Találatok a következő kifejezésre: Én két szültem (4 db)

Én két hete szültem császárral, és még mindig fáj a derekam, alig birok menni, akkor a legrosszabb ha fekszem és föl kell kelni mert nyafog a manóm, mivel kezeljem? Mikor várható hogy elmúlik?

Legjobb válasz: Szia! Én is császárral szültem 8 hete de szerencsére nincs ilyen gondom. Fájdalomcsillapításra használhatsz paramax rapidot 500 mg (szoptatás mellett is lehet szedni) és jégzselét. Nekem a jégzselé is nagyon bevált mert a terhességem utolsó heteiben fájt a derekam a nagy súly miatt.

Szia! Én is császárral szültem 8 hete de szerencsére nincs ilyen gondom. Fájdalomcsillapításra használhatsz paramax rapidot 500 mg (szoptatás mellett is lehet szedni) és jégzselét. Nekem a jégzselé is nagyon bevált mert a terhességem utolsó heteiben fájt a derekam a nagy súly miatt.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem, h hol vetted az olcsó hasleszorítót? Meddig kell/érdemes hordani szülés után? Császár után is lehet hordani? Mert nekem nagy az esély, h az lesz...
Az olcsó haslaszoríton értem a kínaiban vett derékig érõ bugyit, de a ruhás piacon is lehet kapni. Nekem bejött! Üdv.
Én május 30-án szültem! Mikor bementem a szülõszobára közölték velem, hogy a saját hálóingemet vegyem fel, ami persze csupa vér lett, ha még mindig így van, akkor vigyél 3-at is belõle! Rögtön szülés után is a saját betétemet kellett használni, én a Tenát javaslom inkább, nekem kellett. Textilpelenkát vigyél a baba feje alá! Amúgy minden kell, amit az elsõ válaszoló írt, pelenka fõleg, én csak 3 db-ot kaptam! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Szüléshez rövid, vagy hosszabb hálóinget érdemes inkább vinni?
Szerintem hosszút vigyél, ha szülésnél még mindig a sajátodat kell felvenni, akkor ugyse lehet rajtad bugyi
A kérdező hozzászólása: Kedves Boszi! Köszi! Igen, még mindig vinni kell a hálóinget és abban kell lenni, már nem adnak kórházit, mint régen. Csak ezért merült fel bennem a kérdés, hogy rövid v hosszú, mert arra gondoltam, h rövidet jobban fel lehetne tûrni és kevésbé lenne véres...de lehet, h nem is érint majd a dolog, mert császárom lesz megint...

Most szültem meg két és fél hete a párom is meg én is kívánjuk egymást análisan sem lehet szexelni? Hogy kezdjük el hogy jó legyen és ne fájjon?

Legjobb válasz: Hú, én még nem tenném. Ha gátsebed van, az még nagyon friss, és érzékeny lehet.

Hú, én még nem tenném. Ha gátsebed van, az még nagyon friss, és érzékeny lehet.
Annyi más módszer van még, amelyhez nem kell kockáztatnod ilyenkor a sebesülést vagy a fertõzést...
Hát én nem kockáztatnék...Ki tudja, szétrepedsz-e...


Tornáztasd a mélyizmaidat! Aztán alkalmazd szex közben.
Ha jó neki, akkor szerintem nem. Amúgy lehet olyan pózokat választani, ahol te szûkebb vagy..... És ha végképp nem vagy megnyugodva, akkor lehet hüvely-plasztikát csináltatni... Ha akarod, olyan szûk leszel, mint 14 éves korodban... ( Azt inkább ne:) )
Tulajdonképpen nem a párodnak, hanem a párodhoz lehetsz ezek szerint túl tág.... Amikor benned van, szoríts rá...., az mindkettõtöknek segít:) (én nagyon szerettem anno, bár nyilván nem folyamatosan történt.) Az is segít, amit az elsõ írt - azaz olyan pózok, ahol zárt lábakkal vagy "jelen", és automatikusan szûkebb vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, a szoritást próbáltam, de ugy nekem nemjo.plasztikra nincs lové, tornázást nemtom h kell.azért köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!