg gy?znöm??? segítsetek légyszives

Legjobb válasz: Hát hallod, nekem legelsõ kapcsolatom másfél évig tartott szexmentesen. Legelõször csaj mondta, hogy nem akarja elsietni, mondom oké természetesen. Eltelt pár hónap, mondta hogy majd fél éves "évfordulónkon". Persze ebbõl se lett semmi. Aztán jött az egy éves évforduló, ebbõl se lett semmi, majd tovább húzta az idõd. Hát én nagyon szerettem, nehéz volt szakítanom vele. De én úgy voltam vele, hogyha másfél év után se bízik bennem, akkor utána se fog. Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy te igenis bízol benne és bízzon õ is benned, ugyanis a szerelem alapja a bizalom, és ha 1 év alatt sem jutott odáig a csaj, hogy bízzon benned, akkor én azt mondom hogy felesleges tovább folytatni, még ha te szereted is :( sajnálom

Hát hallod, nekem legelsõ kapcsolatom másfél évig tartott szexmentesen. Legelõször csaj mondta, hogy nem akarja elsietni, mondom oké természetesen. Eltelt pár hónap, mondta hogy majd fél éves "évfordulónkon". Persze ebbõl se lett semmi. Aztán jött az egy éves évforduló, ebbõl se lett semmi, majd tovább húzta az idõd. Hát én nagyon szerettem, nehéz volt szakítanom vele. De én úgy voltam vele, hogyha másfél év után se bízik bennem, akkor utána se fog. Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy te igenis bízol benne és bízzon õ is benned, ugyanis a szerelem alapja a bizalom, és ha 1 év alatt sem jutott odáig a csaj, hogy bízzon benned, akkor én azt mondom hogy felesleges tovább folytatni, még ha te szereted is :( sajnálom
Szerintem inkább neked kellene felfognod hogy 16 évesen nem biztos hogy elakarja veszíteni a szüzességét még. Attól hogy neked ennyire dughatnékod van arról nem õ tehet. A szerelem meg sokkal többet kibír mint hinnéd. Ha szereted akkor vársz ha nem akkor hagyd el és a lánynak is jobb lesz és te is dugdoshatod a farkad ahova akarod.
és mi van akkor, ha akar várni még 1 évet? jó h nem 16 éves korában szexel, gyerekfejjel..
õ fogja érezni hogy mikor áll rá készen mint testileg s lelkileg. ne legyél egy rámenõs agyatlan. ha azért elhagynád mert nem akar akkor húzz el
Ez mind szép és jó, csak nem így mûködik egy párkapcsolat. Érdekes én másfél évet vártam, aztán a következõ csávójával érdekes 1 hónap alatt eljutottak a szexhez. Ha egy csaj ilyen sokáig vár, akkor ott valami nincs rendben, én azt mondom. És ez a szöveg hogy várjunk amig a csaj készen nem áll oltári nagy baromság.
semmit ne erõltess, egy lánynak fontos az elsõ, és neki az nem túl jó lelikelg, ha azt érzi, hogy kényszerítik.
miért lenne gond?? nem mindenkinek az az 1. dolga, h ágybaugrik vkivel.. ne legyél már nevetséges :) )
1. Ne nyaggasd a csajt, mert nem segít. Mire van a petting? Annyi módja van az aktuson kívül az örömszerzésre, miért nem fedezitek fel egymás testét, érzékiségét? A szex nem "bedugom"-mal kezdõdik! 2. Egy szexuálpszichológus nyilatkozta egyszer a tv-ben, hogy az a lány, amelyik arra hivatkozik, hogy majd ha ennyi, meg annyi idõs lesz, az nem szerelmes. Egy szerelmes vágyik szerelme érintésére.
v nem lehet hogy a másikkal azért jutott el olyan hamar odáig mert attól félt hogy õ is el fogja hagyni emiatt... sztem ha 16 évesen még nem akar sexszelni azt megértem, 16 az elég fiatal, ha csak kicsivel lenékk prûdebb még viszaküldeném micimackót olvasni sex helyett XD
hany evesek vagytok?? várj, tippelek.. te 14 - 15.. õ meg 18??
A kérdező hozzászólása: HALLOD nekem úgyan ezt mondta a csj hogy várjunk 6hónapot ...de ebõl se lett semi és most meg azt mondja várjuk meg az 1évet
A kérdező hozzászólása: kösszíí......ezzel én így voltam egy ideig , de most már nem tudom mit tegyek
Mindenképp...A szerelem sokat kibír, eltûr :) Persze csak ha nem felszínes.
A kérdező hozzászólása: szerinted egy igaz szerelem ki birja ezt???
Lehet hogy te megérettél rá, ezekszerint õ nem.Mindt már mondtam "türelem" :)
A kérdező hozzászólása: fiúúú vagyok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: 16évesek vagyunk .....de szrintem már megéretünk ráá ...am aki nem tud normális választ adni az maradjon kusba szerintem , az oldalnak nem az lényege hogy ilyen béna bunkók be írkáljának
Ne akard gyõzködni csak finoman közeledj, mindíg menj egy kicsit közelebb a célhoz, de csak addíg amég engedi.(türelem..)
rántsál kettõt a rudin és feküdj le
v helyére 14:08-at akrtam írni XD ez van ha lasabban nyomom a ctrl-t mint a v-t XD bocsi :S

A barátommal több mint 1 éve együtt vagyok.Voltak kisebb-nagyobb vitáink.Volt hogy én kezdtem a féltékenységet volt amikor ő.Én már leálltam a féltékenykedéssel de a barátom nagyon tulzásba vitte a dolgokat.Szörnyű helyzetben vagyok. Mit csináljak?

Olyanokat állít rólam hogy van másvalakim.Pedig nincs.Kérte hogy mondjam meg a teljes igazságot de én mindent elmondtam soha nem csaptam be és nemis hazudtam neki.Mégis azt állítja rólam hogy hazudok.Ha kiteszem a lábam lakásból akkor az a baj,ha kimegyek a konyhába egy pohár vízért akkor az a baj,az is baj ha fentvagyok a gépen meg az is ha álmos vagyok.5 percenként hivogat hogy mit csinálok meg stb.Már ugy érzem magam mellette mint egy élettelen bábu.Próbáltam begbeszélni vele hogy ezzel álljon le mert ez rámegy a kapcsolatunkra.Erre ? azt mondogatja hogy jó befejezi.Alig 5 percre rá megint kezdi a vitázást.Amikor meg nemhagyom magam akkor meg még ? van megsért?dve.Már egy barátjával is beszéltem hogy próbálja meg valahogy észhez téríteni mert ez így nemjó de ?rá se hallgatott.Sajnos a szülei már nem élnek hogy megbeszéljem velük hogy valahogy észhez térítsék.Már mindennek próbálkoztam.Én nagyon szeretem nem akarom elveszíteni állítólag ? is szeret de nem bírom már ezt a lelki zsarolást.A csütörtökön is annyira el voltam keseredve hogy hozzányúltam a gyógyszerekhez és majdnem kórházban kötöttem ki.Már nemtudom mit tegyek!? :\'(

Legjobb válasz: Könnyen mondom, hogy nem érdemel meg ez a pasi és hagyd ott, de sajnos tapasztalatból tudom, hogy milyen ha valakit szeretsz és mindenre képes vagy érte, csak hogy neki jó legyen. Próbálj meg beszélgetni vele, mondjuk egy kellemes vacsoránál, hogy neked ez így nem megy. Ha eléggé szeret fejezze be a féltékenykedést. És eszedbe se jusson, hogy eldobos az életed. Az én barátom még rosszab. Már 6 éve kavargatuk (19 vagyok,õ 27), de ebben az évben lett valami komolyabb. Tegnap nélkülem ment el bulizni, én meg kimentem utánna, és az este hajnali szeretkezéssel ért véget, pedig megérdemelte volna, hogy kidobajam. ,,se veled, se nélküled"-be vagyunk. Ja és már én is azon gondolkoztam, hogy felvágom az ereimet, ha így megy tovább, de mindig arra gondolok, hogy jobb lesz kettõnk között. Nem tudom otthagyni, annyira szeretem.

Könnyen mondom, hogy nem érdemel meg ez a pasi és hagyd ott, de sajnos tapasztalatból tudom, hogy milyen ha valakit szeretsz és mindenre képes vagy érte, csak hogy neki jó legyen. Próbálj meg beszélgetni vele, mondjuk egy kellemes vacsoránál, hogy neked ez így nem megy. Ha eléggé szeret fejezze be a féltékenykedést. És eszedbe se jusson, hogy eldobos az életed. Az én barátom még rosszab. Már 6 éve kavargatuk (19 vagyok, õ 27), de ebben az évben lett valami komolyabb. Tegnap nélkülem ment el bulizni, én meg kimentem utánna, és az este hajnali szeretkezéssel ért véget, pedig megérdemelte volna, hogy kidobajam. , , se veled, se nélküled"-be vagyunk. Ja és már én is azon gondolkoztam, hogy felvágom az ereimet, ha így megy tovább, de mindig arra gondolok, hogy jobb lesz kettõnk között. Nem tudom otthagyni, annyira szeretem.
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz énsem tudom otthagyni.Pedig már nembirom ezt a helyzetet :(
Ne folytassátok, ez a te érdeked és a leendõ gyerekeidé is, idegileg tönkremész, és ha lennének gyerekeitek (majd), õket is tönkretenné. Ne juss el odáig. Sajnos tapasztalatból mondom (gyerek szemszögébõl), anyukám egy ilyen kapcsolatban már teljesen kimerült, és a határán van, hogy megutálta a férfiakat (még nem teljesen, de nagyon necces).
Figyelj, tapasztalatbol mondom ha mi hamarabb nem térited észhez a barátod ez a helyzet csak rosszabbodni fog kettõtök között! Hagyd ott és majd rádöbban hogy nincs értelme ezt csinálni veled, mert igy te fogsz kikészülni a baromságai miatt. Ha szeret akkor ugy is békülni akar és változtat a dolgain.
legelõször a bizalmat kell helyreállitani... valahogyan segits neki, hogy bizzon benned, valami alapja mindig van, nem megcsalás, de lehet csak elhanyagolva érzi magát, nálunk is ez volt a helyzet... folyton féltékenykedtem... kutatkodtam, nem birtam magammal.. tudtam, h nem lenne szabad... de volt pár apróság, ami tönkretette az önbizalmamat, de elbeszélgettünk a dolgoról, most sokkal jobb, meg lehet az is segitett, h azózta többet szeretkezünk, egy próbát megér.
Szia kedves kérdezõ, Az elsõ válaszoló vagyok. Hogyan alakúlt az elmúlt 3 hónap a sráccal? Nekem még mindig meg van a pasi és mikor hogy vagyunk, hol jól, hol nem olyan jól.

17 év után abbahagytam a gyógyszer szedését - Tri Regol -, mivel a babát szeretnénk a párommal. Ennek már több mint fél éve és a mai napig nem estem teherbe. Mi az oka? Azt halottam 3 hónap alatt kiürül a szervezetből. Egy 36 éves nő.

Orvosnál még nem voltam.

Legjobb válasz: Szia! Én 17 évig szedtem a Cilest-et. Most vagyok 33 éves. Nyolc hónapos a bébink. Szóval. Én amikor abbahagytam akkor utána még öt hónapig védekeztünk kúppal. És attól számítva hogy már azzal sem védekeztünk rá két hónapra már teherbe is estem. Úgyhogy a gyógyszer már tutira kiürült a szervezetedbõl. Keresd fel a nõgyógyászodat mert lehet hogy a petevezetéked van elzáródva egy kicsit. És hát mentálisan is rá kell hangolódni a babavárásra. Olvass sokat a témával kapcsolatban, kerüld a stressz helyzeteket, és nem utólsó sorban kezd el szedni a babavitamint. Napi ötszöri étkezés stb... Sok sikert

Szia! Én 17 évig szedtem a Cilest-et. Most vagyok 33 éves. Nyolc hónapos a bébink. Szóval. Én amikor abbahagytam akkor utána még öt hónapig védekeztünk kúppal. És attól számítva hogy már azzal sem védekeztünk rá két hónapra már teherbe is estem. Úgyhogy a gyógyszer már tutira kiürült a szervezetedbõl. Keresd fel a nõgyógyászodat mert lehet hogy a petevezetéked van elzáródva egy kicsit. És hát mentálisan is rá kell hangolódni a babavárásra. Olvass sokat a témával kapcsolatban, kerüld a stressz helyzeteket, és nem utólsó sorban kezd el szedni a babavitamint. Napi ötszöri étkezés stb... Sok sikert
Én 10 évig szedtem a Tri-regolt és utána 1 év múlva estem teherbe.

A párommal több, mint 8 éve vagyunk együtt, én 24vok, ő 34, és én már 5 éve szeretnék babát, ő viszont csak akkor, ha külön leszünk, ami még több év. Hogy magyarázzam el neki, hogy nem várhatunk örökké?

Legjobb válasz: Egyezetek meg, hogy vártok még 2,5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Egyezetek meg, hogy vártok még 2, 5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

A feleségemmel lassan másfél éve szex nélkül élünk. Én már nem látok más utat csak a válást. Volt már aki ki tudott lábalni hasonló helyzetből?

Õ arra hivatkozott amikor az utolsó közeledésemet teljesen elutasította, hogy korábban elhanyagoltam. Ez igaz is mivel a családért és a szülei családjáért túldolgoztam magam és nem jutott id? kett?nkre. Szerintem ha szeretne még ezt meg kellene értenie. Most kezdtünk volna egyenesbe jönni.

Legjobb válasz: A másfél év nagyon sok és furcsa, hogy nem tettetek semmit, hogy változzon a helyzet. Amikor a feleséged arra panaszkodott, hogy elhanyagoltad, akkor azt követõen próbáltál rá is figyelni? Persze tudom, hogy a férfiaknak sem könnyû, hiszen jó esetben õk vállalják a nagyobb terhet az anyagiak terén. Viszont ha a feleséged sem tett semmit a másfél év alatt,akkor ott nemcsak a régi indok van, hanem egyszerûen elmentetek egymás mellett, kihûltek az érzések. Ha két ember szereti egymást, akkor ott a vágy is jelen van. Mindenképpen egy alapos beszélgetés a megoldás és ha a feleséged nem partner abban, hogy helyreálljon a régi rend, akkor el kell válni és új életet kezdeni. Minden egészséges embernek életének része kell legyen a testi kapcsolat, a kiegyensúlyozott élethez hozzátartozik.

A másfél év nagyon sok és furcsa, hogy nem tettetek semmit, hogy változzon a helyzet. Amikor a feleséged arra panaszkodott, hogy elhanyagoltad, akkor azt követõen próbáltál rá is figyelni? Persze tudom, hogy a férfiaknak sem könnyû, hiszen jó esetben õk vállalják a nagyobb terhet az anyagiak terén. Viszont ha a feleséged sem tett semmit a másfél év alatt, akkor ott nemcsak a régi indok van, hanem egyszerûen elmentetek egymás mellett, kihûltek az érzések. Ha két ember szereti egymást, akkor ott a vágy is jelen van. Mindenképpen egy alapos beszélgetés a megoldás és ha a feleséged nem partner abban, hogy helyreálljon a régi rend, akkor el kell válni és új életet kezdeni. Minden egészséges embernek életének része kell legyen a testi kapcsolat, a kiegyensúlyozott élethez hozzátartozik.
Hát én úgy látom, hogy a feleség is hibás itt, nem kell mindenért a férjet okolni. Itt nem is az, hogy fontos a szex meg minden, hanem, hogy már nem tudtok egymáshoz nyúlni sem. Foleg a feleség... Szerintem ez az elhidegulés már elég súlyos, elég ok lenne a válásra.. De természetesen nem menthetetlen a helyzet! Szerintem uljetek le és beszéljétek meg, nem lehet mindent elhallgatni! Kérdezd meg, hogy miért nem akar már veled lenni, és ne hagyd neki, hogy kifogásokkal védekezzen!
Nem értem hogy egyeseknél miért nem lehet leülni megbeszélni. Próbáld ki. Mond el neki hogy nálad a szex fontos, te így érzed magad úgy hogy együtt vagytok. Mond el hogy az elhanyagolás értük volt és most már hiányolod hogy õ nem közeledik feléd. Kérdezd meg mit érez irántad, akkor hogy érzett és ha valami megváltozott akkor miért változott meg. Ezért válni nem kell, egy normális kulturált beszélgetés kell.
Ha tényleg mindketten szeretnétek rendbehozni a házasságotokat, akkor a megoldást az jelenti, ha szakemberhez fordultok! Ne szégyelljetek felkeresni egy családterapeutát, vagy szexuálpszichológust! Tényleg fontos lenne, ha kedveskedj e feleségednek, és sokat beszélgessetek, de szerintem mindketten a magatok igazát keresitek- elkerülve a probléma igazi forrását. Egy szakember segítene nektek megtalálni a közös hangot. Amúgy egy házasságban két egészséges ember között tényleg nem normális másfél év teljes "szex-szünet".
ha szereted akkor ne vállj, hanem oldjátok meg!!!Ezt neked kell tudnod szereted e õt!! ha igen akkor küzd érte!ha dolgozol hazamész elsõ legyen õ!!!!Mégis hogy oldjátok meg sex nélkül?elsem tudom képzelni hogyan birtátok ki! nem kábultatok el egymástól? és egy ágyban alszotok?
jav. ember életének
Most akár le is pontozhatsz kedves Kérdezõ! Gyermekem születése után valahogy nem volt olyan kedvem a szexhez mint elõtte. Erõt vettem magamon, igen, ez is egy sarkalatos része az életnek. Végigolvastam a szakirodalom összes könyvét, melyek szerint a hiba az én fejemben van, a gyerekre hárítom az összes szeretetemet (nem gondolom, hogy így van. A szeretetet ugyan hogy lehet meghatározni mértékegységben?Nekem két kiló van, mind a két kilót a gyerek kapja, mint a banánt? Ugyan már.) Ne szeressem annyira a gyereket, szakítsak idõt a férjemmel való törõdésre is. Õ is megtette ugyanezt. Igen. Miközben itt a gyerek, miközben a rokonai jövés-menése miatt naponta takarítok, miközben nem tudok bemenni a konyhába anélkül, hogy ne lenne valami mosatlan edény odakészítve nekem a mosogatóba... sorolhatnám. megtettem, szakítottam idõt. Tudod milyen dolog vágy nélkül lefeküdni valakivel? Esküszöm felér egy nemi erõszakkal. Jó is vagyok ám, amíg ezt megteszem. Aztán a gyönyörûség szépen kielégülve, kiborotválkozva, ropogósra vasalt ingben elmegy dolgozni (közben odaveti nekem, hogy Õ dolgozik! legyek már belátással - értsem én meg a szõrszálaimat számolom itthon a gyerek mellett) és pár napig még azt sem hallja meg, amit mondok. Mert ugye minek? Aztán mikor ismét kellek mint nõ, akkor ismét kedves. Tudod, ezek után valahogy szemtelenség (finoman fogalmaztam) elvárni egy nõtõl, hogy kedve legyen... nem, nem bántani akartalak ezzel. Csak éppen harmadjára keltem fel ma éjjel a gyerek végett és már nem fekszem vissza aludni. Õ meg bõszen horkol. Nem fogom pártját a feleségednek, nem tudom mi az ok. Jellemzõen férfigondolkodás, hogy na ha nem szexelsz, akkor elválok. De mielõtt beadod a válást emiatt, fogjál papírt és ceruzát, és írd fel, hányszor volt háttérbe szorítva a nejed az elmúlt idõszakban. A hétköznapokban megteszel-e mindent, hogy megkívánjon? Mert bárhogy viselkedik is a férjem, bármennyit változtatott is rajtam a gyerekszülés, valahogy azért mégis meg-meglátom benne a férfit. Csak egy-egy megnyilvánulásával oltárian ki tud ábrándítani magából (pl. vacsoráját tálcára teszi, szobába behozza és hangos csamcsogással eszik. ja, fél óra múlva meg meghitt összebújás? na nemár.) Szóval gondold végig. Ha rendbe akarod hozni a dolgokat, nem elég egy "mea culpa" és kész...
Nem lehetséges, hogy a feleségednek van valakije?
már ne is haragudjon az elsõ, de szerintem a igen a szex ennyire fontos! sõt én egy kapcsolatban 80%-ot adnék neki, ha nem többet
A szex miatt akartok válni?? Ez ennyire fontos??
Kedves utólsó író! a 9:44-es vagyok, , én nem dolgozom, mert beteg vagyok ennek ellenére én otthon mindent megcsinálok fûnyírás favágás vagy bármi férfi munka pedig 24éve izületi gyulladásom van, , , ennek ellenére sérelmezte a 25év alatt hogy nem dolgozom, , , , õ hajtott csak nem tudom minek, hisz soha nem voltak nagy igényeim, , , , most meg több a nyugdíjam mint az õ segélye, , , , mégegyszer kérdem ez megérte neki és a többi munkamániás férfinak?Szerintem nem!!!
Én nem nagyon értek egyet az elõttem válaszolókkal. Én is nõ vagyok, de sokszor megdöbbenek a saját ½fajtámon½. Ha dolgozik a férfi látástól vakulásig az se jó, mert elég idõnk marad magunkkal foglalkozni, unatkozni, és azzal nyúzni a férjet, hogy nem törõdik velünk.Attól független pedig, hogy dolgozik, otthon is végezze el a feladatait, anélkül, hogy fáradt lenne. Ha nem dolgozik, az sem jó, mert nekünk kell eltartani a családot, nõ létünkre, pedig nekünk kiváltságunknál fogva dolgozni se kéne.És ugye így már igényei se legyenek, mert ha mi keressük a pénzt, akkor õ fogja be. Ha hulla fáradt a munkától, akkor legyen ereje szexelni, ha nem fáradt, mert egész nap nem csinált semmit, akkor este ne akarjon semmit, mert milyen jogon?! Hogy a családomért szakadjon meg, az természetes, ezen nincs mit beszélni. Kicsit át kéne néha gondolni a férfi szemszögébõl is a dolgokat, nekik sem olyan könnyû... A szex pedig a házasság velejárója, akár tetszik akár nem.Nem kötelezõ, csak ne szeppenjünk meg, ha a férj mást keres.Mégis hol él az a nõ, aki úgy gondolja, hogy a férfi majd úgyis mindig megérti...nem baj ha nincs szex, lényeg hogy szeretjük egymást...ugyan már!Ez mese
Én is azt mondom, amit sokan elõttem: ha te halálra dolgoztad magad a családért és eközben a családod meg tönkremegy, mert nem jut rá idõ, akkor az megérte neked??? Oda kellett volna figyelni a párodra és igenis idõt szakítani rá! Most már esõ után köpönyeg, de megpróbálhatod még helyrehozni, ha képes vagy változni. Segíts neki otthon, éreztesd, hogy fontos neked, kedveskedj, és csak akkor próbálj közeledni hozzá, ha ezeket mindet megtetted (1-2 hónapon át legalább). Hódítsd meg újra, mint régen. És beszéljétek meg, hogy ezentúl minden máshogy lesz. Ha ehhez nincs kedved és erõd, akkor válj. De én elõtte megpróbálnám összeszedni magamat...
Nálunk 2éve nincs testi kapcsolat, , bár a férjem ennek ellenére esküdözik, hogy nagyon szeret.Nem dolgozom, leszázalékolt nyugdíjas vagyok, , õ dolgozott reggeltõl estig én felneveltem a két lányunkat, , ami neki a nullával egyenlõ volt, , sokszor a fejemhez vágta hogy nem csinálok semmit, pedig szerintem a házimunka gyereknevelés több egy 8órás munkánál, , , sokszor hullafáradtan bújtam vele ágyba csak, hogy mindent megkapjon, , , aztán hirtelen csak a munkája lett a minden az itallal együtt, a szex elmaradt, a veszekedés hogy nem csinálok semmit maradt, , megkaptam hogy kevés a nyugdíjam míg õ "nagyon sokat"keres, , soha semmit nem lehetett vele megbeszélni, , , azóta munkanélküli lett több mint fél éve itthon van, most 40ezer körül van a munkanélküli segélye én 60ezret kapok, , , és augusztusban válunk, , , röviden ennyi a történet, kérdem én megérte neki???Most szenved, hogy mindent másképp kellett volna csinálni, nem kellett volna annyit dolgozni velünk kellett volna foglalkozni, azt hitte elég ha mindent megad anyagilag/én mindig mondtam hogy nem az a lényeg/, , , de már nem lényeg mit mond, tesz vagy érez, mert nem szeretem kiölte belõlem a szeretet útolsó szikráját is......Próbálj meg beszélgetni vele hátha ti még nem tartotok itt és menthetõ a házasságotok...
Jellemzõ " túldolgoztam magam, és elhanyagoltam ". Nem értem hogy miértz mindenki a nõket okolja ha egy házasságban megszûnik az intim szexuális kapcsolat. Ha nincs gyermeketek és pusztán azért távolodtatok el egymástól mert te sokat dolgoztál, és a feleséged is dolgozott és egymással meg nem foglalkoztatok akkor jobb is ha elváltok. Beleszeretni valakibe egy pillantás is elég, kiábrándulni valakibõl szintén egy szemvillanás alatt ki lehet. Elhidegülni valakitõl pedig hosszú hetek, hónapok következménye. Ha viszont te dolgozol a nejed meg otthon van egy vagy több kisgyerekkel, akkor sem kizárólag az õ hibája hogy nincs szex köztetek. A gyermekekkel otthon lenni nem 8 órás meló, hanem 24 órás igencsak megfeszített, lazítás nélküli munka. A kisgyerekek mellett nincs egy pillanat se, a nõknek nem jut idejük sokszor még rendesen elfogyasztani az ebédjüket sem, emellett vezetik az egész háztartást, gondoskodnak a bevásárlásról, a csekkekrõl, az ennivalóról, a tisztaságról....stb. Még éjjel is kelni kell a kicsikhez, mikozben a férj alszik, mert õ dolgozik. A férjek meg munka után fáradtan hazamennek és elvárják hogy a nejük még az rendelkezésükre is álljon. Ez nem azon múlik hogy szeret-e vagy sem, ez már nem a szeretet kérdése, hanem hogy a kapcsoltat fontos-e még annyira hogy megérje tovább együtt lenni, vagy tényleg mindkettõtöknek új kapcsolatot kell keresni, mert a szívetek már nem egyásért dobban.
Nem értem az elõzõ hozzászólót: "beszéljetek a feleség családjával közösen". Most akkor az a megoldás, hogy megbeszélik pl. anyámmal, esetleg a nevelõapámmal, hogy jaj-jaj baj van, mert a lányuk nem akar szexelni? Igen, fontos a szex, de tenni is kell érte annak, aki élni akar vele. Ha egy férfi napi 12 órát dolgozik és este "jaj drágám, fáradt vagyok, kimerültem", az érthetõ ugye? Ha egy nõ reggel ugyanakkor kel mint a párja, elrohan a "túlszeretett" gyerekével az óvodába, majd be a munkahelyére, lehúzza a nyolc óráját, hazafelé be a boltba, összeszedi a gyereket az oviból, hazaér és megfõzi a másnapi ebédet, vagy bármilyen háztartási munkát csinál, az ugye nem olyen fárasztó és kimerítõ? Ja és emellett még legyen fitt, kívánatos, ápolt. Én azt mondom Fiúk, tegyetek már Ti is valamit a jó ügy érdekében! Esõ után köpönyeg, hogy "jaj nem törõdtem vele, de most már akarok". Ha már kiábrándítottál magadból valakit, akkor nagyon nehéz "visszaszerettetni". Szeretem a férjem, nagyon sokmindent szeretek benne és vannak tulajdonságai amitõl meg a falra mászok. De bizti õ ugyanígy van velem. Csak neki is ugyanaz a hibája, ami a férfiak nagyon nagy részének: a házasság megkötéséig udvarol, mint egy hõsszerelmes. Utána meg már meleg alatta a tepsi, nem tesz semmit a házasság jóvá-jobbá tétele érdekében. Minek? Az asszony otthon van, gyereket megcsináltam... Amikor meg kiábrándul az asszony, akkor meg kapadozunk. Jaj, oda lesz a család, a házasság. Ne vegyétek mindannyian magatokra, láttam már jó példát is, meg az ellenkezõjét is, mikor anyu tett keresztbe a családnak, de azért zömében ez jellemzõ. Kérdezõ! Már ne hari, de: tudod, hogy elhanyagoltad, ez az elhidegülés oka, meg másfél évig el is voltál ezzel. Most meg hopp, te helyre akarod tenni, "hajlandó" vagy lépéseket tenni a jó ügy érdekében és ezzel te lettél a jófiú, a feleséged meg a hálátlan. Ez azért elgondolkodtató.
A házasságban a legfontosabb az egymás iránti szeretet és megértés.A szex is fontos, de ha ez a legfontosabb, akkor már baj van.Nem értek egyet azzal a hozzászólóval, aki szerint 80 százaléknak kell lennie.Ha így lenne, akkor a házasság tönkremenne, amint valamelyikük beteg lesz.A másfél éves szünet viszont már baj.Akkor kellett volna tisztáznotok a dolgot, amikor visszautasított.Meg kellene beszélnetek a dolgaitokat.Nem csak neked kell törödnöd a feleségeddel, hanem neki is veled.Ha te az õ családjáért is dolgoztál, ezt akceptálnia kéne.Nem írod, hogy a feleséged dolgozik-e vagy csak a te pénzedbõl éltek?Mert ez sem mindegy.És hányéves házasok vagytok?A leírtakból úgy tûnik, hogy a feleséged csak sajátmagával törõdik, a házasságotokkal nem.Ez ma sok fiatalasszonynak szokása.A férj keresse a pénzt, emelett segítsen a háztartásban, akkor is ha az asszony otthon van, ajnározza a feleségét, anélkül, hogy az asszony ezt viszonozná.Ha pedig van gyerek, akkor a feleség minden gondolata a gyereké, a férj pedig örüljön, hogy van tiszta ruhája.Valahogy komolyabban kellene venni, hogy a házasságot folyamatosan életben kell tartani.Törõdni egymással, megbeszélni a gondokat, nem várni meg, amíg javíthatatlan a helyzet.Próbáljatok beszélni egymással, ha kell szakember segítségével, netán a feleséged családjával közösen.Talán rendbejönnek a dolgaitok.Ha viszont a feleséged nem szeret, akkor valóban csak a válás marad.
Menjetek el pszichológushoz. Nekünk is segített, mi így jöttünk ki a gödörbõl, pedig a mi kapcsolatunk is nagyon ellaposodott, de most már egyre jobb! :D
Nõ vagyok. Szerintem nagyon fontos a sex egy házasságban. nem csak a kielégülést szolgálja, hanem a házastársak közti intimitás fontos része. Ez segít át a nehézségeken és kovácsolja össze a kapcsolatot. És ha éppen nincs hozzá kedvem, miért ne adnám meg a másiknak azt, hogy neki jó legyen? Természetesen ez fordítva is mûködik. Szerintem tisztázd le a feleségeddel , hogy neki miért nincs kedve. Az , hogy nem foglalkoztál vele nem megfelelõ indok. Õ is kezdeményezhetett volna amikor te éppen fáradt voltál. Gondolom nem utasítottad volna el. Valami más van a háttérben amit nem akar vagy éppen nem tud elmondani. Ezt mindenképpen meg kell beszélnetek, mert ez így egyikõtöknek sem jó.
Én is nõ vagyok . Van fõállásom, másodállásom, vezetem a háztartást, felneveltem a gyerekeket. A férjem 12-14 órát dolgozik, amibe tud besegít. Mind ketten fáradtak vagyunk estére közel az 50-hez. Mégis a nap egyetlen megnyugtató pontja a mikor egymáshoz bújunk este. Ez minden fáradtságot elfelejtet. Nem kell sexnek lennie elég egy simgatás is , de egy jól mûködõ házasságban ez nagyon fontos. Voltunk betegek is amikor nem lehetett sex, de az intimitás akkor is megmaradt. Ez a lényeg. Az egymással való törõdés mindenre gyógyír. Nem csak elvárásokkal kell élni a másik felé, hanem teljesíteni is kell. Azt vettem észre hogy mostanában a nõk ha elvégzik a házimunkát hõsnek tekintik magukat. Pedig ez nem igaz. Mindenkinek el kell végeznie azt a munkát ami a kapcsolatban rá hárul. Ez pedig természetesnek tûnjön és ne koloncnak. Persze ez a férfiak részérõl is fennáll. õk is tegyék a saját dolgukat mindenki érdekében.

Lasan 2 éve probálkozunk és én már ideges vagyok és nagyon elkeseredett de a férjem teljesen nyugodt. Ez normális?

ö is akarja. de ?t méág nembántja hogy még nemjött ösze. vagy csak titkolná?mert nemlátni rajta ,de volt hogy azthittük öszejött és akkor nagyon boldog volt. ha megkérdezem hogy elvan e szomorodva aztmondja nincs mert ugyis lesz babánk. nemktek a férjetek hogyan viseli?az énférjem amugy is nyugodt de ennyire?

Legjobb válasz: :-) Az én férjem is jól viseli, de tudom, hogy amikor megjön csalódott. Utána megrázza magát és fél pillanat alatt újratöltõdik. Mondjuk én sem vagyok elkeseredve, február végén vettem be az utolsó gyógyszeremet, ha azt vesszük, hogy kiürülés meg minden akkor még csak 3. hónapja próbálkozunk... De én már mindennél jobban szeretném ha jönne a baba. :-) Voltatok már kivizsgáláson hogy 2 éve nem jön össze? Ne keseredj el, gondolj a babára szeretettel, fog jönni. :-)

:-) Az én férjem is jól viseli, de tudom, hogy amikor megjön csalódott. Utána megrázza magát és fél pillanat alatt újratöltõdik. Mondjuk én sem vagyok elkeseredve, február végén vettem be az utolsó gyógyszeremet, ha azt vesszük, hogy kiürülés meg minden akkor még csak 3. hónapja próbálkozunk... De én már mindennél jobban szeretném ha jönne a baba. :-) Voltatok már kivizsgáláson hogy 2 éve nem jön össze? Ne keseredj el, gondolj a babára szeretettel, fog jönni. :-)
A férfiak ilyenek! Az én párom is pont ilyen volt: mindig mondta, hogy nyugi összehozzuk azt a babát! Nincs semmi baj! Hidd el, ha lesz kétcsíkosod õ is fellelkesül! Te meg akármilyen nehéz is próbálj lazítani kicsit! Tudom mennyire nehéz, de ha már mindketten rendben vagytok, akkor jönni fog a baba!!! Lazításként próbáljatok elmenni kettesben egy hosszú hétvégére valahová. Hagyj otthon minden hõmérõt, már ha egyáltalán használsz! Csak magatokra koncentráljatok, szeressétek egymást! Nekünk bejött ez a recept!!!!
A kérdező hozzászólása: nekem mindig késett vagyis 35 napra jött meg. akkor azthittem van peteérés. de nemvolt. aztán jött egyolyan honap mikor nemtudott megjönni 2 honapig. és ugymentem dokihoz és már gondoltam hogy ittnincsrendben valami. szoval adott clostit ami hatott de vékony maradt a méhnyálkahártya és vérvétel egyértelmüen kimutatta. 3 hét alatt rendbe tett a elsõsorban a JOISTEN másodiksorban a bromocripin.és pont most nemtudtam elmenni ultrahangra hogy van e peteérés de szerintem sajnos most sem volt mert a hõm nemutatta ezt. de nyálkám volt.
Nálunk szó szerint ugyanez a helyzet. Én már az elsõ hónapban bepánikoltam, mikor megjött. Már van egy kislányunk, három hónap alatt jött össze, én akkor is diliztem, a férjem azt mondta, majd sikerül. Most a másodikkal próbálkozunk. Ugyanezt mondja, és én ugyanúgy nem hiszek benne. Akkor igaza volt. De tényleg, mi lenne velünk, ha õk is diliznének???
Már írtam (1 éve próbálkozunk). Szval egyszerûen mázlink van a férjeinkkel:-) És a hit igen nagy százalékban befolyásolja a gyermekáldást is.
gondoljatok bele, ha õk is úgy elvasztenék a fejüket mint mi!!ki szedne minket össze!még jó hogy vannak!és hogy ilyenek!van hogy már élni sincs kedvem, de mindig megnyugtat, hogy úgyis lesz babánk!!ha õ nem ilyen lenne, már én is az idegosztályon lennék!
Hát, hogy én se legyek kivétel, csatlakozom az elõttem szólókhoz:) Hihetetlen, én is azt hittem, hogy csak az én férjem ilyen nyugodt, és bizakodó. Mikor megjön, mindig megkérdezem, hogy téged ez nem bánt, vagy nem vagy szomorú? Válasz: -hát bánt, de tudom, hogy sikerülni fog:) Honnan merítenek õk ennyi erõt? Honnan tudják, hogy egyáltalán sikerül-e valaha? (nálunk is gondok vannak) De megnyugodtam, hogy akkor nem csak az én férjem ilyen nyugodt:) Egy 21 hónapja próbálkozó
Csatlakozom. Mi 1 éve próbálkozunk és ezidõ alatt én is eljutottam már az elkeseredettség bugyrába. A férjem ugyanúgy nyilatkozik mint a Tied: nem szomorú, mert úgyis lesz babánk. Számomra is hihetetlen ez a higgadtság, de jó mert legalább erõre kapok tõle én is, pozitívan tudjak gondolkodni.
Az én párom is így áll hozzá!Mi 10 hónapja próbálkozunk, de én sem vagyok egészséges. Gondjaim vannak a hormonokkal.Én már néha nem is hiszem el, h nekünk lehet kisbabánk, de Õ nagyon optimista és biztosra veszi, h nekünk idén sikerülni fog.Azt szokta mondani, h Õ érzi és tudja, h így lesz. Jó, hogy így áll hozzá, mert ezzel erõt ad nekem is.
az én férjemre is totál igaz, amit írtál! csalódnak, persze, akarják, várják, DE biztosak abban, h elõbb-utóbb SIKERÜL! Ilyen férj csak a javunkra válik :)
Hog derült ki hogy magas? Vagyis volt valami jele vagy csak rutinvizsgálatokból? Amúgy kezd mostantól a számítást, most már minden rendben van és amióta rendbejöttél, ahhoz képest vedd a hónapokat. Talán könnyebb
A kérdező hozzászólása: persze hogy voltunk. most jöttem rendbe mert magas volt a prolaktin szintem. csak az a baj, hogy szerintem még mindig nemvolt peteérésem.
Próbáltad már a cickafark és palástfû teát? Hidd el, nagyon hatásos!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!