Találatok a következő kifejezésre: Én is szeretnék használni, de nem (4 db)

Én is Pharmatexet szeretnék használni, de nem tudom milyen fajtát a honlapon felsoroltak közül... Hatásos módszer? Nem leszek terhes?

Szóval, az a gond hogy a hüvelyváladék mennyisége alapján osztályoz. Én vagy normál vagy a b? kategóriába esem. Honnan tudom hogy melyikbe? Mi számít b?nek?

Legjobb válasz: Szia! Én már próbáltam a kúpot. Igaz, hogy azt "száraz" estere javasolják, és én sem éppen az vagyok, de nem volt vele semmi gond. Úgy értem nem folyott ki, nem okozott kényelmetlenséget. A tablettáról nem tudom elképzelni, hogy tökéletesen eloszlana és bent is maradna, aztán ki tudja. :) A kúp további elõnye a könnyû használat. Ja és a kedvesem szerint a rossz ízrõl terjesztett rémhíreknek sincs alapja, fõleg, ha letelik a hatóideje (kúpnál 4 óra). Na most azért nem bíznék meg benne teljesen, fõleg termékeny napokon. Valamivel (mondjuk megszakítással) azért kombinálnám, de peteéréskor egy gumi sem árt; jobb a biztonság. Ciklus elején-végén nem lesz baj anélkül sem. Akiknél mégis becsúszik, valószínûleg nem tartották be maradéktalanul az utasításokat. Fontos, hogy a hatóanyag ne érintkezzen szappannal elõtte és utána 2-3 óráig.

Szia! Én már próbáltam a kúpot. Igaz, hogy azt "száraz" estere javasolják, és én sem éppen az vagyok, de nem volt vele semmi gond. Úgy értem nem folyott ki, nem okozott kényelmetlenséget. A tablettáról nem tudom elképzelni, hogy tökéletesen eloszlana és bent is maradna, aztán ki tudja. :) A kúp további elõnye a könnyû használat. Ja és a kedvesem szerint a rossz ízrõl terjesztett rémhíreknek sincs alapja, fõleg, ha letelik a hatóideje (kúpnál 4 óra). Na most azért nem bíznék meg benne teljesen, fõleg termékeny napokon. Valamivel (mondjuk megszakítással) azért kombinálnám, de peteéréskor egy gumi sem árt; jobb a biztonság. Ciklus elején-végén nem lesz baj anélkül sem. Akiknél mégis becsúszik, valószínûleg nem tartották be maradéktalanul az utasításokat. Fontos, hogy a hatóanyag ne érintkezzen szappannal elõtte és utána 2-3 óráig.
Igen, megszakítással. De még nem olyan régóta használom, késõbb lehet, hogy bátrabb leszek. Azért az ördög soha nem alszik.
Szió! Én krém verziót javasolnám neked! Egybõl hat, 10 órán keresztül, semmi szaga nincs... Én kb. a te kategóriádba tartozhatok hüvelyváladék szempontjából, és a kúp az nagyon "folyasztott"... büdös is... macerásabb is, hogy csak 10 perc után mehet az aktus! Szóval én mindenképpen a kémet javasolnám neked, fél évig védekeztünkl vele gond nélkül, gumi, és megszakítás nélkül, mondjuk peteérésnél nem árt a megszakítás!!
A kérdező hozzászólása: Kombináltad valamivel a módszert vagy magába használtad?
A kérdező hozzászólása: És nagyon sokba kerülnek?
Árak: 10 adagos krém 2000 ft, 6x-os egyadagos krém 2800 ft, 10 db-os kúp 2200 ft, 12 db-os tabletta 1500 ft. 1. válaszoló
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! Sokat segítettetek! :)
A tablettával nagyon vigyázz, mert 3 ismerõsöm is attól lett terhes!!

Én nem értem ezt az egész letöltősdit a netről. Szeretnék én is filmeket letölteni, de fogalmam sincs, hogy hogy kell használni a torrenteket meg felíratok hozzá:S. Szóval valaki NAGYON részletesen elmagyarázná nekem?

Esetleg küldehettek linkeket is!

Legjobb válasz: googléba beirod bit torrent letöltöd, telepíted. Keresel egy torrent fájlt, letöltöd. Megnyitod a bit torrenttel és türelmesen várod amíg töltõdik. Ha letöltõdött alsó részen megkeresed az avi fájlt vagy amibe van jobb egér gomb és tartalmazó mappa megnyitása. Áthelyezed ahova kell és ennyi. (De nem biztos, hogy olyan minõsége lesz mint amilyen elvárható lenne.)

googléba beirod bit torrent letöltöd, telepíted. Keresel egy torrent fájlt, letöltöd. Megnyitod a bit torrenttel és türelmesen várod amíg töltõdik. Ha letöltõdött alsó részen megkeresed az avi fájlt vagy amibe van jobb egér gomb és tartalmazó mappa megnyitása. Áthelyezed ahova kell és ennyi. (De nem biztos, hogy olyan minõsége lesz mint amilyen elvárható lenne.)
Minden le van már írva.Olvasgass: ***** http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=86776* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha megveszed a tampont és kicsomagolod, akkor van benne egy használati útmutató. Ha lehet, akkor otthon próbálkozz egy-két darabbal, hogy ne a táborban idegeskedj emiatt. Szerintem, kezdj egy mini-vel. Tampon méretben ez elég kicsi, könnyû felhelyezni, pláne kezdõknek. Válassz jó minõségû tampont, mert azokat könnyebb felhelyezni. Nem tudom, hogy milyen erõs a menstruációd. Ha erõs, akkor használj mellé vastagabb tisztaságit és cseréld gyakran (kb. 3 óránként). Ha kevésbé erõs, elég 4-5 óránként cserélni, illetve közvetlenül elalvás elõtt.
lefekszel az ágyra, szétteszed a lábad, megfogod azt a madzagot kihúzod, de rendesen, és megfogod a végénél, és felnyomod.. annyira, hogy ne érezd.. ha felállsz, és érzed, vagy fáj, tegyél fel újat, mert akkor nagyon lent van..
De mielõtt újat tennél fel...az elõzõt szedd ki...
Én a helyedben Pharmatex hüvelyTAMPONt vennék, mert az nem folyik ki, a többi pedig igen!
Ha hüvelytablettát használsz, akkor valószínûleg beteg vagy nem? Amíg meg nem gyógyulsz, fel kéne függeszteni még az orális szexet is! Nézd a jó oldalát: mennyivel jobb lesz, mikor végre nyugodtan egymásnak eshettek!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!